Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLETLER SATIŞTA

SivasSpor.Com
28.04.2008, 17:57
http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/gs_svs22.jpg

Sivas 4 Eylül Stadı'nda, 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satılmaya başladı.

Gişede, Sivasspor taraftarları için ayrılan maraton tribününün biletleri 30, kale arkası tribününün biletleri ise 15 YTL'den satışa sunuluyor. Konuk takım Galatasaray seyircilerine ayrılan stadın havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletleri 30 YTL'den satılıyor.

Şampiyonluk yolunda her iki takım açısından da büyük önem taşıyan ve spor kamuoyu tarafından yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşmanın biletlerine her iki takımın seyircileri de yoğun ilgi gösteriyor.

Formasını giyip gişe önünde bilet almak için kuyrukta bekleyen Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Sivas'ta şampiyonluk turunu atacağına inanıyor.

Sivaslı futbolseverler ise Galatasaray'ı Sivas'ta yenerek, şampiyonluk ve ikincilik iddialarını sürdüreceklerini ve en kötü ihtimalle ligi ikinci tamamlayıp, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirtiyorlar.

Karşılaşmaya Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Biletlerin maç gününe kalmadan biteceği tahmin ediliyor.

GALATASARAY'A BİN 600 BİLET AYRILDI

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuk ekip Galatasaray'ın taraftarlarına toplam bin 600 bilet ayırdıklarını kaydetti.

Sarılar, her iki takım taraftarlarına da aynı gişeden satış yapıldığını belirterek, ''Yarın konuk ekip taraftarlarına bilet satışı yapılacak'' dedi.

Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün biletlerinin 30 YTL'den satışa sunulduğunu kaydeden Sarılar, ayrıca Galatasaray taraftarları için kapalı tribünün solundaki açık tribünün de ayrıldığını, bu bölümün bilet fiyatının ise 50 YTL olarak belirlendiğini söyledi.

Karşılaşmanın, takımları Sivasspor'un hedeflerine ulaşması açısından çok önemli olduğunu ifade eden Sarılar, ''Takımımızın şampiyon olmasını istiyorum. Yenmekten başka çaremiz yok. Galatasaray'ı yendiğimiz takdirde şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Çünkü son hafta rakiplerimizin puan kaybedeceğini düşünüyorum'' dedi.

yigido_furkan
28.04.2008, 18:15
rakip 50 felan olsa daha ii olurdu neyse artik bn biraz once gelirken aldim sirada 10 kisi felan vardi herkes onceden alsin biletini

NUMAN
28.04.2008, 18:15
yönetime teşekkürler önçeki hatayı yapmamışlar rakip taraftar biletleri için

ready
28.04.2008, 19:11
ankara-fenerbahçe maçında ankaralılar 1 ytl ye girerken fenerliler 45 ytl ye girdiler maçapara herşey demek degildir sivas yönetimi bazı olayları halen kavramış degil

belalı_yiğido58
28.04.2008, 19:14
dogru bir uygulama olmuş ..................

GLoBe-Y-Gençlik
28.04.2008, 19:14
TUM SIVASI DAVET EDIYORUZ SAMPIYON SIVASTIR

ready
28.04.2008, 19:25
dogru bir uygulama olmuş ..................

gardaşım parası olan var olmayan var

BEAT58
28.04.2008, 19:32
şampiyon sivaspsor bu maçta elimizden gelen herşeyi yapacagız bu maçta ölmek var susmak yok

slasher//z
28.04.2008, 19:37
gardaşım parası olan var olmayan var

gardaş klubün de parası yok biraz anlayış gösterelim

sen bu hafta da para wer; daha da 3 ay para wermeyecen zaten idare et biraz hacı...
:)

slasher//z
28.04.2008, 19:39
http://img107.imageshack.us/img107/7339/dsc04100aaby0.jpg

Hafta sonu oynanacak Sivasspor-Galatasaray maç biletleri meydandaki sivasspor bilet gişesinden satışa sunuldu.. maç bilet fiyatları ;

Maraton Tribün: 30 YTL

Kale arkası : 15 YTL

Rakip Tararftar : 30 YTL

kardeş başka bi foto bulunamadı mı bu habere

kaldırın şu remin ortasındaki elemanı photopsop la bari yaa

kendi sitemizde böyle 6s vari şeyler görmeyelim bari

haksızmıyım???

sivas_sevdamiz
28.04.2008, 19:46
gerçekten de rakip taraftarların biletinin farklı fiyat olması güzel.

1600 kişilik yer ayırmışlar... maalesef yine onlar inletecek stadı... bizim taraftarın çekirdek çıtlama seslerini bastıracaklar :))

Del Piero
28.04.2008, 20:06
Çok saçma kapalı yanını neden onlara vermişler ki :mad:

badboysefaa
28.04.2008, 20:19
keşke gs tarafı 50-70 olsaydı.bu kadar önemli maça cok ucuz olmuş gs tarafı aynı maç ali samiyende olsaydı eminim bize 75 den yitelemişlerdi biletleri insanlık farkı işte.yigidolar biletleri bi an önce alın kuyruk uzamaya başlıo saygılar....

merithan58
28.04.2008, 20:33
bu yönetim iyi hoş güzelde bir bildikleride vardır eminim ama bu maçta neden bu kadar bilet ayırmışlar bunlara. bir avuç eziktaşlı stadı inletti.bu kadar g.tsaraylı neler yapar siz düşünün artık.bilet aldım ama bu haberden sonra maça gitmek gereksiz geliyor bana.

ben maç izlemeye gitmiyorum bundan emin olun ancak bizim sesimizi bastıracak herifler kendimizi yırtmanın ne anlamı varki?

bahadır erdem
28.04.2008, 20:40
DENİZLİ'DE BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ.

KONUK TAKIMIN TARAFTARINA GÜNEY CEPHEYİ AYARLAMIŞLAR.

ANLAMADINIZ DEĞİL Mİ?

RÜZGAR KUZEYDEN ESER,

SEN İSTEDİĞİN KADAR BAĞIR ÇAĞIR SES AZ GİDER.

YÖNETİMİN DİKKATİNE!!!

ademgoze
28.04.2008, 21:24
biz istanbulda sivassporu izlemeye gidince bu fiyatlardan gidiyorduk fiyatlar iyi gs için belki biraz daha pahalı olabilirdi ama bu maçta sivassporlular gs yi susturacaktır innşallah

Bahattin
28.04.2008, 21:25
keske galata sarayli taraftarlarinki 50 olsaydi daha iyi olurdu

sivas_kangallı
28.04.2008, 21:57
şampiyonluk maçı stadı dolduran tarftarımız takımımızı hiç susmadan desteklerler inşallah ve galip ayrılırız maçtan..

yerliturkuaz
28.04.2008, 22:01
BU MAÇTRA DOLMALI BU STAD VE YÜREKTEN DESTEKLENMELİ TAKIM...

kaya0758
28.04.2008, 22:12

haksızmıyım???

kardeş bu sivassporun centilmenliğini gösteririr.baksana aynı gişeden biletler satılıyo.kavgasız gürültüsüz hoşgörü centilmenlik sevgi saygı...vesaire vesaire..

sivasli215
28.04.2008, 22:16
atmosferi bu kadar yüksek bir için ve de sivasspor için normal bu fiyatlar...
sonuçta para bizim kasamıza gidecek,olaya birde o yönüyle bakın...

58 memo
28.04.2008, 22:21
bilet fiyatları normal
inşallah kazanırız..
umarım Sivaslı cinconlar diye pankart açılmaz:mad:

XXCakir58
28.04.2008, 22:25
sivaslilar doldurun 4 Eylül stadini

oNuR
28.04.2008, 23:29
rakibe 2 farkLı yerin veriLmesi enteresan qeLdi bana :S

bahadır 58
28.04.2008, 23:52
rakibe bu kadar bilet verilmesini anlayamadım.kasımpaşa bile bize o kadar bilet vermemişti...

jakobieen
29.04.2008, 06:57

haksızmıyım???

haksızsın bence, oradaki insan galatasaray taraftarı bi yunan askeri değil ... biz sivaslıyız hoşgörünün memleketinden yani, bizde galatasarylısıda sivaslısıda aynı sıraya girip aynı gişeden biletini alır...

BEAT58
29.04.2008, 07:53
HAKLSIN KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AMA NE YAPSIN ADAM DURSUN

özgühertaş
29.04.2008, 07:56
BÖYLE SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAYIN ARKADAŞLAR.YÖNETİM STADIN 1600 KİŞİLİK YERİNİ GS YA AYIRMIŞ BÖYLE ŞEY OLURMU.PARA HER ŞEY DEGIL.YOK GS YA PAHALI OLSAYDI YOK FİYATLAR UCUZ OLSAYDI.YAV BU MAÇ TARİHİMİZDEKİ EN ÖNEMLİ MAÇ VE SEN EV SAHİPLİGİ AVANTAJINI ONLARA KAPTIRCAKSIN ONDAN SONRADA YOK GSLİLER BİZDEN ÇOK BAGIRDI YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE YORUMLAR YAZCAKSINIZ.1600 BİLET NE DEMEK YA BÖYLE ÖNEMLİ BİR MAÇTA SEN ELİNDEKİ EN BÜYÜK KOZU ADAMLARA VER BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ.

sivaslim58
29.04.2008, 08:30
saçma sapan işler normalde stadın yüzde 5 i değilmi rakip taraftara.stadımız kaç kişilik 12.000 yüzde 5 i 600 yapar.neden nerdeyse 3 katı bilet ayırdılarki.üstelikte bilet fiyatları aynı çok saçma.bir sivaslı olarak bu maçta g.s destekleyen sivaslı varsa yazıklar olsun.Allah onları bildiği gibi yapsın.

SivasLady
29.04.2008, 08:45
saçma sapan işler normalde stadın yüzde 5 i değilmi rakip taraftara.stadımız kaç kişilik 12.000 yüzde 5 i 600 yapar.neden nerdeyse 3 katı bilet ayırdılarki.üstelikte bilet fiyatları aynı çok saçma.bir sivaslı olarak bu maçta g.s destekleyen sivaslı varsa yazıklar olsun.Allah onları bildiği gibi yapsın.

sahamiz 16000 kisilik dikkatini cekerim
burdan bakabilirsin
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10176
16000 - 5% = 800 kisi
sanirim yönetimle konusup bunu 10% yaptilar (bizim icin kasimpasada yapmisti)
1600 - 10% = 1600 kisi

rakibe bu kadar bilet verilmesini anlayamadım.kasımpaşa bile bize o kadar bilet vermemişti...

kasimpasanin stadi kücük ondan bize o kadar az düstü
______________________________ ________________________
gelelim konuya
bilet fiyatlari uygun nede olsa önemli bir macimiz
1600 kisi GS ise SivasSpor taraftari 14400
yani bizimkiler bunlari ses olarak bastiramazlarsa ne diyeyim
tabiki TARAFTAR olmazsaniz zor olur
birsey demiyelim sadece ACIYALIM bizim taraftarligimiza
ama insallah yüzümüzü kara cikarmaz tribündeki 14.400 kisi
artik kenetlenme zamani gösterelim, ilaik olalim takimimiza

altan54&58
29.04.2008, 08:46
Bilet fiyatları normalde ama gs taraftarlarına ayrılan yer çok mu yoksa yanlış mı düşünüyorum ama bence çok.gs kendi stadlarındaki fbmaçında rakibe 1200 kişilik yer ayırmışdı burda gslilere 1600, bana çok gibi geldi sayı heleki böyle bir maçta

Abdullah DuMaN
29.04.2008, 09:52
GİDİP BİLET ALAYIM DEDİM ANCAK KONGRE BAHÇESİNDE 60 KİŞİLİK SIRA VAR

DuncanIdaho
29.04.2008, 10:03
haksızsın bence, oradaki insan galatasaray taraftarı bi yunan askeri değil ... biz sivaslıyız hoşgörünün memleketinden yani, bizde galatasarylısıda sivaslısıda aynı sıraya girip aynı gişeden biletini alır...

gidin alin bakalim sivas formasiyla samiyen civarinda ciklet vs. bakalim yunan askeri mi yapiyorlar urum mu

hosgoru ha !

yigido_sampiyon
29.04.2008, 10:06
haydi sivas bilete hücummmmmmm

sivaslim58
29.04.2008, 10:27
gidin alin bakalim sivas formasiyla samiyen civarinda ciklet vs. bakalim yunan askeri mi yapiyorlar urum mu

hosgoru ha !

yerden göğe kadar haklısın.sıkıysa bir bursada yapsınlar bunu bir sakaryada yapsınlar bunu.hükümet meydanında g.s forması giyecen bayrak sallayacan oh ne güzel.ama sivasın iddası olmasıydı belki olurdu diyecem.memleketim uyuma ayağa kalk.hiç bir şey imkansız değildir.Allahın izniyle yeneceğiz.

vkeskek
29.04.2008, 10:41
ARKADAŞLAR İSTANBULDA SİVAS FORMASIYLA RAHAT RAHAT DOLAŞIYORUM.KİMSE BİRŞEY DEMİYOR.MAÇA KONSANTRE OLUN LÜTFEN.ŞURDAN 3 PUAN ALALIM.ENERJİMİZİ MAÇA VERELİM.İSTER STADDA İSTER TELEVİZYON VEYA RADYO BAŞINDA GALİBİYETE ODAKLANALIM.BİZ BUNU YAPACAK GÜÇTEYİZ. HEDEFİMİZE 1 KALDI DİYORUM.

altuntas58
29.04.2008, 11:02
Bu macı mutlaka izlemem lazım bilet fiyatlarıda makul sivassporumuza başarılar dilerim

leventist
29.04.2008, 11:22
Arkadaslar merhaba ben ist bır gs taraftarıyım ,bu sıteyı ıncelıyordum 1 saattır ve ınanın hayran kaldım sıze okadar taraftar arasındakı yazısmalarda bır tane rakıp takıma asagalayıcı bır uslup kullanmamıssınız,hepınızi verdıgınız bu faır play davranıstan dolayı tebrık edıyorum ,ben zaten askerlıgımıde zaten sıvasta yapmıstım ordan da bır sempatım var sıvas a bu hafta ıyı oynayan kazansın artık ne dıyelım basarılar!

altuntas58
29.04.2008, 11:39
Arkadaslar merhaba ben ist bır gs taraftarıyım ,bu sıteyı ıncelıyordum 1 saattır ve ınanın hayran kaldım sıze okadar taraftar arasındakı yazısmalarda bır tane rakıp takıma asagalayıcı bır uslup kullanmamıssınız,hepınızi verdıgınız bu faır play davranıstan dolayı tebrık edıyorum ,ben zaten askerlıgımıde zaten sıvasta yapmıstım ordan da bır sempatım var sıvas a bu hafta ıyı oynayan kazansın artık ne dıyelım basarılar!

[B]Sivassporumuza ve sivasımız insanına karşı iyi dilekleriniz için teşekürler bizim ismimize boşuna yiğidolar dememişler bu site yiğidin harman olduğu bir site sizde taktir edersinizki yiğide kötü söz söylemek yakışmaz /B]

58 memo
29.04.2008, 11:51

sen cinconlular yüzünden polisten hem de Sivasta dayak yiyen hemşehrilerinden haberin yok galiba
centilmenlik,dostlukta bir yere kadar:mad:

merithan58
29.04.2008, 11:52
bu biletler biter bitmesine stadta ağzına kadar dolar ama ben pek ümitli değilim taraftardan.dün aldım bileti adamIN biri diyorki ankaradan oğlumun arkadaşları gelecek maça onlara alıyorum 15 tane aldı.şimdi bu dışarıdan gelen adamlar SİVASSPORUMUZU DESTEKLER Mİ SORUYORUM.

İNŞALLAH DEDİKLERİ GİBİ KİMLİK KONTROLÜ YAPARAK ALIRLAR STADA.BİRAZ ÖNCE NTV'DE KİMLİĞİNDE SİVAS YAZMAYANI STADA ALMAYACAKLAR DEDİ.

yigidomustafa58
29.04.2008, 12:24
gerçekten biletler ucuz rakip 50 maraton da 50 olması lazımdı kale arkası da 30ytl bence...

Şimdi destek zamanı haydi Yiğidolar maça...

S1vasLee
29.04.2008, 12:30
Satın su galataya 75-80 ytlden 50 neymiş paşa paşa alırlar şampiyonluğa oynuyolardı ......

jakobieen
29.04.2008, 13:29

hosgoru ha !

aynı şeyden bahsediyoruz, onlar öyle yaptığı için bizim adımız yiğido işte ... "hoşgörü ha" evet hoşgörü

kasko
29.04.2008, 14:11
ARKADAŞLAR BAĞIRMAK İSTEYEN HERKES KALE ARKASI HAVUZ TARAFINDAN BİLET ALSIN.TÜM GRUPLAR ORADA TOPLANACAK.HERKESİ HAVUZ TARAFINA DAVET EDİYORUM...

kadir984
29.04.2008, 14:17
5-10 KİŞİ BİLETLERİ ALDIK HAVUZ TARAFINDAN

sivasli_kocak
29.04.2008, 14:20
hadi sivasdakı yigidolar bu mac onemlı bu macı alalım sampıyonluga oturalım ... bu hafta sivasda olmayı ısterdım havuz tarafında sivaspor diye bagırmak ıcın

kasko
29.04.2008, 14:32
ARKADAŞLAR BAĞIRMAK İSTEYENLER KALE ARKASI HAVUZ TARAFINDAN BİLET ALSIN.TÜM GRUPLAR ORADA TOPLANACAK!!!

yigido_furkan
29.04.2008, 15:44
bu macta gslilari susturmamiz lazim bu final maci takima destek olmaliyiz bugun meydanda bakiyorum 1 tane Sivas formali yokken 5 6 tane gsli formali gordum bizlerde giyelim artik formalari neyi bekliyoruz

kaya0758
29.04.2008, 15:51
[QUOTE=sivaslim58;356831]yerden göğe kadar haklısın.sıkıysa bir bursada yapsınlar bunu bir sakaryada yapsınlar bunu.hükümet meydanında g.s forması giyecen bayrak sallayacan oh ne güzel.ama sivasın iddası olmasıydı belki olurdu diyecem.memleketim uyuma ayağa kalk.hiç bir şey imkansız değildir.Allahın izniyle yeneceğiz.[/QUOT

yahu babacan bizde aynı şeyi diyoruz zaten yahu.bizim farımız bu.ali samiyende sakaryada bursada alamazlar bu şekilde bileti.burası sivas sivas hoşgörü memleketi.

kaya0758
29.04.2008, 15:54

hosgoru ha !

eeeee zaten farkımız bu bunu anlatmaya çalışıyoruz.sivas hoşgörü memleketi

kaya0758
29.04.2008, 15:55
yerden göğe kadar haklısın.sıkıysa bir bursada yapsınlar bunu bir sakaryada yapsınlar bunu.hükümet meydanında g.s forması giyecen bayrak sallayacan oh ne güzel.ama sivasın iddası olmasıydı belki olurdu diyecem.memleketim uyuma ayağa kalk.hiç bir şey imkansız değildir.Allahın izniyle yeneceğiz.

kardeş zaten diğer şehirlerde böyle bişey olamayacağı için biz sivası seviyoruz.

sinan-58
29.04.2008, 16:21

haksızmıyım???

haksızsın kardeş malesef gerçekler acıdır bırak sivasta olmayanlar gerçekleri gorsun

ssk58
29.04.2008, 16:24
bu maçı kaç kere izleriz bu fırsat ayagımıza gelmiş bilet fiyatları normal

EMREE58
29.04.2008, 17:37
SLM ARKADAŞALR İNŞ BU MAÇIDA ALICAZ ARAKDASLAR SİVASSPORUMUZA DESTEK VERELİM.

merkez_emre
29.04.2008, 17:42
hersey para değil sivas bırdaha boyle bir sansı kac senede bir yakalar bılmem ama bır anlamda sampıyonluk macına cıkıyoruz ama nedense dunya kadar yer ayırıyoruz gs lılere...madem para kazanmak ıcın fazla yer ayrıldı bılet fıyatları 50-70 yapılsa daha ii olurdu ki bu biletlerde bıterdi...

onursal24
29.04.2008, 18:09
Merhaba arkadaşlar...

Ben Erzincandan Sivasa Gelecem...

Galatasaraylıyım...

Şu anda Galatasaray Bileti varmı ???

Lütfen bilgi veriniz...

Çünkü Takımınızın Karına olacaktır bu...

Saygılarımla...

İletişim ; 0 536 518 56 30

onursal24
29.04.2008, 18:10
Adımı söylemeyi unuttum ; Onur Çanakcı ...

Sms İle bilgi verirseniz Memnun olacaqım...şimdiden teşekkürler Yiğidolar

yeniceri_can
29.04.2008, 19:22
yaw şampiyonluga oynuyoruz.
final maçı bu maçı alsak %50 şampiyonuz.
sen tut kapalı yanınıda ğs ye ver.olacak iş değil. :@

burak_baykal
29.04.2008, 21:02
ankara-fenerbahçe maçında ankaralılar 1 ytl ye girerken fenerliler 45 ytl ye girdiler maçapara herşey demek degildir sivas yönetimi bazı olayları halen kavramış degil

Yönetim asıl rakip takıma ankara takımı gibi yapacaktı ama gs takımına jest yapmaya karar almışlar.:D :D :D :D

D_Mrsic
29.04.2008, 21:41
Bilet fıyatları sorun degıl ama ben bu ınsanlarımızı anlamıyorum. Ben sıradayken adamın bırı 50 tane bılet aldı; dıgerı 20 tane; hatta adamın bırı 500 tane bılet aldı. varmı bole bısey ya 1 saat ıcınde maraton bıletı kalmadı. nolcak sonra karaborsaya dusecek bıletler 30 mılyonluk bıletlerı 10 mılyona satacaklar. ben burdan yetkılılerı uyarıyorumm

kaya0758
29.04.2008, 23:18
Merhaba arkadaşlar...

Galatasaraylıyım...

Lütfen bilgi veriniz...

Saygılarımla...

an itibari ile galatasaray biletleri bitmiştir
zuhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ulan ben eskiden galatasaraylıydım sivassporlu oldum bu yıl yahu
biletim sivas tarafından
sesim kısılana kadar sivas için bağıracağım.

Sivaslı Oğuz
30.04.2008, 03:33
bu maçta takıma destek vermezsek hangi maçta vericez.90 dakika destek olmamız lazım.aramıza sızacak olan gs'lılara dikkat.

Abdullah DuMaN
30.04.2008, 07:51
ÇOK ŞÜKÜR ALDIM BİLETİMİ .......

Abdullah DuMaN
30.04.2008, 07:56
Merhaba arkadaşlar...

Galatasaraylıyım...

Lütfen bilgi veriniz...

Saygılarımla...

BAZI UYANIKLAR 30 YTL YE ALDI SİZİN BİLETLERİ 50 YE 60A SATIYOLAR

emre060
30.04.2008, 07:57
arkadşlar hala sivasspor tarafı kale arkası bileti var mı? tokattan 6 arkadaş geleceğiz biletleri dün aldık ama 1 tane daha lazım oldu..maratonun nasıl bittiğini okuduk sivasada karaborsa geldiyse artık bişi demiyoruz

emre060
30.04.2008, 07:59
arkadaşlar 6 arkadaş tokatan geleceğiz dün biletlerimizi aldırdık ama 1 tane daha kale arkası sivas tarafı bilet gerekti..halen satışta bilet var mı? ( biz beşiktaşlıyız + SİVASSPORLUYUZ)

*****şampiyon sivasspor*****kardeş şehir kardeş klüp
Tokattan selamlar

Abdullah DuMaN
30.04.2008, 08:11
arkadşlar hala sivasspor tarafı kale arkası bileti var mı? tokattan 6 arkadaş geleceğiz biletleri dün aldık ama 1 tane daha lazım oldu..maratonun nasıl bittiğini okuduk sivasada karaborsa geldiyse artık bişi demiyoruz

BU GÜN ÖĞLENE KADAR GELİRSEN BULA BİLİRSİN KARDEŞ

emre060
30.04.2008, 08:15
BU GÜN ÖĞLENE KADAR GELİRSEN BULA BİLİRSİN KARDEŞ

kardeş teşekkürler ben zaten dün aldırdım ordan arkadaşlarada 1 tane daha lazım oldu...zamanında deselerdi öğleye kadar nasıl yetişeyim...bizde 6 arkadaş geliriz 7.şansına küser...

DOCKA
30.04.2008, 08:17
maraton bileti kalmamışmı arkadaşlar biz bugün almayı düşünüyorduk

iskin_58
30.04.2008, 11:33
Fenerbahçe'yi yenerek yolu yarılayan Sarı-Kırmızılılar, Sivas'a akın ediyor. Evsahibi bin bilet veriyor, ama maç günü Atatürk Stadı tribünlerinde en az 5 bin Galatasaray taraftarının olması bekleniyor.

Belediye ile geri sayım başladı
İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi... FANATİK’e konuşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Olimpiyat Stadı’nda 70 bin kişi görmek istiyorum” demişti. Belki bu isteği tam anlamıyla gerçekleşmedi, ama gitmesi bir dert, dönmesi başka bir dert olan İkitelli’de 40 bine yakın Sarı-Kırmızılı taraftar boy göstermişti. 3-0’lık zafer sonrası ‘Hedefe 3 kaldı’ tişörtleri satışa sunulurken, derbide resmen Sarı-Kırmızı şov vardı. Ali Sami Yen’i tıklım tıklım dolduran taraftarlar, tarihi Fenerbahçe zaferinde de başrol oynadı.

Sivas’a birkaç uçak kalkacak!
..Ve şimdi sıra Sivas’a geldi. ‘Hedefe 2 kaldı’ tişörtlerini sırtına geçiren Galatasaraylılar, bu kez Sivas’ta gövde gösterisi yapacak. Gerçi Sivasspor, stat kapasitesinin yüzde 5’i oranında, yani bin civarında bilet vereceklerini açıkladı. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın, satışa çıktığı gün biten biletlerden çok sayıda aldığı ve maç günü tribünlerde en az 5 bin konuk takım taraftarı olacağı öğrenildi. Yönetim de bu konuda hazırlıklı. Yiğit Şardan, Sivas’a birkaç uçak kaldıracaklarını, gitmek isteyen taraftarlara yardımcı olacaklarını vurguladı.

ARKADAŞLAR BU HABER YALAN AMA İÇİMİZE GİRECEK G.TSARAY TARAFTARININ HALİ NE OLUR DÜŞÜNEMİYORUM.ŞU POLİSLERDE GÖREVİNİ İYİ YAPAR İNŞALLAH.

jakobieen
30.04.2008, 11:37
maraton bileti kalmamışmı arkadaşlar biz bugün almayı düşünüyorduk

maraton biletleri bitmiş, yetişemedik :( biras önce bende kale arkasından aldım ve oda çok az kalmıştı sanırsam...

1967_DERNEK_MUSTAFA
30.04.2008, 11:38
vallahi kaç uçak kaldırırlarsa kaldırsınlar bizim için hiç önemli değil ne kadar insan gelirse memleketimiz için okadar iyi olur birde şunu söylemek istiyorum şehir dışından gelecekler hefese kapılmasınlar sivaslıların içine girecek olan gs li taraftarlar ümütlenmesinler kimliğinde sivas yazmayanlar içeri alınmayacaklar önemle duyrulur

1967_DERNEK_MUSTAFA
30.04.2008, 11:41
bu gün itibari ile sivasspor biletleri kalmamıştır kara borsayada dikkat edilsin kara borsa satanları güvenlik görevlilerine durulması rica olunur

SONMEZ
30.04.2008, 11:44
Fenerbahçe'yi yenerek yolu yarılayan Sarı-Kırmızılılar, Sivas'a akın ediyor.
Evsahibi bin bilet veriyor, ama maç günü Atatürk Stadı tribünlerinde en az 5 bin Galatasaray taraftarının olması bekleniyor.

Vala haber doğru veya yalan, orasını bilemem,
Ancak,
Stadın adı kesinlikle yalan.
Bizim stadın adı : 4 Eylül...!

slasher//z
30.04.2008, 17:21
kardeş bu sivassporun centilmenliğini gösteririr.baksana aynı gişeden biletler satılıyo.kavgasız gürültüsüz hoşgörü centilmenlik sevgi saygı...vesaire vesaire..

haksızsın kardeş malesef gerçekler acıdır bırak sivasta olmayanlar gerçekleri gorsun

bu haber çıktığında haberdeki resimde forma giymiş gs liler yer alıyodu; ayrıca gs kuyruğu sivasınkine gore daha uzun gorunuyodu; rica ettim; haberi koyan arkadaş da resmi deiştirdi..

bence bu sitede boyle şeylere yer werilmemeli;
dostluk dan centilmenlikden bahseden arkadaşlara şunu soyleyeyim ki; aynı şeyi ne gs ne fb nede bjk bize yapmıyo;
adamların forumlarında girip düzeyli yorum bile yapamazsınız; silerler üyeliğinizi;
ayrıca biz boyle centilmelik hikayeleri dinledikçe;
taraftarımız asla gelişmez; takıma bağlı büyük kitleler elde edemeyiz; hiçbir zaman bi bursa, kocaeli, bjk, sakarya, samsun, eskişehir vs takımları gibi bi taraftar grubuna sahip olamayız;
taraftar olarak boyle ufak tefek şeylere dikkat ederek buyuebileceğimizi düşünüyorum...