Orijinalini görmek için tıklayınız : DURMAK YOK!!!
SivasSpor.Com 05.05.2008, 15:40 http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/idman8.jpg
Lig'in son haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.
SİVASSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.
Ligde dün sahasında Galatasaray'a 5-3 mağlup olarak şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi şansını matematiksel olarak yitiren Sivasspor, kulüp tesislerinde ara vermeden Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.
UEFA Kupası'na katılmayı hedefleyen Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
AA
5858ismail3535 05.05.2008, 15:43 zaten allah nazip ederse biz uefa gitcez
yusuf_yusuf 05.05.2008, 15:50 hazırlıklara aravermeden baslamısınız iii balilide oynasın bu maçta
titizyiğido 05.05.2008, 16:40 arkadaşlar şu sakatlıklar olmasaydı inanın bu sene şampiyon olurduk eğer bu kadro bozulmazsa seneye bundan daha büyük işler yapar herşeye rağmen inadına sivasspor
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
tanju_58 05.05.2008, 16:53 inşallah bu maçı alıp uefaya gideriz.bu ligi uefasız kapatırsak takımımıza yazık olur...
kaya0758 05.05.2008, 17:22 arkadaşlar şu sakatlıklar olmasaydı inanın bu sene şampiyon olurduk eğer bu kadro bozulmazsa seneye bundan daha büyük işler yapar herşeye rağmen inadına sivasspor
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
kardeşim bırak sakatlıkları ronaldinyoyuda getirsen anadoludan şampiyon yapmazlar.ben bunu son gs maçında emin oldum.hakemleri geçemiyorsun.tolunay hocaya federasyon niye ceza verdi anlamadım.adam doğru söylüyo.bu hakemlerle anadoludan şampiyon çıkmaz.okadar
akifeker 05.05.2008, 17:36 allahın iznıyle bu maçıda alıp ligi en ii yerde bıtırecezz
yigidomustafa58 05.05.2008, 18:51 doğru konuşma gerekirse ben o 5 gole üzülmedim o kadar ben 3 gol atacağımıza inanıyordum ve de 5-3 mağlup olduk...
CANINIZ (CANIMIZ) SAĞOLSUN...
^^GÖNÜLLERİN TEK TAKIMI SİVASSPOR^^
Arkadaşlar bazı şeyleri oturup düşünmemiz gerekiyor. Şu anlaşıldıki bize UEFA yıda yedirmeyecekler. Çünkü son ofsayttan atılan gol bizim gardımızı düşürdü. GS bu maçtan beraberlikle ayrılsaydı Son maçından beraberlik yada mağlubiyetmi alacaktı. Bence hayır. Buraya kadar gelmiş takım sonunuda getirir. Eğer bir olası Trabzon-FB maçında Trabzon galibiyeti bize Şampiyonlar ligi kapısı açacaktı. Ama son gol bizi düşürdü. Biz boşa kürek çektiriliyoruz. Bu hafta bakın Kasımpaşa Vesteli yendi sizce soru işareti nedir bu maçta. Gayet basit. Vesteli düşürüp Gençlerbirliğini rahatlatacaklar vede MAnisanın BJK önünde direncini kıracaklardı. Oda oldu. Bakın buraya yazıyorum. Sivasımızın en zor maçlarından biride Gençlerbirliği maçı olacak. Söylemeye dilim varmıyor ama bizi mağlup bile ETTİREBİLİRLER... Çünkü çok üzgünüm ama burada yol buna doğru gidiyor. Ne yapalım bekleyip göreceğiz. İnşallah ben en kötüsünü düşünüyorumdur. Allahın izniyle olmayacak diyelim. Gidelim artık şu UEFA ya da memleketimiz bir GS maçında ne kadar ekonomik olarak hareketlilik yaşadıysa defalarca yaşasın istiyoruz. Ama senaryolar ve bizim maçtaki son Ofsyat golü bana çok soru işareti bırakıyor. Saygılarımla.
Yiğidomuzu çok seviyoruz. Ne olursa olsun...
sivasli215 05.05.2008, 20:51 en azından UEFA gitmesin elimizden...
yigido_sampiyon 05.05.2008, 20:54 çalış yiğido çalış durmak yok...
kaya0758 05.05.2008, 21:33 Arkadaşlar bazı şeyleri oturup düşünmemiz gerekiyor. Şu anlaşıldıki bize UEFA yıda yedirmeyecekler. Çünkü son ofsayttan atılan gol bizim gardımızı düşürdü. GS bu maçtan beraberlikle ayrılsaydı Son maçından beraberlik yada mağlubiyetmi alacaktı. Bence hayır. Buraya kadar gelmiş takım sonunuda getirir. Eğer bir olası Trabzon-FB maçında Trabzon galibiyeti bize Şampiyonlar ligi kapısı açacaktı. Ama son gol bizi düşürdü. Biz boşa kürek çektiriliyoruz. Bu hafta bakın Kasımpaşa Vesteli yendi sizce soru işareti nedir bu maçta. Gayet basit. Vesteli düşürüp Gençlerbirliğini rahatlatacaklar vede MAnisanın BJK önünde direncini kıracaklardı. Oda oldu. Bakın buraya yazıyorum. Sivasımızın en zor maçlarından biride Gençlerbirliği maçı olacak. Söylemeye dilim varmıyor ama bizi mağlup bile ETTİREBİLİRLER... Çünkü çok üzgünüm ama burada yol buna doğru gidiyor. Ne yapalım bekleyip göreceğiz. İnşallah ben en kötüsünü düşünüyorumdur. Allahın izniyle olmayacak diyelim. Gidelim artık şu UEFA ya da memleketimiz bir GS maçında ne kadar ekonomik olarak hareketlilik yaşadıysa defalarca yaşasın istiyoruz. Ama senaryolar ve bizim maçtaki son Ofsyat golü bana çok soru işareti bırakıyor. Saygılarımla.
Yiğidomuzu çok seviyoruz. Ne olursa olsun...
HAKLISIN KARDEŞİM BEN SON MAÇTA GÖRDÜMKİ SİVASA UEFAYIDA YEDİRMEYECEKLER.BU HAKEMLERLE ÇOK ZOR.AMA SİVAS İNŞ. GENÇLERİ YENECEKTİR.
ultraaslan58 05.05.2008, 21:35 başarının sırrı istikrardır. bu kadro ve yönetim aynen korunmalı ve önümüzdeki sezon yine şampiyonluk hedeflenmelidir..
başarının sırrı istikrardır. bu kadro ve yönetim aynen korunmalı ve önümüzdeki sezon yine şampiyonluk hedeflenmelidir..
sen önce cinconconu bırakta ondan sonra burda akıl ver
Sivaslıysan Sivassporu tut
sana ne elalemin takımından
size madalyamı veriyor cinconlular
yerliturkuaz 05.05.2008, 21:48 NE YAPIP EDİP BU HAFTA SONUKİ KARŞILAŞMADAN GALİP GELMEMİZ GEREKİYOR...
XXCakir58 05.05.2008, 22:40 genclerbirligi garantiledi süperlig de kalmaya
XXCakir58 05.05.2008, 22:41 yani genclerbirligi garantiledi, artik sadece Fortis kupasina kapanir. Simdi bize biraz daha rahat oynarlar. Burdan galibiyet yada beraberlik kesin diyorum
forumcu58 06.05.2008, 01:01 durmak yok yola devam bu yol sızı elbet bır gun sampıyonluga goturecektır yıgıdolar :)
kadir984 06.05.2008, 10:58 acaba balili de antrenmanlara katılıyormu oynamasını isterdim şu 6s cincon maçında ama olmadı insallah buhafta oynar
EyüphanAydın 06.05.2008, 13:04 Artık Bu Maçi Almaktan Başka Bir Çare Yok.
Mutlu Başladık Hüzünlü Bırakmayalım.
Bu Maçi Alıp,73 Puanla Uefa Kupasına Gidelim
sivas_kangallı 06.05.2008, 14:38 bu maçıda alıp süperligi 3.sırada bitiriceğiz inşallah.
bahadır erdem 06.05.2008, 20:19 BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN UEFA.
SİVAS'A BÖYLE BİR KISMET GELMİŞ KAÇIRMAMAK LAZIM.
GAYRET TAKIMDAN,DESTEK BİZDEN,TAKDİR ALLAHTAN...
muhsin koçak 07.05.2008, 10:09 inşallah intertotoya katılmak zorunda kalmayız,zira intertotoya kalan takımların sezon içinde halleri acınacak durumda,ne yapıp edip bu maç kazanılmalı.
|