Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas transferi düşünüyor..
Durumlar netleşecek
Geçtiğimiz sezon ligde sergilediği performansla herkesin beğenisini toplayan Sivasspor’da, takımda kalacak ve gidecek futbolcular bugün yapılacak kritik toplantı sonrasında belirlenecek. Kırmızı-Beyazlı yönetim ve teknik direktör Bülent Uygun’un gerçekleştireceği toplantıda başta Mehmet Yıldız olmak üzere pek çok oyuncunun durumu netlik kazanacak. Kritik toplantıda, yurt içinden ve yurt dışından bir çok kulübün transfer listesinde olan Mehmet Yıldız’ın bonservisi belirlenecek.
‘Kadroyu bozmayacağız’
Teknik direktör Bülent Uygun, kadroyu fazla bozmak istemediklerini ancak alternatif oyunculara yöneleceklerini belirterek, “Geçtiğimiz sezon dar bir kadro ile mücadele ettik. Sakatlıklar da oldukça belimizi büktü. Önümüzdeki yıl aynı sorunları yaşamak istemiyoruz” diye konuştu. Öte yandan Süper Lig’i genel averaja bakılarak Beşiktaş’ın önünde bitirmeleri gerektiğini iddia eden Sivasspor yönetimi, konuyu TFF’nin ardından, FIFA’ya veya CAS’a taşımaya hazırlanıyor.
Yiğido çalışıyor
Sivasspor'da yönetim, teknik heyet ile toplanarak, transferin rotasını çizecek.
19.5.2008
Durumlar netleşecek
Geçtiğimiz sezon ligde sergilediği performansla herkesin beğenisini toplayan Sivasspor’da, takımda kalacak ve gidecek futbolcular bugün yapılacak kritik toplantı sonrasında belirlenecek. Kırmızı-Beyazlı yönetim ve teknik direktör Bülent Uygun’un gerçekleştireceği toplantıda başta Mehmet Yıldız olmak üzere pek çok oyuncunun durumu netlik kazanacak. Kritik toplantıda, yurt içinden ve yurt dışından bir çok kulübün transfer listesinde olan Mehmet Yıldız’ın bonservisi belirlenecek.
‘Kadroyu bozmayacağız’
Teknik direktör Bülent Uygun, kadroyu fazla bozmak istemediklerini ancak alternatif oyunculara yöneleceklerini belirterek, “Geçtiğimiz sezon dar bir kadro ile mücadele ettik. Sakatlıklar da oldukça belimizi büktü. Önümüzdeki yıl aynı sorunları yaşamak istemiyoruz” diye konuştu. Öte yandan Süper Lig’i genel averaja bakılarak Beşiktaş’ın önünde bitirmeleri gerektiğini iddia eden Sivasspor yönetimi, konuyu TFF’nin ardından, FIFA’ya veya CAS’a taşımaya hazırlanıyor.
Kaynak:Fanatik Gazetesi
İnşş sivasspora faydalı bi transfer olur...
furkancfc 19.05.2008, 16:43 inş sivasspor'a yararlı transferler yapılır.GERÇİ BÜLENT HOCA İŞİNİ BİLİR.
OLCAY_58_AKKUS 19.05.2008, 16:48 inş sivasspor'a yararlı transferler yapılır.GERÇİ BÜLENT HOCA İŞİNİ BİLİR.
ezbere konuşmayalım lütfen.Bülent hoca çok iyi hoca kimse bir şey demez ama malesef transferlerde bu başarıyı tam anlamı ile yakalayamadık.Bunda maddi kaynak ta etkili.Ama mesela örnek vereyim Ömer kaplan,Mahmut hanefi,Gurbanov,Emre Efe bu adamlar yeni alındı ama bir kaç maç dışında kimse göremedi bunları madem oynamayacaklardı niye alındı diye sorarım ben hele ki bu sene bu sakatlıklar çokken oynamadılarsa daha da oynamazlar o zman niye alındı demi.Bülent hoca malesef transferler de hata yapıyor yapmasa iyi olur ama yapıyor.
inş sivasspor'a yararlı transferler yapılır.GERÇİ BÜLENT HOCA İŞİNİ BİLİR.
Bülent hoca iişini bilir ama gelen oyuncunun oynaması qerekk..
Az ve öz gereksiz yere takıma adam doldurup para harcamaya gerek yok.Gerçekten uzun yıllar takıma birşey verebilcek adamlar gerek...İnşallah hayırlısı olur..
Az ve öz gereksiz yere takıma adam doldurup para harcamaya gerek yok.Gerçekten uzun yıllar takıma birşey verebilcek adamlar gerek...İnşallah hayırlısı olur..
Bencede zaten maddi durumumuz ortada ona qore transfer yapılması qerek
XXCakir58 19.05.2008, 17:12 düsünsünlerde ama bize faydali olacak kisileri alsinlar. Insallah alinacak oyuncular bize faydali olur. Önemli olan zaten bu, gerisi mühim degil
Bülent Hoca İyi düşünsün oynuyacak sivası kaldırabilecek oyuncular alsın
abdullah58 19.05.2008, 18:20 ezbere konuşmayalım lütfen.Bülent hoca çok iyi hoca kimse bir şey demez ama malesef transferlerde bu başarıyı tam anlamı ile yakalayamadık.Bunda maddi kaynak ta etkili.Ama mesela örnek vereyim Ömer kaplan,Mahmut hanefi,Gurbanov,Emre Efe bu adamlar yeni alındı ama bir kaç maç dışında kimse göremedi bunları madem oynamayacaklardı niye alındı diye sorarım ben hele ki bu sene bu sakatlıklar çokken oynamadılarsa daha da oynamazlar o zman niye alındı demi.Bülent hoca malesef transferler de hata yapıyor yapmasa iyi olur ama yapıyor.
GARDAS ZATEN BU FOTBOLCULAR ALINDIGINDA BEN HEMEN TEPKIMI KOYMUSTUM
NE GEREGI VARDI KADROYA GIRMIYECEKLERI BELLIYDI
ÖMER KAPLAN BURSADA NE YAPMISKI
MAHMUT HANEFI 2 LIGDEN BILE KOVULDU
EMRE MALATYADA HANGI MACI KURTARMIS
GURBANOV???? HER ZAMAN SORUYORUM BU ADAMI NEDEN OYNATMIYORUZ
HEMIDE BÜLENT HOCANIN ULUSAL KANALLARDA OYUNCUM YOK DIYE KONUSTUGU ZAMANLAR BILE ADAM KADROYA GIREMIYOR
tanju_58 19.05.2008, 18:21 V.Manisaspordan Selçuk İnan ve Nizamettin Çalışkanı en kısa sürede kadroya katmak lazım.Bildiğim kadarıyla düşen takımlarda futbolcular serbest kalabiliyor.
V.Manisaspordan Selçuk İnan ve Nizamettin Çalışkanı en kısa sürede kadroya katmak lazım.Bildiğim kadarıyla düşen takımlarda futbolcular serbest kalabiliyor.
Serbest Kalamiyor..
Oyle Olsaydi Suan TUm Futbolculari gitmisti
ilker_8787 19.05.2008, 18:49 Mehmet Yıldız için 5 milyon euro verirlerse 1 dakika bile beklemeden satmalıyız.O 5 milyon euronun küçük bir kısmıyla eminim bize gerekli transferleri bülent hoca gerçekleştirecektir.Paranın geri kalan kısmıyla da tesisleşme için gerekli yatırımların yapılacağını umuyorum
Tesisleşme sayesinde de sivassporun sırtı bir daha yere gelmez
Mehmet Yıldız için 5 milyon euro verirlerse 1 dakika bile beklemeden satmalıyız.O 5 milyon euronun küçük bir kısmıyla eminim bize gerekli transferleri bülent hoca gerçekleştirecektir.Paranın geri kalan kısmıyla da tesisleşme için gerekli yatırımların yapılacağını umuyorum
Tesisleşme sayesinde de sivassporun sırtı bir daha yere gelmez
mehmet yıldız qibisini bulabilcek mi acaba qelen qideni aratırr..
|