Orijinalini görmek için tıklayınız : YILDIZA UYGUN TAVSİYE
Abdullah DuMaN 09.05.2008, 12:34 Yıldız’a Uygun tavsiye
Ülkenin hemen hemen futbol soluyan her yerinde “Sivas bu kıt imkanları ile bu başarıyı nasıl sağladı” diye konuşuluyor. Bülent Uygun, bu soruyu, Galatasaray maçı sonrası soyunma odasında yaşadığı tablo ile yanıtladı. Başarılı hoca, yazarımız Talay Erker ile Sivas Havaalanı’nda yaptığı kısa sohbette bunu şöyle anlattı: “Bütün futbolcuların başları yere eğikti. Çocuklar gibi ağlıyorlardı. İşte o anda ben de emin oldum ki, bizi başarıya taşıyan çocuklardaki bu inanç, bu iman ve bu gururdu. Yenilgiyi içlerine sindirememişlerdi...” Bülent hoca, Mehmet Yıldız’la arasında geçen kısa diyaloğu da şöyle dile getirdi: “Ayakları, tekme yaraları ile kan içindeydi. Gözleri yaşla dolmuştu. “Ayakların çok acıyor mu?” diye sordum. Başını yerden kaldırmadan şöyle yanıtladı: “Hayır hocam, yüreğim acıyor, yüreğim kanıyor...” Bülent hoca da talebesinin başını yukarı kaldırmış, “Sakın başını yere eğme. Yanlış anlarlar. Başınız hep dik olsun. Sizler başardınız, bizler bunun gururunu yaşıyoruz...” demişti.Hoca bunu Talay Erker’e naklettikten sonra şöyle dedi: “Talay abi, futbolcunun ahlaklısı ile ölüme giderim. Benim çocuklarımın hepsi ahlaklı. Biz Galatasaray’a sahada kaybettik. Ama bir şey kazandık; gönüllerin şampiyonu olduk...”
KAYNAK : FOTOSPOR
OLCAY_58_AKKUS 09.05.2008, 13:21 helal olsun sizlere başka ne söylenir ki?
1967_Dernek_Murat 09.05.2008, 14:30 bülent hocam siz ve başkanımız ve tüm yönetiçilerden ve futbolcu kardeşlerimizden (ALLAH) razı olsun
mehmetyildiz58 09.05.2008, 14:57 Gerçekten dünyanın en iyi teknik direktörü ve en iyi futbolcusunun diyaloğuda zaten böle olur.Hepinize helal olsun.Otobüs değil uçak alalım.
besata58 11.05.2008, 23:27 KADER BİZİ UZAK DİYARLARA SANA OLAN SEVDAMIZ ARTSIN DİYE ATTI BELKİDE.
SENİNLE YATAR SENİNLE KALKAR OLDUK.SENİN YANINDA YAKININDA OLANLAR
FARKEDEMEDİ BİZİM KADAR BÜYÜKLÜĞÜNÜ,İNANMADILAR SANA,BİZ İNANDMIŞTIK AMA
NE ÇARE,UZAKTI YOLLAR İŞ GÜÇ VARDI,ANCAK BU SATIRLARLA SESLENEBİLDİK SANA,
BU SAYFALARDA GİDERDİK HASRETİMİZİ,BİR RESİM ALIP GETİRDİ SENİ BİZE,
TELEVİZYON EKRANLARINDA GÖREBİLDİK SENİ,HEP UZAKTAN UZAĞA ALKIŞLADIK
DUA ETTİK YARADANA SENİN İÇİN,
BELKİ YAKININDAKİLER BİZİM KADAR İNANSAYDI SANA ŞİMDİ HERŞEY BAMBAŞKA OLACAKTI.
SENİ ONURU MÜCADELENLE ELLERİMİZİ PATLATIRCASINA ALKIŞLIYOR...
YARADAN'DAN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
titizyiğido 11.05.2008, 23:37 bülenı hoca ve mehmet yıldız takımda mutlaka kalmalı
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
KADER BİZİ UZAK DİYARLARA SANA OLAN SEVDAMIZ ARTSIN DİYE ATTI BELKİDE.
SENİNLE YATAR SENİNLE KALKAR OLDUK.SENİN YANINDA YAKININDA OLANLAR
FARKEDEMEDİ BİZİM KADAR BÜYÜKLÜĞÜNÜ,İNANMADILAR SANA,BİZ İNANDMIŞTIK AMA
NE ÇARE,UZAKTI YOLLAR İŞ GÜÇ VARDI,ANCAK BU SATIRLARLA SESLENEBİLDİK SANA,
BU SAYFALARDA GİDERDİK HASRETİMİZİ,BİR RESİM ALIP GETİRDİ SENİ BİZE,
TELEVİZYON EKRANLARINDA GÖREBİLDİK SENİ,HEP UZAKTAN UZAĞA ALKIŞLADIK
DUA ETTİK YARADANA SENİN İÇİN,
BELKİ YAKININDAKİLER BİZİM KADAR İNANSAYDI SANA ŞİMDİ HERŞEY BAMBAŞKA OLACAKTI.
SENİ ONURU MÜCADELENLE ELLERİMİZİ PATLATIRCASINA ALKIŞLIYOR...
YARADAN'DAN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.
Sayin hemserim abim tam yorum yapacagim sirada senin yorumunu gordum ve bende FRANSADA yasayan bir SIVAS VE SIVASSPOR asigi biri olarak sana tamamen katilarak diyorumki SAYIN BASKANIMIZ(mecnun baba) SAYIN TEKNIK DIREKTORUMUZ(gercek imparator) SAYGIDEGER FUTBOLCULARIMIZ(sivasli olmayan kaplan yurekli GERCEK YIGIDOLAR) SIZI BIZE NASIP EDEN ALLAH'A GURBAN OLUYUM VE BIZ SIZDEN RAZIYIZ INSAALLAH O YUCE RABBIMDE SIZLERDEN RAZI OLUR NEREYE GIDERSENIZ GIDIN BIZIM DUALARIMIZ SIZINLE OLACAKTIR.
SIZINLE UGRASAN LAF ATANLAR UTANMALI ASIL ONLAR KAFASINI YERE EGMELI SIZ BU ADI LIGDE IMKANSIZI BASARDINIZ ZATEN HEP KAFANIZ OLABILDIGINE DIK OLSUN.
yigido_sampiyon 11.05.2008, 23:56 biz bu ruhu kaybetmessek 2-3 seneye kesin şampiyon oluruz...
yeterki takımı dağıtmayalım...
kadir0911 11.05.2008, 23:59 Yıldız’a Uygun tavsiye
“Ayakları, tekme yaraları ile kan içindeydi. Gözleri yaşla dolmuştu. “Ayakların çok acıyor mu?” diye sordum. Başını yerden kaldırmadan şöyle yanıtladı: “Hayır hocam, yüreğim acıyor, yüreğim kanıyor...” Bülent hoca da talebesinin başını yukarı kaldırmış, “Sakın başını yere eğme. Yanlış anlarlar. Başınız hep dik olsun. Sizler başardınız, bizler bunun gururunu yaşıyoruz...” demişti.Hoca bunu Talay Erker’e naklettikten sonra şöyle dedi: “Talay abi, futbolcunun ahlaklısı ile ölüme giderim. Benim çocuklarımın hepsi ahlaklı. Biz Galatasaray’a sahada kaybettik. Ama bir şey kazandık; gönüllerin şampiyonu olduk...”
KAYNAK : FOTOSPOR
Bunu okuduktan sonra gözlerim doldu acayip duygulandim ........
SeLoCan58 11.05.2008, 23:59 Her YErDe Bir EnGel sivas A Birde 3 averaj Cıkdı Buda YAgı balı Oldu..
Ama DünYa KonusDuysa SİVASSPOR u BuDa HErSEye dEger GÖNüLLeRin ŞaNPiYoNu..
ayazbaran58 12.05.2008, 00:05 ben böyle insanlara sadece helal olsun derim.. yolları hep açık olsun..
yigido_sampiyon 12.05.2008, 00:13 mehmet karakteriylede transferin gözdesi olacak...
gider mi kalır mı bilmem ama mehmetin yeri her zaman ayrı olacak...
özsivasli1903 12.05.2008, 00:27 biz sivasspor a böyle gönül verelim isimizi dogru yapalim ve güclü olalim bu takim sampyion olur...
badboysefaa 12.05.2008, 01:12 Gelde şu takıma canını verme,gelde şu takım için jop yeme herseyin en mükemmelini hak ediyorsunuz size hak ettiginiz gibi desteği inşallah en kısa sürede verecegiz teşekkür ederim tüm takımımıza
XXCakir58 12.05.2008, 01:31 Bütün Sivasspor ekibine tsk ediyoruz, helal olsun
Helall Olsunnnnnnnnnnn BEAAH!!
Allah hepinizden razı olsun... İnşallah başarımızın devamı gelecektir önümüzdeki senelerde...
ibrahim58-nl 12.05.2008, 03:03 Allahin izniyle daha iyi yerlere gelecegiz...
samet yıldız 12.05.2008, 08:13 bülnet hoca hep doğruları konuşur
bu seferde çok güzel laflar etmiş
Yılın Takımı:SİVASSPOR
Yılın Teknik Direktörü: BÜLENT UYGUN
Yılın Futbolcusu:MEHMET YILDIZ
|
|