Orijinalini görmek için tıklayınız : liseli Sivassporlular (fotolar)
MustafaParlak 19.05.2008, 18:04 http://img528.imageshack.us/img528/386/eeeefh9.png
Dikkat Edin Tepmesin :D
http://img261.imageshack.us/img261/8919/svs156pm6.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/3401/svs157dy6.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/2756/svs158oz2.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/2600/svs159zg1.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/4483/svs160zd6.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/5341/1000570eu4.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/2363/1000572ra0.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/7375/1000567pj2.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/1310/1000568ra6.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/7936/1000566yd6.jpgbunuda
http://img261.imageshack.us/img261/8237/1000569rk2.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/9872/1000571zj2.jpg
MustafaParlak 19.05.2008, 18:07 DEVAMI GELİYOR .
MustafaParlak 19.05.2008, 18:10 http://img261.imageshack.us/img261/6756/1000576zq7.jpg
PRoFeSSioNaL 19.05.2008, 18:12 Beyler Herkeze Tesekkur Ediyorum Aranızda Olmak Guzel Bi Duyguydu .Boğada Yoktum ama Olsun Boğada Sivaslı oldu :D
MustafaParlak 19.05.2008, 18:15 İnşallah begenirsiniz...! bütün kadıköyü gezdik bayraklarla
bize destek veren bütün yigidolara teşekkür eder gelmeyenlerinde bu güzel günü kaçırdıgını söylemek isterim...!inşallah bu buluşmaların devamı gelicek tabi yigidoların katılımlarıyla...![/B]
KÖYLÜM_58 19.05.2008, 18:23 sivas için kum tanecikleri kadar başlayan dayanışma şimdi bir çöl fırtınasına dönüşmeli buda işte böyle gençlerin bir araya gelerek sivas ve sivasspor için ne yapabiliriz diye fikir üretmeleriyle olur hadi genç yigidolar bugün 5 kişi yarın 15 olur gayret sivassporun adını dünyaya çok kısa zamanda duyuralım.
BU YIL GÖNÜLLERİN ŞAPIYONU OLDUK SENEYE TÜRKİYENİN ŞAPIYONU OLARAK GÖRMEK DİLEGİMİZ.
velibircan 19.05.2008, 18:25 görüntülerde de görüldüğü gibi katılım az....bugün 10 kişi'dir Yarın 30 ondan sonra 50 oluruz koskoca istanbulda 50 liseli bulamazmıyız ondan sonra dahada geniş kitlelere hitap ediceğimize inanıyorumm...
1.organizasyon hayırlı olsun
Akıncılar Haber 19.05.2008, 18:31 hayırlı uğurlu olsun.bu bir başlangıçtır.allah yanınızda olsun.
aslında liseli çok var.
sinan-58 19.05.2008, 18:32 hayırlı uğurlu olsun tanıtım daha iyi yapılsaydı daha çok kişi katılabilirdi
altuntas58 19.05.2008, 18:35 Helal olsun size istanbuldaki liseli gencler hedefe doğru ilerliyorsunuz sizi kutlarım calışmalarınızda başarılar dilerim
MustafaParlak 19.05.2008, 18:53 mütiş oldu gelen yigidolara sevgilerimizle...!(eyüphanın resmi yokk:D)
yigidomustafa58 19.05.2008, 19:00 vallahi katılım azdı ama olsun yine de iyi bir başlangıç oldu bizim için..
58memo58 19.05.2008, 19:04 Cok güzel fotolar kardesim eline saglik tsk ederim. Bende olsam orda araniza katilmak isterdim. Devamini bekleriz.
PRoFeSSioNaL 19.05.2008, 19:06 Beyler Yeni 1 Toplantı İcin Tarih Ve Zaman Belirleyelim..
MustafaParlak 19.05.2008, 19:13 Beyler Yeni 1 Toplantı İcin Tarih Ve Zaman Belirleyelim..
bismillah de bi:Dbu hız bu ömre yetmez kalbim var benim:Ddaha erken bidahaki toplantı yaz tatilinde olur:)
yigidomustafa58 19.05.2008, 19:15 Beyler Yeni 1 Toplantı İcin Tarih Ve Zaman Belirleyelim..
gerçekten iyi olur 3-4 hafta önceden kararlaştıralım
Davullarla,zurnalarla gelelim organizasyonlara...
PRoFeSSioNaL 19.05.2008, 19:16 Sakin Olun :) Organizasyonumuz Gerseklesecek
FatihCan 19.05.2008, 19:18 çok güzel resimler emeğinize sağlık yüreğinize sağlık sivaSspor için azda olsanız toplanmışsınız.. inş.. ilerleyten zamanlarda daha kalabalık olursunuz.
başarılarınızın devamını dilerim.
MustafaParlak 19.05.2008, 19:20 Sakin Olun :) Organizasyonumuz Gerseklesecek
olucak ama erken(zaralı_sansar) bi gelsin:d
PRoFeSSioNaL 19.05.2008, 19:21 çok güzel resimler emeğinize sağlık yüreğinize sağlık sivaSspor için azda olsanız toplanmışsınız.. inş.. ilerleyten zamanlarda daha kalabalık olursunuz.
başarılarınızın devamını dilerim.
Eyw . Basarılar Devam Edicek Şüpheniz Olmasın..
merkez_emre 19.05.2008, 19:27 güzel olmuş bulusmanız sımdı gelen 7 kişi heralde obur bulusmaya herkes 1 kişi getirse 15 onlarda 1 kişi getirse 30 yavas yavas buyur herkes istekli olursa...
hadi bakiyim amcalarımıza istanbuldaki maclarda yer bırakmayın :D
EyüphanAydın 19.05.2008, 19:44 Gerçekten Çok Güzel Bir Günde.
Orda Olmak Gurur Vericiydi.
Şunuda Belirtmek İstiyorum.
Sözd Değil Özde Sivaslıyızz
yigidomustafa58 19.05.2008, 19:44 güzel olmuş bulusmanız sımdı gelen 7 kişi heralde obur bulusmaya herkes 1 kişi getirse 15 onlarda 1 kişi getirse 30 yavas yavas buyur herkes istekli olursa...
hadi bakiyim amcalarımıza istanbuldaki maclarda yer bırakmayın :D
İNŞALLAH EMRE KARDEŞİM NE DİYELİMM...
EyüphanAydın 19.05.2008, 20:10 http://img261.imageshack.us/img261/8919/svs156pm6.jpg
Bir Ara Boganın Üstüne Çıktık.
Bir Anda Herkez Toplandı Başımıza
Fotograflar,Videolar Herkezin İlgi Odağı Olduk.
Sahilden Giderken Destekleyenler Çok Oldu.
Herkeze Teşekkür Ederiz..
Ortadakide Benim Ha :D
yigidomustafa58 19.05.2008, 20:24 http://img261.imageshack.us/img261/8919/svs156pm6.jpg
ne hava atıyon Eyüphan soldaki de benim :D
EyüphanAydın 19.05.2008, 20:30 http://img376.imageshack.us/img376/7710/1000580kr8.jpg
Şu Resmimide Siteye Koymadın Ya Mustafa :D
Öyle Olsun
SivasLady 19.05.2008, 20:31 bulusmaya katilan herkesi kutlarim
resimler icinde tskler :)
bize gercek taraftar lazim
az olsun öz olsun
gelenlerin ayagina saglik
insallah daha nice güzel bulusmalara
MustafaParlak 19.05.2008, 20:33 http://img261.imageshack.us/img261/8919/svs156pm6.jpg
sagdakide bnm hava atma eyüp zaten resimde iki mustafanın arasında kalmışın...:Ddikkat et ddilek tut:D:(
MustafaParlak 19.05.2008, 21:39 resimlerde süper olmuş yeni farkettim:D:D:D:D:D
EyüphanAydın 19.05.2008, 22:06 Ve...3.000 Mesaj'ı Bizim Konumuza Yazıyorum.
Gerçekten Bir Tesadüf'le Başladı Kadiköye Gidiş.
Sabah 10.30'dan Evden Çıktım.
Otobüste Çok Sevinçliydim.
Bu Kadar Güzel Geçiceğini Tahmin Etmedim.
Erkenden Uyandık,Heyacanlıydık.
1,5 Saat Dolaştım.Ama Kimse Yok.
Saat Oldu 12.20 Yine Kimse Yok...!!!
EyüphanAydın Bekliye Bekliye Ağaç Oldu.
12.30'derken Uzaktan Kırmızılı Kimi Görsem...Aha Bizimkiler..:)
Diyordum.
İlk YiğidoMustafa58 Gördüm.
Tanıştık Konuştuk.
Aradan 30 Dk Geçti.
Uzaktan Sivasspor Forması Işıl Işıl Parlıyordu.
Bir Baktimki,Uzun Boyuyla ' Mustafa Parlak ':)
Parlak Gibi Parladı.
Sevindim.
Ondan Sonra Tabiki o Güzelim Resimler Çıktı Ortaya.
Gerçekten Çok Güzel Bir Gündü Bize Göre.
Hiç Değilse 1 Günümüzü Sivasspor İçin Harcadık.
Boşa Gitmedi.
Gelen Kişilere Teşekkürler
MustafaParlak 19.05.2008, 22:34 Ve...3.000 Mesaj'ı Bizim Konumuza Yazıyorum.
Gerçekten Bir Tesadüf'le Başladı Kadiköye Gidiş.
Sabah 10.30'dan Evden Çıktım.
Otobüste Çok Sevinçliydim.
Bu Kadar Güzel Geçiceğini Tahmin Etmedim.
Erkenden Uyandık,Heyacanlıydık.
1,5 Saat Dolaştım.Ama Kimse Yok.
Saat Oldu 12.20 Yine Kimse Yok...!!!
EyüphanAydın Bekliye Bekliye Ağaç Oldu.
12.30'derken Uzaktan Kırmızılı Kimi Görsem...Aha Bizimkiler..:)
Diyordum.
İlk YiğidoMustafa58 Gördüm.
Tanıştık Konuştuk.
Aradan 30 Dk Geçti.
Uzaktan Sivasspor Forması Işıl Işıl Parlıyordu.
Bir Baktimki,Uzun Boyuyla ' Mustafa Parlak ':)
Parlak Gibi Parladı.
Sevindim.
Ondan Sonra Tabiki o Güzelim Resimler Çıktı Ortaya.
Gerçekten Çok Güzel Bir Gündü Bize Göre.
Hiç Değilse 1 Günümüzü Sivasspor İçin Harcadık.
Boşa Gitmedi.
Gelen Kişilere Teşekkürler
KARDEŞİM ÖNCELİKLE BU 3000. YAZINDAN DOLAYI SENİ KUTLUYORUM.BENİM İÇİNDE GÜZEL BİR GÜNDÜ...!BÜYÜKLERİMİZİN DESTEKLERİYLE GENÇLERİMİZİN KATKILARIYLA Bİ BULUŞMA YAPTIK.BULUŞMADA BİR GÜN ÖNCE YAPTIGIM TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SİVASSPORUN YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN ABİMİZ MUSTAFA SÜS BENDEN KONUYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI TABİ BU BENİ HEYCANLANDIRMIŞTI.SABAH OLDU EYÜP KARDEŞİMİZİN O GÜZEL NURLU MSNNİ HERZAMANKİ GİBİ YİNE AÇIKTI.SON ANTREMANI YAPTIK VE YOLA ÇIKTIK.BU ARADA ÇOK ACI BİR OLAY OLDU SİVASSPORUN ÖZENE BEZENE ALDIGIM ORJİNAL ATKISI OTOBÜSTE KALDI.KADIKÖYE KUZENİM VE 2 ARKADAŞLA GİTTİM.BİZİ YİGİDOMUSTAFA58 ADLI KARDEŞİMİZ KARŞILADI.BALONA YAKLAŞTIKÇA EYÜP KARDEŞİMİZİN SİYAH GÖMLEGİNİ GÖRDÜM TABİ FORMA YOK ÜSTÜNDE BEN DELİRDİM NASIL FORMAN OLMAZ DİYE AMA YATIŞTIRDILAR...!YİGİDOMUSTAFA 58 ADLI ARKADAŞIMIZ GETİRDİGİ BAYRAGI AÇTIK VE DİGER KARDEŞLERİMİZİN GELMESİNİ BEKLEDİK BİZİ EN ÇOK BEKLETEN BURAK(PROFESSİONEL)ARKADAŞIMIZ DI BEKLEMEK GÜZELDİ HEPİMİZ ALEV ALEV YANIYORDUK MEMLEKET AŞKIYLA KİMSENİN YÜZÜ ASIK DEGİLDİ BİRBİRİMİZİ İLK DEFA GÖRMEMİZE KARŞIN ÇOK SICAKTIK ESPRİLER ARDI ARDINA GELİYORDU.KİMSE YÜZÜNÜ ASMIYORDU EYÜP BİRBİR ESPRİLERİ PATLATARAK BİZİ GÜLMEKTEN GEÇİRDİ..!TABİ İLGİNÇ FİKİRLERDE ORTAYA ATILDI MESELA ALİ ARKADAŞIMIZIN DENİZE GİTME FİKRİNE SICAK BAKMIŞTIK.FORMA TEMİNATI GİBİ DEGİŞİK KONULARDA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK.BAZI BÜYÜKLERİMİZİN BİZE KATILAMAMASI BİZİ ÜZDÜ AMA YÜREKLERİNİ HERZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK.KADIKÖYÜ TURLADIKDA TURLADIK ATATÜRK VE BOGA HEYKELLERİNİ SİVASSPORLU YAPARAK NEŞEMİZE NEŞE KATTIK. AYRILIK VAKTİ GELMEDEN İSKELEDE BİR ÇAY BAHÇESİNDE OTURDUK. OSMAN ABİ(GÜNAY)BİZİ TELEFONLA ARIYARAK BİLGİ ALDI.İÇECEKLERİMİZİ İÇTİKTEN SONRA AYRILDIK.GELEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.ARAMIZDA BULUNAMAYAN OSMAN ABİ VELİ ABİ VE NİCELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.SİVASSPOR İÇİN HERZAMAN ELELEYİZ
EyüphanAydın 19.05.2008, 23:05 KARDEŞİM ÖNCELİKLE BU 3000. YAZINDAN DOLAYI SENİ KUTLUYORUM.BENİM İÇİNDE GÜZEL BİR GÜNDÜ...!BÜYÜKLERİMİZİN DESTEKLERİYLE GENÇLERİMİZİN KATKILARIYLA Bİ BULUŞMA YAPTIK.BULUŞMADA BİR GÜN ÖNCE YAPTIGIM TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SİVASSPORUN YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN ABİMİZ MUSTAFA SÜS BENDEN KONUYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI TABİ BU BENİ HEYCANLANDIRMIŞTI.SABAH OLDU EYÜP KARDEŞİMİZİN O GÜZEL NURLU MSNNİ HERZAMANKİ GİBİ YİNE AÇIKTI.SON ANTREMANI YAPTIK VE YOLA ÇIKTIK.BU ARADA ÇOK ACI BİR OLAY OLDU SİVASSPORUN ÖZENE BEZENE ALDIGIM ORJİNAL ATKISI OTOBÜSTE KALDI.KADIKÖYE KUZENİM VE 2 ARKADAŞLA GİTTİM.BİZİ YİGİDOMUSTAFA58 ADLI KARDEŞİMİZ KARŞILADI.BALONA YAKLAŞTIKÇA EYÜP KARDEŞİMİZİN SİYAH GÖMLEGİNİ GÖRDÜM TABİ FORMA YOK ÜSTÜNDE BEN DELİRDİM NASIL FORMAN OLMAZ DİYE AMA YATIŞTIRDILAR...!YİGİDOMUSTAFA 58 ADLI ARKADAŞIMIZ GETİRDİGİ BAYRAGI AÇTIK VE DİGER KARDEŞLERİMİZİN GELMESİNİ BEKLEDİK BİZİ EN ÇOK BEKLETEN BURAK(PROFESSİONEL)ARKADAŞIMIZ DI BEKLEMEK GÜZELDİ HEPİMİZ ALEV ALEV YANIYORDUK MEMLEKET AŞKIYLA KİMSENİN YÜZÜ ASIK DEGİLDİ BİRBİRİMİZİ İLK DEFA GÖRMEMİZE KARŞIN ÇOK SICAKTIK ESPRİLER ARDI ARDINA GELİYORDU.KİMSE YÜZÜNÜ ASMIYORDU EYÜP BİRBİR ESPRİLERİ PATLATARAK BİZİ GÜLMEKTEN GEÇİRDİ..!TABİ İLGİNÇ FİKİRLERDE ORTAYA ATILDI MESELA ALİ ARKADAŞIMIZIN DENİZE GİTME FİKRİNE SICAK BAKMIŞTIK.FORMA TEMİNATI GİBİ DEGİŞİK KONULARDA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK.BAZI BÜYÜKLERİMİZİN BİZE KATILAMAMASI BİZİ ÜZDÜ AMA YÜREKLERİNİ HERZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK.KADIKÖYÜ TURLADIKDA TURLADIK ATATÜRK VE BOGA HEYKELLERİNİ SİVASSPORLU YAPARAK NEŞEMİZE NEŞE KATTIK. AYRILIK VAKTİ GELMEDEN İSKELEDE BİR ÇAY BAHÇESİNDE OTURDUK. OSMAN ABİ(GÜNAY)BİZİ TELEFONLA ARIYARAK BİLGİ ALDI.İÇECEKLERİMİZİ İÇTİKTEN SONRA AYRILDIK.GELEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.ARAMIZDA BULUNAMAYAN OSMAN ABİ VELİ ABİ VE NİCELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.SİVASSPOR İÇİN HERZAMAN ELELEYİZ
Kardeşim Herşeyi Annatmış...
Gerek Yok Anlatmaya
Saol Mustafa Kardeşim
Gelen arkadaşlarımızın ayağına sağlık,
Bu hevesin, bu enerjinin ilerleyen günlerde kişi sayısıyla birlikte artarak devam edeceğinden şüphem yok.
Bu toplantıda yanınızda olmasamda birdahakine inş katılacağım.
Emre'ninde dediği gibi her toplantıda sayı ikiye katlanarak gidecektir.
sivaslı-elif 20.05.2008, 00:31 çok güzel olmuş zoru başardınız helal olsun...
istanbuldaki SİVAS'LI gençlerin yükselen sesi olacaksınız(inşallah).!!!
umarım sayınız artar
herşey gönlünüzce ve en güzeli olsun ...
EyüphanAydın 20.05.2008, 00:34 çok güzel olmuş zoru başardınız helal olsun...
istanbuldaki SİVAS'LI gençlerin yükselen sesi olacaksınız(inşallah).!!!
umarım sayınız artar
herşey gönlünüzce ve en güzeli olsun ...
Teşekkür Ederiz.
Sizleride Bekleriz.
Sivasspor Hepimizin.
Herşey Bizim Elimizde.
Sivasspor Bizimle Güzel.
Tek ' Erkek ' Olarak Anılmak İstemiyoruz.
Siz Değerli 'Yiğideleride ' Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız
sivaslı-elif 20.05.2008, 00:40 Teşekkür Ederiz.
Sizleride Bekleriz.
Sivasspor Hepimizin.
Herşey Bizim Elimizde.
Sivasspor Bizimle Güzel.
Tek ' Erkek ' Olarak Anılmak İstemiyoruz.
Siz Değerli 'Yiğideleride ' Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız
tabiikide bnde çok isterim bir sivas, sivasspor hastası olarak ama sonuçta sivaslıyız kızlar erkekler kadar özgür olamıo:)
yinedende kısmet inşallah
Genc yaslarina ragmen bu kardeslerimizin bu girisimciligi takdire sayan:)
Gercekten de buyuk bir alkisi hakettiler..
Birlikten kuvvet dogar cumlesi her zaman mantigimiz olmadlidir Sivaslilar olarak;)
Tesekkurler katilan herkese. Umuyorum bir dahakine daha kalabalik olursunuz..
Bir dahaki bulusma icin bir organizasyon yapsaniz dah guzel olur.
Ne bileyim sinemaya mi gidersiniz hali saha maci mi yaparsiniz orasina siz karar verin de , bu sekil oldugunda katilim da fazla olur..
Selamlar liseli Yigidolara..:)
Istanbuldaki maclarda biletlerinizi erkenden alin da yasli haciemmilere yer kalmasin :D
EyüphanAydın 20.05.2008, 00:54 Genc yaslarina ragmen bu kardeslerimizin bu girisimciligi takdire sayan:)
Gercekten de buyuk bir alkisi hakettiler..
Birlikten kuvvet dogar cumlesi her zaman mantigimiz olmadlidir Sivaslilar olarak;)
Tesekkurler katilan herkese. Umuyorum bir dahakine daha kalabalik olursunuz..
Bir dahaki bulusma icin bir organizasyon yapsaniz dah guzel olur.
Ne bileyim sinemaya mi gidersiniz hali saha maci mi yaparsiniz orasina siz karar verin de , bu sekil oldugunda katilim da fazla olur..
Selamlar liseli Yigidolara..:)
Istanbuldaki maclarda biletlerinizi erkenden alin da yasli haciemmilere yer kalmasin :D
Abicim Bu Güzel Konuşmanın Üstüne Bir 'EyüphanAydın' Klasik Konuşması İyi Gider..:)
Gerçekten Ben Bu Liseli Yiğidoların Olayını Sivasspor.Com'a Benzetiyorum.
Şimdi Nerden Çıktı Diceksiniz. :D
Biraz Sabredin Dinleyin..
Biliyoruzki Her Forum Sitesinin İlk Kurulduğunda Fazla Üyesi Olmaz.
Bizim Bu Liseli Yiğidolarda Böyle.
Ben Bugun Gelenleri Bile Çok Görüyorum.
Sonuçta Kimse Kimseyi Tanımıyor,Adlarını Bilmiyor.
Bugun 5 OLuruz,Yarın 10,Öbürsü Gün 20,30,10,1000'ler Gelir.
Herşeyi Zamana Bırakmak Gerekir.
Bakın Sivasspor.Com Kurulalı 7 Sene Geçti.
7 Sene Önce Çok Az Üyesi Vardı.
Şimdi 40.000'i Geçti.
Ben Her Zaman Şuna İnanırım ' Sabrın Sonu Selamettir'
MustafaParlak 20.05.2008, 01:01 Abicim Bu Güzel Konuşmanın Üstüne Bir 'EyüphanAydın' Klasik Konuşması İyi Gider..:)
Gerçekten Ben Bu Liseli Yiğidoların Olayını Sivasspor.Com'a Benzetiyorum.
Şimdi Nerden Çıktı Diceksiniz. :D
Biraz Sabredin Dinleyin..
Biliyoruzki Her Forum Sitesinin İlk Kurulduğunda Fazla Üyesi Olmaz.
Bizim Bu Liseli Yiğidolarda Böyle.
Ben Bugun Gelenleri Bile Çok Görüyorum.
Sonuçta Kimse Kimseyi Tanımıyor,Adlarını Bilmiyor.
Bugun 5 OLuruz,Yarın 10,Öbürsü Gün 20,30,10,1000'ler Gelir.
Herşeyi Zamana Bırakmak Gerekir.
Bakın Sivasspor.Com Kurulalı 7 Sene Geçti.
7 Sene Önce Çok Az Üyesi Vardı.
Şimdi 40.000'i Geçti.
Ben Her Zaman Şuna İnanırım ' Sabrın Sonu Selamettir'
heyt bhe gece gece içim açıldı.yürü eyüp (osman abi eyüp senin yerine göz dikmiş öle dio)
helal olsun size istanbullu liseli yiğidolar azim hırs birlik her güzelliği beraberinde getirir inşallah bu yolda dahada büyürsünüz namımızı dahada duyurursunuz tek temennim hepinize bu yolda başarılar dilerim. çayırağzılı yiğido.
RüStü ElmaS 20.05.2008, 01:06 Bu güzel organizeyi ve yazılanları görünce gerçekten çok duygulandım ve çok hoşuma gitti. Heyecanınız adeta fotoğraflara ve yazılarınıza yansımış.
Bu heyecanı orada bu şekilde yaşamak çok güzel duygu olsa gerek.
Bu genç arkadaşlarımı canı gönülden kutluyor ve devamını diliyorum.
Biz Sivasspor.com olarak sizleri hep destekleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Yeterki sizin çalışmalarınız birlik beraberlik içerisinde Sivas ve Sivasspor için olsun.
Sayınız her geçen gün katlanacağına tüm kalbimle inanıyorum.
Tekrardan sizleri kutluyorum.
mdc641245 20.05.2008, 01:11 bende ordakılerdendım:D super geçtı yanlız katılım azdı sorun deıl gıttıkçe artar maksat gönuller bır olsun:!
heyt bhe gece gece içim açıldı.yürü eyüp (osman abi eyüp senin yerine göz dikmiş öle dio)
Hayırdır Mustafa neye göz dikmiş :D
Vakit geç olmadan Eyüp'ün ayağını kaydıralim hemen :D :D
EyüphanAydın 20.05.2008, 01:49 Hayırdır Mustafa neye göz dikmiş :D
Vakit geç olmadan Eyüp'ün ayağını kaydıralim hemen :D :D
Abi Dur Ne OLur :D
Zaten Sitede Beni En Çok Banlayan Sendin :D:D:D
Neyse,Abi Yaşımız Daha Ufak.Etme Eyleme.
Daha uzun Zaman Var :rolleyes:
EyüphanAydın 20.05.2008, 01:50 http://img528.imageshack.us/img528/386/eeeefh9.png
Buda Gelenlerin İsimleri Sitedeki İsimleri
Geri Kalanlar'da Sivaslı Ancak Misafirlerimiz
velibircan 20.05.2008, 01:50 günay abi bu mustafa ile eyüb'den korkulur..zzaten aynı köylüler :D
bu arada abi yarıın özelden bişi konuşalım müsaid olursan
iyi geceelr
EyüphanAydın 20.05.2008, 01:57 günay abi bu mustafa ile eyüb'den korkulur..zzaten aynı köylüler :D
iyi geceelr
Hop Hop..Ne Özeli Sivasspor.Com Özel Yok :rolleyes:
Ne Söyliceksen Burda Söyle :D
Bizim Hakkımızda Konuşma :D Ha..Sölimde
Neyse Fazla Konuşmim Osman Abi Siteden Atcak Valla :D
Bi Bahane Arıyor Baksana :)
Bi Koltuğuna Göz Koyduk Diye Bu Kadarda Olmazki ? :confused::D
MustafaParlak 20.05.2008, 02:00 Hop Hop..Ne Özeli Sivasspor.Com Özel Yok :rolleyes:
Ne Söyliceksen Burda Söyle :D
Bizim Hakkımızda Konuşma :D Ha..Sölimde
Neyse Fazla Konuşmim Osman Abi Siteden Atcak Valla :D
Bi Bahane Arıyor Baksana :)
Bi Koltuğuna Göz Koyduk Diye Bu Kadarda Olmazki ? :confused::D
abi eyüpten kork ben bişh yapmam adam koltuguna göz dikmiş günay abinin koltugu dio başka birşey demiyor valla bende korkuyorum bundan davulcumuz olcak eyüp (davulcu bilo)
sivaslı-elif 20.05.2008, 02:01 yiğidolar dikkat kızlar ayaklanmaya başladı msjlar gelio bizde yiğideler olarak toplanalım die:)
MustafaParlak 20.05.2008, 02:05 yiğidolar dikkat kızlar ayaklanmaya başladı msjlar gelio bizde yiğideler olarak toplanalım die:)
toplanın artık bi siz kaldınız toplanında sizide stadlarda görelim
mütiş olcak valla artık tribünler erkekler kızlar şenlik var bu sezon:D:D:D:D:D:D
sivaslı-elif 20.05.2008, 02:07 toplanın artık bi siz kaldınız toplanında sizide stadlarda görelim
mütiş olcak valla artık tribünler erkekler kızlar şenlik var bu sezon:D:D:D:D:D:D
bncede kızlar toplansın artık :)
bn gelmesemde olur bnm zaten arkadaşlarımın çoğu sivaslı
ayın 8.de de piknik var tüm sivaslılarla buluşuyom:)
yiğidolar dikkat kızlar ayaklanmaya başladı msjlar gelio bizde yiğideler olarak toplanalım die:)
Bencede Ksıkandık şimdi Bizde Yapak yaffs bizim onlardn neyimiz eksik:D
yigidomustafa58 20.05.2008, 15:16 vay vay Mustafa,Eyüphan iyice doldurmuşsunuz konuyu olum daha dün bana dediniz Mustafa sen değil bırakta konuya bakanlar yazsın mesaj diye :D
bu arada Sivaslı Bayanlarında artık İstanbul da toplanması gerekir...
bi de ne zaman yapıyoruz 2.buluşmamızı :D
BİZDE YAPICAZ BEKLEYİN AZ KALDI...:D
MustafaParlak 20.05.2008, 15:36 vay vay Mustafa,Eyüphan iyice doldurmuşsunuz konuyu olum daha dün bana dediniz Mustafa sen değil bırakta konuya bakanlar yazsın mesaj diye :D
bu arada Sivaslı Bayanlarında artık İstanbul da toplanması gerekir...
bi de ne zaman yapıyoruz 2.buluşmamızı :D
daha dur gardaş zamanla açıklanıcak 2.buluşma
yigidomustafa58 20.05.2008, 16:01 daha dur gardaş zamanla açıklanıcak 2.buluşma
eyvallah her zaman tam destek oluruz...
EyüphanAydın 20.05.2008, 16:07 Olmaz Olmaz Olmaz...(!)
İki Mustafa Hemen Ortalığı Dağıtmış..:)
Gardaşlar Bi Durun Daha Dün Yaptık.
Biraz Sitede Yankı Yapalım.
Ondan Sonra Gerisi Gelicektir.
Abi Dur Ne OLur :D
Zaten Sitede Beni En Çok Banlayan Sendin :D:D:D
Neyse,Abi Yaşımız Daha Ufak.Etme Eyleme.
Daha uzun Zaman Var :rolleyes:
Yok canım, onlar uyarı içindi ama anlaşılan pek uyarı olmamış :D Dahada hırs yapıp yerime göz dikmişsin :D
Neyse bir dahaki toplantıda bir aksilik olmazsa yanınızdayım bakalım ne olacak :D
günay abi bu mustafa ile eyüb'den korkulur..zzaten aynı köylüler :D
iyi geceelr
Yok yok onları korkutalım :D Bende bir köylümü yanıma alırım denk oluruz :D
Bugün nete giremedim, yarın öğleden sonra konuşalım...
abi eyüpten kork ben bişh yapmam adam koltuguna göz dikmiş günay abinin koltugu dio başka birşey demiyor valla bende korkuyorum bundan davulcumuz olcak eyüp (davulcu bilo)
Eyüp'e birisi söylesin Günay abisi koltukta oturmuyor, plastik sandalyesi var :D o koltuk diye heves ediyordur yanlış bilgi olmasın :D
sivaslı-elif 21.05.2008, 00:50 :rolleyes:Bencede Ksıkandık şimdi Bizde Yapak yaffs bizim onlardn neyimiz eksik:D
yapacaah dedikyagııı hem onlarınki neymiş bizim kidaha iice olucah:rolleyes:
XXCakir58 21.05.2008, 02:35 resimler icin sagol. Devamlari insallah, insallah böyle organizazyonlar devamli olur
yeniceri_can 22.05.2008, 12:34 görüntülerde de görüldüğü gibi katılım az....bugün 10 kişi'dir Yarın 30 ondan sonra 50 oluruz koskoca istanbulda 50 liseli bulamazmıyız ondan sonra dahada geniş kitlelere hitap ediceğimize inanıyorumm...
1.organizasyon hayırlı olsun
veli kuru kalabalığa dikkat.
misal deplasmana gidiyoruz dendiğinde gelmeyen şurda sunu yapacaz dediğinde katılmayacak adamlara dikkat.
Aslında liseliler olarak sınırlandırmasanız iyi olur ama hadi hayırlısı
GLoBe-Y-Gençlik 22.05.2008, 12:56 BASARILAR DILERIZ TUM DESTEKLIYENLERI SAYGILAR
EyüphanAydın 31.05.2008, 14:42 Katılımlar Tüm Hızıyla Sürüyor İnşallah En Yakın Zamanda
Maçlarda Karşınızdayız :D
:rolleyes:
yapacaah dedikyagııı hem onlarınki neymiş bizim kidaha iice olucah:rolleyes:
:D yapalımda qorsunler:D Kıskancaklar valla::rolleyes::rolleyes:
GLoBe-Y-Gençlik 05.06.2008, 13:24 gençlik basarılar dılerıziz szlere gönülden
MustafaParlak 12.06.2008, 18:17 BUGÜNLERDE BİRADHA YAŞAMSA KEŞKE...!
|