Orijinalini görmek için tıklayınız : DOSTLUK RÜZGARLARI

SivasSpor.Com
09.04.2008, 23:47
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/svsks.JPG

Hafta sonunda oynanacak olan Kayserispor-Sivasspor derbisi öncesi her iki kulüpte de dostluk rüzgârları esiyor.

Hem Kayserispor hemde Sivasspor kulüpleri ve camialarında derbide Türkiye’ye örnek dostluk gösterilmek isteniyor.

Kayserispor’la Sivasspor, bu hafta sonunda ‘Anadolu Derbisi’nde’ karşı karşıya gelecek. Her iki takım içinde son derece önem taşıyan bu zorlu maç öncesi iki caimada da dostluk rüzgârları esiyor.

Anadolu’nun iki dev kulübü Sivasspor ile Kayserispor, bu hafta Kayseri Atatürk Stadyumu’nda birbirlerine rakip olacaklar. Her fırsatta Sivasspor’un başarısı ile onur ve gurur duyduklarını kamuoyuna deklare eden Kayserispor camiası ve Yönetimi, Sivasspor’u Kayseri’de en iyi şekilde ağırlamak için kolları sıvadı.

Verdiği şampiyonluk yarışında her zaman yaptıkları açıklamalarla Sivasspor’un en büyük destekçisi olduklarını gösteren Kayserispor Kulübü, Sivasspor’u evinden eli boş göndermek istese de dostuluk ve kardeşlik bakımından kusursuz bir örnek göstermeyi istiyor.

Bu nedenle Kayserispor yönetiminin bir takım girişimlerde bulunmaya başladığı öğrenildi.

Kayserispor Yönetiminin yanı sıra Sivasspor caimasında da bu zorlu maç öncesi dostluk rüzgarları esmeye başlarken, skordan çok dostluklarının önemli olduğu mesajları verilmeye başlandı.

Sivasspor Yönetimi de yaptıkları açıklamalarda Kayserispor’un Süper Lig’de kendilerinin kardeş takımları olduğunu söylediği bir ortamda maçın skoru ise merakla bekleniyor.

İki kulüpte oynanacak olan Anadolu derbisinin diğer derbilerden farklı olarak dostluk ve kardeşlik havasında geçmesi için kolları sıvarken, büyük bir ihtimalle de iki takım taraftarlarının maçı aynı tribünlerde izleyeceği gelen haberler arasında.

Sivasın Sesi

Engin58
10.04.2008, 00:05
En önemliside skor ne olursa olsun yeterki dostluk kazansin .Saygilarimla...

merkez-apo
10.04.2008, 00:14
KAYSERİSPORUN İNTERNET SİTESİNDEN

İki ezeli rakip ama ebedi dost Kayserispor ile Sivasspor, Süper Lig'de bir kez daha karşı karşıya gelecekler ve bu maçtan çıkacak sonuç diğer rakipleri tarafından olduğu kadar, tüm sporseverler tarafından da merakla beklenecek.

--------------------------------------------------------------------------------

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran ve bu hafta başından itibaren de halen konuşulmakta olan HAKEM HATALARI ne gariptir ki, Pazar günü oynanacak olan Kayserispor- Sivasspor maçını yani Orta Anadolu Beyleri'nin DEV randevusunu unutturacak düzeye getirdi.

Lige çıkalı henüz üç sezon olmasına rağmen komşu Sivasspor'un bu yıl ortaya koyduğu YÜREKLİ mücadele her yönüyle alkışlanır cinsten...( Asker ) lakaplı Bülent Uygun ile şaha kalkan Kırmızı-Beyazlı ekip, kadrosunda YILDIZ soyadlı Mehmet'ten başka STAR bulundurmuyor ama şu ana kadar gösterdiği mücadele ile , aldığı sonuçlarla birilerine önemli DERSLER verdi - vermeye de devam edecek gibi görünüyor.
Kayserispor ise tarihindeki en başarılı dönemi yaşıyor. Lig sıralamasında şu an için beşinci, Kupa'da ise eğer futbolun bir azizliğine uğramazsa finalist !..Sarı-kırmızılılar, son maçlarında beklenen sonuçları pek alamadılar ve üst sıralardan iyice koptular. Hakkı Tolunay Kafkas'ın öğrencilerinin özellikle Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilginin nasıl gerçekleştiğini herkes ibretle gördü. Hakem Hakan Sivriselvi, hatalarıyla maçın önüne geçmeyi başardı (!)..

Ne ise tüm bunları konuşmanın, gündemde tutmanın bir anlamı yok ! O maç ta diğerleri gibi günahlarıyla-sevaplarıyla futbol tarihimizin derinliklerine gömülecek... İki ezeli rakip ama ebedi dost Kayserispor ile Sivasspor, Süper Lig'de bir kez daha karşı karşıya gelecekler ve bu maçtan çıkacak sonuç diğer rakipleri tarafından olduğu kadar, tüm sporseverler tarafından da merakla beklenecek.

Kayserispor ile komşusu Sivasspor arasındaki bu Orta Anadolu Derbisinin DOSTÇA ama futbol dolu olarak geçmesi en büyük dileğimiz... Atatürk Stadı hafta sonunda yine tarihi günlerinden birini yaşayacak ve iki komşu ilin güzide temsilcileri birbirlerini sahada alt edebilmek için ter akıtacaklar.Maç TV'den de naklen yayınlanacağı için gözler bu çetin mücadelede olacak. İki ekibin durumu da rahat, iki ekip te bu sezonun başarılı takımları arasında. O zaman onlardan gerçekten de bu iki komşu ile yakışır bir mücadele beklemek hakkımız olsa gerekir diye düşünüyorum.

İlk maçlarından bugüne iki komşu ilin temsilcisinin birbirleriyle oynadıkları çok maç izledim.Diyebilirim ki her maçta heyecan, hırs ve 90 dakikaya yansıyan mükemmel mücadeleler vardı. Umarım ; Pazar günkü maçta da heyecan dozu yüksek olur ve tribünlere koşanlar kadar TV başında bu maçı izleyenler de güzelliklerle dolu sahnelere tanık olurlar...

Bekir Demirağ

sivaslı-elif
10.04.2008, 00:30
inş dostluk saygı sevgi çerçevesi içinde bi maç olur ama bizim olur:)(inş)

Ertugrul
10.04.2008, 03:30
Komşu ilimiz Kayseri ile her zaman hukukumuz oldu ve olacak, düşman
kazanmanın bizede, Türk futboluna da faydası yok. Holiganizimden uzak,
kardeşçe bir maç olmasını temenni ediyorum. Anadolu dayanışmasının vakti çokdan geldi...

ofozturk
10.04.2008, 07:36
istanbul derbilerine rakip olacak tek karşılaşma sivas-kayseri veya kayseri-sivas maçları oluyor ve bu derbi olarak nitelendirilen maçlara daha bi önem verilmeli ve istanbul derbileri havasına sokulmalı bence.durum ne olursa olsun stadlar dolmalı futbolcular derbi mücadelesi yapmalılar. ve dostluk rüzgarlarını da her derbide estirmeliyiz. ilk yarıda ki maça gitmiştim cok güzeldi. kayseriyi alkışlamıştık karşılıklı tezahüratlar falan baya güzeldi.

yigido_sampiyon
10.04.2008, 07:48
şampiyonluklar gelip geçici, ama dostluklar kalıcı...

hangi takım kazanırsa kazansın, sonuçta ANADOLU kazanacak...

zaralım 58
10.04.2008, 08:20
bence'de birbirimize sıksıkı bağlanmalıyız.Geçmişte yaşanan üzücü layların tam tersine kenetlenerek ANADOLU YİĞİTLİĞİ gösterelim.ama KAYSERİ bize kıyak yapsa güzel olur

Rallim58
10.04.2008, 08:30
Rabbim izin verirse hafta sonu Kayseri'deyiz.
Sivasspor'umuzu yanlız bırakmamak adına,
Dostluklarımızın pekiştirilerek yeni nesile,
İkili ilişkileri mükemmel bir komşu bırakmak adına,
Anadolu kaynaşması adına,
Kirli oyun ve emellerin yok edilmesi adına,
Müsabaka sonucu ne olursa olsun kardeş kulüp, olarak kucaklaşmak adına,
Tarihe damga vurmak adına,
Dostluğumuzu canlı yayında Dünya'ya göstermek adına
Hafta sonu Kayseri'deyiz

musa3458
10.04.2008, 08:31
bence dostluk adına ve türkiyeye örnek olsun diye taraftarlar karışık otursun büyük takımlar utansın

atababa111
10.04.2008, 08:38
SİVAS KAYSERİ ELELE HEP BEARABER AVRUPA KUPALARINA.

ademgoze
10.04.2008, 08:55
kayseri benim tuttugum başarısını istedigim ikinci takım olarak görüyorum eskiden bir olaylar yaşanmış ama artık dosluk rüzgarları esiyor 2 ligde bir düşme maçımızda kayseri 3-0 yenmiştik ve düşmemek için çok önemli bir maç kazanmış olduk hala o maçı unutamıyorum

antik58
10.04.2008, 09:40
hersey ıyı guzel dostluk sevgı saygı falan ama bır gercek varkı bunları dusunen kayserı taraftarı az arkadaslar.5 sene kayserıde yasadım ınsanınıda taraftarınıda ıyı bılıyorum eger karısık oturmak gıbı gereksız ve reklam kokan durumlar olursa aksam ana haber bultenlerıne mac olaylı bıttı taraftarlar bırbırıne gırdı dıye haber olur.herkes macın dostca sevgı saygı ıcınde bıtmesını ıster ama nasıl gs fb taraftarı karısık oturmazsa bu ıkı takımınkılerde oturmaz.CENTİLMENCE DÜŞÜNENLERİN SAYISI COK AZ...

kadir984
10.04.2008, 09:59
HABER ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN İYİ UMUT VERİCİ ŞEYLER YAZIYOR AMA ;

AMASI ŞU ARKADAŞLAR KAYSERİ SPOR TARAFTAR SİTESİNE GİRDİM BÖYLE DÜŞÜNEN AZ. HEPSİ FARKLI YORUMLAR GETİRMİŞ.

BİLMİYORUM AMA KAYSERİ TARAFTARI DA BİZİM ONLARA BAKTIĞIMIZ GİBİ SICAK BAKSA NE KADAR GÜZEL OLUR. KEŞKE BÜYÜKLER DENEN TAKIMLARA İNAT YANYANA ELELE İZLENSE MAÇ. GERÇEKTEN İSTERİM.

HANİ KAYSERİ LEHİNE TEZAHÜRAT BİLE YAPARIZ AMA ONLARINDA İNANMASI GEREKİR.

muratduru58
10.04.2008, 10:50
İNŞALLAH DOSTCA VE ORNEK BIR KARŞILAŞMA OLURDA 4 BÜYÜKLER UTANIRLAR.BEN KAYSERININ YERINDE OLSAM KARDES TAKIM SIVASSPORA BU MACTA FAZLA YUKLENMEM. SİVASSPORU SAMPIYONLUK YOLUNDAN ETMEK ISTEYENLERE FIRSAT VERMEM. HAYIRLISI OLSUN.

FALÇATA 58
10.04.2008, 10:51
dostlık içinde geçmesi dileği ile..........................

SenSetik
10.04.2008, 11:22
hersey ıyı guzel dostluk sevgı saygı falan ama bır gercek varkı bunları dusunen kayserı taraftarı az arkadaslar.5 sene kayserıde yasadım ınsanınıda taraftarınıda ıyı bılıyorum eger karısık oturmak gıbı gereksız ve reklam kokan durumlar olursa aksam ana haber bultenlerıne mac olaylı bıttı taraftarlar bırbırıne gırdı dıye haber olur.herkes macın dostca sevgı saygı ıcınde bıtmesını ıster ama nasıl gs fb taraftarı karısık oturmazsa bu ıkı takımınkılerde oturmaz.CENTİLMENCE DÜŞÜNENLERİN SAYISI COK AZ...

kesinlikle sana katılıyorum ....
ben adamların internet sitelerine bile üye olmuştum....
bugün yazdıklarımdan sonra kesin iptal edilir oda.....
artık kayseri olayı benim için bitmiştir.....
kısasa kısas...........

kupada gençlerbirliğini destekliyorum.........

şafak58_35
10.04.2008, 11:29
şuan anadoluyu en iyi temsil eden iki takım var taraflı tarafsız herkes bunu görüyor takdir ediyor destekleyende çok köstekleyende çok ama biz destekleyenlerin çoğunluklu olduğu gruptayız ve herzaman öle olmak zorundayız...kayseri takımının lige sivasspor gibi katkısı çok lige ayrı bi heycan oldular...bundan sonraki yıllarda her iki takımın istikrarlı bi şekilde başarılarını sürdürmeleri tek temennimdir...başarılar kayseri ve sivas yolunuz açık olsun

akifeker
10.04.2008, 11:39
hem sivas kazanasın hemde dostça bitsin:)

altan54&58
10.04.2008, 11:45
Kesinlikle dostluk havası içinde geçen bir maç olsun.Burada sahadaki oyuncular da ortamı germesin lütfen.Dostluk havasında geçsin ama Sivas kazansın.Sivasspor'un galibiyete daha çok ihtiyacı var

Ahwettt
10.04.2008, 12:13
Bencede en önemlisi dostluk,Neden ANKARAGÜCÜ ile BURSASPOR taraftarı gibi olmayalım.Şuna canı gönülden inanıyorumki KAYSERİSPOR ile SİVASASPOR kenentlendiği anda yüzde yüz emini iki takımdan birisi ŞAMPİYON olur.
Tabiki SİVASSPOR'umza aşğım tabiki başka takımız da yok ama KAYSERİLERİN de dostluğun ihtiacaımız var. Bize 3 büyükler lazım değil bize lazım olam kayserispor ile kayseri halkı bu düşüncemi 2 kulüp taraftarı paylaşaırsa inanın yakın zamanda 3 büyükler istemesede yaz biz yada kayserispor şampiyon olur

bozkurt187
10.04.2008, 12:37
insallah macta dostlukla biter

üçyıldız58
10.04.2008, 13:19
kayseri ile takımımız arasındaki tüm maçları izledim tam bir orta anadolu derbisi.
nedenine gelince ekonomik yönden sivasdan kat katt üstünn olan bir şehrinn yapamadığını sivas yapdıı.
lige mert delikanlı bir şekilde postasını koydu bende varım dedii
tabi bu futbolda büyüme bütün bir şehrin kalkınması için diğer dinamikleri ateşleyeceği için kayseridee bu maçı hem futbol hemde ekonomik yönden değerlendireceklerdir bunun aksini düşünmek birazz saflık olur.
ama yinedee dostluk kazansın kazanan futboluyla kazansın biz sivasspor taraftarı olarakdaa kayseri sporundaa ligin zirvesi için oynamasını canı gönülden istiyoruz

afilli3458
10.04.2008, 13:21
Artık bu saatten sonra kaybedeceğimiz hiçbir şey yok;biz sivasspor olarak kazanacağımız dostluklarla gelecek yıllarda dahada başarılı olacağımızı ümit ediyorum.İnşallah dostluk kazanır.Ama şuda bir gerçekki bizim puana onlardan daha çok ihtiyacımız var.Üç puan umuduyla BAŞARILAR SİVASSPORUM...

sivasli215
10.04.2008, 13:47
özellikle son cümle dikkatimi çekti,kayseri ve sivas taraftarının aynı tribünde maç izlemesi!
seneler önceki dramatik tablonun bir daha hiçbir zaman ve hiçbir yerde yasanmamasını temenni ediyorum
en basta biz türk insanıyız,sonra da komşu iki ilin insanlarıyız,bir bakıma hemşehriyiz.
haftasonundaki maç için iki takımdan çok iki takım seyircisine iş düşüyor...
umarım dostca bir mac seyrederiz...

altuntas58
10.04.2008, 14:00
2776 2777

Kayserispor- Sivasspor denince elbetteki dostluk akla gelmeli biz anadolunun iki güzide takımıyız macımız bir dostlu havası içinde yapıp yolumuza devam etmeliyiz

Yiğiter
10.04.2008, 14:39
Lige çıkalı henüz üç sezon olmasına rağmen komşu Sivasspor'un bu yıl ortaya koyduğu YÜREKLİ mücadele her yönüyle alkışlanır cinsten...( Asker ) lakaplı Bülent Uygun ile şaha kalkan Kırmızı-Beyazlı ekip, kadrosunda YILDIZ soyadlı Mehmet'ten başka STAR bulundurmuyor ama şu ana kadar gösterdiği mücadele ile , aldığı sonuçlarla birilerine önemli DERSLER verdi - vermeye de devam edecek gibi görünüyor.

bizde bir mehmet var sizde de bir mehmet var yahu...kayserililer herhalde durmuşu,ragıpı,cangeleyi,gökha nı,aydını, mehmet ereni stardan sayıyor.ee naparsın komşu bizim sizin kadar starımız yok ama durum da ortada...demek kiiiii..nooluyormuşş...starlar la bu iş olmuyormuşşş...

iskin_58
10.04.2008, 15:03
arkadaşlar ben kayseri forumuna girdim hiçte dostluk havası yok.

adamlar sallamış durmuş.bence havaya girmeyin.

kayseriden bize dost olmaz.

bizim şampiyonluğa oynamamız adamların zoruna gitmiş.
dev aynasında görüyor 3 yıl öncesinin averaj takımı olan kayserispor kendini.

ben dost olarak sadece ankaragücünü görüyorum diğerleri kolpaaaaa.sizde buna göre yazın yorumlarınızı bence

sivasli215
10.04.2008, 15:14
bende girdim az önce kayserinin sitesine,birkaç kişi dışında genelde dostça yorumlar dilenmiş,adamlar ligden cok kupayı düşünür vaziyetteler.
sivasımız hakkında kötü yorumda bulunanların çoğu alında sivasa,sivaslıya değil bülent hocaya kızmış!
bülent hoca aptığı yorumlara bence de dikkat etmeli,kaç gündür burada onu belirtiyoruz.bizler neyse ama kayseriler bu olaya daha sert tepkiler vermişler.
temennim herseye ragmen dostca bir maç olması...

yıgıdokonya
10.04.2008, 17:11
maClaR bıteR dostluklaR bakı kalıR ınsallah kayserılılEr bızım oz kardeslerımıZ kayserı sıvasa eN ıcten ıldıR bu ıkı ıl neden dusman olsun gecmıs pek aydınlık deıl ama gelecek bızım ınsallah olaysız kardesce maclaRrrrrrrrrrrrrrr

yıgıdokonya
10.04.2008, 17:12
bu arada SAMPIYON SİVASSPORRRRRRRRRRr

hakansahin
10.04.2008, 17:28
insallah örnek bir mac olur güzel gecer ve kazaniriz

EMREE58
10.04.2008, 18:45
Dostluk adına güzel bi maç olur ve sonunda maçı kazanan taraf biz oluruz

sivas_kangallı
10.04.2008, 18:53
tabiki önce dostluk hak eden kazansın.....

xremix
10.04.2008, 20:20
YAŞASIN SİVAS KAYSERİ DOSTLUĞU,FUTBOL SONUÇTA SPOR ,BİRBİRİNE ÇOK YAKIN 2 GÜZİDE ŞEHRİN BU ÖNEMLİ DERBİSİNDE SADECE DOSTLUK KAZANACAK ,PROVAKATÖR HOLİGANLARIN MAÇA LEKE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMALARINA KİMSE İZİN VERMEYECEKTİR...!

samet yıldız
10.04.2008, 21:37
kayseriyle aramızda çok eskiden bazı kötü olaylar oldu
ondan sonra dost takım olduk inş. hep böyle devam eder dostluğumuz

yerliturkuaz
10.04.2008, 21:52
EVET HAFTASONU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ KAYSERSİPOR İÇİ PRESTİJ MAÇI VAR...

SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZDAN BERİ KAYSERİSPORA DEPLASMANDA YENİLMEDİK. İKİ BERABERLİĞİMİZ VAR. BU MAÇTA GALİBİYET ALIR RAKİPLERİMİZİN KAYBETMESİNE BAKARIZ...

BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM GERİSİ ZATEN GELİR....

XXCakir58
10.04.2008, 22:04
insallah dostlu, kavgasiz, fair play mac olur. Hakeden kazansin

yigido_furkan
10.04.2008, 22:45
biz ne kadar dostluk felan desekte Kayserisporun taraftar sitelerinde forumlarini okuyunca dostlugun felan olmadigini gordum adamlar bizle ilgili 1 tane olumlu birsey yazmamis Bulent hocaya yazmislar denecek tek bir sey var yazik ama biz bu maci herkese inat kazanacaz ve yolumuza devam edecez

rsimsek
10.04.2008, 22:53
zaten anadolu takımlarının birbirlerinden başka dostu yok

kaya0758
11.04.2008, 03:20
KAYSERİSPOR TARAFTARI LİGİN İLK MAÇINDA SİVASTA OYNANAN MAÇTA SİVASSORUN ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ ONURLU DURUŞUNDA DESTEKÇİSİYİZ DEMİŞTİ.BU YÜZDEN CENTİLMENDİR KAYSERİ TARAFTARI.TEŞEKKÜRLER KAYSERİ TARAFTARI.KAYSERİ LİGTE OLDUĞU MÜDDETÇE BU LİGİN EN GÖZDE TAKIMLARINDAN OLACAKTIR.DOSTLUK KAZANSIN.

Dağcı
11.04.2008, 07:20
Anadolu'nun iki başarılı takımın maçında öncelikle dostluk kazanmalıdır.

İki takım'da açık ve güzel bir futbol ortaya koymalı ve izleyenlere futbolun güzelliklerini sunmalılar.

Dostluk içinde geçen, ve Anadolu derbisine yakışır bir maç olmalı.

buraqh
11.04.2008, 08:11
İlk maçta açılan pankart

http://medya.zaman.com.tr/2007/11/26/pankart.jpg

SivasLady
11.04.2008, 08:22
taraftar icin futbol bir eglence ve zevktir
fazlasi her zaman zarar yapmistir
taraftarlar arasi dostluk kazansin
bizler Anadolu takimlariyiz birlik icinde olmaliyiz

Alişan
11.04.2008, 09:11
Dostluk güzel şeydir, umarım bu güzellik bozulmaz ama bizim kayseri sporla oynayacağımız bu maç bizim için çok önemli bizim beraberlikle veya mağlubiyetle (hiç düşünmek istemiyorum)ayrılmamız demek dördüncü sıraya yerleşmemiz demektir. Oradanda artık kolay kolay çıkamayız geçen hafta kayseri spora yapılan haksızlığı gördüm ama türkiyede bu hep böyle avrupa yakası hep haklıdır anadolu yakası garibandır. Ama bizim sivasımız garibanların nasıl gururlu ve asaletli insanlar olduğunu herkese gösterdi diğer takımlara bakıldığında yıldız futbolcudan geçilmiyor bizim ise soyadı yıldız olan bir futbolcumuz var ama oda bize yetiyor çünkü şu anda süper ligde ikinci sıradayız bilmem ama bu büyük pahalı takımlara birşeyler hissettiriyordur herhalde" varsa sivasspor vardır gerisi yalandır "

kaya0758
11.04.2008, 11:35
buragh kardeşim pankartı bulduğun için teşekkürler.

nuri_58
11.04.2008, 13:45
skor ne olursa olsun golü kim atarsa atsın sonuçta kazanan taraf SİVASSPOR olsun...

yyucepur
11.04.2008, 13:57
Kayseri Spor ile Kayserililerin ne kadar dost olduğunu Pazar günü göreceğiz.

EyüphanAydın
11.04.2008, 16:13
Gerçekten Kayseri İlimizin Sivas İle Bi Farkı Yok...

Seneler Öncesinde Sivas'a Bağlı Olan Kayseri Sonralarda Ayrılmıştır..

Tarihini Tam Hatırlamıyorum,Kusuruma Bakmayın.Öncelikle Kayseri

Kayserispor Gerçekten Çok İyi İl Ve Kulüp.

Her Deplasmana Gittiğimizde Bizi Çok İyi Karşılıyorlar,Öz Kardeşleriyiz

Gibi Cana Yakınlar Gerçekten Bu Konuda Taraftarlarını Ve Kulübü Kutluyorum.

Onlarda Buraya Gelince Bizde Onlara Böyle Davranıyoruz.

İlk Önce Fair-Play Ondan Sonra Skor oLursa Seviniriz.

Gerçekten Çok Zorlu Bir Deplasman İnşallah Kazasız Belasız Atlarız.

orkun38
11.04.2008, 18:08
Kayseriden sivaslı arkadaşlara selam ve sevgiler.Burda bazı arkadaşlar kayseri sitesinde olumsuz yorumlar yazılıyor denmiş .Tabikii bu olabilir.Dünyanın hiç bir yerinde insanlar aynı olmaz.Aramızda 2 saatlik mesafa olan şehirleriz. Hele spor karşılaşması için düşmanca düşünmek çoık yanlış olur.Dostluk içinde geçecektir inşallah.Tabiki maçta gerilim olması normaldir.Yalnız benim de dikkatimi çeken BÜLENT UYGUN un devamlı kayseri ve kayserispor hakkında olumsuz sözleri.Çok konuşuyor.Aslına bakarsanız sivas şampiyon bile olabilirdi ama Fenerbahçe ve BJK yenilmesi kötü oldu.Sayın Bülent uygun Kayseri ile ilgili yorumlar yapacağına içerde oynadığı bu maçları kazanmak içöin bir şeyler yapsaydı şampiyon olurdunuz.Vew o zaman bu maçın sivasın alması çok isterdim:)Ama şimdi doğal olarak Kayserisporun almasını istiyorum.Önce dostluk ve kardeşlik.2 biribire bu kadar yakın şehrin dor ve kardeş olması kadar doğal bir şey olmaz.Sizleri kayseri ye bekleriz. Şimdiki stadyumun kapasitesi 26,000 kişi ve sanırım sivaslılara bir jest yapılıp kale arakasının tamamı daha önce olduğu gibi sivaslılara vereilcektir.Hepinize selam ve sevgilerimi sunarım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

tiryakisivaslı
11.04.2008, 19:08
Turkcell Süper Lig'de pazar günü yapılacak maçla ilgili olarak Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın "İyi oynayan kazansın" dedi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Sami Aydın, pazar günü Kayserispor ile yapacakları maçın centilmenlik çerçevesinde yapılmasını istediklerini belirtti.

Kayseri ve Sivas'ın iki dost ve kardeş şehir olduğunu ifade eden Aydın, şunları söyledi: "Bu dostluğun daha ileri seviyelere getirilmesini istiyoruz. Anadolu'dan şampiyon bir Sivasspor çıksın istiyoruz ama geçen hafta aldığımız sonuçlar zirve ile aramızı açtı. Pazar günü yapılacak maçta iyi oynayan kazansın. Kalan 5 maçımızı da kazanmak istiyoruz."

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da iki şehir arasındaki dostluğun önemini belirterek, "Sivasspor'un şampiyon olmasını elbette biz de isteriz. Kayserispor olarak bu yılki en büyük hedefimiz Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak. Benim de arzum, iyi oynayanın kazanması" diye konuştu.

Sivas'tan dostluk eli

Turkcell Süper Lig'de pazar günü yapılacak maçla ilgili olarak Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın "İyi oynayan kazansın" dedi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Sami Aydın, pazar günü Kayserispor ile yapacakları maçın centilmenlik çerçevesinde yapılmasını istediklerini belirtti.

Kayseri ve Sivas'ın iki dost ve kardeş şehir olduğunu ifade eden Aydın, şunları söyledi: "Bu dostluğun daha ileri seviyelere getirilmesini istiyoruz. Anadolu'dan şampiyon bir Sivasspor çıksın istiyoruz ama geçen hafta aldığımız sonuçlar zirve ile aramızı açtı. Pazar günü yapılacak maçta iyi oynayan kazansın. Kalan 5 maçımızı da kazanmak istiyoruz."

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da iki şehir arasındaki dostluğun önemini belirterek, "Sivasspor'un şampiyon olmasını elbette biz de isteriz. Kayserispor olarak bu yılki en büyük hedefimiz Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak. Benim de arzum, iyi oynayanın kazanması" diye konuştu.

buraqh
12.04.2008, 08:20
Spor dostluk ve kardesliktir, ilk mactada olduğu gibi bu mactada iki takım ve iki sehir arasında rekabetten cok dostluğun ön planda olacağına inanıyorum İstanbul'a karşı Anadolu diyince bu sene akıla gelen rakipleri zorlayan iki takım olarak bu mactada oynanan futbolun kalitesi ve taraftarlarların sağduyusuyla Türkiyeye örnek olacagız.

Rook
12.04.2008, 09:55
Ben Kayseride hiç dostluk rüzgarının estiğini görmüyorum.
Aksine bi kızgınlık var.

SS'li
12.04.2008, 10:41
Bizim kimseden korkumuz yok. Uzattığımız dostlu elini tutmayana bizde düşam olmasını biiriz ama bunun kime faydası olacak.

adres58
12.04.2008, 21:26
Siz ne dostluğundan bahsediyorsunuz yahu... Kim kimin dostu. Adamların ağzından resmen futbol necisi akıyor. Kahrolsun Endüstriyel futbol holiganizmi. Biz nerede yaşıyoruz. sivasspor olarak kimin canını aldık. Kime ne yaptık 20 bin seyirci içinden çıkan 3-5 çatlak sesi tüm sivasa mal ediyorlar. Girin bakın Kayserisporun resmi sitesindeki forum bölümüne(Aşağıda linki vericem)... Ben sadece kınıyorum. Artık bırakın bu Anadolu derbilerini, artık bırakın iki kardeş kulüp safsatalarını. Tabi bırakın derken elinize döner bıçakları alın demiyoruz. Fakat karanfilleride evinizde bırakın. Gidein Beşiktaşa FB ye GS ye verin daha iyi... Hiç değilse onlar sayesinde yüzümüz gülüyor, ağlıyor, heyecanlanıyoruz... Bülent Hocamızı afedersiniz söylemediklerini bırakmamışlar. Kendimi zor tuttum. Bizim kimseye ihtiyacımız yok (Güya bizim onlara ihtiyacımız varmış, Düşseler biz 1 puan bile vermezmişiz vs). Allah aşkına burada sinir olucaam. Çıkın yenin şu burnu büyük rengi gıcık takımıda sibopdan fazla kaçırmasınlar. Bülent Hocam sen hiç bir yerde hiç bir hakareti hak etmeyen bir insansın. Sonuç ne olursa olsun her zaman yanındayız.
Sakın bana kimse burada dostluk mesajından bahsetmesin. Hiç değilse mesajlar silinene dek.
Saygılarımla

Link aşağıda
DENSİZ KAYSERİLİLERİ OKUYUN (http://forum.kayserispor.org/tsl-30-hafta-kayserisporumuz-sivasspor-t2894.html)

Bahattin
12.04.2008, 21:28
birlik ve beraberlik icinde gecsin

yigido_furkan
12.04.2008, 23:47
en guzel cevabi sahada verecez kayseriye bizi kucumsuyolar kendilerini ustun goruyolar ama bilmiolarki karsilarinda YIGIDOLAR var

sivas_sevdamiz
13.04.2008, 00:09
Ben Kayseride hiç dostluk rüzgarının estiğini görmüyorum.
Aksine bi kızgınlık var.

gerçekten de doğru... biz kardeşlikten, dostluktan bahsettikçe kayserililer düşmanlıktan bahsediyo kendi sitelerinde... bu ne kinmiş,nefretmiş anlayamadım

merithan58
13.04.2008, 12:29
herkes dostluk kardeşlik nutukları atıyor anlamıyorum ya.
bu kayserililer bizim gibi düşünmüyor arkadaşlar adamlar resmen kin kusmuş ya.Bülent hocanın dostluk mesajlarını yağcılık olarak nitelendiriyorlar. burada bizim yaptığımız dostluk çağrılarını küçümsüyorlar.bizde hala dostluk kardeşlik msjları veriyoruz.

şunu iyi bilmemiz gerekirki bizim tek dostumuz yine biziz bizim kayserisporun yardımına ihtiyacımız yok dostluğunada.kendilerini kaf dağında görüyor bunlar.ama bunun hesabını öderler birgün

sofularlı34
13.04.2008, 12:48
<<BİZ ANADOLUYUZ...
<<KIZILIRMAK GİBİ AKARIZ; GESİ BAĞLARINDA MİS KOKULU GÜLLERİ SULARIZ....ÖYLESİNE BİR KARDEŞLİK DELİCESİNE BİR SUSUZLUKTUR...
EVET BİRLİKTE OLACAĞIZ..
BİRLİKTE DERTLEŞEĞİZ,BİRLİKTE SİVASTAN BAHSEDECEĞİZ.
GİDEMEDİĞİMİZ DAĞLARI,İÇEMEDİĞİMİZ SULARINI,KOKLAYAMDIĞIMIZ ÇİÇEKLERİNİ KONUŞAÇAGIZ..
BİRBİRİMİZE KÖYLERİMİZİ ANLATACAĞIZ...
YAYLALARDAKİ KEÇİLERİN YOĞURDUYLA YUFKAYLA MADIMAĞIN LEZZETİNİ ANLATACAĞIZ..
BİR PARÇA HUZUR BULACAĞIZ..
BELKİ CEBİMİZDEKİ SON KALAN ÜÇ BEŞ KURUŞ PARAMIZLA?
DESTEK OLMAYA ÇALIŞAĞIZ..
MESAJ ATACAĞIZ 5058 TELEFON FATURAMIZ ÖDEMEKLE ZORLANCAĞIZ BELKİ??
ANKETLERE KATILACAĞIZ HEP EN ÜSTTE OLMAK İÇİN??
SİVASI SİVASSPORU DESTEKLİCEĞİZ HEP...
HATIRLATCAĞIZ SİVASI ANADOLUNUN İNSANIN MÜCADELESİNİ...
YILMAYACAĞIZ..
MECNUN BAŞKAN,BÜLENT HOCA GİBİ FUTBOLCULARIMIZ GİBİ İNANACAĞIZ...İNANDIRACAĞIZ,HAT IRLATACAĞIZ.
KÜCÜLEN DÜNYADA BÜYÜYECEĞİZ EL ELE...
6 MİLYON SİVASLI VARMIŞ? DÜNYADA ALTI MİLYON? BU BİR ABARTI OLSA 2 MİLYONUNU SİLELİM.6-2: 4 MİLYON KALIR!!! 4 MİLYON SİVASLI ABARTI HADİ BİR MİLYON DAHA SİLELİM.4-1:3 MİLYON KALIR?
ÜÇ MİLYON SİVASLI NERDESİNİZ????
NERDESİNİZ? NERDEYİZ? ÜÇ MİLYON SİVASLI NEREDE?
SİVASSPOR ADINDA BİR TAKIMIMIZ VAR HABERİNİZ OLA!!!!
ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR HABERİNİZ OLA?
HANİ BİR YERDE MEMLEKETİNİZ SORULDUĞUNDA SİVASLIYIM DİYEN HEMŞERİLİLERİMİZ..
ŞAMPİYON OLURSAK BU SIFATI GÖĞSÜNÜ GERE GERE GURULANACAĞIZ HANİ EVET ŞAMPİYON SİVASLI OLACAĞIZ Bİ ANDA,
YÜZÜMÜZ DE GÜLÜCÜKLER SACACAĞIZ HAVALANACAĞIZ Bİ ANDA...
HATIRLATACAĞIZ O ALTI MİLYON DÜNYADA YAŞAYAN SİVASLIYA SİVASLI OLDUĞUNU...
SİVAS GELECEK AKLINA GÖRMEDİĞİ DAĞLAR,OVALAR BOZKIRLARI HAYAL EDECEK,KİM BİLİR BELKİ DİVRİĞİ ULU CAMİ DEKİ ÇİÇEKLERİN,RENKLERİN TAŞLARA NASIL İŞLENDİĞİ AKLINA GELECEK???
RUHUNDAKİ O İNCELİK GELECEK?
ANALAR GELECEK YÜZLERİ BURUNMUŞ,HİÇ GÖRMEDİĞİ EMMMİSİ DAYISI AKLINA GELECEK.
EVEET GELECEK DÜNYA ÜZERİNDE YAŞAYAN ALTI MİLYONUN AKLINA ELLBETTE BİR ŞEYLER GELECEK.
ŞU ANDA ANKETTE 10.000 ONBIN ÜZERİNDE( TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ANKETİ ŞAMPİYON KİM OLACAK ?CEVAP GÖNDEREN KAHRAMANLARIN SAYISI) SİVASLI OLDUĞUNU BU BİLİNÇELE HAREKET EDEN BU BİR AVUÇ HEMŞERİMİZ HATIRLATACAK O ALTI MİLYON SİVASLIYA!!!
5058 MESAJ ATAN O BİR AVUÇ İNSAN HATIRLATACAK.....
BİZE SİVAS SİVASLI OLDUĞUMUZU HATIRLATACAK...
ANADOLUNUN İŞGAL ALTINDAYKEN NASIL MEMLEKETİN KURTULUŞUNA İNANAMIYANLARIN YÜZÜNE CUMHİRİYETİN TEMELİNİ ATTIĞI GİBİ ATACAK!!!
BÜLENT HOCA,MECNUN BAŞKAN VE FUTBOLCULAR BAŞARACAK VE ALTI MİLYON SİVASLIYA HATIRLATACAK SİVASI...SİVASLI OLMANIN AYRICALIĞINI..
SAYGILARIMLA..S.G.13/04/2008 İSTANBUL