Orijinalini görmek için tıklayınız : ANADOLU LİGİ KURULSUN

SivasSpor.Com
13.04.2008, 19:36
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/anadoluisyani.jpg

Kayserispor-Sivasspor maçında saha içindeki mücadelesinden çok tribünlerdeki dayanışma ile hatırlanacak. Tribünde açılan 'Anadolu Ligi kurulsun' pankartı dikkat çekiciydi.

Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde tribünlerdeki dostluk mesajları ve özellikle geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçının ardından süren tepkiler ağırlıktaydı. Karşılaşma öncesinde Kayserispor, dostluk mesajı vermek için Sivassporlu ve Kayserisporlu taraftarlara 3 bin adet karanfil dağıttı.

ANADOLU LİGİ VURGUSU
Kayserisporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçında yaşanan gelişmelere tepki göstermek amacıyla 'Anadolu çocuğunu da Chelsea'li yaptınız, helal olsun'' ve ''Anadolu Ligi kurulsun yeter artık'' yazılı pankart açtılar. Kayserisporlu ve Sivassporlu taraftarlar, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' tezahüratında bulundular.

Maç sonunda her iki takım taraftarları birbirlerini alkışlarken, Fenerbahçe maçındaki hakem hataları ve teknik direktörleri Tolunay Kafkas'a ceza verilmesini protesto eden Kayserispor taraftarlarına Sivasspor taraftarı da katıldı.

Sivasspor ile Kayserispor arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta da Kayseri taraftarı, "Şampiyonluğa onurlu yürüyüşünüzü destekliyoruz" pankartı açarak kırmızı-beyazlı takıma destek vermişti.

TARİHİN KÖTÜ İZLERİ SİLİNDİ
İki takım arasındaki dostluk görüntüleri, geçmişinde büyük bir yara bulunan iki kulübün yönetimlerini de sevindirdi. Türk futbolunun en büyük facialarından birinin yaşandığı 17 Eylül 1967'de 2. ligde oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde çıkan olaylarda 40 kişi olmuş, 400'e yakın futbolsever de yaralanmıştı.

zaralım 58
13.04.2008, 19:38
ANADOLU ELELE ...................

izmirliyigido
13.04.2008, 19:52
Kayseri ve Sivas Anadolu'nun yükselen yıldızı. Yalnız benim Kayseri'lilerden nacizane bir isteğim var. Sivas'a iş imkanı olması açısından Kayseri'li iş adamları Sivas'ta yatırım yapsalar. Ne bileyim, İstikbal'in, Bellona'nın birer fabrikasını Sivas'ta organize de açsalar falan. Yani elele büyüsek ne güzel olur.

yusuf_yusuf
13.04.2008, 20:05
anadolu elele hep beraber ellele

tanju_58
13.04.2008, 20:09
geçenlerde trabzonla olan olaylar durduk yere tekrar alevlenince kayserili komşularımızda bizimle beraberlerdi.bazı trabzonlularda hala eskide kaldıkları için bu sivasla kayseri nezaman kanka oldular diyorlar.herkesi kendileri gibi mazide kalıyo zannediyorlar heralde.

SİVAS-KAYSERİ EL ELE AVRUPAYA.........

koyu58
13.04.2008, 20:14
kayseri çılgınlar 38 tarafatra grubunu tebrik ederim
gayet güzel bir ortamda maç oldu ama
maratondaki bazı dengesizler kendi takımları aleyhine tezavrat yapınca canımız sıkıldı insan kendi takımına böyle davranırmı be

GuNaY
13.04.2008, 20:17
Kayseri taraftarını yürekten tebrik ederim.
Tepkilerini tribünlerde çok güzel ifade ediyorlar.
Bizlerde Kayseri'nin haksızlığa uğradığı zamanlarda buna benzer destek pankartları yapabilirdik!
En azından gelecek sezon için örnek alabiliriz...

sarı şeytan 38
13.04.2008, 20:42
artık sessiz kalınmamalı.biz tepkimizi koyuyoruz darısı anadolulu diger kardeşlerimize

kadir0911
13.04.2008, 20:51
biraz önce stadtyum'da mac'dann güzel görüntüler gösterdiler , kayserinin misafir perverligine tessekür ediyorum

şafak58_35
13.04.2008, 20:52
geçmiş geçmişte kalmıştır her iki takımın yöneticilerini kutlamak lazım yeniden böle bişey başardıkları için...tebrik ederim

XXCakir58
13.04.2008, 20:59
Bence anadolu takimlari bir olsun. Kimse bükemez bizi

EyüphanAydın
13.04.2008, 21:00
Gerçekten Kayserispor'un Anadolu Takımlarının

Sivasspor'a Vermiş Olduğu Desteği Unutmamalıyız.

Gerçekten Çok Teşekkür Ederiz.

Bu Yolda Şampiyon Olucaktırız.

atila58
13.04.2008, 21:25
maçı canlı izledim. kayserili ve sivaslı taraftarlar muhteşemdi.kayserili çılgınlar daha muhteşemdi.tüm kayserispor camiasını centilmenliklerinden dolayı kutluyorum.geçmişte yaşanan olayında tekrar tekrar yazılmamasını ve hatırlatılmamasını ,gerekirse hafızalardan silinmesi en büyük arzumuzdur.maça imzasını vuran dosluk oldu.

Ertugrul
13.04.2008, 21:27
Şampiyonluk iddiamızı sürdürebilmemiz için bu 3 puan çok önemliydi. Anadolu derbisinden takımımızın galip çıkması çok sevindirici.Komşu şehrimiz Kayseri'nin misavirper taraftarına teşekkür ederiz.

cenk5821
13.04.2008, 21:36
helal olsun walla cok dogru solemislerrrrr yurekten rtebrik ederim

bozkurt187
13.04.2008, 22:06
ya bence isyana gerek yok bütün anadolu takimlari sivasspor kadar inanarak oynasa hesi su aganda sivassporun oldugu yerlerde olabilirler

Abdullah DuMaN
13.04.2008, 22:08
BU KONUDA KAYSERİ YE HELAL OLSUN DİYORUM

haydigencler
13.04.2008, 22:11
Merhabalar arkadaslar ben GENÇLERBİRLİGİ taraftarıyım.Şampiyonluk yanında bizans takımlarına karsı yanınızdayız... Sivas spora onundeki maclarda basarılar..

yerliturkuaz
13.04.2008, 22:12
TRÜNLERDE YAŞANA OLAYLAR UZUN ZAMANDIR TRÜBÜNLERDE GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLERDİ... BÖYLE DESTEK OLUNDUĞU MÜDDETÇE KİMSE YIKAMAZ ZATEN ANADOLU TAKIMLARINI...

LosTie58
13.04.2008, 22:16
Bu sene Şampiyon Anadolu'dan inşallah :)

azgeç
13.04.2008, 22:17
anadolu dedıgı zaman fedarasyonunda bazı sucları var arkadaslar bence bazı konulkardada hata yapıyolar anadolu takımıda hep bır olursada bu yoldada anadolu takımı sanpıyon olur kendılerıde desdek olması lazım bır bırılrerıne bu arada arkadaslar kayserılerın actıgı pankarty cok dogru vede yaptıgı davranıslarından sıvasa cok tesekkur ed3er saygılarımı sunarım :)

alperen5841
13.04.2008, 22:19
bizim aklımız yetmez o günlere tabide o zamanlar kayıplar için sadece trbzon sporluların mevlüt okutmuştur. trabzona diş bileleyen ve istanbul takımları sempatisi olanlara duyrulur. ANTİ İSTANBUL

SONMEZ
13.04.2008, 22:36
Kayserili arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.
Bu güzellikleri izlerken, okurken insanın içi ferahlıyor.
Teşekkürler Kayserili arkadaşlar.

Yalnız, ''İSYAN'' ibaresi pek ferahlatıcı gelmedi...!

- ''Anadolu İsyanı'' yerine ;
- ''Anadolu Dayanışması'' ifadesi daha ferahlatıcı olurdu gibime geliyor...!

ertor58
13.04.2008, 22:37
KESİNLİKLE KATILIYORUM BU LİGDE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRECESKSEK BIRAKALIM İSTANBUL TAKIMLARI KENDİ ARALARINDA OYNASIN. BİZİM İÇİNDE ANADOLU LİGİ KURULSUN BİZDE ORADA OYNAYALIM. AYRICA FENERE BUGUN YİNE BEDAVA BİR PENALTI VERİLDİ. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.

mustafa yiğit
13.04.2008, 22:37
helal olsun kayseriye helal olsun sivasa biz anadolu çocuguyuz birlik ve beraberlik için bizler ne fener nede galatasarayız onlar gibi düşman olsak bu ülke olmaz bu ülkeyi anadolunun insanı elde tutuyor

ertor58
13.04.2008, 22:40
MADEM LİGDE ŞİKE YAPIYORLAR ANADOLU TAKIMLARIDA HEPSİ BİR OLUP HERSENE BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPSINLAR. LİGDE HERSENE 26 MAÇ KAZANSAN 78 PUAN YAPAR BUDA HER YIL BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPAR.

fatihada58
13.04.2008, 22:45
MADEM LİGDE ŞİKE YAPIYORLAR ANADOLU TAKIMLARIDA HEPSİ BİR OLUP HERSENE BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPSINLAR. LİGDE HERSENE 26 MAÇ KAZANSAN 78 PUAN YAPAR BUDA HER YIL BAŞKA BİR ANADOLU TAKIMINI ŞAMPİYON YAPAR.

Ben bu fikri söylemiştim ertor kardeş:)))lakin pek kaale alınmadı.Umarım bundan sonra böyle değerli fikirler dikkat çeker...

eyuphulagu
13.04.2008, 23:20
önce şunu söyleyeyim.ligin ist-anadolu diye ayrımına şiddetle karşı çıkıyorum bu bir.böyle bir ayrımı yapanları kınıyorum bu da iki.sanki kayseri-sivas arasında dostluk rüzgarları esiyor.kayserinin uefa ya katılması neredeyse garanti olmasına rağmen maça bu kadar hırslı çıkmasına;oyuncularının bu kadar sert oynamasına inanın çok şaşırdım.neyse ki sivas çok iyi oynadı ve maçı aldı.kayserispor kendi çıkarı için sivassporu kullanıyor.kayserideki fb maçında hakem hatası nedeniyle maçı kazanan kayserinin artist hocası Tolunay Kafkas o gün isterdim ki çıksın maçı kazandık ama hakem hatası nedeniyle kazandığımız için üzgünüm diyebilseydi.lütfen bu tür dolduruşlara gelmeyelim.unutmayalım sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur.

sarı şeytan 38
13.04.2008, 23:49
önce şunu söyleyeyim.ligin ist-anadolu diye ayrımına şiddetle karşı çıkıyorum bu bir.böyle bir ayrımı yapanları kınıyorum bu da iki.sanki kayseri-sivas arasında dostluk rüzgarları esiyor.kayserinin uefa ya katılması neredeyse garanti olmasına rağmen maça bu kadar hırslı çıkmasına;oyuncularının bu kadar sert oynamasına inanın çok şaşırdım.neyse ki sivas çok iyi oynadı ve maçı aldı.kayserispor kendi çıkarı için sivassporu kullanıyor.kayserideki fb maçında hakem hatası nedeniyle maçı kazanan kayserinin artist hocası Tolunay Kafkas o gün isterdim ki çıksın maçı kazandık ama hakem hatası nedeniyle kazandığımız için üzgünüm diyebilseydi.lütfen bu tür dolduruşlara gelmeyelim.unutmayalım sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur.

uefaya katılamamız garanti degil bu bir.diyelimki garantiydi.bizden maçta oynamayıp şike yapamamızı bekliyordun bilmiyorum ama böyle birşey mümkün degil.ayrıca sahada o kadar sert bir futbol yoktu bu iki.kayserispor kimse üzerinden hesap yapmaz bu üç.kayserideki ilk maçta hakem hataları demişsin.oturup saysak fenerin golünün ofsayt olmasıyla beraber kayseriye ofsayt kararlarında ve birçok pozisyonda daha fazla haksızlık yapıldıgını görürüz bu dört.o maçtan sonra menejer Süleyman Hurma çıktı edunun kartı hatalıydı umarız karttan dolayı ceza almaz dedi.istersen araştırıp bulabilirsin bu beş.fenerin hangi yöneticisi böyle birşey yaptı yada çıkıp biz maçı haksız kazandık diyebildi.hatta üstüne bide şeref tribünündeki şeref yoksunları tarafından hakarete mahsur kaldı yöneticilerimiz bu altı.ayrıca sevgi ve saygılarımı sunuyorum sana sivassporlu gibi görünsende fenerli imajı veriyorsun buda yedinci ve son

fatihada58
13.04.2008, 23:51
uefaya katılamamız garanti degil bu bir.diyelimki garantiydi.bizden maçta oynamayıp şike yapamamızı bekliyordun bilmiyorum ama böyle birşey mümkün degil.ayrıca sahada o kadar sert bir futbol yoktu bu iki.kayserispor kimse üzerinden hesap yapmaz bu üç.kayserideki ilk maçta hakem hataları demişsin.oturup saysak fenerin golünün ofsayt olmasıyla beraber kayseriye ofsayt kararlarında ve birçok pozisyonda daha fazla haksızlık yapıldıgını görürüz bu dört.o maçtan sonra menejer Süleyman Hurma çıktı edunun kartı hatalıydı umarız karttan dolayı ceza almaz dedi.istersen araştırıp bulabilirsin bu beş.fenerin hangi yöneticisi böyle birşey yaptı yada çıkıp biz maçı haksız kazandık diyebildi.hatta üstüne bide şeref tribünündeki şeref yoksunları tarafından hakarete mahsur kaldı yöneticilerimiz bu altı.ayrıca sevgi ve saygılarımı sunuyorum sana sivassporlu gibi görünsende fenerli imajı veriyorsun buda yedinci ve son

Ağzına sağlık kardeş gönlüne sağlık.Ama bizde yani anadoluda kör çok naparsın gözleri görmüyor bişeyleri.

yigido_sampiyon
13.04.2008, 23:57
kayseri sivas dayanışması yada diğer anadolu takınlarının dayanışması sadece ligin son haflarında veya böyle şike iddalarının olduğu zamanlarda değil her zman olmalıdır...

ligin en başından kayseriye yada başka bir anadolu takımına haksızlık yapıldığında sivas sesini yükseltmeli sivasa haksızlık yapıldığında diğer anadolu takımlarını sesini çıkarmalı...

ligin bitmesine 1 ay kaldı bu dayanışmalar unutulacak...

bu şekilde sesimizi istanbula duyurabiliriz...

sarı şeytan 38
13.04.2008, 23:59
biz sivas için taaa trabzon maçında istanbuldaki arkadaşlarımızla destek verdik.bu işler gönülden olursa sonuca ulaşır.yoksa nafile birer çaba olur

sivasli215
14.04.2008, 00:11
biz sivas için taaa trabzon maçında istanbuldaki arkadaşlarımızla destek verdik.bu işler gönülden olursa sonuca ulaşır.yoksa nafile birer çaba olur

biliyoruz kardesim,tsk ederiz.bu dayanışma sadece böyle lig sonunda artık un-elek meselesinde olmasın,ligin basından sonuna kadar olsun
istanbul egemenliğini bitirmek için anadolu birlikteliği şart!!!

memati baba
14.04.2008, 00:27
İnşallah Sivas şampiyon olur ve Kayseri de Türkiye kupasını alır...

albina58
14.04.2008, 03:05
Olmayacak dua'ya amin denmez.Nerde ne zaman birlik olacak.Sadece bu sezon son hafta için,güçlünün yanında yer almak veya fırsattan pay almak olarak nitelendiriyorum.Burda kayseri veya başka bir anadolu kulübünün bu desdekden ne gibi çıkarı olacak.İşte onun cevabı,şuanki ortamda verilemez.Yalnız bu tür gelişmeler bizim aleyhimizdedir.Saha içerisinde ve trübünlerdeki fair-play içerisindeki rekabete her zaman varım.
Ama anadolu isyanı diye bir sloğanı ve buna kuru kuruya taraf olmak beklenilmez.
Bu ve benzeri,nerden geldiği belli olmayan,uzak vadede ters etkileri olacak bir düşün sistemi,türk futbolu adına intihardan başka birşey değildir.
FB-GS-BJK gibi kulüplerin,türkiye ortamında,45-50 milyon kadar taraftar kitlesine sahip oldukları muhtelif anket ve araştırmalarla sabit olunmuşken,muhtemel kalan 20 milyon kadar seyirci ile hangi isyan yapılacak.
İsyan yapılacaksa,SİVAS kenti nufüsuna kayıtlı yaklaşık,7 milyon nüfus,bunların içinde yetkin olan 5 milyon kadar insanımızın bu kulübe veya anadoludaki başka kentlerin nufüsuna paralel oluşacak bunların kulübe üye olmaları,aynı veya nakdi olarak tam desdekleri neticesinde bu isyan gerçekleşebilir.
Sağlam kafa ile düşünelim,sadece sitemiz dahilinde 40 000 kadar üyemiz bulunduğu bir ortamda,4 EYLÜL stadımızda 15 000 kişiye oynadığımızda,7 milyonluk nufüs çogunluğumuzda,SİVASSPOR'a üye olan vatandaşımızın 1 000 civarında olduğunu,kombine satışının daha 1000-2000 arası bir rakamda olduğunu düşündüğümüzde,burda yazan arkadaşlarımızın bile yazarken samimi olmadıkları maalesef görmekteyim.

kaya0758
14.04.2008, 03:49
SEVİYORUM ULEN ŞU KAYSERİ TARAFTARINI..
BU SEN ŞAMPİYON ANADOLUDAN........

ofozturk
14.04.2008, 08:36
helal olsun sivas-kayseri anadolu dostluguna. daha da iler gider inş.

35fulya58
14.04.2008, 08:52
Anadolu devleri, İstanbul beylerine ders verecektir merak etmeyin. SİVASSPOR Şampiyonluğu, Kayserispor Kupayı, 3 büyükler ise havayı alacaktır.

Dağcı
14.04.2008, 08:55
Kayseri - Sivas dostluğunun her geçen gün daha da ileri gittiği görmekten dolayı mutluyuz.

Futbol pastasından Anadolu kulüplerine artık fazla bir şey düşmediğini herkes görüyor.

Türk futbolunun hali de ortada. Bir de çıkıp sıkılmadan daha çok yabancı oyuncu ile oynanmasından bahsediyorlar. Bilerek yada bilmeyerek Türk futboluna darbe vuruluyor.

Anadolu dayanışmasına gelince; keşke yapılan haksızlıklarda tüm takımlar birbirlerine destek olsalar. Ateş düştüğü yeri yakar misali olursa hiç bir şey olmaz.

3258murat
14.04.2008, 08:57
artık sessiz kalınmamalı.biz tepkimizi koyuyoruz darısı anadolulu diger kardeşlerimize

sarı şeytan 38
ben maça gidemedim ama
bir isteğim vardı o da gerçekleşmiş.
İsteğim şu idi: Dostluk ve kardeşlik ortamının olması .
Bir de hemşehrilerimin ,geçen hafta Kayseriye yapılan haksızlık
için tepki göstermeleriydi.Bu isteklerimin gerçekleşmesi mutlu etti beni.Saygılar...

3258murat
14.04.2008, 09:08
İnşallah kayseri-sivas dostluğu ve dayanışması tüm Anadoluya yayılır.
Artık Anadolu tek yumruk olmalı.
Bir haksızlık varsa tüm Anadolu sesini çıkarmalı.
İşte bunu başarırsak 3 büyütülmüşlerin hakemle maç kazanması tarihe karışır.
Anadolu İstanbula değil, İstanbul Anadoluya tabi olmalıdır

3258murat
14.04.2008, 09:20
Merhabalar arkadaslar ben GENÇLERBİRLİGİ taraftarıyım.Şampiyonluk yanında bizans takımlarına karsı yanınızdayız... Sivas spora onundeki maclarda basarılar..

Allah Kayserinin ahını çıkardı Fenerden

Attığı haksız gollerin ahını yediği son saniye golüyle gördü.

İnşallah G.Birliğinin ahı da yerde kalmaz.

En kısa zamanda G.Saray da G.B. ne yaptığı haksızlığın bedelini öder.

Bunu Sivasa yarasın diye söylemiyorum.

Ayrıca Sivas şampiyon olursa bu şampiyonluk sadece Sivasın değil

Tüm Anadolunun şampiyonluğu olacak

yigidomustafa58
14.04.2008, 12:39
ligde sadece o kendini bilmez 3 küçük takım yok hiçbir zaman buna inanmasınlar..

qwerclock
14.04.2008, 14:16
Kayserinin hakkını yediler o kesin. Ama bu ülkede bir kurban lazımdı, Beşiktaş maçında hakem hatasından beşiktaş kazandı yaktılar bir anadolu takımını şimdi Fenerbahçe buna kayıtsız kalırmı Aziz Bey bir telefon federasyona ya bize Kayseri maçını alın yada isyan çıkartırım diyince hakem hemen sattı yoksa Şırnakta 4 Ligi yönetecekti :) durum böyle olunca eşiklik oldu olan kime oldu derseniz garibana çırpınan ve yüreğini ortaya koymuş Kayseri Spora tabiki.
Ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim. Sivasspor geçen sene Kayseri UEFA ya gitsin diye 5 tane yedi havadan ama bu maçı seyrettim Kayseri kalecesi maşallah bizim kalede oynuyordu bu ne azim kardeşim herhalde fenerbahçenin şokunda kaldılar ve bizi fenerbahçe sandırlar galiba anlam veremedim ama Allah yüzümüze baktıda yendik...
Ben her zaman diyorum sana iyilik etmiyorsa Allahın Selamını bile verme ...
İnşallah ben yanlış anlamışımdır yada 90+1 dk.'da bizim kalede topa vurmak için rovanş atağına kalkan fenerbahçenin kaleciydi.
Herkez ne demek istediğimi anlamıştır...

yigido Atilla
14.04.2008, 17:41
Anadolu ligi kurulsa ne olacak !!!!!!!! Bundan kimin cikarlari olacak ???? kuruldu diyelim. Bir kac sene sonra Anadoluda maddi yönden güclü takimlar her sene sampiyonluga oynayacak !!!! Hangi takimlar olabilir, Trabzonspor Kayserispor, Bursaspor, Her sene sampiyonluk bu takimlar arasinda gececek, belki araya maddi yönden güclü olmayan bir anadolu takimi sampiyon olmak icin variyla yoguyla mücadele ederken son dakika golleriyle penaltilarla kirmizi kartlarla sampiyonlugu önlenecek. Diger Anadolu takim taraftarlarinin kinleri bu 3 takima yönlenecek..!!!! Tekrar arayislar baslayacak.. Sonra hangi ligleri kurmaya calisacagiz Icanadolu ligi- Dogu anadolu ligi - Akdeniz ligi- Karadenizligi - Maramaraligi - Egeligi - GüneydoguAnadolu ligi - Sonra gelecegiz bu liglere bu da olmayacak yeni bir lig arayisina baslayacagiz. Birakin Böyle sacmasapan konulari Her Anadolu takim taraftari sadece ve sadece kendi Sehrinin takimina sahip ciksa Dengeler tekrar yerine oturacak. Her ilin Milyonlarca taraftri olduktan sonra Büyük takimlar kücülmeye baslayacak eski gücleri kalmayacak, cünkü su an hic bir deplasman korkusu olmayan 3 takim FB,GS,BJK deplasman fobisine girecekler ve elini kolunu sallayarak sampyion olamayacaklar. Anadolu taraftarlari sadece ve sadece kendi takimina sahip ciksin !!!! Gerisi sadece hikaye ve Bos laflar.....

GLoBe-Y-Gençlik
14.04.2008, 18:17
dun kayserıdde maratondakı taraftarlar dk 75 bagırıyorlar satılmıs kayserı dıye kınıyoruz maratondakı bagıranlar cılgınlar38 bıle karsı geldı kayserısıvas eleele

altan54&58
14.04.2008, 18:19
Türkiye'de bjk'yi büyük takım olarak görenlere sesleniyorum.Bu sözde büyük takımın Hırvat futbolcusu Gordon bugün idamanda açım diye bağırmış.Alın size büyük takım bjk.Ne büyüğü ya güldürmeyin adamı ne olur.Anadolu ligi'nin kurulması zor ama Anadolu kulüpleri tek yumruk olursa o sözde büyükler sesini çıkaramaz

sivas_kangallı
14.04.2008, 18:19
İNŞ TÜRKİYE KUPASINI KAYSERİ ALIR SÜPERLİGİDE BİZ ALIRIZ ANADOLU DEVRİMİ OLUR İNŞ..

akifeker
14.04.2008, 18:23
geçmiş geçmişte kaldı artık geleceğe bakmalıyız anadolu kulupleri bir olarak 3 byuklere nasıl kafa tutarız onu düşünmeliyizz:)

altan54&58
14.04.2008, 18:23
İdmanda 'Açım' diye bağırdı!
Beşiktaş Kulübü'ndeki maddi sıkıntı su yüzüne çıktı, hangi futbolcu idmanda açım diye bağırdı?

'Cebimde sadece 200 YTL var' diye haykıran oyuncu kim?

Beşiktaş Kulübü'ndeki maddi sıkıntılar nedeniyle personel ve sporcuların maaş ödemelerinde uzun zamandır sıkıntılar yaşanırken, Siyah Beyazlı takımın futbolcularından biri isyan etti: "Akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum.. Resmen açım!"

Kanal D'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Beşiktaş'ın devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Gordon Schildenfeld, takıma geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemezken, ağır eleştirilere maruz kaldı. Genç oyuncunun Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynayacak kapasitede olmadığı iddia edilirken, bu transferi gerçekleştiren yönetim de yeni bir yanlış yapmakla suçlandı. Oysa ki sahadaki görüntünün ardında, Gordon Schildenfeld'in yaşadığı sıkıntılar vardı...

'CEBİMDE SADECE 200 YTL VAR'

Türkiye'ye geldiğinden bu yana otelde kalan Gordon için geçtiğimiz haftalarda bir ev kiralandı. Eşini ve 3 aylık kızını İstanbul'a getirmeyi planlayan Gordon, bir an önce evin eşyalarının alınması ve dairenin oturulabilecek hale getirilmesi için ricada bulundu. Ancak evin eşyaları bir türlü alınamadı. Bu nedenle ülkesindeki ailesini getiremeyen ve otelde kalmaya devam eden Gordon, şikayetini bir defa daha menajer Sinan Engin'e iletti. Engin'in girişimleriyle evde hazırlıklar en sonunda başlarken, Gordon'dan evin temizliğinin yapılabilmesi için 50 YTL istendi. Ve işte tam bu esnada Gordon'dan herkesi şok eden bir cevap geldi; "Cebimde sadece 200 YTL var. Ben akşam ne yiyeceğimi bile bilmiyorum. Ülkemdeki bebeğime süt parası dahi gönderemiyorum!"

ENGİN DEVREYE GİRDİ 5 BİN YTL VERİLDİ

Aylardır parasını alamayan Gordon'un durumu karşısında afallayan kulüp yetkilileri durumu Menajer Sinan Engin'e bildirdi. Engin'in yoğun çabaları sonunda genç futbolcunun hesabına 5 bin YTL yatırılırken, daha önce durumdan haberdar olmayan Sinan Engin'in, yaşanan skandal karşısında küplere bindiği öğrenildi.
Beşiktaşlı futbolcu isyanda: Açım...

Alın size bjk'nın büyüklüğünün kanıtı dedim ya gülerim sadece.....

sarı şeytan 38
14.04.2008, 18:24
Kayserinin hakkını yediler o kesin. Ama bu ülkede bir kurban lazımdı, Beşiktaş maçında hakem hatasından beşiktaş kazandı yaktılar bir anadolu takımını şimdi Fenerbahçe buna kayıtsız kalırmı Aziz Bey bir telefon federasyona ya bize Kayseri maçını alın yada isyan çıkartırım diyince hakem hemen sattı yoksa Şırnakta 4 Ligi yönetecekti :) durum böyle olunca eşiklik oldu olan kime oldu derseniz garibana çırpınan ve yüreğini ortaya koymuş Kayseri Spora tabiki.
Ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim. Sivasspor geçen sene Kayseri UEFA ya gitsin diye 5 tane yedi havadan ama bu maçı seyrettim Kayseri kalecesi maşallah bizim kalede oynuyordu bu ne azim kardeşim herhalde fenerbahçenin şokunda kaldılar ve bizi fenerbahçe sandırlar galiba anlam veremedim ama Allah yüzümüze baktıda yendik...
Ben her zaman diyorum sana iyilik etmiyorsa Allahın Selamını bile verme ...
İnşallah ben yanlış anlamışımdır yada 90+1 dk.'da bizim kalede topa vurmak için rovanş atağına kalkan fenerbahçenin kaleciydi.
Herkez ne demek istediğimi anlamıştır...

yani diyorsunki biz şike yaptık kayseride yapsaydı.böyle birşey olabilirmi.anadolu dayanışmasıyla şike ve şaibeyi karıştırmayalım.yoksa o kadar laf saydıgımız istanbul takımlarından ne farkımız kalacak.

akifeker
14.04.2008, 18:27
yani diyorsunki biz şike yaptık kayseride yapsaydı.böyle birşey olabilirmi.anadolu dayanışmasıyla şike ve şaibeyi karıştırmayalım.yoksa o kadar laf saydıgımız istanbul takımlarından ne farkımız kalacak.

bencede artık aramızdaki kin duygularını silmeliyiz artık hedeflerimiz buyuk 3 buyuklere karşı tek yurek tek bilek tek yumruk olmalıyızzz

Del Piero
14.04.2008, 19:04
Valla helal olsun kayserili kardeşlerimize her zaman Anadolu kardeşliğinden söylenir ama icraat olmaz helal olsun kayseriye her zaman bizim yanımızda oldular...... inş.. bundan sonra bizler herzaman onların yanında olacağız...

akifeker
14.04.2008, 19:23
anadolu ligi kurulursa maçların bi tadı heycanı kalmazz

Del Piero
14.04.2008, 19:28
anadolu ligi kurulursa maçların bi tadı heycanı kalmazz

heralde sende istanbul hayranısın....

şimdi süperligin heycanı varmı ki

bu sene Sivassporumuz bir çıkış yaptı şampiyonluğa koşuyor....

geçen senelerde hep 2-3 istanbul takımı oynuyor

anadolu kuluplerine piyon muamelesi yaplıyor

onlar hakkı yenmiş yenmemiş kimin umrunda...

anadolu kulupleri borçlu borçsuz kimin umrumda....

son 25 senedir hep aynı 3 büyütülmüş istanbul takımı şampoiyon oluyor bu sence çokmu zevkli ?

anadolu ligi olursa hiç değilse heycan gelir adalet gelir...

istanbul basınıda zaten hep onlardan bahsediyor...

hiç değilse o şeref..lerin piyonu olmaktan kurtuluruz...

kendi yağımızda kendimiz kavruluruz....

merkez_emre
14.04.2008, 19:30
dun tamam gusel goruntuler oldu ama bızım sıvaslılar herzamankı gibi dozu kacırdı..kayserı 1 0 gerıde kayseri maratonu bagırıyor '' satılmıs kayseri '' diye bizim sivaslılar tabi hemen sahıp cıktılar kayseri kayseri diye bagırmaya basladılar bende tabi katıldım tepki vermek icin ama herseyın bi sınırı var Sivas a dogru durüst bagırmayan ınsanlar kayseri diye yırtındı resmen..Hayır fair play dostluk ıcın ornek davranış ama hem dısardan anlasılacak kı sivas macı satın alınmıs diger taraftan da önce takıma destek sonra da gereken tepki bir kaç defa yapılır bırakılır cok ugrastı sıvas tribunundekıler...

zaten ılk 10 dakka dan sonra tribunde bagıranlar bile oturdu yukardakılerı de arada sebo abi bilınen tezahuratlarla bagırtmaya calıstı o kadar 1 0 ondeyiz golden sonra bi 5 6 dk bagırıldı gerisi yine fos...

yaw valla ben utandım kayseri taraftarı yenılmesıne ıddaası olmamasına ragmen takımın yarısını ta duştan cagırdılar bizimkıler macı almıs sampıyonluga gidiyor sahadakı takımımızı trıbune zor cagırıyoruz...

BU TAKIMA ŞAMPİYONLAR LİGİ
BU TARAFTARA AMATÖR LİG
YAKIŞIR !!!

RECEP_YÜKSEL
14.04.2008, 20:46
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/anadoluisyani.jpg

Kayserispor-Sivasspor maçında saha içindeki mücadelesinden çok tribünlerdeki dayanışma ile hatırlanacak. Tribünde açılan 'Anadolu Ligi kurulsun' pankartı dikkat çekiciydi.

Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde tribünlerdeki dostluk mesajları ve özellikle geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçının ardından süren tepkiler ağırlıktaydı. Karşılaşma öncesinde Kayserispor, dostluk mesajı vermek için Sivassporlu ve Kayserisporlu taraftarlara 3 bin adet karanfil dağıttı.

ANADOLU LİGİ VURGUSU
Kayserisporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçında yaşanan gelişmelere tepki göstermek amacıyla 'Anadolu çocuğunu da Chelsea'li yaptınız, helal olsun'' ve ''Anadolu Ligi kurulsun yeter artık'' yazılı pankart açtılar. Kayserisporlu ve Sivassporlu taraftarlar, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' tezahüratında bulundular.

Maç sonunda her iki takım taraftarları birbirlerini alkışlarken, Fenerbahçe maçındaki hakem hataları ve teknik direktörleri Tolunay Kafkas'a ceza verilmesini protesto eden Kayserispor taraftarlarına Sivasspor taraftarı da katıldı.

Sivasspor ile Kayserispor arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta da Kayseri taraftarı, "Şampiyonluğa onurlu yürüyüşünüzü destekliyoruz" pankartı açarak kırmızı-beyazlı takıma destek vermişti.

TARİHİN KÖTÜ İZLERİ SİLİNDİ
İki takım arasındaki dostluk görüntüleri, geçmişinde büyük bir yara bulunan iki kulübün yönetimlerini de sevindirdi. Türk futbolunun en büyük facialarından birinin yaşandığı 17 Eylül 1967'de 2. ligde oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde çıkan olaylarda 40 kişi olmuş, 400'e yakın futbolsever de yaralanmıştı.

ya okudum ama ben Anadolu kurulsun derim ama bazı gerçekleride burda belirtirim evet ne den hep 3 büyük denen takımlar şampiyon olur bunu düşündünüzmü 3 büyük denen takım karşısında 15diğer takım lütfen bakın gardaşlar ben kimsenin avukatı olarak yazmıyorum sadec kendimce yıllardım gördüğüm düzeni anladığım kadar yazıyorum

evet ANADOLU neden ŞAMPİYON çıkaramaz örnek her anadolu takımının Başkanı bi X takım tutar eğer onun tuttuğu X takıma puan lazımsa o maça asılmazlar çünkü diğer X takım şampiyon olmasın diye herşey yaparlar ve yeri geldiğinden bunu 3 X takım bile yapıyor yakın geçmişide var yani ANADOLU dürüst olacak lafla pankartlarla eylem yapmayacak uygulayacak düşen dostu bile olsa acımayacak çünkü bu hep olmuşdur düşen takımlar hangisi bağı sağlamsa onun kalması için o takım hep galip gelir ve ligde kalır bunlar açıkca yapılır ve bunlarda hatır şikeleridir yani ANADOLU takımları gerçekten şampiyon istiyorsa büyüklere aslan kesilecekler sevmediği X takıma aslan olup sevdiğine kuzu olmayacaksın O zaman anadolu şampiyon çıkarır zamanında karadeniz takımlarının Trabzona verdiği destek gibi

ANADOLUDAN şampiyon istiyoruz ama külüpler birliği başkanlığına Aziz YILDIRIM'ı seçiyoruz 15 tane takımdan oraya bi başkan çıkmıyora ANADOLU'DAN DA birlik çıkmaz demektir unutmayın ya Ankara ya İstanbul külüpler birliği Başkanı oluyor yani SİVASSPORUMUN Şampiyonluğu isteyenler X takımlara ölümüne oynamalı kaçtanesi oynuyor bitek İstanbul Büyükşehir Belediyesi takdir ediyorum onları İstanbul takımı ama İstanbul takımlarına en vazla ceza kesen takım yani burda herkez istediği şekilde anlar benim düşüncelerime katılan da olur kattılmayanlarda hepsine saygı duyuyorum ama hakeret olmadan SAYGILARIMLA

http://img166.imageshack.us/img166/2419/s6300118bc3.jpg

altuntas58
14.04.2008, 21:45
Anadolu liği kurulsun lafı boş laf öyle her isteyene liğmi kurulacak biz azimli olalım bizi kimse yenemez haksızlıklara karşı tepkimizi koyalım gecen hafta fenerbahcenin haksız yere kayserisporu yenmesine hangi anadolu kulübü bir pankartla protesto yaptı hiç bir kulüp yapmadı biz bir birimize sahip cıkmıyoruzki yarın haydi anadolu liği kuruldu diyelim ne değişecek bence hiç bir şey değişmeyecek yapacağımız tek şey tek vücut olarak istanbul takımlarına karşı birleşip her fırsatta çok iyi organize ile seyirci desteğini arkamıza alıp yenmenin yollarına bakmalıyız bu bizans takımlarına karşı seyirci değil taraftar olmalıyız

izmirliyiğido35
14.04.2008, 21:50
ANADOLU ELELE
NE GÜZEL
ŞAMPİYON ANADOLUDAN

akifeker
14.04.2008, 21:50

son 25 senedir hep aynı 3 büyütülmüş istanbul takımı şampoiyon oluyor bu sence çokmu zevkli ?

gardaş ne istanbul hayranlığı sen neyden bahsediyon ben öz ve öz sivaslıyım anlamadan her şeye yorum yapma bi kimsenin hakkında
en buyuk sivasspor

kahrolsun kahpe pkk
kahrolsun vatan haini kürtler
kahrolsun katil israil

sivasli215
14.04.2008, 21:53
keske bu sene kurulsaydı!
ilk şampiyon olarak yine tarihe gecerdik :) :)

yigido Atilla
15.04.2008, 01:54
Sivasspor ter temiz bir galibiyet aldi Sivasspor sampiyonluga oynayan takim !!!! kayseriyi yenmesi Kadar normal bir sey olamaz. Sivasspor galibiyeti Sahada daha cok isteyen takimdi. Kayserili arkadaslar galibiyeti hazmedemediklerinden dolayi SIke diye bagiriyorlar bizim Sivasspor taraftarida bu gaza geliyor. Yok kayserispor kendini zorlamamis. Istanbul BB yi evinde Nicin yenemiyorsun !!!! Istanbul BB yi iki mactada yenen Sivasspor degilmiydi.. Sivassporun basarisini kabullenemiyorlar, Camur at iz kalsin bunlara karnimiz tok yemezler. Böyle olmuyor kayserili arkadaslar bu Sivassporu Ayakta alkislayin ki bizde bir gün sizler sampyionluga oynadiginiz zaman sizi alkislayalim, camur atmakla bir yere varammazsiniz

3258murat
15.04.2008, 11:27

ASIL İŞTE O ZAMAN ÇIKAR MAÇLARIN TADI VE HEYECANI

3258murat
15.04.2008, 11:36
Anadolu liği kurulsun lafı boş laf öyle her isteyene liğmi kurulacak biz azimli olalım bizi kimse yenemez haksızlıklara karşı tepkimizi koyalım gecen hafta fenerbahcenin haksız yere kayserisporu yenmesine hangi anadolu kulübü bir pankartla protesto yaptı hiç bir kulüp yapmadı biz bir birimize sahip cıkmıyoruzki yarın haydi anadolu liği kuruldu diyelim ne değişecek bence hiç bir şey değişmeyecek yapacağımız tek şey tek vücut olarak istanbul takımlarına karşı birleşip her fırsatta çok iyi organize ile seyirci desteğini arkamıza alıp yenmenin yollarına bakmalıyız bu bizans takımlarına karşı seyirci değil taraftar olmalıyız

HADİ DEMEYLE LİG KURULMUYOR
HERKES BUNUN FARKINDA TABİ
BU SLOGAN DAHA ÇOK
HAKSIZLIĞI DİLE GETİRMEK AMACIYLA
HAKSIZLIĞA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA ORTAYA ÇIKTI.
EN GÜZELİ TEK YUMRUK OLUP KAHPE BİZANS OYUNUNU BOZMAK OLACAKTIR
Y A Ş A S I N A N A D O L U H A R E K E T İ

baha38
15.04.2008, 21:14
Sivasspor ter temiz bir galibiyet aldi Sivasspor sampiyonluga oynayan takim !!!! kayseriyi yenmesi Kadar normal bir sey olamaz. Sivasspor galibiyeti Sahada daha cok isteyen takimdi. Kayserili arkadaslar galibiyeti hazmedemediklerinden dolayi SIke diye bagiriyorlar bizim Sivasspor taraftarida bu gaza geliyor. Yok kayserispor kendini zorlamamis. Istanbul BB yi evinde Nicin yenemiyorsun !!!! Istanbul BB yi iki mactada yenen Sivasspor degilmiydi.. Sivassporun basarisini kabullenemiyorlar, Camur at iz kalsin bunlara karnimiz tok yemezler. Böyle olmuyor kayserili arkadaslar bu Sivassporu Ayakta alkislayin ki bizde bir gün sizler sampyionluga oynadiginiz zaman sizi alkislayalim, camur atmakla bir yere varammazsiniz
benden bi hayli büyüksünüz,ama yaşınıza yakıştıramadım bu açıklamayı.biz neden hazmedemiyeceki sivasin bizi yenmesini.ben sivasa deplesmadana gittim,bizim içerdeki maçada gittim,birçokda kayserisporumuzun deplesman maçlarına gittim. sadece sivasspor hem içerde,hem dışarda,alkışladıgımız tek takım.iki kentin gençleri bu iki komşu kent arasında bagları kuvvetlendirme çabasında.sen daha bazı şeyler aşamamışın abicim

albatros01
18.04.2008, 19:37
İstanbul takımları kendi aralarında oynasınlar basınlarını ve tv kanallarınıda yanlarına alsınlar aralarında maç yapsınlar.Kaymağı İstanbul takımları yesin artığı Anadolu takımları yesin zihniyeti olduğu müddetçe Adandoludan Şampiyon çıkartmazlar.Fenerbahçe Ankaraspor maçında son dakika golü olunca Fenerbahçe başkanı maç bitmeden stadı terk edişini gördünüz hazımsızlığın dik alası efendim Anadolu takımları Üç büyük tabir edilen takımları yenince hemen kasıt arıyorlar yok efendim öbür maçlarda oynamıyorlar bize gelince aslan kesiliyorlar gibisinden beyanatlar veriliyor TV kanallarının spor programlarını izlemekten nefret eder hale getirildik.Şampiyon Anadoludan çıksın veya başlıkta olduğu gibi Anadolu ligi kurulsun gönlümüz Sivasporun Şampiyonluğundan yana.Şampiyon Sivasspor'a Adanadan sevgilerle.

Rook
19.04.2008, 17:45

Bu yorumdan sonra saadece Yazıklar Olsun Diyorum ve Başka bi şey demiyorum !.

Yiğiter
19.04.2008, 17:54
Bu yorumdan sonra saadece Yazıklar Olsun Diyorum ve Başka bi şey demiyorum !.

neden ki..gayet mantıklı bir yorum yazmış....sivas maçını alalım da tek türkiye kupasını bile istemiyorum diyen,kayserispor sivastan çok daha iyi bir takım ama sivas istanbula yalakalık yaptığı için bizden önde gibi ancak idiotların ağzından çıkabilecek sözleri söyleyen o kadara çok kayserili tanıyorum ki...inanmazsan git ve kendi forumlarınızda yazılanları oku...orda yazılanlaraı bana bir bir kopyalattırma şimdi resim ekleyecem siteye...güzel kardeşim..