Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Yiğidolar, Denizli'ye Gidiyoruz !...

izmirliyigido
19.04.2008, 17:41
İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.

Dernek sağolsun yardımcı olamadı ama derneğe üye bir abimizin aracılığıyla araç işini hallettim. Yalnız halen gelecek olanların listesini göremiyorum. Lütfen isim yazınız. Yazdığım bu listeyi devam ettirin...

1- izmirliyigido (Y.KINIK)
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- serinos
13- anilolcay
14- yasargul
15- chechenmesut
16- ahmet doğan
17- bayram abi
18- ....

Lütfen isimleri yazınız. Şu anda benim ayarladığım araç 28 kişilik. Sahibide Sivas'lı bir hemşehrimiz.. Fiyat konusunda da yardımcı olacak. Sayı 28'e tamamlanmazsa masrafımız artacak. Bunu da baştan belirteyim. Gelecek olanlar lütfen isimlerini yazsınlar, beni de dernekten (Sidayder'den aramayın) cebimden ulaşabilirsiniz. Telefonum 0532-360 71 00 (Yalçın KINIK).. Haydi haberlerinizi bekliyorum.

Sonrada hareket programını belirleyelim, hep beraber. Araçta ben ve SİDAYDER 2. Başkanımız Doğan DEMİRALAN'ında olma ihtimali var. (Tabii ben olumsuz gelişmeyi bertaraf edebilirsem geleceğim). Gelemezsekte araçta bazı kurallara uyulması için, araçta taşkınlık olmaması için ve yolda gruba liderlik yapması için, şoför arkadaşımız bir başkan istiyor, ben Etem-Murat kardeşimi öneriyorum.

Arkadaşlar hemen yazın.

Tribün fiyatı : 10,00 YTL olarak açıklanmış.

"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ"NDE SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmayalım...

Üni-Ç58
20.04.2008, 08:25
Çılgınlar 58 grubu olarak bizlerde büyük bir ihtimal Denizlide olacağız otobüs kalkıcak Denizliye...

S1vasLee
20.04.2008, 09:23
Hadi bakalım iyi tezahurat edin çekirdek çıtlatmayın :D

izmirliyigido
20.04.2008, 17:06
Denizlispor - Sivasspor maçının günü ve saati belli oldu. Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Organizasyon için haber bekleyin.

.

yigido_sampiyon
20.04.2008, 17:28
arkadaşlar herhalde kalabalık olacağız...

bilet bulabilecekmiyiz???

35fulya58
20.04.2008, 17:40

İzmir'de çekirdek çıtlatılmaz, stad çınlatılır...

myway
20.04.2008, 17:49
Cumartesi gunu Denizliye Sivasimiz icin gidiyoruz...

Izmirden hep beraber gidelim...

Sayiya gore otobus de kiralayabiliriz.

Katilim cok fazla olmassa da arabasi olmayanlar icin ayni otobusten

bilet aliriz bi sekilde beraber gideriz...

Izmirden maca gitmek isteyen yigidolar patron_3558@hotmail.com ve 0505 249 39 80 telefon numaramdan bana ulasabilirler.

Maca kesin gidecek olanlar buraya yazarlarsa sayiyi netlestirmis oluruz ve ona gore bi seyler yapariz....

Izmirden maca gitmek isteyen ve arabasi olmayanlar bi liste olusturalim ve cumartesi oglen hep beraber gidelim..

Katilmak isteyenler kendilerini listeye eklesinler...

Ben baslatayim..

1. myway....

yigido_sampiyon
20.04.2008, 17:57
bende listeye adımı ekliyim;

1.myway
2.yigido_sampiyon

trafocu
20.04.2008, 18:09
Ben aile boyu aracımla gitmeyi düşünmekteyim.Değişiklik olursa kafileye katılmak isterim.Geç gidersek Manısa da olduğu gibi bilet sorun olurmu ?

mermerbey
20.04.2008, 18:37
İZMİR VE ÇEVRE İLLERDEN MAÇA GİDECEK OLAN TARFATARLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM.TARAFTARLARIMIZA VE TAKIMIMIZA BAŞARILAR.

sivsivfatih58
20.04.2008, 18:56
İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Yiğidoları önümüzde ki hafta oynanacak DENİZLİSPOR-SİVASSPOR maçına bekliyoruz. İzmir'den konvoy halinde gitmeyi planlıyoruz. SİDAYDER (İzmir Sivaslılar Dayanışma Derneği) olarak böyle organizasyon gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ayarlayabilirsek otobüs, ayarlayamazsak kendi arabalarımızla gitmeyi düşünüyoruz.

Gelişmelerle ilgili sitemizden (buradan) haberler verilecektir. konu ile ilgili benimle ve Mustafa kardeşim (myway) ile irtibat kurabilirsiniz.

"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ"NDE Sivasspor'umuzu yalnız bırakmayalım...

.krdşm süper olur bende böle bi haber bekliodum ben zaten gitmeyi düşünüyodum cnm feda herşekilde giderm organizasyon olursa hbrdar edersnz sevinirm yanımda gelcek arkadaşlarımda var bu arda izmirin hangi semtindensinz

sivsivfatih58
20.04.2008, 18:59
ben3,sivsivfatih(fatihpolat)ca nla başla ordayım ayrıca gelecek arkadaşlarım var

yusuf_yusuf
20.04.2008, 19:24
iii gitsinler helal olsun onlara---------------

Etem-Murat
20.04.2008, 22:00
tamam mı?*************************** *

fatihcan58
20.04.2008, 22:23
arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz

trafocu
21.04.2008, 00:42
arkadaşlar biz izmirden sivasspora yeteri kadar destek veririz lütfen sivastan kalkıpta çekirdek çıtlatmaya gelmeyin bizleride kendinize benzetiyorsunuz
Aynen katılıyorum. Anti Parantez bu sözler çekirdekçilere ithaf olunmaktadır.Lakin gerçek olan bir konu var ki oda uzak mesafelerden kalkıp gelen kimseler gerçek Yiğidolardır. Bu böyle biline.

basayev58
21.04.2008, 17:53
Cumartesi gunu Denizliye Sivasimiz icin gidiyoruz...

Izmirden hep beraber gidelim...

Sayiya gore otobus de kiralayabiliriz.

Katilim cok fazla olmassa da arabasi olmayanlar icin ayni otobusten

bilet aliriz bi sekilde beraber gideriz...

Izmirden maca gitmek isteyen yigidolar patron_3558@hotmail.com ve 0505 249 39 80 telefon numaramdan bana ulasabilirler.

Maca kesin gidecek olanlar buraya yazarlarsa sayiyi netlestirmis oluruz ve ona gore bi seyler yapariz....

Izmirden maca gitmek isteyen ve arabasi olmayanlar bi liste olusturalim ve cumartesi oglen hep beraber gidelim..

Katilmak isteyenler kendilerini listeye eklesinler...

Ben baslatayim..

1. myway....

Mustafa otobüs tutmak çok iyi olur bence.Kozağaç meydanda bi kahvehane var,maçlarda 20-30 yiğido oluyor,oraya bi afiş asarız..sayı belirleriz.internettende katılımlar olur,sonrası kolay ne dersin?

izmirliyigido
21.04.2008, 17:59
krdşm süper olur bende böle bi haber bekliodum ben zaten gitmeyi düşünüyodum cnm feda herşekilde giderm organizasyon olursa hbrdar edersnz sevinirm yanımda gelcek arkadaşlarımda var bu arda izmirin hangi semtindensinz

Karşıyaka'dayım kardeşim. Bir hafta sonu görüşelim. Maçta tanışırız inşallah....

.

Del Piero
21.04.2008, 18:00
"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ"NDE Sivasspor'umuzu yalnız bırakmayalım...

bence bu çağrıya kulak verin egeli yiğidolar ;)

yeniceri_can
21.04.2008, 20:14
bende inşallah orada olacam .. :D

bahadır erdem
21.04.2008, 20:29
Bu maça gitmeliyiz.SİVASSPOR'umuza tam destek vermeliyiz.
1.myway
2.yigido_sampiyon
3.bahadır erdem

sivsivfatih58
21.04.2008, 21:19
Karşıyaka'dayım kardeşim. Bir hafta sonu görüşelim. Maçta tanışırız inşallah....

.
olur krdşm ya ben öle de bölede gitcem ama birlik gidelim krdşm daha güzel olur ben de buca kozağaçta oturuyorum arkadaşın biri demişya kozağaçta kavede 20_30 kişi oluo sor bakalım o kavede benden başka çıldıran çekirdek çitletmekten hoşlanmayan başka biri varmı gol atmadanda bağırabilen tezavhürat eden varmı inşallah denizlide çoşcam bilader organizasyonla ilgili beni hbrdare edersen sana minnet duyarım ilgin için saol

sivsivfatih58
21.04.2008, 21:21
ya krdeşlerim bilet olayını nasıl halletcez ben burdan halletmeye çalışıom denizlide okudum arkadaşlarım var ama maç günü alınıosa gerek yok bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim

Abdullah DuMaN
21.04.2008, 21:25

Gelişmelerle ilgili sitemizden (buradan) haberler verilecektir. konu ile ilgili benimle ve Mustafa kardeşim (myway) ile irtibat kurabilirsiniz.

.

HELAL OLSUN EGEDEKİ MARMARADAKİ İÇ ANADLUDAKİ BÜTÜN MAÇLARA GİDİYORSUNUZ

sivsivfatih58
21.04.2008, 21:28
arkadaşlar denizli kendi sitesinde anket yapmış kim kazanır die onlar bile %67 gibi yüksek bii oranla sivas kazanır demiş abiciğimmm yiğidoyu kabullenmek zorundasınız artık biz sivaslı sivassporlu anadoluluyuz varmı ötesi

myway
22.04.2008, 04:11
Mustafa otobüs tutmak çok iyi olur bence.Kozağaç meydanda bi kahvehane var,maçlarda 20-30 yiğido oluyor,oraya bi afiş asarız..sayı belirleriz.internettende katılımlar olur,sonrası kolay ne dersin?

abi cok guzel olur da haftaici okul yuzunden fazla bi yere kipirdayamiyorum ama bana ulasan arkadaslarla sayimiza gore bi seyler yapabiliriz...

siz arabanizla mi gideeceksiniz abi?

myway
22.04.2008, 04:14
olur krdşm ya ben öle de bölede gitcem ama birlik gidelim krdşm daha güzel olur ben de buca kozağaçta oturuyorum arkadaşın biri demişya kozağaçta kavede 20_30 kişi oluo sor bakalım o kavede benden başka çıldıran çekirdek çitletmekten hoşlanmayan başka biri varmı gol atmadanda bağırabilen tezavhürat eden varmı inşallah denizlide çoşcam bilader organizasyonla ilgili beni hbrdare edersen sana minnet duyarım ilgin için saol

Bucadayim hocam bende .. Denizliye gecen sene gittik. Burdaki manisa deplasmanina da siteden bi kac arkadas ve kendi arkadaslarimla gittim...Sahsi arabanizla gitmeyecekseniz mac gunu otobus tutamasak da ayni otobusle fln gidebiliriz denizliye..

bu arada biletin sikinti olacagini zannetmiyorum. Mactan 1-2 saat once stadin onunde olursaniz bulmaniz sikinti olmaz...

myway
22.04.2008, 04:16
Bu maça gitmeliyiz.SİVASSPOR'umuza tam destek vermeliyiz.
1.myway
2.yigido_sampiyon
3.bahadır erdem

organizasyonla ilgili yalcin abi den haber alirsak hep beraber onlarin grupla da gidebiliriz yada olmadi bilet alip otobusle denizliye gidicez abi haberleselim:)

zaralım 58
22.04.2008, 08:13
HEP DESTEK TAM DESTEK...............

izmirliyiğido35
22.04.2008, 09:12
valla arkadaşlar biz eskiizmirden gideceğiz ama arkadaşlarda araba var büyük bi ihtimalle onla gideriz stadda görüşmek üzere

basayev58
22.04.2008, 09:42
abi cok guzel olur da haftaici okul yuzunden fazla bi yere kipirdayamiyorum ama bana ulasan arkadaslarla sayimiza gore bi seyler yapabiliriz...

siz arabanizla mi gideeceksiniz abi?

mustafa eğer olursa önceliğim otobüs olucak yani bi sayı çıkartıp gidebilirsek,iyi olur...arabayla giderdim ama denizliden antalya'ya geçmem gerekebilir belli değil,o sebepten işler karışık biraz,cuma'ya netleşir,o zamana kadarda otobüs olayının olup olmuyacağı belli olur,haberleşiriz yinede...

Rallim58
22.04.2008, 10:21

DEPLASMANA GİDEN HİÇ AMA HİÇ BİR TANE DAHİ TARAFTAR TAKIMINI DESTEKLEMEK TEZAHÜRAT YAPMAK DIŞINDA ASLA DÜŞÜNCESİ OLMAZ OLAMAZ DA, HATTA ÖYLE OLUYOR Kİ YEMEK-SİGARA BİLE UNUTULUR DURUMA GELİNİR.

RAHAT OLUN, BİZİM GERÇEK TARAFTARLARIMIZ DEPLASMANLARDADIR (TABİ İMKANSIZLIKLAR NEDENİYLE GİDEMEYEN GERÇEK TARAFTARLARIMIZ DA YOK DEĞİL).

35fulya58
22.04.2008, 11:36
İnşallah (babam beni götürürse) bende oradayım.

58 memo
22.04.2008, 12:20
denizli deplasmanına gidecek olan yiğidolara hayırlı yolculuklar
dilerim,yolunuz açık olsun
denizliye çok seyircimizin gitmesi lazım
İzmirde Sivaslı çoktur,çok seyircimizin gideceğini tahmin ediyorum..
Sivaslıyız,Sivassporluyuz..

myway
22.04.2008, 14:53
mustafa eğer olursa önceliğim otobüs olucak yani bi sayı çıkartıp gidebilirsek,iyi olur...arabayla giderdim ama denizliden antalya'ya geçmem gerekebilir belli değil,o sebepten işler karışık biraz,cuma'ya netleşir,o zamana kadarda otobüs olayının olup olmuyacağı belli olur,haberleşiriz yinede...

valla abi su durumda bizim kendimiz otobus tutup gitmemiz zor gorunuyor. Ancak karsiyakadaki dernek otobus kaldirirsa onlara dahil olabiliriz.

Onunla da ilgili bilgiyi Yalcin abi verir.

Eger o olmazsa zaten 15 kisi falan oluruz.. Onceden ayni otobuse yer ayirtip hep beraber gidebiliriz . O sekil de olur bence. Bilmem sen ne dersin?

trafocu
22.04.2008, 15:52
Forum da bu haberi veren İzmirli yiğido kardeşim. :
Organizasyon işi ile bizzat ilğilenmeni isteyeceğim.Bu haberi sen yaptın arkasını devam ettir.Tüm izmir grubu olarak katılımcılar en son Cuma günü saat ( .. ? .. ) a kadar bu sütünlardan isimlerini ve Denizli maçına gideceklerini beyan edip taahhütte bulunsunlar.

coosivaslicoo
22.04.2008, 16:30
abi bende uyarım eger organizasyon varsa beni de ekleyin numaramı bırakayımolmadı burdan ulasırsınız 05445657185 osman yıldırım

ertugrulss
22.04.2008, 17:40
musti dımam izin koparayım gelcem gelmeyen fenerli olsun :D

izmirliyigido
22.04.2008, 17:52
Forum da bu haberi veren İzmirli yiğido kardeşim. :
Organizasyon işi ile bizzat ilğilenmeni isteyeceğim.Bu haberi sen yaptın arkasını devam ettir.Tüm izmir grubu olarak katılımcılar en son Cuma günü saat ( .. ? .. ) a kadar bu sütünlardan isimlerini ve Denizli maçına gideceklerini beyan edip taahhütte bulunsunlar.

Canım kardeşlerim, benim açımdan olumsuz bir gelişme oldu, o yüzden ben gelemeyebilirim ama az önce Sidayder'den bir üye ile görüştüm otobüs veya midibüs ayarlamak için. Son ve net yanıt yarın gelecek ama bu arada net sayı istiyorlar. Gidecek sayısı net belli olursa Sivas'lı bir kardeşimizden otobüs ayarlayacağız.

O yüzden gidecek olanlar lütfen isimlerini ve kesin geleceklerini buradan taahhüt etsinler ki o kardeşimiz aracını o gün servisten çekip bize verecek. Yarın bana bilgi gelecek. Kaç YTL'ye götüreceklerine, kaç kişilik bir araç olacağına dair. Bende sizlere buradan haber vereceğim.

Gelmek isteyenler (sayıyı belirlemek için) isimlerini lütfen yazsınlar.

1- .....
2- .....

.

myway
22.04.2008, 20:55
organizasyonla ilgili bilgiler yarin netlesecek arkadaslar... lutfen takip edelim...

yeniceri_can
22.04.2008, 21:00
egedeki maçlarda Sen Neredeysen Biz oradayız yazan bi pankart asılırdı hep.o pankartıda görmek isteriz.

ademgoze
22.04.2008, 21:02
artık birlik beraberlik zamanı az kaldı 3 hafta sonra çok mutlu olucaz birlik olursak denizlide denizli degil sivas sesi çıkıcak

Etem-Murat
22.04.2008, 22:12
arkadaslar gidenlere ben de katılmak istiyorum yanlız benim su sefer araba yok kendi imkanlarımla gidecegim eger bir kurup varsa seve seve katılırım benide almayı unutmayın arayın veya yazın yoksa kendi basima tek yiğido olarak gideceğim he he

myway
22.04.2008, 22:16
arkadaslar gidenlere ben de katılmak istiyorum yanlız benim su sefer araba yok kendi imkanlarımla gidecegim eger bir kurup varsa seve seve katılırım benide almayı unutmayın arayın veya yazın yoksa kendi basima tek yiğido olarak gideceğim he he

etem abi beraber gideriz. bizden ayri gitme:)

myway
22.04.2008, 22:19
egedeki maçlarda Sen Neredeysen Biz oradayız yazan bi pankart asılırdı hep.o pankartıda görmek isteriz.

Pankartimiz da olacak kardesim buyuk ihtimalle bakalim:)

sivsivfatih58
23.04.2008, 00:25
Bucadayim hocam bende .. Denizliye gecen sene gittik. Burdaki manisa deplasmanina da siteden bi kac arkadas ve kendi arkadaslarimla gittim...Sahsi arabanizla gitmeyecekseniz mac gunu otobus tutamasak da ayni otobusle fln gidebiliriz denizliye..

bu arada biletin sikinti olacagini zannetmiyorum. Mactan 1-2 saat once stadin onunde olursaniz bulmaniz sikinti olmaz...

krdşm bende bucadayım kozacağaçta oturuyom ya bi şekilde hbrlşlm ben senin msnenide ekledim hatta yazdım geçen eklemişsin beni bi şekilde irtibata geçelim

sivsivfatih58
23.04.2008, 00:36
Canım kardeşlerim, benim açımdan olumsuz bir gelişme oldu, o yüzden ben gelemeyebilirim ama az önce Sidayder'den bir üye ile görüştüm otobüs veya midibüs ayarlamak için. Son ve net yanıt yarın gelecek ama bu arada net sayı istiyorlar. Gidecek sayısı net belli olursa Sivas'lı bir kardeşimizden otobüs ayarlayacağız.

O yüzden gidecek olanlar lütfen isimlerini ve kesin geleceklerini buradan taahhüt etsinler ki o kardeşimiz aracını o gün servisten çekip bize verecek. Yarın bana bilgi gelecek. Kaç YTL'ye götüreceklerine, kaç kişilik bir araç olacağına dair. Bende sizlere buradan haber vereceğim.

Gelmek isteyenler (sayıyı belirlemek için) isimlerini lütfen yazsınlar.

1- .....
2- .....

.
krdşm en başa beni yazın zaten akislik üstüne aksilik oluo gitmek istediğim kişiler bahanelere başladı kalp krizi geçirenlermi dersinz bilmem ne herkes kıvırıo lütfen sağlam bi organizasyon olsun inşllah denizlide kasımpaşanıon yaptığı gibi yamukluk yapmaz seyirci sayısını kısıtlamaz burdan şahsi arabalarıyla gidenlerde var izmir bucadan bolca çekirdekçi grup gitcek bilgi olarak sundum bari biz ağır basalım onlara ay çiçeği götürelim olurda çekirdekleri biterse

myway
23.04.2008, 02:26
krdşm bende bucadayım kozacağaçta oturuyom ya bi şekilde hbrlşlm ben senin msnenide ekledim hatta yazdım geçen eklemişsin beni bi şekilde irtibata geçelim

konusalim kardes su an msn deyim :) tabi uyumadiysan:)

canımözsivaslım
23.04.2008, 06:06
denizli maçına tam destek izmirden gidiyoruz

Etem-Murat
23.04.2008, 11:10
yer zamanı ayarlayın ve yazın dostlar kaldi 2 gun belli olsun bulusma noktası

etem abi beraber gideriz. bizden ayri gitme:)

izmirliyigido
23.04.2008, 13:16
Arkadaşlar, araba işi tamam...

Dernek sağolsun yardımcı olamadı ama derneğe üye bir abimizin aracılığıyla araç işini hallettim. Yalnız halen gelecek olanların listesini göremiyorum. Lütfen isim yazınız. Yazdığım bu listeyi devam ettirin...

1- myway
2- yigido_sampiyon
3- bahadır erdem
4- coosivaslicoo
5- ertugrulss
6- bekirarda
7- sivsivfatih
8- Etem-Murat
9- basayev58
10- ....
11- ....

Lütfen isimleri yazınız. Şu anda benim ayarladığım araç 28 kişilik. Sahibide Sivas'lı bir hemşehrimiz.. Fiyat konusunda da yardımcı olacak. Sayı 28'e tamamlanmazsa masrafımız artacak. Bunu da baştan belirteyim. Gelecek olanlar lütfen isimlerini yazsınlar, beni de dernekten (Sidayder'den aramayın) cebimden ulaşabilirsiniz. Telefonum 0532-360 71 00 (Yalçın KINIK).. Haydi haberlerinizi bekliyorum.

Sonrada hareket programını belirleyelim, hep beraber. Araçta ben ve SİDAYDER 2. Başkanımız Doğan DEMİRALAN'ında olma ihtimali var. (Tabii ben olumsuz gelişmeyi bertaraf edebilirsem geleceğim). Gelemezsekte araçta bazı kurallara uyulması için, araçta taşkınlık olmaması için ve yolda gruba liderlik yapması için, şoför arkadaşımız bir başkan istiyor, ben Etem-Murat kardeşimi öneriyorum.

Arkadaşlar hemen yazın.

.

izmirliyigido
23.04.2008, 13:17

O büyük pankart kaç aydır açılmayı bekliyor. Gelebilirsem mutlaka o pankart gelecek. Ve orada olacak.

.

sivsivfatih58
23.04.2008, 13:57
ya kardeş sen gelemesen bile
birine ver sana dönüşte ulaştırırlar
yalnız izmirli yiğido bu yazıyı en başta gösterme şansın varsa ilk başta grünsün çoğusu sona kadar bakmayabilir o yüzden bilgimiz yoktu derler

serinos
23.04.2008, 14:04
1- myway
2- yigido_sampiyon
3- bahadır erdem
4- coosivaslicoo
5- ertugrulss
6- bekirarda
7- sivsivfatih
8- Etem-Murat
9- basayev58
10- serinos
11- ....

mustafa abi sen varya takdir edilecek adamsın anladın ne demek istediğimi bende denizlideyim hadi :D

ademgoze
o pankart olursa güzel olur ama içeri alırlar mı bilmem

izmirliyigido
ya kardeş sen gelemesen bile
birine ver sana dönüşte ulaştırırlar
yalnız izmirli yiğido bu yazıyı en başta gösterme şansın varsa ilk başta grünsün çoğusu sona kadar bakmayabilir o yüzden bilgimiz yoktu derler

Tamam o konuyu ayarlamaya çalışırım. Birisine veririm asarsınız. Dönüşte de alırım.

Bu yazıyı başta gösterme şansım benim yokta moderatör arkadaşlardan rica ederim şimdi.

.

izmirliyigido
23.04.2008, 14:06

1- myway
2- yigido_sampiyon
3- bahadır erdem
4- coosivaslicoo
5- ertugrulss
6- bekirarda
7- sivsivfatih
8- Etem-Murat
9- basayev58
10- serinos
11- ....

Arkadaşlar hemen yazın.

ademgoze
23.04.2008, 14:12
Hafta sonu oynayacağımız Denizlispor-Sivasspor maçının bilet fiyaları belirlendi.

26 Nisan 2008 Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı΄nda saat 19.00΄da oynayacağımız Sivasspor maçında uygulanacak bilet fiyatları belli oldu. Biletler maç günü stat gişelerinden saat 12.00’den itibaren satışa sunulacak. Bilet fiyatları şöyle:

Kale arkası : 1 YTL
Maraton(Açık) : 3 YTL
Kapalı : 10 YTL

Rakip takım taraftarlarına A Üst Tribün ayrıldı. Bu tribünün bilet fiyatı da 10 YTL olacak

burko58
23.04.2008, 14:14
denizlinin ligde kalmayı garantilemesinin verdiği rahatlıkla yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağini düşünüyorum zaten takım içinde maddi sıkıntılari falanda var sözün özü: yine şampiyonluk yolundaki sondan 3, basamağıda anlımızın akıyla çıkacağimizi düşünüyorum :):):)

myway
23.04.2008, 14:32
1- myway
2- yigido_sampiyon
3- bahadır erdem
4- coosivaslicoo
5- ertugrulss
6- bekirarda
7- sivsivfatih
8- Etem-Murat
9- basayev58
10- serinos
11- anilolcay
12....

Izmirden bu kadar az miyiz sampiyonluga kosarken?

sivasli215
23.04.2008, 15:18
takımımıza sahip cıkıp destekleyen,deplasmanlarda bile yalnız bırakmayan tüm kardeslerimize tsk ederim,
yolunuz acık olsun...

yigido_sampiyon
23.04.2008, 15:19
izmirli yiğidolar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ??????

sinan-58
23.04.2008, 15:21
haydi izmirli yiğidolar herkes denizliye

zeki58
23.04.2008, 15:25
HASTAYIM KIRMIZI BEYAZ RENGİNE.LİGDE YOKTUR SENİN DENGİNDE.SENİNLE GELİRİM ÖLÜME BİLE. SİVASSPOR SENBİZİM HERŞEYİMİZSİN

ssk58
23.04.2008, 15:51
YOLUNUZ AÇIK OLSUN YİĞİDOLAR HELAL OLSUN TÜM CABA GÖSTEREN YİGİDOLARA

Del Piero
23.04.2008, 17:32
egeli yiğidoalr neredesiniz yaa :mad:

emanete sahip çıkamıcakmısınız yoksa :(

merithan58
23.04.2008, 18:02
sivastaki taraftar gelmiyor maça oradakiler mi gidecek?

niye bizim taraftarımız yok ki:(

anti-istanbul - anti-istanbul yalakaları

sivsivfatih58
23.04.2008, 18:08
Hafta sonu oynayacağımız Denizlispor-Sivasspor maçının bilet fiyaları belirlendi.

26 Nisan 2008 Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı΄nda saat 19.00΄da oynayacağımız Sivasspor maçında uygulanacak bilet fiyatları belli oldu. Biletler maç günü stat gişelerinden saat 12.00’den itibaren satışa sunulacak. Bilet fiyatları şöyle:

Kale arkası : 1 YTL
Maraton(Açık) : 3 YTL
Kapalı : 10 YTL

Rakip takım taraftarlarına A Üst Tribün ayrıldı. Bu tribünün bilet fiyatı da 10 YTL olacakkrdşm açıkta kalma durumu olmaz dimi a üst trübün kaç kişi kapasiteli acaba bilgi varmı

sivsivfatih58
23.04.2008, 18:11
hadi beylerrrrrr ya allah aşkına şampiyonluk mucadelesi verirken deilde ne zaman destekliceksinz bu takımı hadi ya olmuyo ama bi hafta sonu manitanızla alsancakta inciraltında küçükparkta gezip cebini boşaltıyosunz koymuyoda sivas maçına gitmekmi koyacak bizde başka illerin taraftarları gibi çoşalım elbirlik olalım sivaslı ezik dedirtmeyelim

basayev58
23.04.2008, 19:02
13-yasargul
14-chechenmesut

hep bırlıkte denızlıdeyız

izmirliyigido
23.04.2008, 19:10

2- myway
3- yigido_sampiyon
4- bahadır erdem
5- coosivaslicoo
6- ertugrulss
7- bekirarda
8- sivsivfatih
9- Etem-Murat
10- basayev58
11- serinos
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ....

Arkadaşlar hemen yazın.

"ONURLU BİR ANADOLU TAKIMININ, GURURLU ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ"NDE SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmayalım...

.

35fulya58
23.04.2008, 19:23

2- myway
3- yigido_sampiyon
4- bahadır erdem
5- coosivaslicoo
6- ertugrulss
7- bekirarda
8- sivsivfatih
9- Etem-Murat
10- basayev58
11- serinos
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ....

Arkadaşlar hemen yazın.

.

Demek ki İzmir'de çok fazla Sivas'lı yokmuş. Babamı yalnız mı bırakıyorsunuz. Keşke beni de götürse babam. Baba lüüütfennn.....

yigido_furkan
23.04.2008, 19:25
vay be koca Izmir okadar Sivasli var bnim ark. var Izmirde okuyan sirf bizim sinifta 4 tnae Sivasli var diodu Sivasli takimina sahib cikmio Izmirden en az 2 3 otobus kalkmasi gerekir takim sampiyonluga gidiyor

izmirliyigido
23.04.2008, 22:12
Maça giden çok aslında ama pek çoğu kendi arabasıyla gidecek. Bizim organizasyona katılan ve duyan çok az oldu. Ama duyuracağız daha 2 günümüz var.

.

yigido_sampiyon
23.04.2008, 22:14
valla bilet sorun olacak gibi...

myway
23.04.2008, 22:19
valla bilet sorun olacak gibi...

Bilet sorunu olmayacak merak etmeyin;)

Gerekirse gitmeden aldiririz biletlerimizi...

NETLOG
23.04.2008, 22:26
ben gelirim ama nerden ayarlaıcaz nerden kalkcak daha açık anlatırsanız

myway
23.04.2008, 22:35
ben gelirim ama nerden ayarlaıcaz nerden kalkcak daha açık anlatırsanız

patron_3558@hotmail.com adresim eklerseniz goruselim ayrintili bilgi veririm...

myway
23.04.2008, 22:37
2- myway
3- yigido_sampiyon
4- bahadır erdem
5- coosivaslicoo
6- ertugrulss
7- bekirarda
8- sivsivfatih
9- Etem-Murat
10- basayev58
11- serinos
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15-16-17...Bayram Abi..
18...
19...

Evet gelen abiler de arkadaslarindan getirirse sayiya ulasacagiz gibi:)

Bana bi sekilde kac kisi geleceginizi de bildirirseniz sevinirim. telefon msn yada ozel mesaj yoluyla....

izmirliyigido
23.04.2008, 23:22

2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- serinos
13- anilolcay
14- yasargul
15- chechenmesut
16- ahmet doğan
17- bayram abi
18- ....

Arkadaşlar hemen yazın.

mermerbey
23.04.2008, 23:52
ertuğrul ağamızdan iyi pozlar bekliyorum.desene o gün nöbet yok.iyi vala.ne şans.

sivsivfatih58
24.04.2008, 00:02
gelmek için listeye ismini yazdıran arkadaşlar kimse yan çizmesin sakın heeeeee çokkkk ayıp olur bu niyeti büyük ama az kadrolu gidşimizi bozmayalım organize eden arkadaşlara çok ayıp etmiş oluruz ona göre

myway
24.04.2008, 00:47
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ahmet doğan
16-17-18 bayram abi
19....25- canimozsivaslim nickli abi 7 kisi geliyorlar...

su an 25 kisi toplanmis gozukuyoruz. Gelmek isteyen baska kimse var mi?

Cumartesi oglen denizliye hareket ediyoruz...

izmirliyigido
24.04.2008, 09:23
gelmek için listeye ismini yazdıran arkadaşlar kimse yan çizmesin sakın heeeeee çokkkk ayıp olur bu niyeti büyük ama az kadrolu gidşimizi bozmayalım organize eden arkadaşlara çok ayıp etmiş oluruz ona göre

Fatih'cim teşekkür ederim, çok doğru bir konuya değinmişsin. Hepimiz Sivas'lıyız, hepimiz Yiğidoyuz, bizde yamukluk olmaz diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam. Ben bile işlerimi ayarlarsam kızımla (35fulya58) beraber sizinle aynı otobüste gelmeyi düşünüyorum.

Birde, myway (Mustafa kardeşim),

16-17-18 bayram abi

diye yazmış. Bu kişiler (bayram'lar 3 kişi, canımozsivaslim 7 kişi mi) geliyorlar. Öyle mi anlayacağız. Eğer öyleyse talep artıyor, 2. bir araba ayarlamam gerekecek. Çünkü, SİDAYDER'den de gelmek isteyenler var. Acilen bilgi verin.

.

myway
24.04.2008, 13:36
Fatih'cim teşekkür ederim, çok doğru bir konuya değinmişsin. Hepimiz Sivas'lıyız, hepimiz Yiğidoyuz, bizde yamukluk olmaz diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam. Ben bile işlerimi ayarlarsam kızımla (35fulya58) beraber sizinle aynı otobüste gelmeyi düşünüyorum.

16-17-18 bayram abi

diye yazmış. Bu kişiler (bayram'lar 3 kişi, canımozsivaslim 7 kişi mi) geliyorlar. Öyle mi anlayacağız. Eğer öyleyse talep artıyor, 2. bir araba ayarlamam gerekecek. Çünkü, SİDAYDER'den de gelmek isteyenler var. Acilen bilgi verin.

.

abı evet bayram abi 3 kişi geliyor canımözsıvaslım nıcklı abı da 7 kişiler de bugun netleşecek o kesin değil...

2. bir araba fazla olur bence.. ben şu an dersteyim de dersten çıkınca bi görüşelim ararım sizi...

35fulya58
24.04.2008, 16:36
Büyük ihtimalle bende geleceğim, babama o kadar ısrar ettim ki oda en sonunda dayanamadı kabul etti. Haydi yiğidolar sizde takımımızı yalnız bırakmayın..!

ahmet kaya 58
24.04.2008, 17:14

Etem'cim kambersiz düğün olur mu? Sensiz o maçların tadımı çıkar :):D:D:rolleyes:

izmirliyigido
24.04.2008, 17:39
1- izmirliyigido (Y.KINIK)- Geliyor
2- 35fulya58 - Geliyor
3- myway - Geliyor
4- yigido_sampiyon - ??
5- bahadır erdem - Geliyor
6- coosivaslicoo - ??
7- ertugrulss - ??
8- bekirarda - Geliyor
9- sivsivfatih - Geliyor
10- Etem-Murat - Geliyor
11- basayev58
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ahmet doğan - Geliyor
16- bayram abi - Geliyor
19....25- canimozsivaslim nickli abi 7 kisi geliyorlar - ??

Arkadaşlar kesin gelen sayısını artık netleştirelim ki, araç için sıkı pazarlık yapıyorum. Şimdi bir yerden daha ayarladık, bu arkadaşımızda 475,00 YTL diyor. Tamam diyorsanız LÜTFEN geliyoruz diye mesaj yazınız.

Kesin gelecek olanların karşılarına ben yazdım. Diğer arkadaşlarımda belirtsin ki adamla yarın buluşup anlaşma yapacağım. Eğer çoğunluk sağlayamazsak bu işten vazgeçeceğiz, herkes başının çaresine bakacak. Amaç birlik beraberlik içinde neşeli bir şekilde gitmek. Bu akşam herkesten son kararlarını bekliyorum. Çünkü ben ve kızım gelemezsek bile ben bu organizasyon için paramı vereceğim.

.

myway
24.04.2008, 17:43
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ahmet doğan
16- serinos
17- arthurzizu

Kesin gelenlerin listesi su an bu sekilde ...

Yalcin abinin de dedigi gibi kesin gelecek olanlar lutfen yazsin. Artik isleri kesinlestirmenin vakti geldi....

myway
24.04.2008, 20:13
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ahmet doğan
16- serinos
17- arthurzizu

Kesin gelenlerin listesi su an bu sekilde ...

Yalcin abinin de dedigi gibi kesin gelecek olanlar lutfen yazsin. Artik isleri kesinlestirmenin vakti geldi....

Izmirden bu kadar olmamamiz lazim bu listeye 2 kisi daha eklendi . 27 kisilik arac kiralandi gelecek varsa yerimiz var hala:)

sivsivfatih58
24.04.2008, 21:57

16-17-18 bayram abi

.inşallah bende yanılırım abi şu anda sivassporumuzun bize ihtiyacı var umarım abi sende işlerini yoluna koyar kesin gelirsin bende bugün mustafa kardeşimle tanıştım rica ettim işyerine geldi saolsun inşlalh bu şekilde kaynaşcaz abi umarım seninlede tanışma fırsatımız olur maç günü gümbür gümbür olacağız

sivsivfatih58
24.04.2008, 22:04
haydi yiğidolar gayret birazda inat yapmayın ya biraz olsun destek dolduralım şu listeyi

myway
24.04.2008, 22:05
inşallah bende yanılırım abi şu anda sivassporumuzun bize ihtiyacı var umarım abi sende işlerini yoluna koyar kesin gelirsin bende bugün mustafa kardeşimle tanıştım rica ettim işyerine geldi saolsun inşlalh bu şekilde kaynaşcaz abi umarım seninlede tanışma fırsatımız olur maç günü gümbür gümbür olacağız

Allah razi olsun fatih kardesim bizi calistigi yerde agirladi bugun:)

Tanismis da olduk guzel oldu. Boyle organizasyonlar da tanisip kaynasmaya bir vesile...

Denizliye de katilim genis oldugunda guzel olacak izmirdeki tum yigidolari denizliye bekliyoruz...

sivsivfatih58
24.04.2008, 22:09
estafurullah kardeşim yeterince mütavazi karşılayamadım inşallah bi gün daha şenlikli birarada oluruz siz güzel 3içten hemşerilerimle kaynaşmak mutluluk verici

sivsivfatih58
25.04.2008, 00:03
beyler ses soluk yok nerelerdesnz izmirli yiğidolar

yigido_sampiyon
25.04.2008, 01:01
bende kesin geliyorum arkadaşlar...

izmirliyigido
25.04.2008, 08:40
Evet bugün karar için son gün. Öğlene kadar proğramı şekillendirmemiz gerekiyor. Biraz sonra vereceğim otobüs kalkış saati ve yerlerine göre nereden bineceğinizi bildirin.

.

ademgoze
25.04.2008, 08:44
izmirli yiğidolar denizli yollarında başarılar iyi yolculuklar innşallah mutlu gidersiniz mutlu dönersiniz deplasmanda mutlu dönerseniz en keyifliside o

35fulya58
25.04.2008, 09:45
27 kişi isim yazıyor sadece 7 kişi mi gidiyor. Sivas'lıyım demek için utanmak lazım. Böyle bir imkanı değerlendirin.

altuntas58
25.04.2008, 09:54
İzmir ve cevre illerden sivassporumuza destek için gelecek yiğidolara helal olsun der sivassporumuza başarılar dilerim

izmirliyiğido35
25.04.2008, 10:15
BİZDE GELİYOZ İNŞALLAH 3 KİŞİYİZ ESKİİZMİRDEN
OTOBÜS NE ZAMAN KALKACAK ONU DA İLETİRSENİZ SEVİNİRİM
ONA GÖRE ARKADAŞLARA SÖYLEYEYİM SAYGILAR

izmirliyigido
25.04.2008, 10:30
--------------------------------------------------------------------------------

1- izmirliyigido (Y.KINIK)- Geliyor
2- 35fulya58 - Geliyor
3- myway - Geliyor
4- yigido_sampiyon - Geliyor
5- bahadır erdem - Geliyor
6- coosivaslicoo - ??
7- ertugrulss - ??
8- bekirarda - Geliyor
9- sivsivfatih - Geliyor
10- Etem-Murat - Geliyor
11- basayev58 - ??
12- anilolcay - Geliyor
13- yasargul - ??
14- chechenmesut - ??
15- ahmet doğan - Geliyor
16- bayram abi - Geliyor
17- serinos - ??
18- arthurzizu - ??
19- izmirliğido - Geliyor
20- izmirliğido arkadaşı - Geliyor
21- izmirliğido arkadaşı - Geliyor

atababa111
25.04.2008, 10:53
HELAL SİZE ARKADAŞLAR.SİVASIMIZI ORADA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNİZE EMİNİM.YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

izmirliyigido
25.04.2008, 13:39
BİZDE GELİYOZ İNŞALLAH 3 KİŞİYİZ ESKİİZMİRDEN
OTOBÜS NE ZAMAN KALKACAK ONU DA İLETİRSENİZ SEVİNİRİM
ONA GÖRE ARKADAŞLARA SÖYLEYEYİM SAYGILAR

Diğer konuda yazdım hareket saatlerini....Kaç kişi geleceğiniz netleşti mi? Ben 3 kişi yazdım sizi...

.

trafocu
25.04.2008, 14:25
Yalçın beyin son mesaji aşagıdaki adreste bulunmaktadır.
Bilğilerinize..
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=354037&posted=1#post354037

Bortecine23
25.04.2008, 14:40
hadı bakalım gazanız mubarek ossun eksık olmayın ıı bagırın ıı duyurun sesımızı bız gıdemıoruz sız kıymetını bılın : )

izmirliyigido
25.04.2008, 16:58
MÜJDE, BEN KESİN GELİYORUM.... İŞLERİMİ AYARLADIM... ALLAH'TAN BİR MANİ, KEDER ÇIKMAZSA, KARDEŞLERİMLE BERABER GELİYORUM.. HEMDE OTOBÜSTE BERABER GİDECEĞİM..

HERKESİ BEKLİYORUM.

KORKSUN FENER, KORKSUN CİMBOM
BU SENE Sİİ-VASS ŞAAMPİYONN.....

.

myway
25.04.2008, 17:02
MÜJDE, BEN KESİN GELİYORUM.... İŞLERİMİ AYARLADIM... ALLAH'TAN BİR MANİ, KEDER ÇIKMAZSA, KARDEŞLERİMLE BERABER GELİYORUM.. HEMDE OTOBÜSTE BERABER GİDECEĞİM..

HERKESİ BEKLİYORUM.

KORKSUN FENER, KORKSUN CİMBOM
BU SENE Sİİ-VASS ŞAAMPİYONN.....

.

oo super abi iste buna cok sevindim:)

kac kisisiniz abi son durum fulya da geliyor galiba cok israr etmis sana:)

myway
25.04.2008, 17:06
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ahmet doğan
16- Huseyin Gokce
17- serinos
18- arthurzizu
19- izmirliğido
20- izmirliğido arkadaşı
21- izmirliğido arkadaşı

27 kisilik otobus ayarlandi...

Denizlispor - Sivasspor maçı için Denizli'ye hareket güzergahı ve saati aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır. Herkese kolaylık olması açısından ve zaman kaybı olmaması açısından sadece 3 hareket noktası belirlenmiştir. Arkadaşların, bu hareket noktalarında belirtilen saatlerde olması önemle rica edilir.

12:30 - Karşıyaka Vapur İskelesi Önü
13:00 - Şirinyer (Tansaş Önü)
13:15 - Buca (Belediye Önü)

Aracımızın tanınması için otobüste SİVASSPOR bayrağı olacaktır.

Lütfen gelecek olanlar hareket saatinden 10 dakika evvel duraklarda bulunsun.

Listenin son hali budur baska gelmek isteyenler 0505 249 39 80 (mustafa ) benle irtibata gecebilir..

izmirliyigido
25.04.2008, 17:24
Arkadaşlar hazırlayabilenler SARI KARTONa esprili şekilde (küfür ve aşağılama, hakaret içermeyen) Şampiyonlukla ilgili, Fener ile ilgili, G.Saray ile ilgili PANKARTLAR HAZIRLASINLAR...

Amaç tribünleri renklendirmek. Bende dev bir PANKART, Büyük bir BAYRAK, ve bomba gibi 3 tane TEZAHÜRAT-MARŞ getiriyorum ki, Süüperr, SüPerr.... HAYDİ YİĞİDOLAR, BAYRAMA GİDİYORUZ....

Gelmeyen pişman olacak....

.

izmirliyiğido35
25.04.2008, 19:05
SİVASTAN GELECEK ARKADAŞLAR ETLİ EKMEK KATMER FALAN GETİRSİN HAA :D:D:D:D:D:D

tihminliyigido
25.04.2008, 19:16
valla gardaşım süper olur memleketten bieşeyler yemeyeli uzun zaman oldu yanına da açarız denizli ayranı idare ederiz ...üstüne de denziliyi aman derbide berabere bitti mi değmeyin keyfimize

GuNaY
25.04.2008, 19:21
Arkadaşlar hazırlayabilenler SARI KARTONa esprili şekilde (küfür ve aşağılama, hakaret içermeyen) Şampiyonlukla ilgili, Fener ile ilgili, G.Saray ile ilgili PANKARTLAR HAZIRLASINLAR...

Amaç tribünleri renklendirmek. Bende dev bir PANKART, Büyük bir BAYRAK, ve bomba gibi 3 tane TEZAHÜRAT-MARŞ getiriyorum ki, Süüperr, SüPerr.... HAYDİ YİĞİDOLAR, BAYRAMA GİDİYORUZ....

Gelmeyen pişman olacak....

.

Abi fotoğraf ve videoları maçtan sonra en kısa zamanda atında bizde burada o coşkuyu yaşayalım :)
Şimdiden hayırlı yolculuklar...

35fulya58
25.04.2008, 20:05
Abi fotoğraf ve videoları maçtan sonra en kısa zamanda atında bizde burada o coşkuyu yaşayalım :)
Şimdiden hayırlı yolculuklar...

Günay abi, babam beni götürürse emin ol ben çekeceğim fotografları. Ben yollarım sana.

myway
25.04.2008, 20:25
valla sivastan gelen kimse yok mu yaaa etlekmek istiyoruzzzzz:D

5858ismail3535
25.04.2008, 20:48
bekle denizli bende geliom maça ben izmirde oturuom zaten

merkez_emre
25.04.2008, 20:53
başta organıze yapan sonra katılan takımımızı bu macda da yalnız bırakmacak olan herkese tesekkurler

myway
25.04.2008, 20:57
bekle denizli bende geliom maça ben izmirde oturuom zaten

arabayla gitmeyecekseniz bekleriz ;)

ertugrulss
25.04.2008, 21:01
sivas gol gol gol :D geliyoz geliyooozzz haydi kalkıyooooooooo denizli denizliiiiii :D

bahadır erdem
25.04.2008, 21:54
ARKADAŞLAR...

SİVASSPOR'A AİT TEZAHURATLAR YOK MU?

BİRKAÇ TANE ÖRNEK YAZIN.

DENİZLİYE GİDİNCE ÇIĞIRALIM...

trafocu
25.04.2008, 22:11
Çok çetin geçecek bir maç olacak.Sivassporun adı bile İstanbul takımlarının korkulu rüyası olmuştur.Kaybedecek bir şeyimiz yoktur.Biz Sivaslıyız Sivassporluyuz.

bahadır erdem
25.04.2008, 22:13
MUHTEMELEN BU PRİMİ DENİZLİSPOR YÖNETİMİ VERMEMİŞTİR.

PARALARI OLSA ZATEN FUTBOLCULAR GREV YAPMAZDI...

sivsivfatih58
25.04.2008, 22:18
süperrrrrrrrrrrr yarın bombardıman yapcaz izmirliyiğido abi çok sevindim gelmene

izmirliyiğido35
26.04.2008, 08:47
arabada boşluk çok var mı ya
****************************** **

izmirliyigido
26.04.2008, 09:24
ARKADAŞLAR...

SİVASSPOR'A AİT TEZAHURATLAR YOK MU?

BİRKAÇ TANE ÖRNEK YAZIN.

DENİZLİYE GİDİNCE ÇIĞIRALIM...

Süper Tezahüratlar var, yolda giderken otobüste hep beraber çalışacağız, hatta Sivas'tan gelen guruplarada öğreteceğiz. Hiç merak etmeyin..

arabada boşluk çok var mı ya
****************************** **

Arabada yer var, gelen olursa alabiliriz..

.

izmirliyigido
26.04.2008, 09:46
Arkadaşlar dönüşümüz gece saat 00:00 veya 01:00'i bulabilir. Ona göre tedbirinizi alın...

.

GuNaY
26.04.2008, 11:05
Günay abi, babam beni götürürse emin ol ben çekeceğim fotografları. Ben yollarım sana.

Tamam canım senden bekliyorum fotoğrafları :)
Dikkat et devre arasında babanlara çekirdek yedirme :D

myway
26.04.2008, 11:12
Tamam canım senden bekliyorum fotoğrafları :)
Dikkat et devre arasında babanlara çekirdek yedirme :D

Cekirdek olmadan olur mu naptin abi ben bi cuval cekirdek aldim goturuyorum :D

Onsuz duramayizz Biz Sivassporluyuzz:D

GuNaY
26.04.2008, 12:32
Cekirdek olmadan olur mu naptin abi ben bi cuval cekirdek aldim goturuyorum :D

Onsuz duramayizz Biz Sivassporluyuzz:D

Mustafa dikkat edersen devre arasında yedirme dedim, maçta serbest :D :D
Dediğin gibi nede olsa SİVASSPORLUYUZ :D :D

lordkral1
26.04.2008, 12:53
ben denizlideim arkadaşlar.sivassporun kaldıı oteli vbilen varsa bana söleyebilirmi acaba?? msn adresim ozi-h-bjk@hotmail.com numaram 05547744421 bende gelmek istiyorum maça..........ben oğuzhan tanıdık gelen var mı hiçç??