Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarlık ruhu

H_Turan
05.05.2008, 10:29
Arkadaşlar Dün gittim Maçta bir kaç kişi hariç taraftarlık ruhunun olmadığını gördüm.Ben şahsen üç büyükleri tutardım sivasspordan önce ama Sivasspor lige yükseldikten sonra sivası tutmaya başladım çünkü büyüklerden bana fayda yok sivasspordan var çünkü sivasa yaptığı katkıdan dolayı.Dün gördümki sivasspor taraftarının içinde hala üç büyükleri tutup sivas berabere kalsın veya yenilsin diyen çoğunluğu gördüm(Beraberlik ve yenilgi sivasın işine gelmez) sivas gol attığı zaman üzülenlerede şahit oldum bir kere büyük taraftarlık nedir biliyormusunuz takımını sonuna kadar destek vermektir oturup çekirdek yemek veya başka takımları tutmak değil hani sivaslı olupta karşı tarafa gidenlere bir derece saygı duyarım ama sivasspor tarafına geçip karşı tarafın gollerine sevinen ve şampiyonluğunu sevinç gösterisi yaparsa o zaman onda sivasspor taraftar ruhu yoktur.Ben nasıl yenildiğine üzüldüğüm noktada inanın onların sevinmesi insanın moralini bozuyor hatta ileri giderek gs li futbolcuları bile yanlarına çağırıp sevinç gösterisi yaptılar.

Kısacası sivassporlu taraftarlar hala taraftar ruhuna kavuşmamışlar.

sinan-58
05.05.2008, 10:32
zaten bizim taraftarın ruhu olsa dun 1600 gslinin sesini çıkarttırmazdı

(güney)
05.05.2008, 10:59
Arkadaşlar Dün gittim Maçta bir kaç kişi hariç taraftarlık ruhunun olmadığını gördüm.Ben şahsen üç büyükleri tutardım sivasspordan önce ama Sivasspor lige yükseldikten sonra sivası tutmaya başladım çünkü büyüklerden bana fayda yok sivasspordan var çünkü sivasa yaptığı katkıdan dolayı.Dün gördümki sivasspor taraftarının içinde hala üç büyükleri tutup sivas berabere kalsın veya yenilsin diyen çoğunluğu gördüm(Beraberlik ve yenilgi sivasın işine gelmez) sivas gol attığı zaman üzülenlerede şahit oldum bir kere büyük taraftarlık nedir biliyormusunuz takımını sonuna kadar destek vermektir oturup çekirdek yemek veya başka takımları tutmak değil hani sivaslı olupta karşı tarafa gidenlere bir derece saygı duyarım ama sivasspor tarafına geçip karşı tarafın gollerine sevinen ve şampiyonluğunu sevinç gösterisi yaparsa o zaman onda sivasspor taraftar ruhu yoktur.Ben nasıl yenildiğine üzüldüğüm noktada inanın onların sevinmesi insanın moralini bozuyor hatta ileri giderek gs li futbolcuları bile yanlarına çağırıp sevinç gösterisi yaptılar.

kardeşim "taraftar" kelimelerini "seyirci" olarak değiştirmemiz daha dogru olur sanırım

peynir gemisi demek ki lafla yine yürümedi

kadir984
05.05.2008, 11:01
PEKİ SİVASSPOR DA KAÇ TARAFTAR GRUBU VAR VE NERDELER
İSTERSENİZ BEN SAYAYIM

ÇILGINLAR 58 : 50 KİŞİ

YENİÇERİLER : 50 KİŞİ

1967 : 50 KİŞİ

BUNLARIN BİRİ STADIN KALE ARKASI DİĞER MARATON DİĞER HAVUZ KALE ARKASI

KUSURA BAKMAYIN SUÇ TARAFTARIN DEĞİL TARAFTARA TEZHÜRAT YAPTIRMASINI BİLMEYEN GRUPLARIN BİRBİRLERİNİ BÖLEN AYIRAN KARŞIYA RAKİP OLAN GRUPLARIN .

KUSURA BAKMAYIN DA BU ANLAYIŞLA BİZ HAYATTA TARAFTAR RUHUNU YAKALAMAYIZ

H_Turan
05.05.2008, 11:02
Bir avuç gs taraftarını sustaramadılar.

kadir984
05.05.2008, 11:06
HANİ NERDE TEZAHÜRATLARIMIZ HANİ NERDE KIRMIZI - BEYAZDAN BAŞKA NE BİLİYORUZ NE ÖĞRENDİK KİM BİLİYOR DAHA BİLDİĞİMİZİ YAPAMIYORUZ SONRA SEYİRCİYE KABAHAT.

BEYLER HER GRUP KENDİ KAFASINA GÖRE AYRI BİR TELDEN ÇALARSA ORTAYA UĞULTUDAN BAŞKA BİR ŞEY ÇIKMAZ. MADEM YERLERİNİZ AYRI GRUP OLARAK ELİNİZE BİRER TELSİZ ALIN TELEFON ALIN HEP BİR AĞIZDAN BAĞIRINDA ORTAYA BİR ŞEY ÇIKSIN

kadir984
05.05.2008, 11:08
Bir avuç gs taraftarını sustaramadılar.

O BİR AVUÇ GS TARAFTARI NORMALDE YARIM AVUÇ OLMASI GEREKİRDİ NEDEN BİR AVUÇ VERİLDİ İSTERSEN ONU DA ARAŞTIR. İSTERSEN ADAMLARIN TARAFTAR RUHUNU ARAŞTIR.
PEKİ BİZE GELEN RAKİPLER ARASINDA KOLTUK KIRAN BAŞKASI VARMIYDI ONUDA ARAŞTIR.

PİRİ REİS YANLIŞ ANLAMA SÖZÜM SANA DEĞİL BİRAZ KIRGINIM AÇIKÇASI ZORUMA GİTTİ BU YÜZDEN SİTEMLİ YAZIYORUM.

3 BÜYÜKLERDE DAHA YÜZÜMÜZ GÜLMEDİ

H_Turan
05.05.2008, 11:10
O BİR AVUÇ GS TARAFTARI NORMALDE YARIM AVUÇ OLMASI GEREKİRDİ NEDEN BİR AVUÇ VERİLDİ İSTERSEN ONU DA ARAŞTIR. İSTERSEN ADAMLARIN TARAFTAR RUHUNU ARAŞTIR.

PİRİ REİS YANLIŞ ANLAMA SÖZÜM SANA DEĞİL BİRAZ KIRGINIM AÇIKÇASI ZORUMA GİTTİ BU YÜZDEN SİTEMLİ YAZIYORUM.

Haklısın bende aynı düşüncedeyim.
Galatasaray taraftarına fazla yer verildi bir bölüm yeterdi iki bölüm verildi.

Birde beni üzen taraf ise büyüklere çok basit goller yedik.

myway
05.05.2008, 11:21
Izmirde 50 kisi beraber izledik maci staddaki seyircilerden daha fazla sesimiz cikti... Yazik...

baysivaslı
05.05.2008, 11:28

katılıyorum arkadaşım sana ...

sivas_sevdamiz
05.05.2008, 11:36

gs'ye yapılan bu kıyak başka hiçbir takıma yapılmadı. her zamanki yeri ver yeter. çok mu hoşunuza gidiyor rakip takımın taraftarlarını dinlemek... yönetim çok yanlış yaptı. Kaldı ki bu maçta stadın dolmaması mümkün değildi, yani stat dolmaz endişesi de değil bu.

antik58
05.05.2008, 11:43
yonetım neden oyle bırsey yaptı anlamadım sorun paramıydı acaba neden 2 kat yer ayırıldı gsye.eger sorun paraysa dısarıda mac ıcın 100 ytlyı gozden cıkaran yana done karaborsa arayan adam doluydu(bu para cokmu demeyın adam kale arkası olsun hıc onemlı degıl dıyordu)

ayazbaran58
05.05.2008, 11:51
YA BIRAKIN ARKADASLAR NE TARAFTARI BUNLARIN HEPSİ SEYİRCİ GALATASARAY TARAFTARI BENİ DELİRTTİ KALE ARKASINDA RESMEN YALVARDIM KALKIN AYAGA DİYE AMA Bİ ALLAHIN KULU KALKMADI BU TARAFTARLA OLMAZ..... SESİM KISILDI BAĞIRMAKTAN AMA DAHA BENDE GİTMİYORUM MAÇA OTURUP SEYRETSİNLER AKŞAM RESMEN REZİL OLDUK GALATASARAY TARAFTARINA HELAL OLSUN TÜM STADA SESLERİNİ DİNLETTİLER....

F. Şahin
05.05.2008, 11:58
Maçı kahvehanede tek Sivassporlu olarak seyrettim 70-80 Galatasaray taraftarı arasında. Gslinin biri Ayhan'ın attığı golden "Böyle gol yok!" diye bağırarak bir kaç kez tekrarladı. Ben de doğal olarak bu duruma sinir olmuştum. Peşine Sezer'in mükemmel golü gelince benden tepki geldi o kadar kişinin arasında "BÖYLE GOL YOK!" Ben o kadar kişinin arasında bunu yaptım. Bizim taraftar da o kadar kalabalıkken bir avuç kişiyi susturamadı. Üzgünüm!

yigido_sampiyon
05.05.2008, 12:05
arkadaşlar bizde taraftarlık ruhu yok...

izmirde yaşayan biri olarak, karşıyakanın göztepenin bir maça gidişleri var ve stadta bir bağırışları var aklınız durur...hatıelatılır göztepe amatör kümeye düşmesine rağmen atatürk stadını ful dolduruyorlar...

kqqn58
05.05.2008, 12:10
Haklısınız arkadaşlar dün sivas ataraftarımızın sesleri hiç çıkmadı bence o maç çok ateşli tarftara ihtiyacı vardı futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar galatasarayıda gömdüler sahaya ama işde gel gör şans arda arka arkaya gol atmasaydı olmazdı böle neyse canımız sağolsun EN BÜYÜK SİVAS

merkez_emre
05.05.2008, 13:12
İSTERSENİZ BEN SAYAYIM

KUSURA BAKMAYIN SUÇ TARAFTARIN DEĞİL TARAFTARA TEZHÜRAT YAPTIRMASINI BİLMEYEN GRUPLARIN BİRBİRLERİNİ BÖLEN AYIRAN KARŞIYA RAKİP OLAN GRUPLARIN .

KUSURA BAKMAYIN DA BU ANLAYIŞLA BİZ HAYATTA TARAFTAR RUHUNU YAKALAMAYIZ

orda dur kardeşşşş yeniçerilerin maca gitmedıgını herkes biliyor bunu senınde bıldıgıne emınım yeniçeri hiç bir maca 100 150 kişinin altında gitmemısdır dunku macda bile herkes kendınden habersiz gittiği halde mevcut grupların cogundan daha fazlaydık...bilip bilmeden yeniçerileri başkalarıyla mukayese etme...

falcon58
05.05.2008, 13:29
haklısın kardes.taraftar ruhu olmadı bir turlu.insaallah en kısa zamanda olur...İNADINA SİVASSPOR...

yigidolar06
05.05.2008, 13:37
İSTERSENİZ BEN SAYAYIM

KUSURA BAKMAYIN DA BU ANLAYIŞLA BİZ HAYATTA TARAFTAR RUHUNU YAKALAMAYIZAYNEN KATILIYORUM BU GURUPLARLA BU İŞ ZOR GÖZÜKÜYOR

yusuf_yusuf
05.05.2008, 13:48
BİZİM BU TARAFTAR DAHA AMATOR BUNLARDAN ADAM OLMAZ BIZIM TARAFTAR ÇEKIRDEK YESIN SADECE SU İÇSİN BU YAPACAKLARI SEY BUNLARI STATDA DAHI ALMAYACAN BUNLAR BAĞIRMAZ BUNLAR ANCA OTURSUN BIZIM TARAFTAR KADILARININ DIRDIRINDAN KURTULMAK İÇİN GELIYORLAR 1600 GSLI BIIZM 20 BIN TARAFTARA BEDELDI YAAA BUNLAR ALINMASIN MAÇ SSYIRCISIZ OYNANSADI KRLIDI YAAA ARTIK BIZIM TARAFTARA YUH DEMELI SOLE BİR LAF VARDIR BAĞIRMAYAN TARAFTAR SIKTIRSINGITSIN---

antik58
05.05.2008, 13:52
bıde gurup cıkarmıslar ne gurubu yok baskanları toplansınmıs bırlesmelılermıs gorduk dun gurupları.bu gurup dedıgınız toplulukta kendını baskan sananlar havaya gırmısler kendılerını gsnın bjknın yada fbnınkılerle kıyaslıyorlar herhalde yazıklar olsun gslıler geldı govde gosterısı yaptı gıttı bızım statda cekırdek seslerı yukseldı.ozellıklede orta yas ustu ınsanların ne ısı var kardesım amcam 70 yasında gelmıs cekırdek yıyor bulent hocaya aklı sıra taktık verıyor bunlar bagırırmı hıc ve sayılarıda hıc azımsanacak kadar degıl.
-- O HAYRANLIKLA IZLEDIGIMIZ KESKE BIZIMDE OYLE TARAFTARIMIZ OLSA DEDIGIMIZ TAKIMLARDA MACA GIDENLERIN YAS ORTALAMASI ORTALAMA 25-30 ARASI BIZDE 45 YAS USTU HALIYLE SES CIKMAZ.OZELLIKLEDE SEVDIGIMI BIR ARKDASIMI DUN GS TRIBUNUNDE GORDUM COCUK SİVASSLIYIZ SİVASSPORLUYUZ DIYORDU GS FORMASINI GIYMIS ORDA KENDINI YIRTIYOR NE DIYECEKSINKI BOYLE INSANLARA YAZIKLAR OLSUN...

yusuf_yusuf
05.05.2008, 13:55
BİZİM BU TARAFTAR DAHA AMATOR BUNLARDAN ADAM OLMAZ BIZIM TARAFTAR ÇEKIRDEK YESIN SADECE SU İÇSİN BU YAPACAKLARI SEY BUNLARI STATDA DAHI ALMAYACAN BUNLAR BAĞIRMAZ BUNLAR ANCA OTURSUN BIZIM TARAFTAR KADILARININ DIRDIRINDAN KURTULMAK İÇİN GELIYORLAR 1600 GSLI BIIZM 20 BIN TARAFTARA BEDELDI YAAA BUNLAR ALINMASIN MAÇ SSYIRCISIZ OYNANSADI KRLIDI YAAA ARTIK BIZIM TARAFTARA YUH DEMELI SOLE BİR LAF VARDIR BAĞIRMAYAN TARAFTAR SIKTIRSINGITSIN---

5858ismail3535
05.05.2008, 14:12

sivasli215
05.05.2008, 14:13
Izmirde 50 kisi beraber izledik maci staddaki seyircilerden daha fazla sesimiz cikti... Yazik...

aynen ya kardesim
bizde dün ümraniyeda izledik,mekan zaten sivaslıların,tıklım tıklımdı
yaklaşık 100-150 sivaslı,20-30 gsli vardı,stadyumu aratmadı
tezahüratlar bile vardı
bizde kırmızı beyaz cektik
cekirdek citlemedik en azında :(

sivasli215
05.05.2008, 14:16

bu arada sen hangi takımlısın?
önce üzerindeki formanı cıkar!
sivaslı mısın, fenerli mi?
sivas sitesindesin karıstırdın galiba????