Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıyamete Kadar Tek Grup
2008-09 sezonu ile tek gruplu ortama geçişe destek veren;
Merkez Tayfa, Çılgınlar 58 ve Yiğido Gençlik topluluklarına teşekkür ederiz.
Tesislerdeki buluşmaya her grubumuzdan 2'şer kişi katılacak ve o gün büyük ölçüde belirtilen sezonun Sivas'taki ilk maçında tek gruplu düzen başlayacaktır..
Katılımcıların gruplar arasında lider sınıfında olmaları ezici bir üstünlükle tribünlerimizin beklenen tek gruplu ortama geçiş yapacağı anlamında düşünülebilir.Ancak bu çok büyük bir proje olduğu için eşitliğin sağlanması için her nerede olursa olsun Sivassporlu kardeşlerimizin destekleri bu düşüncelerin gerçekleşmesine ilaç olacaktır.Bunu hatırlatmak istedik.Bizlere tatlı yorumlarınızla lütfen güç verin.Bizde buralardan hazırız bu işe gardaş diye seslenin.Bu Sivas merkezdeki yiğidoların değil herkezin grubudur.
14.06.2008 TARİHİNDE TESİSLERDEYİZ.
BU İŞİ BİTİRECEĞİZ.
Avrupa maçları nedeni ile sezona erken başlanılacaktır.Tarihte değişiklik olursa katılımcılara haber verilecektir.Oynarsa 1 gün fark oynar.Sivassporun çalışma proğramı netlik kazanacaktır kısa sürede.C.tesi tatil günü olmadığından bu tarih büyük ölçüde geçerlidir.
Günler çabuk geçer dedik.Bakın az kaldı.....
Teşekkürler Emre, Fatih ve Mesut.....
Herşey Sivasspor için.....
YİĞİDOLAR GRUBU
yigidolar06 19.05.2008, 13:07 BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR OLARAK SİZLERLE HER ORTAMDA VARIZ
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 13:09 Sizler birleşin herkes sizin arkanızda merak etmeyin.ama unutmayın stadta ayrı yerlerde değil hep birlikte olmalısınız inşallah bunu başarırsınız.başarılar şimdiden.
tugrulist 19.05.2008, 13:14 Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi
Korkutmaz bizleri musalla taşı
Ölümüne seviyoruz biz SİVAS'I...
yigido Atilla 19.05.2008, 13:18 Birlikten Güc dogdugunu hepimiz biliyoruz.Tek cati altinda bir marka olmak isteniyorsa bu birlikten geciyor.. Her önüne gelen 20-50 kisilik gruplarin kimseye faydasi olmadigi gibi takimada faydasi olmaz hatta zarari olur, ve gelecekte kimseden destek görmeyince cözülmeye mahkum olurlar, Türkiyede ses getirecek isim Bulunmali !!!!! Her taraftar bu grubun catisi altinda toplanmali avartalarimiza sadece ve sadece bu isimler yazilmali, fanatik Sivassporlu olsun olmasin maclarda üzerimeze giyecegimiz formalarda sapkalarda sadece bu isim olmaliki her kes bizi tanisin, maclarda rakip takima öyle bir baski uygulayalimki 4.Eylül rakiplere cehennem olsun her geldiklerinde Sivassporun kolay lokma olmadigini anlasinlar,Bu grup Türkiye genelinde taninca katilimlar gün gectikce cig gibi artacak Gün gectikce taraftar sayimiz cogalacak bende bu gruptanim diye övünecek , Amacimiz Sivassporu tribünlerde aslanlar gibi desteklemek degilmi !!!!!Bundan sonra her kes sapkasini önüne alip sakince düsünmeli ya türkiyede Büyüyüp marka olacagiz yada kaybolup gidecegiz ve kimse bizim varligimizdan haberi olmayacak !!!!!!
karacaorenli 19.05.2008, 13:33 şampiyonluğa oynayan bir takıma layık bir taraftar olamadık ve sezon sonuna kadarda bu takıma yakışan taraftar grubuda görmedik bu sezon taraftar ve taraftar grupları açısından kayıp bir sezondur ... taraftarın yaş ortalaması yüksek taraftar grupları tüm taraftarı takımı kucaklayacak sloganlar üretemedi... son birkaç hafta öğrenci korosu güzel bi çalışma yaptı oda yarım kaldı...
TARAFTARI KİMSE SUÇLAMASIN..
BİR SUÇLU VARSA ODA TARAFTAR GRUPLARIDIR..
TARAFTARI EĞİTEMEMELERİ BÜYÜK BİR AYIPTIR...
GRUP YÖNETİCİLERİ.. YENİ SEZON İÇİN ÇALIŞMALRINIZ UMARIM BU EKSİK YÖNÜMÜZÜ KAPATIR...
BAZI TARAFTAR GRUPLARI SEYİRCİYİ MAÇTAN SOĞUTUYOR... SEYİRCİ DİYORUM SEYİRCİ TARAFTAR OLMA YOLUNDA OLAN İNSANLARDIR..
BAZI GURUPLARIN MAÇIN BAŞINDA SAÇMA SAPAN TEZAHÜRETLARI ONLARI TARAFTARIN SOYUTLAMASINA SEBEB OLMUŞTUR...
YAŞ ORTALAMASI 40 IN ÜZERİNDE OLAN TRİBÜNLERE ZIPLA ZIPLAMAYAN İBNE DERSEN ODA SANA ARKASINI DÖNER SANA SÖVER....
BUNU SEZON BOYU YAPTI BAZI GURUPLAR...
GURUP YÖNETİCİLERİ FUTBOLU BİLEN BİRİLERİ OLSUN....
SİVASSPOR TİRÜBÜNLERİNİN BAĞIRMAMA KONUSUNDA BİR SUÇU YOKTUR ONLARI EĞİTEMEYEN VE KAZANAMAYAN TARAFTAR GURUPLARI VEDE ETKISIZ KALAN AMİĞODUR...
EN BUYUK SORUNLARIMIZDAN BİRİ AMİĞONUN ETKISIZ OLMASI... TİRÜBÜNLER ÜZERİNDEHAKIMIYET KURAMAMASIDIR...
YENİ SEZONDA DAHA GÜÇLÜ DAHA ETKİLİ BİR SİVASSPOR İÇİN ÇALIŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....
ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYAN TAKIMA YAKIŞAN TİRÜBÜNLER BEKLİYORUZ YENİ SEZONDA.....
ÇALIŞMA YAPAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN...
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 13:35 şampiyonluğa oynayan bir takıma layık bir taraftar olamadık ve sezon sonuna kadarda bu takıma yakışan taraftar grubuda görmedik bu sezon taraftar ve taraftar grupları açısından kayıp bir sezondur ... taraftarın yaş ortalaması yüksek taraftar grupları tüm taraftarı takımı kucaklayacak sloganlar üretemedi... son birkaç hafta öğrenci korosu güzel bi çalışma yaptı oda yarım kaldı...
TARAFTARI KİMSE SUÇLAMASIN..
BİR SUÇLU VARSA ODA TARAFTAR GRUPLARIDIR..
TARAFTARI EĞİTEMEMELERİ BÜYÜK BİR AYIPTIR...
GRUP YÖNETİCİLERİ.. YENİ SEZON İÇİN ÇALIŞMALRINIZ UMARIM BU EKSİK YÖNÜMÜZÜ KAPATIR...
BAZI TARAFTAR GRUPLARI SEYİRCİYİ MAÇTAN SOĞUTUYOR... SEYİRCİ DİYORUM SEYİRCİ TARAFTAR OLMA YOLUNDA OLAN İNSANLARDIR..
BAZI GURUPLARIN MAÇIN BAŞINDA SAÇMA SAPAN TEZAHÜRETLARI ONLARI TARAFTARIN SOYUTLAMASINA SEBEB OLMUŞTUR...
YAŞ ORTALAMASI 40 IN ÜZERİNDE OLAN TRİBÜNLERE ZIPLA ZIPLAMAYAN İBNE DERSEN ODA SANA ARKASINI DÖNER SANA SÖVER....
BUNU SEZON BOYU YAPTI BAZI GURUPLAR...
GURUP YÖNETİCİLERİ FUTBOLU BİLEN BİRİLERİ OLSUN....
SİVASSPOR TİRÜBÜNLERİNİN BAĞIRMAMA KONUSUNDA BİR SUÇU YOKTUR ONLARI EĞİTEMEYEN VE KAZANAMAYAN TARAFTAR GURUPLARI VEDE ETKISIZ KALAN AMİĞODUR...
EN BUYUK SORUNLARIMIZDAN BİRİ AMİĞONUN ETKISIZ OLMASI... TİRÜBÜNLER ÜZERİNDEHAKIMIYET KURAMAMASIDIR...
YENİ SEZONDA DAHA GÜÇLÜ DAHA ETKİLİ BİR SİVASSPOR İÇİN ÇALIŞANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....
ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYAN TAKIMA YAKIŞAN TİRÜBÜNLER BEKLİYORUZ YENİ SEZONDA.....
ÇALIŞMA YAPAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN...
Umarım bu yazdıklarını özümseyecek taraftar gurubu liderleri vardır.konuyu çok açık ve net özetlemişsin eline sağlık kardeş
merkez_emre 19.05.2008, 13:45 hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor
HERKEZİN TELEFONU VAR.HABER VERİLDİ LİDER VE LİDER SINIFINA YAKIN KİŞİLERE.GRUPLARDA KENDİ ARALARINDA KONUYU DEĞERLENDİRİYORDUR.1 GÜN KALADA HABER VERİLECEK VE HATIRLATILACAK KENDİLERİNE TEKRARDAN.BİZ DİYORUZKİ BU SAATTEN SONRA KİMSE BİZE HAYIR DİYEMEZ(kulüpten).GRUPLARIMIZ SİLEREDE İHTİYACIMIZ VAR DİYORUZ.TEK İSİMLE AVRUPA VE TÜRKİYEDE DUYULALIM DİYORUZ.KOSKOCA BİR İSİM VAR ORTADA.YİĞİDOYUM DİYEN YİĞİDOLAR ADI ALTINDA TOPLANSIN ARTIK.
BU KONUDA İÇİNİ DÖKENLER OLACAKTIR.ONLARADA LÜTFEN SAYGI.KONUŞŞUN HERKEZ İÇİNİ DÖKSÜN.NE GÜZEL BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ.
hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor
İMZAN ÇOK GÜZEL.EYVALLAH GARDAŞIM.
zaralı19 19.05.2008, 13:52 işallah birleşip görecekler nasıl taraftar olunur
Tarkan ÇeLik 19.05.2008, 13:57 HERKEZİN TELEFONU VAR.HABER VERİLDİ LİDER VE LİDER SINIFINA YAKIN KİŞİLERE.GRUPLARDA KENDİ ARALARINDA KONUYU DEĞERLENDİRİYORDUR.1 GÜN KALADA HABER VERİLECEK VE HATIRLATILACAK KENDİLERİNE TEKRARDAN.BİZ DİYORUZKİ BU SAATTEN SONRA KİMSE BİZE HAYIR DİYEMEZ(kulüpten).GRUPLARIMIZ SİLEREDE İHTİYACIMIZ VAR DİYORUZ.TEK İSİMLE AVRUPA VE TÜRKİYEDE DUYULALIM DİYORUZ.KOSKOCA BİR İSİM VAR ORTADA.YİĞİDOYUM DİYEN YİĞİDOLAR ADI ALTINDA TOPLANSIN ARTIK.
BU KONUDA İÇİNİ DÖKENLER OLACAKTIR.ONLARADA LÜTFEN SAYGI.KONUŞŞUN HERKEZ İÇİNİ DÖKSÜN.NE GÜZEL BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞ.
Öyle bir konu açıyorsun ki Kim olduğun bile belLi değiL.. Şu anda resmi tribün temsilcisi Serhan Reis'tir (Serhan Kaburcuk) .. Amigo Sebo abidir.. Bunların adı bile geçmiyor.. Ve bunlara rağmen tanımadığın insanların adını kullanıyorsun.. Grupları bile bilmiyorsun.. Bu ortamda olmadığın açıkca beLLi.. Amacın ne önce bir onu açıkLa..
Tarkan ÇeLik 19.05.2008, 14:02 Ayrıca Merkez Tayfa diye bir grup kalmadı.. Üyelerin bir bölümü Bizimle (1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) Bir bölümü ise Yiğido Gençlik Veya Münferit olarak Tribüne katılmaktadır .. Bilgin Olsun..
Öyle bir konu açıyorsun ki Kim olduğun bile belLi değiL.. Şu anda resmi tribün temsilcisi Serhan Reis'tir (Serhan Kaburcuk) .. Amigo Sebo abidir.. Bunların adı bile geçmiyor.. Ve bunlara rağmen tanımadığın insanların adını kullanıyorsun.. Grupları bile bilmiyorsun.. Bu ortamda olmadığın açıkca beLLi.. Amacın ne önce bir onu açıkLa..
öncelikle teşekkür ederim.bu dediklerinin çok doğru bir sözlerdir.Destek bekleniyor ve tel. ile bazı arkadaşlara haber verildi deniliyorsa yalan denilmiyor.serhan gardaş ve amigo sebo ile temas içinde olmak istemiyoruz.tanışmak ana karnından olmuyor.yaşadığımız bu dünyada heryerde sivassporlu vardır.sivas merkez daha çok olumlu gösteriliyorsa bir bildiğimizde vardır.çok güzel işler yaptıklarına inandığımız gruplara temas içinde olunmak isteniyorsa bu büyük bir adımdır.sivas merkez dışındada allaha şükür destek veren hemşerilerimiz vardır.
Biz yönetim ile temas içindeyiz.Bunu 50 defa söylemek istemiyoruz tarkan.adım serkan kutlu.konuya istediğin gibi yorum yapabilirsin.güle güle.
not:davet edilen ister gelir ister gelmez.
taraftar+yönetim = kulübe kazanç
bu düşünülmektedir ve sizde yanımızda olun diyoruz.ayrıca merkez tayfa diye birşey kalmadığını bizde biliyoruz.
tarkan bu s.kutlu yu daha tanımadın mı bu adam boşa konuşuyor şizofren hastası geldiğinde son gelişi olacak.
evrak no: 2008-G-83136
başvuru no : 2008 / 22486
evrak tarihi: 16.04.----
başvuru tarihi ve saati : 16.04.---- / 13:50:12
marka içeriği : kelime-şekil
marka örneği : YİĞİDOLAR
marka sahibi bilgileri-no :
adres bilgileri :
TSE sınıfı : 41
mal ve hizmetler : eğitim ve öğretim hizmetleri,sempozyum,konferans ,kongre ve seminer düzenleme,idare hizmetleri,SPOR,kültür ve eğlence hizmetleri..dergi,kitap,gazete v.b. yayımlama hizmetleri..fil,televizyon ve radyo proğramları yapım hizmetleri..haber muhabirliği hizmetleri,foto muhabirliği hizmetleri,fotoğrafçılık hizmetleri ve tercüme hizmetleri..ÜRÜN(tekstil) satışı ve yiğidolar mağazası.
BİZ BUNLARI YÖNETİMDEN GİZLEMEDİK Mİ SİZLERDEN GİZLEYELİM.
HERKEZ İŞİNE BAKSIN.DESTEK ZORLA VERİLSİN DEMİYORUZ.
KULÜBÜMÜZ BUNLARI YAPMAK İSTEMEKTEN MEMNUNDUR.
ARADA TARAFTARI BİRLEŞTİRMEK İÇİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ.
BİR DAVA BAŞLATIYORUZ.BU DAVADA OLMAYAN GİTSİN KENDİ DAVASINA BAKSIN.BELİRTİLEN TARİHTE BU SÖYLENENLERİN HEPSİ SİVASSPOR KULÜBÜNE BIRAKILACAKTIR.İSTİYORSAN TEK TRİBÜN GEL DERDİNİ İSTEĞİNİ ANLAT DİYORUZ.ŞUÇMU İŞLİYORUZ.BU DEDİKLERİME İNANMAYA BİLİRSİNİZ.O ZAMANDA SUS BEKLE.RESMİ BİR SİTEDE DEĞİLİZ.BUKADAR ANLATABİLİRİZ.EŞİTLİK İÇİNDE OLMAYA VARSANIZ DEDİKYA YİNE ULAŞTIĞIMIZ KİŞİLERE HABER VERİLECEKTİR BULUŞMADAN 1 GÜN ÖNCE.TEŞEKKÜRLER
ben zaten sivasta olmayacam ki.ben sadece duyurdum genel olarak.zaten kendimi bu işlerde yetersiz buluyorum.
YİĞİDOLAR®
YAZININ SONUNDAKİ İŞARETİ ARAŞTIR.
VAY BE DEME.HİZMET SİVASSPORADIR.
evrak no: 2008-G-83136
adres bilgileri :
mal ve hizmetler : eğitim ve öğretim hizmetleri,sempozyum,konferans ,kongre ve seminer düzenleme,idare hizmetleri,SPOR,kültür ve eğlence hizmetleri..dergi,kitap,gazete v.b. yayımlama hizmetleri..fil,televizyon ve radyo proğramları yapım hizmetleri..haber muhabirliği hizmetleri,foto muhabirliği hizmetleri,fotoğrafçılık hizmetleri ve tercüme hizmetleri..ÜRÜN(tekstil) satışı ve yiğidolar mağazası.
BİZ BUNLARI YÖNETİMDEN GİZLEDİK Mİ SİZLERDEN GİZLEYELİM.
BİR DAVA BAŞLATIYORUZ.BU DAVADA OLMAYAN GİTSİN KENDİ DAVASINA BAKSIN.BELİRTİLEN TARİHTE BU SÖYLENENLERİN HEPSİ SİVASSPOR KULÜBÜNE BIRAKILACAKTIR.İSTİYORSAN TEK TRİBÜN GEL DERDİNİ İSTEĞİNİ ANLAT DİYORUZ.ŞUÇMU İŞLİYORUZ.BU DEDİKLERİME İNANMAYA BİLİRSİNİZ.O ZAMANDA SUS BEKLE.RESMİ BİR SİTEDE DEĞİLİZ.BUKADAR ANLATABİLİRİZ.EŞİTLİK İÇİNDE OLMAYA VARSANIZ DEDİKYA YİNE ULAŞTIĞIMIZ KİŞİLERE HABER VERİLECEKTİR BULUŞMADAN 1 GÜN ÖNCE.TEŞEKKÜRLER
ben zaten sivasta olmayacam ki.ben sadece duyurdum genel olarak.zaten kendimi bu işlerde yetersiz buluyorum.
YİĞİDOLAR®
duyuru
merkez tayfa eski taraftarları ile
çılgınlar reisi fatih ile
y.gençlik lideri mesut(fatih aracılığı ile haber)
TEMASA GEÇİLMİŞ VE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.
TESİSLERDEKİ DAVETE KATILMALARI İSTENMİŞTİR.
HERKEZ KAFASINA GÖRE KONUŞMASIN.
SİZE YİĞİDOLAR® DİYORUZ.
TSE NE DEMEKTİR ONU ÖĞRENİN ÖNCE.
izmirliyiğido35 19.05.2008, 15:23 BİZ DE BUNU İSTİYOZ ZATEN TEK GRUP DAHA İYİ OLUR
***YİĞİDOLAR***
İZMİRLİYİĞİDOLAR
Bu gurplar Sivasspordan cok kendi menfatlarini düsunuyor.Sivasida reklam olarak kulaniyorlar.
3 sezondur halimiz ortada.ortalama 6 bin kisi gelmis.onlarda bolca cekirdek yemisler.
oyunucular bile menmun degil.
birde burda ekran arkasinda yazmak vede cizmek kolay.
gruplar sizlerin seslerinizi Maclarda duymak isteriz.Nette degil.
oldu diye birşey denilmedi.bir davet söz konusudur bekleyip görmekte yarar vardır diye düşüne bilirsiniz.
hedefimiz tek grup oluşturmaktır.
HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.
Tarkan ÇeLik 19.05.2008, 15:49 Bu kişinin Ne 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ne De (aldığım bilgiye göre) Yiğido Gençlik ile bir ilgisi bulunmamaktadır.. Biz Sivasspor Taraftarı olarak zaten birlikteyiz.. Bu arkadaşın açtığı konular bizleri kapsamaz Hadi eyw ;)
tolga reis58 19.05.2008, 15:59 http://img134.imageshack.us/img134/3373/sivashaturas019ck4.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/3373/sivashaturas019ck4.6ddfbae358. jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=sivashaturas019ck4.jpg)
Gurupların arasında anlaşıp tek yumruk tek ses ve tek yürek olması biz yiğidoları çok sevindirmiştir
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 16:23 Bu kişinin Ne 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Ne De (aldığım bilgiye göre) Yiğido Gençlik ile bir ilgisi bulunmamaktadır.. Biz Sivasspor Taraftarı olarak zaten birlikteyiz.. Bu arkadaşın açtığı konular bizleri kapsamaz Hadi eyw ;)
senin ismini yazdığın şey ne 1967-genç yiğido falan yazmışsın kim olursunuz siz kimlerden oluşursunuz tevellütünüz nedir ve kaç kişilik bir kalabalıksınız dikkat et bak kalabalık diyorum gurup değil.Ne yaptınız mesela ve ne yapmaktasınız sivasspor için açıklada bilelim.Ben yıllardır Sivasspor Türübünlerindeyim(dikkat et bak Sivasspor diyorum 4Eylül demiyorum.) ama hep diğer takımların taraftarına özenmişimdir.Tabi bir yerde bu laflarımla hevesinizi de kırmak istemem sonuçta sende Sivasspor için uğraşıyorsun.Ama malesef düşüncem budur.Yetersizsiniz ve bu dağınık şekilde aşılacak bir durum değil ben her sivaslı gibi herkesin bir arada tek ses olması tarfındayım bunu sen yapabilirsen yap yapamazsan bu oluşum için destek olmuyorsan dahi engel de olma.Benim şahsım adına hiçbir desteğim yok ama engelde olmuyorum ayrıca Sivasspor için iyi olacağını düşünüyorum.Bu hususta destek bu şekilde veriyorum.
çok şükür akLınız başınıza geLdi bu sevindirici bir haber...umarım yiğidolarımızı tek ses tek yürek oLarak Tr ve avrupa stadlarında destekLeriz...Çatlak sesLere Son...
Akıncılar Haber 19.05.2008, 16:49 MARKA TİTRETİYOR SANIRIM HERKEZİ.
HERKEZE BAŞARILAR ve MÜMKÜNSE HERKEZ KENDİ İŞİNE BAKSIN.
KONULARI KİRLETENLER HEP AYNI KİŞİLER.
KENDİ İŞİNE BAKAMAYAN BAŞKASININ İŞİNE BAKAR DEMİŞLER.
BİR ALLAHIN KULU BENİM ve ARKADAŞLARIMIN KONU KİRLETTİĞİNİ GÖRDÜMÜ.
HOŞUNA GİTMİYORSA SUSACAKSIN.SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM HERKEZİ.
XXCakir58 19.05.2008, 17:18 hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor
haklisin kardes cok iyi bir yorum, dogru yorum
Akıncılar Haber 19.05.2008, 17:25 hep aynı laflar aynı sözler dunya kadar msj baslık acıldı ta 2 3 ay onceden su 14 ü hayırlısıyla bir gelseydi de gorseydik kım ne yapıyor yoksa boşa mı konuşuyor
O KONULARI PROVOKATÖR İNSANLAR
BU VE BUNDAN ÖNCEKİ KONUYU GERÇEK İNSANLAR AÇMIŞTIR.
TEŞEKKÜRLER.İYİ AKŞAMLAR.
AÇIKLADIKYA ONLAR BİZDEN Dİ AMA ARTIK DEĞİLLER.
GEÇMİŞLE İLGİLİ İNTİKAM ALMA DUYGUSUNDALAR.
NE GÜZEL DEMİŞSİN BEKLE 14 DÜ.
Tarkan ÇeLik 19.05.2008, 17:28 senin ismini yazdığın şey ne 1967-genç yiğido falan yazmışsın kim olursunuz siz kimlerden oluşursunuz tevellütünüz nedir ve kaç kişilik bir kalabalıksınız dikkat et bak kalabalık diyorum gurup değil.Ne yaptınız mesela ve ne yapmaktasınız sivasspor için açıklada bilelim.Ben yıllardır Sivasspor Türübünlerindeyim(dikkat et bak Sivasspor diyorum 4Eylül demiyorum.) ama hep diğer takımların taraftarına özenmişimdir.Tabi bir yerde bu laflarımla hevesinizi de kırmak istemem sonuçta sende Sivasspor için uğraşıyorsun.Ama malesef düşüncem budur.Yetersizsiniz ve bu dağınık şekilde aşılacak bir durum değil ben her sivaslı gibi herkesin bir arada tek ses olması tarfındayım bunu sen yapabilirsen yap yapamazsan bu oluşum için destek olmuyorsan dahi engel de olma.Benim şahsım adına hiçbir desteğim yok ama engelde olmuyorum ayrıca Sivasspor için iyi olacağını düşünüyorum.Bu hususta destek bu şekilde veriyorum.
Sen kimsin tribündesin felan ama grupları bile bilmiyorsun.. Al takip et
http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8334
Yeterli bilgiler var..
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 17:31 Sen kimsin tribündesin felan ama grupları bile bilmiyorsun.. Al takip et
http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8334
Yeterli bilgiler var..
isim varda sizde cisim yok onu dedim .bir de açıklama mı yapayım sen anla diye.Tanımıyorum sizi işte demek istediğim bu sadece pankartlar açıyorsunuz ama bir yolunuzu göremiyorum statda anladın mı şimdi koçum boş kalabalıksınız
Tarkan ÇeLik 19.05.2008, 17:32 isim varda sizde cisim yok onu dedim .bir de açıklama mı yapayım sen anla diye.Tanımıyorum sizi işte demek istediğim bu sadece pankartlar açıyorsunuz ama bir yolunuzu göremiyorum statda anladın mı şimdi koçum boş kalabalıksınız
Koçunun... Gel yeterli bilgi İstasyon Cad. Elit kuruyemi$..
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 17:34 Koçunun... Gel yeterli bilgi İstasyon Cad. Elit kuruyemi$..
bana burdan artislik yapma başlarım şimdi istasyon caddenden de elitinden de.Akıllı ol kafamı bozma benim.bilmiyon kimle konuştuğunu çetecilik oynama bana daha çocuksun adam ol da yapılanlara destek ol
Tarkan ÇeLik 19.05.2008, 17:35 bana burdan artislik yapma başlarım şimdi istasyon caddenden de elitinden de.Akıllı ol kafamı bozma benim.bilmiyon kimle konuştuğunu çetecilik oynama bana daha çocuksun adam ol da yapılanlara destek ol
Tamam garda$ burdan yapmıyorum hadi geL bekliyorum.. Veya nerdesin söyle ben geliyim Çetecilikte oynamıyorum.. Grubun anlatcam bizim grubu..
Akıncılar Haber 19.05.2008, 17:36 TARKAN GARDAŞ 1967 YE BİR LAFIMIZ OLDUMU KONUMUZU TARTIŞMA ORTAMINA ÇEVİRİYORSUN.
BİZ 1967 YE BAŞARILAR DİLER VE İŞİMİZ OLMAZ DİYE KAÇ DEFA DİYECEĞİZ.SENDE BAŞARI DİLEMEDİN AMA İŞİMİZ OLMAZ DEDİN.TAMAM EYVALLAH.
SENİNLE FENERBAHÇE STADINDA TANIŞTIM.BENDE SENİN GİBİ TRİBÜNCÜYÜM.BANA SİVASSPORDAN BAHSEDİNCE BENDE SANA SİVASLIYIM DEMİŞTİM.AMA BENİM ÜZERİMDE O FORMADAN YOKTU.SADECE O GÜN KURU KALABALIKTIM.ZEVKİNE ORDAYDIM.SONRA GELİM RAJON KESİYON BURDA.İNSANLARINDA BİR YERE KADAR GURURU VARDIR.BİRAZ YAVAŞ OL.O DEDİĞİN KİŞİ EVLİ VE ÇOCUĞU VAR.BİRŞEY DİYORSAN BANA DE.KONUYU BEN AÇTIRTDIM.
LÜTFEN AMA
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 17:37 Tamam garda$ burdan yapmıyorum hadi geL bekliyorum.. Veya nerdesin söyle ben geliyim Çetecilikte oynamıyorum.. Grubun anlatcam bizim grubu..
gel hadi bekliyom çok kabadayısın sen senin gibi görmedim bu yaşıma kadar gel Organize sanayi bölgesi AKTES ısı sanyi.Kangallılar de gösterirler sanayide gel bekliyom sabırsızlıkla
Akıncılar Haber 19.05.2008, 17:40 TARKAN GARDAŞ 1967 YE BİR LAFIMIZ OLDUMU KONUMUZU TARTIŞMA ORTAMINA ÇEVİRİYORSUN.
BİZ 1967 YE BAŞARILAR DİLER VE İŞİMİZ OLMAZ DİYE KAÇ DEFA DİYECEĞİZ.SENDE BAŞARI DİLEMEDİN AMA İŞİMİZ OLMAZ DEDİN.TAMAM EYVALLAH.
SENİNLE FENERBAHÇE STADINDA TANIŞTIM.BENDE SENİN GİBİ TRİBÜNCÜYÜM.BANA SİVASSPORDAN BAHSEDİNCE BENDE SANA SİVASLIYIM DEMİŞTİM.AMA BENİM ÜZERİMDE O FORMADAN YOKTU.SADECE O GÜN KURU KALABALIKTIM.ZEVKİNE ORDAYDIM.SONRA GELİM RAJON KESİYON BURDA.İNSANLARINDA BİR YERE KADAR GURURU VARDIR.BİRAZ YAVAŞ OL.O DEDİĞİN KİŞİ EVLİ VE ÇOCUĞU VAR.BİRŞEY DİYORSAN BANA DE.KONUYU BEN AÇTIRTDIM.
LÜTFEN AMA
LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 17:49 LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
canım sen kimi koruyon söylede karışıklık düzelsin benden bahsetmiyon heralde demi.Bu konuyu açanı diyon sanırım şu tarkanı da merak ettim bi gidim bakım şuna akşam tanışalım şu arkadaşla oda bana soruyor merak etmiş sen kimsin diyor
Akıncılar Haber 19.05.2008, 17:55 canım sen kimi koruyon söylede karışıklık düzelsin benden bahsetmiyon heralde demi.Bu konuyu açanı diyon sanırım şu tarkanı da merak ettim bi gidim bakım şuna akşam tanışalım şu arkadaşla oda bana soruyor merak etmiş sen kimsin diyor
SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ.
BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM.
SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR.
----------------
BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE.
AYRICA SİTE ÖZEL MESAJLAŞMA KULLANIMI SAĞLAMIŞTIR BURADA.KONUYU TAKİP EDENLER OLDUĞU İÇİN TEKRAR LÜTFEN DİYORUM...
YiğidoGençlik 19.05.2008, 17:58 Kardeşim hoopp ne oluyor ya ne konuşuyorsunuz bu adam harbi Şizofren hastası bu olanlardan Mesut Reis in kesinlikle haberi yok ve böyle ortada olmayan bir şey içinde ömrünü stadda geçirmiş insanlar bu oluşumu kale almaz herşeyin bir adabı var olacaksa yine olsun ama adam gibi olsun biz sonuna kadar varız.Ben Yiğido gençlik sözcüsü olarak konuşuyorum ve böyle bir oluşumda yokuz eğer olacaksa bir şeyler göstersinler ondan sonra, öyle hop diye olmuyor bu işler....
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 17:59 SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ.
BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM.
SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR.
----------------
BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE.
canım benim ben 30 yaşıma geldim bazı şeyleri anlıayack yaştayım çok şükür. Sana bir sözüm yok .Ama bu Tarkan deden genç burda milleti aklı sıra tehtit edince kızdım.Sonuçta herkes sivasspor için bir uğraş içinde konuda benim uzun zamandır düşündüklerimle örtüşünce detek olsun diye yazılar yazdım baktım birileri ahkam kesiyor bende ses kesecem bakalım kim ne kadar lafının arkasında.sana bir lafım yok yapatığınız oluşum süper inşallah başarılı olursunuz çoluk çocuğa bakmayın siz.
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:02 Kardeşim hoopp ne oluyor ya ne konuşuyorsunuz bu adam harbi Şizofren hastası bu olanlardan Mesut Reis in kesinlikle haberi yok ve böyle ortada olmayan bir şey içinde ömrünü stadda geçirmiş insanlar bu oluşumu kale almaz herşeyin bir adabı var olacaksa yine olsun ama adam gibi olsun biz sonuna kadar varız.Ben Yiğido gençlik sözcüsü olarak konuşuyorum ve böyle bir oluşumda yokuz eğer olacaksa bir şeyler göstersinler ondan sonra, öyle hop diye olmuyor bu işler....
MESUT REİSİN TEL. NUMARASINI BURAYA YAZARIM HABERİ VARMI YOKMU ANLASIN İNSANLAR.YADA BU SÜS VERİLİYORSA AYIP OLUR.MESUT GARDAŞA DAVETİMİZ ULAŞMIŞTIR.TEKRAR DİYORUM.
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:04 canım benim ben 30 yaşıma geldim bazı şeyleri anlıayack yaştayım çok şükür. Sana bir sözüm yok .Ama bu Tarkan deden genç burda milleti aklı sıra tehtit edince kızdım.Sonuçta herkes sivasspor için bir uğraş içinde konuda benim uzun zamandır düşündüklerimle örtüşünce detek olsun diye yazılar yazdım baktım birileri ahkam kesiyor bende ses kesecem bakalım kim ne kadar lafının arkasında.sana bir lafım yok yapatığınız oluşum süper inşallah başarılı olursunuz çoluk çocuğa bakmayın siz.
TEL. VERİRSEN ÖZELDEN SİZİNLE SİVASA GELİNCE KONUŞABİLİRİM.
ALLAH RAZI OLSUN.27 GÜN KALMIŞ KİMSE DAYANAMIYOR.
bir oluşum varmış mış mış arkadaşlar beni arayan olmadı birde beni ara be kardeş davete geliriz ama ama biz yine aynıyız s kutlu kardeş sana şimdiden hayırlı olsun bir lafın vardı hatırladınmı [kovarız] kovamazsın geleirsin sivassporumuz için ne yaparsan yaparsın biz ne yapacagız onu bilemiyorsun hani 2009 du ne oldu birden haziran ayına gerilediniz arkadaş sana başarılar biz sivassporlulara ise yani yigidogençlik yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz heepinize hayırlı akşamlar
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:11 bir oluşum varmış mış mış arkadaşlar beni arayan olmadı birde beni ara be kardeş davete geliriz ama ama biz yine aynıyız s kutlu kardeş sana şimdiden hayırlı olsun bir lafın vardı hatırladınmı [kovarız] kovamazsın geleirsin sivassporumuz için ne yaparsan yaparsın biz ne yapacagız onu bilemiyorsun hani 2009 du ne oldu birden haziran ayına gerilediniz arkadaş sana başarılar biz sivassporlulara ise yani yigidogençlik yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz heepinize hayırlı akşamlar
BEN MESUTUM DE.BU SİTEDEN ÇIKAR GİDERİM.TELEFON EDİLMEDİ BİR DAHA DE SENİNLE KONUŞULDUĞUNU İSPATLARIM.SİZE DAVET ULAŞTI.BİZ BUNU DİYORUZ.İSTER GEL İSTER GELME.AÇILAN GERÇEK KONUMUZA LÜTFEN SAYGI.2009 YILI AYRILANLAR OLDU.ONLAR DEDİ.BİZ KUVVETLİ GELİYORUZ.
YiğidoGençlik 19.05.2008, 18:21 MESUT REİSİN TEL. NUMARASINI BURAYA YAZARIM HABERİ VARMI YOKMU ANLASIN İNSANLAR.YADA BU SÜS VERİLİYORSA AYIP OLUR.MESUT GARDAŞA DAVETİMİZ ULAŞMIŞTIR.TEKRAR DİYORUM.
ben onun kardeşiyim ne diyorsun Gardaş la canını yerim senin...:D
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:23 bir oluşum varmış mış mış arkadaşlar beni arayan olmadı birde beni ara be kardeş davete geliriz ama ama biz yine aynıyız s kutlu kardeş sana şimdiden hayırlı olsun bir lafın vardı hatırladınmı [kovarız] kovamazsın geleirsin sivassporumuz için ne yaparsan yaparsın biz ne yapacagız onu bilemiyorsun hani 2009 du ne oldu birden haziran ayına gerilediniz arkadaş sana başarılar biz sivassporlulara ise yani yigidogençlik yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz heepinize hayırlı akşamlar
EVET GARDAŞ.BİR DAHA SÖYLE.BEN MESUTUM DE VE BANA TEL AÇILMADI DE.
ANINDA İSPATLAYAYIM.
2 KİŞİ OLARAK İSTER KATILIRSINIZ İSTER KATILMASSINIZ.
DAVETİMİZ REİSİNİZE ULAŞMIŞTIR VE İLETİLMİŞTİR.
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:24 ben onun kardeşiyim ne diyorsun Gardaş la canını yerim senin...:D
OKEY OKEY GARDAŞ.
TAMAM ORDAYIZ EYVALLAH.
14 DÜ YAPANI ŞİMDİ ISIRACAM.NE EZİYET ÇEKTİRDİ BİZE:D
MÜBAREK İSİM ARADI ONU.TAMAM NEYSE.BEN BİLİYORUM;)
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:27 NEYSE GARDAŞ MEVCUT TELEFONLARA 1 GÜN KALA HABER VERİLECEKTİR.KATILIMLARINIZI BEKLERİZ.BİZ DEĞİL YÖNETİM ETKİLİ OLACAKTIR SİZİN ÜZERİNİZDE.PATRON BİZ DEĞİLİZ.ALLAHA EMANET OLUN.
iyi akşamlar herkeze
YiğidoGençlik 19.05.2008, 18:28 EVET GARDAŞ.BİR DAHA SÖYLE.BEN MESUTUM DE VE BANA TEL AÇILMADI DE.
ANINDA İSPATLAYAYIM.
2 KİŞİ OLARAK İSTER KATILIRSINIZ İSTER KATILMASSINIZ.
DAVETİMİZ REİSİNİZE ULAŞMIŞTIR VE İLETİLMİŞTİR.
biz de biri ne diyorsa hepsi onu der kardeş her kafadan bir ses çıkmaz yani size hayırlı olsun yeni grubunuz şimdilik hiç bir ön yargı beslemiyoruz kendinizi bi gösterinde ondan sonra kim kimin yanına gelecek görürüz, unutma ki herkes güçlünün yanında olmak ister yani endişe etmene gerek yok!
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:34 biz de biri ne diyorsa hepsi onu der kardeş her kafadan bir ses çıkmaz yani size hayırlı olsun yeni grubunuz şimdilik hiç bir ön yargı beslemiyoruz kendinizi bi gösterinde ondan sonra kim kimin yanına gelecek görürüz, unutma ki herkes güçlünün yanında olmak ister yani endişe etmene gerek yok!
bu yaklaşımda olmalısın.iyi akşamlar diyorum.mesutun sözü ile çıkıyorum.yüz yüze görüşelim gardaş.
bana değil arkadaşımıza dediği.davette hem fatih ile hemde tel ile ulaşmıştır.
haydi iyi akşamlar.
merkez_emre 19.05.2008, 19:18 Öyle bir konu açıyorsun ki Kim olduğun bile belLi değiL.. Şu anda resmi tribün temsilcisi Serhan Reis'tir (Serhan Kaburcuk) .. Amigo Sebo abidir.. Bunların adı bile geçmiyor.. Ve bunlara rağmen tanımadığın insanların adını kullanıyorsun.. Grupları bile bilmiyorsun.. Bu ortamda olmadığın açıkca beLLi.. Amacın ne önce bir onu açıkLa..
Ayrıca Merkez Tayfa diye bir grup kalmadı.. Üyelerin bir bölümü Bizimle (1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) Bir bölümü ise Yiğido Gençlik Veya Münferit olarak Tribüne katılmaktadır .. Bilgin Olsun..
evet tarkanın dediği gibi grubumuz calısmalarını askıya almıştır ama tamamen kapatmamıştır...bir kaç kişi 67 dernekledir yine 1 2 tanesi yiğido genclıkdedir grubumuz kimliğinden tamamen uzaklaşmıştır...(ayrıca grup arkadaslarımızdan habersiz gittiğimiz maclarda bile içerde habersiz olarak gelen arkadasları bile cogu faaliyetdeki grupdan fazladır...)
Bu arada yine söyleyim serhan abi bizi cılgınları yiğido gencliğin temsilcisi değildir hiçbir zaman da olmamıştır..
yiğidolar oluşumuna gelincede ilk basta güzel bir sey yapıcaklarını sanıyordum ama galiba buda olmuyacak en azından ben ve arkadaslarımıza samimi olarak gelmiyor...bu olusumda olduklarını belirten arkadasların yazış biçimi birden fazla kişi yerine bunu 1 kişinin yazdığını düşünüyoruz...
ayrıca siteden çekiliyoruz daha msj konu acmıyacağız diyip neden hala sitede varlık gösterip hala laf salatası yapıyorlar anlamış değilim...bugun bunu yapan yarın haydi bütün gruplar birleştiğinde hepsıne samimi olacagı ne malumdur ???
beni arayan yusufa da söyledim önce varlık gosterin calısma yapın ondan sonra reklamınızı yapın...
yazdıklarınızla değil yaptıklarınızla gündeme gelin
(yiğidolar patentinin üstünde yazanları buraya yazmış birisi onun resmini çek at da tam anlayalım dogrumudur değilmidir...atamıyorsan cek resmini at bana ben koyum senin yerine)
EyüphanAydın 19.05.2008, 19:58 Birlikten Kuvvet Doğar..!!
Bir Elin Nesi Var..İki Elin Sesi Var.
Bizim İçinde En Hayırlısı Buydu.
İnşallah Çok İyi Anlaşılır Ve Tek Çatı Altında Birleşilir.
Akıncılar Haber 20.05.2008, 17:19 evrak no: 2008-G-83136
adres bilgileri :
BİZ BUNLARI YÖNETİMDEN GİZLEMEDİK Mİ SİZLERDEN GİZLEYELİM.
YİĞİDOLAR®
++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
yeniceri_can 22.05.2008, 12:25 bakalım görelim haziran 14.
bide sitede hani daha birşey yazılmayacaktı .?
bakalım görelim haziran 14.
bide sitede hani daha birşey yazılmayacaktı .?
onları diyen bize göre kolpa insanlardır.salla gitsin dengeyi yakalayalım yeterki.ayrıt edin artık.sitede S.KUTLU - Akıncılar Haber adlı üyeliklere danışın konuları.bizde bazı kişilere inanmakla hata ettik.saklayacakta değiliz.konuyu dengede tutalım lütfen.arkadaşınıza tel. ile dönülecektir.sivasa yaklaşımımız aynen ilk baştaki gibi devam ediyor.istanbuldaki olaylar sizleri ilgilendirmez.gerekenler yapıldığı için ortalığı karıştıranlarda var.utanmadan aramıza bile köstebek sokmuşlar.köstebek türkiyede laf taşıyan anlamındadır.anlatmak istediğimiz budur.işi akışına bırakalım diyorum...bunlar sivasta olmaz.bozulmuş istanbul çünkü.
2008-09 sezonu ile tek gruplu ortama geçişe destek veren;
Tesislerdeki buluşmaya her grubumuzdan 2'şer kişi katılacak ve o gün büyük ölçüde belirtilen sezonun Sivas'taki ilk maçında tek gruplu düzen başlayacaktır..
Katılımcıların gruplar arasında lider sınıfında olmaları ezici bir üstünlükle tribünlerimizin beklenen tek gruplu ortama geçiş yapacağı anlamında düşünülebilir.Ancak bu çok büyük bir proje olduğu için eşitliğin sağlanması için her nerede olursa olsun Sivassporlu kardeşlerimizin destekleri bu düşüncelerin gerçekleşmesine ilaç olacaktır.Bunu hatırlatmak istedik.Bizlere tatlı yorumlarınızla lütfen güç verin.Bizde buralardan hazırız bu işe gardaş diye seslenin.Bu Sivas merkezdeki yiğidoların değil herkezin grubudur.
BU İŞİ BİTİRECEĞİZ.
Avrupa maçları nedeni ile sezona erken başlanılacaktır.Tarihte değişiklik olursa katılımcılara haber verilecektir.Oynarsa 1 gün fark oynar.Sivassporun çalışma proğramı netlik kazanacaktır kısa sürede.C.tesi tatil günü olmadığından bu tarih büyük ölçüde geçerlidir.
YİĞİDOLAR GRUBU
AVRUPA MAÇLARI NEDENİ İDMANLARA ERKEN BAŞLANICAK DEMİŞTİK.9-10 HAZİRANDA BAŞLAYACAK SSPOR İDMANLARA.SİTEDE HABERLER BÖLÜMÜNDEDE YER ALMAKTADIR.BELİRTTİĞİMİZ TARİHTE ORDAYIZ.YERİ VE ZAMANI GELİNCE BUNUDA DEMİŞTİK DİYECEĞİZ....
evet tarkanın dediği gibi grubumuz calısmalarını askıya almıştır ama tamamen kapatmamıştır...bir kaç kişi 67 dernekledir yine 1 2 tanesi yiğido genclıkdedir grubumuz kimliğinden tamamen uzaklaşmıştır...(ayrıca grup arkadaslarımızdan habersiz gittiğimiz maclarda bile içerde habersiz olarak gelen arkadasları bile cogu faaliyetdeki grupdan fazladır...)
Bu arada yine söyleyim serhan abi bizi cılgınları yiğido gencliğin temsilcisi değildir hiçbir zaman da olmamıştır..
yiğidolar oluşumuna gelincede ilk basta güzel bir sey yapıcaklarını sanıyordum ama galiba buda olmuyacak en azından ben ve arkadaslarımıza samimi olarak gelmiyor...bu olusumda olduklarını belirten arkadasların yazış biçimi birden fazla kişi yerine bunu 1 kişinin yazdığını düşünüyoruz...
ayrıca siteden çekiliyoruz daha msj konu acmıyacağız diyip neden hala sitede varlık gösterip hala laf salatası yapıyorlar anlamış değilim...bugun bunu yapan yarın haydi bütün gruplar birleştiğinde hepsıne samimi olacagı ne malumdur ???
beni arayan yusufa da söyledim önce varlık gosterin calısma yapın ondan sonra reklamınızı yapın...
yazdıklarınızla değil yaptıklarınızla gündeme gelin
(yiğidolar patentinin üstünde yazanları buraya yazmış birisi onun resmini çek at da tam anlayalım dogrumudur değilmidir...atamıyorsan cek resmini at bana ben koyum senin yerine)
gardaş yazın takip edilmiştir.şimdi istediğin yapılacaktır.özel mesajla anlamlı bir şekilde bilgi alacaksın.araştırmalarını buraya yansıtırsan sevinirim.sen konuştuğun kişiye bak.burada diğer konuşanlarda bizlerin tanıdığı kişiler ama bir öyle bir böyleler.temizlik yapıldığı için aramızda yediremiyorlar.sanada diyeyim ki işi akışına bırak.dengete tutmaya bak kendi açından.
mesaj şimdi geliyor sana...
yigidomustafa58 22.05.2008, 13:31 gerçekten çok sevindim tek ses olacağımıza bravo...
gerçekten çok sevindim tek ses olacağımıza bravo...
İNANMAYIN DİĞER TARAFTAKİ KONUYA.YARISI PALAVRA.BURAYA BAKIN.İYİ OYNUYORLAR BİZİMLE AMA SON GÜLMEMEİZE SAYILI GÜNLER KALDI.
AYRICA MUSTAFA GARDAŞ SAĞOL.
FB MAÇINDA ALT GRUP AKINCILARLA BERABERMİSSİN EYVALLAH.
HATIRLATTI ARKADAŞLAR.VİDEO İÇİNDE SAĞOL...
akifeker 22.05.2008, 20:06 S.KUTLU ABİ
SİVASSPOR İÇİN YAPTIĞIN ZAHMETLER İÇİN SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN BU KONUDA TEK BI ÇATI ALTINDA TOPLANMALIYIZ
S.KUTLU ABİ
SİVASSPOR İÇİN YAPTIĞIN ZAHMETLER İÇİN SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN BU KONUDA TEK BI ÇATI ALTINDA TOPLANMALIYIZ
TEŞEKKÜRLER GARDAŞIM.MARMARA BÖLGESİNİ AKINCILARA EMANET ETTİK.BAK YENİ SEZONDA ALT GRUBUMUZA.TIPKI 2007 YILINDAKİ GİBİ.GERÇİ BAZI MAÇLARDA SAYI DÜŞÜKTÜ AMA OLSUN.BU SEFER FARKLI OLACAK.BU ÇALIŞMAMIZDA TÜRKİYEYE YAYILABİLMEK İÇİNDİR.YİĞİDOLAR DAMGASINI ADIYLA VURACAK BİKERE.
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.05.2008, 20:20 gelir görür tanır benim görüşüm tanışır gider saygılar birde merak ettiğim konu ne biliyormusunuz arkadaşlar bu konuyu açan s kutlu arkadaşımızın ardından destekliyorum diyen ve diğeri kim acaba aynı kişidir diyorum saygılar herkesi her zaman sivasa beklerim
gelir görür tanır benim görüşüm tanışır gider saygılar birde merak ettiğim konu ne biliyormusunuz arkadaşlar bu konuyu açan s kutlu arkadaşımızın ardından destekliyorum diyen ve diğeri kim acaba aynı kişidir diyorum saygılar herkesi her zaman sivasa beklerim
ARADAN ÇEKİL ANKARA.TANIŞMAK İSTİYORSAN KÖYÜME GELİNCE TANIŞIRIZ.KÖYÜMÜN ÖZLEMİ İLE TUTUSUYORUM ZATEN.BİZ DESTEKLİYORUZ BU OLUŞUMU BAŞLATANI.1967 DERNEKTİR VE RESMİİDİR.DURUŞUYLA ÖRNEK OLMALIDIR.SÖZ KONUSU SİVİL HAYAT VEYA İNTERNET ORTAMI.FARK ETMEZ.
TANIŞMA TEKLİFİNİ KABUL EDİYORUM.ÖZELİME TELİNİ YOLLAYABİLİRSİN.TEŞEKKÜR EDERİM MÜTAVAZİ YAKLAŞIMINDAN ÖTÜRÜ.
FB VE GS MAÇLARINDA TANIŞANLAR BİLİR AYRICA NASIL ŞAHIS OLDUĞUMU.
ÇAYLAR SENDEN HABERİN OLSUN.
YUKARDAKİ YAKLAŞIMIMIDA ESPİRİ OLARAK FARZET.ABİCİĞİM.
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.05.2008, 20:33 telimi mesaj olar gönderiyorum bir tanışalım bakalım mesaj kutunu oku
telimi mesaj olar gönderiyorum bir tanışalım bakalım mesaj kutunu oku
BU ŞEKİLDE YAKLAŞIM EN DOĞRU YAKLAŞIMDIR.
KUTLARIM.İYİ AKŞAMLAR.
üçyıldız58 22.05.2008, 20:54 gel hadi bekliyom çok kabadayısın sen senin gibi görmedim bu yaşıma kadar gel Organize sanayi bölgesi AKTES ısı sanyi.Kangallılar de gösterirler sanayide gel bekliyom sabırsızlıkla
slm olcay kardeşim nasılsın deyim önce ben seni siteden takip ediyorum ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun siteden ama çok samimi dostuzz aynı zamanda meslektaşız aynı zamandaa KANGALLIYIZ hemşeriyiz ikimizindee kötü birr huyu varrr odaa sivasspor hastalığıı senelerdirki takii çocukluğumuzdan beri bu karaa sevdaya tutuldukk gidiyoruzz.
ölenee kadardaa gidecekkk bizz bazılarıı gibi sivassporu bedava bir bilet bir etiket birr isimm diyee sevmedikk yeri geldii olcay akkuş AKTESS çekini senedini ödemedi sivassporaa yardımm etti ama bunu bir reklam amacı yapmadı.
bizz sivassporu karşılıksızz sevdikk.
bendee karşıyımm gruplaraa hemdee hepsineee amaa güçlüü birr grubaa karşııı değilimmm yanlızz o güçlü birr grupdaa yönetimdenn bilet alıpp biletleri karaborsadaa satanlarrr olmayacakk kendii üçbeşş eş dost çevresinee biletlerii peşkeş çekenlerr olmayacakk öncee bu grup bir taraftar grubu kuracak liseleree kadarr inecekk her liseden bir önder her orta okuldan bir önder seçecek gençleri sivasspor sevgisiyle büyütecekk
bazı arkadaşlarr sitedenn üçbeş bedava biletinn kavgasınaa düşmüşşş benimm bu arkadaşlaraa birr kaç sözümm varr cebindee bilet parası olmayıpda stadaa giremeyenn kişilerr varkennn cebinde parasıı olupdaa esnaflıkk yapıpdaa birr bedavaa biletinn kavgasınıı yapanlaraaa yazıklarr olsunn ayrıcaa kendilerini trübünn lideri amigo diyee tanıtıpp galatasaray maçındaa karaborsaa bilett satan kişileree yazıklarrr olsunnn onlarr kendileriniiii çokk çokk iyii biliyorrr.
olcayy kardeşimm sanaa tavsiyemm senn etiketii kimliği olann birisinn böylee kavgalarr sanaa yakışmazz aslındaa hepimizz sivassporuu seviyoruzzz.
yanlızz sivas hastalığını yenemiyoruzz üç beş kişi bir araya gelip güçlü bir oluşumm yapamıyoruzz.
seneyee güçlü bir taraftarr grubuu olarakk girmekk içinn herkess egolorunaa yensinnn bunaa büyükk birr ihtiyaççç varrr buu yazdıklarımadaa kimsee alınmasınn.
merkez_emre 22.05.2008, 21:08 gardaş yazın takip edilmiştir.şimdi istediğin yapılacaktır.özel mesajla anlamlı bir şekilde bilgi alacaksın.araştırmalarını buraya yansıtırsan sevinirim.sen konuştuğun kişiye bak.burada diğer konuşanlarda bizlerin tanıdığı kişiler ama bir öyle bir böyleler.temizlik yapıldığı için aramızda yediremiyorlar.sanada diyeyim ki işi akışına bırak.dengete tutmaya bak kendi açından.
mesaj şimdi geliyor sana...
evet arastırdım gordum size ait oldugunu buyuk oranda da kanaat getirdim ama dediğim gibi icraat yapılmadan biz buyuz biz sunu yapıcaz denmesine karsı oldum hep once calısma yapılması gerektiği kanaatindeyim...sözümüz sözdür Allah mani keder vermezse gelicem...güvencimiz olusdugu takdirde de arkadaslarla konusurum güzel bir olusum olabilir..
dediğim gibi dogru insanlarla saglam ve dürüst bir grup olusum oldugunda ben ve benmle olanlarla katılırım...ama hiçkimse öne cıkmak veya kendı menfaatini düşündüğü taktirde isterse çarşı olan karşıyım :)
Akıncılar Haber 22.05.2008, 21:46 evet arastırdım gordum size ait oldugunu buyuk oranda da kanaat getirdim ama dediğim gibi icraat yapılmadan biz buyuz biz sunu yapıcaz denmesine karsı oldum hep once calısma yapılması gerektiği kanaatindeyim...sözümüz sözdür Allah mani keder vermezse gelicem...güvencimiz olusdugu takdirde de arkadaslarla konusurum güzel bir olusum olabilir..
dediğim gibi dogru insanlarla saglam ve dürüst bir grup olusum oldugunda ben ve benmle olanlarla katılırım...ama hiçkimse öne cıkmak veya kendı menfaatini düşündüğü taktirde isterse çarşı olan karşıyım :)
emre önce sivasspora emanetini vereceğiz.biz bu işi onlar için yaptık.bütün dünyayada hem gazetelerimizden hemde tv lerimizden duyuracağız.Grup çalışmasına gelince.kabul edenlerle bu işe başlanır.diğer türlü ilanı kulüp edecek.benim tek grubum YİĞİDOLAR diyecek.şimdi araya başka insanlar girebilir.ve hatta yönetime bunlara inanmada diyebilirler.biz hizmetin kralını sivasspor için yaptık ve dediğimiz gibide emaneti teslim edeceğiz.sanki kötü birşey yaptık.iş evrağa kanuna yasaya bakar.adam gibi yaptık adam gibi gelip teslim edeceğiz ve sivas için yönetimden tek grup çalışmasına destek vermesini isteyeceğiz.ayrıva belirtirim ki bize hayır denilseydi tesislere gidilmez di.
AYRIVCA EMRE İSMİ GEÇEN ARKADAŞIMIZ HİÇ SEVİLMİYOR.BUNUDA ÇÖZDÜK.HAREKETİMİZİ ONA GÖRE YAPACAĞIZ:)
AYRICA İNTERNET KAFEMDEN SÜREKLİ GİRİLDİĞİ İÇİN HERKEZİ AYNI SANIYORLAR.AMA RECEP YÜKSELLER ORHAN PUAR 'LAR VE HATTA LİSELİ GRUPLARDAN OLMAK İSTEYEN BİR KAÇ ARKADAŞ GÖRECEĞİ KİŞİLERİ GÖRDÜ.HEMDE MAÇLARDA VE CANLI OLARAK.O KALABALIKTA BİR KİŞİMİ İDİ:D ŞİMDİ KOPYALANDINIZ DERLER.BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ.BAHSEDİLEN MADDELERİ YÖNETİMİMİZE UYGULATIP 1000 KİŞİYE EKMEK KAPISI HALİNE GETİRECEĞİZ.İNSANLARIMIZ VE KULÜP KAZANACAK.BUDA ZOR BİRŞEY DEĞİL.HATTA YİĞİDOLAR MAĞAZASI HEMEN AÇILMALIDIR BASKIMIZI KOYACAĞIZ.OLMASSADA 2009 ZA İNŞALLAH.SENDE HİZMETLERİ OKUMUSSUNDUR VEYA ARAŞTIRMISSINDIR.YAPILACAK ONLAR.
BİZE VE KULÜBE AİT.DÜZELTEYİM YAZINI EMRE.HATTA HERKEZİN.
AYRICA BİZ AYDA YILDA BİR OLURSAK SİVASTA OLURUZ.BİZİM İŞİMİZ ALT GRUPLARIMIZA BAKMAK.YAPACAKSA SİVAS YAPACAK BU İŞLERİ.BAKALIM TARAFTARLIK NEREYE KADAR.NE GRUPLAR GELDİ GEÇTİ.ANCAK HAYIRLI BİR İŞE OLAN TEPKİYE BAK.ONLAR GELİRKEN VE GİDERKEN SES YOK.
50 KİŞİYLEDE MAÇ İZLENECEĞİNİ SANMIYORUM.SUŞEHRİNDEN DE 3 OTOBÜS KALKMA OLASILIĞI VARDIR.KONUŞULUR ZAMANI GELİNCE.MERKEZİNDEN TABİKİ.
Akıncılar Haber 22.05.2008, 22:18 slm olcay kardeşim nasılsın deyim önce ben seni siteden takip ediyorum ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun siteden ama çok samimi dostuzz aynı zamanda meslektaşız aynı zamandaa KANGALLIYIZ hemşeriyiz ikimizindee kötü birr huyu varrr odaa sivasspor hastalığıı senelerdirki takii çocukluğumuzdan beri bu karaa sevdaya tutuldukk gidiyoruzz.
ölenee kadardaa gidecekkk bizz bazılarıı gibi sivassporu bedava bir bilet bir etiket birr isimm diyee sevmedikk yeri geldii olcay akkuş AKTESS çekini senedini ödemedi sivassporaa yardımm etti ama bunu bir reklam amacı yapmadı.
bizz sivassporu karşılıksızz sevdikk.
bendee karşıyımm gruplaraa hemdee hepsineee amaa güçlüü birr grubaa karşııı değilimmm yanlızz o güçlü birr grupdaa yönetimdenn bilet alıpp biletleri karaborsadaa satanlarrr olmayacakk kendii üçbeşş eş dost çevresinee biletlerii peşkeş çekenlerr olmayacakk öncee bu grup bir taraftar grubu kuracak liseleree kadarr inecekk her liseden bir önder her orta okuldan bir önder seçecek gençleri sivasspor sevgisiyle büyütecekk
bazı arkadaşlarr sitedenn üçbeş bedava biletinn kavgasınaa düşmüşşş benimm bu arkadaşlaraa birr kaç sözümm varr cebindee bilet parası olmayıpda stadaa giremeyenn kişilerr varkennn cebinde parasıı olupdaa esnaflıkk yapıpdaa birr bedavaa biletinn kavgasınıı yapanlaraaa yazıklarr olsunn ayrıcaa kendilerini trübünn lideri amigo diyee tanıtıpp galatasaray maçındaa karaborsaa bilett satan kişileree yazıklarrr olsunnn onlarr kendileriniiii çokk çokk iyii biliyorrr.
olcayy kardeşimm sanaa tavsiyemm senn etiketii kimliği olann birisinn böylee kavgalarr sanaa yakışmazz aslındaa hepimizz sivassporuu seviyoruzzz.
yanlızz sivas hastalığını yenemiyoruzz üç beş kişi bir araya gelip güçlü bir oluşumm yapamıyoruzz.
seneyee güçlü bir taraftarr grubuu olarakk girmekk içinn herkess egolorunaa yensinnn bunaa büyükk birr ihtiyaççç varrr buu yazdıklarımadaa kimsee alınmasınn.
YAZDIKLARININ HEPSİ DOĞRUDUR.GS MAÇINDA AMCAM BİLETİ 40-50 KİŞİLİK BİR TOPLULUĞUN ARASINDAN ÇIKAN BİRİNDEN ALMIŞ.VE SENDE BU TÜR OLAYLARI GÖRMÜŞSÜN.SÖYLEDİĞİN İÇİN SAĞOL.
TÜRKİYEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMİYORUZ.İKİNCİSİNİ YAPIYORUZ.
İLKİ GERÇEKLEŞTİRENLERDEN DE DEĞİLİZ.SADECE AYNI DÜZENDEYİZ.
ULTRASLAN GRUBU: ALT GRUPLARI VAR.HELL,KARŞI,MECİDİYEKÖY GİBİ V.S....HATTA ÜRÜNLERİNİ KULÜP SATIYOR.KULÜP KAZANIYOR.UFAK DEFEKTE ANLAŞMALARI VAR.HARAMDAN UZAK DURUYORLAR.
YİĞİDOLAR: 2 ALT GRUBU VAR.MALLARI GEÇ HERŞEYİ VAR.BUNLARIDA KULÜP YAPACAK VE KAZANACAK.UFAK DEFEK ANLAŞMASI OLACAK.AMA HARAMDAN UZAK DURACAK.
YA DİĞER OLUŞUMLAR: YOL KULÜBÜ BAK İŞİNE.
AMACIMIZ LAYLOYLOM TRİBÜN OLUŞTURMAK DEĞİL.TEK TRİBÜN TEK GRUP OLUŞTURMAKTIR.İSME SAYGISIZLIK YAPANI BUNDAN SONRA SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİZ.HATTA BU İŞLERİ GERÇEKCİ YOLDAN HALLEDENLEREDE SAYGISIZLIK YAPANLARI SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİZ.
BİRŞEY YAPMAK İSTEDİĞİMİZ İÇİN KONUŞUYORUZ DUYURUYORUZ.İP ADRESİNİZE DİKKAT EDİN.MARKAMIZA BİR DAHA KÖTÜLEYİCİ YAZI GELMESİN.AYRICA SİVASSPORUNDA MARKASIDIR.YAPILAN HİZMETLERİ İYİ ANLAYIN.BİZ SİVASSPOR İÇİN YAPIYORUZ.TEK GRUP OLUŞTURMAK SUÇSA VE İNSANLARIN BU İSTEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK SUÇSA SÖLEYİNDE BİLELİM.DEVLET HE DEMİŞ YA.BİR MARKAYIZ;)
HERKEZE HAYIRLI AKŞAMLAR.
BEN ÇIKAR VE UYUMAYA GİDER.
merkez_emre 22.05.2008, 23:58 heyt be bütün dünya haberdar olucak
1000 kişiye ekmek kapısı olucak
sadece susehrinden 3 otobus kalkıcak
bir de ultraslanla kıyaslamıssınız kendınızı
ne diyelim çarşı marşı tarih olur boyle giderse
:)
izmirligardaş58 23.05.2008, 00:24 2008-09 sezonu ile tek gruplu ortama geçişe destek veren;
BU İŞİ BİTİRECEĞİZ.
YİĞİDOLAR GRUBU
değerli krdşm inşallah başarı sağlarsınz olumlu geçer tek grup trübün olur inşallah tek grup trübününüzew bende iştirak etcem temmuzun ilk haftası sivasa geliom ilk intertotomaçında bende sizlerle çoşcam haykırcam tabi benide aranıza alırsanız ayrıca bizde izmirli yiğidolar olarak seneye yeni bi oluşuma girmeyi düşünüyoz en azından yakın deplasmanlara gidersek süper olur ama tek grup trübünü temmuzda görmeyi heyecanla bekliyoum
“Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde”
Yasal boşluktan yararlanarak isim hakkının alınmış olması o ismin marka olduğunu ve ismi kullanma hakını elde edenenin büyük bir projesi olduğunu göstermez. Yiğidolar ismi deyimleşmiş ve Sivaslıların genelini kapsayan özel isimdir. Bu ismin hakkı da, kullanımı da Sivaslılara aittir. Tescil meselesi halen ülkemizde tam manası ile oturmadı ve herhangi şikayet olmadıkça herkes istediği ismin hakkını alabilir. Parayı verin Ahmet, Mehmet gibi özel isimlerin dahi hakkını alın. İsim hakkını almanız size büyük bir üstünlük ve ivme kazandırmaz. Gözle görülür işler yapmak ve taraftarın desteğini arkanıza almanız gerekir. Bunu yapabilmek için de önce dürüst davranmak ve bu işi gönüllü yapmak lazım, daha çok grup kurulur, daha çok haklar alınır.
Atalarımız Eşek ölürse semeri kalır, insan ölürse eseri kalır demişler. İnşaallah eser bırakanları da buradan anabiliriz.
|