Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat edelim arkadaşlar
Sitede karşılaştığımı video ve resimlerdeki yazılarda
'' Sivaslıyız dedik ya gardaşş '' yazısına çok takılıyorum
Bunu kullanan arkadaşlar ne manaya geldiğini biliyormusunuz kullanıyorsunuz ?
Bu topici açma amacım ve kızdığım nokta
argo ve bi okadarda çirkefçe olan bu yakıştırmayı Sivaslı olarak bizlerin kabullenmesi Diyeceksinizki ne argoluk ne çirkeflik war bunda ?
İstanbulda kadın pazarlayan kişilere bu deyim kullanılmakta arkadaşlar
Şimdi soruyorum sizlere bu lafı kullanmalımıyız kullanmamalımıyız ?
Sivaslıyız dedik ya gardaşş deyimi Hem Sivası Hemde Sivaslıyı kötülemekte biraz daha dikkat edelim
Saygılarımla
Çok saçma bir takıntı kim ne düşünürse düşünsün 3 5 tane kendini bilmez hayasız şuursuz insanların yaptığını bütün sivaslılara maal etmeye kimsenin hakkı yok kusura bakmayın ama arkadaşlar bu sadece benim düşüncem
OLCAY_58_AKKUS 30.05.2008, 09:05 ben de arkadaşa katılıyorum biz ne kadar sivası iyi olarak anlatsak ta sivas halkını kaba olarak değerlendirir batı halkı bunun için bu izlenimi silmek için dikkat edilmeli sivaslılığımızı efendiliğimizle dürüstlüğümüzle ön plana çıkaralım bence
OsMaN1674 30.05.2008, 10:08 Bence öyle bir durum yok o kelime sadece sizin gibi düşünenlerin aklına gelir ayrıca bura SİVAS istanbul değil.SİVASLIYIZ DEDİKYA GARDAŞ!!!
YigidoSaskın58 30.05.2008, 10:57 Bence öyle bir durum yok o kelime sadece sizin gibi düşünenlerin aklına gelir ayrıca bura SİVAS istanbul değil.SİVASLIYIZ DEDİKYA GARDAŞ!!!
haklsın konuyu acan kısı saptırmak ıstıyorsa orası baska
yigido_sampiyon 30.05.2008, 11:42 ya arkadaşlar bırakın bu boş işleri ya...
sadece gülüyorum:D:D:D:D:D
Walla istediğinizi diyip dememekte özgürsünüz arkadaşlar ben duyduklarımı hatta gördüklerimi yazdım.Ne diye yalan yanlış şeyler yazıyım sizi kandırsam elime ne geçecek bukadar saçma bişey duymadım Ben bu kelimenin övünüle övünüle kullanılması taraftarı değilim bukadar Ayrıca batı halkının ne düşündüğüde umrumda değil ama Batı halkının çıkardığı bu lafı bukadar benimsemek size hiç yakışmamış
titizyiğido 30.05.2008, 20:50 Bence öyle bir durum yok o kelime sadece sizin gibi düşünenlerin aklına gelir ayrıca bura SİVAS istanbul değil.SİVASLIYIZ DEDİKYA GARDAŞ!!!
peki gözüm SİVASLIYIZ DEDİK YA GARDAŞ demişsin eee bundan ne anlamamız gerekiyo şimdi açılımı ne bunun bizi aydınlatırmısın
yerliturkuaz 30.05.2008, 20:55 dEDİKLERİN DOĞRU OLABİLİR FAKAR BİZ BUNLARI KARŞI TEZDE İSPAT ETMEYE HAKKIMIZDA VAR BİZ YİĞİDOYUZ GARDAŞ....
EyüphanAydın 30.05.2008, 20:57 Bilmiyorum Böyle Güzel Fikirler Nerden Geliyor ?
Gerçekten Hem Mantıklı Hemde Mantıksız Bişey,
Bence ' Sivaslıyız Dedik Ya Gardaş ' Kelimesinde Hiç Bir Sakınca Bulmuyorum..
Bu Kelimede Sakınca Bulanda ' Sakınca ' Buluyorum....
Arkadaşlar anlamamakta neden ısrar ediyoruz Ben bu lafı saptıran yawşaklardan değilim bu lafı buraya çeken zibidilerdende değilim istediğinizi düşünün ama edep sınırları içinde Olan şeyleri söylyüroum size Siz beni o heriflerle aynı kefeye koyuyorsunuz nerde sizin gardaşlığınız.Bu lafı istanbulda kadın pazarlayanlara diyorlar diyorum
kullanırsınız kullanmazsınız Ayrıca Sivaslıyız dedik ya gardaşşş Yerine sivaslıyız gardaşş diyin olsun bitsin. Bir hece düşürmek zormu bukadar
Ayrıca sizin savunduğunuz sivası ben 23 senedir savunuyorum bana ahkam kesmek yerine yazdığım cümleleri düzgün okuyun Bu lafın altında terslik war diyorum siz lafı söyleyen benmişim gibi muamele ediyorsunuz. Abicim olafı öyle çarpıtanın allah belasını versin ama öyleeeeeeeeeee
Şu yazdıklarınıza bi bakın utanın lan
izmirligardaş58 31.05.2008, 01:22 yaşı ufak olan arkadaşlar sizler bilmeyebiilirsinz ama konuyu açan arkadaşım çok haklı bunun üzerine hikayeler bile var kullanmayın bu kelimeyi isterseniz geçen hikayeyi anlatayım adamınbiri almanyaya gitmiş bi türke rast gelmiş tanışmışlar adam sivaslıya sormuş nerelisin die oda sivaslıyım demiş ne iş yapıosun die sorunca sivaslıyık dedikya gardaş demiş bu tabiri belli yaş sınıfları çok ii bilir ne anlama geldiğini bunu çürütmekte biz genç arkadaşların elindeyer yer banada soranlar oluo güncel yaşantımda çok bozuluorum hatta bi gün birini tartaklama noktasına geldim siz kulak verin bu konuya
_DeReBeYi_ 31.05.2008, 01:31 O iSTANBULDAKi G.A.V.A.T.L.A.R.I ZATEN BiZ SiVASLIDAN SAYMIYORUZ VE OZUMUZU iNKAR ETMiYORUZ ALAYINA iSYAN öLUMUNE SiVAS....!
SiVASLIYIH DEDiKYA GARDASSSSS. iiiiiiiiiiiiiiii....
_DeReBeYi_ 31.05.2008, 01:34 yaşı ufak olan arkadaşlar sizler bilmeyebiilirsinz ama konuyu açan arkadaşım çok haklı bunun üzerine hikayeler bile var kullanmayın bu kelimeyi isterseniz geçen hikayeyi anlatayım adamınbiri almanyaya gitmiş bi türke rast gelmiş tanışmışlar adam sivaslıya sormuş nerelisin die oda sivaslıyım demiş ne iş yapıosun die sorunca sivaslıyık dedikya gardaş demiş bu tabiri belli yaş sınıfları çok ii bilir ne anlama geldiğini bunu çürütmekte biz genç arkadaşların elindeyer yer banada soranlar oluo güncel yaşantımda çok bozuluorum hatta bi gün birini tartaklama noktasına geldim siz kulak verin bu konuya
o zaman bursalilarda bursaliyim demesin bunlar uydurmaca sizde inaniyorsunuz hemi bunlara gulerim sadece :)
Yaw gardaşım biz inansak ney inanmasak ney Adamlar bahse şayan kadın tüccarlarını Sivaslı diye çağırıyor. Ben o ********lerin Sivaslı olmadığını biliyorum ama sivas dışında yaşayan arkadaşlara sorun bakalım
bu konuda iğrenç iğrenç deyimlerle şakalarla karşılaşmışlarmı ?
böyle bişey war uydurmadık bi yerimizden kötü bir fıkradan başkada bişey değil ama gelin biz de kendi sloganımızı kendimiz bulalım
Sivaslıyız Gardaşş diyelim ne diye elalemin bizimle dalga geçtiği şeyi savunalımki Bu arada ben anlatmayım dedim ama İzmirli gardaş abim sağolsun konuya açıklık getirmiş Umarım bana iftira mahiyetinde yorum yazanlar anlarlar ve özür dilerler Ben böyle bişeyi savunmuyorum savunanında ....
Derebeyli gardaş biz sivaslıyız demeyin demiyoruz tabiki gururla söyleyeceğiz sivaslı olduğumuzu Ama nerelisin diye soran olursa sende sivaslıyız dedik ya gardaşş dersen ozaman anlarsın ne demek istediğimizi
osman1674 yigidosaskin58 ve özelliklede eyüphanAydın
Ne demek istediğimi ve yazdığımı doğru düzgün anlayıp benden özür dilemelisiniz sakıncalı olan birisi warsa bu lafı çıkarandır ve bulafı ısrarla gurula söyleyendir. Şahsi fikrim bu. Ayrıca açılan topiclere bu denli terbiyesizce yorum yazmak bir Sivaslıya hiç yakışmıyor.
Tekrarlıyorum sizlerden özür bekliyorum
MustafaParlak 31.05.2008, 09:00 Bilmiyorum Böyle Güzel Fikirler Nerden Geliyor ?
Gerçekten Hem Mantıklı Hemde Mantıksız Bişey,
Bence ' Sivaslıyız Dedik Ya Gardaş ' Kelimesinde Hiç Bir Sakınca Bulmuyorum..
Bu Kelimede Sakınca Bulanda ' Sakınca ' Buluyorum....
VALLA KARDEŞİM SENİN KİMDE SAKINCA BULDUGUN BENİ İLGİLENDİRMİYOR.AMA TUFFY GİBİ SİTENİN GÜZİDE ÜYELERİNE BÖYLE YAPMAK GEREKMİYOR.KİMİN NE OLDUGU BELLİ BURAYA YORUM YAZANLARIN YARISINDAN ÇOGU O İŞLERE MEYİLLİ...!SEN TANINDIGIN GİBİ OL YETER EYÜPCÜM...!
MustafaParlak 31.05.2008, 09:02 osman1674 yigidosaskin58 ve özelliklede eyüphanAydın
Ne demek istediğimi ve yazdığımı doğru düzgün anlayıp benden özür dilemelisiniz sakıncalı olan birisi warsa bu lafı çıkarandır ve bulafı ısrarla gurula söyleyendir. Şahsi fikrim bu. Ayrıca açılan topiclere bu denli terbiyesizce yorum yazmak bir Sivaslıya hiç yakışmıyor.
Tekrarlıyorum sizlerden özür bekliyorum
BEN EYÜPHANIN ÖZÜR DİLİYİCEGİNDEN EMİNİM SEN BÖLE ŞEYLERİ KAFANA TAKMA ABİ KİM NE YAZARSA YAZSIN...!;)
MustafaParlak 31.05.2008, 09:05 O iSTANBULDAKiLERİ ZATEN BiZ SiVASLIDAN SAYMIYORUZ VE OZUMUZU iNKAR ETMiYORUZ ALAYINA iSYAN öLUMUNE SiVAS....!
FARKINDAYSAN SİTENİN YARISI İSTANBULDAN DİKKATLİ KONUŞ...!SEN KİMSİNDE BİZİ SİVASLIDAN SAYMIYORSUN...!SİVASSPORUMUN HANGİ DEPLASMAN MAÇINA TELEFON SATIP GİTTİN DE SİVASLIYIM DİYE BİLİYİYORSUN...!
sivasli215 31.05.2008, 17:33 Sitede karşılaştığımı video ve resimlerdeki yazılarda
'' Sivaslıyız dedik ya gardaşş '' yazısına çok takılıyorum
Bunu kullanan arkadaşlar ne manaya geldiğini biliyormusunuz kullanıyorsunuz ?
Bu topici açma amacım ve kızdığım nokta
argo ve bi okadarda çirkefçe olan bu yakıştırmayı Sivaslı olarak bizlerin kabullenmesi Diyeceksinizki ne argoluk ne çirkeflik war bunda ?
İstanbulda kadın pazarlayan kişilere bu deyim kullanılmakta arkadaşlar
Şimdi soruyorum sizlere bu lafı kullanmalımıyız kullanmamalımıyız ?
Sivaslıyız dedik ya gardaşş deyimi Hem Sivası Hemde Sivaslıyı kötülemekte biraz daha dikkat edelim
Saygılarımla
evet kardeşim,bende sana hak veriyorum
dediğin gibi o terim özellikle isatnbuldaki bazı anti-sivaslılar tarafından o anlamda kullanılıyor,ve inanmassınız ben bazı hemşolarımızında ağzından o anlamda kullanıldığına şahit oldum ve sanki çok normalmiş gibi birde pişkin pişkin sırttılar!
benliklerini yitirmiş,özünü kaybetmiş insanlar!(hemşerim değil) olarak gördüm o insanları...
yani uzun sözün kısası bazı arkadaşlarımız kabul etmese de böyle bir saçmalık var arkadaşlar ve bende bu topici açan arkadaşa destek veriyorum
sivaslıyız demeniz yeterli bence de....
saygılarla
titizyiğido 31.05.2008, 18:19 O iSTANBULDAKi G.A.V.A.T.L.A.R.I ZATEN BiZ SiVASLIDAN SAYMIYORUZ VE OZUMUZU iNKAR ETMiYORUZ ALAYINA iSYAN öLUMUNE SiVAS....!
özünü inkar etmemek sivaslıyım diyebilmektir.Sivaslıyız dedik ya gardaş demek değildir ayrıca bu sitenin yüzde ellisini istanbul daki sivaslılar oluşturuyor bu ne biçim bi üsluptur bu ne saygısızlık bu ne ********liktir kim bu derebeyi denen ********
fatih_bm 31.05.2008, 18:43 O iSTANBULDAKi G.A.V.A.T.L.A.R.I ZATEN BiZ SiVASLIDAN SAYMIYORUZ VE OZUMUZU iNKAR ETMiYORUZ ALAYINA iSYAN öLUMUNE SiVAS....!
Nerden biliyosun İstanbuldaki Sivaslıların Gavat olduğunu.Bakböyle konuşup adamın asabını bozma.BEnde İstanbulda yaşıyorum.Bizözümüzü inkar etmiyoruz. Her yerde Sivaslı olmamızla gurur duyuyoruz.Sen kalkmış biz sivaslılara gavat diyosun.Bu eleman hakkında hiçbir yönetici bir yaptırım uygulamayacakmı.Yoksa bu forumda insanların birbirine özelliklede hemşerilerine çamur atması serbest mi.
metincetin58 31.05.2008, 18:43 BENDE İSTANBULDA ÇOK YAŞADIM AMA İLK DEFA BÖLE BİŞEY DUYDUM :D
|