Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Haziran'da Tesislerdeyiz
merkez-1 25.04.2008, 13:11 Çok değerli Sivassporlular.Beklediğiniz günleri size 2008-09 sezonunda yaşatacağız.Tek Grup Tek Tribün çalışmamızın kabulü Sivasspor Tesislerinde noktalanacaktır.Bu gün herkez eşitliği kabul ederek YİĞİDOLAR safına geçişini ilan edebilir.Konuşurak teraziyi dengede tutacağız ve Allahın izni ile Tek Grup Tek Tribün olarak yolumuza muhteşem bir şekilde devam edeceğiz.Olumsuz bir durum olmasında ise Kulübümüzün bir sözü herkeze yetecektir.Benim grubum YİĞİDOLAR diyerek gerekli cevabı herkeze verecektir.YİĞİDOLAR yeni sezonda tribünlerdedir.Ancak bunu birleşmeyerek değil birleşerek yapmak istemektedir.Dualarınız bizlerle olsun.Beklediğiniz Tek Grup hayatınıza inşallah girecektir.SİVASSPORUMUZA DESTEK BÖYLECE DAHA GÜZEL OLACAKTIR.
YER: Sivasspor Tesisleri
TARİH-GÜN: 14.06.2008-Cumartesi
SAAT: 15:30
DAVET: Her Gruptan 2'şer Kişiyedir
Telefonla Grupların Önde Gelenlerine Haber Verilmiştir.Ulaşamadığımız Kişilere Buradan İletiyoruz.Yiğido Gençlik ve Çılgınlar 58, İletişimi Lütfen Kuralım.Merkez Tayfa'ya Teşekkürler.
GERİ SAYIM
50 GÜN......
Divriği58- 25.04.2008, 13:18 KESİNLİKLE KATILIYORUM BİRLİKDEN KUVVET DOGAR
ferhat_58_oğuz 25.04.2008, 13:45 EVET BU DÜŞÜNCE MÜKEMMEL BÖYLE OLMALI O ZAMAN O GÜZEL TİRİBÜNÜ İZLEYE BİLİRİZ
akifeker 25.04.2008, 13:48 hll olsun sivaslının gucunu her kese gösterelimde
DAVET: Her Gruptan 2'şer Kişiyedir bunu anlamdım herkese açık deilmi bu grup
merkez-1 25.04.2008, 13:59 hll olsun sivaslının gucunu her kese gösterelimde
DAVET: Her Gruptan 2'şer Kişiyedir bunu anlamdım herkese açık deilmi bu grup
grupların lider sıfatında olan kişilerle konuşularak başarıya ulaşılacaktır.bu kişiler daha sonra grup içindeki taraftarlara gerekli talimatı vererek yeni sezona bomba gibi gireceğiz.herkez eşit olacak.grupların liderleri YİĞİDOLAR adı altındada liderliklerini eşit şartlar altında yürütecektir.
diğer konularımız takip edildiyse ne demek istediğimiz anlaşılmaktadır.nesela bizden de 2 kişi olacak.inşallah o günkü şanslı kişilerden biride ben olurum.tesislerde YİĞİDOLAR marka adının kullanılması için kulübümüze gerekli evraklar ise hediyemiz olacaktır.
derglerimiz,gazetelerimiz,mağa zalarmız da ilerki günlerde olacak.bunları yaparken kimseyi yetim bırakmak istemiyoruz.herkez destek verecek kazanacağız kazandıracağız.kaybeden aramızda olmayacak.
Del Piero 25.04.2008, 14:04 inşallah olur inş.. bizlerde imrenilecek bir trün grubunu sivasta oluşturabiliriz...
sezon açılışına yakın ve denk geldiği için mantıklı buluyorum.yapılan plan ve proğramı destekliyorum.
aslında asıl süpriz bana göre lokalin açılması olacak.oda 29 hazirandaydı sanırım.insallah istanbulda açılacak olan bu lokal sivastada açılır.sivastaki çalışmalara belli kesimin desteğine göre hareket ediliyor diye düşünüyorum.herkez tamam derse bu işlerde sonuçlanır.daha çok mutlu oluruz.tek grup şart.olacak insallah.ben duamı ettim.ben düşüncelerimi vurguladım.başarılar....sivast aki sağlan 1015 çocukluk arkadaşlarıma telefon açtım.destekleyin dedim.kime sorarsam mantıklı buluyor.inş. yeni stad veya şu zamanki stadda maratonda şov olacak.
akifeker 25.04.2008, 14:42 grupların lider sıfatında olan kişilerle konuşularak başarıya ulaşılacaktır.bu kişiler daha sonra grup içindeki taraftarlara gerekli talimatı vererek yeni sezona bomba gibi gireceğiz.herkez eşit olacak.grupların liderleri YİĞİDOLAR adı altındada liderliklerini eşit şartlar altında yürütecektir.
diğer konularımız takip edildiyse ne demek istediğimiz anlaşılmaktadır.nesela bizden de 2 kişi olacak.inşallah o günkü şanslı kişilerden biride ben olurum.tesislerde YİĞİDOLAR marka adının kullanılması için kulübümüze gerekli evraklar ise hediyemiz olacaktır.
derglerimiz,gazetelerimiz,mağa zalarmız da ilerki günlerde olacak.bunları yaparken kimseyi yetim bırakmak istemiyoruz.herkez destek verecek kazanacağız kazandıracağız.kaybeden aramızda olmayacak.
o kadar çok başı boş grup var ki sizde haklısınız
Bortecine23 25.04.2008, 14:52 Umarım sonuc verır bırlıkden kuvvet dogar...
YİĞİDOLAR 58 25.04.2008, 15:56 SİVASSPOR İYİ HİZMET GÖRMELİ.ÇOK ÇALIŞMALIYIZ.BİRLİK BERABERLİK ŞART.GELEN GELİR GELMEYEN GELMEZ.BİR YOL VERİLDİYSE O YOL YİĞİDOLARA AİTTİR.EŞİTLİK İSTEYEN BU YOLDA OLMALIDIR.
50-
yusuf_yusuf 25.04.2008, 16:39 inşlah sonuç verırı umarım bende katılıyorum------------
Hayırlısı olsun diyelim birlikten kuvvet dogar
mesut_tncsvs 25.04.2008, 18:24 abi üniyle birlikte bizde sizle hareket edicez inşallah
YİĞİDOLAR 58 25.04.2008, 18:28 O GÜN GELECEK.O GÜN SİVASIN YENİ SEZONDA SİVASTA İLK MAÇI OLACAK.DİYECEĞİZ Kİ HEYKELDE BULUŞUYORUZ.HERKEZ ORAYA AKACAK.HER GRUP BU ÇATI ALTINDA OLACAK.HERKEZ HAKKINI TAM ALACAK.
merkez-1 27.04.2008, 11:45 sadece
48 gun kaldı....
sivasspor....
sivasli_kocak 27.04.2008, 11:51 sivas için daha hayırlı olur guzel bir buluşma olur
DOSTLAR BÜTÜN TARAFTAR GRUPLARNIN TEK DERDİ SİVASSPORUN DEDİ DEĞİLMİ.CEVAP EVETSE NEDEN AYRI YERLERDEN KÜÇÜK SESLER ÇIKIYOR.BİRLEŞİLSİN TEK YÜREKTEN ÇIKSIN SESLER.LÜTFEN BİRLEŞİN.
...HERŞEYE RAĞMEN SİVASSPOR...
Sevindim..Guzel Insallah Hayirlisi Olur..
mermerbey 28.04.2008, 18:41 BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.
YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer
XXCakir58 28.04.2008, 18:47 gelme isterdim ama mahlesef yurtdisindayim:(
umarım bırlesme gerceklesır...
mermerbey 28.04.2008, 18:51 BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
YiğidoGençlik 28.04.2008, 18:53 BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
haklısın zaten baştan sona saçmalık millette bunlara inanıp dinliyor
mermerbey 28.04.2008, 18:55 haklısın zaten baştan sona saçmalık millette bunlara inanıp dinliyor
BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
mermerbey 28.04.2008, 19:02 BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
EVET İSTEMİYOZ.SİLİNSİN LÜTFEN.
KFEDEN ÇIKTINIZ YALNIZ KALDIM YAV.DAYAK YEMİYEM:f
MustafaParlak 28.04.2008, 19:48 galatasaray maçında denenmelidir...
galatasaray maçında denenmelidir...
ya kardeşim şimdimi destekliyorsunuz.denenecek yeni sezonda.denenmesede bilinecekki yer burası.
derin konulara gruplarla girecez o gün.
şimdi herşeyi de anlatmak olmaz.
bide konuların silinmesini istiyoruz.ama site yönetimi gördüğü gibi herkez bu konuyu destekliyor.kaybolan konularımız olduğu için SİLİNSİN DE kararlıyız.
kaybolan konularmıza bunlarıda ekleyin.
silinsin konularımız lütfen.
RÜŞTÜ AMCA KONUYU SİLERMİSİN.
SİTEDE OLMAK İSTEMİYORUZ.
LÜTFEN.YUKARDA BELİRTİLMİŞ.
Birleşme olsun da birileri bu iş den rant saglamasın yoksa kimse babasının hayrına bişeyler yapmaz
Birleşme olsun da birileri bu iş den rant saglamasın yoksa kimse babasının hayrına bişeyler yapmaz
KANKA SEN BİLİYORMUSUN SİVASSPOR ARTK YİĞİDOLAR İSMİNİ KULLANAMAZ.AMA KULLANIYOR.NİYE BİZ SİVASSPORLUYUZ.
MİLLET YANLIŞ ANLAYA BİLİR.
RÜŞTÜ AMCA KONUYU SİLERMİSİN.
SİTEDE OLMAK İSTEMİYORUZ.
LÜTFEN.YUKARDA BELİRTİLMİŞ.
ALLAH RIZASI İÇİN VE SİVASSPOR İÇİN AYRI TUTARSAK TEK GRUP İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA HAZIRIZ.
ELEŞTİRDİĞİN İ.LERİ BENDE ELEŞTİRİYORUM.HERŞEY DOĞRUDUR AMA BU KONUYUDA KARIŞTIRANLAR VAR.
GÜN GELSİN HEP BERABER KUTLAYALIM SONUCU.
SABIR HERKEZİ BÜYÜTÜR.
14 HAZİRANDA BELİRLİ SAYIDA ARKADAŞLARIMIZ DENİLEN YERDEDİR.ŞUAN İÇİN TEPKİLERİN AZALMASI BEKLENDİĞİ İÇİN 2 GRUP ARANMAMIŞ.ARANACAKLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA.NE İSTİYORSANIZ GELİN O GÜN VURGULAYIN.BİZDE SİZLERLE İSTEYELİM.KOZDAN YARARLANIN.ALLAHA EMANET HERKEZ.
KÖSTEBEKLERİ EZECEĞİZ.PROVOKATÖR İNSANLAR SİZİ
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
BU NİCKİ KULLANAN PROVOKATÖR İNSAN.
KONUŞTUK MERMERLE.YOLCULUKTAYDI BU YAZILAR YAZILIRKEN.BEN SALAK DEĞİLİM Kİ ÖYLE YAZAYIM DEDİ.BİZDE O SANIYORUZ.AMA BENDE İSTERSEM NİCKİME AHMET MEHMET YAZARIM.FARK BURADA.NE YAPIYORSAK BİLEN KİŞİLER ARAMIZDAKİ HAİNLER.İYİ ROL YAPIYORSUNUZ.İSPATLARSAK VAKIFA SOKARIZ SİZİ.ŞİMDİDİEN BAĞLARINIZI KOPARTIN.GERÇEK MERMER SİVASTADIR BU TARİHTE.GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.İNANMAYIN BU Ş.LERE.
MARMARA İ.LERİ BUNLAR.
............. SİZLERİ.
KUSURA BAKMAYIN SİNİRLENDİM.MESAJLARIM MANTIKLIDIR AMA SİNİRLENDİM.
BU NİCKİ KULLANAN PROVOKATÖR İNSAN.
KONUŞTUK MERMERLE.YOLCULUKTAYDI BU YAZILAR YAZILIRKEN.BEN SALAK DEĞİLİM Kİ ÖYLE YAZAYIM DEDİ.BİZDE O SANIYORUZ.AMA BENDE İSTERSEM NİCKİME AHMET MEHMET YAZARIM.FARK BURADA.NE YAPIYORSAK BİLEN KİŞİLER ARAMIZDAKİ HAİNLER.İYİ ROL YAPIYORSUNUZ.İSPATLARSAK VAKIFA SOKARIZ SİZİ.ŞİMDİDİEN BAĞLARINIZI KOPARTIN.GERÇEK MERMER SİVASTADIR BU TARİHTE.GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.İNANMAYIN BU Ş.LERE.
MARMARA İ.LERİ BUNLAR.
............. SİZLERİ.
KUSURA BAKMAYIN SİNİRLENDİM.MESAJLARIM MANTIKLIDIR AMA SİNİRLENDİM.
Bu yazılar yazılırken yolculuktaydıda peki bu video58 nickli arkadaşla beraber aynı cafeden yazmadılarmı?
EVET İSTEMİYOZ.SİLİNSİN LÜTFEN.
KFEDEN ÇIKTINIZ YALNIZ KALDIM YAV.DAYAK YEMİYEM:f
Bu yazılar yazılırken yolculuktaydıda peki bu video58 nickli arkadaşla beraber aynı cafeden yazmadılarmı?
gardaş yolculukta olan kişi nasıl yazsın.adamın isminin kullanılmasını istemiyoruz.düşmanı sivastaki çalışma ile çatlatacağız.
toplantılarımız kavga nedeni ile 3 prça halinde oldu.son 3 tanesi.o yüzden biz bu nickleri sorgulayamadık.sonradan çözdük.dikkat edersen ben bile zamanında bunları doğrulamışım.çünkü gerçek sanıyorum.ben eminim herkez emin aramızdaki 40 sağlam tabandan 2 kişi gerçek artık.çözmesen isyan edermiyiz.gel bizden gözük sonra yalanmış gibi konu kapansın.siteyi istemiyoruz.eleştiri lıp sivastakilerin tepki vermesini sağlauyacaklardı.olduda.
adam diyor ben değilim ya diyor.siteye her zaman bakmıyoruz ki.bakıncada ha tamam bizimkiler gerekeni yazmış diyoruz.en son bakıncada olumsuz ve kaçıyoruz gibi göstermişler.birde isim takmışlar endilerine.onlarla ilgilenemedik.çünkü planları iyiydi.sonradan çözdük gardaşım.mermerbey ne kaçacak.gelsinler istediğini herkez alsın diyor.düşmanımız bile gelsin diyor.herşey büyük tarfatar oluşumu için diyor.
az kaldı sayın sayın gardaşlar....
|