Orijinalini görmek için tıklayınız : İLGİNÇ BİR TEKLİFİM(PROJEM)VAR!!!

KoraySancar
24.10.2004, 23:10
Aslında adına proje dediğim şey esasen bir taslak, geliştirilmeye, olgunlaştırılmaya açık.Lütfedip üzerinde biraz düşünmenizi istiyorum.
Aslında ben bu teklifi sivas mail grubu aracılığıyla geçen sene de dile getirmiştim ama,hemşehrilerimizden olumlu ya da olumsuz bir tepki göremeyince şevkim kırıldı.Bu sene,bana bu projenin uygulanması için daha elverişli bir sene gibi geldiği için tekrar gündeme getirmek istedim.
Projem şu:
Bildiğiniz gibi İstanbul başta olmak üzere birçok ilde büyük bir taraftar potansiyelimiz var.Ancak, bu potansiyel maddi açıdan bizden çok rakip takımların işine yarıyor,işte Sivas dışındaki taraftarlarımızın da Sivasspora katkı yapabileceği enteresan bir fikir bu.
Düşündüm ki bütün Sivaslılar olarak tam havaya girmişken,bundan kulübümüze de fayda sağlayacak bir iş yapalım.Sivas'ta oynanacak bir maç için yüzbinlerce tribün bileti bastıralım,ulusal yayım yapan bir gazeteyle anlaşıp İstanbul,Ankara,İzmir,Adana,Me rsin,Bursa gibi illerde sattıralım.Biletlerin altına da "Hatıra biletidir,bu biletle maça girilmez" yazdıralım.Düşünsenize tüm Türkiye'de belki bir milyondan fazla bilet satılır.Açık tribün 2,kapalı tribün 5milyon TL.den satılsa herkes alır, takımımıza trilyonlarca gelir sağlarız.Hem de bir maçta en fazla bilet satan takım olarak Guınness rekorlar kitabına gireriz.Tüm Türkiye,hatta belki tüm dünya bu orjinal fikrimizden dolayı bizi konuşur.
NE DERSİNİZ HARİKA OLMAZ MI?
NOT:Lütfen Sivas'ta olup ta yönetime ulaşabilecek arkadaşlar bu fikrimi onlarla paylaşsınlar.

reis
25.10.2004, 02:57
gardas dusuncen guzel bende katki amacli bazi dusunceler onerdim fakat su ana kadar hic bir cevap alamadim buda beni uzdu ben sivasimi tanitmak icin bircok mucadele verdim fakat hepsi yanitsiz kaldi bir sonuca varamadim,ben yurt disindayim.su anda sivas lokali acma cabasindayim 200 un uzerinde uye form bastirdim fakat herkes lafta en iyi sivasli kimseye sivasli olmayi birakmaz onde gider icrata gelince kimseye gorunmemek icin yoldegistirir.bir cogu lafta sivasli buda cok uzucu insallah sen dusuncende basarili olabilirsin,benim gorusmelerim yurt disinda Turkiyede olsaydim yardimci olmaya calisirdim,ginede ozel mesajdan goruselim.

dragon_58
25.10.2004, 09:35
GARDAŞLAR EĞER BU İŞİ YAPMAK İSTİYORSAK BAŞLAYALIM BENCE DESTEK GÖRECEGİMİZE İNANIYORUM VE SİVASSPORA BÜYÜK KATKIDA BULUNABİLİRİZ VE AYNI ŞEKİLDE BU İŞ İÇİN TAM ZAMANI ŞU ANDA TAKIMIMIZ ÇOK İYİ Bİ YERDE. DEDİĞİNİZ RAKAMLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE HERKESİN KARŞILAMAMASI İÇİN HERHANGİ BİR NEDEN OLMAYACAĞINI SANIYORUM O KADAR BÜYÜK RAKAMLARDAN BİLE BAHSETMİYORUZ BU İŞE BİRAN ÖNCE BAŞLAYALIM SİVASSPOR İÇİN DESTEĞİMİ HER ŞEKİLDE SÜRDÜRMEY HAZIRIM.
HER SİVASLI GARDAŞIMIZ ALICAĞI BİLETİ DE BAŞKALARINADA TAVSİYE EDECEĞİ İÇİN HİÇ BİR SORUNUMUZ KALMAYACAĞI GÖRÜŞÜNDEYİM.
WE DAHA ÇOK GÜCE SAHİP OLABİLECEĞİMİZ İHTİMALİ YÜKSEKTİR.

DRAGON_58

b1glord
26.10.2004, 01:15
yonetime ulasalim bu fikri benimsetelim derken sivas super lige cikar.. o zaman iplemezler gibimi gelio

PATRON
26.10.2004, 01:28
+1 iyi fikir

arkadaslar ben sivastayım.eger bu fikri bana mail olarak atarsan(koray sancar)bende bunu yazıcıdan cıkartır klube goturur orda onlarin fikrini alabilirim.senden haber bekliyorum.yalnız elimizi cabuk tutmalıyız.ama bu bilet olayından herkesin haberi olmalı cunku herkes hergun gazate almıyo televizyonda bikac gun onceden reklam yapılmalı.buda bayagı bir maddi destege tekamul eder bence buna klup razı olurmu nasıl olacak bu peki :roll:

mail adresim = cesur77@hotmail.com

emrecell
28.10.2004, 13:18
Gayet güzel ve orijinal bir fikir gerçekten. Bir Sivas'lıdan da başka türlüsü beklenemez zaten. Ben şimdiden 10 tane kapalı bileti almaya razıyım, arkadaşlarıma, eşime dotuma da alacağımızı düşünürsek en azından 15 bilet benim açımdan garanti.
Televizyondan reklam hususuna gelince, zor bir iş olduğu ortada fakat ben yazarlık yaptığım siteden reklamını yapabilirim, sipastv'den de bu konuya destek alabiliriz. Hepimiz bir olup fikir üretirsek eminim ki başarıya ulaşırız. Bir de bu kampanyaya bir slogan bulmak lazım. Reklamını yaparken yazmalıyız bu sloganı.

storm58
29.10.2004, 15:57
arkadaşlar gerçektende iyi bir fikir bu işi yönetimle uzlaştıktan sonra daha kolayda yapılabilir. çünkü ist. ank. izmir gibi büyük kentlerde çok sayıda sivaslıların kurduğu dernekler var. bu dernekler sivasspor için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. bu şekilde biletleri nerede nasıl satacağız diye bir problem olmaz. arkadaşın dediği gibi bu şekilde seyirci rekorunu kırmış olur ve tüm dünyaya adımızı duyurmuş oluruz.

fLaSh
29.10.2004, 23:35
birsey daha var ; biletlerin arka yuzune sponsor alabiliriz.Cunku Boyle bir ise girildiginde biletler en az milyon insana ulasacak buna eminim.NasiL bir Yontemle Milyon Kisiye Reklam ulasir? Bu Yuzden Sponsor lar eminim cok para sarfedecektir ki buda tv de felan reklam parasini ve o basilacak biletlerin parasini cikarir.Gelen parada yonetime taraftardan hediye olur.Fikir cok Mantikli umarim gerceklesir.

PATRON
30.10.2004, 23:17
arkadaslar bu fikri insallah pazartesi veya sali yonetime bildirecem bakalim ne diyecekler.Konustuktan sonra sizleri bilgilendiririm sonuc hakkında..

alicelik21
31.10.2004, 02:22
gercekten cok yaratıcı bır fıkır.
sen gercı projemız dıye adlandırıp tevazu gostermıssın fakat bu tamamen senın eserın olur.senı tebrık edıyorum.bu projenın gerceklesmesı ıcın elımden gelenı yapacagım.yaratıcılıgının devamını beklıyoruz.

58SERDAR58
31.10.2004, 06:22
ben bir sivasli olarak nasil destekliye bilirim almanya ve avrupa proje yokmu burda sivaslilar cok herkes destekler böyle takimi

Turk
12.11.2004, 21:49
+1967 güzel fikir

kangalllsss
27.11.2004, 16:21
kardeş çok güzel bir fikir üretmişsin...tebrik ediyorum...ama sonucu ne oldu...ben 1000 tane bilet satarım...haberlerini bekliyorum..sivastaki arkadaşlar ilgilensin bunlarla...

KoraySancar
27.11.2004, 18:32
Vallahi kardeş sonucun ne olduğunu ben de bilmiyorum.Sivas'ta olan arkadaşlar yönetime durumu iletebilirlerse iyi olacak.Onlar iletemezse Mart'tan itibaren inşaallah ben Sivas'ta olacağım,bizzat ben gidip ileteceğim.Yöneticilerin bu fikri desteklememesi için bir sebep göremiyorum,kulüp olarak bütün maddi sorunlarımızı çözecek bir proje bu. Ve eminim milyonlarca Sivaslı da ulusal medyada Sivassporun bu projesini görünce gurur duyacaktır,Türkiye'de ve hatta Dünya'da ilk defa Sivassporun böyle bir proje uygulayacak olması,tüm basının bizden bahsetmesi göğsümüzü kabartacaktır.

kadir20
27.11.2004, 22:44
abicigim böyle sey olursa yurtdisindaki gardaslri unutmayin

KoraySancar
30.11.2004, 18:57
İnşaallah Kadir kardeş.Sizler Sivasspora destek olmak istedikten sonra başımızın üstünde yeri var.Gönlü Sivas'tan Sivasspor'dan yana olan herkesin her projede yeralma hakkı vardır.

MADTURK
30.11.2004, 20:41
bence harika bir fikir bu isin gerceklesmesi icin olaylar lafta degil icraatla olmasi gerikir ilk adimi yönetim atmasi lazim.sonra bunun turkiye icinde yonledirecek birisini olmasi yurtdisindada sivasli hemserilerle onlarin kurdugu cemyetlerle iltibata gecmek lazim boyle fikire katilmakla olmaz öncü birinin bu olayi baslatmasi lazim saygilar stuttgart li MADTURK

basayev58
01.12.2004, 01:10
tek kelimeyle mükemmel bir fikir.ulusal düzeydeki bir gazeteyle anlasılrsa iş kolay olur.Türkiyede milyon bilet satan tek takım olmanında gururnu yasarız böylece...
İnsallah basarılır...Yalnız lafla olmaz yönetime kesinlikle açılmalı...

İZMİR'DEN YİĞİDO BASAYEV

Susehirli-58
13.12.2004, 20:42
Böyle bir projeyi gerceklesirse mükemmemel olur. Rekor sayida bilet satariz hem de Sivasi ve Sivassporu en iyi sekilde tanitiriz sanirim.

Almanyadan selamlar

dragon_58
13.12.2004, 20:51
gardal,şlar böyle biir projeyi herkes destekliyor ama ne zaman uygulamaya gececek bu proje merak ediyorum sesimiz duyuramıyoruzmu ne anlaşın böle gözüküyo

noumaniac
15.12.2004, 16:35
YIGIDOLAR:
Turkiyemizin her kösesine yayilmis olan bir sivasli potansiyeli var ve bu potansiyel bu tarz fikirlerle sivassporumuz icin ciddi bir maddi kaynaga cevirilebilir. bunu bu tarz organizasyonlarla saglamak mümkün.ben klubün logosunu tescilleyip tescillemedigini bilmiyorum henüz fakat eger bir tescilli logomuz vede bu logolu ürünleri basta istanbul ankara ve izmir olmak üzere satan sivas storelarimiz olursa bunun da klübe ciddi bir getiri saglayacagi dusuncesindeyim. ayrica ankara ve istanbulda klübün resmi irtibat burolari var mi yoksa resmi irtibat burosu acalim. eger varsa adreslerini iletirmisiniz ben intenette bulamadim.

MeD_Turc
23.12.2004, 01:31
SELAMUN ALEYKUM kardesim bence fazla cocuklasiyoruz.... belki fikir guzel olabilir ama bi arkadas bir mesajinda solemis zaten iki gun sonra sivasspor super lige ciktigi zaman iplemeyecektir goreceksiniz bu takimin devranini yine baskalari surecek bu takima olimpiyat stadinda veya 4 eylul stadinda sahip cikan ,kar kis demeden takimina sonuna kadar destek veren bizim gibi gonulden sivaslilar yine herseyin gerisinde kalacak goreceksiniz.... belki guzel oldu belkide tarihimizde bu kadar guzel top oynadigimiz olmadi ama ben sivassporu birilerinin eteginden tutarak yada birilerinden destek alarak acikcasi bu yerlerde gormekten hosnut degilim elbetteki suanki duzen gergi boyle olmak zorunda ama bir sivasli olarak bu durum azda olsa beni uzuyor....

KoraySancar
01.01.2005, 20:56
Vallahi Med-Turc kardeşim yazdıklarının benim önerimle ne alakası olduğunu pek çözemedim.Kim neyi iplemeyecek,bu proje hayata geçirilirse olan nasıl taraftara olacak bir şey anladıysam arap olayım.Bu projeyi çocuksu buluyorsan,lütfen yerine daha iyisini koy da biz de destekleyelim.Bir başka topicte de yönetime yol göstermeyin onlar sizin gördüğünüzü göremiyor mu gibi şeyler yazmışsın.Bizim bu sitede amacımız kimseye yol göstermek değil kendi naçizane fikirlerimizi ortaya koyup takımımızla ilgilendiğimizi göstermek.Eğer ortaya yararlı fikirler de çıkarsa elbet bu da bir şekilde birilerince farkedilecektir.Anlaşılan sen fikir üretmek yerine fikirlere muhalefet etmeyi seviyorsun ama bunun Sivasspora daha az yarar sağlayacağı aşikar.Neyse ben yine de bu sitede fikrimi destekleyen mesajların çoğunlukta olduğunu görüp seviniyorum ve bu projenin hayata geçmesi için elimden geleni yapacağım.

alpingen
01.01.2005, 21:51
çok güzel bir fikir.iyi organize olmak lazım,bunu yapacak olan sivas valiliği,bir organizasyon kurumu,yönetim,ve milli piyongo idaresi v.b.kurumlardır.ama bu organizasyona ön ayak olmakta sivasspor yönetim kurulunun görevidir diye düşünüyorum.

KoraySancar
05.01.2005, 18:15
Bu yeni stad yapımı konusu paralelinde düşünülmesi için bu fikrimi yeniden gündeme getiriyorum.Ya lütfen sayın yöneticiler şu fikrimi hayata geçirin ben inanıyorum ki bu proje tutacak ve stadı bedavaya getireceksiniz,bu stadı yaparsanız da tarihe geçeceksiniz takdir sizin.

Necmi58
06.01.2005, 01:11
Gayet güzel ve orijinal bir fikir gerçekten. Bir Sivas'lıdan da başka türlüsü beklenemez zaten. Ben şimdiden 10 tane kapalı bileti almaya razıyım, arkadaşlarıma, eşime dotuma da alacağımızı düşünürsek en azından 15 bilet benim açımdan garanti.
Televizyondan reklam hususuna gelince, zor bir iş olduğu ortada fakat ben yazarlık yaptığım siteden reklamını yapabilirim, sipastv'den de bu konuya destek alabiliriz. Hepimiz bir olup fikir üretirsek eminim ki başarıya ulaşırız. Bir de bu kampanyaya bir slogan bulmak lazım. Reklamını yaparken yazmalıyız bu sloganı.

abircan
09.02.2005, 01:09
ARKADAŞLAR GAZETEDE BİLET SATIŞI FİKRİ GÜZEL ANCAK HAYATA GEÇİRİLMESİ ZOR, ANCAK BENZERİ BİR ŞEY ÖNERİYORUM, BU BİR SİVASSPOR EŞYA PİYONGOSU, MESLEĞİM GEREĞİ BU İŞLE İLGİLENİYORUM, ANCAK MİLLİ PİYANGODAN İZİN ALINARAK YAPILABİLECEK BİRŞEYDİR VE BİRAZ PROSÖDÜRÜ VAR EĞER YÖNETİMDEN BİRİLERİ İSTERSE HERTÜRLÜ TEKNİK DESTEĞİ VERMEYE HAZIRI GEREKLİ BİLGİ VE DÖKÜMANLARI ULAŞTIRIRIM
ALAATTİN BİRCAN

BROTHERS58
09.02.2005, 01:31
FİKİR HARİKA GÖNÜLLÜ OLARAK BEN ANTALYAYI ÜSTLENİRİM.BASLANIRSA BURDAYIM BEKLERİM.
yigidom_b@mynet.com

HakkıTİMUÇİN
09.02.2005, 09:16
güzel bir fikir...gördüğüm kadarı ile destek te var. Ama biz türkler hiç bir işi başladığımız gibi bitiremeyiz. Çünkü ferdi olarak herkes çok istekli ama iş organize bir çalışma gerektiğinde çuvallıyoruz. Fikrinin hayata geçmesi için bir çok resmi kuruluştan izin almak gerekli. Ferdi olarak böyle bir izin almak bir yana müracat bile edemessin. İzinsiz yaparsan illegal olur buda bir suç. Bu fikrinin hayata geçirilmesi Kulup yetkililerinin ilgilenmesi gerekir. Yada yasal bir dernek kurup bu dernek adına bu işi yapabilirsin. Dernek kurmak 1.000.000 bilet bastırmak bunlar kolay iş değil(yanlış anlama şevkini kırmak istemiyorum) ister senin fikrin olsun isterse diğer arkadaşların fikirleri olsun hep iyi niyetli ama bütün iş ORGANİZE OLUP BİRLEŞMEK. Bunuda bizlerin birey olarak yapması çok çok zor. Burada bütün iş yine kulüp yöneticilerine düşüyor. Buradan KULUP YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM. LÜTFEN BU POTANSİYELİN FARKINA VARIN VE TÜM SİVASA GÖNÜL VERENLERİ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRİN !!!

dragon_58
09.02.2005, 11:52
güzel bir fikir...gördüğüm kadarı ile destek te var. Ama biz türkler hiç bir işi başladığımız gibi bitiremeyiz. Çünkü ferdi olarak herkes çok istekli ama iş organize bir çalışma gerektiğinde çuvallıyoruz. Fikrinin hayata geçmesi için bir çok resmi kuruluştan izin almak gerekli. Ferdi olarak böyle bir izin almak bir yana müracat bile edemessin. İzinsiz yaparsan illegal olur buda bir suç. Bu fikrinin hayata geçirilmesi Kulup yetkililerinin ilgilenmesi gerekir. Yada yasal bir dernek kurup bu dernek adına bu işi yapabilirsin. Dernek kurmak 1.000.000 bilet bastırmak bunlar kolay iş değil(yanlış anlama şevkini kırmak istemiyorum) ister senin fikrin olsun isterse diğer arkadaşların fikirleri olsun hep iyi niyetli ama bütün iş ORGANİZE OLUP BİRLEŞMEK. Bunuda bizlerin birey olarak yapması çok çok zor. Burada bütün iş yine kulüp yöneticilerine düşüyor. Buradan KULUP YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM. LÜTFEN BU POTANSİYELİN FARKINA VARIN VE TÜM SİVASA GÖNÜL VERENLERİ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİRİN !!!

+ 1967

turuncubeyazlilar
10.02.2005, 17:53
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inanılmaz bir siteniz var. :D
Üye sayınız 1518 diyor ve şu anda 30 üye bağlı vallahi eğer bu rakamlar gerçekse helal olsun sizlere :idea:
En önemlisi muthiş bir birlik içerisindesiniz. sanıyorum işin en güzel yanıda bu. Birlik olunca her şey oluyor. Maçlar sayfalarında bizi biraz aşağıladığınız için atarız yeneriz dedim ama aslında böyle güçlü taraftarı olan bir takımın, böyle kenetlenmiş bir takımın super ligde olması lazım :idea: Biz Adana'da bu heyecanı 1970 yıllarda yaşadık ama malesef şimdi hiç kimsenin umrunda değil. Bu arada adana2da da bir çok Sivaslı arkadaş var ve benim çok yakın 3 arkadaşım var ama heriflerin futbolla ilgileri yok. Hiç böyle bir siteden ve ortamdan bahsetmemişlerdi :!: Yuh olsun onlara 8)

kerem
10.02.2005, 18:01
ÇOK GÜZEL KONUŞUYOSUN HEMDE DOĞRULARI SÖYLÜYORSUN.SANA BİR ALKIŞ :mrgreen:

serhankaburcuk
11.02.2005, 09:18
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum inanılmaz bir siteniz var. :D
Üye sayınız 1518 diyor ve şu anda 30 üye bağlı vallahi eğer bu rakamlar gerçekse helal olsun sizlere :idea:
En önemlisi muthiş bir birlik içerisindesiniz. sanıyorum işin en güzel yanıda bu. Birlik olunca her şey oluyor. Maçlar sayfalarında bizi biraz aşağıladığınız için atarız yeneriz dedim ama aslında böyle güçlü taraftarı olan bir takımın, böyle kenetlenmiş bir takımın super ligde olması lazım :idea: Biz Adana'da bu heyecanı 1970 yıllarda yaşadık ama malesef şimdi hiç kimsenin umrunda değil. Bu arada adana2da da bir çok Sivaslı arkadaş var ve benim çok yakın 3 arkadaşım var ama heriflerin futbolla ilgileri yok. Hiç böyle bir siteden ve ortamdan bahsetmemişlerdi :!: Yuh olsun onlara 8)

Eyvallah kardeşim saolun bu yazdıklarınızla bizi onore ettiniz.Bizde adanasporu seviyoruz ama Adanademirsporu sevmiyoruz çünkü bizi adanada iyi karşılamamışlardı...Adanaspora başarılar ama büyük ihtimal sizi yeneriz...

turuncubeyazlilar
11.02.2005, 09:18
Dün sizlerin sitesine yukarıdaki yazı dışında bir kaç yazışma daha yapmıştım. Bu yazışmalarda hafta sonu yapacağımız maç ile ilgili bir Adanaspor taraftarı olarak görüşlerim ve hoş bir ortam yaratmak için espirilerim var ve çeşitli olaylara karşı görüşlerim vardı. Ancak malesef siteyi ve sizi öven bu yazı dışında hiç birine tahammül gösterilmemiş ve hepsi silinmiş. Herhalde söylemek istediğiniz bu sitede ya Sivasspor'u ve Sivaslıları översin yada çeker gidersin :arrow: Ben anlayışlı adamım çekip gidiyorum. :arrow: Yalnız yazılarımı silen arkadaştan bir ricam var yukarıdaki yazımıda silsinde hakkaniyet bozulmasın. :idea:

puar
11.02.2005, 09:30
bak aradasım burası herkeze açık bir platform burda tahrik ve müstehcen sözler dışında burda yazlıarın silinmez...bende siizn sitenize geldim senden haric bir iki kişi var yada yok ...bendeform yazım ama mahatap bulmadım...sizi burda devamlı görmek isetriz saygı çerçevesinde..
SİVASSPOR FAIRPLAY TAKIMIDIR

abircan
12.02.2005, 02:59
adanalı allahın adamı dersiniz kendinize şöyle bir uyan dünyaya bak, herüç türkün bulunduğu yerde bir sivaslı mutlaka vardır, biz kıraç topraklarda bin çiçek açmış insanlarız, sevgiyi saygıyı genlerimizde taşırız, dayılıksa bizde yeri gelir dayılanırız, ama önce terbiyeli ve saygılıyız, bunu bütün dünya bilir, bilmeyenler öğrenecekler ve ögreniyorlar, inan futbola ve fanatiklerine daha 2 yıl öncesine kadar kızardım fantizme hala kızıyorum ama futbolun güzelliğine , rekabetçi anlayışına didişmesine, geyiğine bayılıyorum, küfürle hakaretle işimiz olmaz, olanıda sileriz, aynı senin mesajların gibi, ama affederizde, gel ne olursan ol gene gel, biz mevlananın torunlarıyız, :)
alaattin bircan

ama bu hafta affı yok 5 iniz hazır, yazıyorum buraya
12.02.05 sabah 03.00