Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?

eray58
10.05.2008, 22:26
Yazıklar olsun. Şampiyonluk kutlaması için Sivas'ta sokağa çıkıp da Galatasray diye bağıranlara. Bu Sivasspor bu şehre fazla. İnanın fazla. Takım neredeyse şampiyon oluyordu ama yine burada Galatasaray için sevinen, göbek atanlar var. Hem de Sivasspor'un alnının akıyla geçirdiği bir sezonun sonunda UEFA şansının kaçtığı ve herkesin kahroldruğu bir akşamda, sokağa çıkıp utanmadan seviniyorlar. Kendi şehirinin takımlarının formasına 3 kuruş para verip almayanlar, Galatasaray'ı zengin etmek için aldıkları formalar ve atkılarla yapıyor bunu. Yazıklar olsun. Yuh olsun. Allah belanızı versin. Bu memlekette yediğiniz ekmekler boğazınıza dursun.. Lütfen forumdaki arkadaşlar bu ayıba duyarsız kalmayın. Bu şehirde artık sadece Sivasspor var. Ve sevineceksek sadece onun için sevineceğiz, üzülsek te onun için üzüleceğiz.

58 memo
10.05.2008, 22:31
yazıklar olsun size
kimliğinizden Sivas yazısınıda kaldırın
memleketinin takımı varken şikecileri tutuyorlar
2 hafta öncede sevinmişlerdi,yiğidolar engellemek istemişti
sonra tatsızlıklar olmuştu

sivaslimete
10.05.2008, 22:35
ya o zmn bunlar brezilya türkiyeyi yenersede sevinsin nede olsan brezilya iyi takim bunlar aynisini yapior böle bisey hayatim görmedim sivas-gs macinda ultraslan pankarti acildi ya böle bisey varmi

TS58
10.05.2008, 22:35
Zorla güzellik olmaz.19 MAYIS bugün boştu.Kale arkasında yeller esiyordu.2.Ligte taraftar bozuntusu takım oynasında derdi.

TEMBEL TARAFTAR-BAĞIRMAYAN TARAFTAR-BİZANS SEMPATİZANI TARAFTAR

eray58
10.05.2008, 22:36
İnsanın kanına dokunuyor ya. Böyle rezalet olur mu
Bugün Sivaslıyım diyen harkesin UEFa kaçtı diye üzülmesi gerkirken, Sivaslılar Galatasaray'a seviniyor.
Şu başkanın emeğine yazık değil mi
Bülent Uygun'un ve futbolcuların emeğine yazık değil mi
Bu kadar mı duyarsızlaştı bu şehir

TS58
10.05.2008, 22:37
ne yazık ki olur bal gibi olur.
FB-BJK-GS hepsi de olur.İnter toto da rakibide kutlarlar.

SİVASSPOR MUHTEŞEM TARAFTAR 1967'lerde.

merkez-apo
10.05.2008, 22:44
ben birisiyle tartıştım kutlama yaprken boynundan atkısnı aldım yanındaki sevgilisi bana külhanbeylik yapıyor bizim arkadaşada tekme attı kız ardından polis geli çocuk üzerime yürüyor

alem_halil
10.05.2008, 22:44
oda değilde hafta içinde birçok dırdır dinleyecem inş elim kana bulaşmaz..

KeruLLu_17
10.05.2008, 22:48
TS58 Abim Yasından Dolayı Sana Saygım Sonsuzdur..Herseyden Öncede Saygı Gelir.Yol Al Otobanda Gibi Kelimler Kullanman Gerçekden Yalnıs Burası Sivaslıların Ortak Mekanı Yeridir Hepimiz Sivaslıyız Kardesiz Aynı Toprakların İnsanlarıyız Aramızda Kavgalar Kırgınlıklar olmasın İsterim Umarım Kırıcak Bir Söz Sarf Etmemişimdir.

Sivasdaki GsLilerin Kutlamalarına Gelince Evet İnsanların Sevinmeye Hakkı Vardır İstediği Takımı Tutma Gibi Bi Hakkıda Vardır.Ama Kutlamalar İstanbulda Resmen Sataşmalara Kavgalara Dönüştü.Sivasda Yasamadığım İçin Sivası Bilemem.Eray58 Abimin Dediğine Katılıyorum Fakar Söyle Bir Gerçekde Varki Sivasda Yasayan Sivaslı oLmayan Çokda İnsan Var Ama Sivaslı Kardeslerimizede Siz Sivassporu Tutmak Zorundasınız Diye Birseyde Söleyemeyiz.Herkezin Seçme Hakkı Vardır.Kimseye Zorla Bisey Yaptırılmaz.Ben Sivaslıyım Sivassporluyum Sonuna Kadarda Öle Kalıcam Selametle.

buraak58
10.05.2008, 22:55
Arkadaşlar acık konusacagım bunu yapanlar kansız.Senin takımın var yigitler gibi meydana cıkıp herseye ragmen savasıyolar ama ne için savasıyorlar bir avuc kıcı kırık için mi.Bursa taraftarı kadar olamıyoruz yazıklar olsun bunlara...

summerstar
10.05.2008, 22:59
arkadaşlar gerçekten herkez sevinebilir
ama bu dünya cok haksız bir dünya
ben bugün lig tv de macların hepsini izledim
ama fener trabzon macına takıldım
ikinci yarı sadece onu izledim
gs nin şampiyon olacagı belliydi zaten
ve ben 45 dakika fener yensin veya berabere kalsın diye dua ettim
ve kahroldum
gs li olsam sevinemezdim yani

TS58
10.05.2008, 23:05
TS58 Abim Yasından Dolayı Sana Saygım Sonsuzdur..Herseyden Öncede Saygı Gelir.Yol Al Otobanda Gibi Kelimler Kullanman Gerçekden Yalnıs Burası Sivaslıların Ortak Mekanı Yeridir Hepimiz Sivaslıyız Kardesiz Aynı Toprakların İnsanlarıyız Aramızda Kavgalar Kırgınlıklar olmasın İsterim Umarım Kırıcak Bir Söz Sarf Etmemişimdir.

Sivasdaki GsLilerin Kutlamalarına Gelince Evet İnsanların Sevinmeye Hakkı Vardır İstediği Takımı Tutma Gibi Bi Hakkıda Vardır.Ama Kutlamalar İstanbulda Resmen Sataşmalara Kavgalara Dönüştü.Sivasda Yasamadığım İçin Sivası Bilemem.Eray58 Abimin Dediğine Katılıyorum Fakar Söyle Bir Gerçekde Varki Sivasda Yasayan Sivaslı oLmayan Çokda İnsan Var Ama Sivaslı Kardeslerimizede Siz Sivassporu Tutmak Zorundasınız Diye Birseyde Söleyemeyiz.Herkezin Seçme Hakkı Vardır.Kimseye Zorla Bisey Yaptırılmaz.Ben Sivaslıyım Sivassporluyum Sonuna Kadarda

Öle Kalıcam Selametle.

Gardaş benim dediğim zorla güzellik olmaz.Birde GS'li arkadaşlara SİVAS'lı FB'li arkadaşlar tepkide bılunuyor.

isteyen sivas'I TUTAR İSTEYEN TUTMAZ.Bu doğaldır.ŞİDDET YANLIŞTIR.
Bende seni kıracak birşey dediysem kusuruma bakma.
Sevgilerimle,

S.KUTLU
10.05.2008, 23:10
YA VARSA 3-5 ÇAPULCUDUR.HERKEZE LAF SOKMAYIN.HERYERİN KILIBIK İNSANI VARDIR.DİĞERLERİDE BUNUN DIŞINDA SİVASA ÇALIŞMAYA GELENLER VE ÖĞRENCİLER.BUNLARDA KUTLAYABİLİR.AMA KUTLAYAN SİVASLILARADA LAFIMI SOKTUM YANİ.ÇAPULCU İNSANLAR İŞTE.

SAKARYA750
10.05.2008, 23:31
gerçek taraftar yenilgiyi kabullenmektir hakedeni de alkışlamayı bilmektir. gs kazandıysa alkışlamak gerekir sivasta herkes sivas lı değil sivassporu da tutmak zorunda değil. gs lıları da hoş görmeniz gerekir. biz sivas olarak istediğimizi alamadık nasip değilmiş ama inşallah inter totodan uefaya geçer iyi şeyler yaparız. sivas- gs maçınca gs liler sevindi sivasta çok önemli bi kavga olmadı herkes sivası ve taraftarını alkışladı neden çünkü o zaman sivas taraftarı taraftarlık örneği gösterdi. sivas şampiyon olsaydı istanbulda belki 1 milyon sivaslı yollara dökülecekti o zaman gs-fb-bjk taraftarı bizle kavga mı etmesi gerekirdi. ingilterede bile herkes birbirini alkışlıyor bi ingiltere kadar bile olamadık olamayızda

SenSetik
10.05.2008, 23:42
AVARAJLA ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAÇIRAN TAKIMIMIZLA GURUR DUYALIM....

GS İÇİN SEVİNEN SİVASLILAR....YAZIKLAR OLSUN SİZE

ŞÜKRÜ ÇİTİL
10.05.2008, 23:51
bunlar sıvaslı olamaz olsa zaten bunu yapmazlar yazıklar olsun ozaman sivasta niye ikamet ediyorsunüz gidin varoşlarla beraber yaşatın ayıp cok ayıp üzüldüm şimdi ellerinize kına yakın sivas şampıyon olmadı diye

ertor58
10.05.2008, 23:54
GERÇEKTEN BU İNSANLARA BU LİGDE BU TAKIM FAZLA . YAZIKLAR OLSUN. SİVASTA ŞAMPİYONLUK KUTLAYANLARA KUTLAMASINA İZİN VERDİRENLERE.

BÜTÜN GRUPLAR BİRLEŞİN ORTAK HAREKET EDİN SENEYE 4 EYLÜLÜ CEHENNEME CEVİRİN 3 EZİKLERİDE GEZDİRMEYİN SİVASTA GÜÇ BİRLİĞİ ŞART ARTIK SİVAS İÇİN YAPIN BUNU LÜTFEN.

antik58
10.05.2008, 23:55
konuyu acan arkadas
kutlama yapan sivaslılara kızmakta haklı olabılırsın ama sivasta üniversitede okuyan 25 bın ogrencı var ve neredeyse yarısı dısarıdan gelme yanı sivasla hıcbır alakası yok bu kadar dar kafalı olmayın o onların hakkı onemlı olan sivasslıların centılmenlıgını onlara gostermek kufur ve hakaret etmek degıl

eray58
11.05.2008, 00:17
konuyu acan arkadas
kutlama yapan sivaslılara kızmakta haklı olabılırsın ama sivasta üniversitede okuyan 25 bın ogrencı var ve neredeyse yarısı dısarıdan gelme yanı sivasla hıcbır alakası yok bu kadar dar kafalı olmayın o onların hakkı onemlı olan sivasslıların centılmenlıgını onlara gostermek kufur ve hakaret etmek degıl

Kardeşim bunun dar kafalılıkla ne ilgisi var. Sevinenlerin bir çoğu bizzat sivaslı. Üniversiteil değil. Sen de gözlerini iyi aç

erol_58
11.05.2008, 00:22
istediğiniz oldumu bağzı kanı bozuk sivaslılar çıkın şimdi sabaha kadar gs şampiyonluğunu kutlayın elinize ne geçecek bi tarafınıza kına yakın oldumu istediniz üç büyütülmüşlerin ne getirisi var size memleketimizin takımına sahip çıkmak dururken sizin gibiler varken bizler hiçbiryere gelemeyiz uefayı kaptırdık intertotoya kaldık buda büyük başarı ama biz sivaslılar halen uykudayız sanki biz yıllarca şampiyon oldukda başarılara doyduk tabi neyimize gerek gs zaferini kutlamak dururken sağolsun bizim kanından şüphe duyduğum sivaslılar onuda yaptılar yazık başkanımızın hocamızın futbolcularımızın emeğine kimin için çabaladılar bu duruma getirdiler bumu sivasın yiğitliği bumu mertliği bu takım bu şehre yakışmıyor.bizlere bu sevinci yaşatan sivasspor camiasına ve emegi geçen herkesi yürekten kutluyorum.ayrıca svs gs maçı öncesi sivasımızı karnavala çeviren gerçek sivasspor taraftarına sonsuz teşekkürler.yiğidoerol anti istanbul

erol_58
11.05.2008, 00:45
bağzı trabzonlular sizde haddinizi bilin bağzı sitelerde yorumlarını okududum adamlar yok sivas şöyle oldu yok böyle oldu o sizin zorunuzdan ilk önce kendi bulundukları konumlarına baksınlar biz onların geçmişteki başarılarını inkar etmiyoruz ama geçmişe mazi diyorlar önlerine baksınlar geriye değil tabi zorunuza gider sivasa karşı üstünlüğünüz yok

muhsin koçak
11.05.2008, 00:56
YA VARSA 3-5 ÇAPULCUDUR.HERKEZE LAF SOKMAYIN.HERYERİN KILIBIK İNSANI VARDIR.DİĞERLERİDE BUNUN DIŞINDA SİVASA ÇALIŞMAYA GELENLER VE ÖĞRENCİLER.BUNLARDA KUTLAYABİLİR.AMA KUTLAYAN SİVASLILARADA LAFIMI SOKTUM YANİ.ÇAPULCU İNSANLAR İŞTE.

ne üç beş çapulcusu kardeşim,bugün sivasta yaşayanların kaçının ilk takımı veya tek takımı sivasspor,2,3? sıfır kardeşim sıfır kocamaaaaannn bir sıfır,sen bakma o ben gerçek sivassporluyum diyenlere hepsininde gönlünde bir istanbul takımı hep ilk plandadır her daim,beni üzen sadece ve sadece sahada mücadele eden bülent hoca ve aslanlarına yapılan saygısızlık,düşününki bir maçta tribündesin ve sırtındada sivasspor forması var,ama gönlün sahadaki rakiple,ne demek istediğimi anlayan anladı,anlamayanada yama olsun bu yorumum.

erol_58
11.05.2008, 01:02
haklısın kardeş allah hepsinin belasını versin

duman58
11.05.2008, 01:17
Eskişehir'de bir grup, takımlarının şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray taraftarlarının sevinmesine izin vermedi.
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde toplanan bir grup, takımlarının Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyon olarak tamamlamasına sevinen Galatasaray taraftarlarına tepki gösterdi.

Galatasaray taraftarlarının araçlarına saldıran ve polisin olay yerine gelmesinin ardından ara sokaklara dağılan yaklaşık 500 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi'nde tekrar bir araya geldi.

Galatasaray aleyhine tezahüratta bulanan grup, Galatasaray Kulubünün bayrağını yaktı.

İki Eylül Caddesi'nden Hamamyolu Caddesi'ne kadar yürüyen gruptakiler, daha sonra polis tarafından dağıtıldı.

haber7

yigido_sampiyon
11.05.2008, 01:24
aslında asıl suçlu ne beşiktaş ne galatasarat ne fener ne federasyon asıl suçlu sivas halkı...

hiçbir zaman takımına destek vermedi...takıma inanmadı...sivası deplasman cennetine çevirdi...

Bestepeli-58
11.05.2008, 02:25
ONLAR BANA HİKAYE TEK KELİMEYLE SİVASPORLU BÜTÜN FTBOLCULARA 2 CİF SÖZÜM VAR ALDINIZ PARA ANAINIZ SÜTÜ KADAR HELALDİR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SENİ MİLİ TAKIMA ALMAYANLARDA KAHROLSUN SEN OYNA MAHMET YILDIZ NERDE OLURSA OLSUN SEN ADAMGİBİ ADAMSIN OLUM

TS58
11.05.2008, 09:39
SİVAS ta O takımı tuttu döv,bu takımı tuttu döv bu şekilde bir yerlere gidemeyiz.Başarımız ile,SİVAS sevdamız ile Kırmızı-Beyaz formalarımızla dolaşarak ve Futboldaki başarılarımız ile kendimizi kabul ettireceğiz.Yoksa Anti olmak kolay önemli olan SEMPATİK olabilmektir.
Bayan olması sebebi ile Küfür etmememiz güzel.

furkancfc
11.05.2008, 09:43
sivas bu durumdayken istanbulu tutanların anasın*****

Abdullah DuMaN
11.05.2008, 09:44
Yazıklar olsun. Şampiyonluk kutlaması için Sivas'ta sokağa çıkıp da Galatasray diye bağıranlara. Bu Sivasspor bu şehre fazla. İnanın fazla. Takım neredeyse şampiyon oluyordu ama yine burada Galatasaray için sevinen, göbek atanlar var. Hem de Sivasspor'un alnının akıyla geçirdiği bir sezonun sonunda UEFA şansının kaçtığı ve herkesin kahroldruğu bir akşamda, sokağa çıkıp utanmadan seviniyorlar. Kendi şehirinin takımlarının formasına 3 kuruş para verip almayanlar, Galatasaray'ı zengin etmek için aldıkları formalar ve atkılarla yapıyor bunu. Yazıklar olsun. Yuh olsun. Allah belanızı versin. Bu memlekette yediğiniz ekmekler boğazınıza dursun.. Lütfen forumdaki arkadaşlar bu ayıba duyarsız kalmayın. Bu şehirde artık sadece Sivasspor var. Ve sevineceksek sadece onun için sevineceğiz, üzülsek te onun için üzüleceğiz.

FAZLA SEVİNEMEDİLER MERAK ETME KİMSEDE SEVİNEMEZ ZATEN

emre karatepe
11.05.2008, 09:54
yavvvv bunlar kansızzzzzzzzzzzzzzzzzzz dumbuk bunlar yaaaaaaaa

Alfren
11.05.2008, 14:33
Galatasaray Türkiyenin en büyük iki kulubunden biridir vede Ülkemizin her yerindede büyük bir taraftar sayısına sahiptir. Ne düşündüğünüzü anlıyorum ama o insanlara karışıp neden kutlama yapıyorsun demek saçmalığın ötesinde birşey. Sivas daha lige çıkalı kaç yıl oldu? sizcede bu şekilde konuşup "anti-İstanbul" edebiyatı yapmak için biraz erken değil mi?

Üstelik İstanbulda yaşayan biri olarak bir çok Sivas taraftarı 2 hafta önce sokaklarda coşkuyla dolaştığını gördükten sonra... o zaman Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş taraftarı onlara mı saldırması lazımdı?

Bunu zamanda yapanlar erken şımaranlar şuanda amatör kümede sürünüyorlar sonunuzun o olmaması dileğiyle

sevgiler

yigidolar06
11.05.2008, 14:40
oda değilde hafta içinde birçok dırdır dinleyecem inş elim kana bulaşmaz..AKILLI OL KOCUM DEĞMEZ SPOR KARDEŞLİKTİR BİRGÜN GELECEK HERKES SİVASLI OLACAK

erem
11.05.2008, 14:43
ts nikin trabzonsporu temsil etmiyordur inşallah

sivasli ebru
11.05.2008, 14:44
onlar gercek sivasli olamazki onlar sivasin degerini bilmiyenlerdir ya biz ta fransadan sivasspor icin goz yasi dokuoruz onlarsa sivasta sokakta gobek attiyorlar iste onlarin neresi sivasli yok ya sacmalik bu galata icin sivassporu birakcam ve sivasta gobek atacam hangi sivasli yapar bunu????

astaravisa
11.05.2008, 14:47
Sivasspor Sivasta yaşayanların 2. takımı olduğu müddetçe bu görüntüler değişmeeez. şu forumda bile dünya kadar kişi var aslen istanbul takımlı olan!.
Sivasspor Şampiyonluğa gidiyordu da kim inandı buna ?

XXCakir58
11.05.2008, 15:26
arkadaslar keske böyle olmasaydi. Biz Uefa ya gitseydik Sivasta bence bizde cikip zaferi kutlicakdik, ama inter totoya gidecegiz.

yusuf_yusuf
11.05.2008, 15:51
bana gore sevıncı olur ama bunu gosterıs olarak yaptılarsa sivasta ozman karusun

buraq588
11.05.2008, 16:09
yazıklar olsun sizin gibi sivaslılara

titizyiğido
11.05.2008, 16:17
boşverin şunları arkadaşlar onların sadece nüfus cüzdanında sivas yazıyo onları sivaslı olarak görüpte moralinizi bozmayın istanbul yalakalarına inat.inadına sivasspor

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bestepeli-58
11.05.2008, 16:20
Turkcell Süper Lig'de 17. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray taraftarları, Kocaeli'de şampiyonluğu kutlayamadı.
Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Altay ile kritik bir maç oynayacak Kocaelispor'a destek vermek üzere İzmir'e gitmeye hazırlanan Kocaelispor taraftarları, İzmit sokaklarında Galatasaray taraftarlarını zaman zaman tartakladı. İzmir'e gidecek otobüsleri bekleyen Kocaelispor taraftarları, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen Sarı-kırmızılı taraftarların sevinmesine izin vermedi. "Burası Kocaeli, en büyük Kocaelispor" sloganları ile tur atan Yeşil-siyahlı taraftarlar, Galatasaraylı taraftarların elinden bayrakları, üstlerinden formaları alarak yaktılar. Tur atan araçları da durduran Yeşil-siyahlı taraftarlar, araç içindekileri yumrukladı. Yumruklanan bir bayan taraftar, ağlayarak kendisine yumruk atan Kocaelispor taraftarını polise gösterdi. Polisin gruba müdahale etmemesine sinirlenen bayan taraftar gözyaşlarına boğuldu. Demiryolu Caddesi üzerinde zafer turu atan Galatasaray taraftarları, Kocaelispor taraftarları tarafından dağıtılırken polis olanları sadece seyretti. Yeşil-siyahlı takım taraftarları daha sonra davul zurna eşliğinde oynadı. İŞDE TARAFTAR BU HELEL OLSUN KOCELİSPOR HOŞ GELDİN BJK NİN BELALISI

MustafaParlak
11.05.2008, 16:22
tamammen ş.e.r.e.f.s.i.z.l.i.k kansızlıktır bu böylelerinin...

_DeReBeYi_
11.05.2008, 16:22
olur niye olmasin sivasta yalaka cokkkkkkk hakkimiz yeniliyormus tabi yenilir senin sivaslin gider istanbul yalakaligi yaparsa hakkinda yenilir her seyinde birakin su yalakaligi artikkkk

YiğidoGençlik
11.05.2008, 16:29
Gs-Fb maçından sonra 10 kişi ile meydan okuduk sesleri çıkmadı üstüne polis amcalardan jop yedik bu sefer sayıları azalmıştı yine de yazıklar olsun o korna çalanlara da oraya gidipi bağıranlarada...

S.KUTLU
11.05.2008, 23:03
YORUM SİZLERİN

http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=1347229&resim_id=503677

yigido_sampiyon
11.05.2008, 23:06
ben kutlamalarına bişey demiyorum...

ama düşünmek lazım...bulunduğun ilin takımı şampiyonluğu kaçırmış...kornalara basa basa sevinmek terbiyesizlik....

ERMAN
11.05.2008, 23:07
GECEN GALATSARAT KUTLAMASINDA SIVAS TARAFTARI JOPLANMISTI BELKI ONLEM ALINMISTIR YONETIM TEPKİ GOSTERMISTIR DIYE BU HAFTAD SIVAS TRAFTARI JOPLANMIŞ DEMEKKI YONETIMDE BI TEPKI GOSTERMEMIS EE BEN BISEY DEMIYORUM DAHA

SeLoCan58
11.05.2008, 23:08
O ALkoLLu ŞAhSın Ne Dedini Niye YazmiYor Tabi GErcekLEr Aci OLurYa YazMayın Ben Yazayim Diyecemde NEse ZaTen Orda o Bayragı SallıYanLAr DuyDuLAr ne dedikLerini :):)

mert2121
11.05.2008, 23:10
Fener veya bjk yenseydi buNları yazmazdınız ama seneye görecez hangi takımı tuttugunuzu

abdullah58
11.05.2008, 23:14
DEMEKKI BIZ SIVAS HALKI DAHA BILINCLENMEDIK
DEMEKKI SAMPIYONLUK BIZE COK
TRABZONDA OLSA BU OLAY TÜM SEHIR TEPKI KOAYARDI ANINDA
SADECE GALATASARAY ICIN DEGIL AYNISI BJK VE FB ICINDE GECERLI OLMALI
CÜNÜ BIZIM SEHRIMIZIN TAKIMI ONLARLA SAMPIYONLUK MÜCADELESI ETMIS VE KAYIP ETMIS
SEN DAHA NASILSEVINE BILIRSIN AYIP BU
YOK RAKIPLERIMIZ OLMASAYDI ONLARLA YARISMASAYDIK GAYET NORMALDERDIM

mert2121
11.05.2008, 23:17
bekleyecez görecez seneye FB macında otelin önünde karsılıyacaklar sivas lehine tezahurat yapacaklarmı maca giderken yuhlayacaklarmı

özsivasli1903
11.05.2008, 23:25
demek ki bizim sivas sehrine bu takim cok geliyor...
ceksinler takimi istanbula orda oynasinlar..
galatasaray sampyion oluznca sivasa cok fayda sagliyo...
veya fener bjk olursa ... bizim halkimiz kendi isini birakip ona buna yalakalik yapmayi daha iyi düyünüyo demek ki??
biz gecen hafta sivasda galatasarayi yenseydik bugün sampiyonduk...

sivaslı-elif
11.05.2008, 23:51
Ben öle insanların kanından şüphe ederim ALLAH A şükür ist da SİVAS'a laf söletmioz ki bide SİVAS'ta olsak...........
Belki büyük konuşcam ama bnm akrabalarımdan birinin buna sevindiğini görsem bidaha yüzüne bakmam öle adi insanlar zaten bnm akrabam olamaz...!!!!
ASLINI İNKAR EDENLER BİZDEN DEĞİLDİRRRR....

sivasın1uşağıbg
11.05.2008, 23:53
yapanların suratına tükürmeyi cok istiyorum şahsen ya cok sinirlendiriyor bu kansız pezo ların yaptığı yav olurmu böle yav

badboysefaa
12.05.2008, 00:04
sevinen sevinsin ama sevindigi şehir şampiyonluktan dönmüş ayrıca galatasaraya yenilerek uefa kupasından kopmuş bi takım bunu göze almak.... cok ilgincime gidiyor.fener-galatasaray maçından sora bizi jopladılar bi güzel bunu asla unutmayacagım....

yiğidobaytar58
12.05.2008, 00:42
YA SIRF ONLARIN SESİNİ BASTIRMAK İÇİN TOPLANDIK SİVASSPOR DİYE BAĞIRDIK 10-15 KİŞİ MEYDAN DA BİZE KİMSE DESTEK BİLE VERMEDİ YA.BU TAKIM SADECE YENİNCE BAŞARI YAKALAYINCAMI YANINDA OLACAZ.BİZ ONLARDAN DEĞİLİZ BİZ SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLÜCEZ.................

emresulun
12.05.2008, 02:54
SİVASTA GALATASARAY DİYE BAĞIRAN KUTLAMA YAPAN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN BİZE İZMİRDE İSTANBULDA CANEY CANEY CANEY İŞTE MEYDANEY YİĞİDOKU SİVAS NERDESİN HANEY DİYE BAĞIRAN GALATASARAYA SEVİNEN SİVASLILARA YAZIKLAR OLSUN BİZLER İZMİRDE AĞLADIK HAKKIMIZ YENSİN DİYE ONLAR SİVASTA GÖBEK ATSINLAR 3 BÜYÜKLERDEN NEFRET EDİYORUM FENERLİYDİM ESKİDEN ŞİMDİ LENET EDİYOM HEPSİNE SADECE SİVASSPORLUYUM.

YAPACAK BİRŞEYİM VAR ŞİMDİ OTURUP AVRUPADA 3 BÜYÜKLERİN REZİL OLMASI İÇİN ALLAHA DUA ETMEK REZİL BEŞİKTAŞ DEĞİLMİYDİ DAHA GEÇEN YIL CANIM ÜLKEMİ 8 GOL YİYİP REZİL ETTİ KEPAZE 3 BÜYÜKLER.SİVASTA KUTLAMA YAPANLARDA KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR.BU ZAVALLILAR NE YAPTIĞINI BİLMEYENLER.2 HAFTA ÖNCE SİVASSPORLUYUM DİYENLER.BENDEN UZAK ALLAHA YAKIN OLUN

kaya0758
12.05.2008, 03:34
BUNDAN 1 SENE KADAR ÖNCE SİVASTA ARKADAŞLARLA DOLAŞIYORUM.
ANTALYALIYIM.(BU ARADA ANTALYASPORUMDA SÜPER LİGDE)
TAKMIŞIM BEN FORMA ALACAĞIM.KESİN FORMA ALACAĞIM.GALATASARAYIN FORMASINI ALACAĞIM.
İÇERİ GİRDİK ADİDAS BAYİNE PAZARİSTAN CADDESİNDE OLANA.KESİN ALACAĞIM.
BİR ANDA DEDİMKİ KENDİ KENDİME OLUM GALATASARAYIN FORMASINI NE YAPACAKSIN SEN NİYE GALATASARAYA PARA KAZANDIRIYORSUN.ZATEN PARAMI KAZANMIYOLAR.TÜRKİYENİN HERYERİNDEN GALATASARAY FORMASINI ALMIYORLARMI DEDİM.SPONSORLARI YOKMU DEDİM.MAÇ YAYINI GELİRLERİ YOKMU DEDİM.BİR ANDA 3 BÜYÜK TAKIMIN ANADOLU İNSANINI SÖMÜRDÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜM.NİYE BABALAR GİBİ SİVASSPOR VARKEN BEN GALATASARAYIN FORMASINI ALAYIM DEDİM.KATKIM OLACAKSA SİVASSORUMA OLSUN DEDİM.ZATEN KIRMIZIYLA BEYAZA OLAN Bİ TUTKU DEĞİLMİ SENİNKİ DEDİM.SARIYIDA SEVMEM ZATEN.HIŞIMLA VE ÖFKEYLE ÇIKTIM ADİDAS MAĞAZASINDAN DOĞRU SİVASSPOR ÜRÜNLERİNİN SATILDIĞI MAĞAZAYA.BEN FORMA ALDIM DİĞER ARKADAŞLARIMDA KAŞKOL VE ŞAPKA ALDI.KENDİ ÇAPIMIZDA YAPTIK BİR KATKI.İNANIN O FORMAYI ÜZERİME GİYİNCE O KADAR RAHATLADIMKİ.İMKANI OLAN HERKES SİVASPOR FORMASINI ALSIN.HATTA BÜTÜN ŞEHİR TAKIMI TARAFTARLARI TAKIMLARININ FORMASINI GİYSİN.ÇOCUKLARIMIZA AKRABALARIMIZA KÜÇÜKTEN ÖĞRETELİM ŞEHİRLERİNİN TAKIMLARINI TUTMAYA.BİZE NE FAYDASI OLURKİ 3 BÜYÜK TAKIMI TUTMANIN.ARTIK YENİ YENİ ANLIYORUM BUNU.VE O FORMAYI ÜZERİME GİYDİĞİM ANDAN İTİBAREN DEDİMKİ ARTIK GALATASARAYI AVRUPA MAÇLARINDA TUTARIM AMA BEN ANTALYASPOR VE SİVASSPORLUYUM DEDİM.İNANIN BANA GALATASARAYIN ŞAMPİYON OLDUĞU AKŞAM BEN SİVASSPOR NEDEN UEFAYA GİDEMEDİ KARALAR BAĞLIYODUM.

kaya0758
12.05.2008, 03:36
TABİKİDE HERKES İSTEDİĞİ TAKIMI TUTAR AMA,HERKES KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTMAYI ÖĞRENSİN.

alaybeyi
12.05.2008, 08:18
Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları olduğu müddetçe bu kutlama olur ve Sivas sokaklarında GS diye nağra da atılır. Bu konuyu daha evvel gündeme getirmiştim.
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18513

ofozturk
12.05.2008, 08:32
oda değilde hafta içinde birçok dırdır dinleyecem inş elim kana bulaşmaz..

:) elini kana bulama kardeşim.

altan54&58
12.05.2008, 08:52
Yazıklar olsun lanet olsun bu zihniyete.Utanmadan tur atan ezikler vicdanınız rahatmı sizden olsa olsa şakşakçı olur.Satılmış bizans uşaklarısınız siz.Lanet olsun bu sözde büyüklere ve büyütülmüşlere ve aynı zamanda tur atan onların uşağı satılmış yalakalara

DuncanIdaho
12.05.2008, 08:57
İşin acı tarafı şu,

Bu yıl gs şampiyon oldu, şimdi başta fenerliler ve bjk lilar salliyor. Sivasi desteklemeyen vs diye. Seneye tam tersi olabilir misal ?

Demek istediğim Sivasa destek görünenlerin bir kisminin sebepide muhalefet. Son forum yazışmalarında bu dikkatimi çekti.

Eskiii bir fenerli olarak yaziyorum.

Seneye Sivasspor adına daha etkin çalışmalar yapmamız lazım, maddi destek dışında, tribünleri adam edeceğiz inşallah. Istanbul'da her türlü organizasyona varim arkadaşlar..

özgühertaş
12.05.2008, 09:05
ÜZÜLMEYELİM DEGERLİ YİĞİDO GARDAŞLAR ONLAR SADECE LİG ŞAMPİYONLUGUNU KAZANDILAR BİZLER ONURLU VE GURURLU BİR MÜCADELEMİZLE HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANDIK.BU GURUR BİZLERE YETER.BİZ AYAK OYUNLARI İLE BURALARA GELMEDİK.BİZ ONURLU MÜCADELEMİZLE TIRNAKLARIMIZLA KAZIYARAK BURALARA GELDİK.BİZLERE BÖYLE SEVİNCİ YAŞATAN TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.
İÇİMİZDEKİ BİZANS YALAKALARINADA YAZIKLAR OLSUN.İNSAN İSTERDİKİ MAÇ SONUÇLARINDA GSNİN ŞAMPİYONLUGUNU DEGİLDE SİVASIMIZIN BAŞARISI KUTLANSIN MEYDANLARDA SİVAS BAYRAKLARIYLA

swoden
12.05.2008, 09:19
Ya kimi kandırıyoruz biz bir ispanya, italyamıyız. Herkes 3 büyükten birini tutar, Trabzon'lularda, Sivas'lılarda. Adamlar sevinecek tabi tuttuğu 2 takımdan biri şampiyon olmuş. Ancak elbetteki Sivasspor'a yardım konusunda ve duyarsızlık konusunda haklısınız. Gençlerbirliği deplasmanında takım yalnız bırakılmamalıydı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve son Galatasaray maçında daha çok destek verilmeliydi. En önemliside Galatasaray şampiyon olsa bile tüm halk sokakta Sivas formasıyla dolaşmalıydı.

astaravisa
12.05.2008, 09:25
trazbonda yaşayan bi arkadaşımla konuştum maçların olduğu akşam . cumartesi akşamı işte.
herkes kendi bayraklarıyla fenerbahçe galibiyetini kutluyordu dedi. etrafta tek gs bayrağı yada tezahüratı yokmuş.
sinan 58 senin verdiğin örnekler isteiğimiz şeyler . keşke hiç biyerde kutlamalarına izin verilmese. ama adı geçen o şehirlerde yani eskişehir kocaeli bursa vs.. de kutlama cesareti gösterip sokaklara dökülmüşler sonuçta. arkadaşın anlattıklarına bakılırsa bırakın kutlamayı trabzonda teşebbüs bile edemiyolarmış. (üni öğrencileri memurlar-zaten trabzonda başka takımlı görmemiş şimdiye kadar)o yüzden basında trabzonda kutlamalara izin verilemedi gibi haberler çıkmıyor.

tunga
12.05.2008, 09:25
BAL GİBİ OLUR bak görüyosuun sivasta sadece sivaslı lar yaşamıyoo bunuda aklına getir ha takım olayında ise hadi şimdi çıkartt attığı kazığı fb nin yok gs şampiyonluğu yapılıyoo diyede polemik yapma oyuna gelmem kusura bakma sen önce fb formanı çıkartt altındaki olurmu güzel insan. 4 eylülü cehenneme çevirelim tüm takımlara bize bizden başka DOST yok aklından çıkartma

swoden
12.05.2008, 09:35
Konuşma adabını öğren ondan sonra gel yorum yap. Git forumlarda tek tek Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlıları bul tek tek hesap sor.

COBANSARAYLI
12.05.2008, 09:44
ne yazık ki olur bal gibi olur.
FB-BJK-GS hepsi de olur.İnter toto da rakibide kutlarlar.

SİVASSPOR MUHTEŞEM TARAFTAR 1967'lerde.

yok be yigido o kadarda gaddar olmayin onlarda bu ulkenin insanlari. sivasin sivaslidan baska dostu olmaz ama avrupa kupalarinda herkes gonullerin sampiyonunu destekler merak etmeyin

ready
12.05.2008, 10:39
Burası sivas gardaş bizans yalakalıgına geçit yok

astaravisa
12.05.2008, 10:40
yok diyoruz ama oluyor işte. ...

ready
12.05.2008, 10:42
yok diyoruz ama oluyor işte. ...

gardaşım sen engelll olmaya çalışıyorsun senin emniyetin jopla üstüne saldırıyor var mı ya böyle bişey

astaravisa
12.05.2008, 10:46
haklısın.
ama bi çok yerde ne olursa olsun böyle sevinç gösterilerini engellemeye çalışıyorlar.
bazı yerlerde bu gibi sevinç gösterisine teşebbüs bile edemiyoarlar. bizimde buna bi çözüm bulmamız gerek.

myway
12.05.2008, 10:46
Burası sivas gardaş bizans yalakalıgına geçit yok

Su Istanbula bizans demekten vazgecsek artik:mad:

Umarim bilincli yapilmiyordur....

Avrupali bile konstantin demiyor Istanbul diyor bize neler oluyor:confused::confused:

Bu konu hassas lutfen dikkat edelim...

ready
12.05.2008, 11:00
gardaş dilimiz alışmış tabi kide istanbula bizans demek yanlış şeyler

s_mayster
12.05.2008, 11:06
arkadaşlar bence o kutamları yapanları çoğu aslen sivaslı değildir...oraya dışardan okumaya gelen öğrenciler yada başka şehirli olup sivasta yaşıyanlardır...asıl sivaslıların bunu yapacak kadar cibiliyetsiz ve karaktersiz olduklarını düşünmyrum...ben mersinde sivas ımın formasını giyip gurula dolaşıyorum...ağzını açanın anlını karışlarım....

murteza
12.05.2008, 11:09
Sivasta bu kutlama yapılmışsa ayıp edilmiş vallahi. Yakışmadı sivasa. Korkarım bu anlayışla bu takımın sonu vestel manisa gibi olacak.

çelenk
12.05.2008, 11:11
Ben geçtiğimiz yaz Sivas'a gelmiştim.

Sokaklarınızda Sivas formasından çok beşiktaş ve galatasaray forması görmüştüm ve hatta bazı işyerlerinin sarı lacivert tabelalı olanı bile vardı.Açıkçası garip karşılamıştım.

Sivas gibi şehire o görüntüler hiç yakışmıyor bence.

İşin özü ligde kendisini temsil eden tek takıma sahip olan bir ilin insanı ikinci bir takım tutamaz,tutmamalıdır.

murteza
12.05.2008, 11:14
Ben bu geçen yaz Sivas'a gelmiştim.

Sokaklarınızda Sivas formasından çok beşiktaş ve galatasaray forması görmüştüm ve açıkçası garip karşılamıştım.

Sivas gibi şehire o görüntüler hiç yakışmıyor bence.

İşin özü ligde kendisini temsil eden tek takıma sahip olan bir ilin insanı ikinci bir takım tutamaz,tutmamalıdır.

Bu konuda ne yazık ki haklısın. Keşke bunlara fırsat vermesek. Taraftarımızın bilinçlenip bu istanbul hegomanyasından kurtulması lazım.

sivasım:D
12.05.2008, 11:48
Çok zor istanbul hegomanyasından kurtulmak. biz bile az havalandık mı hemen 4. büyük oluyoruz . niye ilk üçte istanbul var öyle mi ...yazıklar olsun !!!

murteza
12.05.2008, 14:37
Böyle olmuyor İstanbul hegomanyasında kurtulmak için taraftarımızı bilinçlendirmeliyiz. Bu konuda şehirde paneller düzenlenebilir. Haksız mıyım?

sulker48
12.05.2008, 14:38
slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam

murteza
12.05.2008, 14:40
slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam

Kardeşim fenerbahçeliysen burada işin ne burası sivassporluların yeri senin yerin antu. Bize ne olduysa sizin gibi fb-gs-bjk liler yüzünden oldu.

Yiğiter
12.05.2008, 14:44
galatalı sivaslılara kızanlar acaba sivasın kaç maçına gitti...kaç maç bas bas bağırdı...yanlış anlaşılmasın sözüm birini ima etmiyor...bunu apanlar kimse onlar...maça gelmeyen bağırmayan taraftarla sivaslı galatalılar arasında bir fark göremiyorum..

58 memo
12.05.2008, 14:59
utanmadan gs için kutlama yapmışlar
bunlar eğer Sivaslıysa has Sivassporluları ve Sivasımızı diğer takımlara karşı rezil ediyorlar
bu 3 eziklere kutlama yaptırmak istemiyorsan 300-400 kişi toplanırsan gözleri korkar ve bir daha böyle yamukluklar yapmazlar
Sivasın merkezinde bu kadar kişi toplanıp engelleyemiyorsa o da ayrı bir sorun

sabanaydn
12.05.2008, 15:12
lanet olsun kanı bozuk bizansın evlatlarına,
lanet olsun sivaslıyım diyerek 3 büyütülmüşleri kutlayanlara
lanet olsun lanet olsun lanet olsun ......

murteza
12.05.2008, 15:13
lanet olsun kanı bozuk bizansın evlatlarına,
lanet olsun sivaslıyım diyerek 3 büyütülmüşleri kutlayanlara
lanet olsun lanet olsun lanet olsun ......

Bu durumu tersine çevirmek için bir şeyler yapalım daha kimse sivasımızda kutlama yapamasın

altan54&58
12.05.2008, 15:27

Ya kardeşim sen git antu da yaz.Ayrıca bize teselli vereceğine kendinize bakın sizin o sadece kezman efendiye verdiğiniz para ile YİĞİDOLAR bu sezonu geçirdi.Son 2 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı PAF takımı da şampiyon oldu.Üstelik çok sevgili büyük (!)fb'niz ligi 22 galibiyetle kapatırken senin o teselli verdiğin YİĞİDOLAR kaç galibiyet aldı 23 yazıyla yirmi üç.23, 22 den büyüktür demi.Saçma sapan bir üçlü averak kuralı yüzünden siz Şampiyonlar ligine gidiyorsunuz utanmadan çıkıp bize teselli verme önce senin o bütçeyle imkanlarla medya gazı ile yaptığın işlere bak kardeşim.siz büyük falan değil kahpe bizans takımısınız.
Bu arada Hollanda Ligi'nde şampiyon takımın ardında ki sıralama yani 2,3,4 ....ve kupalara gidecek takımlar play off ile belli oluyor averaj falan yok orda.Keşke bizim ligde de böyle sistem olsa

murteza
12.05.2008, 15:30
Ya kardeşim sen git antu da yaz.Ayrıca bize teselli vereceğine kendinize bakın sizin o sadece kezman efendiye verdiğiniz para ile YİĞİDOLAR bu sezonu geçirdi.Son 2 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı PAF takımı da şampiyon oldu.Üstelik çok sevgili büyük (!)fb'niz ligi 22 galibiyetle kapatırken senin o teselli verdiğin YİĞİDOLAR kaç galibiyet aldı 23 yazıyla yirmi üç.23, 22 den büyüktür demi.Saçma sapan bir üçlü averak kuralı yüzünden siz Şampiyonlar ligine gidiyorsunuz utanmadan çıkıp bize teselli verme önce senin o bütçeyle imkanlarla medya gazı ile yaptığın işlere bak kardeşim.siz büyük falan değil kahpe bizans takımısınız.
Bu arada Hollanda Ligi'nde şampiyon takımın ardında ki sıralama yani 2,3,4 ....ve kupalara gidecek takımlar play off ile belli oluyor averaj falan yok orda.Keşke bizim ligde de böyle sistem olsa

Sonuna kadar katılıyorum sivasspoprun büyüklüğü işte burada saklı. Fener neymiş. Antucular antuya gitsin

yusuf_yusuf
12.05.2008, 15:36
olur tabı ya neden olmasın -----------------------

murteza
12.05.2008, 15:38
olur tabı ya neden olmasın -----------------------

olamaz olmama lı bir şeyler yapmalıyız acilen

kingsivas58
12.05.2008, 15:44
sivasta sevinenleri oraya gömmek lazımdı aslında böyle şans 50 yılda bir gelirdi geldi ve bunlar gibiler yüzünden gitti!! seneye kadroda dagılır olay bitti işte lanet olsun o sevinenlere geçen hafta tv de sivasta röpörtaj yapıyolar küçük çocuk gs yelegi war üzerinde çocuk annem giydirdi utanıyorum abi ben dedi onun kadar olamadılar yazıklar olsun

sivasım:D
12.05.2008, 15:52
Ben de izledim sivas-gs maçında mikrofon uzattılar birinin üzerinde kırmızı -beyaz diğerinin sarı -kırmızı ...
bu nasıl bir zihniyet ya !!!

ağaçlıgöl
12.05.2008, 15:54
Yazıklar olsun bencede.Bu yüzden kaybediyoruz.

sulker48
12.05.2008, 20:37
beyler kendi hatanızı fenerbahçemizin üstüne atmayın burası türkiye türkiyeninde tek büyüğü fenerbahçe ulu önder mustafa kemalde fenerbahçeliydi ve fb gsye samiyende çok kötü bir mücadele sonucunda yenildi gençleri zar zor yendi devler ligini garantiye aldı ts zaten fenerede sivasada kıcık gsye oftaş karşısında beraberlik yetiyordu ilk yarıda 2 0 yaptı fenerde moral bozukluğu sakat futbolcular maç deplasmanda ts ile bizde 2 0 yenik kapattık bu duruma rağmen direkten dönen toplarımız oldu ofsayt gerekçesi ile verilmeyen goller oldu ts kalecisinin çıkardığı toplar oldu ha manisaya gelirsek adamlar ligden düşmüş moral çöküntüsü var maça motive olamamışlar bjkde büyük takım kendi sahasında seyircisi önünde farklı skorla kazanmak sorunda 10 dk 4 yaptı sonra durakladı maç 5 1 bitti yani ona buna suç atmayın sizin takımınız bu sene ligde kalmak içinde mücadele edebilirdi yani sizin takımınız bu sezon iyi işler yaptı gelecek senede avrupadada ligdede iyi işler yapabilecek kapasitesi var sivas başarılar bülent hocaya selam milas_liseligençfenerliler

kayayatakci
12.05.2008, 20:59
o gs kutlayanlar gecen hafta bizi sampiyonlutan edenler gecen haftada g...,yirtilincaya kadar bagirdilar göbek attiliar onlar sivasli olamaz tam bir yalaka bozuntulari igrenc insanlar yaziklar olsun onlara onlar bizi istanbulda cok asagilayci sözlerle cok kötü sözler söyledoler bizim yalakalar onlari alkisladilar yaziklar olsun onlara .en büyük sivasim ve gercek sivaslim tüm yigdolara selam .kaya

yigido Atilla
12.05.2008, 21:00

Sizi üzdügümüz icin özür dileriz !!!!! Bu kisitli maddi imkanlarla buralara kadar gelip Süperligde 23 galibiyetle intertotoya gidecegiz.... Süperligde 22 galibiyet alan 100 milyon euroluk takim sampiyonlar ligine katiliyor. Paranin gözü kör olsun bu para bizde olmus olsa idi Sampiyonlarligi kupasini Bogaz köprüsüne Asardik.... Ama kisa bir süre sonra Anadolu tekrar bir sampiyon cikaracak Bu takim. Sivasspor, Trabzonspor Kayserispor, Bursaspor ,Kocaelispor , Sakaryaspor veya Eskisehir olacak... Bunu bekliyoruz

sulker48
12.05.2008, 21:02
beyler kendi hatanızı fenerbahçemizin üstüne atmayın burası türkiye türkiyeninde tek büyüğü fenerbahçe ulu önder mustafa kemalde fenerbahçeliydi ve fb gsye samiyende çok kötü bir mücadele sonucunda yenildi gençleri zar zor yendi devler ligini garantiye aldı ts zaten fenerede sivasada kıcık gsye oftaş karşısında beraberlik yetiyordu ilk yarıda 2 0 yaptı fenerde moral bozukluğu sakat futbolcular maç deplasmanda ts ile bizde 2 0 yenik kapattık bu duruma rağmen direkten dönen toplarımız oldu ofsayt gerekçesi ile verilmeyen goller oldu ts kalecisinin çıkardığı toplar oldu ha manisaya gelirsek adamlar ligden düşmüş moral çöküntüsü var maça motive olamamışlar bjkde büyük takım kendi sahasında seyircisi önünde farklı skorla kazanmak sorunda 10 dk 4 yaptı sonra durakladı maç 5 1 bitti yani ona buna suç atmayın sizin takımınız bu sene ligde kalmak içinde mücadele edebilirdi yani sizin takımınız bu sezon iyi işler yaptı gelecek senede avrupadada ligdede iyi işler yapabilecek kapasitesi var sivas başarılar bülent hocaya selam milas_liseligençfenerliler

yukarıihsangazi
12.05.2008, 21:06
Hayret bişeysiniz.Mustafa Kemal Atatürk sabah beşiktaşlıydı şimdi fenerlimi oldu.Bak bu saçmalığa bugün bir arkadaş nasıl cevap yazmış.

Ulu Önder Atatürk'ün devlet işleri dururken takım tuttuğunu savunmayın lütfen ve o kişiliği bu tür şeylerde reklam olarak kullanmayı bir tarafa bırakalım.Nasıl oluyorsa bütün takımlar Atatürk'ün takımı oluyor ve açıkçası komik oluyor.

Bana o insanın Çanakkale cephesinde ülke geleceğini planlarken beşiktaş şampiyonluğunu düşlediğini savumayın.Gerçekten bu işle uğraşıyoruz en azından o kişilere saygılı olalım.Komik olmayalım.

Allahtan 571'de futbol diye birşey yoktu.Yoksa Peygamberimizi bile rahat bırakmayacaktınız.

alper89iu
12.05.2008, 22:50
peki sivasta herkesin bildigi gibi cumhuriyet universitesi vr ve burda okuanların cou sehir dısından glme yni bolelikle aralarında bir cok da galatasaray trftarı bulunuodur bunlarında sevinmek gayet hakkı diil mi ?? siz sivastaki herkesin sivaslı olduunu mu dusunuosunuzki ?

Zulkarneyn58
12.05.2008, 22:55
peki sivasta herkesin bildigi gibi cumhuriyet universitesi vr ve burda okuanların cou sehir dısından glme yni bolelikle aralarında bir cok da galatasaray trftarı bulunuodur bunlarında sevinmek gayet hakkı diil mi ?? siz sivastaki herkesin sivaslı olduunu mu dusunuosunuzki ?

bütün karadenizi babamın görevi sebebi ile gezmiş biriyim.
samsun ordu giresun rize trabzon düzce bolu karabük....

hepsinde dediğin gibi. bi tek şu hamsi şehri hariç.
orada da KTÜ var. ama kutlama yapılmıyor.
bu geleneği oturtmak lazım.
evinde kutlamak başka şey, çıkıp sokaklarda çıldırmak başka.
orada niye olmuyor??
hamsilerin özenilecek tek özelliği de bu zaten.

izmirligardaş58
12.05.2008, 23:52

ağzına yüreğine sağlık kardeşim dakatim kalmadı artık arsızlarla dolmuş memleket neydek ne çare kanı bozuklar napalım canım sivassporum yolları aşacak intertotoyuda aşacak merak etmeyin karlı dağları aşsada bjk gibi 8 tane bombardımanla hasar almıcak hasar vercek bizler inandık sizde inanın bizim için kupa kaldırın laylaylaylalay

emresulun
15.05.2008, 00:05
SİVASTA TABİİKİ DE KUTLAMA OLUR ÇÜNKÜ ÜNİVERSİTELİLER DE VAR.AMA YİĞİDOLU SİVAS NERDESİN HANEY DİYE BİZLE ALAY EDEN Bİ TAKIMIN KUTLAMASINI YAPARSA SİVASLILAR O KUTLAMA ONLARA ZEHİR OLUR.NASIL ZEHİR OLUR TABİİ KİDE KAVKA GÜRÜLTÜYLE DEĞİL.SİVASTAN YEDİĞİ EKMEKLERDEN ÇIKAR SADECE...
ASLINDA SADECE SİVAS DEĞİL BAŞKA ŞEHİRLERDE BUNA BENZER ŞEYLER YAPIYORLAR.ÖRNEĞİN FENERBAHÇE-CHELSEA MAÇINDAN ÖNCE KENDİNİ BİLMEZ BİR KAÇ GALATSARAYLI TUTUP CHELSEA FUTBOLCULARINA MORAL İÇİN HAVAALANINDA KARŞILAMA TÖRENİ YAPIYORLAR.ANCAK UNUTMASIN ONLAR Kİ İKİ GÜN ÖNCE UEFADA GALATSADRAYLA BÜTÜN ÜLKE TEK YÜREK OLMUŞTU.ÇÜNKÜ O TAKIM O GÜN GALATASARAY DEĞİLDİ TÜRKİYEYDİ SİVASTI MARAŞTI URFAYI ANKARAYDI ANADOLUYDU...
SİVASSPOR OYUNCULARI MORALMAN SIFIRLAR ÇÜNKÜ KENDİ ŞEHRİNİN ADAMLARI EN GÜVENDİĞİ YİĞİDOLAR ONLARI SIRTINDAN VURDU.AMA ÜZÜLME SİVASSPOR BİZ İZMİRDE DE OLSAK İSTANBULDA DA SEN HER ZAMAN SİVASSPORUMUZSUN CANIMIZSIN SENİ HİÇ BİR TAKIMA DEĞİŞEMEM.3. LİGDE DE AYNIYDIN GÖZÜMDE SÜPER LİGDE DE.ÇÜNKÜ SEN DÜRÜST ŞEREFLİ BİR TAKIMSIN ARKANDA SADECE SİVAS DEĞİL TÜRKİYE VAR SENİN...

UTKUM_58
15.05.2008, 01:09
SIVAS;ESKIDE KALMIS MEDENIYETTEN YOKSUN KALMIS SEHIR DILDIR;KISI SECME HAKKINA SAHIPTIR;

BAZEN GUZEL OLAN HERSEYI IZLEMEKTE ZEVK VERIR..

sivas artik örnek sehir...köstek sehir dil...

ferhat_58_oğuz
15.05.2008, 08:47
arkadaşlar sonsuz drecede haklısınız ama zorla takım tutturulmaz bu iş gönül işi sivassporda gönlü yoksa o adamın sivaslı olsa ne yazar olmasa ne yazar ayrıca kaba kuvvet hiç bir zaman onaylanmaz boynundan atkısını çekmek yok tekme atmak bayrak yakmak bu gibi şeyler medeni insanlara yakışmaz hele bir sivaslıya hiç yakışmaz pravakasyonlara gelmeyin ligdeki diğer takımlar bizim düşmanımız değil rakibimizdir bunu böyle değerlendirin ayrıca bu istanbul düşmanlığınıda bırakın ben istanbul doğma büyüme bir kardeşinizim istanbul öyle düşman olunacak bir şehir değil fatihin fetetdiği mübarek bir şehir ben hem sivasımla hem istanbulla gurur duyuyorum KAVGA GÜRÜLTÜ VE DÜŞMALIĞA SON YAŞASIN BARIŞ VE KARDEŞLİK

ferhat_58_oğuz
15.05.2008, 09:18
Bu durumu tersine çevirmek için bir şeyler yapalım daha kimse sivasımızda kutlama yapamasın

ARKADAŞ BU NEDİRYA BÖYLE SAÇMALIK OLURMU NE DEMEK KUTLAMA YAPTIRMAYALIM DOLMUŞA GELMEYİN ARKADAŞLAR AKLINIZI BAŞINIZA ALIN BURASI TÜRKİYE AZDA OLSA DEMOKRASİ VAR SİVASTA SADECE SİVASLILARMI YAŞIYO MEMLEKETİ SİVAS OLMAYIPTA SİVASTA YAŞAYANLARINDAMI SEÇME HAKKI YOK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİNDEMİ HAKKI YOK FUTBOL NİHAYETİNDE BİR SPOR OLAYI BUNU BUKADAR ABARTMANIN ANLAMIDA YOK SİVAS HALKI KAVGA VE DÜŞMANLIKTAN UZAK DURMALI ŞAMPİYON SİVASSPOR

OLCAY_58_AKKUS
15.05.2008, 09:49
ben birisiyle tartıştım kutlama yaprken boynundan atkısnı aldım yanındaki sevgilisi bana külhanbeylik yapıyor bizim arkadaşada tekme attı kız ardından polis geli çocuk üzerime yürüyor

senin yaptığında hoş bir olay değil .

idhem
15.05.2008, 12:16
Nitekim bu işi kendi şehrinde yaptırmayıp bünyesinde binlerce üniversite öğrencisi barınıdran ilimiz de var.Sokaklarında o şehrin formasından başka forma giyeni göremediğiniz ilimiz var.Bu konuda bu kadar geniş mezhepli olmamalıyız.Buna gösterdiğimiz özen Sivas halkının Sivasspora verdiği önemle doğru orantılıdır bence.Önemli olan buna teşebbüs ettirmemek.Gardaşım Sivas'da yaşayan herkes Sivasspor'u tutacak diye bir kural tabiki yok fakat ekmeğini yedi şehrin takımı türlü türlü oyunlarla al aşağı edilirken şampiyonluk kutlamasını yapmayacak kadar da saygılı olması gerekmezmi?Biz bu kadar enayimiyiz.Böyle düşündükçe çok kaybederiz biz.

abdullah58
15.05.2008, 12:23
SIVASTA YASAYANLAR -SIVASLI OMAYANLAR-
GITSINLER EVLERINDE KUTLASINLAR
SART MI ILLA HEYKELIN ÖNÜNDE TAHRIK EDEREK KUTLAMAK
ÜSTELIK SIVASSPOR UMUZ ONLARLA YARIS ICINDE VE BU YARISI KAYIP ETMISKEN
MISAFIRDE -MISAFIRLIGINI BILECEK
GITSINLER SALON MU KIRALIYORLAR
CAY OCAGIMI KIRALIYORLAR
BIR YERDE KUTLAMALARINI YAPSINLAR
AMA HEYKELEIN ÖNÜNDE HEMIDE SIVASSPOR A LAF ATARAK TAHRIK YAPARAK DA OLMAZKI
HICBIR SEHIR BUNA IZN VERMEZ

EyüphanAydın
15.05.2008, 13:25
Gerçekten Fazla Söylenecek Söz Yok..(!)

Bunlar Bunu Yapıyorsa..Hadi Neyse İstanbulda Olan Bir Sivaslı Yapsa..

Belki Neyse Diyip Geçip Gideriz..

Ama Gerçekten Sivas'ta Yapılması Çok Ayıp

idhem
23.05.2008, 16:17
HAFTANIN OLAYI

Kaderin cilvesi mi demeli acaba bütün bu olanlara.Lige Trabzondaki olaylar neticesinde hükmen kazandığı maçtaki 3 puanla başlayan Sivasspor lige de adına üçlü averaj denilen ilginç bir uygulamanın azizliğine uğrayarak noktayı koydu.

Buyrun bu ayki Galatasaray dergisinde çıkan haber şuan elime geçti.Cinconun şampiyonluğunu canım Sivasımda kutlayanlar utansın.Bir de nisbet yapıyor herifler.Sizde ikinci takım olarak destekleyin.Bravo.

titizyiğido
23.05.2008, 16:46
olmaz ama maalesef her ilde olduğu gibi bizim ilimizde de hıyarlar var

ultrAslanSvS
23.06.2008, 13:52
biz Hepiniz istAnßul cocuKlaRiyiz sivasli deiliz. .. biz sivAstA ekmeK yiyoruz inkAr etmiyoruz AmA istAnßul dogumluyuz sonunA kAdAr GALATASARAYlıyız...!!!!

GuLo
23.06.2008, 13:55
biz Hepiniz istAnßul cocuKlaRiyiz sivasli deiliz. .. biz sivAstA ekmeK yiyoruz inkAr etmiyoruz AmA istAnßul dogumluyuz sonunA kAdAr GALATASARAYlıyız...!!!!

Sonucta sivastasınz değilmi ben 1 yasındn beri istanbuldayım olurumde sivasımı değişmem Sivasın ekmeğini yiyosunuz utanın o yediğinizden..

sivassporlukiz
23.06.2008, 18:53
BENDE ALMANYADAA DOGDUM BURANINDA EKMEGINI YIYORUUM YINEDE ÖLÜMÜNE

KADAAAR SIVASSPORLUYUM!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

halil ozturk
23.06.2008, 21:19
haklisin kardesim de zaten icinde azda olsa kaninda bozukluk olmuyan bir sivasli cikipta fb gs vede bjk desteklemez bakin su tirabzolulara neden dort buyuk olara gosteriliyor halki sereflide ondan ordanda duydunuzmu bir blk gs vede fb
taraftari kendi illerinin bir spor kulubu var daha bizim gibi baskalarinin kus kaldiranligini yapmiyorlar helal olsun onlara birde arkadaslar sunada cok uzuldum lig tv bir calisani sivasliymis gs sivasspor maci oncesinde ona soruyorlarki o zatta gs liymis sivasmi kazansin gs mi diye o)))))) zatta diyorki gs da kaybetse uzulurum diyor bu nasil sivaslilik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
anlamadim
kani bozuklara demiyorum sivasliyim diyen herkese sesleniyorum takimimiza sahip cikalim baskalari bizi hicmi hic ilgilendirmez