yigido Atilla
19.05.2008, 11:58
Yıldız'a servet
RUSYA'nın Zenit kulübü, Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'a talip oldu. Rus yöneticilerin 5 milyon euro'luk bir teklifle gelecekleri ve transferde kararlı oldukları öğrenildi. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Bülent Uygun ise son kararı Sivasspor yönetim kurulunun vereceğini ifade ederek, "Kulübümüzün menfaatleri her şeyden önce gelir" dedi.
Kaynak Fotomac .....
Böyle teklifler bir Sivassporlu taraftar olarak insani Gururlandiriyor
altan54&58
19.05.2008, 12:02
Mehmet Yıldız illaki gidicekse ve bu transferden SİVASSPOR'un maddi kazancı olacaksa yurt dışına gitmeli bizans takımlarına değil.
yigidolar06
19.05.2008, 12:13
hayırlı olsun yolun açık olsun
yigido Atilla
19.05.2008, 12:32
Mehmet Yıldız illaki gidicekse ve bu transferden SİVASSPOR'un maddi kazancı olacaksa yurt dışına gitmeli bizans takımlarına değil.
Evet cok dogru Altan kardes takas yoluyla istanbul takimlarina gidecegine Avrupaya gitmeli. Sivasspora maddi yönden Katkisi olsun.. Yönetimin verecegi karara saygiliyiz...
Sakaryaspor icin üzüldüm !!! Arzumuz Sakaryasporu gelecek sezon Süperligde görmek olur...
Kaynak Fotomac sa inanmam arkadas, Onlar gibi yalanci bir gazete yok..
altan54&58
19.05.2008, 12:43
Evet cok dogru Altan kardes takas yoluyla istanbul takimlarina gidecegine Avrupaya gitmeli. Sivasspora maddi yönden Katkisi olsun.. Yönetimin verecegi karara saygiliyiz...
Sakaryaspor icin üzüldüm !!! Arzumuz Sakaryasporu gelecek sezon Süperligde görmek olur...
Sağolasın Atilla kardeş.Bizde çok üzüldük Sakaryaspor'a ama ne yapalım geçmişle dövünmenin anlamı yok hatalardan ders alıp gelecek sezon çıkacağız Süper Lige
YAŞASIN SİVAS SAKARYA KARDEŞİLİĞİ
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA
Divriği58-
19.05.2008, 12:44
Kaynak Fotomac sa inanmam arkadas, Onlar gibi yalanci bir gazete yok..
nıye kardeş hakkını yeme adamların fanatık le fotosporun gunahı ne en az onlarda fotomac kadar sallıyo
GokhanTurna
19.05.2008, 12:46
fotomaca inanmayın..hem zenitin transfere ihiyacı yokh forvet hattı cok güclü..fatih tekkeyi oynatmıolar mehmeti yıldızı napcaklar
karadoruk_58
19.05.2008, 13:24
bence baka maddi kaynaklar bulunmalı ve takım korunmalı
tanju_58
19.05.2008, 13:39
Kaynak:Fotomaç bunu gördüğüm yerde haberi bile okumam.........
zaralı19
19.05.2008, 13:47
fotomaca inanmayın..hem zenitin transfere ihiyacı yokh forvet hattı cok güclü..fatih tekkeyi oynatmıolar mehmeti yıldızı napcaklar
dogru söylemişsin kardeş bende senin dediklerine katılıyorum saolasın
samet yıldız
19.05.2008, 14:23
hayırlı olsun
ruslarda taktı türklere haa :D