PARTNER58AHMET
18.05.2008, 10:10
Arkadaşlar sivasımızın değerli valisi sayın veysel dalmaz beye içten teşekür etmemiz gerektiğini düşünerek bu konuyu açmış oldum sivasımıza ve sivassporumuza vermişolduğu destekten yapmış olduğu yardımlardan dolayı çok çok teşekür ediyorum allah böyle valileri başımızdan eksik etmesin diyorum benim düşüncem tabiki bu sivasımızın buralara gelmesine sebep olan tabiki yönetim ve oyuncularımızıngayreti ama val
mizin desteklerin
in büyük etken olduğunu herkesin bilesi gerektiğini
düşünüyorum
58_sivas_1987
18.05.2008, 10:28
dogru söylüyorsun enişte valimiz veysel dalmaz sivasporun buralara gelmesinde çok emegi var emekleri için teşekkür ederim
yigidomustafa58
18.05.2008, 10:39
İstanbul Emn.Müdürü : Celalettin Cerrah (Eski Sivas Emn. Müdürümüz)
Sivas Emn.Müdürü : Yahya Bal
Sivas Valisi : Veysel Dalmaz
Sivas Başkanı : Sami Aydın
Sivasspor Başkanı : Mecnun Otyakmaz
Sivasspor T.Adamı : Bülent Uygun
'a teşekkürlerimi sunuyorum...
kaya0758
18.05.2008, 10:41
sayın dalmaz ilk teşekkür benden olsun:)
aklım erdıkten sonra ve takıp edebıldıgım kadarıyla 4 vali geldi gecti SİVAStan ama gercekten veysel dalmaz gıbı SİVASa SİVASSPORa sahıp cıkan bır valı gormedım yada takıp ettıgım kadar gormedım dıyeyım.teşekkürler Veysel DALMAZ.
EyüphanAydın
18.05.2008, 10:58
Aklımıza Gelen Gelmiyen,Yardımda Bulunan Bulunmayan,
Sivas'i Destekleyen,Desteklemeyen Herkeze Teşekkür Ederiz.
Tabiki Bu Faktörde Öne Çıkan İsimler Oldu.
Başkanımız,Valimiz,İlçe Emniyet Müdürümüz V.s
Önemli Olan İsim Değil.
Önemli Olan Aynı Çatı Altında Toplanmak.
Bizde Bunların Daha Aşamasındayız,İnşallah Önümüzdeki Sezon Kendi Kendine
Yerine Oturucak.
Herkez İşini Yaparsa Dahada Güzel Olcak.
Taraftarlar Kendi İşini Yaparsa Futbolcuları Çoşturursa.
Stadı Doldurursa.
Oyuncuların Zaten Kendi Kendine Oynar.
yigidolar06
18.05.2008, 11:07
Sayın valimize teşekkürler emniyet mensuplarıyla taraftar arasında istenmeyen olaylar oluyormuş bu konuda taraftarın üzülmesini istemiyoruz valimiz sizi sivassporlular sivas halkı çok seviyor
kaya0758
18.05.2008, 20:58
Sayın valimize teşekkürler emniyet mensuplarıyla taraftar arasında istenmeyen olaylar oluyormuş bu konuda taraftarın üzülmesini istemiyoruz valimiz sizi sivassporlular sivas halkı çok seviyor
kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin.bu seneki bütün maçlarda ve özellikle son galatasaray maçında resmen polislerden nefret ettim.hepsine yazıklar olsun dedim.
(tabi iyiler vardır içlerinde ama ben çok kızdığım için ozamn öyle dedim)
muhsin koçak
19.05.2008, 15:39
valimiz daha çok şeyler katacak sivasa ve sivasspora inşallah.
tolga reis58
19.05.2008, 16:16
2922
[B]Sayın valimiz Veysel dalmaz beye Sivassporumuza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim[/B
XXCakir58
19.05.2008, 17:20
Valimize tsk ederiz. Emegine,ellerine saglik.
58memo58
19.05.2008, 17:58
En önce konuyu actigin icin tsk ederim ve sline saglik.
Katiliyorum sana, valimizen allah razi olsun böylesi insanlar alah bizden uzak tutmasin.'