Orijinalini görmek için tıklayınız : LİSELİ YİĞİDOLAR ELELE
SivasSpor.Com 20.05.2008, 15:50 http://www.sivasspor.com/images/stories/eeeefh9.png
İstanbul'daki "Liseli Yiğidolar" sitemizden yaptıkları "tanışma" çağrılarına cevap aldılar ve bir organizasyon gerçekleştirerek 19 Mayıs Pazartesi Günü Saat 13:00'da toplandılar.
Gurbetteki Sivaslı gençlerde taraftarlık bilincini oluşturabilmek adına başlatılan organizasyon ilk aşamada sadece gençlerin birbirini tanıması gibi olsa da toplantıda tribündeki liseli Sivaslı'lar için çok önemli konular konuşuldu. Lisedeki Yiğidolar'a nasıl Sivassporlu'luk bilinci kazandırılabilir? Yeni bir buluşmada katılım nasıl artırılabilir? İstanbul'da, Sivaslı'ların çok olduğu semtlerdeki liseli Yiğidolar bu oluşumdan nasıl haberdar edilebilir? Gibi konular tartışıldı.
Sivasspor için ve Sivasspor taraftarlığı için bu büyük hamleyi yapan gençleri kutluyoruz.
http://img213.imageshack.us/img213/3561/image020ux1.jpg
SivasSpor.Com Özel Haber
MustafaParlak 20.05.2008, 15:53 BİZDE SİZE BU BÜYÜK DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ. İNŞALLAH KATILIMLARLA BÜYÜYECEGİZ VE DAHA BÜYÜK TOPLULUKLARA HİTAP EDECEGİZ İYİKİ VARSINIZ SİVASSPOR.COM SİTE YÖNETİMİ...!:)
PRoFeSSioNaL 20.05.2008, 15:53 Eyw Sivasspor Adını iStanbulda Yucelteceğiz...
wefendisi 20.05.2008, 15:56 arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum herkese merhaba:D bundan sonra bende sizinleyim yiğido onur
:D
EyüphanAydın 20.05.2008, 15:56 Daha Bunlar Başlangıç.
İnşallah Hedefimiz İstanbul'u Sivaslı Olarak Kuşatmak.
Gerçekten Orda Olmak Gurur Vericiydi.
Sizlerin SivasSpor.Com Ailesinin Desteğini Ensemizde
Hissettiğimiz Takdirde,Böyle Organizasyonlar Hep Olucaktır.
Gerçekten Buradan Sivasspor.Com Ailesine Çok Teşekkür Ederiz
yigidomustafa58 20.05.2008, 15:57 vay vay gerçekten güsel organizasyondu destekleriniz için teşekkürler ...
Hep böyle devam eder inş. daha fazla katılım istiyorz:)
Bizde destek Çıkmayı İstiyoruz.Bunun İçinde Kızlar için bi oluşum planlıyoruz.İnş Katılım yükselir.Yükseldikçe Sivasspor'un adı duyurulur:):)
Bu buluşmayı tertip eden oraya giderek katılan ve buradan gençlerimize destek veren herkese teşekkürler....
OLCAY_58_AKKUS 20.05.2008, 16:23 gelen arkadaşlar sağolsun ama istanbulda 40-50 kişi toplanabilmek bence ayıp bir durum orda en azından şöyle 1500-2000 kişi olmalıydı
MustafaParlak 20.05.2008, 16:26 gelen arkadaşlar sağolsun ama istanbulda 40-50 kişi toplanabilmek bence ayıp bir durum orda en azından şöyle 1500-2000 kişi olmalıydı
İNŞALLAH İKİNCİ BULUŞMADA ABİ....!;)
SivasLady 20.05.2008, 16:28 artik birlik ve beraberlik zamani
ve Istanbul`da bu toplantiyla ilk adimlar atildi
organizede emegi gecen ve katilanlara tesekkürler
önümüzdeki bulusmalarda katilimin artmasini dilerim
bu ilklere öncü olanlarida tebrik ederim
gelen arkadaşlar sağolsun ama istanbulda 40-50 kişi toplanabilmek bence ayıp bir durum orda en azından şöyle 1500-2000 kişi olmalıydı
insallah oda olacak :) bu baslangicti
XXCakir58 20.05.2008, 16:30 Resimler icin sagol. Güzel resimler. Insallah devamli böyle seyler uygulariz. Size büyük destekten dolayi tsk ederiz
gelen arkadaşlar sağolsun ama istanbulda 40-50 kişi toplanabilmek bence ayıp bir durum orda en azından şöyle 1500-2000 kişi olmalıydı
1500-2000 kişi hemen öyle toplanmıyor... Onun 10'da birini toplarsak biz kendimizi başarılı sayalım... Burada her ne kadar Sivaslı'lar kalabalık olsa da herkes işinde gücünde ve ekmek derdinde gelmek gitmek kolay iş değil.... Ama inşaallah dediğin sayıları da bir gün buluruz...
OLCAY_58_AKKUS 20.05.2008, 16:37 İNŞALLAH İKİNCİ BULUŞMADA ABİ....!;)
inşallah inşallah hepimizn temennisi inan.yinede güzel bir iş yaptınız helal size siz öncü oldunuz gerisi gelir
velibircan 20.05.2008, 17:18 valla hi bu yorumlar sitenin desteği arkadaşlarımıza büyük enerji kaynağı oluyor..oluşumda emeği geçen herkese mustafa kardeşim başta olmak üzere teşekkürlerimi sunarım...
şimdi önümüzde pankart işi var onuda %90 ölçüde hallettik..inşallah liseli arkadaşlarımızda ilgi gösteriri istanbuldaki maçlarda hacı amcalara yer bırakmayız :D
MustafaParlak 20.05.2008, 17:24 valla hi bu yorumlar sitenin desteği arkadaşlarımıza büyük enerji kaynağı oluyor..oluşumda emeği geçen herkese mustafa kardeşim başta olmak üzere teşekkürlerimi sunarım...
şimdi önümüzde pankart işi var onuda %90 ölçüde hallettik..inşallah liseli arkadaşlarımızda ilgi gösteriri istanbuldaki maçlarda hacı amcalara yer bırakmayız :D
BENDE SENİN İŞLERİN İÇİN BULUNDUGUN GİRESUNDAN BİZE DESTEK VERDİGİN İÇİN HER KONUDA YARDIMCI OLDUGUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.SENDE ARAMIZA KATILINCA GÜCÜMÜZE GÜC KATICAGIZ İNŞALLAH.BU ARADA PANKART İÇİN MADDİ DESTEK VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN MSNNİMİ EKLESİN.BU SENE İSTANBULDA HACEEMMİLERE BİLET YOK:D:D:D
58Taraftar 20.05.2008, 17:30 hepsini tebrik ederim...cogalmanizi dilerim....toplanip iyi taraftar olun gardaslarim
EyüphanAydın 20.05.2008, 17:48 İnşallah Çok İyi Bir Yankı Yapcaz.
İstanbuldaki TÜm Maçlara,İstanbul'un Çevresinde Olan Tüm Maçlara Gitmeye
Çalışcaz.
Akıncılar Haber 20.05.2008, 17:51 ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
BU İŞLERİ BAŞARACAK GÜCE SAHİPSİNİZ.
ademgoze 20.05.2008, 18:26 helal olsun gençlige böyle devam
mdc641245 20.05.2008, 19:00 destek weren arkadaslara tesekkur ederm:! devamı dıleyıyle
MustafaParlak 20.05.2008, 19:05 destek weren arkadaslara tesekkur ederm:! devamı dıleyıyle
MUSTAFA KARDEŞ BİZİ YALNIZ BIRAKMADIGIN İÇİN BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ...!
mdc641245 20.05.2008, 19:13 MUSTAFA KARDEŞ BİZİ YALNIZ BIRAKMADIGIN İÇİN BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ...!
sorun deıl kardesm her zmn heryerde mustafa olr:D:D
Ertugrul 20.05.2008, 19:16 Liseli gençler İstanbul da ilk buluşmalarını gerçekleştirdi. Ortak
paydamız olan Sivasspor etrafında ki bu ilk buluşmada beyin takımı bir
araya gelmiş oldu. Çok daha güzel organizasyonlar ve ileriki
yıllar için önemli ve büyük bir adım atıldı. Emeği geçenleri kutluyorum.
albina58 20.05.2008, 19:30 İnşallah bu ilk buluşmanız,ileriki süreçte artarak devam eder.Daha geniş kapsamlı,uzun vadede kalıcı dostlukların oluşması ve devamında ise hem önce kendi çevremizde birbirimize hemde ilimiz için hayırlı çalışmalara vesile olur.
EyüphanAydın 20.05.2008, 20:01 Gerçekten Vermiş Olduğunuz Desteklerle Teşekkür Ederiz.
Belki Orada Az Olabilirdik,Ancak Tüm Sivaslıları Temsil Ediyorduk.
Yoldan Geçenler Sahilden Geçenlerin O Alkışlarını Duymak,
Sivasspor'u Gönüllerin Şampiyonu İlani Etmeleri Güzel.
Nitekimde Sayı Belki Az Olabilir,Amaç Birbirimizin Kaynaşmasıydı.
Ve...Öylede Oldu.
Gerçekten Çok İyi Arkadaşlıklar Kurduk.
Bundan Sonraki Toplantılarımızda,Organizasyon larımızda
Daha Çok Kişi,Daha Çok Eğlenceli Geçicektir.
Siz Sivasspor.Com Ailesi Yeterki Desteğinizi Çekmeyin.
Yeterki Sivaslılar Tüm Sivaslılar Desteğini Çekmesin.
Bu Yeni Oluşuma Destek Verin.
Bu Dinamik Gençlerimizi Sevindirelim..:)
Şu Anda Gerçekten Sitede Herkez Destek Veriyor.
Buda Biz ' Liseli Yiğidolar 'iÇok Heyacanlandırıyor.
İnşallah Önümüzdeki Sezonlarda.İstanbul Ve Çevresindeki Tüm Maçlara Gideceğiz.
Tekrar Tekrar SivasSpor.Com Ailesi Bu Oluşumda Büyük Rol Oynadı.
Teşekkürün Fazlasını Sitemiz Hak Etti.
yerliturkuaz 20.05.2008, 20:48 Bunların başlangıç olduğuna inanıyorum ilerde daha büyük katılımlarla daha güzel organizasyonlarla en iyi şekilde Sivasımızın adını duyuracağız....
EyüphanAydın 20.05.2008, 21:30 Ah Ah Resimlere Baktıkça Halen Dün'ü Hatırlıyorum.
Keşke O Gün Geçmeseydi.
İnsan Sevdikleriylşe Olunca Gerçekten Çabuk Geçiyor.
1s2a3m4e5t 20.05.2008, 21:46 merhaba arkadaşlar ben bagcılardan samet sivasspor adına bende elimden geleni yapmak isterim
Fatih Bayrak 20.05.2008, 21:55 Arkadaslar güzel bir baslangic yapmissiniz tebrikler.
insallah bunun devami gelecektir.
1s2a3m4e5t 20.05.2008, 22:02 bana göre biran önce liseli_yigidolar adı altında bi taraftar grubu oluşturulmaya başlanmalı ve bu grup sık sık bir araya gelerek takım için neler yapabileceklerini tartışmalılar internet ortamı dışında
YuNuSPaSa58 21.05.2008, 00:23 arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum herkese merhaba:D bundan sonra bende sizinleyim yiğido onur
:D
Afferin hoş qeLdin Aramıza;) yürü ßee Kim tutar seni:):):)::):):
Helal olsun gençler...
Böyle önemli bir olaya önayak olmak her Babayiğit'in harcı değil,
Sonrasında gurur duyacağınız bir oluşumu başlattınız...
İstanbul'da olup buluşmaya katılan, Giresun'da olup sanki arada yüzlerce km. yokmuş gibi davranan Veli kardeşimi tebrik ediyorum.
Diğerinde inşallah bende olacağım,
Eyüp'le kısa bir görüşmem olacak :D Çok kısa :D :D
ofozturk 21.05.2008, 08:50 hadi bakalım gençler. sivassporun geleceği sizlere emanet. inş daha bilinçli ve organize taraftar profili oluşturursunuz.
özgühertaş 21.05.2008, 11:05 GENÇLERİN İÇİNDE BÖYLE SİVAS AŞKI OLDUGU SÜRECE GELECEKTE DAHA GÜÇLÜ BİR TRİBÜN BİZLERİ BEKLİYOR.HELE HELE BU ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİREN GENÇ ARKADAŞLARIN ÇOĞUNLUĞUNUN GÜHERTAŞLI OLMASI BİZ GÜHERTAŞLILARA AYRI BİR GURUR VERİYOR.GENÇ KARDEŞLERİM MADDİ VE MANEVİ OLARAK HER ZAMAN ARKANIZDA OLDUGUMUZU BİLMENİZİ İSTERİM.
yigidolar06 21.05.2008, 12:46 BAŞKENTTEN İSTANBULA SEVGİLER ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR
EyüphanAydın 21.05.2008, 12:50 Helal olsun gençler...
İstanbul'da olup buluşmaya katılan, Giresun'da olup sanki arada yüzlerce km. yokmuş gibi davranan Veli kardeşimi tebrik ediyorum.
Abi Size Karşı,Büyüklerime Karşı Her Zaman;
Boynum Kıldan İncedir....(!):rolleyes:
İnşallah En Yakın Zamanla Herkezle Tanışcam :)
En Çok Merak Ettiğim Kişilerden Biriside Osman Günay Abimiz.
Belki Bazı İşlerinin Yüzünden Yanımızda Olamadı Emma,
Gerçekten Çok Katkısı Oldu..:)
Tekrar Tekrar SivasSpor.Com Ailesi Bu Oluşumda Emeği Büyük.
Osman Abi Senlede Görüşelim Abi :confused::D
güzel bir oluşumun ilk adımları atılmış
inşallah bir dahaki sefer daha fazla bir ilgi olur
liseli yiğidoları İstanbuldaki tüm maçlarda görmek isteriz
başarılar arkadaşlar
bozkurt187 21.05.2008, 14:44 insalah hep böyle kalir
haydi yigidom al su uefa yi
velibircan 21.05.2008, 17:04 Helal olsun gençler...
Her şey Sivasspor İçin Dedik Ya Abi ;)...
EyüphanAydın 21.05.2008, 17:06 Biz Aslında Ön Plana Çıkmak İstemiyoruz :D
Oraya Gelen Herkez Aynı Katkıyı Sağladı :)
Aslında Ön Plana Çıkmakta Güzel :D:D:D
velibircan 21.05.2008, 17:13 astolistler sonradan çıkar derler ya :D emre abiyide unutmamak lazım saolsun haberi muhteşem yazısı mükemmel edebi kişiliği yazıp teslim etti..
saolasın emre abi...en büyük destekçilerimizden birisi çok şey örencem senden abi :D
merkez_emre 21.05.2008, 17:23 abartma olm ya ne edebiyatı D:
su edebiyatı birde okulda yapsam bütlere kalmamda işte olmuyor :D
velibircan 21.05.2008, 17:28 abartma olm ya ne edebiyatı D:
su edebiyatı birde okulda yapsam bütlere kalmamda işte olmuyor :D
abi sen boşver failun mefailun işlerini senin doğanda var edebiyat :D
abi sen boşver failun mefailun işlerini senin doğanda var edebiyat :D
Ayy Hatırlatma ya Failun mefailun kötü hatıraları var:p
velibircan 21.05.2008, 17:38 Ayy Hatırlatma ya Failun mefailun kötü hatıraları var:p
Biz hala o kötü hatıranın içindeyiz :D
Malesef ama allaha sükür ki o konular bitti:D
MustafaParlak 21.05.2008, 19:40 astolistler sonradan çıkar derler ya :D emre abiyide unutmamak lazım saolsun haberi muhteşem yazısı mükemmel edebi kişiliği yazıp teslim etti..
saolasın emre abi...en büyük destekçilerimizden birisi çok şey örencem senden abi :D
EMRE ABİ SENİN ŞU EDEBİYATIN OLMASA GERÇEKTEN BU İŞİ BAŞARAMAZDIK BİZE DESTEK VEREN BAŞTA GÜNAY ABİ VE EMRE ABİ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ABİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM...!
EyüphanAydın 21.05.2008, 20:37 2.Organizasyona İyi Hazıırlanın Yiğidolar..!!
Çok Büyük Bir Organizasyonun Peşindeyiz.
akifeker 21.05.2008, 22:12 sivas için için her şeye burdan çok tşk ediyruz
ölümüne sivas alayına isyannn
1s2a3m4e5t 21.05.2008, 22:39 inşallah bekliyoruz biran önce toplanmayı
1s2a3m4e5t 21.05.2008, 22:42 arkadaşlar
irtibata geçelim neler yapabilecegimizi konuşalım
yeniceri_can 22.05.2008, 12:15 eyuphan mustafa veli ve tanımadığım emeği geçen herkese böyle bir oluşum başlangıcı için teşekkür eder yollarının açık olmasını dilerim.
RüStü ElmaS 22.05.2008, 12:17 Genç arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum.
Başlangıcı en güzel şekilde yaptınız, ve devamının geleceğine inanıyorum.
Biz Sivasspor.com olarak sizleri hep destekleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Yeterki sizin çalışmalarınız birlik beraberlik içerisinde Sivas ve Sivasspor için olsun.
Tekrardan sizleri kutluyorum.
EyüphanAydın 22.05.2008, 13:52 eyuphan mustafa veli ve tanımadığım emeği geçen herkese böyle bir oluşum başlangıcı için teşekkür eder yollarının açık olmasını dilerim.
Kardeşim Teşekkür Ederim,
İnşallah Bu Oluşum Çok Büyük Yankı Yapıcaktır...
Gidici Değil Kalıcı Olmak İstiyoruz.
Bunu Yapmak İçinde İstanbuldaki Liselilere İhtiyacımız Var.
Bu İhtiyacı Bizlere Verirlerse Daha Güçlü Oluruz.
Ayrıca Sivasspor.Com'a Site Yönetimine Böyle Bir Konuyu,
Bize Ayırdıkları İçin Teşekkür Ederiz
MustafaParlak 22.05.2008, 16:18 eyuphan mustafa veli ve tanımadığım emeği geçen herkese böyle bir oluşum başlangıcı için teşekkür eder yollarının açık olmasını dilerim.
BİZE VERİLEN DESTEKTEN ÖTÜRÜ GÜNAY ABİMİZE, RÜŞTÜ ABİMİZE, CAN ABİMİZE, EMRE ABİMİZE... TEŞEKÜR EDERİM.ONLAR BİZİ DESTEKLEDİGİ SÜRECE GÜÇLENİP BÜYÜYECEGİMİZE İNANIYORUM.(SİVASSPOR.COM'a ayrıca teşekkür ediyorum..!)
legolasakyol 30.07.2008, 13:58 bence güzel bi grupsunuz bunu bozmayın
yigidomustafa58 01.08.2008, 20:30 biliyoruz ama şu ana kadar tam bir grup olamadık inşallah bu buluşmayla olacağız...
hanifi_2005 21.01.2011, 08:20 Ben buradan lilesi yigidolara çok teşşekür etmek istiyorum sivasspor siz gençlerle daha iyi yerlere gelecek yeterki siz her zaman sivassporun yanında olun .Teşekkürler
baycabbar 21.01.2011, 08:24 Bende çok teşekkür ediyorum onlarsız Sivas spor takımı sahipsiz gibi stadyumda ama aynı hoşgörüyü lütfen statdada gösterelim özellikle guruplara takımı ateşleyen sahip çıkan onlar.12 adam yiğido gençlik sizleri çok seviyorum:);)
Yusuf Çevik 21.01.2011, 09:19 Hadi maça gidin :) doldurun bize ayrılan bölümü.
58^SiVaS^58 27.01.2011, 21:13 Haydi Sivasspor
|