Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS TRANSFERİ NOKTALIYOR

RüStü ElmaS
23.08.2005, 20:55
Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun bir tane daha transfer yaparak sezonu kapatacaklarını açıkladı.

Şuandan sadece forvet mevkiinde eksikliklerinin bulunduğunu söyleyen İdari Menajer Bülent Uygun, “ Geçtiğimiz sezon

Kayseri formasını giyen İsrailligolcü futbolcu Balili ile temastayız. Bu futbolcu ile anlaşma sağlamamızhalinde takımmızdaki eksikliği de kapatacağız. Bufutbolcuyu kadromuza dahil edince transfer sezonunu kapatacağız. Ama eğerbu futbolcunun transferi gerçekleşmezse başka forvet oyuncularınayönümüzü çevireceğiz. Son bir forvet alarak transferi noktalamayıhedefliyoruz”dedi.</font>

<u1:p></u1:p>Hakikat

</body></html>

1967 dernek serkan20
23.08.2005, 20:57
inşallah hayırlı bir transfer daha yaparlar da artık transfere noktayı koyup lige daha iyi adapte oluruz

5841
23.08.2005, 21:23
Bencede Yeterli Elimizdekilerin Kiymetini Bilelim .iyi Disiplin Güzel çalişmayla Biz Bu Iş Başaririz.

sinan58_34
23.08.2005, 21:53
takımımız cok guzel bomba gıbı bıdaha transfer yaparak ligi en basarı bıcımde bıtırmemız lazım sivas taraftarı sıvastan buyuk basarılar beklıyo önemlı olan transfer degıl oyuncuların arasındakı ırtıbatın saglanması

ygd
24.08.2005, 10:20
Ya Abi Ben Dün Büyük Otelin Orda Bu Balili Ile Bizim Werner Lorant'in Tercumanini Gördüm..balili Dün Sivastaydi Yani!!!!

Bilmiyorum
24.08.2005, 10:35
Yemin ederim sivassporun bu kadar akıllı bu kadar kaliteli futbolcular alacağına inanmıyordum HELAL OLSUN YÖNETİM HELAL OLSUN MECNUN BAŞKAN AMA BİZ NE YAPTIK BİR KOMBİNE BİLET BİLE ALMADIK YAZIKLAR OLSUN BÖYLE SİVASLIYA MECNUN BAŞKAN SİZDEN BÜTÜN SİVASLILAR ADINA ÖZÜR DİLERİM AMA ÖZÜRLE TRANSFER YAPILMIYOR

k.yildirim
24.08.2005, 11:21
Yapılan trasferler güzel. Bu kadarlık bütçeyle alınabilecek en iyi oyuncular alındı. Ancak alt yapımıza gereken önemin verilmediği kanaatindeyim. İyi bir tarama yapılarak kendi çocuklarımızı da takımımıza kazandırsak hem ekonomik açıdan hem de çocuklarımızın geleceği açısından daha iyi olmaz mı?

ilteriş58
24.08.2005, 11:26
evet k.yıldırım altyapı çok önemli bencede