BEN BURDAN SİVASSPOR KULÜBÜNE SESLENİYORUM ARKADAŞLAR KAYSERİSPOR 5 KOCAELİSPOR 3 TRANSFER YAPTILAR BUNLAR BAŞKA TAKIMLARLA ÇOĞALTILA BİLİR NEDEN BİZ TRANSFER YAPMIYORUZ BÜLENT HOCAM TRANSFER YAPIN TAKIMIMIZ DAHADA GÜÇLENSİN GURBEÇİLER SİYAHİLER AVRUPADA ÇOK O KADARDDA FAZLA PARA DEĞİL.2. LİGLERDENDE OLSA TRANFER YAPALIM SYYLAA,SAİDİ,DİALLO ONLARI NASIL BULDUYSAK GENE GZL OYUNCULAR BULALIM
samet yıldız
17.05.2008, 13:07
geçen sene hemen transfer
yapmadık yapmadık birden çok
güzel transferler yaptık
bülent hoca işini bilir
İNŞALLAH KARDEŞİM İNŞALLAH GENE ÖYLE GÜZEL TARANSFERLER YAPARIZ
MustafaParlak
17.05.2008, 13:32
kardeş ilk konun için seni tebrik ederim...
transferler bu sene mütiş olucak daha transferin 6. günündeyiz aceleye meyil veripte bernand okorawanta gibi transferler yapabiliriz bekleyip hep bereber görücegiz transferleri
yigido_furkan
17.05.2008, 13:54
acelemız yok saten fazla transfer yapmayacagız 3 kısı anca alacaz Kocaelının yapması normal adamlar yenı cıktı yabancıları alacak Kayserıde oyuncu gonderıyo yerıne adam alıyo Mehmet topuzla gokhan gıdıyo kalecısıde gıdıyo yerlerıne aldılar bızde kımse gıtmdı
sivas_kangallı
17.05.2008, 14:51
acele etmeye gerek yok daha vakıt var bülent hocaa maliyeti düşük kaliteli futbolcular alıcaktır bunun içinde acele etmeye gerek yok...
Abdullah DuMaN
17.05.2008, 18:30
BEN BURDAN SİVASSPOR KULÜBÜNE SESLENİYORUM ARKADAŞLAR KAYSERİSPOR 5 KOCAELİSPOR 3 TRANSFER YAPTILAR BUNLAR BAŞKA TAKIMLARLA ÇOĞALTILA BİLİR NEDEN BİZ TRANSFER YAPMIYORUZ BÜLENT HOCAM TRANSFER YAPIN TAKIMIMIZ DAHADA GÜÇLENSİN GURBEÇİLER SİYAHİLER AVRUPADA ÇOK O KADARDDA FAZLA PARA DEĞİL.2. LİGLERDENDE OLSA TRANFER YAPALIM SYYLAA,SAİDİ,DİALLO ONLARI NASIL BULDUYSAK GENE GZL OYUNCULAR BULALIM
daha sezonu açılmadı ki biraz yavaş ol
izmirligardaş58
17.05.2008, 19:52
kardeş pazarda domates öğlen 1,5ytleden akşama doğru ise 75ykrden satılıo ama aynı domates acele etme bizde milyon ytlecikler yok bülent hocam senden benden ii bilio bu işi oadam futbolcu deil gönülden oynayacak topçu arıo futbolcu deice alex gelir akla keyfi gelince oynar gelmeyince kezmanla sahada piknik yapar bize öleleri lazım deil acele etme daha vakit var 20 günümüz var daha intertoto için onlarda düşünüo oyuncu almayı
yerliturkuaz
17.05.2008, 19:56
Çok transfer yapmak önemli değil bir tane olsun bize yararlı olsun eminim çok güzel transferler yapacağız....
XXCakir58
17.05.2008, 20:31
insallah bize faydali olan, güzel tranbsferler yapariz
yigido_sampiyon
17.05.2008, 20:33
arkadaşım dur bi bismillah yav...
daha 1 hafta oldu ligler biteli...
tabii bu zaman diliminde her oyuncu önce takımıyla masaya oturuyor...sonra transfer piyasası açılıyo...
acele etmeye gerek yok...
sabirli olmak daha güzeldir. bir degeride Avrupa kupasi var orayida beklemek gerek.
Bosa verilerecek tek kurusumuz yok bizim,elde olaninda iyi kulanmak gerek.
aceleye gerek yok ince elenip sık dokunacak
ATGEÇMEZLİ
17.05.2008, 20:51
Karışmayın bülent hocamızın işine herkes işini bilsin