Orijinalini görmek için tıklayınız : RUSYA YILDIZ`I İSTİYOR

SivasSpor.Com
26.05.2008, 08:21
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/yildizm.jpg

Sivasspor'un bu sezon yıldızı parlayan kaptanı Mehmet Yıldız'ın, Rusya'nın FK Moskova takımına yakın olduğu iddia edildi.

Menaceri görüşmeye gitti
Sivasspor'da bu sezon ortaya koyduğu futbolla üç büyük kulübün yanı sıra Avrupa kulüplerinin de transfer listesine giren Mehmet Yıldız’ın, Rusya’nın FK Moskova takımıyla temasta olduğu belirtildi. Geçtiğimiz hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, golcü oyuncunun satılmasına onay vermesinin ardından Rus kulübüyle görüşmelere başlandı. Futbolcunun menacerinin, Rusya’ya giderek yetkililerle rakam konusunda anlaşmaya çalıştığı bildirildi.

5 milyon Euro istiyorlar
Kırmızı-Beyazlı takımın, tecrübeli futbolcuyu en az 5 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı ve gelecek teklifleri değerlendireceği dile getirildi. Mehmet Yıldız da, gazetelerdeki Galatasaray’a gideceği yönündeki haberleri yalanlayıp, “Galatasaraylı hiçbir yöneticiyle görüşmedim. Zaten bir kulüple anlaşma yapsam, bunu kulübüm duyurur” diye konuştu. Öte yandan, Rusya’nın Taret takımı Sivasspor’dan Cvetkov ve Uğur Yıldırım’ı transfer etmek konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

fanatik

Abdullah DuMaN
26.05.2008, 08:21
Mehmet Yıldız'ın, Rusya'nın FK Moskova takımına yakın olduğu iddia edildi.
26.5.2008

Menaceri görüşmeye gitti
Sivasspor'da bu sezon ortaya koyduğu futbolla üç büyük kulübün yanı sıra Avrupa kulüplerinin de transfer listesine giren Mehmet Yıldız’ın, Rusya’nın FK Moskova takımıyla temasta olduğu belirtildi. Geçtiğimiz hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, golcü oyuncunun satılmasına onay vermesinin ardından Rus kulübüyle görüşmelere başlandı. Futbolcunun menacerinin, Rusya’ya giderek yetkililerle rakam konusunda anlaşmaya çalıştığı bildirildi.

5 milyon Euro istiyorlar
Kırmızı-Beyazlı takımın, tecrübeli futbolcuyu en az 5 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı ve gelecek teklifleri değerlendireceği dile getirildi. Mehmet Yıldız da, gazetelerdeki Galatasaray’a gideceği yönündeki haberleri yalanlayıp, “Galatasaraylı hiçbir yöneticiyle görüşmedim. Zaten bir kulüple anlaşma yapsam, bunu kulübüm duyurur” diye konuştu. Öte yandan, Rusya’nın Taret takımı Sivasspor’dan Cvetkov ve Uğur Yıldırım’ı transfer etmek konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

metincetin58
26.05.2008, 09:02
adam bu sene elinden gelen herşeyi yaptı gelecek onun geleceği kendisi bilir

58svs58
26.05.2008, 09:20
hemen satılmalı sivasspor için hayırlı olur

ademgoze
26.05.2008, 09:36
rusya sezonu yeni açılmış 11 maç oynamışlar orta sıradalar

Divriği58-
26.05.2008, 09:39
ya sılın su yalan haberlerı butun bır yaz mehmet yıldızımı konusucaz bakın gorun hıc bı yere gıtmıycek

kaya0758
26.05.2008, 10:47
mehmet gidici gibi ivan cvetkhov gitmese bari...

yigidomustafa58
26.05.2008, 12:28
Mehmet Yıldız bu senede bizde kalacaktır...

yusuf_yusuf
26.05.2008, 13:11
SATILMAMALI MEHMET YILDIZA ÇOK AZ PARA VERIYORLAR 7 MİLYON UERO VERSINLER

1758yusuf5817
26.05.2008, 13:33
ben mehmet yıldıza 5 mılyon ueroyu az buluyorum 12 mılyon uero versınler yıyosa

cihat14535858
26.05.2008, 14:34
AMAN SATMAYIN MEHMET YILDIZI O SIVASSPORUN YILDIZI...
SİVASSPORA COK KATKISI OLACAKTIR ZATEN OLDUDA....

özsivasli1903
26.05.2008, 15:02
yaw m.yildiz dursun
cvetkov gitsin...

bozkurt187
26.05.2008, 15:06
Ruslar da zaten bizim futbolculara taktilar kafayi

XXCakir58
26.05.2008, 15:35
mehmet yildiz gitmesin bence. Hemde teklif cok az, 5 Milyon Euro da nedemek. Gökdenizi, Kabzeyi aldilar. Yani Mehmet Yildizimiza daha da ok teklif yagmasi lazim

titizyiğido
26.05.2008, 16:47
ver-mi-yoooooooo-ruuuuuuuuuuuuuzzzzzz

antik58
26.05.2008, 17:16
mehmet harıka bır futbolcu keske daha kalıtelı bır takımı tercıh etse

XXCakir58
26.05.2008, 18:01
vallaha Rubin kazan yada herhangi rus takimi türk takimi kurmaya mi kararlilar?
Cvetkov, Ugur Yildirim ve Mehmet Yildizi bence hic vermiyelim. Onlar giderse bence Sivassporun durumu hic iyi gitmez. Hem orda da oynayacaklari belli degil. Sivassporda ilk 11, girmesse bile kesin oynar her macta hepside.

EyüphanAydın
26.05.2008, 18:23
İnanmayın İnanmayın Yalan Haberlere İnanmayın.

Belki İsteyebilir,Tamam Ona Hiç Bişey Demedik.

Gördüğünüz Gibi Geçenlerde Sitede Mehmet Yıldız Galatasaray'da Dediler.

10 Dakika Sonra Yalan Olduğunu Açıkladılar.

Benim İnancım Mehmet Yıldız Önümüzdeki Senede Sivasspor'da Olcaktır.

oguzhan_1616
26.05.2008, 18:32
gökdeniz mehmet yıldız'dan iyi mi oynuyor da 12 mil.euro ya satıldı.arada 7 milyon euro var.

sivassporlukiz
26.05.2008, 20:32
mehmet yildizda gidiyorsa sivasin isi zor...gerci balilide var ama...

yerliturkuaz
26.05.2008, 20:51
Görünen o ki Mehmet Yıldız gidici iyi bir paraya satılır ve kulüp maddi anlamda rahatlar biraz umarım yerinede iyi bir oyuncu alınır...

HaSiVasLıM58
26.05.2008, 21:21
Hiç tereddütsüz satılsın derim kaç hemşerim elini cebine attıki?O kadar Sivas'lıyız ya Para Lazım Arkadaşım Para o zaman satacaksın sonucu size söyleyeyim satılması halinde Yaz Zirve Tırmanışı daha hızlanır iyi transferler ki eğer yapabilirsek yada zieveden koparız ..Ama sonuca asla üzülmem biz bunları fazlasıyla hak4ediyoruz

HaSiVasLıM58
26.05.2008, 21:26
Ve o para kaç kişinin hayatını kurtarır bilirmisiniz?Hiç oolmazsa sadece M.Yıldız'a sadece üzülürüz ve derizki olmasaydı iyi olurdu ama şartlar malum'Birde şu varki diğer Futbolculara borçlu dururken ilk 10'un kafasını karıştırmayız onların kafası rahat dinç olur onlarada elbetteki para lazım onlar bizden alacaklı ise sahada ne kadar performans sizce gösterebilirki?Bence gitsin ve olaya şu gözle bakabiliriz sanırım M.Yıldız Arkadaşları ve Sivasspor için kendini feda edecek ama sonuç bizim açımızdan daha olumlu olacağı kanısındayım bir yerde borç yoksa insan rahattır huzurludur ve inanıyorumki Sivasspor camiassı M.yılddız'dan sonra biraz daha rahatlayacaktır

MustafaParlak
26.05.2008, 22:17
SİZ KORKMAYIN BEN RÜYAMDA GÖRDÜM KİMSEYE GİTMİYOR.HATTA SİVASSPORDA GOL KRALI OLUYOR.HAYDİ HAYIRLISI:D:D:D:D

XXCakir58
26.05.2008, 22:37
bence orda harcarlar. Hasan Kabze, Thomas, Gökdeniz gibi oyuncular orda oynuyor, ama Kabze yada digerleri hic dogru düzgün oynamiyorlar. Sadece gol atarsa ertesi hafta biraz oynatiyorlar.

Mehmet Yildiz gitmee.

sivas5833
26.05.2008, 23:07
sanmam yaf öyle bir isteme ile gitmez ayrıca keşke mehmet yıldızın bon servisi taraftarın elinde olsa:d

serhatcan
27.05.2008, 01:57
Yaa MEHMET YILDIZ ı milli takıma almadı ya bu sözde futbol uleması cezasını çekecek göreceksiniz. Avrupa şampiyonasının en az gol atan takımı olacak türkiyei Kimse kusura bakmasın ama bu benim milli takımım değil. fatih terimin milli takımı. mehmet yıldızı ,mehmet topuzu,abdurrahmanı almadığı içinde ben bu milli takımı tutmuyorum arkadaş kim ne derse desin. çünkü bu takım türkiyenin takımı değil fatih terimin takımı.

serhatcan
27.05.2008, 02:01
Yavv tümer kimki tümeri alıyor. bizim muhammed ,musa,yasir tümere 10 basar. sağ kanatta abdurrahmandan iyi bi topcumu var. . forvette tutturmuşlar semik nihat. allah adına yemin ederim ki nihat ı,semih i üst üste koyun 1 tane MEHMET YILDIZ etmez.( dikkat edin nihatı da diyorum )bide kaleciye gelelim. şimdi tecrübe diyeceksiniz ama. bizim akın tecrübelimiydide petkoviç sakatlandı kaleye geçti ama en az gol yiyen kaleci.rüştü derseniz kalbur,volkan kalas,trabzonun kalecisi ise saten ne olduğu belli değil. bunlarıda üst üste koyun 1 tane AKIN etmez. bu yüzden ben fatih terimin yaptığı takımı tutmuyorum.

XXCakir58
27.05.2008, 02:25
Insallah kalir diyorum. Belki orda oynatmazlar, belki harcarlar, belkide oynatirlar. Ama eger ki avrupaya transfer olacaksa, insallah kendisini gösterir, iyi oynar, ilk 11e girer ve performansi cok yüksek olurda bizim Fatih Terimde artik Türkiye Aday kadrosuna alsa.

TracyMcGrady58
27.05.2008, 02:36
Ruslarda kancayi takti Türkiyeye. Tabiki teklifleri degerlendirmek lazim. Mehmet Yildiz ve Sivasspor icin uygun bir teklifse o zaman satilsin ama Mehmet Yildiz Sivasspor icin cok önemli bir futbolcu, bunuda unutmamak lazim

zaralım 58
27.05.2008, 06:11
KİMSEYİ GÖNDERMEMELİYİZ..........

delioğlanderesi
27.05.2008, 13:46
mehmet yıldızsız sivas 2 maç kazanamaz diğer anadolu takımları gibi parlayan oyuncuların satılması gene diğer anadolu takımlarının haline girmemizi sağlar 5 10 milyon euro takımı uçuurmaz akıllı davranmalıyız

sivasli5874
27.05.2008, 17:13

Sivasspor'un bu sezon yıldızı parlayan kaptanı Mehmet Yıldız'ın, Rusya'nın FK Moskova takımına yakın olduğu iddia edildi.

Menaceri görüşmeye gitti

5 milyon Euro istiyorlar

fanatik

bence rusya takimina mehmet yildizi 7 milyon euro evrsinler ruslarda cok para var birde takimini bozmasinlar

sivasli5874
27.05.2008, 17:15

Menaceri görüşmeye gitti

5 milyon Euro istiyorlar

fanatik

bence rusya takimina mehmet yildizi 7 milyon euro versinler ruslarda cok para var birde takimini bozmasinlar

sivasli5874
27.05.2008, 17:18
benim merak etiyim yeni stadum projesi nezam yapilacak ve
ayni kayseri stad mi olacak bunu cok merak ediyorum

sewaz58
27.05.2008, 19:14
ver 15 milyon euro'yu bende gelim yanında oynarım:)

caynina
20.07.2008, 18:04
mehmet yıldız iyi bir futbolcu.

şafak58_35
20.07.2008, 19:57
versinler 5 milliyon eurocuk gitsin...