Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖZÜR DİLİYORUM...
yerliturkuaz 19.04.2008, 20:01 BİR ÇOK TAKIMIN TARAFTARI ŞUAN BİZİM YERİMİZDE OLMAYI İSTER FAKAT BİZ KENDİ DEĞERİMİZİ YADA TAKIMIMIZIN DEĞERİNİ BİLMİYORUZ...
ŞUAN TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMINA EN İYİ HOCASINA EN İYİ GOLCÜSÜNE EN İYİ BAŞKANINA SAHİBİZ AMA YA TARAFTARI NEDEN BİR TÜRLÜ HERKESİN İSTEDİĞİ DİLEDİĞİ TARAFATAR OLAMIYORUZ..
TAKIMIMIZIN BU ÖNEMLİ YOLUNDA ARTI BİRLEŞELİM VE SEYİRCİ DEĞİL STADI TIKLIM TIKLIM DOLDURAN BİR AN İÇİN SUSMAYAN O İKİNCİ LİGDEKİ MUHTEŞEM TARAFTAR GERİ GELSİN...
tanju_58 19.04.2008, 20:06 inşallah çok yakındır birleşme.ilk adımlar atıldı heleşükür......
belalı_yiğido58 19.04.2008, 20:07 bizim taraftar sivassporu destelemek ve tezavrat yapmak yerine çekirdekle agızlarını dolduruyorlar.....bizi her takım kıskanıyor ama biz bunu degerini bilmiyoruz buna bir son verelim lütfen
akifeker 19.04.2008, 20:09 bence sorunumuzu çözmek için önce şu grup işini bi halletmemiz lazımm.
sonra gerisi gelir bence
sivas_sevdamiz 19.04.2008, 20:14 statta birlik yok. Maratonu canlandırmak deveye hendek atlattırmaktan zor.
Ama en azından maraton (arada sırada) çoşunca da grupların onlarla birlikte hareket etmesi lazım...
Gruplar arasında da çekememezlik değil; birliktelik olması gerekir.
belalı_yiğido58 19.04.2008, 20:15 çarşı gibi ultra aslan gibi genç fenerbahçeliler gibi saglam bir grubumuz olsa yeter bize....bu işi başaracak durumdayız ve gücümüzde var.neden olmasın kiiiiiiii
3. ligde şampiyon oldugumuz sene taraftarımız en iiydi.. 2. lige yükselince daha da zayıfladı ve süper ligde artık en kötü durumdayız taraftar olarak...
Galiba şoktayız henuz bilincimiz açılmadı...
Seneye şampiyonlar liginde Chelsea yi Sivasa getıterceğiz diyoruz..
Chelsea geldiğinde bu sefer Sivas diye hiç bağırmayız
Çekirdek çitleriz çitlerken de anaaa Drogbaya bak be ne oynuyo deriz:)
merkez_emre 19.04.2008, 20:29 bu durumu ıkıye ayırmak lazım
yeniçeri varken yeniçeri yokken :)
S1vasLee 19.04.2008, 20:48 doğru düzgün bi grubumuz yok malesef hepsi kafasına göre
yigido_sampiyon 19.04.2008, 20:51 arkadaşlar bende sivaslıyım ama kendi özeleştirimizi yapmak lazım...
bizler sivaslı olarak elimizdeki nimetlerin farkına kaybettiğimiz zaman anlıyoruz...her konuda bu böyle...
GLoBe-Y-Gençlik 19.04.2008, 21:32 Zor Helekı Su MaratondakılER VaRKeN onlAra gOll lAzımkı SUSMAYALAR BU NE YA ATSADA BIZIM TAKIM ATMASADA AMA ANLATAMIYOZ NEYSE INS HAYIRLISIYLE TAM BIR TARAFTARA KAVUSUR SİVASSPOR
Hep demişimdir,
bir kez daha diyorum :
Bu işler ORGANİZE işler...!
!
!
!
okan27ank 19.04.2008, 22:49 BİZ SİVASLILARI GRURLA TEMSİL EDEN TAKIMIMIZA YETERİNCE DESTEK VERMEYEN TARAFTARIMIZ ADINA ÖZÜR DİLİYORUM... ÇEVREDEKİ KARGALAR BİLE BİZİM TARAFTARDAN FAZLA SES CIKARIYOR... HERKES YENİ GRUP KURSUN
yigidomustafa58 19.04.2008, 22:56 BİZ SİVASLILARI GRURLA TEMSİL EDEN TAKIMIMIZA YETERİNCE DESTEK VERMEYEN TARAFTARIMIZ ADINA ÖZÜR DİLİYORUM... ÇEVREDEKİ KARGALAR BİLE BİZİM TARAFTARDAN FAZLA SES CIKARIYOR... HERKES YENİ GRUP KURSUN
arkadaşım yanlış düşünüyorsun grup konusunda yeni bir grup kurulursa yine aynı durum.tüm gruplar birleşecek ve tek grup olacak...
ofgurleyuk78 19.04.2008, 23:07 Ben Karabükte yaşıyorum. Karabük 1. liğde iken mahalle temsilcilikleri vardı. Herkes mahallede toplanıp stada davullarla gidilirdi. Mahalleler stadta birleşir büyük bir tezahurat yapılırdı. Bizlerde yavaş yavaş taraftarlığı öğreneceğiz. Acele etmeyin. Her şey yoluna girer. Olumsuz düşünmeyin.
okan27ank 19.04.2008, 23:11 kardeşim o zaten işin latifesiydi..her kes grup kuruyorya onlara gönderme yaptım...
sivas_kangallı 19.04.2008, 23:28 grup kurmakla herşey bitmiyor her önüne gelen grup kuruyor adam gibi bir grup kurun herkes o çatı altında toplansın.
ademgoze 19.04.2008, 23:47 artık bu yola bir çözüm bulunması lazım arkadaşlar olan bize oluyor artık sorun degil çözüm
yigido_furkan 20.04.2008, 00:12 2 hafta sonra artik cok cok onemli bir macimiz var bare su macta birlik olun sonra saten sezon bitio oturulur konusulur bu konular ama 1 mac birlikte olun
abdullah58 20.04.2008, 01:43 HERKES YAZIYOR HERKES FIKRINI SÖYLÜYOR TARAFTAR NIYE BAGIRMIYOR
HERKES BÖYLE DÜSÜNÜYOR PEKI HATA KIMDE
O BAGIRMIYANLAR KIM MACA GIDEN BIZ TARAFTARLAR DEGILMIYIZ
YA CARE NE ?????
HIC KIMSE MACTA BAGIRMADIGINI KABÜL ETMIYOR
HERKESTE YAZIYOR KIMSE BAGIRMIYOR DIYE
BUNASIL IS CILGINLAR 58 YOKMU GARDAS ONLAR NIYE YERI GÖKÜ INLETMIYORLAR
VEYA DEMEKKI IYI BIR AMIGOMUZA IHTIYAC VAR
ARADAKI KOPUKLUKLARI GIDERECEK;KENDINI SAYDIRACAK;VE SEVDIRECEK;
BIZ TÜRKLER CEKINGEN VE DUYGUSAL MILLETIZ
BIZI COSTURACAK AMIGOYA IHTIYAC VAR-GURUP LIDERLERINE IHTIYAC VAR SANIRIM
yigido Atilla 20.04.2008, 02:54 Her kes taraftardan Sikayetci. ??? peki taraftar Stadi dolduruyormu !!!! evet dolduruyor Demekki Taraftar Görevini yapiyor. Yok efendim sesleri hic cikmiyor,tezahürat yapmiyorlar ?? peki hic kimse sunu düsünmüyor yönetimde bu isleri organize edecek bir kisi yokmu ??? Isteseler o taraftari 90 dakika mac sonuna kadar bagirtirlar. Sonra cikipta bizim Taraftarimiz cekirdekci tezahürat yapmasini bilmiyor veya yapmiyor demekle de olmuyor.... Bu islerden anlayan Birini istesekler bulurlar, demekki istemiyorlar ?? her seyi de taraftardan beklemek de olmaz beyler....
SapsalDavulcu 20.04.2008, 08:26 takımı desteklemek yerine çekirdekle agızını dolduranlardan taraftar olmaz arkadaşım bana göre
Akıncılar Haber 20.04.2008, 08:43 bu durumu ıkıye ayırmak lazım
yeniçeri varken yeniçeri yokken :)
katılıyorum.
ancak artık lakabımız olan yiğidolar adı ile toplanmanın zamanı gelmiştir.
SapsalDavulcu 20.04.2008, 09:54 bence arkadaşlar çılgınlar adı altında toplanmamız daha ii olcaktır ama herkesin kararınada saygı duymak lazım.
altuntas58 20.04.2008, 10:23 Sivasspor-Ankaraspor macını izlemek için istanbuldan sivasa geldim stadyumda gördüğüm manzara hiçte iç acıcı değildi kale arkası havuz tarafında bir gurup var sesini duyurnaya calışıyor diğer tarafta istasyon tarafında bir gurup var bağırıyor sesleri duyulmuyor maraton ara sıra bağırıyor velhasıl dün 4 eylülde cılız bir tezahürat vardı bir esnaf arkadaş ismi (YAHYA) stadyumu baştan başa dolanarak seyirciyi coşturmaya uğraştı bunuda zaman,zaman becerdi bence bu taraftara cekip cevirecek sevilen sayılan bir amigo lazım öyle herkes bir gurup kurarak bir yere varamaz birlik ve beraberlik şart
|