Orijinalini görmek için tıklayınız : SOĞUDUNUZ MU???

SivasSpor.Com
07.05.2008, 21:18
http://www.sivasspor.com/yazarlar/mustafa_ates.jpg

Mustafa Ateş / spor58.com

Soğudunuz mu?

Anadolu’dan şampiyon çıkmaz diyenler .

Nasıl keyfiniz.

Sivasspor-Galatasaray’a 5-3 yenilince bir yerleriniz soğudu mu? Neşenizi buldunuz mu?
Süper ligin ilk haftalarından itibaren çıkışa geçen Sivasspor’u ,” Bu başarıları tesadüf “diyerek eleştirenlere bir çift sözüm var.

Diyorum ki sizler Sivasspor her hafta kazanıp çıkışını 32 hafta sürdürünce tahmin ediyorum ki her hafta renkten renge giriyordunuz. Acaba bu takım bu hafta düşüşe geçer mi diye çok beklediniz.

Olmadı işte.

Ne yaptıysanız, ne ettiyseniz olmadı.

Sivasspor Anadolu’nun sesi olarak yükselişini tam 32 hafta sürdürdü.

Hatta Sivasspor öyle bir tempo ile yükselişini sürdürdü ki bazı beyinsizlerin beyni döndü.
İnanamadılar bu Yiğit Anadolu insanının sesine …

Herkes , Van’lısı , Erzurum’lusu , Diyarbakır’lısı , Antalya’lısı , Sivasspor’un şampiyon olmasını istedi.Ama bir grup prostat yazar Sivas’ı hiç istemedi.

Onlar istemedi diye mi biz şampiyonluktan olduk

Kocaman hayır.

Bu düşünceleri kırmak için,

Şimdi ne yapmak lazım.

Seneye bir çok Anadolu takımı iyi kadrolar kurarak mutlaka şampiyonluk hedefi için mücadele etmeli.

Yoksa bu prostotlar bildiklerini okumaya yıllar boyu devam ederler.

yusuf_yusuf
07.05.2008, 21:21
Sivasspor Anadolu’nun sesi olarak yükselişini tam 32 hafta sürdürdü ama gs ye takıl dı son hafta galıbıyte olarak uefa ya godeceğiz ve gorsunler ana dolu takını nasıl olur

yerliturkuaz
07.05.2008, 21:29
Niye sivasımızı şampiyon olmasını destekleyen açıklamalar yapsınlarki biliyolarki onlarda eğer bu konuda açıklama yaparlar ise başlarına ne geleceklerini...

Dikkat edin Fanatik adlı spor gazetesi Sivasımızdan doğru dürüst bahsetmiyor...

sivas_kangallı
07.05.2008, 22:17
çok güsel konuşmuş mustafa ateş tebrikler seneye şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz .

astaravisa
07.05.2008, 22:46
bu fırsatı birdaha ele geçirebilirmiyiz bilemiorum :(

çılgın-sedat
07.05.2008, 23:20
Niye sivasımızı şampiyon olmasını destekleyen açıklamalar yapsınlarki biliyolarki onlarda eğer bu konuda açıklama yaparlar ise başlarına ne geleceklerini...

bu konuda en iyi haberi fotospor gaztesi veriyor sivasporumuz için özel sayfa yapmışdı
kimsenin zoruna gitmesin en geç 3 sene içinde anadoludan sampıyon çıkacak

cavus
08.05.2008, 01:10
bu firsti seneye birdaha ele gecirmek icin sivasli zenginlerin , sivasspora destek cikmasi lazim ,yoksam cok zor, oyuncularin giderini karsilamak icin bir kac iyi futbolcu satmak zorunda kalirlar

kaya0758
08.05.2008, 01:21

Soğudunuz mu?

Nasıl keyfiniz.

Sivasspor-Galatasaray’a 5-3 yenilince bir yerleriniz soğudu mu? Neşenizi buldunuz mu?
Süper ligin ilk haftalarından itibaren çıkışa geçen Sivasspor’u ,” Bu başarıları tesadüf “diyerek eleştirenlere bir çift sözüm var.

Diyorum ki sizler Sivasspor her hafta kazanıp çıkışını 32 hafta sürdürünce tahmin ediyorum ki her hafta renkten renge giriyordunuz. Acaba bu takım bu hafta düşüşe geçer mi diye çok beklediniz.

Olmadı işte.

Hatta Sivasspor öyle bir tempo ile yükselişini sürdürdü ki bazı beyinsizlerin beyni döndü.

Herkes , Van’lısı , Erzurum’lusu , Diyarbakır’lısı , Antalya’lısı , Sivasspor’un şampiyon olmasını istedi.Ama bir grup prostat yazar Sivas’ı hiç istemedi.

Kocaman hayır.

Şimdi ne yapmak lazım.

Seneye bir çok Anadolu takımı iyi kadrolar kurarak mutlaka şampiyonluk hedefi için mücadele etmeli.

abim sivasspor zaten haklemler olmasaydı şu anda şampiyondu.ama son galatasaray maçında gördükki anadoludan asla bir takımı şampiyon yapmayacaklar.bütün engelleri aşsan hakemleri aşamıyorsun.yanlış anlaşılmasın anadolu takımlarının istanbul takımlarından çok fazla farkı yok ama anadolu takımlarını şampiyon yapmıyolar.hakemler yapmıyo.olsaydı bu sene olurdu ve oda sivasspor olurdu.ama malesef son gs maçında bir kez daha gördikki anadolu takımlarına kritik maçlarda futbol oynatmıyorlar hakemler.biz bişeyden anlamıyorsak tolunay kafkas hocadamı anlamıyo abim bu kafalar değişmedikçe biz anadolu takımlarını şampiyon yapmayacaklar.biz oluruz bir anadolu takımı şampiyon olur.ama vermeyecekler buna son maçta emin oldum bütün hayallerim yıklıdı.yapmayacaklar anadoludan şampiyon.

kendalli
08.05.2008, 01:50
hahah yaw hasta oldum yazıya ne güzel yazmışsın eline sağlık mutlaka bi yerleri soğumuştur...

Abdullah DuMaN
08.05.2008, 07:39

Soğudunuz mu?

Nasıl keyfiniz.

Olmadı işte.

Kocaman hayır.

Şimdi ne yapmak lazım.

ATEŞ ABİM YİNE DÖKTÜRMÜŞ VALLA

kadir984
08.05.2008, 08:48
ABİ neyittin sen be adamlar bu yazıyı okurlarsa sabaha kadar soğuktan donarlar malum bir yerleri soğuduya gelecek sezon her yerleri soğuyacak :):)):)

tykinik58
08.05.2008, 09:47
TEŞEKKÜRLER MUSTAFA ATEŞ KARDEŞ KATILIYORUM SENİN DEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNENLER BENİM ÇEVREMDE DE VAR HEM DE SİVAS'LI OLUP DA G.SARAY'I TUTANLAR... ELBETTE BİR YERLERİ SOĞUDU. SİVASSPOR ŞAMPİYON OLAMADI HATTA ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILAMADI DİYE SEVİNDİĞİ YETMİYORMUŞ GİBİ BU HAFTA SONU İNŞAALLAH G.BİRLİĞİ SİVASSPOR'U YENER DE BEŞİKTAŞ UEFA KUPASINA KATILIR. HİÇ DEĞİLSE BJK TECRÜBELİ DİYEN SİVAS'LI VAR İÇİMİZDE. YANİ LAFIN KISASI SİVASSPOR'A KARŞI OLAN ANTİ SİVASLILAR VE DİĞERLERİNE DERS VERMEK İÇİN MUTLAKA G.BİRLİĞİ'Nİ 2-0 3-0 GİBİ YENEREK UEFA'YA KATILMAMIZ VE BJK'YA ENGEL OLMAMIZ BÖYLESİ İNSANLARIN DA DÜŞÜNCELERİNE BOĞUP, AĞIZLARININ PAYINI VERMEMİZ LAZIM.

58 memo
08.05.2008, 09:59
mustafa ateş çok güzel yazmış
kendisinin tv 58 de spor programını izliyorum
bazıları tesadüf diyor,yahu bir takım 32 hafta nasıl tesadüfen şampiyonluğa oynar

altuntas58
08.05.2008, 10:45
Sivassporumuz bir tarih yazdı bazı art niyetlilere rağmen anadolunu sesi oldu bize kimse inanmadı bunlar haftaya tökezler dediler ama şampiyonluk yarışını son haftaya kadar sürdürdük seneye daha iyi bir takım kurarak yine zirve mücadelesi vereceğiz

metins
08.05.2008, 11:27
beyler formaları fln giyip dışarı çıksak ole daha renkli olur caddeler

yigidomustafa58
08.05.2008, 11:43
ne olursa olsun bu sene olmadı bir daha ki sene Şampiyon Anadoludan çıkacak..

izmirliyigido
08.05.2008, 12:12

Fanatik Gazetesi maçtan 3 gün önce, 3 gün boyunca Sivasspor'a sayfa yapmıştı, şimdi köşede minick bir haber verip geçiştiriyor. Hepsi ******** bunların. Ben o yüzden SİVASSPOR'umuzun Şampiyon olmasını istemiştim. Bakacaktım, seneye Şampiyon bir takıma bakış açıları nasıl diye? Ama kısmet değilmiş.

.

ADNANDEMIRISIK
08.05.2008, 12:56
sayın mustafa ateş onlar soğumazlar onlarda öyle bir ruh varki utanmaz ve sıkılmazlar birde sivaslıyım diye geçinenlere ne diyeceksin onların kanı karışık biz bize yeteriz onlar utanmadan konuşsunlar

yigidolar06
08.05.2008, 13:02
size katılıyorum rize manisa gider ayak bizim şampiyon olmamızı engelledi birde antep konya var seneye bunlarla görülecek bir hesapbımızın olması lazım değilmi anadoluda birlik olsa her sene bir anadolu takımları şampiyon olur

ahmet585858
08.05.2008, 18:04
hll olsun be walla işte bu.yaaaaaaaaaaa