Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR TEK ÇATI ALTINDA

SivasSpor.Com
29.05.2008, 23:31
http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar4.jpg

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz Başkanlığı’nda taraftar gurupları ilk kez bir araya gelecek.

Son 4 sezondur Sivasspor tribünlerinde yaşanan bölünmelerin son bulması için ilk adım önümüzdeki haftalarda atılacak. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz Başkanlığı’nda taraftar gurupları ilk kez bir araya gelecek.

Yıllardır özlenen ‘Efsane Sivasspor taraftarı’ gurupları için ilk ışık nihayet yanacak. Stadyumuyla, sahada mücadele eden futbolcularıyla, alt yapısıyla, Teknik heyetiyle, Yönetim Kuruluyla ve Başkanıyla Türkiye’ye örnek olan Sivasspor’un en büyük eksikliği ise tribün desteğiydi. Son 4 sezondur açık bir şekilde hissedilen tribün desteğinin yetersizliği ve tribün bölünmeleri, Sivasspor Yönetim Kurulu’nu harekete geçirdi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Beşiktaş maçı öncesinde 5’e bölünen Sivasspor tribünlerini tek çatı altında toplamak için grup başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı yapma kararı aldı. Başkan Odyakmaz, liglerin yoğunluğunun sona erdiği bir dönemde bu toplantının gerçekleşmesi içinde 15 Haziran olarak bu tarihi belirlemişti.

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAKLAR

Başkan Odyakmaz, gurup Başkanlarını bir araya getirerek yapacağı bu toplantı da bir araya gelmelerini ve tek isim altında birleşmelerini isteyecek. Yaklaşan bu toplantı öncesinde taraftar gurupları da isteklerini Yönetime sunmak için hazırlık yaparken, birleşme konusuna ise olumlu bakıyor.

SESSİZLİK YOK OLACAK

Son dönemlerde herkes Türkiye’deki tüm spor kamu oyu tarafından da ‘Sivasspor Tribünleri sessiz-Çekirdek yiyorlar’ şeklindeki eleştirilerde artık son bulacak. Çünkü bütün taraftar gurupları bir araya gelerek stadyumdaki destek dozunu artıracak. Tek tezahürat şekli ve ortak hareket edilecek olması nedeniyle de uğultularda son bulmuş olacak.

EN BÜYÜK TRANSFER!..

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın girişimleri sonrasında yaşananlar, Sivasspor camiası tarafından son derece önemli bir gelişme olarak gösterilirken, Sivasspor’un tribünlerini kazanarak en büyük transferini gerçekleştireceği şeklinde yorumlanıyor. 15 Haziran tarihinde Sivasspor tesislerinde saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan bu tarihi toplantı ise büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Spor58

K4r_Tugrul
29.05.2008, 23:33
Haydi Hayırlısı !.....................

merkez_emre
29.05.2008, 23:38
gercekden cok sevindim inş. birleşme gercekleşirde senelerdir dagılan gruplar tekrardan birleşir...bize 1 adım attıklarında biz 10 adım atmaya hazırız...lakin tek korkum çürük elmaların ortadan kaldırılmasıdır...

yigido_furkan
29.05.2008, 23:44
gercekten cok iyi olur maratonda dusunun binlerce kisi takimi destekliyoruz beklenen gun geliyo ins gruplar birlik olur

furky.b
29.05.2008, 23:47
Guzel hele sukur bir..yetkilinin agzindan duyruldu..

''Yigidolar'' geliyor..

sewaz58
30.05.2008, 00:04
İnşallah lafta kalmazda gerçekleşir..

titizyiğido
30.05.2008, 00:06
sen osun ben buyum kavgası biter artık inşallah

yigido Atilla
30.05.2008, 01:18
Bu gruplari Baskan Mecnun otyakmaz dan baska hic kimsenin tek cati altinda Toplayamayacagini 1 sezon önce yazmistim !!!!! Bu ise baskan el atmasi gerektigini yoksa bu gruplar cogaldikca hic ise yaramayacagi gibi takimada zarar verecektir. Büyük baskan bu isi Kökünden cözecektir.. Sivassporlular artik tek cati altinda toplanacak...

ofozturk
30.05.2008, 08:32
hadi hayırlısı. inş birliktelik sağlanır ve artık bizimde tek grup adımız olur.

Abdullah DuMaN
30.05.2008, 08:43
OH BE ÇOK ŞÜKÜR..... ......

.....

OLCAY_58_AKKUS
30.05.2008, 09:02
başkan çok doğru söylemiş 12. adam eksikliğini geçen yıl sivasspor çok yaşadı bu eksikliğin bir şekilde giderilmesi lazımdı ve umarım bu sorun bu şekilde çözülür ateşli bir taraftar gurubu sivassporu fişek yapar.

BEAT58
30.05.2008, 10:19
hayırlısı olsun ne diyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mert2121
30.05.2008, 10:46
eger tek grup olacaksa bu grup MARATON tribününde toplanması gerekir kale arkadasında 3 kisinin bagırdını maratonda 1 kisi bagırıyor

YigidoSaskın58
30.05.2008, 10:59
ınsaalah yapılırda trıbunler hep bır agızdan bagırır

YiğidoGençlik
30.05.2008, 11:53
Hayırlısı olsun ii olur İnşallah ama ortada grup göremiyorum biz kiminle birleşecez onu da bilmiyorum neyse hayırlısı ne diyim...

GLoBe-Y-Gençlik
30.05.2008, 11:55
Hayırlısı olsun ii olur İnşallah ama ortada grup göremiyorum biz kiminle birleşecez onu da bilmiyorum neyse hayırlısı ne diyim...

aYnen kımınle ortada kımse yoq Hayırlısı dıyecegıız

bozkurt187
30.05.2008, 13:29
taraftar gruplari bir araya gelsinde gelmesine kombine satislari ne durumda

velibircan
30.05.2008, 13:46
Günün En İyi Haberiydi...Sivas Ulaaaaaaan !!!!

MURAT SARI
30.05.2008, 13:58
İŞTE SEZONUN EN BÜYÜK TRANSFERİ BUNA DERİM GEÇ ALINMIŞ BİR KARAR AMA

ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSENİZ ORASI KARDIR MİSALİ BAŞKAN BURADADA BÜYÜK*

LÜĞÜNÜ GÖSTERDİ İNŞALLAH İSTNBUL TARAFTARLAR DERNEGİ OLARAK ORADA BİZDE -

OLURUZ

SAYGILARIMLA MURAT SARI

sinan-58
30.05.2008, 15:06
hayırlısı olsun..................

yusuf_yusuf
30.05.2008, 15:53
haydi hayırlısı olsun-----------

kaya0758
30.05.2008, 16:28
o hftaki maçta 18 e alınmayan oyuncu yada cezalı oyuncuda maçları oradan birleşen taraftarların arasından izlesin ve amigoluk yapsın:D

samet yıldız
30.05.2008, 16:56
çok iyi olur yaa
bu nee biri kırmızı diyor biri şampiyon sivas diye bağırıyor
bu birleşmeyle
tarftarlarımız daha coşkulu olacak

merkez_emre
30.05.2008, 19:09

daha şimdiden başkalarını kucumsemeye basladınız inş. o günde yapmazsınız

Army
30.05.2008, 19:18
daha şimdiden başkalarını kucumsemeye basladınız inş. o günde yapmazsınız

ah emre ahhh başkan bile girse araya zor görünüyor zihniyetler aynı değişen birşey yokki. İlk önce grupların önde gelenleri isteyecek tüm kalbiyle kabul edecek benimsiyecek artık hepimizin sivasspor için boğaz patlattığımızı aynı yolun yolcusu olduğumuzuki ondan sonra işler yoluna girsin. Bu oluşum başarılı olacaksa herkes taviz verip bir adım atacaksa biz varız.

XXCakir58
30.05.2008, 19:41
birbirimizle dalasmayalim. Birlik, Beraberlik oldun mu hem güclü oluruz hemde kimse bizi ayiramaz. Cekirdekcilere sesleniyorum, lütfen sizde birlesin ve artik stadlarda sizinde sesiniz duyak.

yigidomustafa58
30.05.2008, 19:55
işte bu çok güzel bir iş oldu en sonunda...

NAUGHTYBOY58
30.05.2008, 20:08

Sen 20 25 ßirAraya qelip Maça qidince Kendini qrupmu Sanıyorsun ??

GLoBe-Y-Gençlik
30.05.2008, 20:16
Sen 20 25 ßirAraya qelip Maça qidince Kendini qrupmu Sanıyorsun ??

bız baskalarınıda goremıyoz tek bızmıyız 20 25

NAUGHTYBOY58
30.05.2008, 20:19
Şuan Faaliyette Olupta 20 25 qiden Sizsiniz ßaşka Faaliyette qrup Yok Zaten

sinan-58
30.05.2008, 20:20
Şuan Faaliyette Olupta 20 25 qiden Sizsiniz ßaşka Faaliyette qrup Yok Zaten

işte sende diyorsun faaliyette başka grup yok birleşecek

NAUGHTYBOY58
30.05.2008, 20:33
Ama Adam KEndinide qrup Sayıyo ßende Yanıma 3-5 Arkadaşımı ALıyım qidiyim ßaqrıyım ßende qrup Oluyum Yok Oyle ŞEy Şuanda Siwasta qrup Yoktur KArdeşim.

GLoBe-Y-Gençlik
30.05.2008, 20:39
Ama Adam KEndinide qrup Sayıyo ßende Yanıma 3-5 Arkadaşımı ALıyım qidiyim ßaqrıyım ßende qrup Oluyum Yok Oyle ŞEy Şuanda Siwasta qrup Yoktur KArdeşim.

Gardas Sen nerdesın hangı sehır gardas yıgıdo genclıgı begenmeye bılırsın sende kur senıde gorelım sanal alemde mıllet super yazıyo harbyden bızden ıyısını kurarsan amenna buyur

NAUGHTYBOY58
30.05.2008, 20:56
ßeni Tanıyorsunuz Hepiniz Hemde Cok İyi ßiz Zamanında Herşeyin En İyisini Yaptık qrubun ßi defa olsun 500 kişi Maça qittimi ßiz ßunu Yaptık qrubun ßi Defa Mewzu Yaptımı ßiz ßunu Yaptık qrbun ßi Defa KEndi ßestesini Yaptımı ßiz ßunu Yaptık ßiz Siwasta Herşeyi Yaptık Hem yeniçerilerle Hemde qrubumla Yani MErkez Tayfayla Anladınmı Cnm ??? Sen Daha 3 qün once Tribüne qelDİn ßiz 95 den ßeri Warız ;)

yerliturkuaz
30.05.2008, 20:57
Yorumda kullanılan en büyük transfer sözüne katılıyorum çok doğru bence....

EyüphanAydın
30.05.2008, 21:04
Gerçekten İşin İşine Başkanımızın Girmesi Çok Güzel,

Bizimde İstediğimiz ' Aynı Çatı Altında ' Toplanmaktı.

İnşallah Bunu Başkanımızla Yapıcaktırız.

SivasSpor Nelerin Altından Geldi,Tereyağından Kıl Çeker Gibi Yapıcağız İşi.

merkez_emre
30.05.2008, 21:04
ßeni Tanıyorsunuz Hepiniz Hemde Cok İyi ßiz Zamanında Herşeyin En İyisini Yaptık qrubun ßi defa olsun 500 kişi Maça qittimi ßiz ßunu Yaptık qrubun ßi Defa Mewzu Yaptımı ßiz ßunu Yaptık qrbun ßi Defa KEndi ßestesini Yaptımı ßiz ßunu Yaptık ßiz Siwasta Herşeyi Yaptık Hem yeniçerilerle Hemde qrubumla Yani MErkez Tayfayla Anladınmı Cnm ??? Sen Daha 3 qün once Tribüne qelDİn ßiz 95 den ßeri Warız ;)

arkandayım gardaşşşşş :D.......

GLoBe-Y-Gençlik
30.05.2008, 21:07
GARDAS YAPMIS OLABILIRSIN 10 YASIMDAN BUYANA STADLARDAYIM SIMDI NERDESINIZ GARDAS gardas bu ısı bılıyorsan kendı takımını desteklıyen GRUba ıse saygı duyacan Grup Yoq Demıyecen Merkez Tayfaysan Nerdesın Gardas Bız Bu Yola Bas Koyduk Sonuna Dek Desteklıyecegız BIZ KIMSEYE NE LAF ATIYOZ NE KOTULUYOZ

velibircan
30.05.2008, 21:09

bende sizin arkanızdayım...sizin grubu takip ediordum çok iyi işler becerdiniz.:D:D

isminiz fatih ti dimi :D

merkez_emre
30.05.2008, 21:11
ahmet bak severim seni önce arkadasının yazdına bak ondan sonra yorum yap kendınle çelişkiye düşme komik oluyon....

GARDAS YAPMIS OLABILIRSIN 10 YASIMDAN BUYANA STADLARDAYIM SIMDI NERDESINIZ GARDAS gardas bu ısı bılıyorsan kendı takımını desteklıyen GRUba ıse saygı duyacan Grup Yoq Demıyecen Merkez Tayfaysan Nerdesın Gardas Bız Bu Yola Bas Koyduk Sonuna Dek Desteklıyecegız BIZ KIMSEYE NE LAF ATIYOZ NE KOTULUYOZ

yeniçeriler bitti ama hiçbir zaman 100 ün altına inmedi o zaman biz avaz avaz bagırırken sen buyuk olasılık cekırdek cıtlıyordun 1 2 senedir tribune takılıon...bosver baslamayim yine..

NAUGHTYBOY58
30.05.2008, 21:29
ßiz Kimseyi Kötülemiyoruz Yaptıqınız işede SAyqı Duyyoruz Elimezde Olmayan Seßeßlerden Dolayı Yokuz Trißünlerde Ama ßu İşde Yaplacaksa Temiz Yapılmalı ßi Yerde Ole 100 ün ALtında SAyıyla MAça qidiLip ßaqrılMAz ßi Trißün Cocuqu ßunu ßilmesi LAzım Taßi Sizde O vasıf Warsa ßu İş ßi Maçı 2-3 ßesteyle ßitirmek Olmaz ßiz ßu Yüzden Sizlerle ßirleşmeyi İstemioruz ßu İşi öqrenin Sonra qelin Omuz Omuza ßaqraLım Siwasta ßu İşi ßilen Sayılı Adam War Zaten Emre ßen Yasin İsmail Armaqan Rıdwan Alican Dernekten 2-3 Arkadaş Çılqınlardan 1-2 Arkadaş Yiqido qençliktendende ZorlaSak 1 Tane Cıkaßilir ßu İşi ßilenlerle Yapılsınki Diqerleride Öqrensin Tribün Olsun ßunu Yapabilecek Kişiler ßiziz Siwasta Önümüzü Açarlarsa DEwrim AÇmazlarsa Ölüm Sessizliqi Olur...

velibircan
30.05.2008, 21:40
ßiz Kimseyi Kötülemiyoruz Yaptıqınız işede SAyqı Duyyoruz Elimezde Olmayan Seßeßlerden Dolayı Yokuz Trißünlerde Ama ßu İşde Yaplacaksa Temiz Yapılmalı ßi Yerde Ole 100 ün ALtında SAyıyla MAça qidiLip ßaqrılMAz ßi Trißün Cocuqu ßunu ßilmesi LAzım Taßi Sizde O vasıf Warsa ßu İş ßi Maçı 2-3 ßesteyle ßitirmek Olmaz ßiz ßu Yüzden Sizlerle ßirleşmeyi İstemioruz ßu İşi öqrenin Sonra qelin Omuz Omuza ßaqraLım Siwasta ßu İşi ßilen Sayılı Adam War Zaten Emre ßen Yasin İsmail Armaqan Rıdwan Alican Dernekten 2-3 Arkadaş Çılqınlardan 1-2 Arkadaş Yiqido qençliktendende ZorlaSak 1 Tane Cıkaßilir ßu İşi ßilenlerle Yapılsınki Diqerleride Öqrensin Tribün Olsun ßunu Yapabilecek Kişiler ßiziz Siwasta Önümüzü Açarlarsa DEwrim AÇmazlarsa Ölüm Sessizliqi Olur...

imzaaa ;) .

MustafaParlak
30.05.2008, 21:49
SÜPER OLUCAKTA BU GRUBUN AMİGOSU KŞM OLCAK...!:D

hafikli1983
30.05.2008, 22:30
yeniçeriler kökeninin gençleri olan merkez tayfaya şuan faaliyette olmasa bile gönülden inanıyorum.bu işi destekleyen kişiler sivasta bu arkadaşlarımız arasından çıkacaktır.

yiğido gençliğe gelince.liderleri biz tek başımayız ve birleşmeyeceğiz demişlerdi bana.rica ediyorum bu çalışmadan uzak dursunlar.girerlerse bu laf altında ezilirler.ancak yiğido gençlik birşeyler yapmaya çalışıyor sivasspor için.bunu inkar edemem.olduğu yerde sekmesi en doğru kararları olur.

14 haziranda buluşulacak denilmişti.olursada 1 gün fark oynar denilmişti.bu tarihi tutturanlar ve gündeme getirenler o gün orda olmayacak.çünkü inanmayan kişilerin arasında olmaktansa gurbette en güçlü yerimiz olan MARMARA BÖLGESİNDE çalışma yapmayı yercih ederiz ve ediyoruz.

O GÜNDEN SONRA BİRLEŞME ÖNÜMÜZDEKİ 4 MAÇTAN SONRA DAĞILIR.
BU NEDENDEN ÖTÜRÜ HERKEZE KOLAY GELSİN.BU KONUDA DESTEKLENEN KİŞİ....İŞ BİR KİŞİYE EMANET EDİLİR.BU OLUŞUMDA LİDER VE LİDER YARDIMCISI OLUR.ANCAK EŞİTLİK ŞARTTIR.HER GRUBUN LİDERİ LİDER DEVAM ETMELİDİR BİRLEŞMEDE.AMA YİNEDE 4 MAÇI GEÇMEZ...

merkez-1
30.05.2008, 22:38
yeniçeriler kökeninin gençleri olan merkez tayfaya şuan faaliyette olmasa bile gönülden inanıyorum.bu işi destekleyen kişiler sivasta bu arkadaşlarımız arasından çıkacaktır.

yiğido gençliğe gelince.liderleri biz tek başımayız ve birleşmeyeceğiz demişlerdi bana.rica ediyorum bu çalışmadan uzak dursunlar.girerlerse bu laf altında ezilirler.ancak yiğido gençlik birşeyler yapmaya çalışıyor sivasspor için.bunu inkar edemem.olduğu yerde sekmesi en doğru kararları olur.

14 haziranda buluşulacak denilmişti.olursada 1 gün fark oynar denilmişti.bu tarihi tutturanlar ve gündeme getirenler o gün orda olmayacak.çünkü inanmayan kişilerin arasında olmaktansa gurbette en güçlü yerimiz olan MARMARA BÖLGESİNDE çalışma yapmayı yercih ederiz ve ediyoruz.

O GÜNDEN SONRA BİRLEŞME ÖNÜMÜZDEKİ 4 MAÇTAN SONRA DAĞILIR.
BU NEDENDEN ÖTÜRÜ HERKEZE KOLAY GELSİN.BU KONUDA DESTEKLENEN KİŞİ....İŞ BİR KİŞİYE EMANET EDİLİR.BU OLUŞUMDA LİDER VE LİDER YARDIMCISI OLUR.ANCAK EŞİTLİK ŞARTTIR.HER GRUBUN LİDERİ LİDER DEVAM ETMELİDİR BİRLEŞMEDE.AMA YİNEDE 4 MAÇI GEÇMEZ...

senin allahına gurban.marmaradan başlayalım işe.inanmayanların arasında olmayalım dorusun.

yeniceri_can
30.05.2008, 23:33
biz hiçbir zaman kalabalık olalom diyegenç fenerlisiyle cartıyla curtuyla maça gitmedik.
100 kişi kaldık ama gene biz kaldık.

hafikli1983
31.05.2008, 10:50
BU İŞİ GÜNDEME GETİRENLERİ UNUTUN.BU NEDENLE BU İŞİDE UNUTUN.
BU TÜR KONULARI GÜNDEME GETİREN TARAFTARLARI YERDEN YERE VURDUNUZ.ŞİMDİ BİRLEŞMEYE SICAK MI BAKIYORSUNUZ GRUPLAR.AMA SICAK BAKARKENDE LAF ATIN DURUN SAĞA SOLA.BAŞKAN KAPI AÇTI.AMA YOKUZ SİVAS BU HALDEYKEN.BAŞARILAR....

BU İŞİ GÜNDEME GETİREN 1 TARATARDIR.GRUPLAR DEĞİL.GİDİN 100 KİŞİLİK GRUP OLUŞTURUN.BAŞKANDA BUNU 4 HAFTA DESTEKLER.SONRA GÜLE GÜLE DER.UNUTMAYINKİ GÜNDEME GETİRDİK VE BÖYLE BİR AÇIKLAMA GELDİ.YANİ PAYIMIZ VAR....

MERKEZ TAYFAYA FAZLA LAFIM YOK.AMA HAVADA BULUT BU İŞLERİ UNUT DİYORUM....YAPACAK YER YÜZÜNDE 1 KİŞİDİR BU İŞLERİ.GÜNDEME GETİRMESİ BİLE YETMİŞTİR...

koyu58
31.05.2008, 17:47
sonunda oldu işte başkanda anladı grup başkanlarıda işin ciddiyetine baksınlar biraz tek grup tek yumruk

sivasli215
31.05.2008, 17:51
işte bu ya!
aylardır burada haykırıyorum,tek çatı diye!
nihayet sesimizi duyan birileri cıktı

taraftarlık ruhu böylece oturacak sivasta ve sivas artık taraftarıyla gercekten bütünleşecek...

haydi mecnun başkan,devamını getir lütfen....

BOUN
31.05.2008, 19:41
Sivas'ın ve Sivasspor'un iyiliği için, daha güzel günlere hep birlikte elele omuz omuza daha güçlü bir şekilde varmak için Sayın Başkanımız Mecnun Odyakmaz öncülük yapıyor; heralanda parçalanmış, bölük pörçük olmuş, sayıca çok ama en etkisiz ve bilinçsiz kitleyi oluşturan Sivaslıları hiç olmazsa tribünde bir araya getirmeye çalışıyor! Öncelikle bu muhteşem girişimi için Sevgili Başkanımızı tebrik ediyorum.

Ancak gel gör ki hala işin ehemmiyetini kavrayamamış bazıları kendi kuyruğunun peşinde koşan zavallı kedi misali dar alanda serseri serseri gezinme peşinde. Bakın sevgili Yiğidolar başka Sivas yok başka Sivasspor yok! Hala işin ehemmiyetini anlamadınız mı? Abartmıyorum belki de bu sene şampiyonluğu elimizden kaçırmamızın bir nedeninin de taraftar yokluğu olduğu gerçeğini hala idrak edemediniz mi de, hala gelip burda Büyük Başkan'ın önderliğinde gerçekleşecek bir oluşum hakkında olumsuz bir takım görüşler beyan ediyorsunuz?

Burdan ben bir iki sonuç çıkarıyorum: Demekki bu adamlar için önemli olan Sivasspor değil, kendi küçük borularını öttürecekleri, kendi kuyruklarıyla oynayacakları ufacık tefecik gurupları daha önemli. İkincisi Başkan'ın önderliğinde gerçekleşecek böyle bir toplantıyı kabullenmemek ve alttan alta başarısız olmasını arzu etmek kimin Sivasspor sevdalısı kimin de kendi gurubunun sevdalısı olduğunu açık seçik ortaya seriyor.

Zaten sayıları onu onbeşi geçmeyen bu gurupperest ve hizipçilere söyleyeceklerimiz belli: Başkanımızın önderliğinde nasıl Sivasspor şahlandıysa, nasıl beş yıla onbeş yıllık işler sığdırdıysa yine Başkanımız önderliğinde bu defa da Sivasspor tribünleri şahlanacak. Daha evvel eş dost, ahbap gurubu olduğu için diğer guruplara dahil olmayan, olamayan bütün Yiğidolar bu defa Başkan'ın önderliğinde kenetlenecekler. Ben varım, benim gibi yüzlercesi binlercesi var, onbinlercesi de olacak inşallah!

Sivasspor'un değil kendi gurubunun kendi hizbinin sevdalısı olanlar duyrulur! Kendinizi hesaba çekin, tövbe edin, Sivassporlu olun!:)

1967_Dernek_Murat
31.05.2008, 19:55
ARKADAŞLAR NE OLUYOR YAV Bİ DURUN DA TOPLANALIM BAKALIM NE OLACAK AHMET TURAN SEN KIMSIN NERDERDİN ŞİMDİYE KADAR SİZİN GRUBUN BAŞKANI SEN MİSİN SEN SEN BEN YOKUMDE SEBN DEGİLSEN BAŞKANINIZ KONUŞSUN EMRE SİZDE BU COCUGA UYUP LAF DALAŞINA GİRİYONYA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM FATİH SANADA YAKIŞMIYOR DALAŞDINIZ COCUK DAHA COK KÜÇÜK ANLAMAZ TRÜBÜNDEN FELAN BAŞKANI KONUŞSUN ONU DİNLEYİN

SİVASSPOR İÇİN NE HAYIRLI İSE O OLSUN TABİKİ BİRLEŞİLECEKSE BİRLEŞECEGİZ BİRLEŞMEYENİ STATA GİREMEZ TEK SİVASSPOR VE TEK TRÜBÜN İÇİN BEN VARIMMMMMMMMMMMM

GOSt
31.05.2008, 19:56
hadi hayırlısı inş. lafta kalmaz.. bi de lider olma durumları varr inş. liderlik sorun olmaz bu yeni birliktelik icin.. Mecnun Başkan'a ve tüm camiyaya tesekkurler...

BOUN
31.05.2008, 20:13
ARKADAŞLAR NE OLUYOR YAV Bİ DURUN DA TOPLANALIM BAKALIM NE OLACAK AHMET TURAN SEN KIMSIN NERDERDİN ŞİMDİYE KADAR SİZİN GRUBUN BAŞKANI SEN MİSİN SEN SEN BEN YOKUMDE SEBN DEGİLSEN BAŞKANINIZ KONUŞSUN EMRE SİZDE BU COCUGA UYUP LAF DALAŞINA GİRİYONYA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM FATİH SANADA YAKIŞMIYOR DALAŞDINIZ COCUK DAHA COK KÜÇÜK ANLAMAZ TRÜBÜNDEN FELAN BAŞKANI KONUŞSUN ONU DİNLEYİN

SİVASSPOR İÇİN NE HAYIRLI İSE O OLSUN TABİKİ BİRLEŞİLECEKSE BİRLEŞECEGİZ BİRLEŞMEYENİ STATA GİREMEZ TEK SİVASSPOR VE TEK TRÜBÜN İÇİN BEN VARIMMMMMMMMMMMM

Arkadaşım olumlu düşüncelerin için tebrik ederim. İnşallah yavaş yavaş da olsa bu işin ehemmiyetini kavrayamayanlar da anlamaya başlayacaklar. Sivaslılar en azından tribünde kol kola olacaklarını dünya aleme gösterecekler.

Seneye Kasımpaşa, Manisa, Rize gibi görece zayıf taraftarı olan takımların ligde olmayacaklarını ve karşımızda Kocaeli, Eskişehir, Antalya gibi taraftarı daha sağlam daha kuvvetli şehir takımlarının çıkacağı gerçeğini göz önüne alırsa Sayın Başkanımızın bu girişiminin önemi daha iyi anlaşılır.

Hep destek tam destek!

üçyıldız58
31.05.2008, 20:53
artık seneyee stadlardaa bir grupp daha göreceksinizz eski kapalıyı inletecekk diğer gruplar kaç kişi bizi ilgilendirmezzz bizim grup toplam iki kişi oğlum vede ben artık maçlara gidecek yaşaaa geldiii.
eeee diğer gruplardaaa birleşmiyorrr bende olaya el atıp kendi grubumuzu kuralımmm dedimmm.

Tarkan ÇeLik
01.06.2008, 00:03
HayırLısı.. Ne diyeLim aBiLerimiz Ne Derse o oLur

Tarkan ÇeLik
01.06.2008, 12:33
Hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz o yüzden böyle kırıcı konuşmaya gerek yok.. Biz yeri geldiği zaman Başka takım taraftarlarına karşı omuz omuza savaşıyoruz.. Herşeyi yapalım ama NET aleminde birbirimize düşmeyeLim..

yigidolar06
01.06.2008, 12:51
Arkadaşlar inşallah bu güzel gelecek günlerde birlik beraberlik içinde olunulur. Hepimiz sivasspor için çırpınıyoruz daha güzelini yapacağınızdan eminim.

Del Piero
01.06.2008, 16:22
inşallah çok başarılı olur en büğyük isteğimiz bu !

yigido_furkan
01.06.2008, 20:00
ya arkadaslar birakin artik bu soyleydi bu boyleydi herkesin amaci Sivassporu desteklemek degilmi hadi artik destek zamani yapmayin boyle hepimiz Sivasliyiz Sivassporluyuz

1967_DERNEK_MUSTAFA
01.06.2008, 20:11
hepinizi seviyorum gün gele harman ola

lato
01.06.2008, 20:20
Alemin kralı biziz.. Yeterki birlik olalım...

Del Piero
01.06.2008, 20:30
Valla kim olursa olsun hangi grup olursa olsun.

yeni kurulacak grupta olsa trübüne hakim olmak istiyorlarsa önce anti-istanbul diyecekler sonra iş yapacaklar yoksa buyumez buyuyemez istanbul yalakalığı ile bir yere varılmaz !

Tarkan ÇeLik
01.06.2008, 22:00
hepinizi seviyorum gün gele harman ola

O kadar..!! :rolleyes::rolleyes:

fatih_bm
01.06.2008, 22:03
Alemin kralı biziz.. Yeterki birlik olalım...

Birlik olamayız herkes en iyisi biziz derdinde.Halbuki birlik olsak çarşı,gfb,çılgınlar,ultraaslan hepsinden iyi potansiyelimiz var.ama nerdeee

bugrakova
01.06.2008, 22:29
tek çatı altında tek tribün lideri olsun işte o zaman hherkes sivasspor dan korktuğu gibi taraftardan da korkar

sinan-58
02.06.2008, 17:15
her şeyin sivasspor için yapıldığını unutmayalım

NAUGHTYBOY58
02.06.2008, 18:44

Aßi Naßalım Ya ßu İşLEri ßiLEnde KonuşuYor ßilmeyende İŞte... Hayır Şimdi ßiŞEyleri ßi İşLEri Yapıp Kanıtlamamış OlSak İÇimiz Yanmıycakta Her qRupta Dolanıp duran ßi İnsan ßöyle Söyleyince İnsan Cewap Wermek Durumunda KALıyır Yoksa ßizi ßiLen ßiLiYor Kimseden LAfımızı ÇEkmeyiz

ßirLEşme Konusunada qeLİnce ÖnceLİkle qRupLArın Daha Önceki TutumLArı Aynı Olmasını Rİca Ediyorum Çünkü ßirleşmeden Yana OLmayan qRupLAr MEcnun ßaşkanın KArşısına Çıkınca EL Pençe Diwan Tamam DEmiyecek ßirleşmek İStemiyorsa İstemiyorum Diyecek Sonra Arıza Yapmasın ßirleşilecekSe Adam qißi YapaLım Şu İşi ßiz MErkez Tayfa qRußu Olarak ßu İşe Okey WeriYoruz Ama Taßi KEsin KArarımız ŞArtLAra qÖre 15 HaziRandan Sonra Olacaktır SAyqıLArımla MErkez Tayfa Adına FATiH İLTER...

Tarkan ÇeLik
02.06.2008, 18:51
Aßi Naßalım Ya ßu İşLEri ßiLEnde KonuşuYor ßilmeyende İŞte... Hayır Şimdi ßiŞEyleri ßi İşLEri Yapıp Kanıtlamamış OlSak İÇimiz Yanmıycakta Her qRupta Dolanıp duran ßi İnsan ßöyle Söyleyince İnsan Cewap Wermek Durumunda KALıyır Yoksa ßizi ßiLen ßiLiYor Kimseden LAfımızı ÇEkmeyiz

ßirLEşme Konusunada qeLİnce ÖnceLİkle qRupLArın Daha Önceki TutumLArı Aynı Olmasını Rİca Ediyorum Çünkü ßirleşmeden Yana OLmayan qRupLAr MEcnun ßaşkanın KArşısına Çıkınca EL Pençe Diwan Tamam DEmiyecek ßirleşmek İStemiyorsa İstemiyorum Diyecek Sonra Arıza Yapmasın ßirleşilecekSe Adam qißi YapaLım Şu İşi ßiz MErkez Tayfa qRußu Olarak ßu İşe Okey WeriYoruz Ama Taßi KEsin KArarımız ŞArtLAra qÖre 15 HaziRandan Sonra Olacaktır SAyqıLArımla MErkez Tayfa Adına FATiH İLTER...

Fatih problem birleşmek değil bunu sende biliyorsun.. Bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyodu neler yaşadık hepberaber ha yinede gitmez ama asıl problem birleştikden sonra oluyor gardaş La.. Yoksa hepimiz kardeşiz biliyorsun .. :rolleyes: Muhteşem 11'li :D

NAUGHTYBOY58
02.06.2008, 18:55
ORası ÖyLe Tarkan NeDen ßunu Trißündede YapmaYaLımki AÇıLsın Önümüz Siwas'ta KraLı Olur ßunu Herkes ßiLİYor..

Tarkan ÇeLik
02.06.2008, 19:22
ORası ÖyLe Tarkan NeDen ßunu Trißündede YapmaYaLımki AÇıLsın Önümüz Siwas'ta KraLı Olur ßunu Herkes ßiLİYor..

Fatih Bizim önümüz açılmaz bunu sende iyi biliyorsun.. Bizi Sevmeyen insanlar var.. " Benim Çekirdekçi taraftarım bana yeter" lafını sende duymadınmı benim yanımda? Tamam biz zaten birliğiz bunu biliyorsun ama tek taraflı olmuyor be garda$

NAUGHTYBOY58
02.06.2008, 19:25
O Zaman KEndiLEri ßiLir ArkaDaşım ßiz Her Zaman İçin Sİwasspor UqRuna En İyiLerini Yapmaya Hazırız.

Tarkan ÇeLik
02.06.2008, 19:31
O Zaman KEndiLEri ßiLir ArkaDaşım ßiz Her Zaman İçin Sİwasspor UqRuna En İyiLerini Yapmaya Hazırız.

Ya neler yapmadıkki Fatih güldük & Gezdik & Ağladık biz bunları hepberaber yapıyoruz zaten ama Bi ön ayak olunsa bize.. Kendimiz nereye kadar yapıcaz.. Bizi soğutmaya çalışıyorlar.. Bunları biliyorsan gardaş La.. Taraftar zaten bir .. Kemik zaten bir.. Gönül isterki Biz'de bir Texas & Gecekondu Vs. olalım ama olmuyor..

NAUGHTYBOY58
02.06.2008, 19:34
ßizi SoqutamazLAr ORası OLmaz ße TarKan ßiz Yine Kendimiz Yaşarız Yine Yaşarız O Trißünü Sen AnLAdın ;)

yeniceri_can
02.06.2008, 20:03

merkez tayda adına çok güzel konuşmuşsun fatih abi bize fazla birşey söylemek düşmüyor.

Del Piero
26.06.2008, 21:27
iyide bu birleşmenin felan akıbeti ne oldu hani gruplar toplanacaktı kimseden birses çıkmadı

sanırım yine hüsran :mad:

Del Piero
26.06.2008, 21:28
bilgisi olan lütfen bizleri bilgilendirsin........