Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZ:"HABERLER YALAN!!"
SivasSpor.Com 08.05.2008, 09:38 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg
Sivasspor Kaptanı ve golcüsü Mehmet Yıldız, sert çıktı. Son günlerde kendisi ile ilgili olarak bazı yayın kuruluşlarında çıkan haberlere gülüp geçtiğini söyleyen yıldız futbolcu, “Sabah bazı gazeteleri elime alıyorum. Şaşırıyorum. Her gün başka bir takıma transfer oluyorum. Yalan habere, balona gerek yok, ben başka bir yere gidersem herkes duyar. Şu an Sivasspor’un başarısı için mücadele ediyorum ve Sivassporluyum” dedi.
Galatasaray maçı öncesinde bazı takımların taraftarları ile görüştüğünü ve yeni sezonda o takımın formasını giyeceği yolunda basında haberler yer aldığının kendisine iletildiğini ve bu haberleri okuduğu zaman gülüp geçtiğini de sözlerine ekleyen Yıldız “Ben Sivasspor’un futbolcusuyum ve kimse ile görüşmedim, kimse ile anlaşmadım.Transferimle ilgili yönetim ve hocam izin verirse ve ben de o takımı beğenirsem yapacağım transferi herkes duyar. Ben hayatım boyunca gizli saklı hiçbir şey yapmadım” diye konuştu.
Akşam
SivasLady 08.05.2008, 10:06 transfer dönemi basladi, artik yalan haberler baslar
yönetimin aciklamadigi habere inanmamak gerek
m. yildizinda ayrilmasini istemiyoruz
taraftar olarak onu bagrimiza bastik ve gurur duyuyoruz
SivasSpor ile kalkindi bizimle birlikte Sampiyonlugu yasamali
mehmetyildiz58 08.05.2008, 10:18 Mehmet YILDIZ ın kolay kolay SivasSporu bırakacağını düşünmüyorum.Onun yıldızını parlatan SİVASSPOR dur.1 sene daha oynasın sonrada ALLAH yolunu açık etsin.
ibrahimovic7 08.05.2008, 10:25 Haberlerin yalan olduğu belli fotomaçın haberi hele inşallah mehmet yıldız sivassporda kalır uefada başarılı olabilmemiz için bütün oyuncularımızın kalması lazım inşallah öyle olacak.
Abdullah DuMaN 08.05.2008, 10:32 daha çok bçyle haber duyarız.................
olukmanlıhuseyi 08.05.2008, 10:46 M. Yıldızın çaba ve emeklerini biliyoruz.
XXCakir58 08.05.2008, 11:04 Mehmet Yildiz bence Sivassporda memnun dur. Insallah bizdende hic ayrilmaz
altuntas58 08.05.2008, 11:37 Önümüzdeki haftadan sonra maclar bitiyor gazetecilere malzeme lazım yalan haberin sonu gelmez her gün bir futbolcuyu ceşitli kulüplere alırlar satarlar onun için bu gibi haberlere hazırlıklı olalım mehmet yıldızda bu haftadan itibaren transfer listelerine düşer bakalım kac kulübe satacaklar
Rallim58 08.05.2008, 11:51 Transfer döneminde bu haberler çok rastlarız. 5N1K nedir, bunlar yerine getirilmeden haber tamamlanmış olurmu? bilmeyenlerin kol gezip gazeteci kimlii taşıyanlarınyaptığı haberlerden ne olu ancak koskoca bir ASPEREGAS. Masa başı haberlerinden telefon bilgileriyle yapılan haberlerden ne beklenir. Biz Mehmetin Ankara Tigem'den Sivas'ımıza gelişini, sonra Telekomspora tekrar Sivas'a, İstanbulspora yeniden Sivas'a, Antalya'ya ve yine Sivasa ve Sivasspora olan futbol trafiğinde hep merkezi Sivas olmuştur. Kendisi de yalanladığına göre rahat olmalıyız.
Mehmet Yıldız' Sivasspor Yıldız etmiştir.
Mehmet Sivas'ı Sivas'ta Mehmet Yıldız'ı sevmiştir.
sinan-58 08.05.2008, 11:55 mehmet nereye gidiyor daha şampiyon olacağız uefa da final oynuyacağız mehmet hiçbir yere gidemez
özgühertaş 08.05.2008, 11:59 mehmet yıldız şampiyon yapmadan bizi asla bir yere göndermeyiz seni.
yigidomustafa58 08.05.2008, 12:34 gerçekten de doğru hergün başka bir gazetede çıkıyor haberleri...
titizyiğido 08.05.2008, 16:38 sezon içerisinde adamın kafasını yeterince karıştırdılar zaten
yusuf_yusuf 08.05.2008, 17:34 mehmet yıldıızın gosterdığı cabvaları bız deil avrupa bılıor
5858ismail3535 08.05.2008, 17:47 Mehmet Yildiz bence Sivassporda memnun inşlalah biyre gitmez
izmirliyiğido35 08.05.2008, 17:57 MEMMEDİM KOLAY KOLAY BIRAKIR MI SİVASIMIZI BEA HELAL OLSUN
SİVASIN YILDIZI MEHMET YILDIZ
ANADOLUNUN YILDIZI SİVASSPOR
abdullah58 08.05.2008, 17:57 MEHMET GARDAS AKILILI OL
SEN UEFA DA OYNA SENI INGILIZ KULÜPLERI ISTER NE ISIN VAR ISTANBULDA VE YA TRABZONDA
KAL SIVASTA SENEYE BALILIYLE KRAL OLURSUNUZ KRAL
ahmet585858 08.05.2008, 18:43 ya mehmet bizi satmaz arkadaşlar korkmayın
EyüphanAydın 08.05.2008, 19:07 Transfer Dönemi,Futbolcuların En Kötü Anı Gibidir.
Transfer Başlangıcı İle Futbolcular Yalan Haberlere Karşı Koyamamaktadır.
Biliyoruzki Mehmet Yıldız Şu Anda Bizde,Hiç Bir Yere Gitmiyor.
İnşallah Uzun Seneler Sivasspor'a Hizmet Eder
yerliturkuaz 08.05.2008, 20:37 Böyle haberler elbet çıkacak artık büyük futbolcu o...
Eğerki ilerde çok büyük bşarılar istiyorsak Mehmet Yıldız kadroda tutulmalı ve kadronun istikrarı sağlanmalı...
sivas_kangallı 08.05.2008, 21:57 mehmet yıldız bi yere gitmez bence avrupada çok lazım olucak..
Bu Anadolu takımlarıyla ilgili yayın yapan onların kaderi ile oynayan şu yalaka basından nefret ediyorum. Adamların tek derdi var tirajjj
sivaslimete 10.05.2008, 10:57 mehmedim sen kal biryere gitme napcan istanbullarda fln canini yerim gitme
Transfer dönemi başladı gazetelere haber lazım ve bu dönemde de en popüler isim Mehmet Yıldız bundan dolayı gazetelerde adı bolca yer alacaktır... Kendisi gidiyorum, yönetimde izin verdim demediği sürece bunlar yalan haberdir...
|