Orijinalini görmek için tıklayınız : KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
SivasSpor.Com 21.04.2008, 23:19 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/maratonsansalerman.jpg
Bu sezon son derece istikrarsız bir görüntü çizen ve zirveden bir hayli uzaklaşan Trabzonspor, maçlarını canlı yayınlamayan yayıncı kuruluşa tepki göstermeye başladı.
Daha önce de benzer tepki gösteren ve bu nedenle Sivasspor’un maçları yerine Trabzonspor’un maçlarını yayınlamaya başlayan yayıncı kuruluş, geçtiğimiz hafta Trabzon-Gençlerbirliği maçı yerine Sivasspor-Ankaraspor maçını naklen vermişti.
Önceki akşam bu konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Lig TV spor müdürü Şansal Büyüka ve yorumcu Erman Toroğlu, Sivasspor’un bu sezon elde ettiği başarıyla bunu hak ettiğini ve Trabzonlu’ların buna saygı duyması gerektiğini söylediler.
Trabzonlu’ların tepkisine bir anlam veremediğini dile getiren Erman Toroğlu ise “Valla Lig TV Sivasspor maçını değil de Trabzon-Gençler maçını verseydi, ben boğaza balık yemeye giderdim. Bana ne abi Trabzon-Gençler maçından!..
Ama Sivasspor-Ankaraspor maçını büyük bir keyif ve heyecanla izledim. Çünkü Sivasspor şampiyonluğa gidiyor. Onun alacağı sonuç Fener’i ve Galatasaray’ı da yakından ilgilendiriyor, kimse kusura bakmasın” şeklinde konuştu.
Hürdoğan
sivas_kangallı 21.04.2008, 23:21 Erman Toroğlu süper konuşmuş ağzına sağlık........
YatodaSin 21.04.2008, 23:24 Trabzon devri bitti artik Sivasspor var ;)
merithan58 21.04.2008, 23:24 HELAL OLSUN DEMEKKİ AKILLARI BAŞINA GELDİ BUNLARINDA.SONUNDA SİVASSPORUMUZUN BAŞARISINI KAVRAYABİLMİŞLER.SONUNDA BUNU ANLATABİLMİŞ SİVASSPORUMUZUN ŞANLI FUTBOLCULARI VE HOCASI.
BİZİM TRABZONSPORLA SORUNUMUZ YOK AMA ONLARDA ANLASINLAR ARTIK BUNU.ANLAMAZLARSA ANTİ-BİZANSIN YANINA ANTİ-PONTUS YAZMASINIDA BİLİRİZ.
Agizlarina Saglik...Iyi demis:D
cenk5821 22.04.2008, 00:05 agzina saglık hocam yerinde konusmssun her zmanaki gibi bu hafta veriolarmı maci beylerrr
yigidomustafa58 22.04.2008, 00:13 abicim adamlar 7.sıradalar biz 3 sıradayız ve de şampiyonluğa oynuyoruz o kadar da olsun..
LÜTFENN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATIN!
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17
ayazbaran58 22.04.2008, 01:04 trabzonlulara verilecek en güzel cevabı vermişş erman hocaa ağzına salık...onlarada yazık bee..:)))
altuntas58 22.04.2008, 02:23 Trabzonlu’ların tepkisine bir anlam veremediğini dile getiren Erman Toroğlu ise “Valla Lig TV Sivasspor maçını değil de Trabzon-Gençler maçını verseydi, ben boğaza balık yemeye giderdim. Bana ne abi Trabzon-Gençler maçından!..
Ama Sivasspor-Ankaraspor maçını büyük bir keyif ve heyecanla izledim. Çünkü Sivasspor şampiyonluğa gidiyor. Onun alacağı sonuç Fener’i ve Galatasaray’ı da yakından ilgilendiriyor, kimse kusura bakmasın” şeklinde konuşt
bizim söyleyeceklerimizi Erman Toroğlu ve AanşalBüyüka pekte güzel acıklamişlar sağolsunlar
Agizina yüregine saglik.Saygilarimla...
MURAT SARI 22.04.2008, 08:26 BRAVO ERMAN HOCAYA ÇOK GÜZEL KONUŞMUŞ YİGİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME
SAYLILARIMLA MURAT SARILAR
OLCAY_58_AKKUS 22.04.2008, 09:20 vur vur inlesin trabzonlu dinlesin.yürü be hoca kim tutar seni:)
bu adamı gercekten sevıyorum:) ayrıca trabzonluların ısyanı KUYRUK ACILARINDAN kaynaklanıyor baska takım olsaydı SİVASSPORun yerınde bu kadar gürültü cıkarmazlardı...
altan54&58 22.04.2008, 09:55 Ya Trabzonlu kardeşlerimiz hangi akıl ve mantık çerçevesi içinde maçları verilmedi diye isyan ediyor anlamam mümkün değil.Kendileri ne sanıyorlar ki onların maçı veriliyorsa o zaman mesela Kayserinin de her maçı verilmeli biraz mantıklı olsunlar ve sıralamadaki yerlerine bakıp konuşsunlar.Ağzına sağlık Erman Hocam
S1vasLee 22.04.2008, 10:13 Helal olsun yürü erman toroğlu kim tutar seni
sametkarayün 22.04.2008, 10:33 yürü be erman abi kim tutar seni artık 4, büyük biziz herkes kabullensin...
izmirliyigido 22.04.2008, 10:36 Helal Olsun Erman TOROĞLU'na da, Şansal BÜYÜKA'ya da.... Şu an için herkesin keyifle izlediği maçlar çıkartan ekip SİVASSPOR varken kim izler Trabzonspor'un mahalle maçlarını....O programı keyifle izledim. Arkadaşların dediği gibi Trabzon'un kuyruk acısı var, 2. planda kalmanın ezikliği var. Yani çekemezlik var.
Ama birşey söyleyeyim mi ? Belki de, Trabzonspor ŞAMPİYONLUĞU kendi elleriyle bize verecek? Nasıl mı?
İlk hafta 3 puan ve +3 averajı verdiler, sezonun son haftasında da Fenerbahçe'yi engelleyerek Şampiyonluğu bize kazandıracaklar gibi bir his var içimde.
İşte o zaman Seni Seviyoruz Trabzonspor !.....
.
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17
sivasspor sahada yeniyor.trt 1 deki stadyum ve tele liğ haricinde erman toroğlu gibi masadaki şahsiyetler de çok önemli . masadakiler ne kadar çogalırsa sivasın özlediği tablo o kadar çabuklaşır.spor gazeteleri ve görsel medyada 3 büyüklerden rantlanıyor.bunu taraftar ve tepkilerimizle kırabilirsek,ileriki yıllar içinde Türkiyede istanbul haricinde anadolununda sporda varlığını bazı yayın kuruluşlarına zorla da olsa kabul ettiririz.
Bir takım var şampiyonlar ligine gidiyor hatta şampiyon olması bile var lig tv şimdi trabzon maçını verse adamı ayıplarlar
tanju_58 22.04.2008, 11:58 trabzonlular kendileri izlemiyorlarki maçlarını digitürke niye tepki gösteriyorlar.gençler maçında stad bomboştu.bu tepkiyi sivassporumuzu çekemedikleri için veriyorlar.
kadir0911 22.04.2008, 17:58 DOGRU SÖYLÜYOR YA IDAASIZ TRABZONUN MACI KIMIN UMRUNDA ?
izmirliyigido 22.04.2008, 18:02 Bence söylenecek en güzel şeyleri söylediler. Çekemeyenler Çatlasın...
.
GrP_GARDAŞLAR 22.04.2008, 18:26 HELAL OLSUN BE HOCAM SANA DA BU YAKIŞIRDI.AYRICA YILLARCA 4 BÜYÜKLERİ İZLEDİKDE NE OLDU BIRAKINDA BİRAZDA ANADOLUNUN ÖZLEMİNİ GİDERSİNLER.DAHA ÇOK GOCUNACAKLAR DAHA ÇOKK...
slasher//z 22.04.2008, 18:34 aynen ben de canlı izledim
ıkısı de cok savundular sivassporun hakkını tebrik ederim erman ı da şansal ı da..
helal be abi agzina saglik
SIVAS SPOR
velibircan 22.04.2008, 19:16 hay canını yiyim gardaş lafı gediğine oturtmuş :D
EyüphanAydın 22.04.2008, 20:28 Gerçekten Erman Torooğlu,
Bu 2.Defa Güzel Konuşması...
Gerçekten Bir Büyüğüm Olarak ' Ellerinden Öperim '
Artık Yavaş Yavaş Herkez Uyanıyor.
İstanbul DEVRİNİN Kapandığını Anadolu Devriminin Başladığını...
Böyle Yazarlar,Spikerler Bizi Desteklerlerse Daha Güçlü Olacağız.
Gücümüze Güç Katacağız.
yerliturkuaz 22.04.2008, 20:51 ERMAN TOROĞLU KIRK YILIN BAŞI DOĞRU BİR ŞEYLER SÖLEDİ HELAL OLSUN....
Del Piero 22.04.2008, 21:03 Artık sivaSspor var beyler kimsenin zoruna gitmesin...
sinan-58 22.04.2008, 21:10 lig tv bakalım seneyede bu seneki gibi yapabilecekmi
Erman Hoca ağzına sağlık.
Kedi oldun olalı bir fare tutmuşsun afferin...!
şaban bozat 22.04.2008, 21:39 zaten her zaman şansal büyüka ve erman toroğlu sivassporun oynadığı oyunu ve şampiyonluk mücadelesini saygıyla karşıladıklarını ve dikkatle izlediklerini her zaman söylüyorlar onlarada bu yakışır zaten ikisinede teşekkürler yanlız yazarken trabzonulu arkadaşlarımızı da üzmeyelim bize yakışmaz
superglam 22.04.2008, 22:14 Arkadaşlar yinede trabzonsporun üzerine gitmemek lazım ne olursa olsun oda bir anadolu klübü ve gerçekten güzel başarıları var.. Ayrıca en son hafta trabzona çok ihtiyacımız olacak. Fenerbahçeden koparacağı puanlar bize yarayacak. Yoksa gıcıklığına sivas şampiyon olmasın diye maçı verebilir..
merkez-1 22.04.2008, 22:18 DESENE UÇAK KİRALIYACAK YÖNETİM AVRUPA MAÇLARI İÇİN.
TRABZONA EL SALLARIZ.
yusuf_yusuf 22.04.2008, 22:40 Erman Toroğlu süper konuşmuş ağzına sağlık........ erman hocam tekrar saol
XXCakir58 23.04.2008, 00:45 ben bu Sansal Büyük abiyi ve Erman Toroglu abiyi seviyorum. Onlar iyi yorumlar yapan, dürüst olan, dogru seyleri söyleyen, bize örnek olmaya calisiyorlar. Onlari her Pazar seyrediyorum. Kacirmak hic istemiyorum:D
kusur yokki bakılsın.. sivasın macını vermemek büyük ayıp olur...tabuları yıktık...
burdaki arkadaşlar da kusura bakmasın ama birkaç hafta önce sövdğümüz adamlar da erman-şansal ikilisinden başka biri değildi.. :)
bahadır 58 23.04.2008, 02:35 günümüzde futbol da bir arz talep meselesine dönüştü.iyi ve güzel olanı herkes izlemek isteyecektir.buna da saygı gösterilmesi gerekir.
elbet sivassporu verecekk,trabzonlularda hala kendileri ni 4.büyük olarak görüyorr görmeyede devam etsinler cünkü en büyükk SİVASSPORR
Arif Coşkun 23.04.2008, 14:04 Geçte olsa doğruyu görüp yanlışlıktan döndüler.Erman hoca haksızlıklra genelde hep karşı çıkar.Bundada öyle yapmış.kendisine yaptığı bu açıklamadan dolayı teşekkür ederiz.
serrrkan 23.04.2008, 15:06 bu adamı sevmeye başladım:)
2.lig deyken bile diyordu 4 BÜYÜK DEVRİ KAPANACAK TEK BÜYÜK GELİYOR O DA SİVASSPOR! demişti hiç unutmam
sivassporummm58 23.04.2008, 15:08 Trabzonsporlular ne yüzle kendi maçlarının yayınlanmasını istiyorlar anlamak mümkün değil,kendi maçlarını kendilerinden başka izleyen var mı acaba belki kendileri de izlmiyorlardır:)...
sivasli215 23.04.2008, 15:28 bu trabzonsporlular ne yapmak amacındalar,merak ediyorum!
biz saygı duyuyoruz onlara,anadolunun su ana kadar cıkardığı tek sampiyon ama artık onlarında bize saygı duymalarını beklerdim!
seneler sonra bir anadolu takımı cıkmış yine istanbula meydan okuyor,ve onlar dışındaki tüm anadolu takımları da arkamızda!
trabzonsporlu taraftarlardan maalesef o desteği görememek üzüyor bizleri,
ama unutulmamalı ki,gün gelecek onlarda tekrar büyük!!! olduklarını hatırlayacaklar...
|