sivasli_kocak
14.04.2008, 22:35
BAŞKENTDEKİ SİVASLILAR DERNEGİ
ADRES:Emirler tren istasyonu karsısi Etimesgut Belediye başkanlıgı kent konseyi binası
BÜTÜN HEMSERİLERİMİZİ ARAMIZA BEKLİYORUZ
mesut_koçak_58
15.04.2008, 19:07
ankaradakı hemserılerim hep birlık olalım.dernekde gorusmek uzere
yigidomustafa58
15.04.2008, 20:04
hayırlı uğurlu olsun herkeze...
sivasli215
15.04.2008, 20:17
ah be hemşolar,ben de keske yanınızda olabilseydim
bende öveçlerde oturuyorum,ama ne yaparsınız ki ekmek parası için istanbullardayız
ankaraya geldiğimde uğramaya calışıcam yanınıza
sağlıcakla kalın...
Merhabalar.
Ben de Ankaradayım. Dernekçe,Sivassporun Ankara ekipleri ile oynayacağı maçlar için özel organizasyonlar yapılıyor mu?
sivasli_kocak
30.06.2008, 19:46
Merhabalar.
Ben de Ankaradayım. Dernekçe,Sivassporun Ankara ekipleri ile oynayacağı maçlar için özel organizasyonlar yapılıyor mu?
BAŞKENTLİ YİGİDOLAR VAR. ANKARADAKI HER MACLARINA GİDİYORUZ
Başkentli yigidolar maalasef Ankaradaki maçlara ilgi göstermemektedir..özellikle Tuzlucayırda çok Sivaslı olmasına ragmen Sivassporun hıc bır macına gitmemektedırler.. Bu durum benı derınden üzmektedır.. Ankaradakı maclarımızı 3 bin kişiye oynuyoruz en fazla.. (şampiyonluga oynadıgımız halde)
yiğidokazım58
30.07.2008, 21:08
Bende ankaradayım
iletişime geçin benle
XXCakir58
30.07.2008, 21:54
Hadi herkes dernege yürüsün. Ne kadar cok kisi olursak olalim, o kadar daha güzel olur. Keske bende gelebilse.
Paylasim icin sagol.
yiğidokazım58
30.07.2008, 21:54
dernek nerde haftasonu buluşalım
SİVASLI OLMAK Bİ AYRICALIKTIR.LÜTFEN BÖYLE MENFAATE DAYALI BÜYÜK ŞEHİR İLİŞKİLERİNE KAPILMAYALIM.BENLİĞİMİZİ UNUTMAYALIM.BİZ SİVASLIYIZ BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKALIM.:rolleyes:
SİVASDAN ADAMIN HASI ÇIKAR.LÜTFEN BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKALIM.KENDİ ADAMIMIZI HEP TUTALIM.
tonusluyum
26.01.2009, 20:00
SİVAS ALTINYAYLA ve ÇEVRE KÖYLERİ YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ
biz dernek olarak özel bi organizasyon yapmıyoruz ama ankaradaki her maça en az 100 kişi gidiyoruz orda göüşüyoruz özel bi organizasyon yapılacak olursa iletişime geçebiliriz
özellikle sincan ve etimesgut çevresindeki kardeşlerim için
AHMET KALKAN:
genc2058@hotmail.com