Orijinalini görmek için tıklayınız : Cola Turka SİVASSPOR bardaklarımızı isteyelim

Del Piero
22.04.2008, 23:45
Haydi yiğidolar Cola turka bardaklarımızı ülkerden isteyelim ağlamnayana emzik yok anlasınlar bizimde büyüklüğümüzü

http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx bu adresten isteyebiliriz dilek ve şikayetlerimizi yazalım lütfen.....

http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx

belalı_yiğido58
22.04.2008, 23:54
sivassporun bardagını niye vermiyorlar..........

cenk5821
22.04.2008, 23:59
cola turka onların resmi sponsru arkadaslar bizim de olemi bilmiyorum ama onların formasında ve basketbol takımlarina dikakt edinn ama bizde istiyoruz

serrrkan
23.04.2008, 00:06
merhaba ben sivastan ......düzenlemiş olduğunuz '2 yeşil kapak getirene takım bardağı hediye(4 büyük)bu sezonun en başarılı takımı olan sivassporumuzun bu kampanyaya dahil edilmemesi bizleri üzmüştür.bizler ve tüm Anadolu sivassporun 4. büyük olduğunu savunuyor.sivassporumuza 2.lig de de sponsorluk yapan Ülker- Cola turka firmasının Sivasspor takım bardağının kampanyaya dahil edilmesini talep ediyoruz.Saygı ve Sevgilerimzle...
___________^^
OLARAK GÖNDERDİM BEN...

ademgoze
23.04.2008, 00:16
bende attım ve anadolu takımlarına sponsor olun dört büyüklere degil diye

merkez_emre
23.04.2008, 01:13
tatangaların sıtede bununla ılgılı bır topıc vardı adamlar ınadına 2 kapak alıp cola turkanın bayisinen gidio ''tuttugu takım'' sakaryanın bardaklarını istiyorlarmıs hani reklamda '' tuttutun takımın bardagı hedıye '' diyor ya

ama konuyu bosuna acmıssın abisi eğer aklın kesıyorsa sivaslıların buyuk bı katılım yapıcagını eyvallah...

mesut_tncsvs
23.04.2008, 01:34
beyler bunları bırakın yav vermiyorlarsa vermesinler bunda protesto edecek birşey yok storede 10 ytl biraz paraya kıyıpta ordan alında böyle takıma destek olun

mesut_tncsvs
23.04.2008, 01:38
cola turkadan alsan o paradan sivasspora zaten en fazla yüzde 15 pay vericeklerdir.storeden alsan bu para direk kulübe gidicek kulübe gitmesi yerine neden ülkeri neden böyle protesto etmeye çabalıyosunuz onu anlamadım.Artık Böyle Saçma Sapan Beklentileri Bırakalım.

albina58
23.04.2008, 03:17
Arkadaşlar,burda bizi,kendimizi eleştirmekden bıktım vallahi.Her zaman muhalif gibi yazıyorum,şimşekleri üzerime topluyorum.
Liğ tv den maçlarımız yayınlanmadığı zaman,bas bas bağırdık,LİĞ TV ye mail-ler atalım,dikkat çekelim ki bizim maçlarımızı yayınlasınlar diye.Şimdi net olarak hatırlamıyorum,adı SULTAN olacakdı galiba,LİĞ tv'den yetkili hanımefendi ile konuşmuştum.Onun cevabı bana çok ilginç geldi'' Siz şikayet ediyorsunuz ama,bizde arz talep dengesi mevcut,hem sivasspor taraftarından aşırı derecede istek gelmiyor,hemde fanatik taraftarlık abonesi sıralamasında yer almıyorsunuz bizim kayıtlarımızda'' dedi.Yani,bir trabzonspor'un 50 000 adet,fanatik kayıtlı abonesi bulunmaktadır.
COLA-TURCA dan ise benzer zorlukları görmekteyim,daha önceden başlatılan kampayalarımızda maalesef,ne hesab no larına para yatırmak nede SMS lerden mesaj çekmek gibi taraftarlarımızın katılımcılığını öne çıkarak projelerde,hemşeri topluluğumuz hem körü hemde fodul u oynamaktadır.

avare
23.04.2008, 05:43
biz bunlari birakalimda takimiza taraftar olmaya bakalim arkadaslar,sivasta oynanan maclarda stadyum dolmuyor taraftar takima destek vermiyor sonrada basari bekleniyor kumde kalma mucadelesi versek bundan cok seyirci gelirdi

Del Piero
23.04.2008, 17:09
hadi beyler gereken ilgiyi gösterelim lütfen olmuyor böyle :mad:

mysuskunx
23.04.2008, 17:19
TABİKİ TAVRIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ BARDAK DA İSTERİZ FUTBOLCUDA BÜYÜK TAKIMLARA ALDIKLARI FUTBOLCU PARALARI İLE SİVASSPORA 3 TANE FUTBOLCU ALIRLAR...

akifeker
23.04.2008, 17:27
valla ben bi şikayetname gönderdim üzerime düşen görevi yaptım

Del Piero
23.04.2008, 17:30
http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx BU LİNKTEN İSTEKLERİMİZİ BELİRTELİM ARKADAŞLAR.

merithan58
23.04.2008, 18:10
arkadaşlar msj atıp cola turkanın bizim bardağımızı vermesini istemeyi basit bişey olarak düşünmeyelim.bardağımızı vermesi içi bize sponsor olması gerekir.ve bu bizim için büyük bir gelir kaynağı olur.öyle klübün kendi bardağını satmasıyla kazanılamayacak kadar bir para kasamıza girer.ne olur bir mesaj atsak ne kaybederiz.

yusuf_yusuf
23.04.2008, 18:13
evet ya anket yapalım isteyelim sivasspor un bardağınıda

Del Piero
23.04.2008, 18:15
evet ya anket yapalım isteyelim sivasspor un bardağınıda

sen şu adrese isteğini bildir yeter http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx

TRAPER
23.04.2008, 18:19
çok kızdım ve yazdım yolladım ülkere TRABZON ARTIK BÜYÜK DEĞİL ONUN YERİNİ SİVASSPORUM aldı

abdullah58
23.04.2008, 18:19
EVET BENDE FORMU DOLDURDUM YOLLADIM
INSALLAH BARDAGIMIZI VERIRLER
BIZIDE DAHIL EDERLER

Del Piero
24.04.2008, 16:41
haydi yiğidolar söke söke alalım bardağımızı lütfen biraz duyarlı olun yaa

altuntas58
24.04.2008, 16:48
Bizler Sivassporlular olarak isteklerimizi karşı tarafa anlatamazsak kimsede bize yardım yapmaz ağlamayan çocuğa meme vermezler tepkimizi koyalım

BOUN
24.04.2008, 17:03
beyler bunları bırakın yav vermiyorlarsa vermesinler bunda protesto edecek birşey yok storede 10 ytl biraz paraya kıyıpta ordan alında böyle takıma destek olun

Arkadaşım önemli olan üç kuruşluk bardak değildir. Asıl mühim mesele Sivasspor taraftarı gündem oluşturabiliyor mu, yönlendirici etkisi var mı, birliktelik sergileyebiliyor mu, etkin bir topluluk izlenimi verebiliyor mu vs vs dir. Unutmayın taraftarın kapasitesine ve takımı sahiplenmesine göre sponsorlar bu takıma yaklaşacak ve kaynak aktaracaklar!

bekçi
24.04.2008, 17:19
sivasspor store varmı istanbulda bilen var mı dır.

mesut_tncsvs
24.04.2008, 17:44
Arkadaşım önemli olan üç kuruşluk bardak değildir. Asıl mühim mesele Sivasspor taraftarı gündem oluşturabiliyor mu, yönlendirici etkisi var mı, birliktelik sergileyebiliyor mu, etkin bir topluluk izlenimi verebiliyor mu vs vs dir. Unutmayın taraftarın kapasitesine ve takımı sahiplenmesine göre sponsorlar bu takıma yaklaşacak ve kaynak aktaracaklar!

ne gündeminden bahsediyosun kardeş sen federasyon önünde kaç kişi gittiğimizi herkes biliyor.hangi yönlendirici,handi birliktelikten bahsediyosun sen,Sivastan sivasspora kaçtane sponsor çıkmışta kaç firma yardımda bulunmuşta taraftara sahip çıkıcaklar taraftara sponsor olucaklar doğruları konuşmak lazım

kola turka senin bardağını çıkarmak zorunda değil ki çıkarsa bile ordan alıcağına storeden al para direk kulübe gitsin

sametkarayün
24.04.2008, 18:02
hakkımızı arayalım biz trabzondan üstünüz şuan bizim bardağımızı vermesi lazım

sinan-58
24.04.2008, 18:26
arkadaşlar bardak yerine sponsorluk istiyelim cola turka 4 buyutulmuş takımın sponsoru mecbur onların bardaklarını verir bırakın bardağı sponsorluk isteyin

S1vasLee
24.04.2008, 19:23
Sivassporumuzun kinide versinlerrrrrrrrrrr.

BOZ_KURT_1453
24.04.2008, 19:27
Arkadaşlar,burda bizi,kendimizi eleştirmekden bıktım vallahi.Her zaman muhalif gibi yazıyorum,şimşekleri üzerime topluyorum.
Liğ tv den maçlarımız yayınlanmadığı zaman,bas bas bağırdık,LİĞ TV ye mail-ler atalım,dikkat çekelim ki bizim maçlarımızı yayınlasınlar diye.Şimdi net olarak hatırlamıyorum,adı SULTAN olacakdı galiba,LİĞ tv'den yetkili hanımefendi ile konuşmuştum.Onun cevabı bana çok ilginç geldi'' Siz şikayet ediyorsunuz ama,bizde arz talep dengesi mevcut,hem sivasspor taraftarından aşırı derecede istek gelmiyor,hemde fanatik taraftarlık abonesi sıralamasında yer almıyorsunuz bizim kayıtlarımızda'' dedi.Yani,bir trabzonspor'un 50 000 adet,fanatik kayıtlı abonesi bulunmaktadır.
COLA-TURCA dan ise benzer zorlukları görmekteyim,daha önceden başlatılan kampayalarımızda maalesef,ne hesab no larına para yatırmak nede SMS lerden mesaj çekmek gibi taraftarlarımızın katılımcılığını öne çıkarak projelerde,hemşeri topluluğumuz hem körü hemde fodul u oynamaktadır.

Bu sitede senin yazıların okuyunca herkez sizin gibi olsa diyorum ama sizin başta dediğiniz doğru söyleyen muhallif oluyor

sivas_sevdamiz
24.04.2008, 19:43
arkadaşlar yalnız kampanya başlamadan aylar önce böyle bişeye karar verip bardakları hazırlamalrı gerekirdi. Bundan sonra kampanyanın ortasında değişiklik yapmayacaklardır.

hem de Sivasspor'un bardağını verseler, diğer tüm Anadolu kulüplerinin taraftarları da ayaklanır. Ayrca gerçekçi olalım; Süper ligde yıllardır mücadele veren nice başarılı takımlar oldu... tamam bu sezon çok başarılı bir takımız ama bakalım bundan sonra ne olacak? (inşallah hep daha iyiye gideriz)

Del Piero
24.04.2008, 20:21
arkadaşlar yalnız kampanya başlamadan aylar önce böyle bişeye karar verip bardakları hazırlamalrı gerekirdi. Bundan sonra kampanyanın ortasında değişiklik yapmayacaklardır.

hem de Sivasspor'un bardağını verseler, diğer tüm Anadolu kulüplerinin taraftarları da ayaklanır. Ayrca gerçekçi olalım; Süper ligde yıllardır mücadele veren nice başarılı takımlar oldu... tamam bu sezon çok başarılı bir takımız ama bakalım bundan sonra ne olacak? (inşallah hep daha iyiye gideriz)

diğer Anadolu kuluplerinin bardaklarınıda versinler vermesinlermi diyoruz yanii ayrı gayrı yapmasınlar o bize yeter... hatta 2. lig takımlarının bardaklarını bile versinler.

GLoBe-Y-Gençlik
24.04.2008, 20:28
YAW ASLINDA SIVASSPORUN BARDAGI OLMASI LAZIM WALAHA HERGUN IKI COLA ICERIM DIZERIM RAFA

Del Piero
24.04.2008, 20:30
YAW ASLINDA SIVASSPORUN BARDAGI OLMASI LAZIM WALAHA HERGUN IKI COLA ICERIM DIZERIM RAFA

ozaman bu adrese isteğini bildir lütfen

konya58
28.04.2008, 22:31
BU DÖNEMDE SİVASSPORA AŞIK OLAN BİR İLDE GS KUTLAMA YAPTI...GEÇMİŞTEDE KUTLAMA YAPTILAR FENERLİLER...SANMIYORUM BUNLARI GÖREN BARDAK YAPMAZ VE REKLAM İŞİ İÇİNDE 4 BÜYÜK LAZIM ANCAK SAHİP ÇIKMAK GÜZEL TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞLAR

akifeker
28.04.2008, 22:35
valla ben bı ıstek yaptım benım msn de cvp geldı yorumunuzu dikkate alacağız dedilerr:)

mustafaarslan
28.04.2008, 22:47
Ya bir bardak için ileti göndermeyin ben artık tükedicileri olmayacağımı belirttim olmayacağımda
bu haksız rekabet son bulsun diye ileti gönderin tüm takımlara desdek olsunlar delgadoyu bjk ye kolaturka aldı 5 milyon avroya

dede58
29.04.2008, 12:31
Sn. İLGİLİ,

Bize yazdığınız için çok teşekkür ederiz.

Önerinizi memnuniyetle okuduk ve Yöneticilerimizle paylaştık.

Sizlerden gelen her türlü eleştiri, yeni fikir, öneri ve projeler daha iyiye ulaşma adına bizlere ufuk açmakta ve hep birlikte geleceğe yürüme azmimize güç katmaktadır.

Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,

ÜLKER Tüketici Danışma Merkezi

Abdullah DuMaN
29.04.2008, 12:38
HALBUKİ REKLAMDA KIRMIZI BEYAZ LI Bİ KIZ VAR

casus84
29.04.2008, 12:42
Haydi yiğidolar Cola turka bardaklarımızı ülkerden isteyelim ağlamnayana emzik yok anlasınlar bizimde büyüklüğümüzü

http://www.ulker.com.tr/iletisim.aspx bu adresten isteyebiliriz dilek ve şikayetlerimizi yazalım lütfen.....

Sivasspor ve Ülker A.Ş. nin hiçbir sponsorluk bağlantısı olmadığı için Ülker eğer bardakları çıkarırsa Sivasspor'a para ödemek zorunda yani sponsorluk anlaşması imzalamak zorunda.Bu yüzden bardak vermeleri imkansız....hatta suç

merithan58
29.04.2008, 12:46
Sivasspor ve Ülker A.Ş. nin hiçbir sponsorluk bağlantısı olmadığı için Ülker eğer bardakları çıkarırsa Sivasspor'a para ödemek zorunda yani sponsorluk anlaşması imzalamak zorunda.Bu yüzden bardak vermeleri imkansız....hatta suç

bizde onu diyoruz kardeşim ülker SİVASSPORUMUZADA sponsor olsun.yoksa bardağın derdinde değiliz.

Del Piero
30.04.2008, 20:42

yani biz varlığımız ülkere göstereleimde gereken trepkiyi koyalım

ozaman sponsorda olur......

5858ismail3535
30.04.2008, 20:57
4 BÜYÜKLERİN BARDAKLARI DİOO AMA TRABZON SPOR BÜYÜK DEĞİLKİ EN BÜYÜK SİVAS AMA SİVASIN BARDAĞI NİE YOK ACABA

yerliturkuaz
30.04.2008, 20:59

DOSTUM ÜÇ BÜYÜKLER SEVDASI OLDUĞU SÜRECE BU BÖYLE DEVAM EDER VE BİZLERİNDE BİŞEYLER YAPMASI GEREKİR NE BİLEYİM GALTASARAY MAÇINDAN SONRADA TOPLANALIM GALİBİYETİ KUTLAYALIM VEYA BAŞKA BİŞEYLER...

EVET Bİ ŞEKİLDE BUNU YAPMALIYIZ NEDEN BİZİM BARDAĞIMIZDA VERİLMESİN....

muraji
30.04.2008, 21:08
bunlarin gozunde at gozlugu var mallarini turkiyenin 4 bir yaninda satarlar ama sponsorluga gelince gidip cok ihtiyaci olan gs ye olurlar eeeee menfaat dunyasi

Del Piero
20.05.2008, 19:14
tatangaların sıtede bununla ılgılı bır topıc vardı adamlar ınadına 2 kapak alıp cola turkanın bayisinen gidio ''tuttugu takım'' sakaryanın bardaklarını istiyorlarmıs hani reklamda '' tuttutun takımın bardagı hedıye '' diyor ya

ama konuyu bosuna acmıssın abisi eğer aklın kesıyorsa sivaslıların buyuk bı katılım yapıcagını eyvallah...

üzülerek söylüyorum sen haklı çıkrın :( zaten biz sivaslılar hangi konuda birlik beraberlik içerisinde hakkımız istedik ki hangi konuda bananecilik yapmadık ki....

gerçi bizim sivaslıların %70 inin umrunda değildir onlar FB-GS-BJk bardaklarını alıyordur lanet olası yalakalar.

XXCakir58
20.05.2008, 19:50
iyi fikir. Bizimde Sivasspor bardaklarimiz olsun

fatih_bm
29.05.2008, 17:19
Bende geçen gün gittim kapaklarımla beraber bakkala.İyice sinirlerim bozuldu geri döndüm.adam siz büyük takımmısınız dedi.Öyle 1 sene 4. olmakla büyük olunmaz dedi.Yaşça büyük olmasa küfür edecektim ama.Yiğitlik bizde kalsın dedim.Mail atalım bizde bardak istiyoruz.

titizyiğido
29.05.2008, 17:22
boş verin ordan burdan geçinmeyelim takımımızla ilgili bi şey alacaksak gidip bizzat resmi bayilerden alalım kulubümüzde menfaatlensin

idhem
29.05.2008, 17:25
Bende geçen gün gittim kapaklarımla beraber bakkala.İyice sinirlerim bozuldu geri döndüm.adam siz büyük takımmısınız dedi.Öyle 1 sene 4. olmakla büyük olunmaz dedi.Yaşça büyük olmasa küfür edecektim ama.Yiğitlik bizde kalsın dedim.Mail atalım bizde bardak istiyoruz.

Aynısı benim başıma geldi.Adam ''size bardak ne lazım,gidin züccaciyeden alın'' dedi.Tepemin tası attı.Güya kafa buluyo kendi çapında.Seneye görecekler 4 büyüğü.

mustapha61
30.05.2008, 15:52
Arkadaşlar trabzonsporlu olarak aranıza katıldım. Sivassporun destekçisiyim ama trabzonsporun büyüklüğünün tartışılmaması lazım. Tarih belli iz,yol,bütçe ekonomi belli lütfen. Anadolu takımı anadolu takımına sahip çıkmalı.

fatih_bm
02.06.2008, 02:06
Başımdan geçen hikayeyi anlatmıştım.Geçen gün kapaklarımla Fb bardağı aldım ve yanlışlıkla bakkalın içinde elimden düşürmüş gibi yaptım.yerler hep cam oldu.Ayrıca Cola Turka sitesinede mail attım.Bizde bardak istiyoruz diye.

Del Piero
06.06.2008, 16:32
Başımdan geçen hikayeyi anlatmıştım.Geçen gün kapaklarımla Fb bardağı aldım ve yanlışlıkla bakkalın içinde elimden düşürmüş gibi yaptım.yerler hep cam oldu.Ayrıca Cola Turka sitesinede mail attım.Bizde bardak istiyoruz diye.

Keşke herkez sizin kadar duyarlı olabilse

Amaaa nerdeeeeeeeeeeeeeee

GLoBe-Y-Gençlik
06.06.2008, 16:39
Mesajınız iletilmiştir.
İlginiz için teşekkürler.

gonderdık ıns bır sonuc alırız

davulcu
06.06.2008, 16:55
ben çok istedimde ne oldu. adamlar benle dalga geçtiler bende onlara inat bana verdikleri bardakları sokaga fırlattım:D

ATGEÇMEZLİ
06.06.2008, 17:18
cola turka alıp içen sivaslı sivaslı değildir

Plexus
06.06.2008, 17:18
boşverin bardağı falan.

sivasımız için daha güzel şeyler düşünelim.

idhem
06.06.2008, 17:33

Aynen katılıyorum.

Altına da imzamı atarım.

Bizi tanımayanı biz de tanımayız.

bayram
06.06.2008, 18:29

ya arkadaş ne alakası var cola turka içen sivaslı sivaslı değildir ne demek yani ben sivaslı değilim o zaman cola turka neden içilir bardak içinmi ?

1- Ülker ürettiği için

2- Müslüman malı olduğu için

3- Kafain olmadığı için

eğer bir bardak için sızlanıyorsan heryerde yaptırabilirsin 3 kuruş verinde yaptırın herşeyi beleşe getirmeye çalışmayın ya belki takımımıza bir faydası olur o verdiğin 3 kuruşun he ne dersin arkadaşım

mayklayk
06.06.2008, 19:13
valla bi mesaj yazmısım okyun böyle olmuyor ya kampanya ya yapmayın ya da kamyanya yapıyorsunuz hak yemin her ilin kendi takım bardagını yapın yada coca cola gibi BOŞ BARDAK VERİN biz sivas halkı olarak sivasspor bardagı istiyoruz yetkililere duyrulur nasıl ama

Harput0658
06.06.2008, 19:19
ya arkadaş ne alakası var cola turka içen sivaslı sivaslı değildir ne demek yani ben sivaslı değilim o zaman cola turka neden içilir bardak içinmi ?

1- Ülker ürettiği için

2- Müslüman malı olduğu için

3- Kafain olmadığı için

eğer bir bardak için sızlanıyorsan heryerde yaptırabilirsin 3 kuruş verinde yaptırın herşeyi beleşe getirmeye çalışmayın ya belki takımımıza bir faydası olur o verdiğin 3 kuruşun he ne dersin arkadaşım

Burada ülkerin yaptığı yanlış.
1- sanki türkiyede 4 takım varmış gibi davranıyo bizi sallamıyo
2- gs,fb,bjk,ts nin bardağını verirken isim hakkı olarakta külüplere para ödüyo. Sivasımızın bu noktada bi karı olmuyo.
3- En büyüğü yok sayılıyoruz ayıptır.

furkancfc
06.06.2008, 19:35
istanbul pi.. bizden üstünmüde onların bardakları war bizim yok hadi herkez şikayette bulunsun.

bayram
06.06.2008, 19:51
2- gs,fb,bjk,ts nin bardağını verirken isim hakkı olarakta külüplere para ödüyo. Sivasımızın bu noktada bi karı olmuyo.

Arkadaşım haklı olabilirsin sivasspor bu sezon başarısına başarı kattı önümüzdeki sezon yapabilecekmi adamlar sonuçta reklam için yapıyor bugün bardaklarını verdiği takımlara bak hepsinin ligde şampiyonluğu var sivassporun şampiyonluğu olsaydı eğer 4.takım sivasspor olacaktı yani tamam hepimiz duygusal olarak haklıyız ama ülker aradaki şampiyonluğa ve başarıya göre reklam piyasası yapıyor

Del Piero
07.06.2008, 17:31
istanbul pi.. bizden üstünmüde onların bardakları war bizim yok hadi herkez şikayette bulunsun.

Aslanım benim :D

yeni nesil yiğidolar keşke hep senin gibi olsa...

Del Piero
07.06.2008, 17:32

imza++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

HaSiVasLıM58
07.06.2008, 18:00
Bakın sadece yapılanı Ülker'e maal etmeyin adam bence haklı kardeşim adamda gördü'Medya sorumluları var elbettei Ülker'in bizim olumsuzluklarımızı ve bunları göz önünde görüp değerlendirdiler ve olmaz diye satamayız diye belkide karar aldılar ben inanıyorumki Ülker Sivasspor'u masaya yatırdı yani Sivasspor hakkında uzunn uzun Ülker Medya Reklam çalışanları onlarda isterlerdi eminim buna..!Gördü Ülker Zirveyi Zorlayan'Takımın Futbolculara olan Taraftarın hayranlığını olumsuz olarak ve Maça giden sadece izleyici takımı ve Taraftarın ilgi ve alakasızlığını v.b onlarca etken..Onlar bilmiyolarmı bizim Sivas'ı Her tarafı bayrak asın bayrak asın diye haykırdığımızı?Gelincik tarlasına çevirin dediğimizi?Onlar bilmiyormu bağır arkadaş 90 dakika susma bağır bağır diye dilimzden Tüy bittiğini?Onlar bilmiyormu İnegölde Gs Sivasspor maçında 4 kişi o maçı izlediğimizi?Onlar bilmiyormu Beşikıtaş İnönüde 2 Milyon Sivas'lının yaşadığı hanniii övünürüz ya bu meıtropolda 70 kişinin maç izlediğini?Onlar bilmiyormu 5058 kampanyasından 16.000 kişinin sadece mesaj attıgını ?Onlar bilmiyormu Stada sivil elbiselerle çıkıldığını Taraftarın?Bunların hepsi onlar üzerinde ÜLKER Üzerinde sizce ne etki verdi dersiniz?Onlar şunuda biliyor ve bizde çok iyi Gençler birliği Kayseri maçını Türkiye kupası maçını Kayserinin 100 otobüs ve 75 taxi geldiğini sadece bu bir örnek.Arkadaşlar Bu Ülker'de çalışanlar Tüm beyin yapısı yüksek kariyer yapmış Profosyenel çalışan ekip ruhu taşıyan özverili titiz ve seçme insanlardan oluşan bir kadroya sahip olduğunu hepimiz çok iyi derecede bilmekteyiz..Fakat şunu unutmayın ne dedim ekip ruhu değilmi o ekip ruhu hiç bir zaman işi şansa bırakmaz yani kumar oynamaz adamlarda çok iyi biliyorki riskli bir o yüzden bu riski göz önüne almazlar bizde ekip ruhu olmadıklarını çok iyi biliyorlar inanın yoksa bu saydıklarım pozitif olsa neden oda para kazanmak ister elbetteki her şey Ticaret kazanacaksın...Sonra İst'ye bir Sivasspor Store bile açamadık?Bütün bunlarda öfkelenecek kızacak bir sorun yokk biz bütün bunlar bizim ürünümüz bizim eserimiz..!!Asla unutmayın

Del Piero
08.06.2008, 13:15
Bakın sadece yapılanı Ülker'e maal etmeyin adam bence haklı kardeşim adamda gördü'Medya sorumluları var elbettei Ülker'in bizim olumsuzluklarımızı ve bunları göz önünde görüp değerlendirdiler ve olmaz diye satamayız diye belkide karar aldılar ben inanıyorumki Ülker Sivasspor'u masaya yatırdı yani Sivasspor hakkında uzunn uzun Ülker Medya Reklam çalışanları onlarda isterlerdi eminim buna..!Gördü Ülker Zirveyi Zorlayan'Takımın Futbolculara olan Taraftarın hayranlığını olumsuz olarak ve Maça giden sadece izleyici takımı ve Taraftarın ilgi ve alakasızlığını v.b onlarca etken..Onlar bilmiyolarmı bizim Sivas'ı Her tarafı bayrak asın bayrak asın diye haykırdığımızı?Gelincik tarlasına çevirin dediğimizi?Onlar bilmiyormu bağır arkadaş 90 dakika susma bağır bağır diye dilimzden Tüy bittiğini?Onlar bilmiyormu İnegölde Gs Sivasspor maçında 4 kişi o maçı izlediğimizi?Onlar bilmiyormu Beşikıtaş İnönüde 2 Milyon Sivas'lının yaşadığı hanniii övünürüz ya bu meıtropolda 70 kişinin maç izlediğini?Onlar bilmiyormu 5058 kampanyasından 16.000 kişinin sadece mesaj attıgını ?Onlar bilmiyormu Stada sivil elbiselerle çıkıldığını Taraftarın?Bunların hepsi onlar üzerinde ÜLKER Üzerinde sizce ne etki verdi dersiniz?Onlar şunuda biliyor ve bizde çok iyi Gençler birliği Kayseri maçını Türkiye kupası maçını Kayserinin 100 otobüs ve 75 taxi geldiğini sadece bu bir örnek.Arkadaşlar Bu Ülker'de çalışanlar Tüm beyin yapısı yüksek kariyer yapmış Profosyenel çalışan ekip ruhu taşıyan özverili titiz ve seçme insanlardan oluşan bir kadroya sahip olduğunu hepimiz çok iyi derecede bilmekteyiz..Fakat şunu unutmayın ne dedim ekip ruhu değilmi o ekip ruhu hiç bir zaman işi şansa bırakmaz yani kumar oynamaz adamlarda çok iyi biliyorki riskli bir o yüzden bu riski göz önüne almazlar bizde ekip ruhu olmadıklarını çok iyi biliyorlar inanın yoksa bu saydıklarım pozitif olsa neden oda para kazanmak ister elbetteki her şey Ticaret kazanacaksın...Sonra İst'ye bir Sivasspor Store bile açamadık?Bütün bunlarda öfkelenecek kızacak bir sorun yokk biz bütün bunlar bizim ürünümüz bizim eserimiz..!!Asla unutmayın

üzülerek söylüyorum sende haklısın :mad:

abdullah58
08.06.2008, 16:35

SENDE HAKLISIN HEMSERIM
COK TA GÜZEL YAZI YAZMISSIN
BEN ÜLKERE E-MAIL ATTIM:BANA CEVAP YAZMISLAR
ISTEYEN ATABILIR CEVAPTA YAZIYORLAR

Holigan Sivaslı
08.06.2008, 22:19

Size katılmamak elde değil....

Ama bunu değiştirebilirz eğer biz gerçekten istersek !

MustafaParlak
08.06.2008, 22:22

SANA KATILIYORUM.BİZ İSTERSEK HERŞEY OLUR.

yigido_adem
08.06.2008, 22:32
ne olur art,k bu konu hakkinda bi adim atilsdin ciddi bi adim bekşiyoruz

Holigan Sivaslı
08.06.2008, 22:34
ne olur art,k bu konu hakkinda bi adim atilsdin ciddi bi adim bekşiyoruz

ülkere e-mail fax telefon ne olursa olsun ulşa gardaş vee çevrendeki insanları bu yönde yönlendir lütfen.

dülger58
09.06.2008, 00:31
YİGİDOLAR SİSTEM HEP PARANIN YANINDA.ZAMANI GELDİGİNDE HERŞEY OLACAK AMA SABRETMEYİ BİLECEGİZ.YADA ÇOK İYİ ORGANİZE OLUP SES GETİRECEGİZ.İNŞALLAH İNTER TOTO DAN ÇIKIP UEFA YOLUNDA EMİN BİR ŞEKİLDE İLERLERİZ.BARDAK MUHABBETİNİ DAHA SONRA YAPARIZ.BARDAGA GELENE KADAR YAPILACAK ÇOK İŞ VAR.....

HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK

MustafaParlak
09.06.2008, 00:41
YİGİDOLAR SİSTEM HEP PARANIN YANINDA.ZAMANI GELDİGİNDE HERŞEY OLACAK AMA SABRETMEYİ BİLECEGİZ.YADA ÇOK İYİ ORGANİZE OLUP SES GETİRECEGİZ.İNŞALLAH İNTER TOTO DAN ÇIKIP UEFA YOLUNDA EMİN BİR ŞEKİLDE İLERLERİZ.BARDAK MUHABBETİNİ DAHA SONRA YAPARIZ.BARDAGA GELENE KADAR YAPILACAK ÇOK İŞ VAR.....

HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK

SABRET SABRET NEREYE KADAR:mad::mad::mad::mad:

mayklayk
09.06.2008, 12:16
cvp geldi mesajları degerlendiriyorlarmıs ama hiç bişi olmaz

zaralı!kıymet
09.06.2008, 13:04
cola turka sivasspor bardaklarımmız nerde

MustafaParlak
09.06.2008, 13:05
cola turka sivasspor bardaklarımmız nerde

yakında gelir kıymetcim:d.......

mayklayk
09.06.2008, 13:55
cvp gelmis yöneticiler degerlendiriyormuş

mustapha61
09.06.2008, 18:53
önce cola turkanın sivasın resmi sporsorunun oılmasıı beklemek lazım. Siz takımınıza sahip çıkmaya devam edin ve bu diğer 4 takım gibi güçlü bir taraftar kitlesine sahi olduğunuzu ispatlayın, o zmaan cola turka ayaklarınıza kapanacaktır. E tabi önce sivasdaki istanbul takımı sempatizanlarını sivassporlu yapma sizin için ilk aşama. Başarılar...

fatih_bm
11.06.2008, 01:42
Bu durum için mail atmaya devam arkadaşlar.Telefon açmayın telefonda dalga geçiyorlar.Muhattap olmamak en güzeli.Geçen aradım bi kız çıktı dedim neden sivasspor bardağı vermiyorsunuz.dediki 2.lig için bir uygulama yapmıyoruz.Daha Sivas ın nerede oyadıpından,4.büyük olduğundan busene bizi avrupada temsil edeceğinden haberleri bilem yok.

ekingölü
11.06.2008, 13:04

FatihCan kardeş bizleri uyardığın için teşekkürler.

Del Piero
12.06.2008, 13:21
FatihCan kardeş bizleri uyardığın için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim

Hydi yiğidolar daha duyarlı olalım lütfen.

Del Piero
12.06.2008, 13:59
Bu durum için mail atmaya devam arkadaşlar.Telefon açmayın telefonda dalga geçiyorlar.Muhattap olmamak en güzeli.Geçen aradım bi kız çıktı dedim neden sivasspor bardağı vermiyorsunuz.dediki 2.lig için bir uygulama yapmıyoruz.Daha Sivas ın nerede oyadıpından,4.büyük olduğundan busene bizi avrupada temsil edeceğinden haberleri bilem yok.

Keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse kardeşim...

Holigan Sivaslı
12.06.2008, 17:27
Haydi gardaş.... isteyelim bardaklarımızı

valla ben o reklamı gördükçe uyuz oluyorum !

ülker kola turka içme

ülker kola turka içtirme !

Del Piero
15.06.2008, 13:21
Haydi gardaş.... isteyelim bardaklarımızı

valla ben o reklamı gördükçe uyuz oluyorum !

ülker kola turka içme

ülker kola turka içtirme !

Keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse ama yokkk...

kombine bilet almaktan bile aciz bizim sivaslılar :mad:

pLakayerLi58
15.06.2008, 13:28
Bardağımızıda Yaptırırık , Takımımızıda Desteklerik

CÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ :)))