Orijinalini görmek için tıklayınız : Fedakar Taraftar...

1967_DERNEK_10UR
24.08.2005, 21:09
DERNEĞİMİZİN VE SİTEMİZİN RENKLİ SİMALARINDAN NAM-I DİYAR ARİF YILMAZ(SİVAS_RAP_ARİF)İSTANBUL DA OYNANACAK OLAN SİVASSPCOR-MANİSA MAÇINA GİDEBİLMEK İÇİN CEP TELEFONUN SATTI..İŞTE SİVASSPOR TARAFTARI ..

1967_DERNEK_NAİL
24.08.2005, 21:26
nediyon sen onur gerçekmi kıyametin yaklaştı heralde vayraprapva

1967_DERNEK_10UR
24.08.2005, 21:27
nediyon sen onur gerçekmi kıyametin yaklaştı heralde vayraprapva
WALLAHİ ABI MAÇA GİDEBİLMEK İÇİN TELEFONUN SATTI..ARTIK ARİFTEN MUTLUSU YOK OTOBÜSTE YİNE KENE MUHABBETİ VAR...:D

GeCeVeMaVi58pRf
25.08.2005, 15:48
evet bende sahidim helal olsun arif kardesıme nam-ı diyar kene arife sivassporun böylesi fedakar taraftarlara ihtiyacı var...

hemso58
25.08.2005, 16:34
KENE ARIFE HELAL OLSUN VALLAHA :D

GeCeVeMaVi58pRf
25.08.2005, 16:36
ariflere ihtiyacımız var valla inşallah böyle bilinçli içinde sivasspor aşkı olan taraftarlar cogalır...

1967_DERNEK_10UR
25.08.2005, 16:57
ARİF'İN TARAFTARLIĞINA DİYECEK KELİME BULAMIYORUM..MAÇA GİTMEK İÇİN TELEFONUNU SATTI..ARİF SİVASSPOR TARAFTARI SENİNLE GURUR DUYUYOR..

sivaslibozo
31.08.2005, 17:51
helal olsun be arif kardese....tam sivasli sapina kadar...

isin kötü tarafi...taraftarimiz var ama paramiz hemen hem,en yok, veya cok az...mesela bende sivasin her macina gidecek kadar aylik gelirim var ALLAHA sükür ama ben almanyada kaldigimdan dolayi gidemiyorum ne yazik ki....

insallah yakinda daha baska bi ise baslayacam, ozaman ummarim sivasspora biraz madddi destek cikabilirim insallah...veya bu yönde bi faliyet olsada tr de sivaslilarin mac biletinden tut gidis-gelis masrafalari avrupadaki yigidolardan karsilanabilse......ben sahsen varim..biz gidemiyoz maclara bari baska bi gardasimiz gitsin..........

vesselam

rguler
31.08.2005, 17:57

isin kötü tarafi...taraftarimiz var ama paramiz hemen hem,en yok, veya cok az...mesela bende sivasin her macina gidecek kadar aylik gelirim var ALLAHA sükür ama ben almanyada kaldigimdan dolayi gidemiyorum ne yazik ki....

insallah yakinda daha baska bi ise baslayacam, ozaman ummarim sivasspora biraz madddi destek cikabilirim insallah...veya bu yönde bi faliyet olsada tr de sivaslilarin mac biletinden tut gidis-gelis masrafalari avrupadaki yigidolardan karsilanabilse......ben sahsen varim..biz gidemiyoz maclara bari baska bi gardasimiz gitsin..........

vesselam
bozo kardeş tek dostum tek aşkım sivas diyorsun solda fenerin resmi var sana yakışmıyor koy sivasın amblemini alem sivaslı görsün

gürünlü58
31.08.2005, 18:03
bende evimi satdim maca gidebilmek icin simdi köprü altinda yatiyorum bana para yolasaniz memnun olurum

HakkıTİMUÇİN
31.08.2005, 18:04

vesselam

Kolayı var bozo gardas....

alırsın bir kombine bilet...67 taraftar derneğine armağan edersin...hem kulube hem derneğe hemde gariban bir taraftarımıza yardımın olur....

kombine fiyatları 250 ytl den baslıyor....sende kendini sivasın her maçına gitmiş kadar huzurlu hissedersin...

rguler
31.08.2005, 18:09

alırsın bir kombine bilet...67 taraftar derneğine armağan edersin...hem kulube hem derneğe hemde gariban bir taraftarımıza yardımın olur....

kombine fiyatları 250 ytl den baslıyor....sende kendini sivasın her maçına gitmiş kadar huzurlu hissedersin...

AĞZINA SAĞLIK GARDAŞIM

1967_DERNEK_10UR
31.08.2005, 18:09

EWET HAKKI ABI DOĞRU SÖYLÜYOR BİR KOMBİNE BİLET ALIN VE GÖNDERİN...

1967_DERNEK_10UR
31.08.2005, 18:10
bende evimi satdim maca gidebilmek icin simdi köprü altinda yatiyorum bana para yolasaniz memnun olurum
SANA ORASI DAHA İYİ YAKIŞIR KÖPRÜ ALTINDA YAŞAMAYA DEVAM ET...

GuNaY
31.08.2005, 19:02
way beeee helal olsun be arif... hele ondan davulu delercesine çalıyordu haaaa :D :D

GuNaY
31.08.2005, 19:05

olay bu helal olsun abi... bir sekilde yardım etmek isteyen gardaslarımız, hakkı abinin yazdıklarını uygulasın herşekilde gönülleri rahat olsun...

gürünlü58
31.08.2005, 19:48
SANA ORASI DAHA İYİ YAKIŞIR KÖPRÜ ALTINDA YAŞAMAYA DEVAM ET...
sana da yakisir sende gelsene

GeCeVeMaVi58pRf
04.09.2005, 21:16
duyduguma göre arif galatasaray macına gelebılmek için işten cıkmayı göze almıs helal olsun arife sivas senınle gurur duyuyor arif başkan...

serhankaburcuk
04.09.2005, 21:36
duyduguma göre arif galatasaray macına gelebılmek için işten cıkmayı göze almıs helal olsun arife sivas senınle gurur duyuyor arif başkan...

Evet Arif işten ayrılacakmış sebeb ise Galatasaray maçı...Böyle cefakar ve vefakar taraftarlara ihtiyacımız var...Kendisini tekrardan kutluyoruz..

serhankaburcuk
04.09.2005, 21:37

Vay abim ağzına sağlık...Çok süper söylemişsin...HAYDİ KOMBİNE ALMAYA..

1967_DERNEK_10UR
04.09.2005, 23:21
sana da yakisir sende gelsene
SEN VARKEN ORDA YAŞAMAK BİZE YAKIŞMAZ..

GeCeVeMaVi58pRf
06.09.2005, 14:53
Vay abim ağzına sağlık...Çok süper söylemişsin...HAYDİ KOMBİNE ALMAYA..

gecenlerde sabah staja gidiyordum sabahım 08:30 unda kuyruk vardı bende sordum bu ne kuyrugu dıye kombine satıs kuyruguymus biletler kredi kartıyla satıldıgı için inanılmaz bir talep olmus ve sanırım kombineler bitmiş sivasspora hayırlı ugurlu olsun...

GuNaY
06.09.2005, 15:12
gecenlerde sabah staja gidiyordum sabahım 08:30 unda kuyruk vardı bende sordum bu ne kuyrugu dıye kombine satıs kuyruguymus biletler kredi kartıyla satıldıgı için inanılmaz bir talep olmus ve sanırım kombineler bitmiş sivasspora hayırlı ugurlu olsun...
inşallah dogrudur bu bilgi.. hayırlı olsun...