Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamerun Aslani Raymond Kalla!!
ElbeyLi58 11.08.2005, 07:13 Kırmızı-Beyazlı renklere resmen bağlanan 1.90’lık dev stoper Raymond Kalla, Yiğidolar’ın huzuruna çıkacağı günü iple çektiğini belirtti. Burada başarılı olacağımdan eminim” dedi
Kariyeri muhteşem
Sivasspor’un son transferi Raymond Kalla, dün Sivas’ta 2 yıllık resmi imzayı atarken, ayağının tozuyla iddialı açıklamalar yaptı. 30 yaşında ve 1.90 boyunda olan tecrübeli futbolcu, Türkiye Ligi ve Sivasspor taraftarı hakkında olumlu referanslar aldığını belirterek, “Teklifi aldıktan sonra tereddüt etmeden kabul ettim. Kariyerim başarılarla dolu. 82 kez Kamerun milli takımının formasını giydim, 2 Afrika şampiyonluğu, 3 de Dünya Kupası gördüm. Türkiye’de de bu zincire bir halka daha eklemek istiyorum” ifadesini kullandı.
basarlar dilerim bu sekilde hırslı olmasıda ayrı bir avantaj bizim icin!!!
defansda sıkıntılar bitecek. orta sahayada oyun kurucu geldimi işlem tamam inşallah
CÜSSKB-Aynur 11.08.2005, 14:01 Sivasspor bu yıl, bir değil birkaç yıldız çıkaracak inşallah.
Sivassporlu Futbolcularin Hepsi Bir Yildiz
<<<<<<<<<<en Büyük Sivasspor>>>>>>>>>>
serhankaburcuk 12.08.2005, 14:52 Raymand KALLA'nın hırslı olması bizim için çok büyük avantaj...İnşallah Sivassporumuzda büyük başarılara imza atar...
GeCeVeMaVi58pRf 17.08.2005, 14:43 aslında sivassporun benim gibi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı var ters kosular yaparım pas yüzdem çok iyidir forveti çok rahatlatırım orta sahada defansı çok rahatlatırım ...valla daha ne olacak benim gibi futbolcu bıraz zor bulurlar hemde sivaslıyım kalbımle oynarım...yetmezmıi...
aslında sivassporun benim gibi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı var ters kosular yaparım pas yüzdem çok iyidir forveti çok rahatlatırım orta sahada defansı çok rahatlatırım ...valla daha ne olacak benim gibi futbolcu bıraz zor bulurlar hemde sivaslıyım kalbımle oynarım...yetmezmıi...
gECE mAVİ sEN defans oynuyosun yanılmıyosam!Ama Dedğin özellikler Serhan abimde war!:D
1967_DERNEK_10UR 17.08.2005, 20:20 TEK YILDIZ MEHMET YILDIZ:D
1954adanasporlular 17.08.2005, 22:03 hayırlı ugurlu olsun sıvasspora emegının hepsını harcayıp basarılı olur ıns.
hirs güzeldir ama yasi biraz fazla gibi geldi bana ama idareli kullanirsak 2 sene oynar
GeCeVeMaVi58pRf 18.08.2005, 15:33 Inşallah Kardes Hayirlisi Olsun
Adanada Hakettiği Yere Gelir Inşallah...
1967_DERNEK_10UR 18.08.2005, 16:09 hayırlı ugurlu olsun sıvasspora emegının hepsını harcayıp basarılı olur ıns.
EYWALLAH KARDEŞ SİZDE BİR AN ÖNCE İNŞALLAH LİGE DÖNERSİNİZ YARIM ASIRLIK KLÜB BU HALE NASIL GELDİ GERÇEKTEN ÇOK YAZIK..
Hayirli Olsun Inşllah Hepsi Yildiz Olurda Bizleri Sevindirirler
Sivasli-Imparator 21.08.2005, 00:14 Bugun oynadi oyle degilmi Raymond?
Son Dakikalarda girmisti oyuna.. Acayip defans futbolcusu..:D
emreOKOCHA 24.08.2005, 01:04 arkadaslar RAYMOND KALLA gercektende besiktastaki ronaldo tarzında sarkık libero oynar.ama hızlı ve kuvvetlidir.karıyeri asla tartısılmaz.gs li songla beraber 3 dunya kupası oynadı yanyana.ama bazı dezavntajları var bochumda ada yaptı bunları bazen defansta riske girebilo.bochum bu yuzden 2 gol yedi.ama koca bi senede 2 gol olabilir.kafa vurusları etkilidir.defanstan cıkıp luciano uche tarzında kafa golleri atar.bochumda cok kafa golu var.markaj adamıdır.umarım basarılı olur.bazı arkadaslar yasına takmıs ama futbol ne yasla ne ayakla oynanır!!futbol akılla oynanır!ben 40 a yakın cok oyuncu tanyorum.GİANFRANCO ZOLA-CAGLİARİ(41),FERRERA-JUVENTUS(42)(BU SENE BIRAKTI) MARTİN TAYLOR-EVERTON(41) SHORUNMU(39) UCHE(40)....YANİ BUNlara bakmamak lazımve herkes yasına takmıs bence hicbir sorun yok.iyi oynarsa 4-5 sene rahat oynar.
emreOKOCHA 24.08.2005, 02:25 burda da kallanın kariyer resimleri 4 -5 tane site url si
http://sunsite.tus.ac.jp/wc94/images/photos/CMRvsSWE.1.0619.gif
http://www.vfl-bochum.de/kickit/upload/team/04_05/200x266/raymond_kalla.jpg
http://wwwradig.in.tum.de/people/wimmerm/lehre/ba_weber/soccer-frontend-offline/photodb/photodb/spieler/xlarge/spie-188.jpg
http://www.rp-online.de/layout/showbilder/6524-163927_GERMANY_SOCCER_BOCHUM_B OC119.jpg
http://www.rediff.com/sports/football/2002/jun/01mat3.jpg
http://kircher-autogramme.de/images/kallawm02.jpg
GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 14:28 bence bu senenın en flas transferlerınden bırısı inşallah basarılı olur...
ilteriş58 26.08.2005, 13:20 arkadaslar RAYMOND KALLA gercektende besiktastaki ronaldo tarzında sarkık libero oynar.ama hızlı ve kuvvetlidir.karıyeri asla tartısılmaz.gs li songla beraber 3 dunya kupası oynadı yanyana.ama bazı dezavntajları var bochumda ada yaptı bunları bazen defansta riske girebilo.bochum bu yuzden 2 gol yedi.ama koca bi senede 2 gol olabilir.kafa vurusları etkilidir.defanstan cıkıp luciano uche tarzında kafa golleri atar.bochumda cok kafa golu var.markaj adamıdır.umarım basarılı olur.bazı arkadaslar yasına takmıs ama futbol ne yasla ne ayakla oynanır!!futbol akılla oynanır!ben 40 a yakın cok oyuncu tanyorum.GİANFRANCO ZOLA-CAGLİARİ(41),FERRERA-JUVENTUS(42)(BU SENE BIRAKTI) MARTİN TAYLOR-EVERTON(41) SHORUNMU(39) UCHE(40)....YANİ BUNlara bakmamak lazımve herkes yasına takmıs bence hicbir sorun yok.iyi oynarsa 4-5 sene rahat oynar.
dediğin gibiyse bir çok ünlü futbolcunun özellikleri bu adamda toplanmış. inşallah hayırlı olur.
Ronaldinho 29.08.2005, 19:23 arkadaslar RAYMOND KALLA gercektende besiktastaki ronaldo tarzında sarkık libero oynar.ama hızlı ve kuvvetlidir.karıyeri asla tartısılmaz.gs li songla beraber 3 dunya kupası oynadı yanyana.ama bazı dezavntajları var bochumda ada yaptı bunları bazen defansta riske girebilo.bochum bu yuzden 2 gol yedi.ama koca bi senede 2 gol olabilir.kafa vurusları etkilidir.defanstan cıkıp luciano uche tarzında kafa golleri atar.bochumda cok kafa golu var.markaj adamıdır.umarım basarılı olur.bazı arkadaslar yasına takmıs ama futbol ne yasla ne ayakla oynanır!!futbol akılla oynanır!ben 40 a yakın cok oyuncu tanyorum.GİANFRANCO ZOLA-CAGLİARİ(41),FERRERA-JUVENTUS(42)(BU SENE BIRAKTI) MARTİN TAYLOR-EVERTON(41) SHORUNMU(39) UCHE(40)....YANİ BUNlara bakmamak lazımve herkes yasına takmıs bence hicbir sorun yok.iyi oynarsa 4-5 sene rahat oynar.
Kibrisli 29.08.2005, 19:34 Arkadaşlar kimden bahsettiğimizi biliyoruz galiba. Bahsettiğimiz insan Raymond KALLA Avrupanın en güçlü savunma oyuncularından bir tanesi bence Sivasspor kendisinin değil Türkiye deki en önemli transferlerden birini yaptı. Bundan önce ismini çok duyduğum ve alındığını öğrenince bukadar parayı nerden buldular diye kendime sormama neden olacak kadar önemli bir oyuncu.
Geçen sene 23 maçta 5 gol atmış yine geçen sene iki kez de UEFA da oynamış.Zamanında yerinde müdaheleler yapan bir oyuncu. Song ile oyun tarzı çok benzeşiyor bunun yanında 88 defa Kamerun milli takımında oynamış. 22 kere de -ki 2002 dünya kupası dahil- Milli takım kaptanlığı yapmış bir oyuncu Sivassporda, artık diyecek birşey yok bence.. :D
insallah basarili olacak ...
skywriter 14.09.2005, 10:25 Raymond Kalla Bongo
Doğum Tarihi : 22.04.1975
Uyruğu : Kamerun
Boy : 190 cm
Kilo : 90 Kg
Pozisyon : Defans
Forma Num. 5
Eski Kulübü : VFL Bochum
Galatasaray karşısındaki oynadığı Futbolla Kalitesini ıspatladı. Sivasspora ne kadar yaralı olacağının sinyallerini verdi..
Tasindi...
kariyeri tarrisilmaz bir futbolcu sivasspora cok sey katacak biraz sabredelim daha iyi olacak daha yeni adapta oluyor
serhankaburcuk 14.09.2005, 13:32 Raymond KALLA Galatasaray maçında kalitesini ispatladı ve mükemmel oynadı...Kalla daha yeni form tutmaya başladı...Tam form tuttuğu zaman Fenerbahçeli Uche gibi olur...
GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2005, 13:37 KALLA İÇİN TEK KELİME SÖYLEYEBİLİRİM MÜKEMMEL...
ReDYiGiDo 14.09.2005, 13:48 İşte Kamerun Aslanı
ElbeyLi58 15.09.2005, 05:28 Kalla,yöresel giysileriyle tahta oturan Kamerunlu tesbih çekti,
nargile içti. Çok iddialı açıklamalarda bulundu.
G.Saray karşısında oynadığı futbolla Sivaslıların kalbini fetheden
ve tüm dikkatleri üzerine çeken Kalla, Kamerun'da dünyaya gelmiş.
7 kardeşten biri olan futbolcu 10 yaşında futbolla tanışmış.
Kamerun Milli Takımı'nın 82 kez formasını giyen 30 yaşındaki oyuncu,
Sivaslı futbolseverleri güzel günlerin beklediğini belirterek,
"İddialı konuşuyorum. İlerleyen günlerde herkes bizi konuşacak" dedi.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/09/15/im/646C1242A9EAEF44B84B1414b.jpg
omerkocyigit 15.09.2005, 08:17 evet Kalla gerçekten oynadığı yerin hakkını veren bir futbolcu nitekim bunu gs maçında gördük böyle devam ederse savunmamızda fazla sorun yaşanmaz zaten yaşanmıyorda artı duran toplarda da etkili olacaktır buna eminim..
mehmet34 15.09.2005, 10:05 Arkadaşlar kimden bahsettiğimizi biliyoruz galiba. Bahsettiğimiz insan Raymond KALLA Avrupanın en güçlü savunma oyuncularından bir tanesi bence Sivasspor kendisinin değil Türkiye deki en önemli transferlerden birini yaptı. Bundan önce ismini çok duyduğum ve alındığını öğrenince bukadar parayı nerden buldular diye kendime sormama neden olacak kadar önemli bir oyuncu.
Geçen sene 23 maçta 5 gol atmış yine geçen sene iki kez de UEFA da oynamış.Zamanında yerinde müdaheleler yapan bir oyuncu. Song ile oyun tarzı çok benzeşiyor bunun yanında 88 defa Kamerun milli takımında oynamış. 22 kere de -ki 2002 dünya kupası dahil- Milli takım kaptanlığı yapmış bir oyuncu Sivassporda, artık diyecek birşey yok bence.. :D
inşallah sivassporda başarılı olaçak takıma çok şey katacak
CÜSSKB-Aynur 15.09.2005, 12:30 Kalite Kalla-vi
G.Saray maçındaki oyunuyla göz dolduran Sivas'ın 1.90'lık savunmacısı Kalla: "Herkes bizi konuşacak".
Sivasspor'a sezon başında Almanya'nın Bochum takımından geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin Ali Sami Yen'de G.Saray'a 2-0 mağlup olduğu maçta, yenilgiye rağmen ortaya koyduğu futbolla yeteneğini ispatladı. Yiğidolar'ın Kamerunlu savunmacısı Raymond Kalla'dan bahsediyoruz. Geçen haftasonunun adından en çok söz edilen futbolcusu 30 yaşındaki Kalla da konuşmak için SABAH'ı seçti.
"GÜZEL GÜNLER YAKIN"
Kamerun'da 7 çocuklu bir ailenin ferdi olan ve futbola 10 yaşında başlayan 1.90'lık Kalla, Sivaslılar'ı övüyor: "Sivas soğuk bir şehir. Ama insanların sıcaklığı bana havayı unutturuyor." 82 kez Kamerun Milli Takımı'nda oynayan başarılı savunmacı, Türkiye'ye geliş hikayesini şöyle özetliyor: "Song ile Ali Uyanık (Allum Buker) Türkiye hakkında güzel şeyler söyledi. Song ile zaten milli takımda beraberiz. Onunla Türkiye'de de aynı forma altında oynamak isterdim." Hakan Şükür'ün çok büyük bir golcü olduğunu da ifade eden Kalla, Sivaslılar'a müjdeyi veriyor: "Herkes bizi konuşacak. Güzel günler yakın."
BROTHERS58 15.09.2005, 12:41 KALLA'NIN G.S MAÇINDAKİ FORMU HEPİMİZİ UMUTLANDIRDI HAVA TOPLARINDAKİ EKSİKLİGİMİZİ KAPATACAK KAPASİTEDE BİRİSİ.DİLERİZ YÜKSELEN FORMU BU ŞEKİLDE DEVAM EDER VE SİVASIMIZIN BASARISINDA PAY SAHİBİ OLUR.
Ben Kalla'nın bu kadar soğukkanlı oynamasına bayıldım, gardaş. Hiç panik yok, tüm müdahaleler yerinde ve zamanında. Örnek bir futbolcu. Üstelik gol yollarıda da başarılı.
Hadi hayırlısı . . .
bbptek58 17.09.2005, 09:38 ABİ KALLA GERÇEKTEN DE ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU ONDAKİ FİZİK TÜRKİYEDE KİMSEDE YOK İNŞALLAH SİVASTA DAHA ÇOK İŞLER YAPACAK
ALEME NİZAM
sarkislali 17.09.2005, 09:58 Dünki Trabzon macinda cok agir kaldi. Defansta luzumsuz yere topla oynadi. Galiba kötü günündeydi. Bir ara yüregim agzima geldi, topu kaptiracak ve göl yiyecegiz diye.Insallah ben yaniliyorum.
bence bu senenın en flas transferlerınden bırısı inşallah basarılı olur...
aynen katılıyorum anadolu takımlarınn yaptığı en iyi transfer...
Futbolu gerçekten bilerek oynayan,80 kusur kez Kamerun milli takım formasını giymis(En son Fildisi Sahilleri-Kamerun) macinda 90 dakika izledim kusursuzdu.
Çok temiz oynuyor futbolu..çirkinleştirmeden,bu sezon Sivasspor yan toplarda en basarılı Superlig takımı olacaktır.Kalla da kesin yılın karmasında yer alacaktır.....Ayrıca 30 yas,uluslararası mac tecrubesi cok olan bir futbolcu icin ideale yakın bir yastır......
1967_DERNEK_10UR 17.09.2005, 15:17 MUAZZAM BİR FUTBOLCU GERÇEKTEN TAKIMA FAYDASI VAR...
GeCeVeMaVi58pRf 17.09.2005, 15:20 ben uzun zamandır böyle mükemmel bir defans oyuncusu görmedim galatasaraylı popescudan sonra gördüğüm en iyi defans oyuncusu diyebilirim inşallah nice basarılara sivassporda imza atacak...
gercek58li 17.09.2005, 16:02 Bütün forvet oyuncularinin korkusu olacak.
Kalla ve Hayrettin oldukca korkmayin...
erhan5834 17.09.2005, 17:15 İNŞALLAH DAHADA İYİ OLUR HAVA HAKİMİYETİ MÜKEMMEL Bİ FUTBOLCU AMA BİRAZ AĞIR GİBİ İNŞALLAH DAHADA İYİ OLUR
sizinde kandiliniz mubarek olsun
abisinin bir de hızlı olduğunu düşünsek offff çok soğuk kanlı helali var işte burda tecrübe konuşuyor
1984zalim58 19.09.2005, 14:08 HAYIRLI UĞURLU OLSUN KALLA NEDİYELİÖ İŞALLAH TEKIMA YARARLI OLUR.ŞU ANKİ PERFORMANSI GÜZEL TATMİN EDİCİ YANİ.
Yiğido Raymond KALLA,
Çık sahaya ortalığı SALLA.
Yiğido o, Raymond Kalla,
Çık sahaya ortalığı Salla.
serrkann58 19.09.2005, 16:05 MUAZZAM BİR FUTBOLCU GERÇEKTEN TAKIMA FAYDASI VAR...
34-murat-58 20.09.2005, 08:23 TS MACINDADA HARIKAYDI...
BENI TRIBUNDE MEST ETTI....
KIM GETIRDIYSE ALLAH RAZI OLSUN....
FATIH TEKKE YANINDA CUCUK GIBI KALDI..
HAVADAN YERDEN KUS UCURMUYOR ..
kursad58 20.09.2005, 09:59 BU SENEKİ YABANCILARIMIZIN HEPSİ HARİKA RAYMOND KALLADA DEFANSTA ÇOK GÜVEN VEREN BİR İSİM
LİGİN EN AZ GOL YİYEN EKİBİYİZ YANILMIYORSAM.DEFANSIMIZIN KALİTESİ ORTADA BU DEFANSA CALLA GİBİ BİR TECRÜBE ÇOK İYİ OLDU.MAÇLARDA KALİTESİNİ KONUŞTURUYOR.KAFA TOPLARINI KİMSEYE BIRAKMIYOR.ÇOĞU TOPA AYAK KOYUYOR.
EN İYİ TRABSFERLERİMİZDEN BİRİSİ...
emreOKOCHA 23.10.2005, 17:19 RAYMOND KALLA SU RAKİBE Bİ ÇALLA!!!:):):p :p
yaşı önemli degil önemli olan oynadığı topu..
emreokocha kardes galiba okocha yı cok sevion okochanın 2000 yılındaki afrika kupası macından raymond kallayla bi mücadelesi senin için
http://www.geocities.com/supereaglesuk/jaythree.jpg
1967_DERNEK_10UR 09.11.2005, 13:35 KALLA'YA BİR TÜRLÜ ÖĞRETEMEDİK YUMRUK SHOW YAPMAYI..TRİBÜNDE KALLA KALLA DİYE BAĞIRIYOZ ANLAMIYOR..SON ÇARE HAYRETTİN KALLAYI GETİR DİYORUZ İMDATA HAYRETTİN YETİŞİYOR:)
Arif Coşkun 09.11.2005, 13:43 Kalla defansta çok iyi. Çok beğeniyorum o oyuncuyu.Onun ayarında bir tane daha defans oyuncumuz olsa,rakip forvetlere geçit vermeyiz.O zaman Sivas geçilmez deriz.
cavres__ss 09.11.2005, 13:45 süper ya inşallah dahada iyi olacak başarılar kalla
kalla gerçektende süper bi oyuncu birazda hızlı olsa tamamdır defansta iyi organize olduktan sonra bi açığımız olmadığını düşünüyorum eksiğimizde yok ancak çok kaliteli bi kanat oyuncuya ihtiyacımız var çünkü anderson hava toplarında çok etkili onu kullanmamız gerekiyor oyun felsefemizi defans özerine kurup kanatlardan çıkıp yan toplarla gol arıyoruz bu mevkideki oyuncular daa iyi olsa hiç sıkıntı çekmeyiz bence
sivasli_tufan 09.11.2005, 13:52 süper bi futbolcu helal olsun.
Kalla neden oynamıyor???? kart cezası veya sakatlığı yok!!! oynadığında anelka gibi bir forveti etkisiz hale getirdiği, tüm gs'ye tek başına mücade ettiğini biliyoruz!!!!
mami_LEE 10.01.2006, 08:57 fizik olarak çok iyi bir oyuncu güzel top kesiyor hücuma da destek veriyor ama çok ağır bir oyuncu süratli koşuları yok bu konuda kendini geliştirirse sivasspor un vazgeçilmezlerinden olur ...
CÜSSKB-Aynur 21.02.2006, 09:32 HAFTANIN KARMASI
Tolga
(Trabzonspor)
Petrous
(Ankaraspor)
Kalla
(Sivasspor)
Hakki
(Sivasspor)
Risp
(Gençlerbirliği)
Ünal
(Çaykur Rizespor)
Cenk
(K. Erciyesspor)
Johnson
(Kayserispor)
Serkan Dökme
(V.Manisaspor)
Ömer Riza
(Trabzonspor)
Isaac
(Gençlerbirliği)
Fanatik ten
yerliturkuaz 21.02.2006, 10:02 kalla bu hafta muhtesem oynadi kalitesini ortaya koydu bu macda gosterdi nasil bir futbolcu oldugunu
KALLA İSPANYADA OYNADIĞI TAKIMDAN BERİ TAKİP ETTİĞİM VE FB YE TRANFER DEDİKOLARI ÇIKTIĞI ZAMANDAN BERİ TANIDIĞIM BİR SPORCU.KAMERUN MİLLİ TAKIMINDA 90 A YAKIN FORMA GİYEN Kİ(HAFTA SONU CANLI SEYRETTİK SONG VE SAİDU YU ) BASIT BİR FUTBOLCU OLAMAZ.HAVA HAKİMİYETİ,TECRÜBESİ,DURACAĞI YERİ BİLMESİ VE HIRSI TAKIMIMIZA DİNANİZM VE DAYANAKLILIK VERMİŞTİR.KENDİSİNİ SON MAÇ TAKİ MÜCADELESİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.FUTBOLUN SADECE FİZİK OLMADIĞINI DA AYRICA KENDİSİ GİBİ FİZİKLİ BİR SPORCU GS MAÇINDA GÖSTERMİŞTİR.
ErdalGüler 21.02.2006, 13:08 LİG TV DE HAFTANIN ARDINDAN ADLI PROĞRAMDA KALLA HAFTANIN FUTBOLCUSU OLARAK BELİRLENDİ...
ReDYiGiDo 21.02.2006, 13:24 Kalla Her zamanki gibi Yine Mükemmeldi..
TracyMcGrady58 21.02.2006, 13:47 kalla bu hafta bomba gibiydi.insallah böyle devam eder.kaptan hakkiynan cok iyi uyum sagladilar
NAUGHTYBOY58 21.02.2006, 13:58 inşallah süper yıldız olacak sivasımızda iyi işler başaracak
1967_DERNEK_10UR 21.02.2006, 14:33 aslan kalla.............senin kabilen bir numara..
KALLA HER ZAMAN SÜPER AMA YETERINCE FORMA SANSI VERILMIYOR
BIRDE ILERIDE COGALA BILSEK YENI TRANSFERLE BUNUDA CÖZECEGIZ INSALLAH
ozsivasli58 21.02.2006, 14:35 KALLA DÖNDÜ DEFANS RAHATLADI
İNŞAALLAH TRABZONU YENECEĞİZ EN AZ BİR PUAN
aslan kalla.............senin kabilen bir numara..
ONUR HARIKASIN BU SÖZLERI NERDEN BULUYON GARDAS
kalla ınsallah sıvasta daha cok gusel seylerer ımza attıkca haftanın futbolcusu da olur bızlerın hasret kaldıgı 3 puanları almamızada vesıle olurrr ....
sinan58_34 21.02.2006, 17:59 KALLA AGIR AMA BASARILI BI FUTBOLCU KAMERUN ASLANININ EVIMIZE GELEN ASLANLARI GERI MAHCUP BI SEKILDE EVLERINE GONDERMEDE BUYUK ROLU OLDU
TracyMcGrady58 08.03.2006, 01:16 kalla son haftalarda süper oynuyo.insallah böyle devam eder
YYILDIRIM 08.03.2006, 01:18 abisinin bir de hızlı olduğunu düşünsek offff çok soğuk kanlı helali var işte burda tecrübe konuşuyor
Sivasspor’un Kamerunlu yıldız futbolcusu Raymond Kalla, Sivasspor’da oynadığı futbolla göz doldurmaya devam ediyor. Ligin en az gol yiyen takımlarının başında gelen Sivasspor’un bu başarısında önemli katkısı olan Kalla, son oynanan Erciyesspor maçındada klasını konuşturdu. Yerine ve zamanında yaptığı müdahalelerle dikkat çeken Kalla, takım arkadaşlarına da rahat nefes aldırıyor. Kritik pozisyonlarda serin kanlı müdaheleler eden Kalla kısa sürede Yiğidolarında sevgilisi oldu.
Hürdoğan
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
Arif Coşkun 08.03.2006, 08:22 Kalla defansın adeta bel kemiği, biraz yavaş olduğu söyleniyor,biraz kilolu gibi bir görünümü var,ondan kaynaklanabilirmi acaba bu ağır kalması.
borranfirtinasi 13.03.2006, 08:13 herkes maç özetlerini dikkatli izlesin bu kalla denilen adamın 4 goldede hatası var ben burdan sadece bu futbolcuyu suçlamıyorum sadece sizlerin yükselttiği futbolcuyu söylüyorum ama bir bakınki adam insan bir topa gider ya hepsi önündeki gollerden yediğimiz gollerdir
borranfirtinasi 13.03.2006, 08:15 adam çok kilolu anlaşılan sivasa gelmeden önce biraz futbola ara vermiş çok ağır kalıyor önündeki toplara gitmiyor gidemiyor hava hakimiyetide iyi değilde işte iyi sayılır
CÜSSKB-Aynur 13.03.2006, 08:54 herkes maç özetlerini dikkatli izlesin bu kalla denilen adamın 4 goldede hatası var ben burdan sadece bu futbolcuyu suçlamıyorum sadece sizlerin yükselttiği futbolcuyu söylüyorum ama bir bakınki adam insan bir topa gider ya hepsi önündeki gollerden yediğimiz gollerdir
Kalla hata yapmayacak diye bir kural yok sanırım, Eyüp.
Önceki başarılarını gözmezden gelmene şaşırdım.
borranfirtinasi 13.03.2006, 08:57 ablacığım haklısın ben sadece bütün gollerde adamın hatası olduğunu söylüyorum ama işte abla böyle hzılı futbol oynayan denizliye karşı nasıl döküldü
Beni Kallanın bir maçlık performansı değil şu güne kadar oynadığı futbol ilgilendiriyor,olabilir bu maçta çok bariz adına yakışmayacak hatalar yapmış olabilir ama bu Kallanın hep böyle olacağı anlamına gelmez,Trabzonspor yüzkızartıcı suça iştirak edip takımını aylardır yüzüstü bırakan Gökdenize bile sahip çıkarken bizim bir maçta hata yapan Kallaya yüklenmemiz ne denli doğru olabilirki.
Kalla kendine güvenmemiz gerektiğini haftalardır oynadığı maçlarla gösterdi,şahsım adına ben Kalla ve diğer SİVASSPORlu arslanlara sonuna kadar güveniyorum.
Nasılki bir çiçekle bahar olmuyorsa bir hataylada futbolcu futbolculuktan afaroz edilemez.
1967_DERNEK_10UR 13.03.2006, 10:15 ONUR HARIKASIN BU SÖZLERI NERDEN BULUYON GARDAS
KALLA BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR..SEVİYORUZ ONU BU ÖVGÜLER AZ BİLE HACI AĞBI
borranfirtinasi 13.03.2006, 10:22 valla kimse kusura bakmasın kimseyle polimiğe giremem ben bildiklerimi söylerim benim muhatabım aynur ablamdı oda cevap yazmadı bildiğimi okurum ben
Kalla seni çok seviyorum :D Bizim için bu sene de gitme Kal LA :D harika bi topçusun gardaş başarılarının devamını dilerim. bak gitme ha :D
CÜSSKB-Aynur 21.03.2006, 09:47 HAFTANIN KARMASI
Cordoba
(Beşiktaş)
Kalla
(Sivasspor)
Fatih Akyel
(Trabzonspor)
Mert
(Malatyaspor)
Petrous
(Ankaraspor)
Arda
(V.Manissaspor)
Alex
(Fenerbahçe)
Özgür
(Gaziantepspor)
Ümit
(Fenerbahçe)
Hakan
(Galatasaray)
Cenk
(K. Erciyesspor)
Fanatik ten
1967_DERNEK_10UR 21.03.2006, 09:58 KALLA GERÇEKTEN BÜYÜK SEMPATİ TOPLADI SİVASTA HER MAÇ KALLAYA ÖZEL BİR İLGİ VAR..OYNADIĞI FUTBOLUNDA HAKKINI VERİYOR YANİ...
Arif Coşkun 21.03.2006, 10:21 Defansın adeta bel kemiği,inşallah daha iyi olacak.Bİraz daha kilo vermesi lazım bence o zaman daha hızlı haraket edecektir.
|