Orijinalini görmek için tıklayınız : FATİH HOCAYA SAYGILIYIM
SivasSpor.Com 15.05.2008, 13:11 http://www.sivasspor.com/images/stories/mehmety.jpg
A Milli takım aday kadrosuna çağırılmama konusuna da değinen Mehmet Yıldız, "Fatih hocanın bir bildiği vardır. Ama ben oraya gitmeyi her Türk futbolcusu gibi çok istiyordum. Demekki bazı eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamlayıp bende her futbolcu gibi o kadroda olmak istiyorum. Demekki hocanın bazı oyun taktikleri var. Bizde o sisteme uymuyoruz. Yada bir takım eksiklerimiz vardır. Bu yüzden hocamızın bu kararına saygı duyuyorum. Sonuçta kadroya çağrılıp çağırılmamam Fatih hocamızın takdiri. Ama oraya gitmeyi çok istiyordum. Aday kadrosunda ismimi görmeyince çok üzüldüm. Bundan sonra bu konu hakında yorum yapmanın gereği yok kadro açıklanmış. Bu saatten sonra yapacağımız tek şey A Milli Takımımızı desteklemek. İnşallah orada başarılı olurlar. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Benim için üç büyüklerden önce milli takım geliyor." dedi.
zaralı19 15.05.2008, 13:15 mehmet abi senin ne eksiğin varmış semihmi daha iyi senmi
senin tek eksigin sivassporda oynaman...büyük takimda olsaydin nasil alirlardi seni.
herkesin sivasa karsi bi gicikligi var kardesim ya
abdullah58 15.05.2008, 13:17 GÖNLÜNDE SENIN GIBI BÜYÜK ADAM
ALDIGIN SIVASSPOR TERBIYEN HEMEN BELLI OLUYOR
KOCUM MEMHMETIM BENIM
sivasın1uşağıbg 15.05.2008, 13:19 cok güzel acıklama yapmıs mehmet yıldız insallah A milli takımımız en iyi sekilde ülkemizi temsil eder
"Fatih hocanın bir bildiği vardır. hic bir bildigi falan yok orayada saten layik degi o adam.gidigibi geri gelirler bakin.
samet yıldız 15.05.2008, 13:37 yaa gidin neki bu terim hep aynı kafayla gidiyor
adam olmaz bundan
yigidomustafa58 15.05.2008, 13:41 ama gerçekten ayıp etti Fatih hoca
bozkurt187 15.05.2008, 14:04 ne saygisi ya memo bu adamin iyi futbolculara karsi takintisi var mesela ümit karanida yillardir milli akima almiyor
sinan-58 15.05.2008, 14:22 mehmet artık saygı falan kalmamalı heryerde hakkımızı yiyorlar bir kere sivasa gelip izledimi seni canlı ama o milli takımdan kovulunca anlıyacak ne kadar buyuk hatalar yaptığını
yigido Atilla 15.05.2008, 14:23 Mehmet Yildiz Sen Üzülme Süperligin korkulu santraforu rakibi Hallac pamugu gibi darmadagan eden Tabiri Caizse BOGASI Ama Görmeyenler utansin. Bu Adamin Gözleri Görmüyor >>>> ...Fatih Hoca Ne yaptigini Bilmiyor.Suc senin degil.. Anadolu takimlarindaki Futbolculara Atilmis bir Tokattir. !!!!!!!! Simdi Anadolu takimlarinda Futbol oynayan Hic bir Futbolcu Milli takim Hocalarina inanci kalmamistir Bizler zaten inanmiyoruz..
Terim sana yuh olsun yuhhhhh
yigido Atilla 15.05.2008, 14:30 mehmet abi senin ne eksiğin varmış semihmi daha iyi senmi
Semih Mehmetin Aline su dökemez 10 Tane Semih eder...Süperligde Alternativi olmayan Tek santrafor.. Kiymetini kimse Bilmiyor... Yaziklar olsun Istanbul takimlarinin hayrani Fatih Hoca !!!!
EyüphanAydın 15.05.2008, 14:32 Gerçekten Bizede Bu Yakışır..
Mehmet Yıldız Üzüntülü Tabikide..
Alınmadığına..Ancak Bazıları Gibi Fatih Terim'e Ateş Püskürmedi..
Yine Takdir Ediyorumm Mehmet Yıldız'ımızı
spainloco 15.05.2008, 14:45 bu sene ligi kasup kavuran sivassporumuzdan bir baska anodolu takımı turkiye kupasının sahibi kayserispordan ve diğer anadolu kuluplerimizden kimseyi almadıgı için istanbul takımlarında oynamalarından formalarının renginin farklı olmasından dolayı tercih ettiği için cok tesekkuler fatih hoca...
sivasın başarısını diğerleriğibi fatih hocada kabullenememiş pes yani m.yıldızı nasıl almassın çok yazık.
Del Piero 15.05.2008, 16:14 umarım bu milli takım 0 çeker öyle gelir....
haram binası olmaz gardaşım...
atukor58 15.05.2008, 16:19 FATİH TERİMDEN BAŞKA NE BEKLENİRDİ Kİ ŞAŞMAMAK LAZIM.3 GÜN ÖNCE ADI ŞANI DUYULMAMIŞ SIRADAN BİR TOPCU SIRF SÖZÜM ONA ÜÇ BÜYÜK!!! LERDE OYNUYOR DİYE AL SEN ONU BİZİM MEHMET İ ALMA HANĞİ AKIL YAVV FATİH TERİM.AMA ÜZÜLME MEHMET İNŞALLAH SEN İLERDE MİLLİ TAKIMIN KESİLMEZ ADAMI OLACAKSIN ÇÜNKÜ BİR İKİ SENEYE BELKİ BU SENE MALUM ÜÇ BÜYÜKLER DE OYNADIĞIN ZAMAN SENİ FATİH HOCAN ELİ MECBUR ÇAĞIRMAYA DELİKANLIYSA ÇAĞIRMASIN.MALESEF TÜRKİYE DE BU İŞLER BÖYLE YÜRÜYO YAAAZZIIKKK SANA FATİH
XXCakir58 15.05.2008, 16:34 semih mi daha cok güzel oynuyor sen mi? Semih mi daha gol atti sen mi?
Semih mi daha cok asist yapti sen mi? Semih daha cok dk oynadi sen mi?
Ve kadroya kim alindi semih, mehmet yildiz degil.
kaleli sükrü 15.05.2008, 16:42 yeri geldigi zaman rakibe göre taktik belirlemek gerekir o zaman belki senin oynaman gerekir alir götürürdü seni icabinda oyatmazdi o zaman görüsüne saygimiz olurdu
sivas_kangallı 15.05.2008, 16:42 semih mehmetten iyimi ya semihi çağırıyor mehmet gibi mücadele eden carmı şu ligde fatih hoca.
özgühertaş 15.05.2008, 17:14 SEN MİLLİ TAKIMI FAZLASIYLA HAK EDİYORSUN.
Abdullah DuMaN 15.05.2008, 17:36 O SAYGISIZLIK YAPTI AMA NEYSE.............
sen boş ver onu mehmet yıldız saten o adam degil sen bizim gönlümüzün kralısın
Kahpe bizans, Şapmiyon SİVAS!..............
yusuf_yusuf 15.05.2008, 18:46 yaa gidin neki bu terim hep aynı kafayla gidiyor
adam olmaz bundan
mehmet yıldız semıhe bın basar ya mehmet yıldız çok iii
alem_halil 15.05.2008, 20:19 geçrekten yazıl oldu mehmete çarşıda görüyorum arabasıyla dalgın dalgın dolaşıyo..o herkesten çok hak ediyodu sağlık olsun inş başarısı devam ederde istanbul yalakası fatih terim utanır..
mehmetin olmadı avrupa kupası maçlarını neden izliyim.
yerliturkuaz 15.05.2008, 21:26 senin tek eksigin sivassporda oynaman...büyük takimda olsaydin nasil alirlardi seni.
herkesin sivasa karsi bi gicikligi var kardesim ya
Büyüklerin bir tanesinde oynasaydı şimdi Avrupaya transferi konuşulyordu zaten....
milli takım artık anadolu yu temsil etmiyor.istanbul karması takımı oldu.fatih terim ile büyük klüplerin menejerlerinin oluşturdugu kadro şuanki
mdeniz58 15.05.2008, 21:33 Zaten Fatih Hoca denen adamıda hiç sevmem. Euro 2008'de yine başımızı yakacak. Vurun,kırın işleri ile bu işler hallolmaz. Burayada yazıyorum görün bakın....bu hocayla bu iş yürümezzzzzzz.
Sivas ve Kayseri'ye yazık etti. Burdaki futbolcuları görmemezlikten gelip resmen harcadı,inşallah kendinide birgün harcarlar. Yok öyle her ay 150.000YTL'yi alıpta yan gelip yatmak.
svs_çapkın_58 15.05.2008, 21:42 Mehmet yıldız fatih hocaya saygım var diyebilir ama ben böyle düşünmüyorum.Mehmet yıldız çok kaliteli bir futbolcudur ve EURO 2008 de onun gibi bir futbolcunun yeri aranır diye düşünüyorum.
etzel1967 16.05.2008, 00:33 fatih terimin bu kararına ben saygı duymuyorum...milli takımın mehmete çok ihtiyacı var bence...ayrıca italyaya gittikten sonra havalanan fatih terime hiç güvenmiyorum...umarım terime rağmen milli takımımız başarılı olur...
Sivaslibey 16.05.2008, 02:28 Arkadaslar Mehmet Yildiz en güzelini söylemis. Sonuçta bi forvet sakatlanirsa halen çagrilma sansi vardir, buna göre davranmistim kanimca. Fakat bu Terim yalakasindan bir sey olmaz.
Buraya yaziyorum arkadaslar, sayet Avrupada bir takim çalistirirsa, o zaman görecez Terimin ne mal oldugunu. En çokta buna üzülüyorum. Insanlar sonradan görecek bu adamin ne yüz karasi olduguna ama is isten geçis olacak. Insallah yanilan ben olurum.
Ayriyaten sunu ekmek durumundayim, Halil, Mevlüt ve Semih'i toplasiniz ancak Mehmet Yildiz'in yarisi eder ama görünen köy kilavuz istemez. Ligimizde yetmiyormus gibi, Milli takimimizada bulastiriyorlar bu kadar pisligi.
Bu takimda, Mehmet Yildiz ve Mehmet Topuz yok ise o zaman kesin ben burada Art niyet ararim, hatta bir Sabri, bir Ayhan'in ne isi var o takimda, Abdurrahman Dereli Sabri'den en az 10 gömlek üstündür.
Haydi hayirlisi !!!
ağzına sağlık kardeş almasınlar sonunda pişman olacaklar ölümüne sivas alayına isyan
Sivaslibey 16.05.2008, 02:55 Sagol kardes, Allah razi olsun. 2002 senesinde, Milli takimimiz 3. oldugunda, en büyük pay Senol hocanindir. Kendisi, ne taraf tuttu ne de saibelik etti. Hiç kimsenin abdestine, namazina karismadi, ve hep dogru bildigine yapti. Sonuç ortada. Ama Fatih Terim yalakalikta bir numara, gitti Ankaraspor'dan Emre Asik'i aldi, hiç oynamayan Kazim'i, Larissa'da oynayan Tümer Metin'i. Yazik, yazik !!
3258murat 16.05.2008, 08:57 F.Terim Mehmetimizi almadığı için
İnşallah pişman olacağı bir maç yaşar.
muhsin koçak 16.05.2008, 11:05 kendinide bizide kandırma mehmedim,bu takım rant takımı senin gibi cesur yürekler bu takımda oynamayamaz.bu takımda fatih terimin kuşcuları oynar sadece.
sivasli215 16.05.2008, 12:19 ayıptır,günahtır ya!
mehmet yıldız milli takımı fazlasıyla hakediyor
emin olun istanbul takımlarından birinde oynasa idi su anda milli takıma alınmıştı...
suçu sivasspor futbolcusu olmak!!!
kaya0758 16.05.2008, 12:52 mehmet gardaş bırak bu eksiğim varmış şuymuş buymuş laflarını.semih mevlüt nihat ve hamitten daha iyisin.bu bi gerçek.ama ortada kanımca dönen bişeyler varki seni almadılar.menajerler milli takımadamı karıştı acaba.
navruz58 16.05.2008, 13:23 vallahi ben hic sagili dilem terime birsey anlamiyorki
m.yildiz gibi bir oyuncuyu adam almaz mi haaaaaaaaaaaaaaaaaaa terim haaaaaaaaaaa
ADNANDEMIRISIK 16.05.2008, 14:17 FATİH HOCAYA NEDİYE SAYGI DUYUYORSUN O SAYGIYA LAYIK BİRİ DEĞİLKİ ONUN EZBERLEMİŞ BİR KADROSU VAR BAŞKASINI ALMAZ NE OYUNCULAR VAR ONA YAZIKLAR OLSUN KINIYORUM
velibircan 16.05.2008, 14:45 FATİ TERİM OLDUKÇA MİLLİ TAKIM MAÇLARINI İZLEMİCEM....
akifeker 16.05.2008, 14:48 arkadaşlar bu boyle olmaz adam kayırma var yaww
altuntas58 17.05.2008, 01:13 SEVGİLİ MEHMET HER ŞEYİN SONU SELAMETTİTİR SABRET SANADA SIRA GELECECEK
oguzhan_1616 17.05.2008, 11:10 emre aşık falan kimki onları alıyorda mehmet yıldız abdurrahman'ı falan neden almıyor
Sen adamlığını bozmamışında yanlış kişilere adamlık yapmaya gerek yok .Sen gel lige damganı vur bir Anadolu kulübü olarak 1 tane bile adamını almasınlar muhabbete bak...
XXCakir58 17.05.2008, 22:04 Bizde Saygiliyiz ama insanin zoruna gidiyor hicbir Sivassporlu olmayinca.
titizyiğido 20.05.2008, 02:08 fatih terim 3 büyüklere endeksli milli takımını gene kurdu ersun yanalı eleştiren medyamız nerede
fatih_bm 02.06.2008, 01:48 fatih terim 3 büyüklere endeksli milli takımını gene kurdu ersun yanalı eleştiren medyamız nerede
Ersun Yanal ın başını bir Hakan Şükür yüzünden yediler.İyi hocaydı bence şuan Türkiye deki en iyi hoca.Ersun Hoca olsaydı Mehmet yıldızı kesin almıştı takıma bide hayrettini.
|