Orijinalini görmek için tıklayınız : YASİR YUVADAN UÇUYOR
SivasSpor.Com 17.05.2008, 18:41 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/yasir2.jpg
Bu sezon yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzun süre uzak kalan Yasir Elmacı, artık teklifleri değerlendiriyor !..
Sivasspor'un değişmez oyuncularındanken Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listelerine giren ancak bu sezon yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzun süre uzak kalan Yasir Elmacı, artık teklifleri değerlendiriyor !..
Birçok kulüpten teklif almasına rağmen ilk tercihini kulübünden yana kulanan tecrübeli futbolcu, Sivasspor ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca gözünü diğer kulüplere çevirdi.
Bonservisi elinde bulunan, sakatlığı tamamen geçen ve yeni sezonda eski günlerine dönmeyi planlayan başarılı orta saha oyuncusu ile Konyaspor, Kocaelispor, Gençlerbirliği'nin de aralarında olduğu bir çok kulübün ilgilendiği öğrenildi.
Ligtv
tanju_58 17.05.2008, 18:41 Turkcell Süper Lig'in flaş takımı Sivasspor iç transferde görüşmelere sıkıntılı başladı!.. Kırmızı beyazlı takım, Yasir Elmacı ile anlaşamadı...
Sivasspor orta sahasının dinamosu olan ancak bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıkla uzun süre sahalardan ayrı kalan Yasir, kırmızı beyazlı yönetimle yaptığı görüşmeden olumlu sonuç alamadı ve ayrılmaya karar verdi.
Sakatlığı tamamen geçen başarılı orta saha oyuncusunun 31 Mayıs'ta Sivasspor ile olan sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak.
MARATON.COM.TR ÖZEL / BORA EĞRİÇAYIR
handsome5867 17.05.2008, 18:48 iyi olmuş gitsin bal yapmaz arı bu yasir
ademgoze 17.05.2008, 18:57 iyi olmuş gitsin bal yapmaz arı bu yasir
yasir emeklerin için sagol yolun açık olsun bekirim yorumu yapmış :)
en çok üzülenlerden biri ben olacağım
NazdrowyA 17.05.2008, 19:19 oo yassir bey ŞİMDİDEN HAWALARA GİRMİŞİZ seni iyi biliriz yozgatın camurlu sahalarında 100 milyona maç başı üxcret aldığını yuh olsun sana
ilker_8787 17.05.2008, 19:23 profesyonellik diye maalesef buna diyorlar
gelen ağam giden paşam,
kahpe bizans şampiyon sivas
Abdullah DuMaN 17.05.2008, 19:52 ANLAŞILIRSA İYİ OLUR ANCA GİDEN GİDER GELEN GELİR
yerliturkuaz 17.05.2008, 20:00 Ben yasire yapılan eleştirilere katılmıyorum o bu takımın önemli oyuncularının başında geliyor eminim yeniden anlaşma sağlanacaktır....
XXCakir58 17.05.2008, 20:17 yasir güzel oyuncuydu. üzüldüm gittiyine insallah basarili olur futbol hayatinda
ATGEÇMEZLİ 17.05.2008, 20:54 Çok ararız yasiri çok ama her şey geçmiş olur
yigido_furkan 17.05.2008, 20:59 cok ıyı bır oyuncu ama ayıp edıyo eger yasır yasır olduysa Sıvasta oldu boyle pes kurus para kazandırmadan gıderse ayıp eder derım
sivasfutbol 17.05.2008, 21:09 hiçte aramayız onun yerine sezer badur yetişti geldi sivassporu çok arar ama bulamaz güle güle canım
Dark Force 17.05.2008, 21:14 Kalmak istemeyen oyuncuyu tutacak değiliz yolu açık olsun...
Büyük ihtimalle Konyaspor'a gider bence.
şafak58_35 17.05.2008, 21:17 BELLİ OLMAZ YA ANLAŞILIR BELKİ HENÜZ BELLİ OLMAZ
Nereye gideceğini düşünüyor galiba daha iyi:) neyse emeği için teşekkürler ama aşağıdan onlarca yasirden iyi topçular çıkıyor.Bu saatten sonrada kalırmı kalmazmı bilinmezde her futbolcu bilsin ki şu an Sivasspor'dan iyi gidebilecekleri bir yer yok.. Heh 3 büyükler diyeceksinizde bir senelik başarıyla hangileri tutunabilir bilinmez bu kadro bozulmayıp zoru başarmak varken kolaya kaçıp futbol hayatını bitirmenin alemi yok ama kendileri bilir gerçi ...
serrrkan 17.05.2008, 21:47 yasir elmacıya sivassporumuza verdiği emekler için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.ee giden gitmiş.ne diyelim yerine yakışsın...
XXCakir58 17.05.2008, 22:17 Cok Güzel oyuncu, yetenekli oyuncu. Sakatlik gecirdi diye gitmemesi lazim. Abdurahman Dereliyle güzel futbol oynarlardi. Insallah gitmez
yasiri yasir yapan sivasspordur...ona hangi para verilirse verilsin gözü kapalı kabul etmesi beklenirdi ama maalesef..adına üzgünüm yasir.
Turan 59 17.05.2008, 22:59 BİR YASİR GİDER,BİN YASİR GELİR.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.
yigidomustafa58 17.05.2008, 23:01 ben gitmesini istemem açıkçası Sivas dan kendi isteğiyle gitmek istiyor heralde kulüp atmaz tani Yasiri...
sivasfutbol 17.05.2008, 23:06 güle güle sanaaaaaaaaaaaaa sivas spor begenmiyor demekki
Yasir geçen yıllarda taraftara saç baş yoldurdu, tam bu sene iyi oynamaya başladı derken sakatlandı. Sivasspor kulübü onu iyi kötü hiçbir zamanında yalnız bırakmadı. Şimdi eğer havaya girip burayı beğenmemezlik ediyorsa güle güle...
Herkes bir şekilde layığını bulur.
Musa Kuş geçen yıl böyle yapmıştı. Bir kuş gitti onun yerine nice aslan parçaları geldi.
Sen bilirsin Yasircim, ya Yiğido kalırsın şanına şan katarsın ya da üç kuruş uğruna gider kulübede yatarsın!
yerliturkuaz 17.05.2008, 23:20 Yasir geçen yıllarda taraftara saç baş yoldurdu, tam bu sene iyi oynamaya başladı derken sakatlandı. Sivasspor kulübü onu iyi kötü hiçbir zamanında yalnız bırakmadı. Şimdi eğer havaya girip burayı beğenmemezlik ediyorsa güle güle...
Herkes bir şekilde layığını bulur.
Musa Kuş geçen yıl böyle yapmıştı. Bir kuş gitti onun yerine nice aslan parçaları geldi.
Sen bilirsin Yasircim, ya Yiğido kalırsın şanına şan katarsın ya da üç kuruş uğruna gider kulübede yatarsın!
Bu sitede en çok eleştirilen futbolcuların başında geliyordu fakat ben onu hep destekledim lakin eğer gitmek istiyorsa güle güle yolu sonuna kadar açık o bölgede Uğur Yıldırım gibi bir dünya starımız var bizim...
yusuf_yusuf 17.05.2008, 23:25 yasir elmacı ya basarıları için teskr ederım gider se gitsin ya bız onun gibi daha ii futbolcularımız var
EyüphanAydın 17.05.2008, 23:40 Gerçekten Sivasspor'la Tam Özdeşleşmiş Futbolcu Olucak Derken,
Neden Bu Ayrılık..?
Ama Olsun.Yİnede Bundan Sonraki Futbol Hayatında Başarılar Dilerim.
Sivasspor'a Sivaslılara Vermiş Olduğu Emekten Dolayı Teşekkür Ederim.
nicholas58 18.05.2008, 00:09 ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen yasirin ne katkısı ne emeği olduya eğer ortada emek konusu varsa onu sivasspor kendisine yapmıştır.yasir sivassporun sayesinde yasirdir.giderse gitsin hiç mühim değil zaten lüzumsuz bi futbolcu onu savunan varsada gitsin kumda top oynasın bu kadar
giden gider kalan kalır bu çark yasirsizde döner dönüyorda zaten onun yerine oynuyan arkadaşlarının onu aratmadığını düşünüyorum faydasınıda hatalarınıda gördük eğerki transfer teklifleri alıp havaya girdiyse ayıp etmiştir biri gider biri gelir yinede emeği geçmiştir teşekkür ederim belkide takımdaki güzel ortamı başka yerde bulamassın üç kuruş fazlaya gitsende belkide huzur bulamassın kulübeye çekilir oturursun iyi düşün bizim için problem yok biz bu takıma gönül verdik
Yasir 2006-2007 de kötü bir sezon geçirmiş ve buna rağmen bizim yönetim onu kulüpden yollama gibi bir keşmekeşin içine girmemiştir. Tabii biz madolyonun görünen tarafına bakıp ahkam kesiyoruz. Ama hakketen iyi değildi. Sonra bu sezonda 3-4 maç çok iyi başladı ama sakatlandı. Çoğu arkadaşımız belki değinmiştir okuyamadım zamanım yok. Ama Yasir Elmacı'yı marka yaptıysa Yiğidom yapmıştır. İnsan her zaman ister 100 ister 200 ister ama bir yıl bu takıma emek göstermemişsin ve sana 75 veriyorsan nankör olmayacaksın. Appiah a Fener ne yaptı sana yapılmadı. Hakeza Uğur Yıldırımda buna benzer bir durum oldu. Yok ben gideceğim dersen verdiğin emekler için teşekkürler.. Yolun açık olsun (gidip gitmeyeceği daha kesinleşmedi)
yigido Atilla 18.05.2008, 01:56 Ben yasirin Futbolunu begenenlerden biriyim. Ortasahanin savasan kahramani tam bir Görev adami, ama malesef kimseye yaranamadi. Her kes elestirdikce Bülent hoca her hafta kadroda banko oynatti. Bülent hoca kimseyede kolay kolay Forma vermez. Yasir Bu sezon Oynamis olsaydi Sivasspor Ligi cok daha iyi yerlerde bitirirdi. Sivasspordan ayrilmak istiyorsa Gösterdigi basarilardan dolayi Yasire tesekkür eder ileriki futbol hayatinda basarilar dilerim. insallah gitmez cünkü Cok kaliteli Futbolcu, Tam bir Görev adami Böyle kaliteli Futbolculara her takimin ihtiyaci var,Yasirin kalitesinden ünlü Futbol otoriterleri bile övgüyle bahsederken !!!!!! Oynadigi zaman bile degerini tek anlamayan Sivasspor taraftari oldu .... ???
unsal_58 18.05.2008, 02:57 ewt bencede yasir ozellıkle bu yıl yaptıgı cıkısla buyuk alkıs aldı ama sıvassporla anlasmazsa ayıp eder cunkı sıvasspor yasire cok destek werdi...
Dark Force 18.05.2008, 04:00 yasir gibi çok oyuncu var konyaspor onun için daha iyi olur kendi memleketi biz adam buluruz.....
kadir0911 18.05.2008, 04:48 Yolun acik olsun, Seneye avrupada oynamak varken, ligin iddiasiz takimlarda oynamak istiyor ...
üçyıldız58 18.05.2008, 05:12 seneye her futbolcuya ihtiyaç olabilir 3 kulvarda savaşacağız bence gitmese iyi olur yasiri hiç sevmememe rağmen özelikle konya maçlarında otmosferi yükseltip kesinllikle kart görüp çıkıyordu.
özelikle şunuda belirtiyim sen 1 sene sakaktlanıp yatacaksın kulubun senin muayene masraflarını çekecek sonra benim mukavelem bitti gidiyorum buda profosyenel bir topcu ahlakına sığmaz sen önce sivasspora borcunu öde öyle gittt haa gideceğin takım sivasspordan büyük takım olursa amennaa amma göreceğizzz bakalımmm
sinan-58 18.05.2008, 09:06 yasir in mevkisi ön libero defansa katkısı buyuk ama hucuma katılınca saç baş yolduruyor altı pasın içinden topu üstten auta atmak kolay iş değil yasir yeri dolmuyacak oyuncuda değil hava yapmaya başladıysa hiç bekletilmemeli gonderilmeli zaten onun konyaspor maçlarında yaptıklarını hiç unutamıyorum ama sonucunda konya maçlarında düzgün oynamadı konyaspor maçında sakatlandı sezonu kapattı
PARTNER58AHMET 18.05.2008, 09:57 Hiç bir oyuncu isteyerek sakatlanmaz bu bir talihsizlik ola bilir fakat yasirin anlalşmazlıksebebi nedir bilinmez ama
şu anda
türkiyenin gözde takımlarından olan sivastanneden gitmek ister bilmiyorum eğer aklı varsa ben cekalmalı ve tabiki sivasta illakide oynasın demiyorum ama yarın gelmek isteyecek o zamanada sivas kabul etmeyecektir bunu iyi düşünüp değerlendirmek lazım bence
kaya0758 18.05.2008, 10:38 yasir e bülent hoca güvenip çok sık forma verdi.bir hocanın öğrencisine güvenmesi güzeldir.normal topçudur görev adamı diyelim elinden geldiği kadar maça asılır iyi niyetlidir hiç yoktan.ama yeri doldurulmayacak topçu değildir zaten hoş bir sezondurda oynamıyo.yerine musa aydın uğur yıldırım var.gökhan bozkaya seneye geri geliyo.belkide gitmesi onun için daha hayırlıdır.çünkü seneye 11de oynaması zor gibi.ama ben olsam gitmem sivasspordan.taraftar baskısı yok iyi bir takımı var.futbol oynamak için güzel bi şehr.ama sonuçta profosonel gidersede bize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek düşer.
oguzhan_1616 18.05.2008, 11:03 bence gitmesin iyi bir oyuncu gidersede 3 büyüklerden teklif gelirse gitsin.
gideceği takım sivasspordan iyi olmayacak bence sonra eminim pişman olacaktır...ne yasirler gelir daha :D önemli olan mehmet yıldız ın gitmemesi :D
Bu bence hiçkimseye yakışmayacak bir hareket. Takımın sen sakatken bile seni bırakmadı bir sezon boyunca neredeyse hiç oynamadın, şimdi iyileştin ve teklifi beğenmiyorsun. Olacak iş mi bu. Gitsin yolu açık olsun bize vefakar oyuncu lazım..
izmirliyigido 18.05.2008, 16:01 Güle güle,, güle güle.... Yolun bahtın açık olsun.
Bu güne kadar ne katkısı oldu ki? Onun yokluğunda takım çok daha iyiydi. Onun Konyaspor maçlarında oynadığı oyunları hatırlayın, bakın hiç üzülmezsiniz. Süper Ligde Konyaspor ile oynadığımız 4 maçta da adam zoraki oynadı. Beni kahrediyordu. Verin şimdi gitsin memleketinin takımı Konyaspor'a..... Güle güle, güle güle Numan, güle güle.
Aynı ağıtları Anderson giderkende yakanlar vardı, onlarla Mehmet Yıldız için kapışmıştım. Şimdide diyorumki Sergio Pashecko ondan 50 gömlek daha üstün.
.
ferhat_58_oğuz 18.05.2008, 16:06 HER FUTBOLCUNUN YERİ DOLDURULUR SADECE MEHMET YILDIZIN YERİ DOLDURULMAZ GİDECEK FUTBOLCULARA SÖZÜM EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER
bari mukavelesini uzatip
bonservisden gelir elde etseydik
Divriği58- 18.05.2008, 17:01 yasir süper bir topcu bana göre anlaşılsa iyi olurdu
Divriği58- 18.05.2008, 17:04 Güle güle,, güle güle.... Yolun bahtın açık olsun.
Bu güne kadar ne katkısı oldu ki? Onun yokluğunda takım çok daha iyiydi. Onun Konyaspor maçlarında oynadığı oyunları hatırlayın, bakın hiç üzülmezsiniz. Süper Ligde Konyaspor ile oynadığımız 4 maçta da adam zoraki oynadı. Beni kahrediyordu. Verin şimdi gitsin memleketinin takımı Konyaspor'a..... Güle güle, güle güle Numan, güle güle.
Aynı ağıtları Anderson giderkende yakanlar vardı, onlarla Mehmet Yıldız için kapışmıştım. Şimdide diyorumki Sergio Pashecko ondan 50 gömlek daha üstün.
.
ne alakası var pasheko top dagıtıcı adam yasır lıbero yanı çapa yasırı karsılastırıyosan syla yada devranla karsılastıracan sergıo ıle ne alakası var o zaman petkovıc gıtsın kaleye mehmet yıldızı koyalım senın dedıgın bu oluyo
yasıre gelınce gecen yıl 32 macta forma gıyerek sıvasın en formda topcusu olmustu bu yıl yasadıgı şanssız sakatlık yuzunden faydalı olamadı
AYDIN1985 18.05.2008, 17:13 böyle tavir yapmasi bence cok ayip. sivassporda düzeni bozan oyunculari bende istmem. Insallah aklini basina alir.
35fulya58 18.05.2008, 17:18 Giderse gitsin, onun yerine oynayacak oyuncu çookk...... Onun oynadığı yerde herkes oynar, Sergio oynar, Syilla oynar, Devran oynar, Sezer oynar,,,,, daha sayayım mı? Onur oynar, hatta hatta Diallo bile oynar. Giderse gitsin. Yerini doldurur Bülent Uygun.
adam sezon boyunca top oynamadı barcelona'ya filanmı gitceni sanıyor acaba :) neyse yolu açık olsun :)
Del Piero 18.05.2008, 18:22 bence yasir takımda kalmalı ! gelecek sezonda sivaSspora çok emek verecektir.
TracyMcGrady58 19.05.2008, 02:19 Sakatlanana kadar iyi bir sezon gecirdi. Yasiri pek aramayiz gibi düsünüyorum. Onun yerinde oyniyacak oyuncularimiz var. Sezer olsun, Kanfory Sylla olsun yada Devran o pozisyonu iyi doldurdular ve doldururlarda
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 08:53 güle güle gitsin.bundan sonra başarılar.ben beğenmiyordum yasiri hem de hiç
handsome5867 19.05.2008, 09:59 aynen katılıyorum sana beş para etmez hangi maçı kurtardı hangi maçta asist yaptı bana bir maç söylesinler
sıvaslıgenç 19.05.2008, 11:43 Oohooo hemen kabarmış Yasir.Bırakın gitsin.
Sivasspor'u hak etmiyordu bence... Güle güle giden ağam gelen paşam... Bizim için Yasir bitmez ama Yasir için Sivasspor bir taneydi... Gideceği adres Konyaspor olur...
tugrulist 19.05.2008, 12:51 Gitsen ne farkeder,Kalsan ne farkeder,Aldırma be gönlüm,Hayattır bu geçer,Sivas yiğidi bu gidene kal demez,gönderir,İşte sen bu kadar zavallısın YASİR...
Yasir bir görev adamı. Dolayısı ile bizim taraftar Yasir'i pek sevmez, anlayamaz. Yorumlardan da belli zaten. Bizim taraftara çalım atan, show yapan yaranır. Giderse büyük kayıptır. Ama istedigi rakam nedir bilmiyoruz ? Eger astronomik bir rakam istemişse güle güle deriz. Ama mümkün oldugunca kaybetmemeye çalışmalıyız.
Divriği58- 19.05.2008, 15:32 Yasir bir görev adamı. Dolayısı ile bizim taraftar Yasir'i pek sevmez, anlayamaz. Yorumlardan da belli zaten. Bizim taraftara çalım atan, show yapan yaranır. Giderse büyük kayıptır. Ama istedigi rakam nedir bilmiyoruz ? Eger astronomik bir rakam istemişse güle güle deriz. Ama mümkün oldugunca kaybetmemeye çalışmalıyız.
kesinlikle katılıyorum ayrıca ne biliyosunuz para yı begenmedıgını bence sivasspor yasır e ıhtıyacı olmadıgı ıcın yolluyo sorun parada degıl yasır yerınde kım olsa sıvasspor gıbı bır takımdan 40 50 mılyar ıcın ayrılmaz
tolga reis58 19.05.2008, 15:45 Yasir elmacı sivassporumuzun çok önemli bir futbolcusu inşallah bir anlaşmaya varılırda takımda kalır yasire önümüzdeki sezonda çok ihtiyacımız olacak
tugrulist 19.05.2008, 18:18 Sivasspor’da geçtiğimiz sezon sakatlığından dolayı neredeyse hiç forma şansı bulamayan Yasir Elmacı takımıyla anlaştı!..
Yasir’le kulübü dün görüşmüşler ancak aradaki 150-200 milyarlık farktan dolayı anlaşma sağlayamamışlardı. Ancak Yasir bugün yaptığı açıklamada “Sivasspor camiası bana uzun sakatlığım boyunca çok destek oldu. Bu insanları kıramam” diyerek istediği ücrette indirim yaptı ve Sivasspor’da kalmaya karar verdi.
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
bozkurt187 19.05.2008, 19:17 ne diyelim bizi istemeyeni biz hic istemeyiz
ilker_8787 19.05.2008, 19:19 Arkadaşlar yasir kaldığına göre bu topiği kapatalım artık
Sivasspor’da geçtiğimiz sezon sakatlığından dolayı neredeyse hiç forma şansı bulamayan Yasir Elmacı takımıyla anlaştı!..
Yasir’le kulübü dün görüşmüşler ancak aradaki 150-200 milyarlık farktan dolayı anlaşma sağlayamamışlardı. Ancak Yasir bugün yaptığı açıklamada “Sivasspor camiası bana uzun sakatlığım boyunca çok destek oldu. Bu insanları kıramam” diyerek istediği ücrette indirim yaptı ve Sivasspor’da kalmaya karar verdi.
Kaynak : MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
mdeniz58 19.05.2008, 21:51 Forumlarda Yasir kaldı yazıyor. fotomaç'ta çıkmış haberi kulubüyle anlaştı diye,burda gidiyor yazıyor...hangisi doğru
ademgoze 19.05.2008, 23:10 http://www.konyadaspor.com/spor/haberresim/konyasporyasirleanlasti.JPG
konyaspor sitelerinde yazıyor
g-unıt058 19.05.2008, 23:27 bundan sonraki futbol hayatında basarılar dılerım
sivas_kangallı 20.05.2008, 00:06 yasir sivassporumuzda kalır inşallah...
titizyiğido 20.05.2008, 01:20 nıye ucuyo yuvadan ya cok ıyı sağlam adamdı ınşallah onun ıcın hayırlısı olur
SenSetik 20.05.2008, 01:38 kalırsa iyi olur...
kalmazsa canı sağolsun.yeri dolmayacak bir futbolcudeğil....
takım için savaşın bir futbolcuydu...
kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim..
|