Orijinalini görmek için tıklayınız : İMPARATORDA HATA YAPAR
SivasSpor.Com 12.05.2008, 12:30 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/Mecnun%20Otyakmaz_4.jpg
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, bu sezon tek başına takımı sırtlayan Mehmet Yıldız'ın aday kadroda yer almaması nedeniyle, Fatih Terim'e sitem etti.
Sezonun son haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a mağlup olmasıyla UEFA'yı kaçıran Sivasspor'da sinirler gergin. Başkan Mecnun Odyakmaz ikili averaj konusunu araştırdıklarını söylerken, "Çok ince bir hesap olduğu için bu herhangi bir yerinde yanlışlık var mı, bizim lehimize dönebilecek bir şey var mı diye araştırıyoruz, gayret ediyoruz. Ama böyle işliyorsa bu kural böyle olduysa yapacak bir şey yok. Ben şunu düşünüyorum mantık olarak. Fenerbahçe bu grubun içinden sıyrıldıktan sonra Beşiktaşla bizi baş başa bırakmaları lazım diye düşünüyorum. Biz ikili averajda eşitiz. Bunu geçtikten sonra genel averaja bakılması gerektiğini düşünüyorum. Biz Beşiktaşla yarışıyorsak onunla aramızdaki duruma bakılması lazım diye düşünüyorum" dedi.
TERİM'E SİTEM
Son maçta UEFA Kupası'nı kaçırmalarından dolayı kendilerinin ve de Sivas halkının çok üzgün olduğunu belirten Odyakmaz, bu kadar güzel geçen bir senenin ardından son maçta 3'üncülüğü kaçırmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Fatih Terim'in açıkladığı milli takım kadrosunda hiçbir Sivaslı oyuncunun olmamasına da değinin Sivasspor başkanı, "İmparatorlar da bazı dengeleri gözetmek zorunda kalıyorlar ve adaletsizlik yapabiliyorlar. Mehmet Yıldız ’ın ve Mehmet Topuz ’un milli takımda olmamasına çok üzüldüm. Buna rağmen başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Maraton / Burak ÖZKAYA
GLoBe-Y-Gençlik 12.05.2008, 12:50 almamamayla yaptı bıle bu ne ya herkezın sıvasa garezı var
yeniceri_can 12.05.2008, 12:55 sallayın su adamı yazıklar olsun imparatormuş.
yigidolar06 12.05.2008, 12:56 MEHMET YILDIZ ÇOK YORULDU BU SEZON DİNLENMESİ İÇİN ÇAĞIRMAMIŞ MİLLİ TAKIMA BİRDE İNTER TOTUDA MAÇLAR ERKEN BAŞLIYOR MEHMET İÇİN İYİ BİR TATİL FIRSATI OLMUŞ
kadir984 12.05.2008, 12:59 SAYIN BAŞKANIM NE İMPARATORU MİLLİ TAKIM İÇİN DAHA NE YAPTI Kİ HEM LİGİ BURALARDA BİTİRMİŞ KAYSERİ VE SİVASTAN OYUNCU ALMAMAK NE DEMEKTİR YA BU MİLLİ TAKIMI EZİKLER YÖNETİYOR YA DA BU ADAM BU MİLLİ TAKIMI HAK ETMİYOR
sinangumus 12.05.2008, 13:16 İmparatorun tercihlerinde sıkıntı var galiba
özellikle anadoludaki topcuları hiç değerlendirmeye almamış
ts tolga yı almış tolga kendi takımınde yedek
bizim akın tolgadan daha cok forma giymiştir ama almıyor
bir musa aydın
bir abdurrahman nerde
yıldızı soylemiyorum herkes biliyor zaten
bizim topcular sivaslı değilde
3 büyüklerden birinde forma giyselerdi milli takıma alınırdı ama almadı
takıntısı var hocanın bence
yigidomustafa58 12.05.2008, 13:30 bu işte bir karışıklık var ama hadi hayırlısı...
AYDIN1985 12.05.2008, 13:37 Adamin gözü kör olmasi lazim, bir mehmet yildizi, abdurrahman dereliyi, hayrettin yerlikaya vs. oyunculari görüpte kullanmiyorsan, ya körlüktür yada aptallik.
OLCAY_58_AKKUS 12.05.2008, 13:45 milli takımın başında yalaka istemiyorum.yalakanın çalıştırdığı milli takımın tarafında da değilim.bırak turu maç bile alamaz yalaka ordayken türkiye
SAYIN BASKAN BU ÜLKEDE BIR IMPARATOR VARSA O DA SENSIN. TERIMDEN ANCAK PALYANCO OLUR VE TARIH TEKERRÜRDEN IBARETTIR:INSALLAH GOL BILE ATAMADAN DÖNERLER GERIDE DEFOLUR GIDER PALYANCO TERIM.
HATADAN ÖTE
TAM BİR FİYASKO
3 TAKIM DIŞINSA KİMSE YOK
BARİ SUPERLİGİ DE ÜCLÜLİG DİYE DEĞİŞİTİRSİNLER
MİLLİ TAKIMIN SAHİBİ YOK YETKİLİSİ VAR
NE OLUR 5 ALTI KİŞİDE ANADOLUDAN ALSA OYNATMASA DA EN AZINDAN OYUNCULARIMIZ MOTİVE OLSUN
EyüphanAydın 12.05.2008, 14:23 Gerçekten Şu Anda Büyük Bir Curcuna Oldu.
Tüm Alınmayan İyi Oynayıpta Alınmayan Futbolcular İsyanda.
Tabikide Haklılar.
Ama İnşallah Fatih Hocamız Yaptığı Yanlışı Anlamadan Geri Döner
sivas-58 12.05.2008, 14:27 imparator denilen adama bak !
bu adamın pili bitmiş arkadaşlar insanevladı utanır yahu koskoca anadoludan 1 tane futbolcu alınmazmı nerde topuzlar mehmet yıldızlar bi ali turan nerde...
milli takıma girebilmek için
ya Avrupada kıytırık bi takımda oynayacaksın
ya bu adamın zamanında takımında olacaksın
ya da istanbul forması olacak üstünde ...
Yazıklar olsun..
Fatih Hocanın görmeyen gözlere,duymayan kulaklara sahip olduğunu bilmiyordum.
Mehmet Yıldız'ı kadroya dahil etmemesi umarım milli takımımıza pahalıya mal olmaz.
tanju_58 12.05.2008, 14:41 Almassa almasın.Sivassporumuz için daha iyi.Önümüzde intertoto maçları var.ozamana kadar kendini toplaması lazım mehmetin...
Turan 59 12.05.2008, 14:44 NE İMPAATORU ? İMPARATORLUK BU KADAR UCUZ MU ? FATİH LİM DE İMPARATOR OLUYOR.
bu işte bir karışıklık var ama hadi hayırlısı...
karışıklık yok yalakalık var..ibrahim tormana da aynı konuya deindi..bravo ona..
Avarac takimi olur gelirik korkmayin, Fatih verilen paralara yaziklar olsun.
zaralım 58 12.05.2008, 15:08 ne imparatoru ya adam değil gs aşkı bitmez bu adamda
tanju_58 12.05.2008, 15:09 milli takımı millilikten çıkıyor.istanbul karması denirse daha uygun olur..
sulker48 12.05.2008, 15:36 slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam
Meriç Tunca/ Hurriyet
''Terim'in Euro-2008 aday kadrosu tabiri caizse buram buram 'Eyyam' kokuyor..''
Neden mi?..
26 kişi olarak açıklanan, ancak şampiyonanın başlangıç tarihinde 23'e inecek olan bu kadroda Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdürmüş olan Sivasspor'dan, ya da Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor'dan bir tek oyuncu bile çağrılmaması, buna mukabil Galatasaray ve Fenerbahçe'den 7'şer (Hatta sakat Servet'in yerine Emre Güngör de çağrılınca Galatasaraylı 8 oyuncu oldu), lig boyunca sefilleri oynamış Beşiktaş'tan 3 futbolcunun birden davet edilmesi ''Eyyam kadrosu'' iddialarını güçlendiriyor..
Ve maalesef Türk halkı daha şampiyona başlamadan bu aday kadroya bakıp, şüphe içine düşüyor..
Olacak şey mi bu?.
Trabzonspor'da son haftalarda kadroya bile giremeyen kaleci Tolga Zengin kadroda, Galatasaray'a belki de şampiyonluğu getiren kurtarışları yapan ve formunun zirvesinde bulunan Aykut ortalarda yok..
35 yaşındaki Emre Aşık ‘’Fatih Hoca kontenjanından’’ kadroda, Kayseri'nin stoperi Aydın ortalarda yok..
Bunun gibi daha bir sürü örnek var.. Say say bitmez..
Size bir var, bir yok olan Rüştü'den mi söz etsem. Ya da ne bileyim, sık sık yaşadığı sakatlıklardan dolayı adı ''Cam adama'' çıkan Gökhan Zan'dan mı?.. Ya da yaptığı her orta ya rakibe, ya da dışarı giden Sabri'den mi?. Ya da bir senedir doğru dürüst forma giyemeyen Emre Belözoğlu'ndan mı?..
Mehmet Topuz yok.. Mehmet Yıldız yok, ama niye alındığı belli olmayan bir sürü isim orada..
Belli ki bu isimlerden Kazım Kazım, Ayhan Akman ve Gökhan Zan İsviçre'ye gitmeyecek..
Çünkü kadro 23'e inmek zorunda..
Kısacası bu Milli Takım tüm Türkiye'nin Milli Takımı değil, Fatih Terim'in egolarının Milli Takımı..
''Galatasaray'dan 7 oyuncu alıyorsam, Fenerbahçe'den de 7 oyuncu alayım da onları kızdırmayayım'' kadrosu..
Bu arada Beşiktaş'ın da ağzına bir parmak bal sürme kadrosu..
Ben ve benim gibi milyonlarca kişi olaya bu gözle bakıyor..
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8920936.asp?gid=229&sz=87737
Sayın yazar son derece kritik ve yerinde tespitlerde bulunmuş. Sivassporumuzla aynı puanla ligi tamamlayan FB'den yedi ve BJK'den üç futbolcu milli takıma çağırılırken Sivassporumuzdan bir kişi dahi yok. En az dört futbolcumuzun katılması gerekirken Yıldız'ımızı bile gönderemedik.
Ayrıca Türkiye kupasını almış olan Kayseri'den de tek futbolcu dahi çağırılmaması Milli takımın ne derece milli(!) olduğunu gösteriyor. Sevgili Yiğidolar bu takım milli takım değil İstanbul karması! Kusura bakmayın ben bu takıma ne sempati beslerim ne de destek veririm.
Fatih Terim'in sahip olduğu zihniyet sadece üç büyültülmüşe hizmet edecektir. Bu gidişle uluslararası turnuvalarda oynayan, tecrübe kazanan, büyük maç havası soluyanlar sadece üç büyültülmüş futbolcuları olurken, bizimkiler de hep tecrübesiz bırakılacaktır. Sonrası ne mi? Sonrası gayet açık, büyük maç Fener'den dört ye, sonra BJK'den iki, şampiyonluk maçı GS'den beş ye... Bu hikaye böyle devam edecektir. Tabii Sivassporumuz ve diğer anadolu kulüpleri müsaade ederse. Eğer biz, biz olursak, Yiğido olursak, İnter-toto'nun tozunu attırır ordan da UEFA'ya sıçrarsak, kendi futbolcumuza tecrübeyi biz kazandırmış oluruz ve kendi kahramanımızı kendimiz ortaya çıkarırız.
Varsa yoksa Sivasspor, gerisinden bize ne! Bırakalım bu herifleri ne halleri varsa görsünler, çıkalım Avrupa arenasına baksınlar Fatih'in bar, pavyon kuşları mı yoksa Bülent'in Yiğidoları mı yaman!
Haydi Yiğidolar, haydi koçlar, haydi Mehmet, Abdurrahman, Sedat, Muhammet Ali, Yasir, Hayrettin, İlhan, Sezer, Murat, Atakan:) , başlayın İnter-totoyla, ayyıldızı kim daha yükseklerde dalgalandırıyormuş gösterin şu heriflere...
tümer metinin ve aorelionun bu takımda yer alamsı beni üzmenin ötesinde acayip kanıma dokunuyor..
Bu arada minik bir eklemede bulunmak istiyorum.
Sayın Başkanımın bir sözüne itirazım var: Bizim gözümüzde bir imparator var O da MECNUN ODYAKMAZ! Ben başka imparator tanımıyorum.
Bu arada minik bir eklemede bulunmak istiyorum.
Sayın Başkanımın bir sözüne itirazım var: Bizim gözümüzde bir imparator var O da MECNUN ODYAKMAZ! Ben başka imparator tanımıyorum.
Bu söze katılmamak elde değil...
ne hatası kasıtlıca yapılmış bir karar
mehmet yıldız,akın,muhammed ali,hayrettin,musa,abdurrahman ,murat sözgelmez
bu oyuncularımız çok formda ve kaliteli oyuncular
milli formayı çoktan haketmişlerdi
milli takım kadrosuna bakın formsuz oyuncu çok
yusuf_yusuf 12.05.2008, 16:41 bunda bır iş var ama yakında kokusu çıkar elbet
ayıp ettin fatih hoca sivasspora bu yapılmaz
kingsivas58 12.05.2008, 17:01 nası almaz ya bu oyuncu takımı resmen sırtladı resmen mehmet in önünü kesmişler yazıklar olsun biride dinlenmesi için dio o zaman herkez dinlenir mehmet yıldız fizik olarak bu liğde en güçlü oyuncudur dinlenmeye ihtiyacı olan son kişi mehmet dir! bunlar yüzünden artık milli takımdan bile sogudum lanet olsun yazıklar olsun
Gemereksli 12.05.2008, 17:32 Tamamen haksızlık. Terim çekmiş yine istanbul takımlarından dizi dizi topçuları. Yazıklar olsun.
Terim hangi menejerden ne kadar para götürdünde mehmet yıldızımıza kıydın
Gemereksli 12.05.2008, 17:42 Mehmet yıldızı bırak. Abdurrahman dereliyi de almılıydı bence.
Dark Force 12.05.2008, 18:15 Sezon sonuna kadar getirdiğimiz başarıyı yıpratmaya çalışıyorlar....başka söze gerek varmı....
abdullah58 12.05.2008, 18:17 HERKES HATA YAPAR BASKANIM SIZDE HAKLISINIZ
AMA TERIMINKI HATA DEGIL ARD NIYET
BILEREK KASTEN ALMIYOR
ABDURRAHMAN;AKIN;MEHMET ÜC BÜYÜKLERDE OYNASAYDI HEMEN ALIRDI
BEN BU OLAYDA HATA DEGIL
ART NIYET ARARIM
Fatih terim gidene kadar milli takımı tutmayalım bizi dışlıyorlar
Gemereksli 12.05.2008, 18:57 Hataya hatayla karşılık vermemek gerek. Adamın aldığı oyunculara bak birde almadıklarına. Mehmet topuz ve mehmet yıldız millii takımı alıp uöurabilirlerdi ama o gitti mevlüt denen birini aldı. adam avrupada iki gol attı diye bu da yapılmaz ki yani. Kesin istanbula transfer olacaktır. İki colin kazım 3 ise tümer.. ne işleri var milli takımda. Asker kaçaklarıda bu takıma giriyor ya. yuh yani
ben tutmuyorum milli takımı. Tutan sivaslınında aklı başında değildir
XXCakir58 12.05.2008, 19:04 Abdurahman yok Mehmet Yildiz yok. Sivassporlu hic kimse yok. Bide sakatliklar olursa kim onlarin yerini alacak.
1 tane bile oyuncu yok anadolu dan, mehmet topuz kazim a, mehmet yildiz da semih e 10 ceker
3büyük ceya avrupa da oynacaksinki milli olasin, yaziklar olsun terim e
kaya0758 12.05.2008, 19:05 bu düpedüz sahtekarlık adilik.mehmet yıldız apo ve murat sözgelmez kesin gitmeliydi.muhammed ali ve musada gidebilecek kapasitede oyuncular.
yazıklar olsun fatih terime.
kimbilir hangi menajerden ne kadar para aldı.
Gemereksli 12.05.2008, 19:05 Ayıp ediyorsun şimdi. Bu ne demek oluyor...
kaya0758 12.05.2008, 19:06 ayrıca mehmet topuzu götürmemek hangi akla hizmet anlamak çok zor.
olacak iş değil mehmet yıldız ve mehmet topuz nasıl yok şoktayım ahla birisi bana şaka desin
titizyiğido 12.05.2008, 21:09 herzamanki gibi doldurmuştur gs lileri ersun yanalıda gönderen gs lilerdi zaten mehmet yıldızın olmatışı şaşılacak bişey değil terimin işi bu
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
yerliturkuaz 12.05.2008, 21:51 Mehmet Yıldızı kadroya almamakla bence en iyisini yaptı sonra bu takım başarısız olunca suçu ona daha sonra bizim Anadolu çocukların üzerine atacaklar.
Sezona rahat girer kafası rahat olur....
ZALIM_58 12.05.2008, 23:05 HERKESİN BİLDİGİ GİBİ FATİH TERİM GS Lİ HERZAMAN GS DEN FUTBOLCU ALIR EME MEHMET YILDIZ VE MEHMET TOPUZ BU LİGİN BENCE RN İYİ VE EN GÜÇLÜ FUTBOLCULARI BEN TÜRKİYENİN MAÇLARINI İZLEMEYECEGİM BELKİ VATAN HAYİNİ SEÇERLER AMA DESTEKLEMEYECEGİM ÇÜNKÜ LİGİMİZDE OLDUGU GİBİ MİLLİ TAKIMIDADA 4 BÜYÜK KAVRAMIATIYO OYUNCULARIN PERFORMANSINA GÖRE ALACAK TI MEHMET YILDIZIN VEYA MEHMET TOPUZ UN PERFORMANSI DÜŞÜKMÜ HİÇ OYNAMAYAN FUTBOLCULAR VAR SESLEDİGİ KADRODA BEN MİLLİ TAKIMIN BAŞARILI OLACAGINIDA DÜŞÜNMÜYORUM Kİ FATİH TERİM İN MANTALİTESİ ÇOK FARKLI YANİ İÇİMDENDE HİÇ GELMİYO AMA SADECE TÜRK OLDUGUM İÇİN MİLLİ TAKIMA BAŞARILAR DİLİYORUM (FATİH TERİM HARİÇ) Kİ BAŞARILI OLAMAYACAK BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE İYİ AKŞAMLAR
badboysefaa 13.05.2008, 00:45 bu milli takım emin olun fark yiyip dönecek ülkeye.Milli takımdanda soguttular ya beni artık diyecek lafım yok.trabzonun kalecisi napmış onu aldı kaleci die?Akının hangi hatasını veya yetersizligini görmüş mehmet yıldız?yazıklar olsun sana be
3258murat 13.05.2008, 08:24 Terimi anlıyorum diyen varsa lütfen bana da anlatsın.
5 yıl da geçse bu takımda taşları yerine oturtamaz
Arıyor bakalım kimi nerde oynatsam diye
Daha ne kadar arayacak bilmiyorum
bozkurt187 13.05.2008, 14:45 bence fatih terimin yaptig cok yanlis adam hakan sükürü aliyor mehmet yildizi almiyor
antitoksidan 13.05.2008, 14:51 Ne imparatoru bu ya Mehmet YILDIZ Mehmet TOPUZ gibi YILDIZLAR dururken Diğer oyuncuları almak ne haddine zaten kim 4 büyükten bir takıma giderse o oyuncu KESİN milli takımda oynar Mehmet Topuz'u Barcelona istiyor Mehmet yıldız'a da teklifler var hala forvete Mevlüt diye bir oyuncu koymuş kimse oda adaletsizlik bu
sivaslıavukat 13.05.2008, 15:11 Fatih Terimi yeniden teknik direktörlüğe getiren güç ; hakan şükürü yıllardır kendi klubünün sahibi yapıp teknik direktörü ( feldkamp) ı kovabilecek kadar güçlü hissettiren güçle aynıdır.
O yüzden geleceğimizi oluşturan Mehmetlere bu takımda yer verilmemektedir.
unsal_58 13.05.2008, 15:17 yazıklar olsun...imparatormus...
yigido Atilla 13.05.2008, 15:21 Ne imparatoru bu ya Mehmet YILDIZ Mehmet TOPUZ gibi YILDIZLAR dururken Diğer oyuncuları almak ne haddine zaten kim 4 büyükten bir takıma giderse o oyuncu KESİN milli takımda oynar Mehmet Topuz'u Barcelona istiyor Mehmet yıldız'a da teklifler var hala forvete Mevlüt diye bir oyuncu koymuş kimse oda adaletsizlik bu
Al benden o kadar süperlig yorumculari bile Buldozer, Boga Mehmet Yildiz Lakabini bosuna söylemediler sahada 3 kisilik futbol oynadigini kimsenin durduramadigini her spor programlarini saatlerce aciklarken Bu Fatih Terim efendi görmüyor. Mehmet topuz icinde gecerli F.Terimmi sadece Büyük Takimlardan aldigi futbolcularla milleti uyutup günü kurtarmaya calisacak ne yapayim elimde bunlar var deyip icin icinden cikacak. Artik o da yolun sonuna geldi ne yapacagini bilmiyor Bundan sonra bir daha Millitakim hocaliginida kulaginin arkasinda görür... .
sivas_kangallı 13.05.2008, 19:02 mehmet yıldız gibi bir oyuncu nasıl alınmaz hayret tek kelimeyle YORUMSUZ.
Del Piero 13.05.2008, 20:39 ulan şu ülkede bizi bile öz ve öz anadolu çocuklarını bile milli takımdan soğuttunuz....
hayatımda ilk defa milli takımın rezil kepaze olup ülkeye dönmesini istiyorum...
inşallah rezil kepaze olup geri gelirler...
imparatprmuş güldürmeyin bee...
bu adamdan çoban bile olmaz....
oda sistemin kölesi olmuş...
acaba 3 büyütülmüşlerden kaça pra rüşvet aldı !!!
fatih_bm 14.05.2008, 18:32 Mehmet Yıldız nasıl alınmaz milli takıma.Soyadı Aurelio lsaydı mehmedimin alınırdı kesin.
Ultra sivasli 14.05.2008, 19:30 MEHMEDI ALMAYAN HOCADAN BIR SEY BEKLEMEM
ZALIM_58 16.05.2008, 18:37 Mehmet Yıldız nasıl alınmaz milli takıma.Soyadı Aurelio lsaydı mehmedimin alınırdı kesin.
BİZDE MEHMET YILDIZROLLO MU YAPSAK ACABA YADA MEHMET TOPUZELLO :)
Sivaslibey 16.05.2008, 18:51 Imparatorlar her zaman hata yapmis ve yenilmislerdir zaten, bu tarihdede belli. Bu Imparator Terim bile olsa her zaman Padisahlarimiz üstesinden gelmesini bilmislerdir. Osmanli Padisahlarimizin nasil Bizans imparatorlarini ezip geçtiyse, bir gün Anadolu Aslanlarimizda Terimi yerle bir edecekler, ozaman anliyacak hakkin ve hukukun ne oldugunu.
Allah isla etsin ne diyeyim !
tugrulist 16.05.2008, 18:59 Birlik beraberlikten bahsederderler,tutmuş istanbul karması bi takım çıkarmış,colin kazım semih(beleşci) mi mehmet yıldızdan iyi?
58MySouL 16.05.2008, 19:39 İMPARATORMUS NE IMPARATORU YA BIRAKIN.EMRE ASIKI KADROYA ALAN ADAMDAN IMPARATOR MU OLURMUS.YAZIK SADECE YAZIK AMA MEHMET ALMAMASI COK AMA COK BUYUK HATA VE YANLIS.INSALLAH BU YANLISI PAHALIYA PATLAMAZ KLAFASINA GERCI ONA NE OLUCAKKI 125 MILYAR MAAS ALIYOR YAN GELIR YATAR
ATGEÇMEZLİ 16.05.2008, 20:51 Bu adam yıllar geçtikçe saçmalamaya başlıyor bunama mı başladı ne
Gemereksli 16.05.2008, 22:50 böyle hata olmaz ama
bunlar istanbul takımlarının başındayken böyle topçumu alırlardı takıma..
haluk058 17.05.2008, 00:44 bunlar sadece gs.bjk.fb.ve disardan yani avrupada futbolcu alirlar anadoludan almazlar.Sanki anlasmalari var kendi aralarinda.
EyüphanAydın 17.05.2008, 03:56 Her İnsan Hata Yapar...(!)
Ama Bu Hata Yapılıcak Cinsten Değil...(!)
Gerçekten Gözü Görmeyen Bile Görür...(!)
Bu Organizasyonlar 4 Senede Bir Oluyor...(!)
Adamın Ekmeğiyle Oynadın Be..Fatih Hoca....(!)
Fatih terim neyi düşünmüş anlamıyorum sivassporda milli takım kadrosuna girecek bir sürü futbolcumuz var hiç anlamadım bu işi. Yoksa fatih hocadamı tff etkisinde hala devam ediyor eğer öyle bir duyum olursa yazıklar olsun fatih hoca sana
Fatih Terim Mehmet'i ve Hakan'ı almayarak takımın yerden oynayacağını göstermiştir... Bende ilk kadroyu duyduğumda çok kızmıştım Terim'e açıkcası hala yanlış yaptığını düşünüyorum ama yerden oynayacak bir takıma Mehmet'i oraya götürse bile kadroya almazdı o zamanda Mehmet İnter-Toto'da bizim işimize yaramazdı yani ne Milli takımin işine yarardı ne de bizim ve boşa geçen günleri olurdu... Bence böylesi daha iyi oldu çağrılsa gururumuz olurdu ama sağlık olsun Avrupa'da atacağı gollerle gururumuz olur...
|