Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN ARDINDAN
SivasSpor.Com 26.04.2008, 22:29 http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg
Sivassporlular maçtan sonra büyük sevinç yaşarken, Teknik Direktör Bülent Uygun, "Gönüllerin şampiyonuyuz" dedi. Ligdeki 22. galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Uygun, "Bunu Anadolu'dan mütevazi bir takım başardı. 40 milyon insanımızın duasıyla buralara geldik. Sivasspor şampiyon olamazsa bile gönüllerin şampiyonudur. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Sivasspor doğru bir sistem varsa, Anadolu'dan da şampiyon çıkabileceğini kanıtladı. Biz yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin berabere bitmesini arzuluyoruz. Kalan iki maçımızı da kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz Denizlispor'u şaibeye meydan vermeden aslanlar gibi mücadele ettiği için kutluyorum" diye konuştu.
Bahattin 26.04.2008, 22:35 cok guzel bole devam edin oyuncu kardeslerim ligin bitimine az kaldi
GokhanTurna 26.04.2008, 22:36 Helal Olsun Hocam...Gecense Bu Durumda Olcagımıza Ben İnanıyordum...Gecense 2.yarı cok güsel gecmişti cünkü...Lig Başlarında arkadaslarla iddaaya girdim sivas ilk 5 girmez dediler ben girer dedim...sivas bjknın üstünde ligi bitiremez dediler ben bitirir dedim...sivas 60 puan toplayamaz dediler ben toplar dedim ve sivas trabzona 7 puan fark atamaz dediler en az 25 puan fark attık ve toplam 30 kagıt aldım saol sivassporum=)
sivas_kangallı 26.04.2008, 22:44 hadi sivasım hedefe 2 kaldı inş yarınkı maç berabere biter sivasım süpersin tek büyük sensin.
muhsin koçak 26.04.2008, 22:46 şu andan itibaren kelimeler kifayetsiz!!! binlerce teşekkürler sivassporum.
sivaslitaner58 26.04.2008, 22:48 bungun yendik bulent hocamizi kutluyorum
yerliturkuaz 26.04.2008, 22:49 YARINKİ MAÇ BERABER BİTERSE BİZİM İÇİ MÜKEMMEL BİR SONUÇ OLACAK.. TEŞEKKÜRLER BÜLENT HOCAM VE ASLANLARI...
yusuf_yusuf 26.04.2008, 23:27 her iki takımıda kutluyorum ya hak eden kazandı dıee dusunuyorum
Kangallı Kasım 26.04.2008, 23:39 Bülent Hocam,öncelikle oyunculara ve bütün camiaya aşıladığınız inanç ve cesaretten dolayı sizi kutluyorum.Sivas, aylardır beklenen ve birtürlü düşüşe geçmeyen direnciyle Türkiye'ye ders verdi.Bu herşeye bedel bence.Onurlu mücadelenin temsilcisi ve örneği oldu.
XXCakir58 26.04.2008, 23:43 hocam sizi kutluyorum. Insallah daha iyi sonuclar aliriz
Hocamızında dediği gibi doğru sistemi takıma uyguladıktan sonra şampiyon olmak için engel kalmıyor, bunun yanına fedakarlık ve inançta eklenince hem gönüllerin, hemde Süper Ligin şampiyonu olursun ;)
kaya0758 27.04.2008, 01:28 hocam sizi seviyorum;
hiç bir maça aynı 11 le çıkmıyor hocamız.liverpoolun hocası rafiel benitez gibi
ama hocam ıvan cvetkov daha fazla oynamalı yahu
Hocam takımda aşırı bir stres var, buna bir çözüm bulmanız lazım. Bunu mesela yazılı ve görsel basından uzak tutarak başlayabilirsiniz. Elbette stresli olacaklar ama bu kadarı da fazla bence. Hergün kendilerini basında görünce onlarda heyecanlacaktır tabi ki. Bu yüzden iki hafta disiplini elden bırakmamak lazım.
bahadır erdem 27.04.2008, 12:58 BÜLENT HOCA DEĞİŞTİ Mİ?
MAÇIN ARDINDAN TAKIMIN KALDIĞI OTELE GİTTİK!
BÜLENT HOCA OTELDEN AYRILIRKEN BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEDİK.
AMA NEDENSE 2-3 DAKİKA SÜRECEK BU İŞLEMİ BÜLENT HOCA AGRESİF TAVIRLARLA
YAPMAK İSTEMEDİ.
ZATEN FOĞRAFTA Kİ YÜZ HALİNDEN DE ANLAŞILMIYOR MU?
BÜLENT HOCAM;
TARAFTAR OLMAZSA NE TAKIMLAR NEDE TEKNİK DİREKTÖRLER
OLUR.
LÜTFEN BUNU UNUTMAYIN...
KİBİR EN TEHLİKELİ ŞEYDİR!!!
alperen5841 27.04.2008, 13:56 AĞLAMAK İSTİYORUM. BİZE BU GÜNLERİ YAŞATAN EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
yigidomustafa58 27.04.2008, 14:56 hocam sizi terik ediyoruz bravo...
yasargul_58 27.04.2008, 14:57 maç sonrası cektirdigimiz fotografları bulamadım yardım ederseniz sevinirim
izmirliyigido 27.04.2008, 18:11 Bülent hocamıza bugüne kadar ki yaşattığı güzellikler ve mutluluklar için çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi onun sayesinde tüm Türkiye SİVASSPOR gerçeğini ve varlığını tanıdı.
Ama dün akşamki olaylar içinde teessüfleri bildirmek zorundayım. İzmir'den otobüs kaldırıp ta Denizli'ye gittik. Maç sonrası kaldıkları otele kadarda ziyarete gittik. Aramızda bulunan gençler doğal olarak futbolcularla ve Bülent hocamızla fotograf çektirmek istediler. Hayrettin kardeşimizin davranışları ve Bülent hocamızın sinirli hareketleri hepimizi üzdü. Aramızda ki gençler bayağı kırıldı.
Hocam, sen varsın diye biz buralardayız ama, biz varız diye de sen buralardasın. İnan seni çok seviyoruz. Bu hareketini görevini layıkıyla yaptığın için aşırı motivasyona ve strese bağlıyoruz. Ama yinede seni çok seviyoruz.
.
Abdullah DuMaN 28.04.2008, 08:46 Uygun: Hedefe iki adım kaldı!
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Denizli gibi çok önemli bir engeli kayıpsız aştıklarını belirterek, “Hedeflediğimiz puana doğru emin adımlarla gidiyoruz. Son 2 maçı da kazanacağız” dedi
BÜLENT Uygun, Denizlispor’u deplasmanda yenerek hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Uygun şöyle konuştu: “Hedefimiz 76 puanla ligi bitirmekti. Şu an 70 puana ulaştık. Son iki maçımızı kazanacağız. Hedeflediğimiz Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. Denizlispor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz iyi bir takım. Erken gol bizi rahatlattı. Maç boyunca üstün olan taraf bizdik. Galibiyeti hakettik.” DENİZLİ Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise maçın geneline bakınca yenilyi haketmediklerini söyledi. Kurtar, “Erken gol takımın oyununu olumsuz etkiledi. Daha sonra toparlandık. Sakatlıklardarn dolayı erken zorunlu değişiklikler yaptık” dedi.
Abdullah DuMaN 28.04.2008, 09:01 BÜLENT HOCA HEP DOĞRULARI SÖYLER.................
DENİZLİ MAÇINI YENDİK İNŞ. GERİDE KALAN GALATASARAY VE GENÇLERBRLİGİ MAÇINIDA YENERİZ
NamikKemalUlusoy 28.04.2008, 19:19 YİGİDOLAR SİZLERLE GURUR""DUYUYORUM BŞK.YNTC.HOCA.TOPÇU.MALZEMECİ. HEPİNİZ HARİKASINIZ.ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN.PAZARA TEKKENİN TOPRAĞINI KALDIRIRSINIZ ŞEHRİN ÜZERİNDEN.2000 BAYRAK NOLDU. İST. CADDESİNDE DÜN 2 ADET ASILIYDI.BU GÜN BİRAZ<ÇOĞALMIŞ.
STO ÇEHİZ OLSUN DİYE Mİ DAĞITI BAYRAKLARI.LÜTFEN ŞEHRİMİZİ BAYRAKLARLA DONATALIM.BÜLENT HOCAMA TAM DESTEK.SELAMLAR.BAŞARILAR DİLERİM.
sevgili hocam gönüllerin şampiyonluğu tamam.sırada süper liğ şampiyonluğu var.sizler bunu başaracaksınız inşallah.size güveniyor ve inanıyoruz.Allah sizlerden razı olsun ki bizlere bu mutlulukları yaşatıyorsunuz.
|