video58
21.04.2008, 13:57
TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : İsmail Kartal Kalbimizdesin video58 21.04.2008, 13:57 TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası. tanju_58 21.04.2008, 14:02 Sivassporumuzun tarihine geçen en önemli iki hocamızdan biri İsmail Kartal biri Bülent Uygun.Sizleri hiçbir zaman unutmıyacağız. yigidomustafa58 21.04.2008, 14:02 onun hakkı hiçbir zaman ödenemez.teşekkürler hocam... yusuf_yusuf 21.04.2008, 14:04 HELAL OLSUN İSMAİL HOCAMIZA BU YERE GETIRDI SONRA BULENT HOCAMIZ ALDI YERINI EyüphanAydın 21.04.2008, 14:19 Gerçekten Çok Unutulmaz Maçların Hocasıydı... Hiç Unutamadığım Konbassan Konyaspor'Maçiydi Yanlış Hatırlamıyorsam... TracyMcGrady58 21.04.2008, 14:27 Unutulmaz hocamiz. Futbol felsefesi müthis her maca 3 puan icin cikariyordu takimi. Insallah birgün tekrar Sivassporumuzun basina gelir SenSetik 21.04.2008, 15:12 İsmail KARTAL hocamız hem sevilen hem de saygı duyulan bir hocaydı... yaşattığı seviçler için tekrar teşekkürler... hocam belki birgün Sivasımızla yolunuz kesişirse, herzaman yanındadır Sivas Halkı... sivas_kangallı 21.04.2008, 15:21 ismail kartal hocamızı unutabilirmiyiz bizde çok büyük emeği var çok teşekkür ediyoruz.. superglam 21.04.2008, 15:31 Mümkünse bir arkadaşımız 2.ligde şampiyon olduğumuz kadroyu verebilirmi.. Çok heyecanlı şimdi kimler var o kadrodan merak ediyorum.. yigido_furkan 21.04.2008, 15:39 Mümkünse bir arkadaşımız 2.ligde şampiyon olduğumuz kadroyu verebilirmi.. Çok heyecanlı şimdi kimler var o kadrodan merak ediyorum.. hatirladigim kadariyla veriyim kalede Yavuz yedek kaleciler Akin Vedat Defansta sagda Kadir solda Hayrettin defansin ortasinda Can Arat Hakki orta sahada Serkan Encetin Ertugrul Muhammed Ali. Gokhan Bozkaya Forvet Mehmet Yildiz ve Ufuk baska hatirladiklarim Serdar vardi Cetin vardi forvet eski kaptan sanirim Mahmtuttu tam hatirlamiorum bukadari hatirlayabildim video58 21.04.2008, 15:40 Mümkünse bir arkadaşımız 2.ligde şampiyon olduğumuz kadroyu verebilirmi.. Çok heyecanlı şimdi kimler var o kadrodan merak ediyorum.. KADRO BUYDU SANIRIM.UNUTMUŞUZ BİRAZ.EVET BU GARDAŞ. yigidolar06 21.04.2008, 15:42 TARİHE GEÇTİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ SİVASTA ADINI BİR YERLERE VERİLİR ARTIK SENİ UNUTMUYACAĞIZ HOCAM casus84 21.04.2008, 15:48 KADRO BUYDU SANIRIM.UNUTMUŞUZ BİRAZ.EVET BU GARDAŞ. Hahahaha çok komik yaaaa...bu muydu kadromuz şampiyon olduğumuzda :D :D o zaman yabancı oyuncu hakkı varmıydı 2.ligte...anderson var resimde :D fran sergio var...arkadaşlar bulursam ben size göndermeye çalışırım..bide şunu söyleyeyim o resimdeki sadece muhammed ali kurtuluş şampiyon olduğumuz senenin kadrosunda video58 21.04.2008, 15:50 Hahahaha çok komik yaaaa...bu muydu kadromuz şampiyon olduğumuzda :D :D o zaman yabancı oyuncu hakkı varmıydı 2.ligte...anderson var resimde :D fran sergio var...arkadaşlar bulursam ben size göndermeye çalışırım..bide şunu söyleyeyim o resimdeki sadece muhammed ali kurtuluş şampiyon olduğumuz senenin kadrosunda TAMAM GÖZLÜK ALACAĞIM GARDAŞ YARIN. HAY ANDERSONA:D izmirliyigido 21.04.2008, 16:31 İsmail Kartal, şimdide Bank Asya 1. Ligde Orduspor'u başarıdan başarıya koşturuyor. Göreve geldiği 2. yarı ile birlikte Orduspor 13 maçtır hiç yenilmiyor. İsmail KARTAL'ı belki ileriki yıllarda belki tekrar takımın başında görürüz. Başarılar hocam. . superglam 21.04.2008, 16:43 hatirladigim kadariyla veriyim kalede Yavuz yedek kaleciler Akin Vedat Defansta sagda Kadir solda Hayrettin defansin ortasinda Can Arat Hakki orta sahada Serkan Encetin Ertugrul Muhammed Ali. Gokhan Bozkaya Forvet Mehmet Yildiz ve Ufuk baska hatirladiklarim Serdar vardi Cetin vardi forvet eski kaptan sanirim Mahmtuttu tam hatirlamiorum bukadari hatirlayabildim tşk kardeş ya hatırladım.. çok güzel artık süperligdeyiz. kimler geldi kimler geçti... Mehmet yıldız sonuna kadar sivasta kalmalı bence... trafocu 21.04.2008, 16:49 hatirladigim kadariyla veriyim kalede Yavuz yedek kaleciler Akin Vedat Defansta sagda Kadir solda Hayrettin defansin ortasinda Can Arat Hakki orta sahada Serkan Encetin Ertugrul Muhammed Ali. Gokhan Bozkaya Forvet Mehmet Yildiz ve Ufuk baska hatirladiklarim Serdar vardi Cetin vardi forvet eski kaptan sanirim Mahmtuttu tam hatirlamiorum bukadari hatirlayabildim Mohammed Ali Kurtuluş bu ismi unutmak mümkün değil. yeniceri_can 21.04.2008, 20:13 değer verdiğim insanlardan biri. Seviyoruz Seni Divriği58- 21.04.2008, 21:00 Hahahaha çok komik yaaaa...bu muydu kadromuz şampiyon olduğumuzda :D :D o zaman yabancı oyuncu hakkı varmıydı 2.ligte...anderson var resimde :D fran sergio var...arkadaşlar bulursam ben size göndermeye çalışırım..bide şunu söyleyeyim o resimdeki sadece muhammed ali kurtuluş şampiyon olduğumuz senenin kadrosunda AYRICA HAKKI DA VAR ........... svs_çapkın_58 21.04.2008, 21:09 İsmail kartal sayın hocamız kalbimizdesin hocam. yerliturkuaz 21.04.2008, 21:12 BİZDEYKEN BİZE UNUTULMAZ BİR SEZON GEÇİRTMİŞ VE BİZİ SÜPER LİGE ÇIKARTMIŞTI SENİ UNUTURMUYUZ HİÇ İSMAİL KARTAL SEN SİVASIN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE İSMİNİ YAZDIRDIN BİLE... ŞİMDİ ORDUSPORLA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORSUN İSTERDİKKİ BÜLENT UYGUNLA BERABER SİVASIMIZIN BAŞINA OLASIN... gfb34 21.04.2008, 21:14 SİVASSPORUMUZUN UNUTULMAZ YİĞİDOSU İSMAİL KARTAL HOCAMIZI SEVGİ VE SAYGIYLA SELAMLIYORUZ.KALBİMİZDESİN İSMAİL KARTAL... Abdullah DuMaN 21.04.2008, 21:15 İLK ÇAĞDAN ORTA ÇAĞA İ.KARTALLA ORTA ÇAĞDAN YENİ ÇAĞA B.UYGUNLA GEÇTİK İNŞALLAH AVRUPA ÇAĞINADA GEÇECEĞİZ merkez_emre 21.04.2008, 21:27 Saolsun hem takıma hemde taraftara sahip cıkan bir futbol adamıydı...Hiç unutmam mersin deplasmanından dönerken domates peynır almıstık dınlenme tesısınde karsıslastık hal hatır sordu bizi görüp yemek söylemişti... İz bırakanlar Unutulmaz ! ! ! samet yıldız 21.04.2008, 21:29 sivasspora çok katkısı oldu allah gönlüne göre versin bahadır erdem 21.04.2008, 21:34 İSMAİL KARTAL'I UNUTMAK MÜMKÜN MÜ? BU BAŞARILARDA BÜYÜK PAYI VAR. ŞİMDİ NEREDE,BİR TAKIM YÖNETİYORMU ACABA. BİELEN VARSA YAZSIN LÜTFEN... 58 memo 21.04.2008, 21:50 İsmail Kartal seni unutmak mümkünmü? Sivassporumuzu tarihinde ilk defa Süper lige çıkardın saygılar sunarız şu anda İsamil hoca Ordusporda çalışıyor,başarılar diliyoruz.. FatihCan 25.04.2008, 14:44 İsmail hocam yiğidolar seni hiçbir zaman unutmayacak senin adında sivaSspor tarihinde altın harflerle yazılı olacvak herdaim.. sinan-58 25.04.2008, 15:10 işte o seneki kadromuz yavuz eraydın(kaleci) yasir elması hakkı hocaoğlu ufuk ateş can arat mehmet yıldız kadir demirel mohammed ali kurtuluş(kaptan) serkan ençetin ilhan ummak serdar uçgan unutamıyacağımız bir şampiyonluk yaşattı ismail hocamız bize sewaz58 25.04.2008, 16:31 Takımın belki de bugünkü özgüvenini kazanmasını sağlayan Sivasspor'un tarihinde her zaman bir efsane olarak kalacak hocamızdır.. ***İSMAİL KARTAL*** merkez-2 07.07.2008, 17:58 bu kalp seni unuturmu hocam.sen rahat ol. celooz 08.08.2008, 10:38 ismail kartal arap ismail unutulurmu arkadsalar uhud85 30.09.2008, 11:32 ya bırakın arkadaşlar.İsmail kartalın sivas-fener maçı sonrası FB tv de yaptığı açıklamalrı önce bi dinleyin.Ozaman herkesin gerçek yüzünü görürsünüz Yigido58_NL 30.09.2008, 11:35 TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası. Konuya biraz aciklik getirebilirmisin,ne duydun trt de. merkez_emre 30.09.2008, 16:34 iz bırakanlar asla unutulmaz.... Eyvaz94 30.09.2008, 16:41 Bize yaptiklarin Ismail hoca tesekkurler..seni unutmayacaqiz.. YigidoGenclik38 30.09.2008, 16:50 seni unutmudadık idmail hocam sizin sayenizde burdayız allah razı olsun sizden Army 30.09.2008, 17:09 Arapp ismailll sen bu kalplerin fatihisin hocam! yigido_adem 30.09.2008, 17:59 ismail hocamiza sonsuz teskkurler ediyorum insallah yolumuz birgun yine kesisir o vede bulent uygun sivasmizin tarihine adini altin harflerle yazdirdilar onlari cok seviyoruz sivas halki hep yanindadir konartr58 30.09.2008, 18:22 ismail Kartal'ın Sivasspora emeği inkar edilemez.aslında sivasspor tesislerinin önüne ya da stadyomun uygun bir yerine o dönemdeki sporcuları teknik heyeti ve yöneticileri gösteren bir resmin seramik ya da mozaikten bir duvar rolyefi yaptırılarak bu sonuç ölümsüzleştirilebilir. ancak sayın kartal geçen gün FB tv de maç öncesi yorumları vardı.Sivassporla ilgili söyledikleri hoşuma gitmedi.Ya yeni sivas la ilgili bilgisizliğinden ya da birazda kıskançlığından olarak değerlendirdim. fatihtuztas 30.09.2008, 18:25 seni hiç unuturmuyuz be hocam sen sivaslıların bülent hocayla birlikte en çok sevdiği insansın. 58zarali 30.09.2008, 18:35 ilkler hiç bi zaman unutulmaz o bize ilki yaşattı titizyiğido 30.09.2008, 19:31 elbette kalbimizde ismail hocanın yeri bir başkadır bugün bu durumdaysak bunda ismail hocanında büyük katkısı var fizikalibilites 04.10.2008, 15:33 geçen fb tv'de de çok onore edici konuşmalar yaptı. en az bülent uygun kadar değerlidir nazarımda. sewaz58 04.10.2008, 16:00 Size ne kadar şükran duysak azdır hocam.. Allah yolunuzu açık etsin.. yigidolar06 26.12.2008, 12:58 TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası.28 / 12 / 2008 pazar günü türk telekom - konyaşeker macında hocamıza sevgimizi şükranlarımızı desteğimizi sunmak için gimattaki telekom stadında buluşuyoroz BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak yigidolar06 26.12.2008, 13:04 28 / 12 / 2008 pazar saat 13.30 da oynanacak olan türk telekom - konya şeker macında konyaşekeri çalıştıran İsmail KARTAL hocamıza destekte bulunmak üzere gimattaki telekom stadında buluşuyoruz miroğlu 26.12.2008, 13:27 Hocam seni çok özlüyorum.1. lige çıktığımızda herkes gider sen gitmezsin bu takımdan diye düşünürken birde baktım yoksun sen. İçimden birşey aktı geçti. seni unutmak ne mümkün.Geçmişini unutanın geleceği olmaz. Sen sivası sivas yapan ruhun mihenk taşıydın. Eğer bugün 1. isek bunun temellerini sen ve senin aşıladığın ruh yapmıştır.ALLAH yolunu açık etsin, yar ve yardımcın olsun. Seni bekliyoruz.Bigün inşallah dönersin seni çok seviyoruz ve çok özledik ve unutmadık unutmuyacağız!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! yigidolar06 26.12.2008, 15:06 bu maçta hocamıza destekte bulunmak için haydi başkentli yiğidolar maça yigidolar06 19.05.2011, 13:00 TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası.Hocam sivasa tekrardan hoş geldin 4 eylülde şampiyonluklar kutlamak sana kısmet oluyormuş sivas sizinle gurur duyuyor Yiğiter 19.05.2011, 13:05 Hocam sivasa tekrardan hoş geldin 4 eylülde şampiyonluklar kutlamak sana kısmet oluyormuş sivas sizinle gurur duyuyor Bir acayip yorum! tavarih 19.05.2011, 13:11 Bir acayip yorum! O yorumun sahibi her Fb konusunda yorum yapıyor zaten. Adam Fb fanatiği ama ismi yiğidolar06 olmuş :) yigidolar06 20.05.2011, 14:39 O yorumun sahibi her Fb konusunda yorum yapıyor zaten. Adam Fb fanatiği ama ismi yiğidolar06 olmuş :)Evet içimde fener aşkıda var ne yapalım 1967 den beri sivasspor- fenerbahçe dostluğla büyüdük öyle gördük Cley 20.05.2011, 15:43 Burdaki birçok kişinin yaşı kadar Deniz abinin Sivasspor maçlarına gitmişliği vardır. Herkes kendi işine baksın kimsenin Sivasporluluğunu ölçmesin. mars12 20.05.2011, 16:41 Evet içimde fener aşkıda var ne yapalım 1967 den beri sivasspor- fenerbahçe dostluğla büyüdük öyle gördük Sizi tebrik ediyorum vede tesekkür ediyorum SIVAS vede FENERBAHCE kardes kulüplerdir. mars12 20.05.2011, 16:46 Burdaki birçok kişinin yaşı kadar Deniz abinin Sivasspor maçlarına gitmişliği vardır. Herkes kendi işine baksın kimsenin Sivasporluluğunu ölçmesin. iste budur.Noktasindan virgülüne katiliyorum vede sizin gibi sagduyulu taraftarlar oldugu icinde cok mutlu oluyorum. Yiğiter 20.05.2011, 18:26 Yeni nesil de Sivassporlu olamayacak anlaşılan... kayayatakci 20.05.2011, 18:52 gercekten sevgili ismail kartal hocamiz sivassporumuzu süperlige cikaran cok degerli hocamizdir onu cok cok seviyoruz ta ki futbolculuk yillarindan beri onun hayraniydim arap ismail kim unutur seni hele tüm sivasli yigidolar seni cok seviyor.ALLAH yolunu acik etsin uamrim bir gün sivasimizda seni görmekten gurur duyariz.ve sevgili asker bülent hocamizda ismail hacamizdan bayragi devraldi sivasimiza unutulmaz güzellikler yasatti her ikiside kalbimizde ikisinide cok seviyoruz kayayatakci 20.05.2011, 18:57 Sizi tebrik ediyorum vede tesekkür ediyorum SIVAS vede FENERBAHCE kardes kulüplerdir. evet kardesim sivasspor ve fenerbahce tabiki kardes kuluptür zaten süper lige ciktigimizda aziz baskanin cok katkilari oldu mecnun baskan geldi ordan bir sürü degerli futbolcular geldi ve ismail kartal hocamiz ve bülent hocamiz cok güzellikler yasattilar sivasimiza .en büyük sivasspor ve fenerbahce . Yiğiter 20.05.2011, 20:19 evet kardesim sivasspor ve fenerbahce tabiki kardes kuluptür zaten süper lige ciktigimizda aziz baskanin cok katkilari oldu mecnun baskan geldi ordan bir sürü degerli futbolcular geldi ve ismail kartal hocamiz ve bülent hocamiz cok güzellikler yasattilar sivasimiza .en büyük sivasspor ve fenerbahce . Kardeş ve dost takımınızın şampiyonluğunu beraber kutlarsınız.. ZiDaNe58 20.05.2011, 20:27 Allah işini gücünü rast getirsin hocam unutulmadın 58MUAMMER58 20.05.2011, 20:29 SİVASSPOR tarihine adını altın harflerle yazdırmış çok kaliteli ve iyi hocadır ,kendisine çok teşekkür ederim futbol hayatında başarılar dilerim, mars12 20.05.2011, 20:56 evet kardesim sivasspor ve fenerbahce tabiki kardes kuluptür zaten süper lige ciktigimizda aziz baskanin cok katkilari oldu mecnun baskan geldi ordan bir sürü degerli futbolcular geldi ve ismail kartal hocamiz ve bülent hocamiz cok güzellikler yasattilar sivasimiza .en büyük sivasspor ve fenerbahce . sizin gibi degerli futbolseverlerin olmasi gercekten cok güzel size tesekkür ediyorum bu görüsleriniz nedeni ile.Insallah SIVAS gelecek sezon cok daha iyi yerlerde olur bunu bütün kalbimle istiyorum. serserilerin_prensi 20.05.2011, 21:10 arkadaşlar ikinci lig de şampiyon oldugumuz maçı veya süper ligi garantiledigimiz maçın görüntülerini bulma ihtimalimiz varmı?? 58MUAMMER58 20.05.2011, 21:41 SİVASSPOR TARİHİNDE dönüm noktası olan hocalar,3.ligde şampiyon yapan murat özgen hoca ,b kategorisinde şampiyon yapan ahmet erdem,2 ligde şampiyon yapan ismail kartal ,ligde kalmamızda emeği geçen ,bizi önce uefa sonra şampiyonlar ligine götüren, daha sonrada küme düşmeye oynatan bülenT uygun hocadır,fb kökenli bülent uygun ve ismail kartal hepsinede çok teşekkür ederim,futbol hayatlarında başarılar dilerim.bu sivassporla fb nin kardeş takım olduğunun belgesi olamaz ,yok aziz başkan yardım etmişde para vermişde futbolcu vermişde boş laflar bunlar KAÇPARA VERMİŞ BUNUDA YAZINDA BİLELİM. trabzon YADA başka takım sempatizanı değilim baştan diyimde,sadece sivasspor taraftarıyım 2.takımım yok, sizin gibi düşünürsek ,şampiyon olduğumuzda kaleci yavuz trabzonluydu,süperligde düşüyorduk abdurahman ,sedat geldi yukarı doğru tırmandık ligde kaldık şimdi trabzonla kardeş takımmı olduk ,sivas-- fb kardeştir diyenlere kadıköyde yediğimiz tüm küfürleri kakaretleri hediye ediyorum ,yazmaya elim varmıyor.kardeş takımınızın şampiyonluğunu doyasıya kutlayın -------------ENBÜYÜK ---------SİVASSSPOR. tavarih 20.05.2011, 22:04 Bülent Albayrak'ı unutmuşsunuz sanırım. kamışlı58 21.05.2011, 00:02 sivasspormuza emegi geçen herkse sevgiler sayğılar HEPSİNDEN ALLAH RAZIOLSUN armutaklı 21.05.2011, 01:59 İsmail kartal ve bülent uygun biri bizi süperlig'e çıkaran isim diğeri ise rüyamızda görecegımız avrupa2da sivasın adını duyuran kişidir emeklerine sağlık eyupk 21.05.2011, 02:37 sözde sivassporlular, özde fenerbahçeliler yine ortaya çıktı, onlar kendilerini biliyor. boşunada kendilerine sivassporluyum demesinler. eroltas58 21.05.2011, 05:40 SİVASSPOR TARİHİNDE dönüm noktası olan hocalar,3.ligde şampiyon yapan murat özgen hoca ,b kategorisinde şampiyon yapan ahmet erdem,2 ligde şampiyon yapan ismail kartal ,ligde kalmamızda emeği geçen ,bizi önce uefa sonra şampiyonlar ligine götüren, daha sonrada küme düşmeye oynatan bülenT uygun hocadır,fb kökenli bülent uygun ve ismail kartal hepsinede çok teşekkür ederim,futbol hayatlarında başarılar dilerim.bu sivassporla fb nin kardeş takım olduğunun belgesi olamaz ,yok aziz başkan yardım etmişde para vermişde futbolcu vermişde boş laflar bunlar KAÇPARA VERMİŞ BUNUDA YAZINDA BİLELİM. trabzon YADA başka takım sempatizanı değilim baştan diyimde,sadece sivasspor taraftarıyım 2.takımım yok, sizin gibi düşünürsek ,şampiyon olduğumuzda kaleci yavuz trabzonluydu,süperligde düşüyorduk abdurahman ,sedat geldi yukarı doğru tırmandık ligde kaldık şimdi trabzonla kardeş takımmı olduk ,sivas-- fb kardeştir diyenlere kadıköyde yediğimiz tüm küfürleri kakaretleri hediye ediyorum ,yazmaya elim varmıyor.kardeş takımınızın şampiyonluğunu doyasıya kutlayın -------------ENBÜYÜK ---------SİVASSSPOR. ELINE SAGLIK KARDES GUZEL YAZI YAZISIN. abdullah58 21.05.2011, 07:38 KADRO BUYDU SANIRIM.UNUTMUŞUZ BİRAZ.EVET BU GARDAŞ. Bu kadro yanlis kagro gardas bu resimdeki oyuncularimiz 1 lige ciktigimiz senenin kadrosundaki oyuncular musa kus,ibrahim aydemir felan var baksana yigidolar06 21.05.2011, 13:31 fenerbabçenin unutulmaz yıldızı LEFTER de sivassporumuzu çalıştırdığını biliyormuydunuz |