Orijinalini görmek için tıklayınız : YASIR SIVASSPORDA KALDI !
Sivasspor’da geçtiğimiz sezon sakatlığından dolayı neredeyse hiç forma şansı bulamayan Yasir Elmacı takımıyla anlaştı!..
Yasir’le kulübü dün görüşmüşler ancak aradaki 150-200 milyarlık farktan dolayı anlaşma sağlayamamışlardı. Ancak Yasir bugün yaptığı açıklamada “Sivasspor camiası bana uzun sakatlığım boyunca çok destek oldu. Bu insanları kıramam” diyerek istediği ücrette indirim yaptı ve Sivasspor’da kalmaya karar verdi.
Kaynak : MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
tugrulist 19.05.2008, 18:23 Bu sene şampiyon görelim sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi
Korkutmaz bizleri musalla taşı
Ölümüne seviyoruz biz SİVAS'I
tanju_58 19.05.2008, 18:34 İnşallah diğer oyuncularımızıda bırakmayız.bakın kayseri okadar ısrara rağmen futbolcularını bırakmıyorlar.
altuntas58 19.05.2008, 18:38 Yasir bizim çok önemli futbolcularımızdan birisi anlaşmaları iki taraf içinde iyi olmuş hayırlı olsun
MustafaParlak 19.05.2008, 18:43 valla süper oldu seni sewiyoruz yasir gökhanda geldi tam oldu
ilker_8787 19.05.2008, 18:47 İyi bir haber.Vefalı bir oyuncuymuş tebrikler.
kadir0911 19.05.2008, 19:02 hayirlisi..................... .......................
yigidomustafa58 19.05.2008, 19:08 Yasir Elmacı sakatlandı diye göndermemize gerek yok...
Divriği58- 19.05.2008, 19:14 şimdi yasir gidiyo sayfasında 5 gundur yasırı savunuyorum herkes vefasız dıyo sıvası satttı dıyo gorsunler vefasızı ıdda edıyorum seneye yasır bu takımın vazgecılmezı olacak
Del Piero 19.05.2008, 19:16 bize böyle delikanlı adam lazım adam gibi adam lazım....
valla ben bu habere çok sevindim.... iyi kaldın yasir :)
yigido_furkan 19.05.2008, 19:17 bnde oyuncu olarak sevıyorum savasan bır oyuncu parada anlasamadı ayrılıyo dıyınce kızmıstım ama sımdı affettım:)
sivaslitaner58 19.05.2008, 19:26 mutluyuz iyi ki kalmisin yeni sezona sana ihtiyacimiz var
GokhanTurna 19.05.2008, 19:52 Bu sene şampiyon görelim sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi
Korkutmaz bizleri musalla taşı
Ölümüne seviyoruz biz SİVAS'I
Çarşının Marşını Kullanmıyalım Lütfen!!:D
EyüphanAydın 19.05.2008, 19:57 Gerçekten Çok Sevindim.
Gidicek Haberini Duyunca Şaşırdım.
Belki İçimizde Bir His Vardı,Yasir Hep Gönlümüzde Diye,
Gerçektende Öyle oLdu.
Bu Sene Sakatlıktan Dolayı Fazla Oynayamadı.
İnşallah Önümüzdeki Sezon Sivasspor İle Parlar Yine
üçyıldız58 19.05.2008, 20:43 sonunda doğru kararı verdi bu takımdan birçok oyuncu gitti durumları perişan bunun en son örneği anderson kimse sivasspordan büyük değildirr
taş yerindee ağırdır yasire hayırlı uğurlu olsun diyoruz.
birde bir uyarımız varr lütfen konyaspor maçlarında birazz dikkatli olsun
Arkadaşlar yasir konyasporla anlaşmış!!!http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&ssec=futbol&isec=5011
alem_halil 19.05.2008, 21:18 buneya doğru bi haber veren yokmu buda ne değerli topçu olmuş eğer giderse formasını satmış demektir inş sivasspor için herşey hayırlı olur..
B.DUMANLI 19.05.2008, 21:22 GITSEYDIDE FARKETMEZDI CÜNKI YASIR ESKI YASIR DEGIL.
zaralı19 19.05.2008, 21:24 kalması çok iyi olmuş sivassporu uefada lazım öyle adamlar
yerliturkuaz 19.05.2008, 22:06 şimdi yasir gidiyo sayfasında 5 gundur yasırı savunuyorum herkes vefasız dıyo sıvası satttı dıyo gorsunler vefasızı ıdda edıyorum seneye yasır bu takımın vazgecılmezı olacak
Ben her zaman yasiri sevdim gerek oynadığı oyunu gerekse yiğidoluğuyla o bize çok büyük güç katacak eminim önümüzdeki sezon milli takıma kadar gidecektir...
akilladi sonunda , sakatken parasini aliyordu bir yarari olmadi birde gitmek istiyor .
Yasir akillan biraz
ademgoze 19.05.2008, 22:49 Konyaspor Yasir İle Anlaştı
Konyaspor Kulubu Sivassporun Bonservisi elinde olan ve sakatlıkdan tamamen kurtulan Yasir İle anlaştı
http://www.konyadaspor.com/spor/haberresim/konyasporyasirleanlasti.JPG
Konyaspor bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı Sivassporda fazla forma şansı bulamayan ve sakatlıktan tamamen kurtulan Yasir Elmacı ile Anlaştı.
Konyaspor da gözler 22 Mayıs perşembe günü yapılacak olan olağan üstü genel kurulu çevrilmişken Konyaspor dış transferde boş durmuyor.
Mevcut yönetimde Konyaspor ikinci Başkanlığı ve Futbol şube sorumluluğunu üstlenen ve 22 Mayıs Perşembe günü yapılacak olağan üstü genel kurulda başkanlık için ismi geçen Bahattin Karapınar Konyaspor alt yapısında futbola başlayan ve 3 sezondur Sivassopr forması giyen bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebi ile fazla forma şansı bulamayan ve Bonservisi elinde bulunan Yasir ELMACI ile prensipte anlaştı.
helal be yasir yanlış yapmadın üç kuruşa satmadın bizi inşallah yine eski formuna dönersin yasire yakışanı yaparsın zararın neresinden dönersen kardır
Konyaspor Yasir İle Anlaştı
Konyaspor Kulubu Sivassporun Bonservisi elinde olan ve sakatlıkdan tamamen kurtulan Yasir İle anlaştı
http://www.konyadaspor.com/spor/haberresim/konyasporyasirleanlasti.JPG
Konyaspor bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı Sivassporda fazla forma şansı bulamayan ve sakatlıktan tamamen kurtulan Yasir Elmacı ile Anlaştı.
Konyaspor da gözler 22 Mayıs perşembe günü yapılacak olan olağan üstü genel kurulu çevrilmişken Konyaspor dış transferde boş durmuyor.
Mevcut yönetimde Konyaspor ikinci Başkanlığı ve Futbol şube sorumluluğunu üstlenen ve 22 Mayıs Perşembe günü yapılacak olağan üstü genel kurulda başkanlık için ismi geçen Bahattin Karapınar Konyaspor alt yapısında futbola başlayan ve 3 sezondur Sivassopr forması giyen bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebi ile fazla forma şansı bulamayan ve Bonservisi elinde bulunan Yasir ELMACI ile prensipte anlaştı.adem baba ciddimisin sattı bizi yani bizde sevindik forumda yasir kaldı diyordu bu haberin kaynağı nerden aldın abi
|