Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
SivasSpor.Com 27.04.2008, 00:23 http://www.sivasspor.com/images/stories//sivas/sivaskonvoy.jpg
Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'un, deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yendiği maçın ardından binlerce Sivaslı yollara döküldü.
Sivaslılar araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı.
Denizlispor-Sivasspor maçının ardından Sivaslılar sokağa döküldü. Binlerce Sivaslı kentin en işlek caddesi olan İstasyon ve Atatürk Caddeleri'ni araç trafiğine kapattı. Yüzlerce Sivaslı araçlarıyla konvoy oluştururken, Vali Veysel Dalmaz ve çocukları da Valilik makam otomobili ile konvoyun en başında bulunarak galibiyeti kutladı.
Valilik Binası önünde son bulan kutlamalar sonrasında bir açıklama yapan Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor'un şampiyon olacağını savundu. Yapılan bu kutlamanın 2 hafta sonra lig bitiminde Sivasspor'un şampiyon olacağının bir işareti ve hazırlığı olduğunu ifade eden Vali Dalmaz, "Bugün Sivas bir bayram yapıyor.
Bunu 'Taraftarlarla hep beraber canlandıralım' dedik. Yapılan bu konvoy, Sivas'ta 'Sivasspor şampiyonluğa hazırdır'ın göstergesi oldu. Takımı, teknik kadroyu, taraftarları ve Sivas'ı tebrik ediyoruz. Sivas'a bu galibiyet hayırlı olsun. Şampiyonluk yarışında bu galibiyet bize çok önemli bir mesafe kazandırdı. Ben de bu anlamda Sivas'a önderlik etmek istedim. Hep beraberiz. Sivas; takımıyla, taraftarıyla, teknik kadrosuyla, vatandaşıyla, iş adamıyla tek vücuttur ve takımının, kulübünün yanındadır. Tekrar Sivasspor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
gönenliyiğido 27.04.2008, 00:27 Aynı şov u inşallah Ankara da gençlerbirliği maçından sonra da yapacağız!!!
kendalli 27.04.2008, 00:28 sayın valim bugün size canlı şahitlik ettim,ve ben sizle iftihar ediyorum,siz ne güzel insansınız...
sivassporummm58 27.04.2008, 00:32 evet arkadaşlar süper bir ortam vardı tabiki bu şovun içinde biz de vardık:)
ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
Sayin Valimizmi yoksa cikmiyana ceza var diye ilanmi etti ??
hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !!
alpingen 27.04.2008, 00:46 ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
hayirdir ne oldu bu Sivaslilara!! birileri doktora haber versin!! ne olur ne olmaz !!
aynen kardeşim..!!bizim sivasın kafasına saksı düşmüş.!!inşallah bazı şeyler değişirde..seyircilikten tarftarlığa dönüşüm başlar..
serrrkan 27.04.2008, 00:46 ANADOLU BAŞTAN BAŞA KIRMIZI BEYAZ
ARTIK TARİH DEĞİŞTİ -ŞAMPİYON SİVAS-
ALLAH ÇALIŞANIN HAKKINI VERİYOR.BİZ BURALARA BEDAVADAN GELMEDİK ALNIMIZIN AKIYLA,BİLEĞİMİZİN GÜCÜYLE.SİVASIN HAVASIDA BURAYA KADAR DİYENLERE İNAT YILMADIK YIKILMADIK!YÜRÜDÜK YÜRÜDÜK VE YÜRÜDÜK!İNANMIŞTIK BİZ BU BAŞARIYA.İNANMIŞTI ANADOLU İNANMIŞTI YİĞİDOM!VE BAŞARDIK!ANADOLU TAKIMLARI ARASINDA EN ÇOK PUAN ALAN TAKIM OLDUK!ŞİMDİ HEDEF ŞAMPİYONLUK.ASKER BÜLENT BUNU HAKETTİ,11 DEV YÜREK BUNU HAKETTİ MECNUN BAŞKANIMIZ BUNU HAKETTİ 12. ADAM BUNU HAKETTİ VE ANADOLU BUNU HAKETTİ.ŞU AN KAYSERİLİSİ,TOKATLISI,YOZGATLI SI,MALATYALISI,ADIYAMANLISI,HA TTA ARDAHANLISI SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN DUA EDİYOR.
ALLAH'IM YARDIM ELİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK EYLEME.BİZ YİĞİDOLARA ŞAMPİYONLUĞU YAŞATMAYI NASİP EYLE YA RABBİM.AMİN
Vayy Bu Habere Vallahi Sivasin Denizliyi Yendiginden Daha COk Sevindim, Demek Sivaslilar Sonunda Ayaga Kalkabilir, Helesukur Gec bile Kalindi Ama neyse bunada Sukur :D
SIVASSPORUMMM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!
DENİZEVİ 27.04.2008, 00:50 Hele şükür yaaa !..Haydi yiğidom Uyan !..Uyan-uyan ve silkelen !..Her yer Kırmızı-beyaz olana dek !..
En nihayetinde Sivastan güzel bir haber geldi :)
Valimizinde dediği gibi şampiyonluk kutlamalarının provası niteleğinde, geçte olsa yapılan herşey güzeldir ;)
albatros01 27.04.2008, 01:05 Galibiyetinizi kutluyorum Devamı Şampiyonluk kutlamasına diyorum. Adanasporlu.
Harput0658 27.04.2008, 01:08 İnşallah Şampiyonluk sevincini aynı şekilde gençler maçı sonrası ankara sokaklarında da yaşarız
şafak58_35 27.04.2008, 01:11 vayyyy ne güzel inş bi mucize olurda şampiyon oluruz ozamn görsün türkiye
dülger58 27.04.2008, 01:43 SİVASA VE SİVASLIYA BU YAKIŞIR.ÇOK GÜZEL HERZAMAN BÖYLE DESTEK DEVAM EDER.
VALİMİZİN HAKKINI ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEGİL SİVAS VE SİVASSPORA KATKILARINDAN DOLAYI KENDİ ADIMA NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ OLUR.
merkez_emre 27.04.2008, 01:47 macı cılgınlardan fatih abiyle izledik zaten 3 kişiyiz mac bitti istasyonda yol boyu gidiyoruz bi tane atkılı bayraklı kımse olmaz mı yok ayaklarımız telaslı telaslı meydanda vardır diyor ve hızlı adımlarla ilerliyoruz bekliyoruz bir ses bir araba korna sesi ama yok..ben yine donup bizimkılere ''ben dedim size bu sivastakılerın cogundan bişey olmaz'' diye diyip geri donuyoruz sonra bi bakıyoruz yavas yavas arabalar tek tük de olsa kornalarla meydana akıyor karar degısıp bir ihtimal canlılık olur diye tekrar meydana gelıyoruz az da olsa bir kıpırdanma var sonra fatih abinin tanıgı olan bir arabaya dolusuyoruz 6 7 kişi ve yavas yavas çarşı şenlenmeye calısıyor ataturk caddesinden yukarı dogru cıkarken polıs beledıye carsısının onunde durduruyor hepımız korkuyoruz ceza gelıcek kalabalıgız arabadan sarkıyoruz diye ama polis demez mi '' konvoy yapacaksanız valılıgın onunde durun'' diye :D bi gelıyoruz yaklasık15 20 bayraklı arac durmus meydanın canlanmasını beklıyor...gittikden sonra kapının onunde sayın valımızı goruyoruz atkılı birşekilde konvoyu ortanize ediyor...biraz bekledıkden sonra araba sayısı 30 a yakına ulasıyor ve istasyondan gara ordan yenısehire ordan da ataturk caddesıne cıkıyoruz avaz avaz bagırarak ve valılıgın onunde kutlamayı bıtıriyoruz...
ne mutlu ki bende o coskunun ıcındeydım...organızeye yapıp sivas i az da olsa senlık havasına sokan valimize binlerce kez tesekkurler...
not : Allah ın izniyle bunun 10 20 mislini pazar aksamı saat 21,00 dan sonra tekrar yapacaz !!!
(7 . haftadan itibaren msn imde yazdıgı gibi '' O LA CA ĞIZ ! ! ! ''
sinan-58 27.04.2008, 01:50 arkadaşlar fazla sevinmeyin konvoy dediği 10 araba ya var ya yok 40-50 kişide valiliğin önunde vardı 2. ligdeki gunlerimizin 10da 1i etmez o zmnlar iğne atsan yere düşmezdi birde maç bittikten sonra taşhanın orda bir minübüs gsli kendi takımlarının lehine tezahürat yaptı gitti bu da sivasın ayıbı
sivsivfatih58 27.04.2008, 02:19 arkadaşlar inanın izmirli yiğidolar olarak asıl şovu biz denizlide yaptık az olan sayımıza rağmen denizlili taraftarları susturupğ sözü biz aldık
merkez-apo 27.04.2008, 02:24 kardeş video veya resimler ne zman eklenecek
sivsivfatih58 27.04.2008, 02:38 belki birazdan eklenir krdşm myway krdşm halletcek çok yorulduk daha yeni geldik dostum
DENİZEVİ 27.04.2008, 02:42 http://i29.tinypic.com/ra93zn.gif
merkez-apo 27.04.2008, 02:45 tamam gardaş 4gözle bekliyoz fotoları
kadir0911 27.04.2008, 02:48 insallah haftaya gs macinda'da cosarlar
Cok sükür sivasimizin caddelere dökülüp bayram sevinci yasamasi biz yigidolar olarak büyük onur vericiliktir.Yürü be Sivasim yürü kim tutar seni yigidolarin takimi Sivassporumuz.Saygilarimla...
sivaslitaner58 27.04.2008, 07:34 dahada sokaga gidecegiz bu son degil
osmanfidan 27.04.2008, 07:59 HELAL SİVASSPORA HELAL YİĞİDOLARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR İŞTE DEVRİM YAPMAYA SADEÇE İKİ MAÇ KALDI ŞAMPİYON SİVASSPOR
Artık SİVAS'lı yeniden öz kimliğine döndü.Bundan sonra temeli sağlam.Şımarmaz,bu başarıyı yeterli görmez ise hep zirve de kalır.Yoksa maziyi anar durur.
ferhat_58_oğuz 27.04.2008, 09:36 sivasın şampiyonluğunun hayal değil bir hedef olduğunu herkes anlamıştır umarım biz ligi nerde bitirirsek bitirelim şampiyon olduk sayıyorum bu başarıyı başka hangi anadolu takımı kazanmışki hemide süperligde 3 sezonumuz sivassporlu tüm yönetici teknik kadro futbolcular vali belediye başkanı iş adamları taraftarlar tüm emeği geçen yiğitlere selam hepsini çok seviyoruz ve hepsini teker teker tebrik ediyoruz siz bize bu mutluluğu yaşattınız ALLAHTA her daim sizi mutlu etsin İSTANBULDAN DELİ YİGİDO
KEMAL_KENAN 27.04.2008, 09:49 gerçekten çook sevındım yav sivaslıların böle bırlık içinde olmasına inşallah devamı gelir...
sivasli_kocak 27.04.2008, 10:08 ARTIK BU COSKUYU HER HAFTA YASIYACAZ İNŞ
zaralım 58 27.04.2008, 10:13 İNŞ ALLAH O SEVİNÇ'İ BİZE YAŞATIR
ademgoze 27.04.2008, 10:54 evet dün sivastan bekir arkadaşım aradı acayip ses geliyordu çok süper görüntü diyordu hep böyle olmalıyız son maçtada biz taksime çıkarız
yerliturkuaz 27.04.2008, 11:19 BU HAVANIN DİLERİMKİ GALATASARAY MAÇINDA STADADA YANSIR...
Ya hemşerilerim şu GS maçında lütfen bilet alıp maça gidin. Seyirci gibi oturup izleyenlere taraftarlardan yer kalmasın lütfen.. Son iki maç ya son iki maçç
çılgın-sedat 27.04.2008, 11:34 işde bu sivasspor tafatarı bu çoşkuyu gs maçında da yaşayalım 4 eylulun cehennem olduğunu gösterelim tum dunyaya
Ya anlamıyorum arkadaş bu takım daha ne yapsın ki şu statta yer gök inlesin. Şu takım kayserinin olsaydı neler yaparlardı. Bursaspor taraftarına bakalım, Konyaspor taraftarına bakalım. Abi bizim maç lig Tv olunca kimse stata gitmiyor. Ama Bursa maçlarını ister canlı olsun olmasın full çekiyor.
Sayın valimizde olmasa kimse Sivasa sahip çıkmayacak. Yav şu İstanbuldaki zengin Sivaslı olanlar varya pardon sadece kimliğinde sivas yazanları kınıyorum. Bir insan ancak bu kadar memleketine duyarsız olur yavv. Başka takımlara sponsor olacağınıza memleketiniz takımına sponsor olun suyunu içtiğiniz, havasını soluduğunuz, ekmeğinden yediğiniz memleketinize bir faydanız olsun..
cemal58yiğido 27.04.2008, 11:56 helal olsun yiğidolaraböyle bir konvoyu İstanbuldada yapmak lazım
merkez_hakan 27.04.2008, 11:57 helal olsun sıvasıma bızede bu yakışırdı o akşam sıvasda olup kardeşlerım beraber sewınmeyı cooooooooooooookkk ıstredım ama saglık olsun şimdı sıra cımbom haydı sıvasım
bozkurt187 27.04.2008, 12:03 kiskananlar catlasin hele kayserispor antrenörü orta yernden catlasin
bahadır erdem 27.04.2008, 13:10 SİVASLILAR
BİRDE TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSALAR!
Hele şüküüüüüür,
Uzun aradan sonra bu güzel görüntüler,
insanın ruhunu okşuyor.
Ama yine de yetersiz,
Haftaya, GS maçı öncesi ve sonrası
Sivas yıkılmalı...!
Arif Coşkun 27.04.2008, 13:31 http://img215.imageshack.us/img215/1442/sivassportaksimbf4.jpg
34. HAFTA Gençlerbirliği galibiyetiyle ve rakiplarimizinde puan yitirdiği bir haftayla Şampiyonluğu kucaklıyor,soluğu Taksim meydanında alıyoruz.Hertaraftan akın akın gelen yiğidolarla Taksimalanı'nı bayram yerine çeviriyoruz.
Varsıyımlı bir tablo ama, olmayacak birşeyde değil.Hayalimden geçen kafamda tasarladığım bir resim yaptım.Tüm yiğidoları daha duyarlı olmaya daha özverili olmaya ve böyle birşey yaşamak için hazır olmaları gerektiğini düşündüm. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRİCİK SİVASSPOR'UMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM.
Arif Coşkun 27.04.2008, 13:32 http://img215.imageshack.us/img215/1442/sivassportaksimbf4.jpg
34. HAFTA Gençlerbirliği galibiyetiyle ve rakiplarimizinde puan yitirdiği bir haftayla Şampiyonluğu kucaklıyor,soluğu Taksim meydanında alıyoruz.Hertaraftan akın akın gelen yiğidolarla Taksimalanı'nı bayram yerine çeviriyoruz.
Varsıyımlı bir tablo ama, olmayacak birşeyde değil.Hayalimden geçen kafamda tasarladığım bir resim yaptım.Tüm yiğidoları daha duyarlı olmaya daha özverili olmaya ve böyle birşey yaşamak için hazır olmaları gerektiğini düşündüm. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRİCİK SİVASSPOR'UMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM
http://img215.imageshack.us/img215/1442/sivassportaksimbf4.jpg
Varsıyımlı bir tablo ama, olmayacak birşeyde değil.Hayalimden geçen kafamda tasarladığım bir resim yaptım.Tüm yiğidoları daha duyarlı olmaya daha özverili olmaya ve böyle birşey yaşamak için hazır olmaları gerektiğini düşündüm. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİRİCİK SİVASSPOR'UMUZA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM
Arif abi,
Hay ağzını, emeğini, yüreğini seveyim.
Varolasın abi.
Aaaah abi ah,
bu resim gerçek olur mu acaba...?
Arif abi, resmin büyüsüne kapılıp;
heyecandan görememişim, sonradan farkettim,
Herkes SİVASIMI selamlıyor...!
Mübarek güvercinler bile ŞAMPİYONUMUZUN,
marşını terennüm ediyorlar.
Muhteşem bir tasarım.
Tebrikler...teşekkürler...
Arif Coşkun 27.04.2008, 13:46 Arif abi,
Hay ağzını, emeğini, yüreğini seveyim.
Varolasın abi.
Aaaah abi ah,
bu resim gerçek olur mu acaba...?
Mustafa gardaşım aslında bu tabloyu BJK maçı öncesi yapmıştım galip gelseydik o gün ekleyecektim,galip olsaydık o maçta,şuan daha emin konuşabilirdik. Fakat Denizli zaferinden sonra,buradada böyle bir konu açılınca duramadım ekledim:) Tabloya baktığımızda zor gözüksede,Allahın iziniyle şu resimdeki tabloyu yaşarız diyorum.Bu akşam inşallah özlediğimiz sonuç çıkar,buda çok önemli.
İnşallah öyle olur abi,
Abi yine sonradan dikkatimi çekti,
Anıtın arkasındaki binada bayrağımız çok ihtişamlı durmuş,
Ancak, The Marmara oteli öksüz kalmış...!
Şöyle kralından bi tane de oraya asabilir misin abi...?
Ya da otelin camlarının herbirinden küçük bayraklarımız sallandırsan,
daha bi canlı ve görkemli durur diye düşünüyorum.
Ha gayret be abi, üşenme de as şu otele de bayraklarımızı. ;)
mehmetyildiz58 27.04.2008, 13:56 Bu sene kesinlike şampiyonuz buna herkes inanısn lütfen inanmak başarmanın yarısıdır.
Arif Coşkun 27.04.2008, 14:35 http://img134.imageshack.us/img134/2125/sivassoml9.jpg
İnşallah öyle olur abi,
Abi yine sonradan dikkatimi çekti,
Anıtın arkasındaki binada bayrağımız çok ihtişamlı durmuş,
Ancak, The Marmara oteli öksüz kalmış...!
Şöyle kralından bi tane de oraya asabilir misin abi...?
Ya da otelin camlarının herbirinden küçük bayraklarımız sallandırsan,
daha bi canlı ve görkemli durur diye düşünüyorum.
Ha gayret be abi, üşenme de as şu otele de bayraklarımızı. ;)
Sen istersinde ben nasıl asmam o bayrakları Mustafa gardaşım:) Şampiyona yakışır olsun değilmi yani,gerçekten şimdi daha hoş oldu.
kim tutar bizi sayın valimizde konvoya eşlik etti.süper bir geceydi.sivas ayağa kalktı.
sivassporummm58 27.04.2008, 14:56 HAFTAYA GS MAÇINDAN SONRA BU COŞKUNUN EN AZ 10 KATINI GÖRECEKSİNİZ ARKADAŞLAR SALLAYACAĞIZ SİVASI....
yigidomustafa58 27.04.2008, 14:57 işte bu ya işte bu artık farkına varalım nerde ne durumda olduğumuzun...
XXCakir58 27.04.2008, 14:59 su 2 maci da atlatsak süper olacak
Sayın Valimizi Allah nazardan saklasın onunla guru duyuyoruz. tabii sivassporlada guru duyuyoruz
GLoBe-Y-Gençlik 27.04.2008, 15:39 YA KIMSE SES CIKARMIYOR BIZ YIGIDO GENCLIK OLARAK BAKALIM MACTAN SONRA NE YAPACAK YINE AYNI INSAN BIR KORNAYA BASAR DEDIK AMA TIK YOQ BIZ YANI YIGIDO GENCLIK YINE SIVAS HALKINI COSTURDUK SONUNA 30 ARAC KONVOYLA SIVAS CADDELERINI NEŞELENDIRDI TESEKKUR SAYIN VALIMIZ DALMAZLA BERABER COSKULU KUTLANDIK KUTLADIK TESEKKURLER
ne has Sivaslilar disariya cikmislar ya!!!
o kadar da aşağılama istersenn.triübünün dolduran 3. stad 4 eylüldür..
sivas_kangallı 27.04.2008, 16:26 şampiyon sivasspor oley oley ŞAMPİYON SİVASSSSSSSSSSSSSSS
sivaslı-elif 27.04.2008, 16:26 süper helal olsun yiğidolara yakışırrrrrrrrr
özsivasli1903 27.04.2008, 17:59 haftaya galatasaray macindada ayni hafayla cikin takimi atesleyin ve kazanin sivasa heykel dikilecek bir sampiyonluk hikayesi bu....
sampiyon sivasssssssssssss
http://img134.imageshack.us/img134/2125/sivassoml9.jpg
Sen istersinde ben nasıl asmam o bayrakları Mustafa gardaşım:) Şampiyona yakışır olsun değilmi yani,gerçekten şimdi daha hoş oldu.
Üffff beeee,
harika olmuş Arif Abi,
Eline sağlık.
Gerçekten de böyle daha bir hoş duruyor.
canımözsivaslım 27.04.2008, 18:49 KARDEŞLERİM VALLA BİZ İZMİRDEN DENİZLİYE GİDİP MAÇI ALDIK.ŞİMDİ SIRA SİZDE CİMBOMA DAR EDİN O 4 EYLÜLÜ .TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR 90 DK.UYANIN ALLAH AŞKINA TÜRKİYE TARAFTAR GÖRSÜN.DAHA ÖNCEDEN ORGANİZASYON YAPIN.DENİZLİDE DALGA GEÇTİLER BİZİMLE.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANIN TARAFTARINI 4 EYLÜLDE GÖREMİYORLARMIŞ GÖSTERİN TÜM TÜRKİYEYE TARAFTAR NASIL OLUR ALLAHA EMANET OLUN
hakan_toker58 27.04.2008, 19:04 arkadaşlar gs maçınınhazırlıklarını yapmaya başlayalım maçtan sonra büyük bi konvoya hazırlanalım stattan başlayark şehir turu atalım ve takımımızı yalnız bırakmayalım tesislerimize konvoy eşliğinde götürelim lütfen btün arabalara bayraklarımızı asalım. sivası ayağa kaldıralım.
edebiyatisyen 27.04.2008, 19:23 Böyle bir valiyi Sİvas dahazor bulur.Teşekkürler sayın valim.
o en öndeki hundai bizim ortalığı çoşturanda biz oluyozruz genelde her maç sonunda kendi kendimize eğleniyok ama konvoy yapacak adam yokki doğru düzgün işallah haftaya galata maçından sonra ...
K4r_Tugrul 27.04.2008, 22:34 İnsanları sokakta coşturan bizdik. Maçtan sonra 5 kiiş istasyona çıktık. Evden davulu aldık. bi baktık 50 kişi olmuşuz :D:D:D:D:D:D:D
o en öndeki hundai bizim ortalığı çoşturanda biz oluyozruz genelde her maç sonunda kendi kendimize eğleniyok ama konvoy yapacak adam yokki doğru düzgün işallah haftaya galata maçından sonra ...
genelde
genelde
genelde
anlatabildimmi
yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın
merkez_emre 27.04.2008, 23:31 en az 10 15 kere jop yedık ama kanı bozuklara gereken tepkıyı de gosterdım bır avuc sivaslıyla
ofgurleyuk78 27.04.2008, 23:34 Gs maçından sonra da sokaklarda oluruz inşallah.
uyuyun sakın ses cıkarmayın ole bı sındırderki bizi sıvaslı oldugumuz jop yıyoruz bask sehırde galatsarya formasıyla gezecen super ligde olmayan malatyaya gıtde uc buyuk formayla gez naparlar adamı rabzona gıt bıde konyaya gıt bursaya bura neya tamam gezsın bısey demıyoruzda bu kadarda ayıp ayıp sıvas formalıları joplulyolar ne kufur ettıle ne bısey sıvasta sıvaslılar joplanıyor. lutfen tepkınızı göstermeyın ole bı sındırlerki bizi hepimizi sehrın dısına atsalar agzımız acmayız
sıte yoınetıcıleri bu konuya sızde degınen bır medya mensbu ıle görüştüm bu konu hakkında ve sıkayet ıcın yarın valı bey ıle görusme yapacaklar
yusuf_yusuf 27.04.2008, 23:39 saolsunar sampıyonluğuda bole kutluyalım
merithan58 28.04.2008, 00:56 BU ADİLERDEN HERŞEY BEKLENİR.AMA SUÇ BİZDE İZİN VERİYORUZ HADLERİNİ BİLDİRMEK LAZIM.HERKES KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTSÜN.GELİP BİZİM ŞEHRİMİZDE BİZE KAFA TUTAMAZ KİMSE
spidey58 28.04.2008, 02:17 Ah ah Sivasta olup bu kutlamalara katilmak vardi ama neyse kalbim sizinle...
Abdullah DuMaN 28.04.2008, 08:28 EVET BİZDE ÖMERLE (FALÇATA 58) YİĞİDO GENÇLİĞE KATILDIK HARİKA BİR AKŞAMDI VALİ ARABASININ ÖNÜ KESİLDİ MUHAMMED ALİ NİN ARABASI KESİLDİ COŞKUMUZA DİALLONUN KARDEŞLERİ DE KATILDI
Abdullah DuMaN 28.04.2008, 08:28 SAAT 22:30 23 E KADAR COŞKUMUZ DEVAM ETTİ
EyüphanAydın 28.04.2008, 14:00 Gerçekten Sivaslı Taraftarlarımız'ın Aklı Yeni Başina Geldi :D
Ama Olsun Zararın Neresinden Dönersen Dön..!! Kardır.
Bizde Bitime 2 Hafta Kala Uyandık..
Gerçekten Böyle Görüntüleri Her Maçta Görmek İsteriz..
Teşekkür Ederiz..Sivas Halkımıza
YiğidoGençlik 28.04.2008, 15:28 bizim kendi çabalarımızla oldu oda zorla yani yoksa bir tek korna sesi bile yoktu ama dün gs maçından sonar kanı bozuklar nası çıktı sahneye istasayında adamlkar bayrak açıp geziyorlar bir tek Allah ın kulu ne oluyor demiyor gittik 3 kişi ile bayrağı kapattırdık ancak yapacağımız bu çünkü ismini vermicem bir yöneticinin oğlu bile gs forması giyip geziyorsa diğerlerine ne denilebilir ki polis onalrı dağıtmak yerine kendi memleketimizde 15-20 sivasspor taraftarını jopluyor ve herkez izliyor yazık çok yazık
alcapon74 28.04.2008, 15:45 sn.sivas merkezdekiler biraz geç kaldınız beşiktaş maçına geldik istanbuldan ama sivasta dolaştık maç saatine kadar ama sivasta aldığım hava çok olumlu değildi hangi esnafa girdiysek sorduk maça gidecekmisiniz diye ama aldığımız cevap hep aynı oldu yok gidemiyoruz.
sivas inanmamışki takım buralara gelecek soluk bir hava ilçelerle iletişim eksikliği gördüm kimse amigoları dinlemiyor eline almış herkez bir poşet kara çekirdek oturdukları yerde ayağa kalkanlara hemen bağırıyorlar millette hemen oturuyor tabi ne bağırma var nede desdek haliyle yenildik çamur bir şekilde ist.geri döndük.
kubilay68 28.04.2008, 16:33 YA ARKADAS OLMAZ BOYLE BISEY YAW KISKANDIM SIZLERI VALLA OZLEDIM SIVASIMIZI YA CO K ZOR BU GORBETLI9K COOOOK
INSALLA BENDE SIVAS SAMPIYON OLUSUNA KATILIRIM ARANIZA
karadoruk_58 28.04.2008, 16:58 allahım sen güç ver yarabbim futbolcularımıza yarabbim sivasım şampiyon olsun yarabbimmmmmmm sana el açanı sen geri çevirmezsin yarabbimmmmmmm
sivasli215 28.04.2008, 17:30 iyi güzelde daha hiçbirsey belli değilki!
ne şampiyonluk,ne şampiyonlar ligi garanti değil henüz
bence biraz abes kaçmış...
iyi güzelde daha hiçbirsey belli değilki!
ne şampiyonluk,ne şampiyonlar ligi garanti değil henüz
bence biraz abes kaçmış...
konvoy olması için illa şampiyonluk mu olması lazım
farzet ki galibiyet sevinci yaşıyorlar
gerçek Sivassporlu olup konvoy yapan yiğidolara teşekkür ederiz,en azından şehirdeki durgunluk biraz olsun dağıldı
kanı bozuklar Sivasspor için değilde başka takımlar için tur atmışlar:mad::mad:
ASLANIM SİVASSPOR NİHAYET SİVASLILAR İTE KAKA UYANACAKLAR.TARAFTAR OLNANIN NE DEMEK OLDUĞUNU ANLIYORLAR GALİBA .TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ VALİM.
abdullah58 28.04.2008, 21:53 BÜTÜN INTERNET SITELERI SIVASIMIZDAN YAZIYORLAR
bahadır erdem 28.04.2008, 21:59 SADECE SOKAKTA
SİVASSPOR'A DESTEK VERENLERE YAZIKLAR OLSUN...
BU TAKIMIN HEM STADDA DESTEĞE İHTİYACI VAR,
HEMDE KASADA!!!
Pazar akşamı 20:45'te Bağdat caddesini değil, Mecidiyeköy'ü değil, Taksim'i değil, İSTASYON caddesini bayram yerine dönmüş haliyle televizyonlarımızdan izleyelim. İşte tarihi fırsat ayağımıza geldi. Ezelim şu GS'yi...
Zaman Balili'nin intikamını alma zamanıdır.
Dem bu demdir, gün bu gündür!
canımözsivaslım 28.04.2008, 22:24 arkadaşlar inanın izmirli yiğidolar olarak asıl şovu biz denizlide yaptık az olan sayımıza rağmen denizlili taraftarları susturupğ sözü biz aldık
fatih allah sizden razı olsun beraberdik sizinle ama biz denizlide çırpınırken sivasta galatasarayın başarısını kutlayanlara nedersin.bjk maçı 2/0 iken sivas formalı arkadaşın sevinmesi denizlide..ben anlam veremiyorum.böyle taraftar olmaz..size ve denizliye gelen tüm yiğidolardan allah razı olsun
Bahattin 28.04.2008, 22:25 gorsunler sivas taraftarini aslanlar
sivasli215 28.04.2008, 22:53 konvoy olması için illa şampiyonluk mu olması lazım
farzet ki galibiyet sevinci yaşıyorlar
gerçek Sivassporlu olup konvoy yapan yiğidolara teşekkür ederiz,en azından şehirdeki durgunluk biraz olsun dağıldı
kanı bozuklar Sivasspor için değilde başka takımlar için tur atmışlar:mad::mad:
denizli veya rize,bursa ne farkeder,böyle her galip geldiğimiz mac sonunda tur mu atmamız gerekiyo o zaman!
madem sehirde durgunluk var,işte fırsat gs macı!
halayların cekileceği,turların atılacagı maç!sivastaki sivaslılar,asıl o maçta coşmalı...
|