Orijinalini görmek için tıklayınız : YAZIKLAR OLSUN !

yerliturkuaz
19.04.2008, 22:01
ARKADAŞLAR İNTERNETTE DOLAŞIYORUMDA OKUDUĞUM YORUMLARDA HEP BAŞARIMIZ GÖLGELENMEYE KARALANMAYA KALKIŞILIYOR. YOK ANADOLU TAKIMLARI SİVASA KARŞI OYNAMIYORLARMIŞ YOK FEDERASYON YARDIM EDİYORMUŞ YOK HAKEMLER BİZİ KAYIRIYORMUŞ DAHA NELER NELER....

BU NASIL ÜÇGÜZARSIZLIK YA BİZ BURALAR NASIL GELDİK HEPSİ BİZİM ALIN TERİMİZ İLE OLDU BU TYÜR YORUMLAR YAPANLARI KINIYORUM...

GLoBe-Y-Gençlik
19.04.2008, 22:08
onlar konussun dursunn gorucekler sıvası cekemıyen ınsanlar gorucekler bılmıyorlarkı hepsı sıvasın uşagı gorucekler

bortecine
19.04.2008, 22:12
macı izledik tek kale mac oldu onlar atsın tutsun :) aslında güzel bir şeyde var artık 3 büyükler bizden korkuyorlar.:D

YuNuSPaSa58
19.04.2008, 22:19
adamLar eskiden Sivasa qeLirken Sivasspor'a Kaç atarız diye qeLiyoLardı şimdi acaba şansa 1 qoL ßuLupta beraßere fiLan kaLırmıyız diyoLar. Oynanan futbol,averaj,yeniLen gol hersey meydanda.. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜRRRRR.. Gerisi PaLavra, hikaye zart zurt yani:):):)

Kangallı Kasım
19.04.2008, 22:21
Bu gün maçı Adıyaman Gölbaşı'nda kahvede izledim.Bir kaç kişi gerçekten Sivas'ın başarısına sevindi.Çoğunluk malesef çekemiyor.Aylardan beri Sivas'ın inişe geçeceği söylendi durdu,sanırım insanların bu beklentileri olmadığı için hayalkırıklığı yaşıyorlar.Devam Sivas, helal olsun sana.

bortecine
19.04.2008, 22:27
Ya o mani
sa macını bende kahvede izledim gol yedikya nasıl seviyonorlar :)

tanju_58
19.04.2008, 22:33
Türk milletinin geninde var zaten herşeye bir bahane bulmak.ne derlerse desinler boşverin.onlar ancak kendilerini öyle avuturlar.seneye ş.liginde oynadığımızdada rakip takımı tutarlar ;)

yigidomustafa58
19.04.2008, 22:36
evet özellikle bazı 3 ist takımını tutan takımlar

yerliturkuaz
21.04.2008, 21:38
BİZİM BAŞARIMIZI ÇEKEMİYOLAR EVET HALEN BİZE KIYAK YAPILDIĞI KONUŞULUYOR...

Abdullah DuMaN
21.04.2008, 21:46
ONLAR İT BİZ KERVAN BİZ YOLUMUZA BAKALIM İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

58 memo
21.04.2008, 21:47
konuşur konuşur dururlar
puan tablosu her şeyi gösteriyor
Sivassporumuzu çekemeyenlerin hazım sorunu var
kıskananlar çatlasın
içimizdeki irlandalılar daha çok çatlasın:mad:

Arif Coşkun
21.04.2008, 21:51
ARKADAŞLAR İNTERNETTE DOLAŞIYORUMDA OKUDUĞUM YORUMLARDA HEP BAŞARIMIZ GÖLGELENMEYE KARALANMAYA KALKIŞILIYOR. YOK ANADOLU TAKIMLARI SİVASA KARŞI OYNAMIYORLARMIŞ YOK FEDERASYON YARDIM EDİYORMUŞ YOK HAKEMLER BİZİ KAYIRIYORMUŞ DAHA NELER NELER....

BU NASIL ÜÇGÜZARSIZLIK YA BİZ BURALAR NASIL GELDİK HEPSİ BİZİM ALIN TERİMİZ İLE OLDU BU TYÜR YORUMLAR YAPANLARI KINIYORUM...

Bir ata sözü var."Meyve veren ağaç taşlanır" Aldırma, puanları almaya devam hedefe koşar adım devamm.

gardasin.58
21.04.2008, 21:57

onlar kendi keni yaptiklari pislikleri kapatmak icin bizimde moralimizi bozup liderlikten uzaklastirmak.

eyuphulagu
22.04.2008, 00:26
arkadaşlar ortada büyük bir başarı sözkonusu.bundan dolayı çoğu ilin ,ilçenin kıskançlık içinde olması bence çok normal.ben çoğu sivaslı olmayan kişinin yaptıkları övgülere de aldanmayalım.takımımız 1-2 maçta başarısız olsun.hemen ben demedim mi tesadüfen buralara geldiklerini sözleri başlayacak.onun için biz bu güzel günlerin keyfini çıkaralım.geleceğin neler getireceği belli olmaz.bir de yeni statı yapar, altyapı tesislerini bitirirsek , işte o zaman siz seyredin gümbürtüyü.biz kenetlenip kendi işimize bakalım.geçmişte yaşadıklarımızı da unutmayalım.

ŞÜKRÜ ÇİTİL
22.04.2008, 00:34
sivasın başarısını hazmedemiyorlar etmesinler biz onlar gibi bedavadan maçlar almıyoruz anlımızın teriyle kazanıyoruz selamlar saygılar

altuntas58
22.04.2008, 02:16
Bir ata sözümüz var kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş o hesap bizi cekemeyenlerde bazı bahaneler uyduracak bizim uyanık olmamız lazım telefisi olmayan maclar oynuyoruz önümüze bakıp galibiyet serimizi devam ettirelim boş laflarla moralimizi bozmayalım

espenzoFB
22.04.2008, 20:05
ben bir fenerli olarak ve ayrıca memleketim de sivas olmamasına rağmen şu an sivasa müthiş bir sempatim var nedense felaket koyu bir fenmerli olmama rağmen bu sene hak edenin yani sivasın şampiyoon olmasını istiyorum ama arkadaşlar doğru yoldasınız bu şekilde her ortamda takımınıza sahip çıkın hiç bir takım direk büyük olmadı sivas halkı biraz daha maçları statta takip etse şu an en az 6 puan fark olurdu neyse herzaman geçmişi unutup geleceğe bakmalı size bol şanslar hakemlerin kansızlığından uzak 9 puan diliyorum

belalı_yiğido58
24.04.2008, 01:52
sivaslıyım ve sivaassporu tutuyorum deyip....fb,gs ve bjk formaları giyenler var bunlara yazıklar olsun diyorum.....