Orijinalini görmek için tıklayınız : Maça Ne Dersiniz?....
yerliturkuaz 27.05.2008, 21:54 İstanbulda ikametgaeden sevgili hemşerilerim
Az önce bir arkadaşımız Marmara bölgesinde bir toplantıolacvağını belirtti... Ne zamandır aklımdaydı böyle bir konu açmak.
Ben Kaynarcadayım buradan halı saha tutsam diğer ilçelerden gelmek zor olur onun içindir ki ortak bir noktada buluşalım ve halı saha maçı düzenleyelim hem tanışırız hem de güzel bir vakit geçiririz...
Böyle bir organizasyonda bulunmak isteyen arkadaşlar belirtelim buraya mesajlarımızı...
EyüphanAydın 27.05.2008, 22:34 Tabikide Böyle Bir Organizasyon İsteriz.
Ancak Kaç Kere Konu Açıldı,Hiç İlgi Yoktu...
Ben Varım..Bize Bilgi Verirseniz Seviniriz..
yigidolar06 27.05.2008, 22:38 rakip takım olarak başkentli yiğidolar olarak rakibiniz oluruz. nede olsa teçrübeli bir kadro oluşturduk buradan bülent hocayada mesaj aramızda ikitane süper oyuncu var duyrulur
yigidomustafa58 27.05.2008, 22:42 her zaman her yere gelebilceğimden kuşkunuz olmasın...;
Anadolu Yakasın'daki maçlara saat kaç olursa olsun katılırım.
Avrupa Yakasın'daki maçlara da öğle saatlerinde katılabilirim..
yerliturkuaz 27.05.2008, 22:53 Tabikide Böyle Bir Organizasyon İsteriz.
Ancak Kaç Kere Konu Açıldı,Hiç İlgi Yoktu...
Ben Varım..Bize Bilgi Verirseniz Seviniriz..
Ben istiyorum ki katılım fazla olsun ama görüyoruum ki hgenüz şuan ilgi yok dediğim gibi burada konuşup ortak bir noktada buluşup maçın oynanacağı yeri seçelim...
EyüphanAydın 27.05.2008, 23:09 rakip takım olarak başkentli yiğidolar olarak rakibiniz oluruz. nede olsa teçrübeli bir kadro oluşturduk buradan bülent hocayada mesaj aramızda ikitane süper oyuncu var duyrulur
Ah Abim Sevgili Abim,
Ne Topçular Var Ne Oyuncular Var,
Her Zaman Bi Arkamız Olmamasından Dolayı Kaybettim.
Ne Kadar İyide Oynasam Olmuyor.
Bende Pendikspor'a Gittim.
Ümraniye'de Bazı Kulüple Sorun Yaşadığım İçin Gidemedim.
Bende İdda Ediyorum.Bende Çok iyiyim :D
Bülent Hocamıza Duyurulur.
İki Tane Ankarada,Bir Tane İstanbulda İyi Futbolcular Var.
Ben Şu An Halen Kulüpte Oynamaktayım.
yigidomustafa58 27.05.2008, 23:40 Ah Abim Sevgili Abim,
bu arada Eyüphan da hava atıyo ama şaka maka iyi futbolcudur...
titizyiğido 27.05.2008, 23:51 valla ben bundan 6 ay önce bi maç oynim dedim 20. dakikadan sonra bende nefes bitti ölüyom zannettim ama burada amaç aktiviteyse bende gelirim en kötü ihtimal kalede durur bol bol gol yerim ha bu arada alibeyköy de oturuyorum
58_sivas_1987 27.05.2008, 23:52 slm arkadaşlar top oynamayı fazla bilmesemde böyle bir organizasyon olursa katılırım
kaya0758 28.05.2008, 00:33 Ah Abim Sevgili Abim,
eyüphan kardeşim senin daha yaşın küçük iyiysen bırakma
senden de ne topçu olur bea entellektüel şiir şair yazar çizer sivasspor taraftarı(ikinci bi tolunay kafkas mı geliyo)
sevdim ulen kerata seni bırakmada izleyelim seni ilerde.
dülger58 28.05.2008, 00:57 OYNAYALIM. SİZ AYARLAYIN BENİDE KADROYA YAZIN YİGİDOLAR.HEM YİGİDOLARLA TANIMIŞ OLURUZ HEMDE GÜZEL BİR ZAMAN GEÇİRİRİZ.
EyüphanAydın 28.05.2008, 15:11 eyüphan kardeşim senin daha yaşın küçük iyiysen bırakma
senden de ne topçu olur bea entellektüel şiir şair yazar çizer sivasspor taraftarı(ikinci bi tolunay kafkas mı geliyo)
sevdim ulen kerata seni bırakmada izleyelim seni ilerde.
Abi Bu Komik Yazısı Çok Sevdim :D
İnşallah Ölüm,Zulum Olmassa Ne Futbol Beni Nede Ben Futbolu Bırakıcam :D
İnşallah İlerde SivasSpor Futbolcusu Olarak Siteye Giricem :D
Az Kaldı
Allah O Günleri Nasib,Kısmet Ederse.. ?
yerliturkuaz 28.05.2008, 20:20 Haydin yiğidolar yapalım şu maçı destek hadi az kaldı takımı tamamlamaya...
yigidomustafa58 28.05.2008, 21:01 İstanbul Halı Saha Maçına Katılacaklar
1-öner (Kaynarca)
2-EyüphanAydın (Ümraniye)
3-yigidomustafa58 (Kadıköy)
4-titizyiğido (Alibeyköy)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
7-lise!mustafa (Ümraniye){mesaj yazmamış ama o da katılır}
beyler hadi daha gelecek yokmu futbol oynanacak diye illaki profeyonellik belgenizin olmasına gerek yok yeter ki güzel bir organizasyon olsun
yerliturkuaz 28.05.2008, 21:33 İstanbulda üç milyon Sivaslı var ve biz daha on dört kişilik bir kadroyu oluşturamadık ne güzel bir durum!
EyüphanAydın 28.05.2008, 21:36 Valla Şaşırdım,
O Kadar Kişinin Olmasına Rağmen..
Haydi Yiğidolar Sizleri Bekliyoruz...
fatih_bm 29.05.2008, 17:14 İstanbulda üç milyon Sivaslı var ve biz daha on dört kişilik bir kadroyu oluşturamadık ne güzel bir durum!
^milyon sivaslı var ama kimsenin siteden haberi yok.Bence bu turnuvayı her ay yapıp istanbulda el ilanları dağıtarak bunu iyice yayabiliriz.hemde sitenin ve sivas ın reklamı olur.
Evim Mecidiyeköy, işyerim Bakırköy'de. Hafta içerisinde maç için müsait değilim. ( Cuma hariç ) Anadolu yakasında olacaksa o hafta sonu çalışmıyorsam gelebilirim. Maçın tarih ve saatine bağlı.
MustafaParlak 29.05.2008, 17:29 Evim Mecidiyeköy, işyerim Bakırköy'de. Hafta içerisinde maç için müsait değilim. ( Cuma hariç ) Anadolu yakasında olacaksa o hafta sonu çalışmıyorsam gelebilirim. Maçın tarih ve saatine bağlı.
ABİ TAKIMINDA BENİM GİBİ Bİ OYUNCUYU EKSİK ETME EYÜPLE İKİMİZ ÇOŞARIZ.SAATİ VE GÜNÜ SANA GÖRE AYARLIYALIM ABİ
MustafaParlak 29.05.2008, 17:31 İstanbul Halı Saha Maçına Katılacaklar
1-öner (Kaynarca)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
7-lise!mustafa (Ümraniye){mesaj yazmamış ama o da katılır}
beyler hadi daha gelecek yokmu futbol oynanacak diye illaki profeyonellik belgenizin olmasına gerek yok yeter ki güzel bir organizasyon olsun
kesinlikle geliyorum mustafa benide yaz
Erol-Tan 29.05.2008, 17:34 Evim Mecidiyeköy, işyerim Bakırköy'de. Hafta içerisinde maç için müsait değilim. ( Cuma hariç ) Anadolu yakasında olacaksa o hafta sonu çalışmıyorsam gelebilirim. Maçın tarih ve saatine bağlı.
MIZMIZ TOPÇUDUR GÜNAY:) ONA GÖRE SAATLERİ UYARSA BERABER GELMEK İSTERİZ ,,EVİMİZ AYNI YERDE SAYILIR..BENCE MAÇ AKŞAM OLMALI 22,00 23,00 ARASI TRAFİK SORUNU OLMAZ KATILIM OLUR,,DAHA ÖNCE İKİ KEZ DÜZENLEMİŞTİK VE SIKINTI OLMAMIŞTI...BEN GELİRSEM KARDEŞİM DE GELİR VE 3 KİŞİ OLURUZ BURDAN ,,PUAR ORHAN ABİMİZ DE GELMİŞTİ İLK MAÇA,,RECEP YÜKSEL ABİMİZİN DE KATILACAĞINI UMUYORUM ,,İLGİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN DEĞERLENDİRİN
yigidomustafa58 29.05.2008, 17:37 İstanbul Halı Saha Maçına Katılacaklar
1-öner (Kaynarca)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
7-lise!mustafa (Ümraniye)
8-GuNaY (Mecidiyeköy-Bakırköy)
9-€rol (Mecidiyeköy civarı) +2
2 gün geçti ve sadece iki kişimi daha geliyor yapmayın beyler ayıp ya maksat maç yapmak değil kaynaşmak birbirimizi tanımak...
MustafaParlak 29.05.2008, 17:39 MIZMIZ TOPÇUDUR GÜNAY:) ONA GÖRE SAATLERİ UYARSA BERABER GELMEK İSTERİZ ,,EVİMİZ AYNI YERDE SAYILIR..BENCE MAÇ AKŞAM OLMALI 22,00 23,00 ARASI TRAFİK SORUNU OLMAZ KATILIM OLUR,,DAHA ÖNCE İKİ KEZ DÜZENLEMİŞTİK VE SIKINTI OLMAMIŞTI...BEN GELİRSEM KARDEŞİM DE GELİR VE 3 KİŞİ OLURUZ BURDAN ,,PUAR ORHAN ABİMİZ DE GELMİŞTİ İLK MAÇA,,RECEP YÜKSEL ABİMİZİN DE KATILACAĞINI UMUYORUM ,,İLGİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN DEĞERLENDİRİN
İŞTE EROL ABİ KLASİGİ YAZ ABİMİZİDE MUSTAFA
ABİ TAKIMINDA BENİM GİBİ Bİ OYUNCUYU EKSİK ETME EYÜPLE İKİMİZ ÇOŞARIZ.SAATİ VE GÜNÜ SANA GÖRE AYARLIYALIM ABİ
Zaten sizler koşacaksınız, biz yaşlandık artık topun peşinde nasıl koşalım :D
Tamam benim olduğum kadro belli gibi :D
MIZMIZ TOPÇUDUR GÜNAY:) ONA GÖRE SAATLERİ UYARSA BERABER GELMEK İSTERİZ ,,EVİMİZ AYNI YERDE SAYILIR..BENCE MAÇ AKŞAM OLMALI 22,00 23,00 ARASI TRAFİK SORUNU OLMAZ KATILIM OLUR,,DAHA ÖNCE İKİ KEZ DÜZENLEMİŞTİK VE SIKINTI OLMAMIŞTI...BEN GELİRSEM KARDEŞİM DE GELİR VE 3 KİŞİ OLURUZ BURDAN ,,PUAR ORHAN ABİMİZ DE GELMİŞTİ İLK MAÇA,,RECEP YÜKSEL ABİMİZİN DE KATILACAĞINI UMUYORUM ,,İLGİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN DEĞERLENDİRİN
Evet gardaş ya baya süre oldu o maçlara, madem lig tatil oldu, bizde kendi ligimizi yaparız :D
Tamam gardaş birlikte gider geliriz :)
İstanbul Halı Saha Maçına Katılacaklar
1-öner (Kaynarca)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
2 gün geçti ve sadece bir kişimi daha geliyor yapmayın beyler ayıp ya maksat maç yapmak değil kaynaşmak birbirimizi tanımak...
Mustafa ben oralardayım ancak h.sonu karşıdaki maçada gelebilirim benim için sorun olmaz. En güzeli bu maçı ya cuma yada c.tesi akşam yapalım. Böylece katılım ulaşım gibi sorunlar ortadan kalkar, Siteden tamamlanmaz ise ben gerekli sayısı tamamlarım.
yigidomustafa58 29.05.2008, 17:44 Mustafa ben oralardayım ancak h.sonu karşıdaki maçada gelebilirim benim için sorun olmaz. En güzeli bu maçı ya cuma yada c.tesi akşam yapalım. Böylece katılım ulaşım gibi sorunlar ortadan kalkar, Siteden tamamlanmaz ise ben gerekli sayısı tamamlarım.
abi gerçekten çok iyi düşünmüşsün ya Cuma ya da Cumartesi akşama doğru veya akşam(gece) olsun
Kolay gelsin İstanbul'da bir maç yapsın da siteden onu da görelim....:)
Kolay gelsin İstanbul'da bir maç yapsın da siteden onu da görelim....:)
Sen olmayacakmısın yoksam :D Hiç kaçmaya çalışma :D
alimuharrem58 29.05.2008, 17:48 BENIDE YAZIN BENDE GELIRIM AMA HANGI GUN , YER VE SAAT BELLI OLMALI BIRDE ILK MAC GIBI ANADOLU- AVRUPA YAKASI MACI OLMALI ILK MAC ANADOLUDAYDI BIZ YENMISTIK IKINCI MAC AVRUPA YAKASINDA OLSUN
BENIDE YAZIN BENDE GELIRIM AMA HANGI GUN , YER VE SAAT BELLI OLMALI BIRDE ILK MAC GIBI ANADOLU- AVRUPA YAKASI MACI OLMALI ILK MAC ANADOLUDAYDI BIZ YENMISTIK IKINCI MAC AVRUPA YAKASINDA OLSUN
Muharrem bak demedi deme Anadolu yakası fırtına gibi gençlerden oluşuyor, gel bu maçı karışık yapalım sonra derbi yaparız :D
1-öner (Kaynarca)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
9-Erol (Mecidiyeköy)
10-Alimuharrem58 (Alibeyköy)
MustafaParlak 29.05.2008, 17:52 Sen olmayacakmısın yoksam :D Hiç kaçmaya çalışma :D
ABİ SANA HANGİ GÜN UYGUN ONU Bİ BELİRTİRMİSİN:confused::confus ed:
Sen olmayacakmısın yoksam :D Hiç kaçmaya çalışma :D
Abi o konuda kesin söz veremem malum benim mekan biraz uzakça :)
ABİ SANA HANGİ GÜN UYGUN ONU Bİ BELİRTİRMİSİN:confused::confus ed:
Cuma 21'den sonra, c.tesi her saat.
Ancak havanın sıcak olmasından dolayı maç akşam saatlerinde olsun derdim, en erken 20-21 alınmalı bence.
alimuharrem58 29.05.2008, 17:56 Muharrem bak demedi deme Anadolu yakası fırtına gibi gençlerden oluşuyor, gel bu maçı karışık yapalım sonra derbi yaparız :D
1-öner (Kaynarca)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
9-Erol (Mecidiyeköy)
10-Alimuharrem58 (Alibeyköy)
olmazsa bır ıkı oyuncu transfer ederız mac baslamadan:)
yigidomustafa58 29.05.2008, 18:05 İstanbul Halı Saha Maçına Katılacaklar
1-öner (Kaynarca)
5-58_sivas_1987
6-dülger58
9-€rol (Mecidiyeköy civarı) +2kişi
10-alimuharrem58
şu an da 12 kişi oldu takımımız...
Erol-Tan 29.05.2008, 19:19 ABİ SANA HANGİ GÜN UYGUN ONU Bİ BELİRTİRMİSİN:confused::confus ed:
Günay akşamcıdır saat 9 dan sonra her gün uyar,,,benim için de Alimuharrem için de durum aynıdır,şu anda sayı yeterli görünüyor
yerliturkuaz 30.05.2008, 20:10 Galiba bu maçı yapamıyacağız....
emremania58 30.05.2008, 20:17 rakip takım olarak başkentli yiğidolar olarak rakibiniz oluruz. nede olsa teçrübeli bir kadro oluşturduk buradan bülent hocayada mesaj aramızda ikitane süper oyuncu var duyrulur
futbolcunun kralı bizdede ilgilenen yok..adı tomas olsaydı prim yapardı
EyüphanAydın 30.05.2008, 21:14 Arkadaşlar Ankaradakiler Gelenek Haline Getirdi Futbol Turnuvasını :D
Biz Halen Daha 1'de Kaldık,Ve... Birin'ciyide Yapamadık :D
Ne Zaman Olcak Halen Anlamadım....
'Osman Gunay ' Abim Bi El At :)
yerliturkuaz 13.08.2008, 11:39 Ankara`daki yigidolar yaptilar Sivas`takiler yaptilar Izmirdekiler yaptilar eee sira bizde haydin yapali su maci...
|