Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido Gençlik / Kayseri
GLoBe-Y-Gençlik 21.05.2008, 13:08 YİĞİDO GENÇLİK KAYSERİ GELIYOR TURKIYE DONANACAK SIVASSPOR ASKINA
http://img179.yukle.tc/images/5328634DDDD.jpg
KAYSERIDE YIGIDO GENCLER SAGOLUN
YİĞİDO GENCLIK KAYSERI
furkancfc 21.05.2008, 13:49 ahmet abi anlamadım neden kayseri gidiyoz ? veyada neden yiğido gençlik kayseri?
furkancfc 21.05.2008, 13:50 şimdi anladım ahmet abi yiğido gençlik kayseriden grup geliyor anladım ne zaman geliyor abi? bende ne çok soru soruyom
GLoBe-Y-Gençlik 21.05.2008, 13:56 YOK CANIM KAYSERIDE DE OLUCAGIZ YIGIDO GENCLIK OLARAK HER YERDEN DESTEKLIECEGIZ ANLAMAN LAZIMDIBIZI YIGIDO GENCLIK SİVAS ONLAR YIGIDO GENCLIK KAYSERI
asidadas05 21.05.2008, 14:32 --------------------------------------------------------------------------------
s.a yigidolar sivasporlu taraftarınız www.erzurumspor.net internet sitemize girip kardeşlik mesajları yollamıstır bizde bu msjlara karsılık sizn avrupada yolunuzn acık olmazı temenni ederiz...sitemize bekleriz www.erzurumspor.net
sinan-58 21.05.2008, 16:03 alemin kralı her zamaaaaaaaaan biziz
hep seninleyiz
çünkü biz yiğido gençliğiiiiiiiiiiiiiiz
YiğidoGençlik 21.05.2008, 17:40 Dalga dalga Türkiye nin dört bir yanına yayılırız İnşallah bizi izlemeye devam edin...
cok güzel böylece türkiyeyi etkimiz altına alacağızzz.
XXCakir58 21.05.2008, 19:16 birlik, beraberlik herzaman iyi olur. Herzaman bize faydali olur daha cok kisi olursak, daha iyi olur. Böyle devam edelim, diger takimlara örnek olalim
GLoBe-Y-Gençlik 22.05.2008, 07:25 YİĞİDO GENCLER DURMAZ DURAMAZ YAVAS YAVAS GELIYOZ
ya nereye gidiyoruz yaw ahmet kafana göre konu açıyonnnnnnnn
GLoBe-Y-Gençlik 22.05.2008, 07:41 ALALLA SEN NEDEN ANLAMIYON DOSTUM GITMIYOZ YIGIDO GENCLIK KAYSERI DESTEKCILERIMIZ OLUSUYOR ANLASANA ALALAL SABAH SABAH
SLM ARKADASLAR BEN ÖMER KAYSERİ DEN YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BEN YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BASKANINIYIM TSKLR
GLoBe-Y-Gençlik 22.05.2008, 17:50 SLM ARKADASLAR BEN ÖMER KAYSERİ DEN YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BEN YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BASKANINIYIM TSKLR
BASKANIM H.G SITEMIZE BUNDAN SONRA SANA TEK KELIME DEMEK KALDI BASARILAR YİĞİDO GENÇLİK KAYSERİ YAŞASIN
YiğidoGençlik 22.05.2008, 17:54 SLM ARKADASLAR BEN ÖMER KAYSERİ DEN YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BEN YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BASKANINIYIM TSKLR
başarılar kardeş İnşallah bizi orda çok güzel bir şekilde temsil edersin...
GLoBe-Y-Gençlik 22.05.2008, 17:56 başarılar kardeş İnşallah bizi orda çok güzel bir şekilde temsil edersin...
INS INS INS EDICEGINDEN EMINIZ DAGILMAK VAR TURKIYE BIZLE DONANACAZ
yigido_sampiyon 22.05.2008, 18:12 arkadaşlar göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinizi tebrik ederim...
işte tüm türkiyeye centilmen sivas taraftarını gösteriyorsunuz...
gençler bekleyin bazıları gibi fazla beklemzsiniz bizler reklam yapmayız şimdilik yigidogençlik (YG) KAYSERİ DE ve tüm TÜRKİYE YE dagılacak allahın izniyle çalışmalarından dolayı kayserideki arkadaşlara tşkl yolunuz ve yolumuz bu sevdamizda açık olsun bizim canlarada ayrıca tşkl allaha emanet olun ve büyümeyi görün bekleyin sivasspor gümbür gümbür geliyor YİGİDOGENÇLİK iftaharla sunar iyi AKŞAMLAR
SLM GARDAS LAR YİGİDO GENCLLİK KAYSERİ BASKANI SLMLR SİZE
YigidoGenclik38 02.08.2008, 18:27 tüm türkiye HAZIRRRRRRRRRRRRR OLLLLLLLLLLLLLL YİGİDO GENCLİK KAYSERİ GELİYOOOO AYAGINIZI DENK ALINNNNNNNNN
YigidoGenclik38 06.10.2008, 10:37 biz yigido genclik liyiz biz sivaslıyız sonuna kadar iyi günde deil kötü günde
kerami58 06.10.2008, 10:58 T5AM DESTEK HEP DESTEK HELAL OLSUN SİZEEEE.........
subasi29 06.10.2008, 11:55 yigido heryeerde her gonulde her mekanda her dusuncede....anlatilmazz yasanir
sıcakkum 06.10.2008, 12:38 YİĞİDO GENÇLİK KAYSERİ GELIYOR TURKIYE DONANACAK SIVASSPOR ASKINA
http://img179.yukle.tc/images/5328634DDDD.jpg
KAYSERIDE YIGIDO GENCLER SAGOLUN
YİĞİDO GENCLIK KAYSERI
ahmetturannn Biz senle ne konuşmuştuk ?? Hani Önce Sivas ta Kendı Trıbununuzde kendı Memleketınızde tanınıp ondan sonra Yazı yazmaya baslayacaktın??? Nıye yerınde durmuyorsun kardesım Kim Dürtüyor seni ??? Hele bısmıllah soyle saglam bır grup olun sıvasta Hele bı BIZ tanıyalım sızı ondan sonra kayserı malatya almanya amerıka acılırsın !!!!
Burda boş lafa Kımse bakmaz Size Sivasta olmayan Hemsehrılerımız ınanır Ama sıvasta olanlar Sadece okur bu yazdıkalrınızı !!!
Sen Sivasta Hiç Bişey yapamamıssınkı Ne dalga Dalgası Ne Tum Dunyası ???? Bıraz Olgun hareket et !! O zaman daha saygın bır grubunuz olur.. Yırtık dondan cıkar gıbı Ikıde bı Sacma Sapan Konularla cıkma Pıyasaya!!! Bu sana son Uyarım !!
( whiteroses )
,,,,
T5AM DESTEK HEP DESTEK HELAL OLSUN SİZEEEE.........
AL İŞTE BU ADAM NERDEN BILSIN SIVASTAKI DURUMU :) BOYLE YAZAR SADECE
cok güzel böylece türkiyeyi etkimiz altına alacağız her kez tanıyacak artık.....................
YigidoGenclik38 11.11.2008, 16:24 VE KURDUK BASARDIK GELİYORUZ BİZ ENGELLEri teker teker asıyoruzz basarıyoruz sivasspurumuzz<<<
GLoBe-Y-Gençlik 14.12.2008, 11:49 Ömer YOlun acık etsın kardesım..::!!!!
YigidoGenclik38 14.12.2008, 11:50 Ömer YOlun acık etsın kardesım..::!!!!
saol kardesim senin sayende
seviyoruz siziiiiiiiiii
|