Orijinalini görmek için tıklayınız : inş. küme düşeriz

sinan-58
08.04.2008, 17:37
Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz.

alem_halil
08.04.2008, 17:44
gardaşım inş küme düşmeyiz tabiki...bizim taraftar gerçekten yaşlı nufüsa sahip onlarda memleketin takımı diye gelip film izlergibi maç izliyorlar..biz bu başarıyı bir iki senede devam ettirebilirsek ozaman taraftar gençleşirler destek dahada artar...bizim emmilerimiz bu başarıyı hiç görmedikleri için izliyorlar eğer bu başarı bikaç sene devam ederse bıkarlar bi film iki defa izlenmediği gibi artık stat gençlere kalır...

sinan-58
08.04.2008, 17:48
gardaşım inş küme düşmeyiz tabiki...bizim taraftar gerçekten yaşlı nufüsa sahip onlarda memleketin takımı diye gelip film izlergibi maç izliyorlar..biz bu başarıyı bir iki senede devam ettirebilirsek ozaman taraftar gençleşirler destek dahada artar...bizim emmilerimiz bu başarıyı hiç görmedikleri için izliyorlar eğer bu başarı bikaç sene devam ederse bıkarlar bi film iki defa izlenmediği gibi artık stat gençlere kalır...

yaşlılar bağırmak istiyor ama gençler çekirdek çıtlatıyor ankarugucu maçında maratonda şahit oldum bu olaya yaşlı bir adam hadi bağıralım diyor gençler çekirdek çıtlatıyor

tanju_58
08.04.2008, 17:49
arkadaşlar en iyisi stadın küçük biyerini bu çekirdekçilere ayıralım.stad dışındada bağıracaklar ile bağırmayacaklar diye trübün isimleri koymak lazım.bağıranlar trübününe gidenler mecbur kalıcak bağırmaya.bağırmak istemeyenlerde gitsin o kendine ayrılan yerde izlesin...ozaman belli olur nekadar çekirdekçi var yok..

ferhat_58_oğuz
08.04.2008, 18:01
beşiktan maçından once şampiyonluk hesapları yapılıyor futbolcular ve bulent hoca yere göğe sığdırılamıyordu stada girdik futbolcuları çağıracağız sesimiz duyulmuyor biz yinede çağırmaya çalıştık maç başlıyana kadar ama malesef sesimizi duyuramadık maç başladı yiğido gençlik üni. ve çılgınlar destek veriyor butun stad şampiyonluğun en onemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor ve karşıda mütiş bjk taraftarının şovları ve holosko golu attı stad 2. dk sivas diye bağırdı ondan sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik ve ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı bizde desteğe 2. yarının ortalarına kadar devam edeildik ondan sonra bizde oturmak zorunda kaldık statta sadece bjk taraftarının mütiş şovu birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sovmeleri vardı sonra kızılıyorkı takım niye maçı kaybetti takıma destek olundumu ki maçı kazansın şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takım lider otobus alınacak 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı kopekler maçtan önce pankart açtılar SİVASLI KARTALLAR ortasındada 58 yazıyordu bu çok buyuk bir ayıp maçtan sonra siteye geiremedim ertesi gun girdim herkes futbolculara takıma kızıyor bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden gelenin kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar şampiyonluğu bu taraftar bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya eskişehir sakarya altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek ovunen maddi desteğe gelince kaçan taraftarda suç futbolcusuna soven taraftarda suç rakıp takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda suç ne hocada nede futbolcularda suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz seneye inş. küme düşeriz o zmn gerçek taraftarımızı görürüz

canım hemşehrim küme düşme konusu hariç hepsine katılıyorum ben istanbuldayım burdaki maçlarda farksız bizim taraftarımız türibüne alışık değil ben yılarca galatasaray maçlarına gittim orada durum çok çok çok farklı bizim 3 . senemiz yavaş yavaş artık şu tirübün olayını sivaslı hemşehrilerimiz öğrenmesi lazım bizim gol sevincimiz bile en fazla 30 saniye sürüyo diğer takımlar malup bile olsa tezahurat hep yükseklerde oluyo

sivaslı-elif
08.04.2008, 18:06
beşiktan maçından once şampiyonluk hesapları yapılıyor futbolcular ve bulent hoca yere göğe sığdırılamıyordu stada girdik futbolcuları çağıracağız sesimiz duyulmuyor biz yinede çağırmaya çalıştık maç başlıyana kadar ama malesef sesimizi duyuramadık maç başladı yiğido gençlik üni. ve ..........

seyirci bağırmıo die takımımızın küme düşmesine dua eden bi insanın duasına amin diyemem olmaz öle şey ALLAH KORUSUNNNNNNN

tolgabozkurt
08.04.2008, 18:11
taraftarlarda iş yok ya lütfen izlemeyin gitmeyin ya gidip orda oturup rezil etmeyiz bizi lütfen rezil etmein bizi gidiosunuz oraya maçı İZLEMEYE hiç tezavhurat yok ondn sonra takm kötü gidince takımı pretesto ediosunuz sizin takımı pretesto etmeye hiç hakkınız yok gidin evinzde izleyin maçı :@

GLoBe-Y-Gençlik
08.04.2008, 18:12
http://img121.yukle.tc/images/7229RECO0086.jpg

EVET ORNEK BAKIN AN ALTTAN SOL KOSEDE BEN VARIM YANIMDADA EN AZ 50 60 YAS ARASI BIR AMCA VAR HARBY DESTEK VERIYOR HERKEZ ONUN GIBI OLSA

GLoBe-Y-Gençlik
08.04.2008, 18:14
MARATONUN YUZDE 80 NI CEKIRDEKCII KINIYORUZ

myway
08.04.2008, 18:21
Isimler gider gelir taraftar gider gelir baki olan Sivasspordur..

Seyirci bagirmiyor diye takimimiz suclu olamaz bu durumdan ve de kume dusemez..Boyle bir dilekte bulunmak bile hata...

Taraftar olmasa da Sivasspor cikar topunu oynar...

merkez_emre
08.04.2008, 18:45
bu taraftara pardon köstekcilere değil süper lig 2 . lig bile ya kış maaaz

alper58
08.04.2008, 19:50
sadece gülüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!11

Hayatcoqqberbat
08.04.2008, 20:13
valla arkadaşım bu nasıl bir dilektir böyle ya görünce ne diyor bu dedim ama destek konusunda haklısın ama sivasın gerçekten taraftar olarak nüfusu yaşlı valla kasımpaşa maçında bir avuç taraftar vardı ama statta sivaspor şovu vardı istanbuldaki maçlardada sürekli destekleyen bir taraftar topluluğu var hem birde sivasta gruplar çok dağınık grupların tek çatı altında toplanıp hep beraber maçı hep biryerden syretmesi daha sağlıklı olur görüşüyündeyim

yigido_sampiyon
08.04.2008, 20:26
ya arkadaşlar Sivassporumuz için öyle şey demeyin ya...

neden düşelim...biz buralara kolaymı geldik...
benden büyük abiler kusura bakmasın onlar daha iyi bilir...3. ve 2. ligdeki maçlarımızı...düşmemeye oynardık hep...

şimdi şampiyonluğun kaçtığına üzülüyoruz...şampiyonlar ligine sevinemiyoruz...

yeniceri_can
08.04.2008, 20:32
ya arkadaşlar Sivassporumuz için öyle şey demeyin ya...

neden düşelim...biz buralara kolaymı geldik...
benden büyük abiler kusura bakmasın onlar daha iyi bilir...3. ve 2. ligdeki maçlarımızı...düşmemeye oynardık hep...

şimdi şampiyonluğun kaçtığına üzülüyoruz...şampiyonlar ligine sevinemiyoruz...

adam içinden gelerek yazmamışya bazılarına laf sokmaya çalışmış.

yerliturkuaz
08.04.2008, 20:36
HATIRLARSANIZ ZAMANINDA DENİZLİSPOR AVRUPADA FIRTINA ESTİRİRKEN RIZA ÇALIMBAY VE FUTBOLCULAR TARAFTARDAN ŞİKAYET EDİYORLARDI... NE OLDU SONRA TAKIMIN YÜKSELİŞİ DURDU DÜŞMEYE BAŞLAYINCA BİRDEN TARAFTARLAR HORTLADI...

BİZDE Mİ BÖYLE OLALIM DÜŞELİM Mİ İLLAKİ BUNU MU İSTİYORSUNUZ ÇEKİRDEK ÇITLATANLAR...

BU ARADA SİVASLI BEŞİKTAŞLILAR SİZLER SİVASLI DEĞİLSİNİZ SİZİ KINIYORUMMM...

sinan-58
08.04.2008, 20:36
bazı arkadaşlar niye düşelim diyor çünkü bizim yerimizde olamayı bizden çok çok hakeden taraftarlar var şu anda biz onların hakkını yiyoruz

SONMEZ
08.04.2008, 20:39
Aman Sinan kardeş,
ağzından yel alsın.

Gavura kızıp oruç bozulmaz...!

sinan-58
08.04.2008, 20:42
http://img121.yukle.tc/images/7229RECO0086.jpg

EVET ORNEK BAKIN AN ALTTAN SOL KOSEDE BEN VARIM YANIMDADA EN AZ 50 60 YAS ARASI BIR AMCA VAR HARBY DESTEK VERIYOR HERKEZ ONUN GIBI OLSA

her şeyi anlatan bir fotoğraf gençler kostek olurken yaşlılar destek oluyor

samet yıldız
08.04.2008, 21:16
kümeye düşme işini kaldıralım da
sivas taraftarına gelince adamlar maça tarftarlık için değil seyircilik için geliyor ve şampiyonluk bekliyor takımı ateşlyen bir traftar olmazsa bu takım nasıl şampiyon olsun
sonuna kadarr katılıyorum

PirO58
08.04.2008, 21:21
Gerçek çekirdekçiler Fenerlilerdir. Onlar taraftar falan degil: biraz kötü gitsin ve o zaman bakin. :) Gerçek taraftar dedigin Besiktasli gibi olur.

Sivasspor bu sene 4. olursa öpsün basina koysun canlar. Bu kadar gelebilmesi bile mucize, gerçi biraz 4 büyüklerden kaynaklaniyor ama bakalim. Sivaslilar, hemsolar, birincilik hersey demek degildir. Serefli ikincilikler en az sampiyonluk kadar iyidir. Fener gibi hakem-kollamasindan sampiyon olmak daha mi iyi?

submarıneyıgıdo
08.04.2008, 21:38
YAV GARDASIM BU NASIL BİR BEDDUA HİÇ AMA HİÇ HOŞ DEGİL BURALARA NASIL GELDİK HİÇ KENDİNE SORDUNMU SANA TARAFTAR KONUSUNDA SONUNA KADAR KATILIYORUM AM BU DEDİGİNİDE ASLA KABUL EDEMEM SİVASSPORUN KÜMEYE DÜŞMESİ DEMEK BİZİM HAYATIMIZIN SONU DEMEKTIR BU TOPCİ HEMEN KALDIRMALIYIZ SİTEMİZE GİREN BİR MİSAFİR NEDER YAHU BUNU GORSE YAPMAYIN NE OLUR ETMEYİN TUTMAYIN LÜTFEN

rsimsek
09.04.2008, 03:06
KÜME DÜŞME SÖZÜNE ÇOK KIZDIM....AMA ÖTEKİ BAHSETTİĞİN BÜTÜN DÜŞÜNCELERİNE CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM.SONUNA KADAR HAKLISIN

existence
09.04.2008, 08:13
Arkadaş söylediklerine küme düşme haricinde katılıyoruz genel olarak.
Ama söylediklerin doğru. Çarşamba olmuş hala boğazlarım ağrıyor bağırmaktan. Maraton A daydım. Bağırmalarımın sonucunda birde fırça yedik. Ne var kardeşim hiçmi maç görmedin ayağa kalkıyorsun sürekli diye. Böylede olmazki. Düpedüz engelleniyoruz takıma destek yaparken. Acil bir amigoda lazım tabi.
AMA ARKADAŞIN ŞU FİKRİNE KATILIYORUM. STADI AYIRSINLAR. ÇEKİRDEKCİLER- SUS PUS OTURANLAR VE TEZAHURAT YAPANLAR DİYE.
EN AZINDAN STADIN 3 TE 1 İ BİLE OLSA TEZAHURATÇILARI BİR ARAYA GETİRSEK 4 BİN KİŞİ EDER. BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BİN KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK PAZAR GÜNKÜ BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN 4 KAT DAHA FAZLA SESİMİZ ÇIKAR.

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 08:57

AYNEN YAŞLI ÇOK ADAM 75 YAŞINDA YAKMIŞ CİGARASINI PÜFÜR PÜFÜR İÇİYO BİDE GOLÜ KİM ATTI DİE SORUYO
:D:D:D:D:D

Abdullah DuMaN
09.04.2008, 08:59
Gerçek çekirdekçiler Fenerlilerdir. Onlar taraftar falan degil: biraz kötü gitsin ve o zaman bakin. :) Gerçek taraftar dedigin Besiktasli gibi olur.

Sivasspor bu sene 4. olursa öpsün basina koysun canlar. Bu kadar gelebilmesi bile mucize, gerçi biraz 4 büyüklerden kaynaklaniyor ama bakalim. Sivaslilar, hemsolar, birincilik hersey demek degildir. Serefli ikincilikler en az sampiyonluk kadar iyidir. Fener gibi hakem-kollamasindan sampiyon olmak daha mi iyi?

Bu arada buranin yönetimi dürüst degil. Neden imzam degistiriliyor? Neden mesajlarim siliniyor? Lütfen bu tür seylerden kaçinalim, ayiptir.

ÇARŞI GÜZEL TARAFTAR ANCAK SEN İMZANI DEĞİŞTİR NEDEN DERSEN KURALLARI Bİ OKU OKUMADANDA ÜYE OLMA

kadir984
09.04.2008, 09:03
seyirci bağırmıo die takımımızın küme düşmesine dua eden bi insanın duasına amin diyemem olmaz öle şey ALLAH KORUSUNNNNNNN

hani birde amin dersek gerçekten ayıp ederiz çekirdekcilere karşı yahu maça gelenlerle bundan sonra kavga edecem gibi görünüyor. tam ayağa kalkıyon hemen otur diyorlar

zaralım 58
09.04.2008, 09:35
taraftar olarak çok büyük sorunumuz var ENS SON istanbul'daki KASIMPAŞA maçındaydım. yine çekirdekiçi taraftar hakimdi RECEP ABİ TAYFASI İLE GEBZE'Lİ SİVASLILAR DESTEK OLDU BAŞKA BAĞIRAN GÖRMEDİM

OLCAY_58_AKKUS
09.04.2008, 11:00
Bizim taraftar böyle malesef bağırmıyorlar.ama ben sizin aksinize bu maçta daha heyacanlı gördüm taraftarı ancak daha 12 dakkada 2 gol yiyince malesef her kes sustu malum sivassporda çok iyi oynamıyordu sahada biraz hırs görselerdi yine bağırılırdı bence ama olmadı.

simyacı58
09.04.2008, 11:12
[QUOTE=sinan-58;346621]Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz
ARKADAŞIM SANA HAK VERİYORUM SEN DESTEK İSTEYE DUR ADAMLAR MAÇIN OYNANDIĞI AKŞAM HAYRETTİN OYNAMAMALI DİYE FORM AÇMIŞ SEN BU ZİHNİYETTEN NASIL TARAFTAR OLMASINI BEKLERSİN ADAMLAR BIRAK DESTEK OLMAYI FUTBOLCUSUNA SAHİP ÇIKMIYOR

3258murat
09.04.2008, 11:33
Arkadaşlar şunu da unutmamak lazım.Şöyle bir gerçek var:
Tüm yazılanlardan da anlıyoruz ki bizde tribün ve taraftar kültürü yok denecek kadar az.
Birlik,beraberlik yok. Bir elin nesi var iki elin sesi var deyip birlik olmasını beceremiyoruz.
Bu işin kendiliğinden olmayacağı belli.
Başta yönetim olmak üzere bu işin çarelerini bulup, ortaya koyup uygulamak lazım.
Yoksa 100 bin kişi de olsa stadta, elin BİN kişisi bastırır bizim sesimizi.

yigidolar06
09.04.2008, 11:35
Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz.BEN SANA KATILMIYORUM İYİ BİR TARAFTARSAN O MAÇTA 90 DK DESTEK OLMALIYDIN ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLER SENDEN SİZLERDEN ÖRNEK ALIRLARDI

sinan-58
09.04.2008, 17:15
BEN SANA KATILMIYORUM İYİ BİR TARAFTARSAN O MAÇTA 90 DK DESTEK OLMALIYDIN ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLER SENDEN SİZLERDEN ÖRNEK ALIRLARDI

sonucunda bizde insanız bir makine değilizki devamlı bağıralım orta 50-60 kişi boğaz patlatıyor diğerlei ancak bakıyor bizimde boğazımız bir yere kadar dayanıyor

yigidoo
09.04.2008, 17:30
Bizim bu takim Sivaslilara layik degil kardesim, bu takim daha iyi bir seyirciye layik diye dusunuyorum. Bu takim bursanin olsun bakin o zaman takima vede seyirciye.
bizimkilerde otursunlar kiclarin vede ceblerin doldursunlar bolca cekirdek yesinler.
oyunucularada cani gönulden tebrik ederimki en azindan bana bu gunleri gösterdikleri icin.onlar ne yapsak azdir daha fazlasina layik bu yönetim hocalar vede oyunuculara.
Sivas bir kere madi durumunu daha iyi bir sekle koymasi lazim ki en azindan gelecek seneler icin umutla bakalim.Paflarin durumuna bakin liderler bunlar gelecegimizin oyunculari onlara sahip cikmamiz gerek.

sivasli215
09.04.2008, 17:30
iyi güzel hoş demişsin ama seninkine pireye kızıp yorgan yakmak derler!
sivassporun 3.liglerde senelerce debelendiği günleri bilmiyorsun galiba?
şu anki halimize şükretmek gerek,bence bu seneki başarının devamı seneye gelmelidir.yoksa bütün bu emekler boşa gider.
taraftar kültürü ha denice olacak bir durum değil,zamanla olacak.sen önce taraftaraı tribüne cekeceksin sonra taraftar zamanla ne yapacağını anlayacak,yani bunlr hep zamanla olacak şeyler...
bursa,sakarya vs.den bahsetmişsin.o takımlar senelerdir ligde oynuyorlar.taraftar kültürü oturmuş,biz daha kaç senedir 1. ligdeyiz ki???
o yüzden böyle kötü temennilerde bir daha bulunma,yakışmaz bir sivaslıya...

sinan-58
09.04.2008, 17:44
iyi güzel hoş demişsin ama seninkine pireye kızıp yorgan yakmak derler!
sivassporun 3.liglerde senelerce debelendiği günleri bilmiyorsun galiba?
şu anki halimize şükretmek gerek,bence bu seneki başarının devamı seneye gelmelidir.yoksa bütün bu emekler boşa gider.
taraftar kültürü ha denice olacak bir durum değil,zamanla olacak.sen önce taraftaraı tribüne cekeceksin sonra taraftar zamanla ne yapacağını anlayacak,yani bunlr hep zamanla olacak şeyler...
bursa,sakarya vs.den bahsetmişsin.o takımlar senelerdir ligde oynuyorlar.taraftar kültürü oturmuş,biz daha kaç senedir 1. ligdeyiz ki???
o yüzden böyle kötü temennilerde bir daha bulunma,yakışmaz bir sivaslıya...

3. ligde olanları buyuklerimden dinledim penaltılarla kaçan şampiyonluklar falan trubun kulturü diyorsun bizim 2. ligde bundan çok çok guzel bir seyircimiz vardı yani kültürümüz var ama çekirdekçiler herşeyi bozuyor biz bu kadar başarıyı haketmiyoruz

sivasli215
09.04.2008, 18:00
3. ligde olanları buyuklerimden dinledim penaltılarla kaçan şampiyonluklar falan trubun kulturü diyorsun bizim 2. ligde bundan çok çok guzel bir seyircimiz vardı yani kültürümüz var ama çekirdekçiler herşeyi bozuyor biz bu kadar başarıyı haketmiyoruz

bende biliyorum 2. ligdeki seyirci potansiyelimizi,hiç untmuyorum hatayspor macımız vardı.trt'den izliyorum,1 gol attık sonra stadda sivas sivas sesleri.kamera tribünleri gösterdi.50-60 kişi anca var.ve o insanlar o kadar insan içinde seslerini duyurabildiler,ağlayacak gibi olmuştum
mesela istanbula geldiğimiz yıllar,2.ligde olmamıza rağmen seyircimiz oldukça fazlaydı.
ama şimdi bize ayrılan yerleri doldurmakta zorlanıyoruz.
üstelikte tarihimizin en basarılı sezonunda.
bence de bu basarı altında ezildik! :(

kasko
09.04.2008, 18:06
Sinan-58 bu nasıl başlık böyle "inş. küme düşeriz" böyle forum mı açılır kardeşim bence saçma sapan bir konu açmışsın tamam yorumunda haklı olabilirsin ama böyle kendi egonu tatmin etmek için sivaspor düşmanlarının da görmek istediği bir konu hiç iyi olmamış bence bu forum derhal kapatılmalı...

MMK
09.04.2008, 18:23
Sen nasıl taraftarsın anlayamadım.İnsan takımına böyle temennide bulunur mu?Bağırma işine gelince arkadaş sorun trübün liderinin olmayışı yani amigo.çekirdeğe takmışsınız. Sorun çekirdek falan değil.Herkesin taktirini kazanabilecek bir 1.lig amigosu trübünleri ateşleyebilecek ben şimdiye kadar böyle birini henüz görmedim.(Rahmetli amigo İHSAN hariç)

yigidolar06
09.04.2008, 18:44
Bizim bu takim Sivaslilara layik degil kardesim, bu takim daha iyi bir seyirciye layik diye dusunuyorum. Bu takim bursanin olsun bakin o zaman takima vede seyirciye.
bizimkilerde otursunlar kiclarin vede ceblerin doldursunlar bolca cekirdek yesinler.
oyunucularada cani gönulden tebrik ederimki en azindan bana bu gunleri gösterdikleri icin.onlar ne yapsak azdir daha fazlasina layik bu yönetim hocalar vede oyunuculara.
Sivas bir kere madi durumunu daha iyi bir sekle koymasi lazim ki en azindan gelecek seneler icin umutla bakalim.Paflarin durumuna bakin liderler bunlar gelecegimizin oyunculari onlara sahip cikmamiz gerek.ÖRNEK ALDIĞINIZ TARAFTARLARIN TAKIMLARINA BAKIN HEPSİ LİGDE NERELERDE MÜCADELE EDİYORLAR SİVASSIMIZDA SİVASSPORUMUZDA ÇOK BAŞARILI ÜZÜLMEYİN BİRLİK BERABERLİK ZAMANI ŞİMDİ

sivassoldier
09.04.2008, 18:48

Seni ben anlamadimki. taraftarlarimizin yüzde 90ni bunu haketmedigini biliyorum ama sen birazda futbolcularin gösterdigi cabaya saygi duy ve bizim küme düsmemiz icin dua etme. bencede MMK nin dedigi gibi bizim taraftarlarimizi atesleyebilecek bir amigoya ihtiyacimiz var!!!!!

SapsalDavulcu
09.04.2008, 18:56
inşallah düşmeyizde eleştirileerindede haklısın gardaş

sinan-58
09.04.2008, 21:47
Sen nasıl taraftarsın anlayamadım.İnsan takımına böyle temennide bulunur mu?Bağırma işine gelince arkadaş sorun trübün liderinin olmayışı yani amigo.çekirdeğe takmışsınız. Sorun çekirdek falan değil.Herkesin taktirini kazanabilecek bir 1.lig amigosu trübünleri ateşleyebilecek ben şimdiye kadar böyle birini henüz görmedim.(Rahmetli amigo İHSAN hariç)

şu anda bir amigo sebo birde amigo olmadığı halde trubunleri canlandırmaya çalışan yahya abi var ama malesef bizimkiler kendilerini sinemada zannediyor

omercoskun
09.04.2008, 22:22
Beşiktan maçından önce şampiyonluk hesapları yapılıyor, futbolcular ve bülent hoca yere göğe sığdırılamıyordu.Stada girdik, futbolcuları çağıracağız, sesimiz duyulmuyor, biz yinede çağırmaya çalıştık.Maç başlıyana kadar.Malesef sesimizi duyuramadık, maç başladı yiğido gençlik-üni. ve çılgınlar, destek veriyor.Bütün stad şampiyonluğun en önemli maçlarından birini çekirdek çıtlatarak izliyor.Karşımızda bjk taraftarının şovları, holosko golü attı.Stad 2.dakikada sivas diye bağırdı,sonra onlar çekirdeğe biz desteğe devam ettik.Ardından holosko 2. golu attı statta bjk lilerin sesleri vardı, bizim desteğimiz 2. yarının ortalarına kadar devam edebildik.Maalesef,sonra bizde oturmak zorunda kaldık.Statta sadece bjk taraftarının şovu, birde bizim çekirdekçilerin futbolculara sövmeleri vardı. Kızıyorlarki, takım niye maçı kaybetti, takıma destek olundumu ki maçı kazansın. Şu ana kadar buraya gelmesi bile mucize takımın.liderlik koltuğuna oturduğumuzda otobus alınacaktı, 500.bin ytl 3-4 ayda toplandı ama bir bursa bizim topladığımız paranın 4-5 katını 7-8 saatte topladı, stattan 500-600 m uzaklaştım (halil rıfat ilköğretim okulunu 150-200m geçtim) ama bjk taraftarının sesi hala geliyordu, adamlar takıma tam destek veriyor gerçi onların çoğuda sivaslı k....ler, maçtan önce pankart açtılar,''SİVASLI KARTALLAR'' ortasındada 58 yazıyordu, bu çok büyük bir ayıp bana göre. Maçtan sonra siteye giremedim, ertesi gün girdim,herkes futbolculara takıma kızıyor, bazı futbolcular oynatılmasın deniliyor, bu takım şu anda 7. veya 8. olsaydı kim kızabilirdi 3. değilsin diye ama onlar ellerinden geleni kat kat fazlasını yaptılar ve şu anda ŞAMPİYONLUĞA oynuyorlar vede sonuna kadar kovalıyacaklar.Şampiyonluğu bu taraftar, bu başarıyı gerçekten haketmiyor bizim yerimizde 2. ligde oynuyan antalya-eskişehir-sakarya-altay gibi takımlar olsun şu an takımları lider olurdu suç bizim futbolculardamı hayır kesinlikle değil suç her maç çekirdek yiyen taraftarda suç sivaslıyım diyerek övünen,maddi desteğe gelince kaçan taraftarda.Suç futbolcusuna söven taraftarda, suç rakip takım taraftarının stadı inletmesine izin veren taraftarda, suç ne hocada nede futbolcularda, suç taraftarda biz buraları haketmiyoruz.Seneye inşallah küme düşeriz,o zaman gerçek taraftarımızı görürüz.

kardeş yazına başından sonuna kadar her cümlesine katılıyorum.ben taa istanbuldan maçı izlemeye geldim ama bu kadar ruhsuz bir seyirci hayatımda görmedim bizim seyircimiz sivassporu haketmiyor bence.

omercoskun
09.04.2008, 22:25
Seni ben anlamadimki. taraftarlarimizin yüzde 90ni bunu haketmedigini biliyorum ama sen birazda futbolcularin gösterdigi cabaya saygi duy ve bizim küme düsmemiz icin dua etme. bencede MMK nin dedigi gibi bizim taraftarlarimizi atesleyebilecek bir amigoya ihtiyacimiz var!!!!!

bence bu taraftarı amigo felan ateşleyemez yaa bağırmaktan utanıyorlar ne biliim yada çekirek daha tatlı gelio acaba stad dışında çekirdek yemek yasakmı ?????????

cem
09.04.2008, 22:39
düzelir insallah ögrenırler.. ama çogu sıvaslı bılıyorum ben üç buyuklerı tutuyolar.. sivaslı oldugu halde bjk yı destekleyenlere şahit oldum..daha cok sey varda burda soylenecek seyler degıl... bosverdım zaten ısteyen ıstedıgı takımı tutsun.. galatasaraya yenıldımız gunun ertesi günü sivaslı biri işyerınde (güya galatasaraylı) nasıl gecırdık sivasa dedı) bunu bile goren bırı olarak cekırdekcılere kızmıyorum...

submarıneyıgıdo
10.04.2008, 21:21
DERHAL BU KONU KAPANSIN SİNİR BOZUCU

B.DUMANLI
10.04.2008, 22:09
Basit bir fikir ve basit bir düsünce.ALLAH sana düsünmeyi nasip etsin. AMIN.....Sen Sivas seyircisine kurban olasin.