Orijinalini görmek için tıklayınız : KAZANMAK iSTiYORUZ

SivasSpor.Com
02.05.2008, 22:14
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçını kazanabilmek için var güçleriyle bu karşılaşmaya konsantre olduklarını söyledi.

Bülent Uygun, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor olarak son 2 maçta ne sonuç alırlarsa alsınlar, ilk yarıda gönüllerin şampiyonluğunu kazandıklarını söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir şehirde rakiplerini, yenildikleri maçlardan sonra bile alkışlarla, karanfillerle ve sevgi gösterileriyle uğurladıklarını ifade eden Uygun, "Dolayısıyla bu bizim için her şeyden daha önemliydi. Çünkü bir can, bir şampiyonluktan çok daha önemli bizim için. Ama Sivasspor olarak bu başardığımız güzelliği son 2 maçta da taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu yüzden Galatasaray maçını kazanmak istediklerini ifade eden Uygun, "Kazanabilmek için de var gücümüzle bu maça konsantre olmuş durumdayız. Şehir istiyor, bizi seven 40 milyon insan istiyor. İnşallah bunu başarabilmek için de sahada gerekeni yapacağız. Ve kazanan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

Takımda Diallo ve Murat'ın sakatlığının devam ettiğini ifade eden Uygun, "Onun dışında sakatlıkları devam eden Sedat, Yasir ve Balili zaten gelecek yıla yetişebiliyorlar. Bunların dışında başka bir rahatsızlığımız yok" ifadesini kullandı.

Bu arada müze bahçesinde bulunan Sivassporlu taraftarlar, Bülent Uygun'a sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, Uygun ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Öte yandan bu önemli maç öncesinde il dışından çok sayıda basın mensubu kente geldi. Bazı basın mensupları vatandaşlardan maç hakkındaki görüşlerini alırken, bazı yayın kuruluşları da kentten yaptıkları canlı yayınlarla izleyecilerine ulaştı.

AA

izmirliyigido
02.05.2008, 22:18
Şampiyonluk maçında bilet kalmamış, çevre evlerin balkonundan izleyecekmiş herkes.....Şampiyonluk yürüyüşümüzü değil balkonlardan, yıldızlardan seyrettireceğiz tüm dünyaya.
Pazar akşamı 20:45'i vurunca, zaman duracak gökler selama geçecek....
İşte diyecek yıldızlar...
Bizden daha parlak, bizden daha büyük bir yıldız......
Toplanın, selam durun diyecekler....
Bu her yerde görülmüyor, ona "ANADOLU YILDIZI" diyorlar. 41 yıl sonra dünyaya gelecek diyorlardı, bakın bakın geçiyor diyecekler.....
Tüm yıldızlar selam duracak....
Ve o an zaman duracak, tüm Yiğidolar sevinçten ağlayacak..... Ağlat bizi sevinçten ALLAH'ımmm.........

.

©onson
02.05.2008, 22:20
Sivasspor sava$irsa, ezikleri yerle bir eder. Taktik maktik hikaye bu macta, yürek önemli. Sivasspor ba$tan sona sava$ip mücadele ederse, ezikleri hayal edemiyecekleri bir yenilgiye ugratacaktir.

Gazan mübarek, yolun acik olsun Sivasspor, dualarim seninle.

yerliturkuaz
02.05.2008, 22:21
SEVGİLİ BÜLENT UYGUN BU MAÇIN DÖNÜŞÜ YOK TAKIMI BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE MAŞLARINDA OLDUĞU GİBİ KORKAK OYNATIPTA YENİLMEMİZİ SAĞLAMA YİĞİTÇE YİĞİDOLAR GİBİ OYNAYIP ALALIM BU MAÇI...

yusuf_yusuf
02.05.2008, 22:37
kazanacağız inşaalh yeberek mutlu sona ulasıırz

belalı_yiğido58
02.05.2008, 22:39
kazanmaktan başka çaremiz yokki..................

Jaay34
02.05.2008, 22:49
Selam Yiğidolar bn bi Fenerbahçe taraftarıyım ama Sivassporun şampiyon olmasını kendi takımımdan çok istiyorum Anadolunun yıldızı Sivasspor saldırın vurun kırın parçalayın bu maçı alın 6alatasarayı şampiyon yapmayın kimi yapıyosanız yapın başarılar diliyorum Anadolunun yılzıdı SİVASSPOR'a

titizyiğido
02.05.2008, 23:21
göreceksiniz arkadaşlar bu maçı mutlaka alıp şampiyonluk şansımızı son haftaya taşıyacaz sivas 3 gs 0 şampiyooooooooooon sivaaaaaaaaaaaaaaaaass

----------

seco007
02.05.2008, 23:48
türkiyede şampiyon olmak kolay değil arkadaşlar uefa şampiyonlar ligi kriterlerini yerine getirebilecek yapıya sahip olmanız gerek ilk önce bu iş için para lazım sonra bünyenizdeki futbolcuların fiyatları birden ikiye katlanacak herkes ikikat para isticek orda oynamak için en az adam gibi 5-6 transfer yapılacak bunlar öpücükle olmuyor güç meselesi bunlar zaten yönetimde istemiyor şampiyonluğu bunu bilen biliyor fakat açık olarak söylenecek şeyler değil bunlar

kubilay68
03.05.2008, 00:59
insalah kazaniriz ya eli bos gonderelim sunlari.

kadir0911
03.05.2008, 01:35
BU MACI ALACAZ
BASKA CARESI YOKK

XXCakir58
03.05.2008, 02:31
hepimiz istiyoruz hocam, ama insallah yeneriz

izmirliyigido
03.05.2008, 07:44
türkiyede şampiyon olmak kolay değil arkadaşlar uefa şampiyonlar ligi kriterlerini yerine getirebilecek yapıya sahip olmanız gerek ilk önce bu iş için para lazım sonra bünyenizdeki futbolcuların fiyatları birden ikiye katlanacak herkes ikikat para isticek orda oynamak için en az adam gibi 5-6 transfer yapılacak bunlar öpücükle olmuyor güç meselesi bunlar zaten yönetimde istemiyor şampiyonluğu bunu bilen biliyor fakat açık olarak söylenecek şeyler değil bunlar

Arkadaşlar, martaval okumayalım.... Ne demek şampiyon olmak kolay değil. UEFA kriterlerine uymak dediğin zor birşey değil. Yapılır. Yetişmezse de kardeş kentimiz Kayserispor'un sahası var en kötüsü İstanbul var.....Futbolcuların fiyatı ikiye katlanacak diye tarihin yıllar boyu yazacağı bir fırsatı kaçırmak enayilik, aptallıktır, ihanettir. Yönetimde de bu ihaneti yapacak bir insan göremiyorum.

Tüm işlerini, güçlerini, ailelerini bırakmış zamanlarının çoğunu SİVASSPOR için ayıran insanlar tarihe geçmek varken böyle düşüneceğine ihtimal vermiyorum. Ha, ne olur, bu sene Şampiyon olursun futbolcuna istediği parayı veremezsin, o senede daha mütevazi takım kurarsın, orta sıralar için mücadele edersin yada küme düşersin.

Ama... Böyle bir fırsatı kimse kaçırmak istemez. Ortalığı boşuna bulandırmayalım. Ha ben seni de suçlamıyorum arkadaşım senin bu endişen Şampiyonluk birileri tarafından elimizden gasp edilirse, ya olamazsak korkusu. O korku hepimizde var birazcık, onun haricindekileri boşver.

.

sivas_kangallı
03.05.2008, 08:38
allahın izniyle kazanıcaz takımımıza güveniyoruz.

sivaslitaner58
03.05.2008, 09:22
iyi oynayan kazanir insallah oda sivasspor olacaktir

kadir984
03.05.2008, 09:39
İNŞALLAH KAZANACAĞIZ HOCAM ALLAHIN İZNİ İLE KAZANAMSANIZ DA ZATENBİZ HEP ARDINIZDAYIZ

rguler
03.05.2008, 10:55
haydi sivas haydi sivas haydiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii

GuLo
03.05.2008, 11:05
Kazanmamızdan suphe eden mi var:(

yasaklı58
03.05.2008, 12:03
bu sene sampiyon sadece sivas ben ankaradayım izleme sansım sadece tvden umarım kazanırız

veysel
03.05.2008, 15:11
BU MACI ALMAMIZ LAZIM BASKA YOLU YOK.....

nuri_58
03.05.2008, 15:19
bu maçı almamız lazım...başka yolu yok...

veysel
03.05.2008, 15:20
BU MACI ALMAKTAN BASKA CAREMIZ YOK

yigidomustafa58
03.05.2008, 18:36
Diallo ve Murat Sözgelmez artık takıma dönmesi gerekir ve bu maçı almamız.

SivasLady
03.05.2008, 19:00
kazanip sansimizi yükseltmeliyiz
baska sonuc olamaz
takima güveniyoruz insallah galip gelecegiz
bizlerde TARAFTARligimizi göstererek desetek olalim

koyu58
03.05.2008, 23:05
hocam fb ve bjk maçlarındaki hataları yapmayalım ezer geçeriz

KeruLLu_17
03.05.2008, 23:23
Büyük Konusmak İstemiyorum Ama Umarım Alırız Maçı Bunu Gönülden İstiyorum.