Orijinalini görmek için tıklayınız : Derbi sonucu Uygun'u sevindirmedi
Galatasaray ile pazar günü oynacakları maçın prestij karşılaşması olacağını belirten Uygun, "Biz gönüllerin şampiyonu olduk. Gönüllerin ikincisi ise kim olur bilemiyorum" dedi.
Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftası geride kaldı. Bu hafta Sivasspor, ligde hiçbir iddiası kalmayan Denizlispor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ancak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 1-0 Sarı-kırmızılıların lehine sonuçlanması, Sivas'ta morallerin bozulmasına neden oldu.
Derbi sonrası bu maçın sonucuyla ilgili ne düşündüğü en çok merak edilen teknik direktörlerden Sivasspor'un hocası Bülent Uygun, açıklamalarda bulundu. Bu galibiyetle şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın büyük avantaj yakaladığını vurgulayan Uygun, kendi şanslarının ise kalmadığını söyledi. Galatasaray'ın son 2 haftada 4 puan alması halinde şampiyon olacağını kaydeden Uygun, "Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın bizim üzerimizde bulunan takımlardan birisinin galibiyetiyle sonuçlanması puan farkının açılmasına neden oldu. Biz kendi evimizde Galatasaray'ı yensek bile şampiyon olamayız. Çünkü ikili averajlarda gerideyiz. Şampiyonluk yarışı bizim için bitti." şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Uygun, önümüzdeki pazar günü Galatasaray ile prestij maçına çıkacaklarını ve yenmek için her şeyi yapacaklarını kaydetti. Sivasspor'un bu sezon oynadığı futbol ve yakaladığı başarı ile herkesi şaşırttığını ifade eden Bülent Uygun, Sivas'ın gönüllerin şampiyonu olduğunu dile getirdi. Sivassporlu taraftarlardan takımı desteklemesini isteyen Uygun, "Anadolu'dan bir takımın şampiyonluk yarışının içinde olabileceğini gösterdik. Biz bu sezon gönüllerin şampiyonu olduk. Gönüllerin ikincisi kim olur bilemiyorum." dedi.
(Cihan)
Bulent uygunu anlamak mumkun degil.. 3-0 lik galibiyetimiz imkansiz Degil..:mad:
Bence berabere kalsalardı, FB de GS de kesinlikle son hafta puan kaybedecek ve şampiyonluk şansımız %50 artacaktı..
alem_halil 28.04.2008, 15:20 hoca çok mantıklı bir açıklama yapmış. futbolcular aşırı stres yaparak kendi benliklerinden uzak bir oyun oynayabilirler.fb maçımız öyle olmustu. bizim takım suan stresi kaldıramıyor. o yüzden stres ortamından uzak maça hazırlanmamış lazım.hocamızın açıklamaları çok ama çok iyi oldu diye düünüyorum.
TracyMcGrady58 28.04.2008, 15:23 Bence Bülent Hocamiz futbolcularimizin asiri strese sokmamak icin böyle bir aciklama yapmis olabilir
Biraz sanki pes etmis gibi konusmasi var ama..Herhalde taktik yapiyor..oyunculara baski kurmamak icin, diger buyuk maclardaki gibi olmasin diye..
Oyunculara Stres yapmamak için yapılmış bir açıklama belkide Geçmişte büyüklere oynadığımızda şampiyonluk şansımız vardı bu da stes yapıyordu ama artık şampiyonluk şansımız azaldığına göre sivas stressiz çıkacaktır ve galibiyet gelecektir her nekadar tartıya koyarsak gs daha üstün gelsede 4 maçını kaybetmeyen takımla oynuyacağız.
osmanfidan 28.04.2008, 15:27 bence bülent hocanın demeci taktik adamlar rehavete sevk edip 3. 5 atacağız
RASATHANE 28.04.2008, 15:46 90 Dakikanın sonunda ya lider olacağız yada ikinci ben bunu bilir bunu söylerim.Galatasaray kimin sayesinde buralara geldiğini herkes biliyor ama bu yardımlar bu hafta olmayacak ve sivasımız hak ettiği yerde olacak.
Ah Çaykur ah bizle berabere kaldınız da ne oldu sanki. Liğde kalabildiniz mi ? Düştüler ama o beraberlik bizi Şampiyonluktan koparacak gibi ama inşAllah öyle olmaz.
kadir984 28.04.2008, 15:51 BUNLAR DA TAKTİK DEĞİŞİKLİK GİBİ OLSA GEREK :)
NEDEN DESİN Kİ BİZİM İÇİN BİTTİ DİYE FUTBOLCULARIN STRESLERİNİ AZALTMAYA YÖNELİK HAREKETLER GALİBA
yigido_furkan 28.04.2008, 15:54 sampiyon olmak istiyosak 3 0 yenmemiz gerekiyo gsyi son haftaya gsnin onunde girersek trabzon fbye vermez maci ama biz sonuna kadar mucadelemizi verelim
RASATHANE 28.04.2008, 15:56 Ligin ilk yarısının sonunda liderliği aldık şimdi sezonun sonunda liderliğimizi alıp şapiyon olacağız.
yiğidocan58 28.04.2008, 15:56 ben bülent hocaya katılıyorum bu şekilde konuşmak zorunda tabiki futbolcuları strese sokmak istemiyor,ne desin şimdi adam gsyi 3-0 yenecez mi desin,şampiyon mu olacaz desin...
YÜREĞİNDEN GEÇENİ BİLİYORUZ BÜLENT HOCAM
HEP DESTEK TAM DESTEK
baverors 28.04.2008, 16:12 bu galatasarayı yenicez. mehmet yıldız show yapıcak. 2-0 yenip 2li averajı sağlamamız lazım.gönüllerin şampiyonu sivasspor ama hala şampiyonluk şansımız var 2 maçta 6 puan toplayalımki en azından 2. olalım ve de türkiye liginde 4 büyüklerden sonra kırdığımız en fazla galibiyet alan takım rekorunuda genişletelim...ayrıca bülent hocam şansız bir şekilde beşiktaşa ve galatasaraya yenildik kendi evimizde hala sivassporumuzn büyük maçlarda oynayamadığını söylenler var ligin en önemli maçında galatasarayı yenelimki herkes Sivassporun gücünü görsün.KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS
sivasli215 28.04.2008, 17:53 ya hemşolar şampiyon olma şansımız bence de az olmakla birlikte hala var
ama beni üzen olay nedir biliyormusunuz?
dünden beri içim içimi yiyor
ah biz feneri sivasta yenseydik :(
su an fb 67, biz 73 puanda olacaktık!!!
şampiyonlar ligi garantiydi
ve bu haftasonuda gs i yenince şampiyon olacaktık!!!
gelinde kahrolmayın bu duruma :(
MustafaParlak 28.04.2008, 17:58 kesinlikle bu bir bükent uygun takdigidir futbolcuları gs maçında strese sokmamak için böyle knşmuştur... aksi takdirde pes etmiş ...
BÜLENT HOCAMIZ ARKADAŞLARIMIZIN DEDİGİİ GİBİ FUTBOLCULARI STRESE SOKMAMAK İÇİN BÖYLE AÇIKLAMA YAPMIŞ AZ ÇOK BENDE FUTBOLCUYUM BENDE BİLİYOM BENDE SİVASSPORUN ALYAPISINDA OYNUYOM B GENÇ HABERİNİZ OLSUN ARKADAŞLAR
bülent hoca ilk defa böle soğuk konustu sanki pes etmişler gibi her ne olursa olsun bizim şampiyonluk şansımız var sonuna kadar gitmemiz gerek bu düşünceyle 4. bile bitiririz
16. hafta liderdik, GS'ye yenildik ve liderliği kaybettik,
20. hafta liderdik, FB'ye yenildik ve liderliği kaybettik,
29. hafta elimize geçen çok önemli bir fırsatı teptik, BJK'ye yenildik ve kaybettik!
Bu çok önemli maçlardan kritik galibiyetler çıkaramadığımız için Sivaslılar Sivasspor'a bir miktar tedirginlikle yaklaşıyorlar, bir türlü iddialı olamıyorlar.
İş bu halde yine çok önemli bir fırsatı elimize geçirdiğimiz şu an:
33. hafta GS ile maç yapacağız. Bu maç için özellikle teknik heyet ve futbolcularımıza sesleniyorum, yeter artık kritik maçları kaybedegeldiğimiz artık birisini de kazanalım.
Unutmayın GS galibiyeti bizi şampiyon yapabilir! En kötü ihtimalle şampiyonlar ligine götürür, lütfen bunun bilincinde oynayın. Bize bu çok iddialı konumumuzda bir hüsran daha yaşatmayın!
Sevgili Yiğidolar artık yüzdük kuyruğuna geldik, bu saatten sonra bu işin şakası da yok, dönüşü de yok. Önümüzde sadece bir yol var: Ya şampiyon olacağız ya da yine şampiyon olacağız!
Bu takım destan yazacak, yeter ki Yiğido inansın, Yiğido destek versin, Yiğido yeri göğü inletsin.
Bu hafta boyunca Sivas-Gs maçını konuşup Gs'nin Sivas'ta rahat tur atlayacağını söyleyenler; yetmedi Fener karşısında oynadığı futbolla Sivas'a en az üç-dört atacağını söyleyenler Pazar akşam kıpkırmızı olacaklar. Sivassporumuz, teknik ekibimiz, futbolcularımız onları eşekten düşmüşe çevirecek. Destan yazacağız.
Şimdi tam vakti. Hep destek tam destek.
Pazar akşamı 20:45'te Bağdat caddesini değil, Mecidiyeköy'ü değil, Taksim'i değil, İSTASYON caddesini bayram yerine dönmüş haliyle televizyonlarımızdan izleyelim. İşte tarihi fırsat ayağımıza geldi. Dem bu demdir, gün bu gündür!
Ayrıca bu açıklamaları taktik olarak algılıyorum yoksa bize pes etmek yakışmaz!
XXCakir58 28.04.2008, 18:45 hocamizin düsünceleri dogru. Simdi Galatasaray bizi yenerse zaten sampiyon
yerliturkuaz 28.04.2008, 23:26 BÜLENT HOCANIN TİPİK TAKTİĞİ BU İNŞALLAH TUTAR TABİ...
sivsivfatih58 28.04.2008, 23:35 ya beyler boş versenize eğer fener gs berabere kalsaidi gs bize karşı sivasta nasıl oynucaktı düşünün bi ya umutsuz olmayın nerden biliosunz gsnin son hafta maç kazanacağını hatırlarsanız fenerde aynı hesapları yaparken denizli çelme takmıştı şimdi işte o şans inanki sivassporumda ben halen umutluyum ogün hepiniz bana allah razı olsun diceksinz hodri meydan
Harput0658 29.04.2008, 00:06 Yöneticimiz çıkıp 3-0 yeneceğiz derken Bülent hoca şampiyonluk gitti diyor. Bukadar uyumsuz açıklamalar yapılmamalı. Taktiksel olsa bile, birbirlerinden haberleri yok diyorlar sonra.
kendalli 29.04.2008, 00:11 bu açıklaması gayet mantıklı ve yerinde olmuş.takımı stres ortamından olabildiğince uzak tutmaya çalışmasının bir göstergesi olarak düşünüyorum.burdan taraftarada ince mesajlar göndermiş ve bizlerde üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacaz.
Ultra sivasli 29.04.2008, 00:18 BUNLAR DA TAKTİK DEĞİŞİKLİK GİBİ OLSA GEREK :)
NEDEN DESİN Kİ BİZİM İÇİN BİTTİ DİYE FUTBOLCULARIN STRESLERİNİ AZALTMAYA YÖNELİK HAREKETLER GALİBA
ÖYLEDIR ÖYLE BIR BILDIGI VARDIR BÜLENT GARDASIM BOS KONUSMAZ
yiğido musti 29.04.2008, 00:40 ben inanmak başarmanın yarısıdır.eğer galatasaray fenerbahçe 'yi yenmişse bunu hırsıyla başarmıştır.yoksa fenerbahçenin kadrosu galatasaray da yok.ben inanıyorum sivas'ım istesin galatasaray 3 değil belki 4 farklı bile yenebilir.umarım güzel bir sonuç alır ve şampiyon sivas'ım olur tek temennim bu.dualarım onlarla.
grandfa58 29.04.2008, 00:54 şampiyonluğa şehir inanmışmı? sivas halkı inanmışmı? birde bunu sorgulayalım arkadaşlar. birgün önce sivas denizli yi yeniyor caddelerde 3-5 kişi birgün sonra gs fb yi yeniyor sanırsın mecidiyeköy.şu sitede ve bu şehirde sivasspor dan çok kendi tuttuğu takımı şampiyon olmasını isteyen çok insan var buna adım gibi eminim hala canı yürekten sivassporluyuz diyemiyorlar neymiş hem fb li hem sivassporluyum yok hem bjk li gs lı hem sivassporluymuş bırakın bunları kardeşim bir koltukta iki karpuz olmaz ben hiç bir trabzonlu dan trabzonspordan başka takımı telaffuz ettiğini duymadım işte bu yüzden adamlar büyük takım bizde birgün bunu başarırsak büyük takım oluruz acı ama gerçek bu onun için bırakın istanbulun köpeklerini takımımıza sahip çıkın bu iş öyle çekirdek yemekle olmuyor iyi günde de kötü günde TEK BÜYÜK SİVASSPOR
tanju_58 29.04.2008, 01:14 Sivassporumuz GS maçınıda kaybederse allah korusun kötü bir istatistik çıkıyor.bunun için gs maçına fb,bjk maçlarındaki taktikle çıkılmasın diyorum...
ilker_8787 29.04.2008, 01:34 Sivassporumuz GS maçınıda kaybederse allah korusun kötü bir istatistik çıkıyor.bunun için gs maçına fb,bjk maçlarındaki taktikle çıkılmasın diyorum...
yeterki sen iste hemen anında taktik değiştirelim...:rolleyes:
ilker_8787 29.04.2008, 01:37 arkadaşlar sivassporumuzun ne yazıkki şampiyonluğu şu an da çok çok küçük olasılıklı bir durum çünkü hem f5e karşı hem de galatasaraya karşı ikili averajı kötü ve kalan 2 hafta var.Hal böyle olunca sivassporumuzun hedefi şampiyonlar ligi olmalı.Bu yüzden antifenerli birisi olarak sivassporumuzun eğer yenecekse gs yi 3 farklı veya daha fazla bi farklı skorla yenmesini istiyorum.Diğer durumda Sivassporun alacağı galibiyet Sivassporumuzun 2. sıraya yerleşmesine yetmeyecek ve f5 in şampiyon olmasına neden olacak :S O yüzden Eğer Sivassporumun yenecekse en az 3 farklı yenmesini , bu durum gerçekleşmeyecekse de f5 in şampiyon olmaması için gs ile berabere kalmasını diliyorum (Ha beraberlik ha 2 farklı galibiyet Sivasspor için şu aşamada bir farkı yok)
Sivaslı Oğuz 29.04.2008, 02:59 Bülent hocamız bu açıklamayı taktik icabı yaptı bence.gercekten böyle düşünecegını sanmıyorum.prestıj macıda ne demek.bız eger bu macı kazanırsak şampiyon olamasak bile kesınlıkle şampiyonlar ligine gidecegımızı düşünüyorum.çünkü son hafta fener trabzona takılır.
|