Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitedeki Rakip Takim Avatarlari !!!!!
yigido Atilla 10.04.2008, 15:20 Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????
ofozturk 10.04.2008, 16:18 bence olmaz abi.iyi niyetle geliyorlar sonucta. farklı takımlara tahammül etmezsek bize de tahammul etmezler. sonucta adam avatarını sivasspor yapacak değil ki. sen olsan baska forum da yapar mısın abi?
Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...
Spor hosgoru baris ve kardesliktir....
Iyi niyetli olmayanlarin zaten yeri yok burda...
Saygilar..
K4r_Tugrul 10.04.2008, 16:32 yha abi beni trabzonun ve kayserinin siteden banladılar sırf avatar yüzünden. Adamlar dediki aramızda rakip takım taraftarı istemiyoruz dediler. Trabzonlularda sivaslılar aramızdan defolun dediler ve banladılar. ve bende hiçbir kötü niyetlili bişey yazmadığım takdir de
GLoBe-Y-Gençlik 10.04.2008, 16:37 aynen bendende benıde bazı taraftar sıtelerınden banladılar trb.konyaspor.gs.bjk.
altan54&58 10.04.2008, 16:40 Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????
Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Yinede Haydi Bastır Sivas Haydi Bastır Sakarya
altuntas58 10.04.2008, 16:42 Sitemize girenlerin avatarına bir şey yapamayız adamlar baştan ben sivassporlu değilim derse bence bir mahsuru yoktur ama başka takımın avatarını kullanıp ben sivassporuda tutuyorum büyütmüşlerden birinide tutuyorum derse işte o zaman olmaz insanlar bu siteye girerken baştan tavrını ortaya koymal bir gönülde iki aşk yaşanmaz öyle ikili oyunlarla bizlerin sabrını zorlamasınlar rengini ortaya koymalılar sivasımızın Sivassporumuzun ismiyle ve plakasıyla diğerlerini birleştirip uyduruk avatar yapmaya son verilmeli diye düşünüyorum
sivasli215 10.04.2008, 16:56 iş hakaret boyutuna varmadığı sürece herkes görüşünü beyan etmeli bence...
altuntas58 10.04.2008, 17:33 Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var
2779 2780
bortecine 10.04.2008, 17:47 Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
Sakaryaspora bu sitede en ufak kimse ne laf soyler nede soyletir bizler sakaryasporu kendimize kardeş takım gibi görüyoruz.
dülger58 10.04.2008, 18:40 SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.GELMELERİNDE HER HANGİ BİR SAKINCA YOK.MEDENİ BİR ŞEKİLDE, SAYGI ÇERCEVESİNDE YAPILDIKTAN SONRA PROBLEM OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
SPOR AMACINA UYGUN YAPILIRSA DEGER KAZANIR....
Birakin gelsinler, en azindan gercek yüzlerini görmek firsati dogar nede olsa sanal alemde de olsada. Yanliz her sey saygi vede sevgi cercivesinde olmali. olmuyaninda sizte amirleri en yakin zamanda uyliklerini silmelidir.
yigido Atilla 11.04.2008, 01:24 Alt Dün, 12:31 #108
myway
Nasil futbolcu sahaya ciktiginda rakip takima katlanabiliyor onun formasini goruyorsa bizim de burda rakip takimin avatarini gormemizin bi sakincasi olmadigini dusunuyorum...
Spor hosgoru baris ve kardesliktir.
mayway mantigim istedigin takimi tutarsin ama Sivastaysan o sehrin ekmegini yiyorsan ve bir de tum sehir kenetlenmisken sampiyonluk havasina girmisken, basariya ac bir Anadolu kentindeyken, o gun orda o stadda besiktasi tutmak ihanettir diyor...
-------------------------------------------------------------------
Öyleyse ""May Waw kardes "" Sivasli kartallarada hos görülü olmalisin .. spor baris ve kardesliktir......
altan54&58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Sakaryaspor taraftarıyım ama memleketim orası çünkü ama gönlümdeki ikinci takımda Sivasspor senin bu yazdıklarına çok kırıldım.Şahsım adına konuşayım Sivasspor'un başarılı olabilmesi için hep dua ediyorum.Rakip takımlar için ilk defa bu sitede olumsuz bir tepki gördüm ve çok üzüldüm.
"""altan kardes """ Benim Diger takim taraftarlarinin siteye üye olmasin diye bir kelime yazdigimi hatirlamiyorum.!!! Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin.. Beni rahatsiz eden Avartalarin basinda "" utraslan "" Besiktas 58, Fenerbahce avartalari. Bunda kirilacak darilacak üzülecek ne var altan kardesim. ...
altan54&58 11.04.2008, 09:14 Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var
2779 2780
Doğru belki ben biraz hassas davrandım kimin kastedildiği belli gerçekten çok teşekkür ederim nezaketinize.Sağlıcakla kalın
HAYDİ SİVAS HAYDİ SAKARYA
altan54&58 11.04.2008, 09:16 Alt Dün, 12:31 #108
myway
Spor hosgoru baris ve kardesliktir.
mayway mantigim istedigin takimi tutarsin ama Sivastaysan o sehrin ekmegini yiyorsan ve bir de tum sehir kenetlenmisken sampiyonluk havasina girmisken, basariya ac bir Anadolu kentindeyken, o gun orda o stadda besiktasi tutmak ihanettir diyor...
Öyleyse ""May Waw kardes "" Sivasli kartallarada hos görülü olmalisin .. spor baris ve kardesliktir......
altan54&58´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"""altan kardes """ Benim Diger takim taraftarlarinin siteye üye olmasin diye bir kelime yazdigimi hatirlamiyorum.!!! Dikkatli okursan ne demek istedigimi anlarsin.. Beni rahatsiz eden Avartalarin basinda "" utraslan "" Besiktas 58, Fenerbahce avartalari. Bunda kirilacak darilacak üzülecek ne var altan kardesim. ...
Evet belki ben yanlış anladım diğer takımlar deyince hassasiyetinize teşekkür ederim ben de burda olmaktan çok mutluyum sizinle duygularımı paylaşmaktan çok mutluyum
altan54&58 11.04.2008, 09:18 Sakaryaspora bu sitede en ufak kimse ne laf soyler nede soyletir bizler sakaryasporu kendimize kardeş takım gibi görüyoruz.
Sivas'da bizim kardeş takımımız ben yanlış anladım kardeşim tekrar teşekkür ederim size burda olmaktan dolayı çok mutluyum
altan54&58 11.04.2008, 09:21 Sevgili kardeşim Sakaryaspor bizim kardeş takımımız şimdiye kadar bu sitede sakaryaspora karşı en ufak bir kötü kelime gördünmü hayır göremezsin cünkü biz yiğidolar sakaryasporu çok seviyoruz arkadaşımınki sadece bir öneri kimleri kast ettiği gayet acık onuda sizin bile tahmin etmeniz lazım bizim işimiz sizinle değil bizi satanlarla sen rahat ol başımızın üstünde yeriniz var
2779 2780
Az önce yazmayı unuttum kardeşim Sivas'da bizim başımızın tacıdır hep dua ederim Sivas burda olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum.Nezaketinize tekrar teşekkür ederim
GLoBe-Y-Gençlik 13.04.2008, 08:30 ıns su avatar ısını bır an once hallederler hep bızmı suscaz
tatangalar54 13.04.2008, 14:14 yaşasın sakarya sivas kardeşliği inşallah süper ligde beraberiz
altan54&58 13.04.2008, 14:19 yaşasın sakarya sivas kardeşliği inşallah süper ligde beraberiz
Ağzına sağlık hemşerim.Yaşasın Yiğido ile kardeşliğimiz. Sivasspor'a Avrupa Kupaları'nda yürekten başarılar.bjk'nın intertotoya gitmesi ülkemiz için daha hayırlı en azından 8 yemezler herhalde.
SIKI DUR SÜPER LİG SAKARYA GELİYOR
Yaşasın SivaSakarya geris palavra
tatangalar54 13.04.2008, 14:30 teşekkürler altan abi slm ayrıca yarınki antalya maçın gelicekmisin abi
FatihCan 13.04.2008, 14:48 Ben bu sitede sadece 3 İstanbul takımlarının(sözde büyüklerin) taraftarlarını hiçbir şekilde görmek istemiyorum...
Siğer bizim gibi Anadolu kuluplerinin tarftarları rahatlıkla gelmeliler... ama iyi niyetli oldukları sürece hiçbir şekilde rahatsız etmezler bizi
sadece ezik istanbul tarftarları gelmemeli sitemize
diğer anadolu takımları ise iyi niyetliyse baş tacı edilmeli bence.
ferhat_58_oğuz 13.04.2008, 14:59 sakaryaspor bizim kardeş takımımızdır bunu kimse inkar edemez ben ayrıca sakarya sporun avartarını bizim sitede görmekten hiç rahatsız olmam ali samiyende sakaryaya 3 1 yenildiğimiz maçta sakaryasporlu taraftar kardeşlerimiz sivasspor lehine tezahurat yapmışlardı bizde aynı şekilde alkışlayarak yollamıştık onları bence tüm anadolu kulüpleri bir kaçı hariç birlik güzellik teşkil etmelidir İSTANBULDAN HARBİ YİGİDO
ofgurleyuk78 13.04.2008, 15:56 Hz. Mevlana ne demiş" Gel. Ne olursan ol yine gel. Bu kapı umutsuzluk kapısı değil." Bu site de herkese açık olmalı. Hem dost, hem de rakip. Zaten içimizde bizanslılar yoık mu? Rakip taraftar açıkca söylüyor hiç değilse. Ya içimizdekiler. Rakip taraftar buyursun gelsin. Kapımız herkese açık. Büyüklüğün göstergesi de bu olmalı.
bozkurt187 13.04.2008, 16:23 beni hic rahatsiz etmiyor
ne yaparlarsa yapsinlar
altan54&58 13.04.2008, 16:30 teşekkürler altan abi slm ayrıca yarınki antalya maçın gelicekmisin abi
Selamlar ben teşekkür ederim sevgili hemşerim.Ah keşke imkan olsa da gelsem ama ben gurbetteyim.Sakarya'da yaşamıyorum.Muğla'nın Fethiye ilçesindeyim ama övünmek gibi olmasın SAKARYALIM kardeş takımımda SİVAS.Antalya maçını alalım iş yerimi ve evimi Yeşil Siyah'la donatacağım
tatangalar54 13.04.2008, 18:41 Selamlar ben teşekkür ederim sevgili hemşerim.Ah keşke imkan olsa da gelsem ama ben gurbetteyim.Sakarya'da yaşamıyorum.Muğla'nın Fethiye ilçesindeyim ama övünmek gibi olmasın SAKARYALIM kardeş takımımda SİVAS.Antalya maçını alalım iş yerimi ve evimi Yeşil Siyah'la donatacağım
helal olsun sana abi bayrakları astığında fotoları bi zahmet eklede bizde görelim gelemiyeceğine üzüldüm ama yüreğinin burada olduğuna eminim biz senin yerine orada olucaz inşallah maçıda alıcaz saygılar benimde kardeş takımım sivas bir yarımızda sivaslı sakaryalı olsakta
ultraaslan58 05.05.2008, 22:48 sevgili dostlar sevgi ve hoşgörü her kapıyı açar..unutmayın onlar sizin için rakiptir ama sizler de onlar için rakipsiniz..burada her renkten insanın olması bu sitenin dolayısıyla sivasspor un değerini yükseltir..
sevgili dostlar sevgi ve hoşgörü her kapıyı açar..unutmayın onlar sizin için rakiptir ama sizler de onlar için rakipsiniz..burada her renkten insanın olması bu sitenin dolayısıyla sivasspor un değerini yükseltir..
alın size bir örnek
hem gs li nick hem Sivassporlu nick
hangi takımı desteklediği belli değil
işte böyle örneklere izin vermeyin
ben eziktaşın sitesinde Sivasspor nickiyle girdim banladılar
maalesef bizim sitede 2 takım nick ve avatarlı çok var
böylelerine izin vermeyin
hep hoşgörülü olan biziz ama rakipler sanal alemde bile hoşgörülü değil
badboysefaa 06.05.2008, 03:11 kesinlikle kim olursa olsun bence yanlış resim falan olmaz centilmeniz ama bi yere kadar diger takım forumlarına bakın ne demek istedigimi anlarsınız....
Deepsid3 08.05.2008, 15:46 Ağzına sağlık hemşerim.Yaşasın Yiğido ile kardeşliğimiz. Sivasspor'a Avrupa Kupaları'nda yürekten başarılar.bjk'nın intertotoya gitmesi ülkemiz için daha hayırlı en azından 8 yemezler herhalde.
SIKI DUR SÜPER LİG SAKARYA GELİYOR
Yaşasın SivaSakarya geris palavra
Bu site sadece Sivassporun değil kardeşininde sitesi. Sakaryaspordan başka hiçbir takım buraya yazamaz. Çünkü biz kardeş iki takımız hemde ölesiye kardeş. Siz bizim için öldünüz gerekirse bizde ölürüz. 7 eylül 2002i unutmucaz unuturmucaz.
Yaşasın SivaSakaryaspor
ahmet585858 08.05.2008, 19:00 bize zarı olmayan herkese hoş görülü davran malıyız bence
kaysevas 11.05.2008, 17:49 arkadşlar selamlar. konunun benzerini bulamadığım için buraya yazıyorum. kayserisporlular olarak kurulan milli takım kadrosuna karşı mail atıyoruz ve bir format hazırladık. sivaslılar olarak bu çağrıya destek bekliyoruz.format aşagıdadrı. kendinize gore uyarlayabilirsiniz.
Sessiz kalmayın. Türkiye nin sadece İstabuldan ibaret olmadıgını gosterin
mail adresi
yuzdeyuzfutbol@ntv.om.tr
Umarım Maillerimizi Okur, Haklı Sesimize Tercüman Olursunuz.
Bizler Kayserispor taraftarıyız ve dün gece yarısı açıklanan Türk Milli Takımı Kadrosu ile ilgili söyleyeceklerimiz var.
Her şeyden önce kurulan Milli Takım Kadrosunun sadece ve sadece İstanbul takımlarından ve onların uzantılarından olmasına karşıyız. Neden. Çünkü Türkiye' de, Süper Lig de 34 Hafta boyunca mücadele eden, takımları için ter akıtan, takımlarını ligde belirli yerlere getirmiş bu kadar futbolcu varken, oynadıkları takımda doğru dürüst 11' e giremeyen, ya da yurt dışında ülkemizi temsil ediyor anlayışıyla milli takıma alınan futbolculara karşıyız.
Burdan Sayın Fatih TERİM' e Anadolu Kulüplerinin Bir Temsilcisi olarak soruyoruz.
Türkiye de ve Avrupa' da bir çok takımın transfer teklifi yaptığı, oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini ve takdirini kazanan, takımlarını deyim yerindeyse uçuran ya da uçurumların kenarından alan Mehmet TOPUZ' lar, Mehmet YILDIZ' lar, Aydın TOSCALI' lar, İlhan EKER' ler, İbrahim ŞAHİN' ler ve daha adını hatırlayamadığımız nice değerler nerdeler? Neden Tümer METİN gibi sırf askerlik yapmamak için yurt dışına giden bir futbolcu böyle kutsal bir milli görev için Milli Takıma çağrıldı. Ya da Neden Colin Kazım RİCHARD gibi bir futbolcu milli takım kadrosuna alındı. Soruyorum Mehmet TOPUZ daha mı kötü oynadı Süper Lig maçlarında Colin Kazım RİCHARD' dan. Bu bizim haklı isyanımızdır. Son cümle olarak şunları söylemek isteriz ki Türkiye Sadece İSTANBUL değildir. Asıl Türkiye ANADOLU' dur. Bu böyle olmuştur. Bundan sonra da böyle OLACAKTIR.
Saygıyla Duyurulur.
BÜTÜN ANADOLU KULÜPLERİ ADINA KAYSERİSPOR TARAFTARI.
MustafaParlak 11.05.2008, 17:55 sakarya spora laf yok ama tslilere var lanet olsun istanbul sempatizanlıgı yapanlara bizim için ölenleri unutamayız sizi sewioruz sakara şehri ve sakarya sporlular..!
Arkadaşlar EMPATİ yapmazsak başarılı olamayız.Eleştirilerden ders çıkarmalıyız.Küfür olmadıktan sonra her fikre saygı duymalıyız.Yoksa kaybeden biz oluruz.
EN BÜYÜK TEHLİKE" KIRAL ÇIPLAK" diyemeyenlerdir.
karacaorenli 11.05.2008, 18:18 EVET arkadaşlar anadolu takımları envanterine müsade edilsin...
istanbul yalakaları yasaklansın
zaten sitede sorun cıkaranlar ist takım taraftarları...
İSTANBULA KARŞI TÜM ANADOLU ELELE...
SİVASLI KÖPEKLER İSTANBULU DESTEKLER ...
LANET OLSUN İSTANBUL YALAKALIĞI YAPANLARA.....
SİVASSPORUMUZ ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR BİZİM KÖPEKLER İSTANBULUN PEŞİNDEN KOŞUYOR....
ANADOLUNUN İSYANIDIR SİVASSPOR....
Bu site sadece Sivassporun değil kardeşininde sitesi. Sakaryaspordan başka hiçbir takım buraya yazamaz. Çünkü biz kardeş iki takımız hemde ölesiye kardeş. Siz bizim için öldünüz gerekirse bizde ölürüz. 7 eylül 2002i unutmucaz unuturmucaz.
Yaşasın SivaSakaryaspor
Ne olduki 7 Eylül 2002'de ?
Bu olayı yeni duyuyorum ama Başarılar..
yusuf_yusuf 19.05.2008, 11:09 herkes isteği takı n avatarını kullansın biizm siteyı kotulemedıkçe tabi ne kullanırlarsa kulnasınlar
altan54&58 19.05.2008, 11:15 Sakaryaspor kafilesi 7 Eylül 2002'de trafik kazası geçirmiş ve Türkiye 1.Ligi'nde gol kralı da olan B.Aykut kazada vefat etmişti.Hepsinin toprağı bol mekanı cennet olsun.
YAŞASIN SİVAS SAKARYA KARDEŞLİĞİ
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA
yusuf_yusuf 19.05.2008, 11:19 Sakaryaspor kafilesi 7 Eylül 2002'de trafik kazası geçirmiş ve Türkiye 1.Ligi'nde gol kralı da olan B.Aykut kazada vefat etmişti.Hepsinin toprağı bol mekanı cennet olsun.
YAŞASIN SİVAS SAKARYA KARDEŞLİĞİ
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA
doğru haklısın gardas sana katılıyorum olen futbolcunun mekanı cennetlık olur umarım
EsintiMedya 28.06.2008, 02:21 Sivasspor.com !!! Sivasspor futbol takiminin taraftarlarini temsil ediyor.. Bu sitede baska Takim Avartasi görmek benim gibi belki yüzlerce Sivasspor taraftarini rahatsiz ediyordur. Siteye rakip takim taraftarlari üye olabilmeli !!! ama Rakip Avartalar olmaksizin kaydiyla.. Sivasspolu cani gönülden seven Sivassporlular sizler bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum ????????
Bence Çok Saçma Bir Topic Açmışsın...
Sen gittiğin diğer Taraftar Forumlarında nasıl bir Avatar Kullnıyorsun Hiç merak etmiyorum...Çünki sen böyle Yapıyorsun....
Çok normal bişey bence...
SayGılAr
SomaLiSpOr
hodrimeydan4107 18.07.2008, 19:05 boyle bıseyı ılkd efa burda duyuyorum sonucta bız foruma mısafır olarak gırıyoruz sen evıne gelen bırne bunu yeme sunu ye mı dersın cok sacma bence
şafak58_35 18.07.2008, 19:15 herkes istediğini kullanabilir buraya gelen zaten kötü niyetli insanlar olduğunu sanmıyorum hepsi karşı taraftarda olsa kardeşimizdir
sivasli215 18.07.2008, 19:35 iş hakaret boyutuna varmadığı sürece herkes görüşünü beyan etmeli bence...
3 ay önceki yorumum!
hala aynı düşüncedeyim :D:D:D
EsintiMedya 30.07.2008, 13:28 boyle bıseyı ılkd efa burda duyuyorum sonucta bız foruma mısafır olarak gırıyoruz sen evıne gelen bırne bunu yeme sunu ye mı dersın cok sacma bence
Kardeşim Sana Katılmamak elde değil....
fatih_bm 31.07.2008, 22:34 BEn başka takım avatarlarına değilde içimizdeki Fb,Bjk,Gs li olup ta
2.takımımız Sivas diyenlere sinir oluyorum.NEdir bu ikinci takım halen daha çözemiyorum.Bir kalbe 2 aşk sığar mı.
pala_ökkeş 31.07.2008, 22:38 Bende bu başlığı yeni gördüm,bnm olduğum yerde yani bnm forumunda yabancı avatar mavatar (artık her nedemekse avatar ) istemiyorum.
Saygılar.
titizyiğido 31.07.2008, 22:43 Bende bu başlığı yeni gördüm,bnm olduğum yerde yani bnm forumunda yabancı avatar mavatar (artık her nedemekse avatar ) istemiyorum.
Saygılar.
yapma ökkeş emice herkes bu siteye girip özgürce haddini aşmadan fikrini söyleyebilir avatarı ve tuttuğu takım ne olursa olsun
ATGEÇMEZLİ 31.07.2008, 23:59 bizi antuya alıyorlar mı
neredeyse sabıka kaydı isteyecekler
biz neden onları alıyoruz içimize
hem de gelip bize küfür ediyorlar
bizimle dalga geçiyorlar
bir sefer dik duralım bakın bakalım daha yapabiliyorlar mı
ama biz sitede üye sayımız artsın diye onları kabul ediyoruz forumumuza
bu durumda irdelenmesi gereken iki husus var
birincisi sivassporu hala büyük takım olarak görmeyen taraftarlar. sanki başka ligde oynuyoruz. Bir çok sivaslısınikinci takımıysa sivasspor bize ne? Gelmesin öyle dangalaklar bu siteye. Sivasspora ne faydaları olur.
İkincisi üye sayısını arttırmayı misyon edinmiş site yönetimi. 40 bin küsür üyenin yarısından çoğu başka takım taraftarı. Rezalet aşaması artık bu ya. Becerip stad dolduramıyoruz ama 40000 üyemiz var. Buna kargalar bile güler.
Dost acı söyler kusuruma bakmayacaksınız
badboysefaa 01.08.2008, 00:06 bizi antuya alıyorlar mı
bizimle dalga geçiyorlar
birincisi sivassporu hala büyük takım olarak görmeyen taraftarlar. sanki başka ligde oynuyoruz. Bir çok sivaslısınikinci takımıysa sivasspor bize ne? Gelmesin öyle dangalaklar bu siteye. Sivasspora ne faydaları olur.
İkincisi üye sayısını arttırmayı misyon edinmiş site yönetimi. 40 bin küsür üyenin yarısından çoğu başka takım taraftarı. Rezalet aşaması artık bu ya. Becerip stad dolduramıyoruz ama 40000 üyemiz var. Buna kargalar bile güler.
aynen katılıyorum agzına saglık kardeş
yigido_furkan 01.08.2008, 00:24 bnce dıger takımların sıteye gırmesınde her hangı bısey yok ozellıkle anadolu takımlarından gırıp ıyı dıleklerı soyleyen kardeslerımız var ne gıbı zararı varkı Avartasinın Bursa Sakarya Kocaelı olmasının
yigido Atilla 01.08.2008, 00:29 Bence Çok Saçma Bir Topic Açmışsın...
Sen gittiğin diğer Taraftar Forumlarında nasıl bir Avatar Kullnıyorsun Hiç merak etmiyorum...Çünki sen böyle Yapıyorsun....
Çok normal bişey bence...
SayGılAr
SomaLiSpOr
Sen beni nerden Taniyorsun Arkadasim !!!! Neyi ben hep böyle yapiyormusum ????
Konu iyice dagilmis burda kastedilen rakip takim Logolari Diger Rakip takim taraftarlarinin Siteye girmesin yorum yapmasin diye konu acilmamis !!!!!! rakip taraftarlar rahatlikla Fikir ve düsüncelerini yazmalari siteyi zenginlestirir.. tabiki sivasspor taraftarlarini rencide etmeme kaydiyla ....
Acilan konuyu dagitmayalim Yorum yapmadan önce Konuyu Lütfen Bastan okuyun...
samedozbek 01.08.2008, 00:39 BEn başka takım avatarlarına değilde içimizdeki Fb,Bjk,Gs li olup ta
2.takımımız Sivas diyenlere sinir oluyorum.NEdir bu ikinci takım halen daha çözemiyorum.Bir kalbe 2 aşk sığar mı.
evet be abi sana katiliyorum Sivasliyim diolar ondan sonra gs, fb gelince kosa kosa rakip tribune giriyolar sivasa kufrediolar ondan sonra bende sivasliyim ya sivas yada gs,fb herneyse iste iki yuzlu davraniyolar
forumda guiza avatarı niye görecem arkadaş.
baliliyi görürüm kendi dağlarımı görürüm daha iyi.
samedozbek 01.08.2008, 00:52 forumda guiza avatarı niye görecem arkadaş.
baliliyi görürüm kendi dağlarımı görürüm daha iyi.
yuzde 100 haklisin abi sonucta burasi SIVASSPOR sitesi
bizi antuya alıyorlar mı
bizimle dalga geçiyorlar
Bence çok saçma bir tespit.
Şimdi sen evine misafir gelince, ne giyeceğini söylüyormusun?
Benim evime gelirsen şöyle giy filan.
Buradaki misafirperverlik evet hiç bir yerde yoktur.
Ama bizim dışarıya açılmamız için çok güzel uygulama bence.Yönetim en doğrusunu yapıyor, kendi kendimize değil,dışarıya açılıyoruz.
Örneğin eğer bizde Antu gibi,sadece kendi takım taraftarlarını alsak,bizi kendi kendimize evimizi dışarıya kapatır kendi kendimize kalırız.
Antu da durum başka, onlarda her şehirden insan var, yani böyle bir sorunları yoktur.
Biz ise Sivaslıyız ve sadece sivaslıları alabiliriz, lazlar gibi yapabiliriz ama bu seferde açılmamızı engeller ve gerçek yiğidoyu tanımalarına fırsat vermemiş oluruz.
Buradaki uygulama çok güzel, misafir geliyor yorumunu yapıyor ve centilmencede karşılanıyor.Bundan güzel bir reklam olabilirmi?
Herkes Yiğidoların misafirperverliğinden bahsediyor.Niçin?
İşte bu durumdan dolayı.
Bundan dolayıdırki, Yiğidolar en centilmen takım olarak bir kaç kez seçilmişlerdir.
Lütfen bu konu hakkında biraz daha düşünerek cevap verelim.
Ya kendi kendimize kalacağız, yada açılacağız ve Yiğidoyu tanıtacağız.
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 01:04 Bence çok saçma bir tespit.
Şimdi sen evine misafir gelince, ne giyeceğini söylüyormusun?
Benim evime gelirsen şöyle giy filan.
Buradaki misafirperverlik evet hiç bir yerde yoktur.
Ama bizim dışarıya açılmamız için çok güzel uygulama bence.Yönetim en doğrusunu yapıyor, kendi kendimize değil,dışarıya açılıyoruz.
Örneğin eğer bizde Antu gibi,sadece kendi takım taraftarlarını alsak,bizi kendi kendimize evimizi dışarıya kapatır kendi kendimize kalırız.
Antu da durum başka, onlarda her şehirden insan var, yani böyle bir sorunları yoktur.
Biz ise Sivaslıyız ve sadece sivaslıları alabiliriz, lazlar gibi yapabiliriz ama bu seferde açılmamızı engeller ve gerçek yiğidoyu tanımalarına fırsat vermemiş oluruz.
Buradaki uygulama çok güzel, misafir geliyor yorumunu yapıyor ve centilmencede karşılanıyor.Bundan güzel bir reklam olabilirmi?
Herkes Yiğidoların misafirperverliğinden bahsediyor.Niçin?
İşte bu durumdan dolayı.
Bundan dolayıdırki, Yiğidolar en centilmen takım olarak bir kaç kez seçilmişlerdir.
Lütfen bu konu hakkında biraz daha düşünerek cevap verelim.
Ya kendi kendimize kalacağız, yada açılacağız ve Yiğidoyu tanıtacağız.
Burası bizim evimiz değil
Varsayalım evimiz olsun sen sana küfreden birisine evinin kapısını açarmısın.
Mantıksızlığın daniskası bu dediğin. Saf anadolu çocuğu pozlarından vazgeçelim. Dünya değişti ve değişmeye devam ediyor. Centilmenliği sahalarda göster. İnternet forumlarında sivaslıların anasına avradına küfrettirmek centilmeklik değil godoşluktur.
Mantıksızlığın daniskası bu dediğin. Saf anadolu çocuğu pozlarından vazgeçelim. Dünya değişti ve değişmeye devam ediyor. Centilmenliği sahalarda göster. İnternet forumlarında sivaslıların anasına avradına küfrettirmek centilmeklik değil godoşluktur.
Sen misafir eve gelirkene küfür edebileceğini yani biliyorsun.
İyi ve kötü misafir olduğunu biliyorsun öylemi???
Sonra küfür edilirse eğer zaten anında yasaklanıyor, kaç kez şahit oldum,anında yasaklananları,burda görevliler gereğini yapıyorlar.Şimdi %1 kötü niyetli rakip taraftarlar yüzünden %99 unuda atalım diyorsun öylemi?
Sivası halen köy olarak zanneden insanlar var,onlara nasıl anlatacağız peki biz Sivası.Anlaşılan saf anadolu insanından rahatsızlık duyuyorsun?
berat.demir 01.08.2008, 01:13 Burası bizim evimiz değil
Kimse burda Sivaslılara küfrettirmez. En başta yönetim buna izin vermez.
İkincisi aramızda rakip taraftarlar elbette olacaktır. Sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde tartışma kuralları çerçevesinde fikirlerini yazacaklar ve fikirlerimizi öğrenecekler.
üçüncüsü 40 bin üyenin yarısından çoğunun rakip taraftarlar olduğunu nerden çıkardın. tek tek hepsiyle görüştün mü. bu istatistiki sonuca nasıl ulaştın.
Burada Sivas a ve Sivaslıya asla küfrettirilmez eden olursa cezasını en ağır şekilde öder. Buna kimse burada cesaret edemez.
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 01:16 Sen misafir eve gelirkene küfür edebileceğini yani biliyorsun.
Sonra küfür edilirse eğer zaten anında yasaklanıyor, kaç kez şahit oldum,anında yasaklananları,burda görevliler gereğini yapıyorlar.Şimdi %1 kötü niyetli rakip taraftarlar yüzünden %99 unuda atalım diyorsun öylemi?
Sivası halen köy olarak zanneden insanlar var,onlara nasıl anlatacağız peki biz Sivası.Anlaşılan saf anadolu insanından rahatsızlık duyuyorsun?
benim bir şeyden rahatsızlık duyduğum yok şark kurnazlığı yapma
burası sivassporumuzun konuşulduğu bir yer ise sadece sivassporlular girsin
40000 üye var ama boş stada maç oynuyor takımımız
bende günlerce küfürlerin bu forumda kaldığını biliyorum
insanlar geliyor dalga geçip gidiyorlar bizimle sizle mazoşist olabilirsiniz ama ben değilim
XXCakir58 01.08.2008, 01:16 bence bir problem olmaz. Rakib taraftarlarda üye olabilirler forumlarda, o takim hakkinda kötü bisey söylememesi sartiyla.
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 01:17 Burada Sivas a ve Sivaslıya asla küfrettirilmez eden olursa cezasını en ağır şekilde öder. Buna kimse burada cesaret edemez.
Okuman yazman var sanırım forum sayfalarını iyi oku göreceksin küfürleri
berat.demir 01.08.2008, 01:19 Sen misafir eve gelirkene küfür edebileceğini yani biliyorsun.
Sivası köy zannedenler Türkiye de yaşamıyordur. Sivasın uluslararasına açık bir havalimanı var. Nüfusu 320 binleri geçti. 2011 yılında hızlı trene kavuşuyor. 30 bini aşkın öğrenci sayısıyla modern bir cumhuriyet üniversitesi var.
Sivas bırakın köy olmayı büyükşehir belediyesi olmaya adaydır artık. İnşallah Sivas hakettiği gibi çok yakın zamanda büyükşehir olacaktır.
benim bir şeyden rahatsızlık duyduğum yok şark kurnazlığı yapma
burası sivassporumuzun konuşulduğu bir yer ise sadece sivassporlular girsin
40000 üye var ama boş stada maç oynuyor takımımız
bende günlerce küfürlerin bu forumda kaldığını biliyorum
insanlar geliyor dalga geçip gidiyorlar bizimle sizle mazoşist olabilirsiniz ama ben değilim
Burda senin amacın belli.Siteyi karalamak.Ben bir tane dahi küfür görmedim.Yazılsa bile anında silinğine şahit oldum.Eğer sen mazoşistsen ve öyle görüyorsan bilemem.
Bu saf Anadolu çocuğu pozları değildir... Onlarda gelip Sivaslı'ların iyi birer insan olduğunu görmeli eğer içimize kapanır açılamazsak bize yobaz yaftası da vurulur cani yaftası da... Bütün iş bizde bitiyor eğer kendimizi olduğumuz gibi samimi ve içten gösterirsek o boş lafların hepsi havada kalır.... Ama senin dediğin gibi olursak vay halimize....
gelmelerine bi şey diyen yok zten. farkındaysan sorun avatarda.
benim forumumda niye bana gol atan adamı göreyim. benim topçumu ezen adamı göreyim.yeri gelecek kırmızı beyaz hariç bütün renkler doluşacak buraya.zorumuz ne ? sivasın köy olmadığını anlatmanın başka yolları da vardır.
gelmelerine bi şey diyen yok zten. farkındaysan sorun avatarda.
benim forumumda niye bana gol atan adamı göreyim. benim topçumu ezen adamı göreyim.yeri gelecek kırmızı beyaz hariç bütün renkler doluşacak buraya.zorumuz ne ? sivasın köy olmadığını anlatmanın başka yolları da vardır.
Avatar konusunda uyarı yapılır ve o avatarını değiştirir bu iş bu kadar basittir ve sorun edilmeyecek kadar küçük bir iştir....
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 01:23 ne haliniz varsa görün
milletin akıllısı biziz
tek bizim sitemizde var bu saçmalık
bunu site yönetimi açıklasın sizler değil
berat.demir 01.08.2008, 01:23 Okuman yazman var sanırım forum sayfalarını iyi oku göreceksin küfürleri
o küfürler farkına varıldığı an siliniyor. sitemiz çok büyük bir site olduğu için çok forum açılıyor ve bazen gözden kaçabiliyor. Ama küfürler görüldüğü an siliniyor ve küfür eden edepsizler anında cezalandırılıyor.
Ya galiba bişey burda halen görünmek istenmiyor.Ben Türkiye' de ilk sefer bu sitede rakip taraftarların geldiğini ve yazdığını gördüm.
Bu Sivas için çok güzel bir reklam olmuştur.Onlarda Sivastan övgüyle bahsediyorlar.
Türkiyede bir ilki gerçekleştirmiş ve dünyaya açılmıştır.Bundan güzel bişey olabilirmi?Bunun içindirki Yiğidolar çok daha fazla sempati kazanmıştır.
Burda rakip taraftarla güzel güzel dostluk ve centilmence yazılar yazılmadımı ve halen yazılmıyormu? Bundan güzel bişey olabilirmi?
Bu uygulamayı diğer sitelerde yapmaya başlamıştır,ama ilki burada olmuştur.
ne haliniz varsa görün
milletin akıllısı biziz
tek bizim sitemizde var bu saçmalık
bunu site yönetimi açıklasın sizler değil
Bu saçmalık değil... Bunu dünyaya geniş bakabilen herkes yapar... Diğer taraftar siteleride artık rakip takım taraftarlarını da kabul ediyor... Önemli olan dünyaya geniş çerçeveden bakabilmek... Hep ben dememeli... Buradaki güzelliği görenler kendi sitelerinde de uygulamaya başlıyorlar...
valla ben istemiyorum gardaş. sonuçta rakip takım taraftarı. ne kadar iyi niyetli olsa ufak bi kıvılcımla her şey olabilir. kırmızı beyazdan başka renk istemem ben forumda.
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 01:28 65 milyon üye yapın ya
reklamın iyisi kötüsü olmaz
Ultra sivasli 01.08.2008, 01:28 Bende bu başlığı yeni gördüm,bnm olduğum yerde yani bnm forumunda yabancı avatar mavatar (artık her nedemekse avatar ) istemiyorum.
Saygılar.
SIVASSPORUN DENINCE AKAN SULAR DURUR. O KADAR ANADOLUNUN TEK YILDIZI SIVASSPOR NE YAPAK GARDAS BENDE SIVASSPOR HASTASIYIM
65 milyon üye yapın ya
cevap bulamadığın için saçmalıyorsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
valla ben istemiyorum gardaş. sonuçta rakip takım taraftarı. ne kadar iyi niyetli olsa ufak bi kıvılcımla her şey olabilir. kırmızı beyazdan başka renk istemem ben forumda.
Zaten yoktur farklı renk... Burada sadece onlara söz hakkı veriliyor, seslerini duyarabiliyorlar... Bence yönetim en güzelini yapıyor bu konuda... Uç olmaya gerek yoktur hepimiz bu vatanın evladıyız önemli dostça rekabet... Biraz geniş çerçeveden bakabilsek bütün meseleler çözülecek ama biz bakmak istemiyoruz...
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 01:31 cevap bulamadığın için saçmalıyorsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
cevap vermeye tenezzül etmiyorum değmez yazdıklarım havada kalacak çünkü sizler sığ düşünüyorsunuz
65 milyon üye yapın ya
Nasip bakarsın bir gün o da olur... Şehrimizin adını bırak Türkiye'yi tüm dünya ezberler o zaman... Çok güzel bir dilek... ;)
berat.demir 01.08.2008, 01:34 forumlarda dostça kalamayan insanlar stadyumlarda hiç kalamaz. fair play havada kalır. ilk önce birbirimize tahammül etmeliyiz. tahammül edemezsek sonumuz ne olur bir düşünelim.
ama tahammül sınırlarını zorlayanlar mutlaka cezalandırılmalı zaten cezalandırılıyor da.
cevap vermeye tenezzül etmiyorum değmez yazdıklarım havada kalacak çünkü sizler sığ düşünüyorsunuz
Burada kimin sığ düşündüğü zaten açıkça ortada.Artık açılmayız,içime kapanmayalıyız bunu bazıları ne zaman anlayacaklar bilmiyorum.Atgözlüklerini artık bir kenara bırakalım.
Umarım yukardaki arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra bazı düşüncelerin değişmiştir.Neyseki senin gibi düşünen insan çok az.
mysuskunx 01.08.2008, 08:49 DOĞRU SÖYLÜYORSUN ABİ........................... ........
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 09:14 Burada kimin sığ düşündüğü zaten açıkça ortada.Artık açılmayız,içime kapanmayalıyız bunu bazıları ne zaman anlayacaklar bilmiyorum.Atgözlüklerini artık bir kenara bırakalım.
Umarım yukardaki arkadaşların yorumlarını okuduktan sonra bazı düşüncelerin değişmiştir.Neyseki senin gibi düşünen insan çok az.
biz misafirperveriz doğru diyorsn
gelirler sivaslıların anasına avradına güzel bir sıralarlar sende övünürsün misafirperveriz diye
futbol bu futbol başka bir şey değil
işin b.konu çıkarmayın
olayı milli dava yaptınız
rakip takım taraftarları siteye geliyor diye sanki iç savaşı önlüyorsunuz
abdurrahim_58 01.08.2008, 10:09 Ya kardes o normal sen olsan sende aynısını yaparsın o kadar olsun bizim içimizde onlar misafir bizim hosgoru ile karsılamamız lazım.
biz misafirperveriz doğru diyorsn
gelirler sivaslıların anasına avradına güzel bir sıralarlar sende övünürsün misafirperveriz diye
futbol bu futbol başka bir şey değil
işin b.konu çıkarmayın
olayı milli dava yaptınız
rakip takım taraftarları siteye geliyor diye sanki iç savaşı önlüyorsunuz
Tamam konu futbol ama futbolun dünyadaki 1.sevilen spor dalı olduğunu hepimiz biliyoruz.
Sivasspor' un Sivas' a ne kadar büyük katkısı olduğunuda hepimiz biliyoruz.Sivasspor olmasaydı biz nee kadar uğraşsakta Sivas' ın bu kadar reklamını yapamazdık.Sivasın adını taaa avrupalara kadar duyurdu.Durum öyleyse neden bunu biz Sivas adına değerlendirmeyelimki.Sivasın kötü imajını atması için neden bu fırsatı değerlendirmeyelim?
Eğer birisi küfür etmek için geliyorsa, zaten bişey yapamassın,kendisini rakip taraftar olarakta göstermez.Bunu nasıl engelleyeceksin?
Önemli olan buradaki görevlilerin anında müdahele etmesi ve o kişiyi yasaklamalarıdır,onuda yaptıklarına göre sorun olduğunu düşünmüyorum.
Sayın Atgeçmezli kardeşim lütfen şu Atgözlüğünü bir kenara bırak ve dünyaya öyle bak :)
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 11:00 Tamam konu futbol ama futbolun dünyadaki 1.sevilen spor dalı olduğunu hepimiz biliyoruz.
Sivasspor' un Sivas' a ne kadar büyük katkısı olduğunuda hepimiz biliyoruz.Sivasspor olmasaydı biz nee kadar uğraşsakta Sivas' ın bu kadar reklamını yapamazdık.Sivasın adını taaa avrupalara kadar duyurdu.Durum öyleyse neden bunu biz Sivas adına değerlendirmeyelimki.Sivasın kötü imajını atması için neden bu fırsatı değerlendirmeyelim?
Eğer birisi küfür etmek için geliyorsa, zaten bişey yapamassın,kendisini rakip taraftar olarakta göstermez.Bunu nasıl engelleyeceksin?
Önemli olan buradaki görevlilerin anında müdahele etmesi ve o kişiyi yasaklamalarıdır,onuda yaptıklarına göre sorun olduğunu düşünmüyorum.
Sayın Atgeçmezli kardeşim lütfen şu Atgözlüğünü bir kenara bırak ve dünyaya öyle bak :)
Birincisi Atgeçmezli benim canım kadar sevdiğim köyümün adı. O adı atgözlüğü ile benzetmen hoş olmadı özür bekliyorum.
Şimdi diyorsunki sivasspor sivası tanıttı. Sivas gibiköklü bir şehri sivasspor tanıtıyorsa yazıklar olsun bize.
Dünyanın neresinde sivaslı yok. Bu imajı onlarda belirli düzeye çekebilirler. Herifler geliyorlar bizim sitemize güzelce sövüyorlar sonra kendi sitelerine gidip mallara bak nasıl geçirdik diye bizimle alay ediyorlar. Bu benim hoşuma gimiyor. Eğer sizlerin hoşuna gidiyorsa saygı duyarım.
Görevliler yetişemiyor diyorum. Burada küçük kardeşlerimiz, bacılarımız var. Onları bu küfürlerden uzak tutmak mı önemli yoksa ite kopuğa hoş görünmek mi?
Bende bu başlığı yeni gördüm,bnm olduğum yerde yani bnm forumunda yabancı avatar mavatar (artık her nedemekse avatar ) istemiyorum.
Saygılar.
bnm değil de bmn olmasın..:).........
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 11:13 bnm değil de bmn olmasın..:).........
gardaş bmn ne demek benim anlamına gelen bir şey mi
Birincisi Atgeçmezli benim canım kadar sevdiğim köyümün adı. O adı atgözlüğü ile benzetmen hoş olmadı özür bekliyorum.
Şimdi diyorsunki sivasspor sivası tanıttı. Sivas gibiköklü bir şehri sivasspor tanıtıyorsa yazıklar olsun bize.
Dünyanın neresinde sivaslı yok. Bu imajı onlarda belirli düzeye çekebilirler. Herifler geliyorlar bizim sitemize güzelce sövüyorlar sonra kendi sitelerine gidip mallara bak nasıl geçirdik diye bizimle alay ediyorlar. Bu benim hoşuma gimiyor. Eğer sizlerin hoşuna gidiyorsa saygı duyarım.
Görevliler yetişemiyor diyorum. Burada küçük kardeşlerimiz, bacılarımız var. Onları bu küfürlerden uzak tutmak mı önemli yoksa ite kopuğa hoş görünmek mi?
Öncelikle yanlış anlama varsa özürdilerim.Nikiniz Atgeçmezli olduğu için size o nikinizle hitap ettim.
Konuya gelince sivasın en güzel reklamını Sivasspor yapmıştır,bunu herkes görüyor,maalesef bu bir gerçek.sen görmüyorsan bişey demiyorum.
Bunu başkanından tut,küçük taraftarına kadar herkes söylemektedir.Burda kimsenin ite kopuğa hoşgörünmek gibi bir durum olmadığını sende herkes gibi çok iyi biliyorsun.
Benim anlamadığım sen herşeyi küfüre çekiyorsun,küfürü rakip taraftarı bırak kendi taraftarımız zaten yapıyor,ama burada izin verilmiyor başka mesele,diğer sitelerde küfürler açık açık yapılıyor,ama neyseki burda böyle bişey yok.Zaten o dediğin kişiler kendi içimizdede var,bunları nasıl engelleceksin?Burada kimsenin küfür hoşuna gitmiyor,sen habire öyle yazıyorsunki sanki burada küfüre taviz var.Peki buraya o kadar binlerce iyi niyetli rakip taraftarlardan niye bahsetmiyorsun?Sadece küçük bir parçadan bahsediyorsunki o bizim kendi içimizdede olan bişey.Eğer küfür varsa burda söyle hemen bildirelim site yönetimine ve gereğini yapsınlar, buda bizim taraftar olarak görevimiz.
Konuyu sen anladın ama halen bu kadar ısrarcısın anlamış değilim.
ATGEÇMEZLİ 01.08.2008, 11:54 Anlatamıyorum
Orhan Veliden beter ettin beni :)
Misafir girişi yapılsın siteye
bu misafirler forumun her alanına giremesin
Bizim kendimize ait olan bölümlerimizden onlara ne
Bu şekilde art niyetliler engellenir
Ben bacımın bu siteye girmesini istemem. Her an bir yerlerde küfür olabilir diye. Ortam buna çok müsahit.
titizyiğido 01.08.2008, 11:54 atgeçmezli burayıda karıştırmış bu ne ya hangi konuya girsem atgeçmezli ve kavga baş aktör tanıdık bi isim atgeçmezli:):):)
gardaş bmn ne demek benim anlamına gelen bir şey mi
yok,ne demek olduğunu o çok iyi anlar:)
atgeçmezli burayıda karıştırmış bu ne ya hangi konuya girsem atgeçmezli ve kavga baş aktör tanıdık bi isim atgeçmezli:):):)
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :)
YigidoGenclik38 06.10.2008, 09:17 bi<z böle sivaslıyız iste karsı tkmlarada kardesce yaklasırız ne ede olsa sivas kanı var;)
kerami58 06.10.2008, 10:22 bencede canım tabiki oyle olmalı onlarda gitsin kendi sitelerinde o avatarları koysunlar.
kerami58 06.10.2008, 10:23 ama işim aslı oyle değilmi buna kimse alınmasın...
Başka takım forum sitelerinde her türlü rezilligi yapanlar laf atanlar ne hikmetse burda dost olmak istiyor
sivaslı dogup ve memleketini satanları bile almıcan sn abi:d
metincetin58 07.10.2008, 13:52 sivaslı dogup ve memleketini satanları bile almıcan sn abi:d
sivas ta doğup ta başka takımı tutanlar memleketinimi satmış oluyo acayip daha neler görecez bakalım:confused: :confused: :confused:
kızılova 07.10.2008, 13:54 site yönetiminin sivasspor.com dan atma yetkisi vardır. site kurallarına aykırı kişileri tesbit ettiklerinde siteye giriş izni vemesin.
sivasspora başarılar dilerim
kırıcı ifadeler olmadıktan sonra bişey olmaz........................
avatar mevzusu çok ciddiye alındı galiba , sivasspor avatarını kullanalım madem rahatsız olanlar için..:(
avatarlarınız hatamı veriyo yoksa ben mi beceremedim :(
YuNuSPaSa58 07.10.2008, 23:14 Yaw Adam Rengini ßeLLi edicek Kardesim. Sende ona göre MuameLe edersin. Adam Küfür Yazıncada ßanLarsın.. ßu Kadar koLay... ;) Rakip Takım TaraftarLarının AvatarLarından ben Rahatsız oLmam yani.. Bu ßenim Kendi qörüsüm..
BEn başka takım avatarlarına değilde içimizdeki Fb,Bjk,Gs li olup ta
Bir kere degil binkere teşekkürler bu yazın icin
YuNuSPaSa58 13.10.2008, 00:24 Bir kere degil binkere teşekkürler bu yazın icin
Kardeş ben Mod oLsam 3 ßizansLıLarın avatarını veya futbolcularının resimLerini avatarLarına koyanLarı direk banLardım:D SenLe qörüşLerimiz aynı:):):):)
123 Bin ögrenciye Forma
Çalışmaları sezon başından beri devam eden İlköğretim Öğrencilerine Eskişehirspor forması Kampanyamızı bugün Yavuz Selim İlköğretim Okulu ile başlatmış olduk.
Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar sonucunda seçilen Yavuz Selim İlköğretim okulunda toplam 650 öğrenciye Eskişehir forması dağıtıldı.
123bin öğrenciye birden forma dağıtmak, bir kişiyi ya da bir kuruluşu maddi olarak çok zorlayacağı için, ilk adımı bizler başlattık, diğer okullar için ise "her bir okula bir sponsor" şeklinde sponsor arayışımız, bunun yanında kampanyanın devamı için gerekli tüm organizasyon ve sevkiyat çalışmamız devam edecektir.
Bu konuda bizleri geri çevirmeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim Ceylan'a, Başkanımız Halil Ünal'a, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay'a, futbolcularımız Serdar, Vucko ve Serkan'a, gazeteci arkadaşlarımıza ve okul müdürümüze teşekkür ederiz.
ayrıntılar http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=1455
http://www.eskisehirspor.com/photos/okul/P1030367.jpg
http://www.eskisehirspor.com/photos/okul/P1030355.jpg
http://www.eskisehirspor.com/photos/okul/P1030357.jpg
http://www.eskisehirspor.com/photos/okul/P1030368.jpg
http://www.eskisehirspor.com/photos/okul/P1030370.jpg
Cocuk yaşken egilir derler ya şimdi bu sitedeki istanbul takımlarını gönül veren arkadaşlara fazla kızmak dogruda degil sonucta sivasspor tarihinde 3 kez oynuyor super ligde zamanla aşılacak bi şey bu ama sitenizde bari bu istanbul takımların reklamlarını yapmayın saten her tarafta onları görüyoz yetmiyormu.
emrekocturk58 19.10.2008, 17:56 yaşasın sakarya sivas kardeşliği inşallah süper ligde beraberiz
inş . beraberiz kardesimde gerilerden kurtılmanız lazım ama liderinde fazla puanı yok ve ben sakarya sivas hayranıyım kocelinin sayfasına bile sakarya sivas yazıyom
iyi niyetli herkese özellikle anadolu takımlarının taraftarlarına gönlümüzde sitemizde açık olmalı.(konya taraftarı hariç)konyanın bi kısım taraftarı çok yaramaz sivasada hep zarar veriyorlar.diger arkadaşların aramızda olmasında hiç bir sorun olmaz bence.çünkü biz her alanda misafirperveriz.
adıge 26 adlı arkadaşa katılıyorum.yapmış oldugu çalışmalar bize örnek olmalı bizim okul müdürlerinide çalışmaya davet ediyorum.adamların hedefine bakın 123 bin forma bravo demek lazım .sivasta o kadar forma dagıtılmış olsa her taraf kırmızı beyaz olur....
Arkadaşlar ben koyu bir Bursaspor taraftarıyım ve burda dostluk için sohbet için bulunuyoruz . Tamam sizde haklısınız bazı karaktersiz insanlar giripte langur lungur konuşuyolar bizim forumlarımızdada başımıza geliyo böyle insanları cezalandırmak gerekir . Ama burda efendi gibi gelip yazıları okuyan sohbet eden arkadaşlarında kendi takımlarının avatarlarını koyma hakkı olmalı bence .
karahisarli 29.10.2008, 15:38 bence onlar misafir gibi ve öyle davranmaliyiz
ZARALI_ENGIN 29.10.2008, 16:23 bence hic bir sakincasi yok, cünki hicbiri kötü niyetli degil.
|