Orijinalini görmek için tıklayınız : Her üye konu açamaz

Rallim58
22.04.2008, 00:11
Sevgili yiğidolar, www.sivasspor.com sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi verilmemesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.

gfb34
22.04.2008, 00:12
LÜTFENN SİVASSPORUMUZ İÇİN OY ATIN!

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17

ertor58
22.04.2008, 00:14
Sevgili yiğidolar, www.sivasspor.com sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi verilmemesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.

katılıyorum ve destekliyorum daha önce benzer bir konu açmıştım ama bişey yapılmadı çok large bir siteyiz. herşeye müsamaha gösteriyoruz.

Rallim58
22.04.2008, 00:28
katılıyorum ve destekliyorum daha önce benzer bir konu açmıştım ama bişey yapılmadı çok large bir siteyiz. herşeye müsamaha gösteriyoruz.

Bizler üye olarak gereğini yapalım da vebali bizden gitmiş olsun. Yoksa TS li arkadaşın küfürlü yazılara benzer yazıları hergün bu sayfalarda görürsek kimse şaşmasın. O zaman da iş işten geçmiş olabilir.

altuntas58
22.04.2008, 02:03

size tamamen katılıyorum belli bir süreden sonra konu acılmasından yanayım öyle her önüne gelen konu acarsa çok büyük kirliliğe maruz kalırız şu anda bile bu kirliliği yaşıyoruz basın yayın organlarından bir haber okuyan bu haberi hemen sitede konu olarak acıyor buda belli bir kirliliğe yol acıyor bunların önüne gecilmeli

Rallim58
22.04.2008, 08:47
size tamamen katılıyorum belli bir süreden sonra konu acılmasından yanayım öyle her önüne gelen konu acarsa çok büyük kirliliğe maruz kalırız şu anda bile bu kirliliği yaşıyoruz basın yayın organlarından bir haber okuyan bu haberi hemen sitede konu olarak acıyor buda belli bir kirliliğe yol acıyor bunların önüne gecilmeli

Üzüldüğüm birşey var, bizler toplum olarak tepkimizi infialen bildirir, düzetilmesi için şifahen olsun bildirmeyiz. BJK maçındaki isyanları kavgaları görseydiniz, dersiniz ki sitede bu konu tartışılsa yorum yapmayan üye kalmaz (Tabii 4 eylüle gelip yaşananları görenler-çünkü hemen her hafta yaşanıyor), ama gel gör ki konuyu (Stadyumda dizayn adıyla) taşıdım, tartışalım diye maalesef, sadece 5-10 duyarlı üye yorumu ile kaldı.
Şimdi de (akşamki de) aynı olay; Daha geçenlerde hatırlayanınız vardır, naklen yayın konusunda bir TS genç birisi evladımdan bile küçük daha 20-22 yaşlarında ağıza alınmayacak küfürleri siteye yazarak yaptı. O kişinin üyelik kayıt tarihine baktım o küfürü yazdığı gün üye olmuş.
Şimdi biz ne istiyoruz; Sitemizin kirlenmemesi, bu kadar rağbet görerek 40 binleri geçen üyenin rahatsız olmaması onları huzurla bilgi alıp muhabbeti ve yorumları adına;
1- Üye olan kişi üye olduğu gün hemen yorum yazma, ya da konu açma hakkına sahip olmamalı,
2- Yapılan yorum ya da açılan konular bir editör süzgeçinden geçirilmeli,
3- Bu site Sivas'lı ve Sivasspor taraftarlarının sitesi olduğu düşüncesiyle başka takımlara ait övgü ya da sövgü belirten konu açılmamalı,
Kısaca;
HERŞEY SİVASIMIZIN VE SİVASLIMIZIN HUZURU İÇİN
HERŞEY SİTEMİZİN TERTEMİZ DEVAM ETMESİ İÇİN

S1vasLee
22.04.2008, 10:15
katılıyorum kardeşim .

RüStü ElmaS
22.04.2008, 10:36
Bu konu hakkında sizlerden gelen haklı şikayetleri dikkate alarak, bundan 3 ay önce almış olduğumuz karar ile yeni üyeler konu açamıyor.
Yani dikkat ederseniz, 27.01.2008 tarihinden sonra üyelerin konu açma imkanları henüz yoktur.
Eğer mailleri doğrulanmış ve onaylanmış ise, mesaj yazma yetkisine sahip olabiliyorlar.
Sivasımız için
Sivassporumuz için
Sitemizin düzeni için ne gerekliyse yapılmaktadır.

sametkarayün
22.04.2008, 10:37
katılıyotum size bencede öyle olması lazım

casus84
22.04.2008, 10:50
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=17

Rallim58
22.04.2008, 10:58
Bu konu hakkında sizlerden gelen haklı şikayetleri dikkate alarak, bundan 3 ay önce almış olduğumuz karar ile yeni üyeler konu açamıyor.
Yani dikkat ederseniz, 27.01.2008 tarihinden sonra üyelerin konu açma imkanları henüz yoktur.
Eğer mailleri doğrulanmış ve onaylanmış ise, mesaj yazma yetkisine sahip olabiliyorlar.
Sivasımız için
Sivassporumuz için

Rüştü bey, her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı yaklaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu sitenin bir aile olduğundan yola çıkarak, tertemiz giden sitenin kirlenmemesi ve huzurun bozulmaması adına bizede düşen ne ise var olacağımızı hatta var olduğumu da özel mesajlarla paslaşmamızla ne düşüncede olduğumuzu az çok anlamışınızdır.
Karşılıklı yazışmalardaki duyarlılığınıza teşekkür ederim.

Bir tane Sivas var
Bir tane Sivasspor var

RECEP_YÜKSEL
22.04.2008, 11:27

evet kardeş sonuna kadar haklısın ben daha ileri giderek diyeyimki profilde kendini gizleyenler katiyen konu açamasın kim kimden kendini saklıyor burda onu anlamış değilim

herkez kendini tanıtacak gerçek bilgiler yazsın benim görüşümde bu saygılar

altan54&58
22.04.2008, 11:32
Kesinlikle doğru belli bir zaman geçene kadar herkes konu açmamalı diye düşünüyorum bende.Örnekleri çok gerçekten kirlilik oluşturuyor.

konya58
28.04.2008, 22:46
BENCE HER ÜYE ACMALIDIR ANCAK VARSA BİR HATASI ÖZELDEN EĞİTİLMELİ VE DOĞRUSU ANLATILMALIDIR GENELDE SİTEDE YAYINLANMAYAN HABERLERİ ÖNCE GÖREVLİ OLMAYAN ÜYE BULUR AÇAR 10 DK SONRA KAPATILIR SONRA SİTEDE O HABER MANŞETTEN YAYINLANIR BU YAPILINCA YUKARDA DEDİĞİM GİBİ YAKLAŞILMALIDIR
HER ÜYE AÇSIN SAKINCA GÖRÜLMEMELİ

Rallim58
29.04.2008, 13:59
BENCE HER ÜYE ACMALIDIR ANCAK VARSA BİR HATASI ÖZELDEN EĞİTİLMELİ VE DOĞRUSU ANLATILMALIDIR GENELDE SİTEDE YAYINLANMAYAN HABERLERİ ÖNCE GÖREVLİ OLMAYAN ÜYE BULUR AÇAR 10 DK SONRA KAPATILIR SONRA SİTEDE O HABER MANŞETTEN YAYINLANIR BU YAPILINCA YUKARDA DEDİĞİM GİBİ YAKLAŞILMALIDIR
HER ÜYE AÇSIN SAKINCA GÖRÜLMEMELİ

Konu açılmasına karşı çıkma olarak değil, bizler şu anda nasıl açıyorsak herkes de aynı seviyede hareketle davranıp, adabında olsun istiyoruz. Sanal ortam diye agresifliğe kaçılmamasından bahsediyoruz. Konu hakkındaki yorumlara eleştirilere elbette saygı duyulur ama kişi alakasız bir adresle, isimle üye oluyor ve anında da cevap yazıyor. Buna karşı olduğumuzu belirtiyoruz..

OrHaNn
29.04.2008, 14:51
Bence siteye üye olan herkes eşit haklara sahip olmalı die düşünüyorum katılmıyorum eski yada yeni farketmez yani buraya üye olan birinin bi diğerinden farkı nedir anlayamadım gereksiz bir talep

sivasli215
29.04.2008, 14:56

katılıyorum sana kardesim
en azından belli sayıda tecrübe puanı,msj falan dikkate alınırsa daha iyi olur
böylece gercek sivaslılar ve sivasa gönül verenlere bir ayrıcalık sağlanmış olur...

Rallim58
01.05.2008, 09:56
Her üye konu açamaz derken bunun yanında günün önemine göre mevcut haber ve yorum portalında bulunan konu dışında gereksiz ve ilgisiz kalan yeni konularında açılmamasına dikkat etmeliyiz. Ortalık öyleki nasıl olsa konu açma yetkim var diyerek, konu açıp yorum almaktan zevk duyanları görür gibiyiz. Adeta ortalık bu konuda da toz duman.

AmiRaLL
01.05.2008, 10:35
ya gardasim iyi hasta kufur eden adamlar yuzunden biz ne yapcaz o zaman her uye kontrol altinda tutulsun hergangi bir sorunu olmayan konu acabilsin.bizim sucumuz ne?....Alayina Isyan Olumune SiVaSsPoR

Rallim58
02.05.2008, 10:47
ya gardasim iyi hasta kufur eden adamlar yuzunden biz ne yapcaz o zaman her uye kontrol altinda tutulsun hergangi bir sorunu olmayan konu acabilsin.bizim sucumuz ne?....Alayina Isyan Olumune SiVaSsPoR

Bizde küfür yazılmaması için, onun önüne geçilmesi için bunu düşünüyoruz. Adabında ve ahlakında sitemize yorum yapan yüzlerce başka takım taraftarları var, yorumlarına saygı duyarız.

Art niyetli insanların düşüncelerinin bu sayfaya yansımamasını istiyoruz. Kısaca hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Site yönetimi de bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek bizleri rahatlattı. Teşekkür ediyoruz.

özgühertaş
02.05.2008, 10:52
ÖNÜNE GELENİN KONU AÇMASINA ASLINDA SINIRLAMA GETİRMEK EN GÜZELİ.ADAM YENİ ÜYE OLUYOR BOŞBOŞ ŞEYLER İÇİN HEMEN YENI KONU AÇIYOR.BİDE YENİ ÜYE İLE ESKİ ÜYE ARASINDA YETKI OLARAK FARKLI OLMASI GEREKİR.

kadir984
02.05.2008, 11:16
EVET DOĞRU EN AZINDAN KONU AÇABİLECEK ÜYELERİN BELLİR BİR PUANA VEYA KONUMA GELMESİ YADA YETER SAYIDA OY KULLANMASI VE SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN BELİRLENECEK BİR DÜZENLEME SONUNDA KONU AÇILABİLMESİ MANTIKLI OLACAKTIR

Rallim58
02.05.2008, 16:46
EVET DOĞRU EN AZINDAN KONU AÇABİLECEK ÜYELERİN BELLİR BİR PUANA VEYA KONUMA GELMESİ YADA YETER SAYIDA OY KULLANMASI VE SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN BELİRLENECEK BİR DÜZENLEME SONUNDA KONU AÇILABİLMESİ MANTIKLI OLACAKTIR

Üzerinde düşünülebilir bir fikir. Neden olmasın? puanlama sistemi. İşte konulara yorumların böyle geniş kapsamda ve fikir üretilmesi ile doğrunun bulunacağına inanıyorum.

metincetin58
02.05.2008, 16:50
NE YANİ YENİ ÜYELER KONU AÇAMAZ GİRMEYELİM YORUMDA YAPMAYALIM O ZAMAN ÜYE OLMADAN GİRİNCEDE ÜYE OL LİNKLERİ GÖR İYİ İŞ VALLA

celalozdemir
02.05.2008, 16:51

Şahsım adına konuyu destekliyorum

TS58
02.05.2008, 16:59
YASAKLARLA bir yere gelinemez.Herkes fikrini açıklamalı.Yoksa Tek fikir bizi bitirir.Saygılı olduğu vakit karşıt fikirlerde olabilmelidir.

XXCakir58
02.05.2008, 17:00
Haklisin kardes. Destekliyorum, dogruda buluyorum yazdiklarini

Rallim58
02.05.2008, 21:46
YASAKLARLA bir yere gelinemez.Herkes fikrini açıklamalı.Yoksa Tek fikir bizi bitirir.Saygılı olduğu vakit karşıt fikirlerde olabilmelidir.

Yasal çerçeve ve site ahlakına uyanlara asla sözümüz yok. Yasakçı zihniyet olarak da değil, ancak konu açma yetkilerin belirli süre sonrasında verilmesini talep ettik.

Konulara yorum yapmanın da kurallar çerçevesinde açıldığında kimsenin karşı çıktığı yine yok. Adabında ve ahlakında yazılan yorumlara, açılan konulara kim ne diyecek...

yusuf_yusuf
02.05.2008, 21:49
haklısınız katılıyorum sizlere

Rallim58
04.05.2008, 02:54
Her iddialı müsabaka öncesi yaşadığımız olaylardan birini daha yaşadık. Üzülüyoruz çünkü evladımız yaşında ne olduğu belirsiz insanlık ve ahlaktan yoksun insanların üye olarak ardından yorum yapma haklarının verilmesi bizleri zor durumda bıraktığını söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.

Bu konumun yorumlarından biride Sayın başkana ait ve de "üye olup yorum hemen yapılmıyor" demesine rağmen maalesef yeni üye ismi halen son üye ismi olmasına rağmen yorum yazdı ve de yapacağını yaptı, takdir şahit olan üyelerimizin...

İyi geceler...

murteza
12.05.2008, 22:43
Saçma bir olay olmuş bu bence. Şimdi örneğin şok bir transfer gerçekleşmiş. Mehmet yıldız trabzonspora satılmış ama yeni üyelere konu açmak yasak. Bunu nereden duyuracağız. O zaman siz bu site eski üyelerindir diyin. Üyeler arasında eşitsizlik var vallahi mahkemeye başvursak yeni üyeler kazanır :)

Bahattin
12.05.2008, 22:46
haklisin kardes....................;

murteza
12.05.2008, 22:50
haklisin kardes....................;

haklıyım tabi bir düzenlenme yapılması lazım bende sivaslıyım eski üyelerde ne üstünlükleri var bana karşı :)

yigido Atilla
12.05.2008, 22:53

Actigin konuya Destek veriyorum !!!!!! Kardes cok iyi bir konuya temas etmissin bu konu yanilmiyorsan baska bir arkadas tarafindan da acilmisti simdi ismini hatirlamiyorum. Ama malesef bir sonuc cikmamisti....

murteza
12.05.2008, 22:58
Eşitlik istiyorum adalet istiyorum özgürlük istiyorum büyük takımsak bu ilkellikten kurtulmamız lazım bende konu açmak istiyorum. Sivassporla ilgili fikirlerimi farklı bit yolla paylaşmak istiyorum.

okyay58
12.05.2008, 23:02
Yeni üyelerin değil sivaslı olmayan kişilerin istenilen bölüm (misafir bölümü) dışına konu açması engellenmeli. Bunun içinde üye kaydı kısmına memleket sorulmalı ve zorunlu olarak doldurulmalıdır. Sivaslı olmayan üyeler Misafir Bölümü dışına hiçbirşey yazmaya yetkisi olmamalıdır. Kayserispor forumunda uygulanıyor. Güzel bir yöntem. Lütfen dikkate alın.

murteza
12.05.2008, 23:09
Saygıdeğer yöneticiler duyun bizi adaletsizlik yapıp bizi internet aleminde sivassporumuzdan soğutmayın

yigido Atilla
12.05.2008, 23:11
Yeni üyelerin değil sivaslı olmayan kişilerin istenilen bölüm (misafir bölümü) dışına konu açması engellenmeli. Bunun içinde üye kaydı kısmına memleket sorulmalı ve zorunlu olarak doldurulmalıdır. Sivaslı olmayan üyeler Misafir Bölümü dışına hiçbirşey yazmaya yetkisi olmamalıdır. Kayserispor forumunda uygulanıyor. Güzel bir yöntem. Lütfen dikkate alın.

Bence sitemizde sivassporu her konuda destekleyen arkadaslarimiz var konu Acmamalari yanlis olur.... Ama söyle bir sey olabilir siteye kayit olan yeni bir üye !!!! konu acmasi icin en az 100 mesaj yazmis olmali!!!! böyle bir sey de uygulanabilir .......

murteza
12.05.2008, 23:12
Bence sitemizde sivassporu her konuda destekleyen arkadaslarimiz var bence konu acamalari yanlis olur ama söyle bir sey olmali siteye kayit olan yeni bir üye konu acmasi icin en az 100 veya 150 mesaj yazmis olmali arti 1-ay 2 ay üylik süresinden önce önce acmamali.. Böyle bir sey olabilir.......

İşte bu olabilir. Tamamen yasaklamak insanları buradan soğutur. Ben konu açamazsam 3 gün gelirim dördüncü gün gelmem bu siteye

FIFTYseQQiz
12.05.2008, 23:13
kardes iyi diyorsunda... adam bi gün bekler ikinci gün yine yazar yazacagini... bence dogru bi cözüm degil.
ikinciside bende üyeyim ama bende fazla bisey yazmiyorum... sadece ilgilendiren konulara. ozaman bi nevi benim gibi üyelerdende alman lazim o yetkiyi... ama buda biraz haksizlik olur...
eger öyle bi terbiyesizlik olursa üyeyi banlarsin, zaten o terbiyesizligi yapan kisinin IP-Numarasini görüyor bu sitenin mod lari. onlarda o IP numarasinin kilitler. en dogru yol bu bence... bidahada yazamaz o bilgisayari kullanan kisi...

murteza
12.05.2008, 23:18
kardes iyi diyorsunda... adam bi gün bekler ikinci gün yine yazar yazacagini... bence dogru bi cözüm degil.
ikinciside bende üyeyim ama bende fazla bisey yazmiyorum... sadece ilgilendiren konulara. ozaman bi nevi benim gibi üyelerdende alman lazim o yetkiyi... ama buda biraz haksizlik olur...
eger öyle bi terbiyesizlik olursa üyeyi banlarsin, zaten o terbiyesizligi yapan kisinin IP-Numarasini görüyor bu sitenin mod lari. onlarda o IP numarasinin kilitler. en dogru yol bu bence... bidahada yazamaz o bilgisayari kullanan kisi...

Sonuçta problemin çözümü yasaklama değil.

yigido_sampiyon
12.05.2008, 23:20
herkes konu açamıyor ama herkes istediğini yazıyor!!!

rakip taraftarlar topluca üyelik alıp küfür yazıyolar...

onlara en ufak bir engelleme yok ama!!!

Zulkarneyn58
12.05.2008, 23:22
mesaj sayısına göre değil de üye olduğu süreye göre kısıtlanabilir.
mesaj sayısı olursa girer biri damlar her yere.. bi oraya bi buraya doldurur.
mesaj sayısı ve süre aynı anda verilirse sorun olmaz.
nasılsa belli bir süreyi doldurması gerektiği için fuzuli mesajlar atılmaz.

murteza
12.05.2008, 23:23
öyle ya da böyle ben konu açma ahkkı istiyorum. Buna bir şart getirsinler ama bu sorunu çözsünler

yigido Atilla
12.05.2008, 23:24
Eşitlik istiyorum adalet istiyorum özgürlük istiyorum büyük takımsak bu ilkellikten kurtulmamız lazım bende konu açmak istiyorum. Sivassporla ilgili fikirlerimi farklı bit yolla paylaşmak istiyorum.

Murtaza gardas Trabzonsporla oynadigimiz olayli ilk maci hatirliyorsundur Siteyi bir birine kattilar trabzonlu yeni üye olan sahis konu acip sitedeki senin ve benim gibi sivassporlu taraftarlari cileden cikardilar aninda üye olup konu acmalarini sende istemessin adamlar düpe düz küfür lü yazilarini Modlarin aninda silme imkani yok hepsini bir anda okuma sanslarida yok .En azindan 100 mesaj yazan bir sahis bu sitenin düzenini kuralini ve siteyi iyi taniyip ona göre davranip konu acar ve kimseyi rahatsiz eden konulardan uzak durur.... Ben Böyle düsünüyorum yanlissa Düzelt Murtaza gardas....

cizemliiii
12.05.2008, 23:25
Bu insan haklarına aykırı bir durum tehlike arzediyor,kınıyorum forum yetkililerini.Yeni üyeyiz diye dışlamanıza gerek yok bizi.

murteza
12.05.2008, 23:31
Murtaza gardas Trabzonsporla oynadigimiz olayli ilk maci hatirliyorsundur Siteyi bir birine kattilar trabzonlu yeni üye olan sahis konu acip sitedeki senin ve benim gibi sivassporlu taraftarlari cileden cikardilar aninda üye olup konu acmalarini sende istemessin adamlar düpe düz küfür lü yazilarini Modlarin aninda silme imkani yok hepsini bir anda okuma sanslarida yok .En azindan 100 mesaj yazan bir sahis bu sitenin düzenini kuralini ve siteyi iyi taniyip ona göre davranip konu acar ve kimseyi rahatsiz eden konulardan uzak durur.... Ben Böyle düsünüyorum yanlissa Düzelt Murtaza gardas....

gardaşım tamam doğru söylüyorsun ama ben üye olan konu açsın demiyorum ki. Üye olunur. Forumda belirli bir süre zaman geçirilir daha sonra konu açma yetkisi verilir. Tamamen kapatmak anlayışsızlık

FIFTYseQQiz
12.05.2008, 23:39
ya konu acmak herkesin hakki... hem büyük takim olmak istiyorsak, baska kisilerin düsündüklerine fazla kulak asmamamiz vede onlarla yasamayi ögrenmeliyiz... ama küfür olmamali tabiki

yigido Atilla
12.05.2008, 23:45
gardaşım tamam doğru söylüyorsun ama ben üye olan konu açsın demiyorum ki. Üye olunur. Forumda belirli bir süre zaman geçirilir daha sonra konu açma yetkisi verilir. Tamamen kapatmak anlayışsızlık

Ben de ayni seyleri yaziyorum gardas. Mesaj sayisini dolduran her üye konu acmali ....

murteza
12.05.2008, 23:45
ya konu acmak herkesin hakki... hem büyük takim olmak istiyorsak, baska kisilerin düsündüklerine fazla kulak asmamamiz vede onlarla yasamayi ögrenmeliyiz... ama küfür olmamali tabiki

Ya moderatörler yetersiz kalıyorsa sayılarını arttırsınlar. forumu sıkıcı bir hale sokmanın kime faydası olur. Mesela ben alt yapı konusunda dünya futbolundan örnekle sivassporun neler yapması gerektiğini tartışmak istiyorum nerede yapacağım hep arada kaynayıp gidecekler.

FIFTYseQQiz
12.05.2008, 23:50
Ya moderatörler yetersiz kalıyorsa sayılarını arttırsınlar. forumu sıkıcı bir hale sokmanın kime faydası olur. Mesela ben alt yapı konusunda dünya futbolundan örnekle sivassporun neler yapması gerektiğini tartışmak istiyorum nerede yapacağım hep arada kaynayıp gidecekler.

kardes bu konuda hakkin var bak. bende bizim bu forumda konularin yeterli bi düzende olmadigi düsüncesindeyim... konu acmak veya bi konuyu aramak istesem nerde bulacagimi bilmiyorum... onu mod sayisini artirmaktan önce, konulara bi düzen versinler... vede her bölüme birer mod versinler. konular bölüm bölüm ayrilsin yanlis konularida modlar düzeltsin ve yanlis yere konu acan üyeleri uyarsinlar. herkez heryere anlamsiz konular acmaz böylece

murteza
12.05.2008, 23:56
kardes bu konuda hakkin var bak. bende bizim bu forumda konularin yeterli bi düzende olmadigi düsüncesindeyim... konu acmak veya bi konuyu aramak istesem nerde bulacagimi bilmiyorum... onu mod sayisini artirmaktan önce, konulara bi düzen versinler... vede her bölüme birer mod versinler. konular bölüm bölüm ayrilsin yanlis konularida modlar düzeltsin ve yanlis yere konu acan üyeleri uyarsinlar. herkez heryere anlamsiz konular acmaz böylece

İnşallah yöneticiler bizleri dikkate alırlar

Rallim58
15.05.2008, 23:19
Her üye konu açmasını savunan arkadaşlar, öyle üyelerimiz varki daha yazdıklarının ardından Siteye ya da taraftara nasıl zarar gelir, ceza gelir bunu idrak edemeyecek kadar yaşları çok genç. Kimi maç sattı-satıldı, aldık-verdik gibi mesnetsiz atışlardan, kimi kafasında yazdığı senaryoyu şahıs isimleri vererek (ki dava olunsa internet ortamında basın yoluyla kişilik haklarından yasanın öngördüğü şekilde cezay-ı müeyyideler falan filan) uydurma senaryolardan;

Kısaca şunu söylemek isterim yazılan yazıların daha seviyeli daha olgun ve yapıcı olunmasının; hem taraftar olarak bize yakışanı olduğu hemde memleketimiz insanlarına faydalı olacağını düşünüyorum.

Group Yg
15.05.2008, 23:26
Her üye konu açmasını savunan arkadaşlar, öyle üyelerimiz varki daha yazdıklarının ardından Siteye ya da taraftara nasıl zarar gelir, ceza gelir bunu idrak edemeyecek kadar yaşları çok genç. Kimi maç sattı-satıldı, aldık-verdik gibi mesnetsiz atışlardan, kimi kafasında yazdığı senaryoyu şahıs isimleri vererek (ki dava olunsa internet ortamında basın yoluyla kişilik haklarından yasanın öngördüğü şekilde cezay-ı müeyyideler falan filan) uydurma senaryolardan;

Kısaca şunu söylemek isterim yazılan yazıların daha seviyeli daha olgun ve yapıcı olunmasının; hem taraftar olarak bize yakışanı olduğu hemde memleketimiz insanlarına faydalı olacağını düşünüyorum.

BU YAZIM SİLİNMESİN.
AZ ÖNCE TEK KİŞİ DEĞİL HEPİMİZ SORUMLUYUZ.BURADA BİR DAHA MAÇ SATILDI veya SATIN ALINDI DİYE KONULAR AÇILMASIN ARKADAŞLAR.BU TÜR veya BU TÜR KONULARA BENZEYEN BAŞLIKLARI HEMEN SİTE YÖNETİMİNE BİLDİRİNİZ.

BEŞİKTAŞ A.Ş. 'DEN TÜM SİVASSPORLULAR ADINA ÖZÜR DİLERİM.

NOT: Sivassporluyum.

Rallim58
16.05.2008, 00:06
BU YAZIM SİLİNMESİN.
AZ ÖNCE TEK KİŞİ DEĞİL HEPİMİZ SORUMLUYUZ.BURADA BİR DAHA MAÇ SATILDI veya SATIN ALINDI DİYE KONULAR AÇILMASIN ARKADAŞLAR.BU TÜR veya BU TÜR KONULARA BENZEYEN BAŞLIKLARI HEMEN SİTE YÖNETİMİNE BİLDİRİNİZ.
BEŞİKTAŞ A.Ş. 'DEN TÜM SİVASSPORLULAR ADINA ÖZÜR DİLERİM.
NOT: Sivassporluyum.

Sitemizin bozulmaması için sadece birkaç kişinin değil tüm Sivas'lıyım diyenlerin, tüm Sivassporluyum diyenlerin bu sitenin bozulmamasına engel olmalı, yorumlara dikkat edilip titizlik gösterilmelidir.

Varsa uygunsuz yorumda bulunan site yönetimi haberdar edilerek, yönetim zaten gerekli uyarı, ya da yasaklı üye, hatta üyelik iptalini yapıyor. Olması gerekende o, aksi halde sitelere girilecek hal kalmaz.

Group Yg
16.05.2008, 00:15
ARKADAŞIM SENİ KUTLUYORUM.AÇMIŞ OLDUĞUN BU KONUNUN BAŞLIĞI HER TÜRLÜ PROBLEMLERİMİZİN İÇİNE GİRECEĞİ BİR BAŞLIK.HAKARETE VE KÜFÜRE DEDİĞİN GİBİ HEP BERABER ENGEL OLMALIYIZ.AÇMIŞ OLDUĞUN BU MANTIKLI KONU EĞER BİR EĞLENCE TÜRÜ KONU OLSAYDI ŞİMDİ 200 KİŞİ YAZI YAZMIŞTI.HEP BERABER HALLEDECEĞİZ İNŞALLAH.AYRICA KONU AÇMA İLE İLGİLİ BELİRTTİĞİN FİKİR HAYATA GEÇİRİLMELİ VE HEMEN UYGULANMALIDIR.

SPOR; SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR.

murteza
16.05.2008, 00:21
Bu bir özgürlük meselesi. Konu açılamaması milyonlrca yıllık sivas şehrimizin güzide insanlarına verilecek en büyük ceza değil mi

SenSetik
16.05.2008, 00:27
son derece yerinde bir konu...

kışkırtıcı mesajlara özellikle çare oalbilecek bir uygulama....

SAYGIDEĞER YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BU KONUYU LÜTFEN GÜNDEMİNİZE ALINIZ...

Rallim58
16.05.2008, 00:28
Bu bir özgürlük meselesi. Konu açılamaması milyonlrca yıllık sivas şehrimizin güzide insanlarına verilecek en büyük ceza değil mi

Burada kimse konu açmasın denilmiyor, sitemiz üyesi olup adabında yorum yapan, günün önemine binaen konu açan üyeye kimse birşey demiyor.

Konunun detayı ve içeriği hakkında bilginiz olsun diye tekraren yazıyorum...

Bizim amacımız sitemizin kirlenmemesi, gayri ahlaki yazılar yazılmaması, yasaların öngördüğü şekilde yorum yapılarak hakarete varan yazıların yazılmamasıdır.
Anlaştık inşaallah...

RüStü ElmaS
16.05.2008, 00:31
Sitemize üye olan ve mailinin doğruluğu onaylanmış ve gereken üyelik kriterlerini yerine getirmiş ise, üye olabilir ve forumlara yazı yazabilir.
Lakin sizlerden gelen şikayetler üzerine 30.01.2008 tarihinden itibaren yeni bir uygulamaya geçilmiştir.
Bundan böyle yeni üyenin konu açması engellenmiştir.
Fakat forumlara yazı yazabilir.
Bu demek değildirki, yeni üyeler hiç bir zaman konu açamayacak.
Tabiiki bu üyelerede bu hak verilecektir. Ama bunun için uzun bir test sürecinden geçtikten sonra, bu hak tabiiki verilecektir.

Forumlarda yazı yazarak tecrübe kazanan yeni üyemiz forum kurallarına adapte olduktan ve Sivasspor.Com geleneklerini tanıdıktan sonra Konu Açma Yetkisine kavuşacaktır. Bu uygulamaya üyelerimizin şikayetleri üzerine başlanmıştır. Sivasspor.Com fikir hürriyetinden yanadır, paylaşımın en büyük güç olduğunu düşünmektedir ancak bu gücünde kontrollü kullanılmasında yarar vardır.

Bu uygulama sitemizin bazı ardniyetli kişiler tarafından kötüye kullanılmaması için bir önlemdir. İleride buna benzer bir dizi önlemler alacağımızıda duyurmak isteriz. Sivasspor.Com aile ortamını, fair play anlayışını koruyabilmek için çalışmalarına ve tedbirlerine devam edecektir.

SenSetik
16.05.2008, 00:40
Sitemize üye olan ve mailinin doğruluğu onaylanmış ve gereken üyelik kriterlerini yerine getirmiş ise, üye olabilir ve forumlara yazı yazabilir.
Lakin sizlerden gelen şikayetler üzerine 30.01.2008 tarihinden itibaren yeni bir uygulamaya geçilmiştir.
Tabiiki bu üyelerede bu hak verilecektir. Ama bunun için uzun bir test sürecinden geçtikten sonra, bu hak tabiiki verilecektir.

Forumlarda yazı yazarak tecrübe kazanan yeni üyemiz forum kurallarına adapte olduktan ve Sivasspor.Com geleneklerini tanıdıktan sonra Konu Açma Yetkisine kavuşacaktır. Bu uygulamaya üyelerimizin şikayetleri üzerine başlanmıştır. Sivasspor.Com fikir hürriyetinden yanadır, paylaşımın en büyük güç olduğunu düşünmektedir ancak bu gücünde kontrollü kullanılmasında yarar vardır.

Bu uygulama sitemizin bazı ardniyetli kişiler tarafından kötüye kullanılmaması için bir önlemdir. İleride buna benzer bir dizi önlemler alacağımızıda duyurmak isteriz. Sivasspor.Com aile ortamını, fair play anlayışını koruyabilmek için çalışmalarına ve tedbirlerine devam edecektir.

saygıdeger Rüsüt ELMAS abim...
tabiki site için en doğru olanı yapmaya çalışıyorsunuz....

ama saatlik tepkiler için üye olanları engellemek için en azından üyelik onayını 24 saat veya 48 saate çkerseniz çok memnun oluruz...

zaten birçok sitenin prosüdürde böyledir..

gerçekten Sivasspora gönül verenler zaten bir veya iki gün bekleyecektir....

saygılarımla.....

murteza
16.05.2008, 00:41

Ben yeni bir üyeyim. Belki eski üyelerin bir çoğundan daha fazlada sivassporluyum. Burada bir peroblem var. Size katılıyorum. Art niyetli insanlar her yerde var. Bunun çözümü yasaklamak değildir. Bunun nihai çözümü tedbir almaktır. Bu tedbir sitede aktif yönetici sayısı arttırılarak olabilir. Aksi halde yeni bir şeyleri aynı renge gönül vermiş insanlar ile paylaşamıyoruz. Burada çeşitli konu başlıkları açılarak yeni yeni fikirler ortaya atılır ve emin olun bu sivassporumuza inanılmaz bir katkı sağlar.

aykut-akay
16.05.2008, 00:50
SITE YÖNETIMI ÜYELER ICIN EN IYISINI YAPACANA INANIYORUM

badboysefaa
16.05.2008, 02:37
kafasız gibi adamlar çıkabilir sonuna kadar destekçisiyim...kıskananlar çatlasın SiVaSSPoR!!!!!!

Group Yg
21.05.2008, 17:24
DEĞERLİ SİVASSPORLULAR.TARAFTARLARLA İLGİLİ KONULARIN AÇILMASI HOŞ BİR ŞEYDİR.BU TÜR KONULARI HERKEZ RAHATÇA AÇABİLİR.ANCAK, YÖNETİM VE FUTBOLCULAR HAKKINDA KONU AÇILACAKSA DİKKAT EDİLMELİDİR.YASİR KONYASPOR'DA DİYE BİR KONU AÇILDI.DAHA SONRA YASİR SİVASSPOR'DA DİYE BİR KONU AÇILDI.SON AÇILAN KONU DOĞRUDUR VE SİTE HABERCİLERİ TARAFINDAN ÜYELERE DUYURULMUŞTUR.YA İLK HABERİ OKUYAN KİŞİ VEYA KİŞİLER YASİR'İ KONYA'YA GİTTİ DİYE BİLİYORSA.SİTE YÖNETİMİNE DANIŞMADAN LÜTFEN AĞIR KONULAR VE AĞIR BAŞLIKLAR SİTEMİZE AÇILMASIN.ASILSIZ KONUYU AÇAN BİR ÜYEYDİ.

SPOR; SEVGİ, BARIŞ ve KARDEŞLİKTİR.

titizyiğido
21.05.2008, 17:52
bencede üye olan kişinin en az 10 veya 15 gün yorum yazmasına izin verilmemesi gerekir aksi halde maçımız olan rakip takım taraftarları sitemize girip bize küfür dahi ediyolar site yönetiminden buna mutlaka bi çare bulmasını istiyoruz

sivasli215
21.05.2008, 17:56
iyi bir uygulama olmuş
tabiki sitemizin ve üyeliğimizin de bir ağırlığı olmalı
site yönetimine tskler....

kaya0758
29.05.2008, 20:47
Sivasımız için
Sivassporumuz için

rüştü amca ayıp ettin ama şimdi ben hiç konu açamayacakmıyım.yada nasıl olacak biz hiç konu açmadan sadece cevapmı yazacağız.bir sınırlması olması lazım.örnekse 3 ayı dolduranlar açmalı yada günlük belirli bir sayıda mesaj atnlar açabilmeli konu yada başka değişik çözümler bulunabilir.burad bir adaletsizlik sözkonusu diye düşünüyorum.

kaya0758
29.05.2008, 20:51
Ben yeni bir üyeyim. Belki eski üyelerin bir çoğundan daha fazlada sivassporluyum. Burada bir peroblem var. Size katılıyorum. Art niyetli insanlar her yerde var. Bunun çözümü yasaklamak değildir. Bunun nihai çözümü tedbir almaktır. Bu tedbir sitede aktif yönetici sayısı arttırılarak olabilir. Aksi halde yeni bir şeyleri aynı renge gönül vermiş insanlar ile paylaşamıyoruz. Burada çeşitli konu başlıkları açılarak yeni yeni fikirler ortaya atılır ve emin olun bu sivassporumuza inanılmaz bir katkı sağlar.

rüştü amca murtza arkadaşa katılıyorum.burayı chat sitelerinde olduğu gibi gönüllü operatörler koyulur.harbi sivassporlu olan operatörler.ve bu operatörler(adminler) siteyi kötü amçları için kullnnlrı atrlar.

slasher//z
29.05.2008, 21:14
ya ben uye adımı değiştirdim ogün bugündür yeni konu açamıyorum ne olucak benim bu durumum. benim mailim onaylı değil mi? ne zaman onaylanacak daha?
tecrübeli yiğido mu yazması lazım en erken?
bana bi cewap lütfen?

abdullah58
29.05.2008, 21:26
Sivasımız için
Sivassporumuz için

SADECE BU YETMEZ SIVASSPOR ALEYHINE YAZILAN HER YORUMDA YAYINLANMASIN
ÖRNEK KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ-ASAGILAYICI-ALAYCI-HAKARET ICEREN YORUMLAR YAYINLANMASIN

metincetin58
31.05.2008, 18:50
her üyenin konu açma hakkı vardır başka bir üye gelipte her üye konu açamaz derse bu sitenin yöneticilerinin işi ne ??

sivasli215
31.05.2008, 18:57
her üyenin konu açma hakkı vardır başka bir üye gelipte her üye konu açamaz derse bu sitenin yöneticilerinin işi ne ??

sezonun son haftalarında burada cok sıkıntı yaşadık kardesim!

gs,fb,bjk maçlarından sonra o gün kimle maçımız olduysa o takımın taraftarları üye olarak saçma sapan konular actılar,yorumlarda bulundular

her üye konu acamaz derken, bunun için belli bir süreçten geçilmesi gerektiğini kastediliyor.yani üye olur olmaz konu açıp amacı sadece bizleri galeyana getirmek olan insanları burada görmek istemiyoruz!!!

kimleri kastettiğim anlaşılmıştır herhalde....;)

fatih_bm
02.06.2008, 02:01
Bence rakip takım taraftarları üye olamasın adamlar rencide edici yazılar yazıyorlar.

sivaslı-elif
02.06.2008, 02:08
her önüne gelen konu açınca site allak bullak aynı şekilde bizim kafada allak bullak oluyo herkez haddini bilsin yerini bilsin ona göre konu açacaksa açsın........