Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den Denizli'ye hareket 12:30'da
izmirliyigido 25.04.2008, 11:10 Denizlispor - Sivasspor maçı için Denizli'ye hareket güzergahı ve saati aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır. Herkese kolaylık olması açısından ve zaman kaybı olmaması açısından sadece 3 hareket noktası belirlenmiştir. Arkadaşların, bu hareket noktalarında belirtilen saatlerde olması önemle rica edilir.
12:30 - Karşıyaka Vapur İskelesi Önü
13:00 - Şirinyer (Tansaş Önü)
13:15 - Buca (Belediye Önü)
Aracımızın tanınması için otobüste SİVASSPOR bayrağı olacaktır.
Lütfen gelecek olanlar hareket saatinden 10 dakika evvel duraklarda bulunsun.
.
izmirliyigido 25.04.2008, 13:37 Sanırım saat ve duraklarda problem yoktur.
.
sinan-58 25.04.2008, 14:03 yolunuz açık olsun.................
tihminliyigido 25.04.2008, 14:20 bekleyiyorum izmirli yiğidolarım benim 2005-2006 sezonunda lorant varken 4-0 yenilmiştik ve 4 . golde özürlüler bölümünden el kol hareketleri küfürler neler neler yapmışlardı acaip zoruma gitmişti geçen sene de 2-0 ama işte o gün geldi paramparça etme zamanı denizliyi haydi koçlar
Ben Hatayda oturmaktayım. Belirtilen saatte Şirinyer Tanşaş önünde hazır ve nazır olacağım.
izmirliyigido 25.04.2008, 14:35 Ben Hatayda oturmaktayım. Belirtilen saatte Şirinyer Tanşaş önünde hazır ve nazır olacağım.
Tamam kardeşim... Yarın görüşürüz..
.
izmirliyigido 25.04.2008, 15:34 yolunuz açık olsun.................
Teşekkür ederiz... Sivas'a 3 puan göndereceğiz....
.
Saat 13.15 de buca belediye onunde bekliyor olacagiz.
Gelmek isteyenler icin 3-4 kisilik yerimiz kaldi 0505 249 39 80(Mustafa) den bana ulasabilirsiniz...
sivas_kangallı 25.04.2008, 15:54 yolunuz açık olsun inş denizliyi yeneriz.
bende 13.15 te mustafa abimlerle oradayım yolumuz açık olsun
YİĞİDOLAR 58 25.04.2008, 16:01 BABACANLAR 3-4 KİŞİ KALMIŞ OLABİLİR.10-15 KİŞİ DAHA GELSİN.GENÇLER AYAKTA GİDER.OTOBÜS YAN YATSIN YA SİVASSPOR İÇİN.
HİÇ ŞABANIN FİLİMİNİ İZLEMEDİNİZ Mİ.
HAYDİ YİĞİDOLAR BU ORGANİZASYONA AYAK UYDURUN.
ARAÇLARI OLAN VARSA FAZLALIKLAR BENZİN ATAR YİNE GİDERSİNİZ.
DENİLSİNKİ İZMİR ŞAŞIRTTI TARAFTAR AKIYOR DENİLSİN.BAŞARILAR.
YANİ GEÇEN SEZONLARA GÖRE FAZLALIK OLDU ANLAMINDA.
BABACANLAR 3-4 KİŞİ KALMIŞ OLABİLİR.10-15 KİŞİ DAHA GELSİN.GENÇLER AYAKTA GİDER.OTOBÜS YAN YATSIN YA SİVASSPOR İÇİN.
oyle bi seyi demeyi biz de isterdik ama gelin gorun ki otobusun 27 kisi kapasitesini doldurmakta zorlaniyoruz..:)
o yuzden en azindan 27 kisi olmayi yeterli goruyoruz su durumda:)
yine de kapimiz acik herkese son ana kadar ..
bozkurt187 25.04.2008, 16:12 bilgi icin tesekürler
sivasspor 6-0 Denizlispor
YİĞİDOLAR 58 25.04.2008, 16:19 1- izmirliyigido (Y.KINIK)- Geliyor
2- 35fulya58 - Geliyor
3- myway - Geliyor
4- yigido_sampiyon - Geliyor
5- bahadır erdem - Geliyor
6- coosivaslicoo -
7- ertugrulss -
8- bekirarda - Geliyor
9- sivsivfatih - Geliyor
10- Etem-Murat - Geliyor
11- basayev58 -
12- anilolcay - Geliyor
13- yasargul -
14- chechenmesut -
15- ahmet doğan - Geliyor
16- bayram abi - Geliyor
17- serinos -
18- arthurzizu -
19- izmirliğido - Geliyor
20- izmirliğido arkadaşı - Geliyor
21- izmirliğido arkadaşı - Geliyor
DİĞER TARAFTAN ALINTI YAPTIM.GELENLER VAR SANIRIM.EN SON BUYDU.DÜZELTİRSİNİZ.LİSTE İNSANA ETKİ YAPAR DİYE DÜŞÜNDÜM.
Etem-Murat 25.04.2008, 16:30 ben de şirinyerde olacagım gadas
hatayda oruyuyorum gelirm tam saatinde
ben de şirinyerde olacagım gadas
hatayda oruyuyorum gelirm tam saatinde
TEK yigido fotojenik insan Etem Abime tesekkurler:)
BABACANLAR 3-4 KİŞİ KALMIŞ OLABİLİR.10-15 KİŞİ DAHA GELSİN.GENÇLER AYAKTA GİDER.OTOBÜS YAN YATSIN YA SİVASSPOR İÇİN.
Bu Sütünlardan birbirimizi tanıma ve kaynaşma ortamı yaratılmış oldu.İzmirli yigido ve myway bu muhteşem organizasyon için büyük çaba harcadılar.Kendilerine teşekkür ederiz.Organizasyon haberleşmesinde www.sivasspor.com yönetimine de ayrıca teşekkür ederim.Net üzerinde olası haberleşme imkanı kesildiğinde organizasyonun şekillenmiş bulunduğu unutulmamalıdır.
Bu esnada üzülerek ifade etmeliyim farklı Sivas forum sitelerine konu ile ilğili site ismi vermeden bilğilendirmek amaçlı duyurularıma ne yazık ki cevap alamadım.Bu ne biçim Sivaslılıktır.Yazıklar olsun.
1- izmirliyigido (Y.KINIK)
2- 35fulya58
3- myway
4- yigido_sampiyon
5- bahadır erdem
6- coosivaslicoo
7- ertugrulss
8- bekirarda
9- sivsivfatih
10- Etem-Murat
11- basayev58
12- anilolcay
13- yasargul
14- chechenmesut
15- ahmet doğan
16- Huseyin Gokce
17- serinos
18- arthurzizu
19- izmirliğido
20- izmirliğido arkadaşı
21- izmirliğido arkadaşı
27 kisilik otobus ayarlandi...
Denizlispor - Sivasspor maçı için Denizli'ye hareket güzergahı ve saati aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır. Herkese kolaylık olması açısından ve zaman kaybı olmaması açısından sadece 3 hareket noktası belirlenmiştir. Arkadaşların, bu hareket noktalarında belirtilen saatlerde olması önemle rica edilir.
12:30 - Karşıyaka Vapur İskelesi Önü
13:00 - Şirinyer (Tansaş Önü)
13:15 - Buca (Belediye Önü)
Aracımızın tanınması için otobüste SİVASSPOR bayrağı olacaktır.
Lütfen gelecek olanlar hareket saatinden 10 dakika evvel duraklarda bulunsun.
Listenin son hali budur baska gelmek isteyenler 0505 249 39 80 (mustafa ) benle irtibata gecebilir..
izmirliyigido 25.04.2008, 17:23 Arkadaşlar hazırlayabilenler SARI KARTONa esprili şekilde (küfür ve aşağılama, hakaret içermeyen) Şampiyonlukla ilgili, Fener ile ilgili, G.Saray ile ilgili PANKARTLAR HAZIRLASINLAR...
Amaç tribünleri renklendirmek. Bende dev bir PANKART, Büyük bir BAYRAK, ve bomba gibi 3 tane TEZAHÜRAT-MARŞ getiriyorum ki, Süüperr, SüPerr.... HAYDİ YİĞİDOLAR, BAYRAMA GİDİYORUZ....
.
izmirliyiğido35 25.04.2008, 19:02 İNŞALLAH GÜZEL MAÇ OLUR BAYRAM HAVASINDA GEÇER
sivsivfatih58 25.04.2008, 22:49 abi ben tam teşki,lat 1'e 10 kala buca belediyenin orda olcammmmmmmm
abi ben tam teşki,lat 1'e 10 kala buca belediyenin orda olcammmmmmmm
gardas forma ayarlarsan fazla unutma aman bana da:D
sivsivfatih58 25.04.2008, 22:56 krdşm valla bitane attkı bulabildim bide pankart bakalım mücadele ediom bulursam getircem
organizasyonu yapan arkadaşlara teşekkür ederiz
iyi yolculuklar
arkadaşlar otobüse 3 ezik forma veya atkısı olanları almayın
otobüste gerçek Sivassporlular olsun..
yigido_sampiyon 26.04.2008, 00:34 tamam yarın buca belediyesinin orda buluşuruz...
ademgoze 26.04.2008, 00:40 hayırlı yolculuklar izmirli yiğidolar
sivsivfatih58 26.04.2008, 00:57 abi maça gelcek arkadaşlar fazla forma atkı yazı olursa getirin lütfen buca belediyesinin orda buluşmak üzere biz yarın denizliyi çitletcez söz meclisten dışarı çekirdek demedim dikkatinizi çekerim babacanlar
Maca gidemese de uzaktan bize deteklerini sunan herkese tesekkurler. Insallah gidiyoruz ve 3 puanla donuyoruz...;)
DENİZEVİ 26.04.2008, 03:39 Yolunuz Açık olsun !..
SiVaSsPoR'a Başarılar Dilerim
http://i32.tinypic.com/2zqaa81.gif
izmirliyigido 26.04.2008, 09:33 krdşm valla bitane attkı bulabildim bide pankart bakalım mücadele ediom bulursam getircem
Evet arkadaşlar fazla forma ve atkı bulursanız getirin, Sarı kartona yazılarıda unutmayın.
.
sinan-58 26.04.2008, 09:50 Evet arkadaşlar fazla forma ve atkı bulursanız getirin, Sarı kartona yazılarıda unutmayın.
.
kartonları kesin hazırlayın çok etkili olur
tihminliyigido 26.04.2008, 11:20 gardaşlarım otobüsünüz herhalde stada kadar gelir sizi orda karşılarız inşallah kazasız belasız sağsalim gelirsiniz bekliyorum hepinizi dörtgözle
gardaşlarım otobüsünüz herhalde stada kadar gelir sizi orda karşılarız inşallah kazasız belasız sağsalim gelirsiniz bekliyorum hepinizi dörtgözle
insallah gardas gorusmek uzere:)
|