Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun: "Kadromuzu Koruduk"


XXCakir58
02.06.2008, 02:39
Türkiye΄yi gelecek sezon İntertoto Kupası΄nda temsil edecek olan Sivasspor΄da, transfer çalışmaları sürüyor.
Yeni sezonda hem Avrupa kupasında, hem de ligde mücadele edecek olan Sivasspor, bu zorlu kulvarda başarılı olabilmek amacıyla kadrosunu güçlendirmek üzere harekete geçti.
Transfer çalışmalarına hız veren kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezonda 2΄si yabancı, 2΄si yerli en az 4 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.
Takımın oyun sistemine ve kulübün bütçesine uygun futbolcuları tespit amacıyla hem yurt içinde, hem de yurt dışında transfer çalışmalarını yürüten teknik direktör Bülent Uygun ile yardımcıları antrenörler Esat Karaberberoğlu ve Sefer Yılmaz, takıma fayda sağlayacak futbolcuları belirlemeye çalışıyor.
Fransa ve Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde futbolcu izleyen, menajerlerle görüşen Sivasspor teknik heyeti, takıma faydalı olacak futbolcularla ve kulüpleriyle anlaşma zemini arıyor.
Bu arada, Sivasspor΄un iç transferde sözleşmeleri biten Muhammed Ali Kurtuluş ve Yasir Elmacı ile de anlaşma sağlandığı, geçen sezon kadroda yer alan isimlerden sadece Tunuslu savunma oyuncusu Karim Saidi΄nin takımdan ayrıldığı belirtildi.
Hollanda΄nın Feyenoord takımından 2007-2008 sezonunun devre arasında, bonservis bedeli ödenmeden 6 aylığına Sivasspor΄a gelen ve yarım sezon kırmızı-beyazlı ekipte forma giyen Saidi΄nin, eski takımı Feyenoord΄a döndüğü bildirildi.
Tunuslu oyuncuya, sergilediği performanstan dolayı teknik heyet ve yönetimin teşekkür ettiği kaydedildi.
TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN
Bülent Uygun, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen sezonki kadromuzu aynen koruyoruz. 3-4 genç ve yetenekli oyuncu alıp transferi bitirmeyi düşünüyoruz” dedi.
Fransa΄da futbolcu izledikten sonra Türkiye΄ye dönen Uygun, şu anda görüştükleri veya transferini gerçekleştirdikleri bir futbolcunun bulunmadığını kaydetti.
9 Haziran΄da Sivas΄ta toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Uygun, yeni sezonda hem Avrupa΄da, hem de ligde başarılı olmak istediklerini, bu yönde çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Uygun, golcü oyuncuları Mehmet Yıldız ve İvan Petrov Cvetkov΄a aralarında Rus takımlarının da bulunduğu birçok kulüpten teklif geldiğini belirterek, kulübün ve oyuncuların menfaatleri doğrultusunda bu teklifleri değerlendirebileceklerini kaydetti.

sivaslı-elif
02.06.2008, 02:54
kadroyu koruması menfatimize olur 1-2 eklemeyle seneye şampiyon belli inşallahhhh

erol_58
02.06.2008, 03:32
bu kadro korunduysa seneye sivasspor fırtınasına devam sakatlar iyileşti bir kaç takviye bekle lig kabusun yine geliyor alemin kralı yiğidolar.

XXCakir58
03.06.2008, 01:34
hayirlisi olur insallah. Bütün ekibe basarilar dilerim.

58_Buğra_98
03.06.2008, 08:34
Kadromuz çok iyiydi zaten. Birde Balili eklenince iyice güçlendik.