Orijinalini görmek için tıklayınız : BU YOLA YENİ ÇIKTIK

SivasSpor.Com
04.05.2008, 22:55
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg

Turkcell Süper Lig 33. Hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Sivaspor'u 5-3 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz şu şekilde konuştu:

"Teknik olarak eleştiri yapmak doğru değil ama ilk golü erken bulup yaslanmamız 2-1'lik sonucu getirdi. 5. golleri ofsayttı hakemler bunu atladı. Sonuç çok önemli değil, bu yola yeni çıktık. 10 trilyonluk bir takımız ama herşeye rağmen zirveyi zorladık. Uzun süredir gol yemeyen Galatasaray'a 3 gol attık ama 5 gol yememiz üzücü. Trabzon'dan sonra en fazla galbiyet alan ekibiz. Son maçımızı kazanıp UEFA Kupası'na gitmek istiyoruz"

Sporx.com

SeLoCan58
04.05.2008, 22:59
İşallah Olur Gideriz SiVasSPOr HErşeyin En İyisine Laik Bence

HeLaL OLsun SİVASSPOR a

kadir0911
04.05.2008, 23:00
yeni ciktik ve insallah sonu olmayacak

yigido_sampiyon
04.05.2008, 23:01
tabiki çalışmak yeterli olmuyor...tecrübede önemli...inşallah sivasspor mevcut kadrosunu koruyup belirli takviyelerle seneyede şampiyonluğa oynayacaktır...

Harput0658
04.05.2008, 23:07
Teşekkürler herşey için.
Bize son haftaya kadar şampiyonluk heyecanı yaşattığınız için.
Başkanımızın dediği gibi bu daha başlangıç.
SİVASSPORU TAKİP EDİNNNNN.

ultraaslan58
04.05.2008, 23:11
Sivasspor a türk futboluna yaşattığı bu büyük heyecan için teşekür ederim..herşeyden önce bir sporsever olarak onlarla gurur duydum..

sivaslı-elif
04.05.2008, 23:12
BAŞKANIM SAĞOLSUN BİZ ZATEN GÖNÜLLERE TAHT KURDUK ZATEN ŞAMPİYON OLDUK BUDA YETER BİZE..

navruz58
04.05.2008, 23:35
insallah olcak bu is allahin iznle

XXCakir58
04.05.2008, 23:38
Sivasspor simdiden Uefada basarilar dilerim. Insallah seneye daha iyi bir fikstür yakalariz. Bence Sivasspor bu Sene bir anadolu takimi olarak, diger anadolu takimlarina örnek oldu.

ESES Mavis
04.05.2008, 23:40
Baskanim
Öncelikle saolun bu Zaferleri bize yasatiniz icin ne yapalim insallah seneye daha iyi olur Bulundugum yerde Stuttgarta Kafamizi kaldirarak SIVASSPORLUYUM diye biliyorum yani benim icin büyük gurur Sivas Süperligde bu sekilde Temsil edmesi.
Tek dilegim son Maci alarak UEFA yoluna cikmamiz Insallah olur
TESEKÜRLER
SIVASSPORUMA sonuna kadar yanindayiz artik aglamak yok!!!!!!

Agcalli
05.05.2008, 00:39
Başkana sonsuz teşekkürler. Abi bugün maçı bir kahvede izledim çevrem hep Gs dolu Sivas gol attı nasıl kızardılar bilemezsiniz. Sadece o duygu bile bize yeterli idi.

MeD_Turc
05.05.2008, 02:45
sizden allah razi olsun ,tum dunyada yasayan sivaslilara,sivas halkina ve sivasliyim diyen herkese oyle bir mutluluk yasattinizki tarifi degeri yok bunun,bugunu omrumce unutamam,bugunu belkide hayatadimda birdaha yasamayacagim dolu dolu bir pazar gunu vaybe sizin yolunuza can kurban sivas sivas olali belkide cumhuriyetten sonra ilk defa boyle dolu dolu birgun yasadi sahadada muthis bir mucadele vardi bu sekilde mucadele etsin futbolcular her macta yenilsin sorun degil yeterki yureklerini ortaya koysunlar suanda tum turkiye sivasi alkisliyor helal olsun size ve sivasliyim diyen herkese bayram gunu bugun sivasin kendine geldigi bugun maca gelince futbol hakkinda hic konusmaya gerek yok muthis bir mac oldu hersey cok guzeldi basladi ve bitti bundan otesi varmi ayrica gs li futbolcular bizimkilerin onlari otelde uyutmadiklarini soyluyorlar:))) uyumuyacaksiniz tabi sivasin bu mutlu gununu sivasliyla birlikte yasayacaksiniz sehir komple ayaktayken siz uyuyucaginizimi zannettiniz:))) herkese helalll olsun baska soylenecek bir sey yok allahini kurban sizin baskanim ne yapip edip uefaya gidelimde birazda yabanci takimlarin uykusunu kaciralim buyuk otelde:)) herifler der bu ne bicim memleketmis ya:)) muahahahahha

altuntas58
05.05.2008, 07:00
Sevgili başkanımızdan allah razı olsun biz sivas halkına haklı bir gurur yaşattığı için kendisine yönetim kuruluna ve teknik heyetede çok teşekkür ederim sadece bizde değil bütün türkiyede anadolunun sesi olmamızı sağladı hayatımda yaşamadığım heyecanı yaşadım Sivassporum seninle gurur duyuyorum

BOUN
05.05.2008, 07:36
Öncelikle 7 milyon Sivaslıya bu gururu yaşatan başta başkanımız olmak üzere bütün futbolcularımıza ve teknik heyete sonsuz teşekkürler. Bu günlere gelebileceğimizi eminim taraftarımızın yüzde doksandokuzu aklının ucundan bile geçirmiyordu. Şu an hiç ummadığımız bir yerdeyiz.

Elbette içerde aldığımız üç yenilgiyi almasaydık, üç büyültülmüşü gözümüzde bu kadar büyütüp stres yapmasaydık daha iyi olacaktı. Bu üç maçtan da en azından beraberlik alabilseydik belki bugün biz şampiyonluk kutlaması yapıyor olacaktık, ancak fazlaca geçmişe dönüp keşke demenin ve ah vah etmenin bir anlamı yok. Olan oldu, önemli olan geçmişten ders çıkararak geleceğe emin adımlarla yürüyebilmektir.

Bu sezon inşallah UEFA'ya gideceğiz. Bunun için gerekli hazırlıkları yapalım, kadroyu bozmadan bir iki takviye ile önümüzdeki sezon hem lig şampiyonluğuna hem de UEFA'da iyi maçlar çıkarmaya bakalım.

Taraftarımızın baka Sivasspor olmadığını anlaması, sonuna kadar sadece ve sadece Sivassporlu olup ellerinden geldiğince Sivasspor'a sahip çıkıp destek olmasını temnni ediyorum. Artık üçüncü sezonumuzu geride bırakıyoruz. Eşinizin, çocuğunuzun, kardeşinizin orjinal formaları olsun, kırmızı beyaz renkler sokaklara, tribünlere hakim olsun, taraftar tribünleri doldursun, tezahüratlarla takıma destek olsun. Bunları yapalım yeter. Unutmayın bu şekilde taraftarlık kök salacak ve daha geniş bir zemine yayılacaktır.

Bu yıl olmadı ama biraz sabredin bakın, bu yıl kazandığımız tecrübe ve oturan kadromuzla seneye bu ligin tozunu atacağız, Avrupa'da nasıl başarılı olunurmuş herkese göstereceğiz. İçerde dışarda farketmez üç büyültülmüşlere ot yolduracağız. Yeter ki sadece taraftar inansın, destek versin, GS maçındaki gibi uyumasın. Düşünün takım bir defa öne geçmiş, iki defa da beraberliği yakalamış ne destek ne tezahürat ne coşku... Hiçbirşey yok... Bir de GSlilere bakın son on beş dakika nasıl stadı inlettiler. Bütün bunlara ibret nazarıyla bakalım ve ayaklarımız yere sağlam bassın, yaşadıklarımızdan daha ileriye gidebilmek için ders alalım.

Gerçek taraftarlık bugünlerde belli olur, bir kaç galibiyetle gelenler birkaç yenilgiyle giderler. Önemli olan Sivas ve Sivasspor sevdalıları vefasızlık yapmasın hep destek olsun

Hep destek tam destek.

OLCAY_58_AKKUS
05.05.2008, 08:21
Senin varlığın yeret başkaaaaaaaan helal sana büyüksün başkaaaaan,takmayın kafaya siz bizim şampiyonumuzsunuz önemli olan da bu zaten

Dağcı
05.05.2008, 08:23
Başkanım şahsınızda tüm ekibinizi yürekten kutluyorum.

Gençlerbirliği maçını alarak UEFA'ya katılmamız şart. Avrupa'da başarılı maçlar çıkaracağımızı umuyorum.

Bu istikrarımızı devam ettirip kaliteli ve başarıya aç bir kaç oyuncu takviyesi yaparsak gelecek yıllarda şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Arif Coşkun
05.05.2008, 08:36
Olmayınca olmuyor demekki, elden birşey gelmez.Şu ortaya çıkıyor şampiyon olmak için kendi evinde oynadığın büyük diye tabir edilen takımları yenmek gerekiyor, bian mağlup olarak ayrıldıklarını var sayalım 9 puan eder şuanki puan durumumuz açık ara olurmuş. Kısmet diyelim süper ligte yeni sayılırız, bu onuru yaşatmakta büyük birşey.En ufak emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ileride daha büyük başarılara imza atmak dileğiyle.

Can Ustunel
05.05.2008, 09:36
Herkese Günaydın;
Dünkü macı nasıl buldunuz diye sorsam eminimki herkes iki takım icin çok iyiydi diyecek ben herzamanki gibi aksini dusunuyorum gs taraftarıyım memeleketim sivas aşagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık mısali ama iki takımda eh iste havasındaydı gs tecrube konusturdu macı kazandı sivas tecburebizlik konusturdu macı kaybetti en acıgı budur herhalde.bide medyanın sivası bu kadar irdelemesini dogru bulmuyorum bu cocuklar ilk defa boyle bi basarı yakalamısken konsantrasyonlarının bozulabilecegini kimse dusunmuyormu acaba?karsında galatasaray var adamlar alısık ne stadlardan cıkmıslar rahatlar surekli sivas sivas diyerek belki alabilecekleri macı heyecandan veriyolar herbabayigidin harcı olmasa gerek kafa kafaya mac oynayıp gs ye 3 gol atmak 2si hediye olmasına ragmen ama yinede takım iyi Mecnun abinin dedigi gibi yeni basladık insallah sonu en mukemmeli olur buarada ben kendi adıma ve köyüm Ortakoy adına Mecnun abiye tesekkür ediyorum onun akrabaları olmaktan dolayı mutlu oldugumuzu bilmesini istiyorum arkasında kocaman bi sivas varken seni kimse durduramaz abi bizler hep yanındayız...
Yazıma son verirken ufak bi nasihat etmek istiyorum:Sakın kavgalara ayırmak icin girmeyin heleki kavga edenleri tanımıyorsanız ben cumartesi günü ayırmak amaçlı girdim okadar insan arasında tek ayırmaya calısan benmisim bilemedim o esnada gozüm gormedi kimseyi ama arkadaşlar Allahın sevgili kuluymusum olay bıcaklı ve demir cubuklu kavgaya donuştu arasında kaldım 11 kişinin ben şahsen boyle bi çok kavgaya girmişken ilk defa ölümle burun buruna geldim belki o bıcak benim vucuduma giriyodu ama hala anlamış değilim beni kim çekti üstüme gelen bıcağın önünden zaten olayda polise intikal etti artık yesinler birbirlerini sizde sakın girmeyin ben akıllandım bir daha tövbe girmem

Medusa
05.05.2008, 10:34
sağlık olsun Başkanım Sivasspor seninle daha ne başarılar alacaktır eminim....

myway
05.05.2008, 10:40
Yazıma son verirken ufak bi nasihat etmek istiyorum:Sakın kavgalara ayırmak icin girmeyin heleki kavga edenleri tanımıyorsanız ben cumartesi günü ayırmak amaçlı girdim okadar insan arasında tek ayırmaya calısan benmisim bilemedim o esnada gozüm gormedi kimseyi ama arkadaşlar Allahın sevgili kuluymusum olay bıcaklı ve demir cubuklu kavgaya donuştu arasında kaldım 11 kişinin ben şahsen boyle bi çok kavgaya girmişken ilk defa ölümle burun buruna geldim belki o bıcak benim vucuduma giriyodu ama hala anlamış değilim beni kim çekti üstüme gelen bıcağın önünden zaten olayda polise intikal etti artık yesinler birbirlerini sizde sakın girmeyin ben akıllandım bir daha tövbe girmem

Gecmis olsun......................... ...

SempaticH
05.05.2008, 11:42
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH ÇOK İSTİYOR TÜM SİVASLILAR

legendd8158
05.05.2008, 12:17
İnşallah uefa ya çıkarız ALLAH sivassporuma Zeval vermesin Yarabbim yollarını açık etsin..

yigidolar06
05.05.2008, 12:32

Turkcell Süper Lig 33. Hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Sivaspor'u 5-3 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz şu şekilde konuştu:

"Teknik olarak eleştiri yapmak doğru değil ama ilk golü erken bulup yaslanmamız 2-1'lik sonucu getirdi. 5. golleri ofsayttı hakemler bunu atladı. Sonuç çok önemli değil, bu yola yeni çıktık. 10 trilyonluk bir takımız ama herşeye rağmen zirveyi zorladık. Uzun süredir gol yemeyen Galatasaray'a 3 gol attık ama 5 gol yememiz üzücü. Trabzon'dan sonra en fazla galbiyet alan ekibiz. Son maçımızı kazanıp UEFA Kupası'na gitmek istiyoruz"

Sporx.comSAĞOLUN BAŞKANIM BİZE BU GÜZEL MUTLULUĞU YAŞATTIĞINIZ İÇİN. BİZLER SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

yigidomustafa58
05.05.2008, 12:34
maçtaki iki golde hakem hatasıydı kesinlikle...

özsivasli1903
05.05.2008, 12:34
sizi nizim icin en büyüksünüz...
hakemler adaletli olsa biz bu maci kaybetmezdik ama ne yapalim türkiyede kural bu...

PATRON
05.05.2008, 12:40
Bize bu mutluluğu yaşatan tüm sivasspor camiasına ve takıma gerçek anlamda destek veren tüm sivaslılara teşekkürler.

oz.can
05.05.2008, 12:40

Sporx.com

Sağol varol başkanım. Sizinle ve takımımızla gurur duyuyoruz. "Bu yola yeni çıktık" ifadesi çok anlamlı. Bize -yola devam- mesasjı veriyor ve ümitleniyoruz.
Sözün bittiği yerdeyiz ne desem boş helal olsun ve yolunuz açık olsun diyorum. Her zaman ve her yerde yanınızdayız diyorum başka da bişey diyemiyorum.

sivas_kangallı
05.05.2008, 14:31
daha başlangıc bu iyi transferler yaparak her sene şampiyonluğa oynucaz inş.

yerliturkuaz
05.05.2008, 20:45
DÜN HİÇ HAKETMEDİĞİMİZ BİR YENİLGİ ALDIK BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ BİZ BU YOLA YENİ ÇIKTIK İLERKİ SENELERDE DAHA BAŞARILI SONUÇLARA İMZA ATACAĞIZ...