Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞARIMIZ CAN YAKTI!!

SivasSpor.Com
02.06.2008, 09:25
http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/takim2007_270.jpg

Sivasspor geçtiğimiz sezon bir çok önemli futbolcusunun yaşadığı ciddi sakatlıklara rağmen büyük bir başarı yakalayarak herkesin takdirini kazandı.

Sivasspor’da geçtiğimiz sezon yaşanan sakatlıklar can yaktı. Yiğidolar takımın en etkili ve kilit isimleri olan futbolcularını sakatlıklara kurban verdi.
Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyla Gönüllerin Şampiyonu ilan edilen Sivasspor’da sezon içerisinde yaşanan sakatlıklar, Yiğido’nun belini büktü. Takımın kilit isimleri olan bir çok futbolcusundan sakatlık nedeniyle yararlanamayan Yiğidolar, buna rağmen yakaladığı başarıyla alkış topladı.
İlk sakatını 4. haftada oynanan Gaziantep maçında Abdurrahman Dereli olarak veren Sivasspor, bir kaç hafta bu futbolcusundan yoksun oynadı. Abdurrahman Dereli’nin sakatlığı devam ederken, sezon sonuna kadar iğne ile oynadı. Ligin 10. haftasında oynanan Konyaspor maçında Yasir, Kanfory Sylla ve Petkoviç’i sakatlıkları nedeniyle kaybeden Yiğido, Yasir’den sezon sonuna kadar yoksun kaldı. Kırmızı-beyazlılar Petkoviç’ten ise 4 ay gibi bir süre yararlanamazken, Sylla’dan ise 2 ay mahrum kaldı.
Ligin 14. haftasında oynanan Ankaraspor maçında ise Balili’yi sakat olarak veren Sivasspor, bir hafta aradan sonra oynanan Galatasaray maçıyla yeniden yaşanan sakatlık nedeniyle Balili’den sezon sonuna kadar mahrum kaldı. Aynı maçta Sedat’ın da sakatlanması nedeniyle Sivasspor, Sedat’tan da sezon sonuna kadar faydalanamadı.
Sivasspor’un bir başka önemli ismi Hayrettin ise sakatlıklar nedeniyle yaklaşık 8 maçta takımını yalnız bıraktı. Sivas toplamda ise 7 as futbolcusunda tam olarak faydalanamadı. Bu futbolcuların eksiklikleri hissedilse bile büyük bir başarı yakalandı.

Sivas`ın Sesi

bayram
02.06.2008, 09:33
Gerçekten sivasspor geçen sezon bir takımın yaşamak istediği en güzel ve en önemli sezonu yaşadı hele hele son gs maçında gerçekten ağladım ne sevinçten ne hüzünden sadece sivassporun hayal ettiğim yerde oynadığından ve gs ile sürekli kapışmasından dolayı çok duygulanmıştım derdimki vay be sivassporum süper lige çıkacak gs ile kapışacak ve maç böyle geçecek deselerde inanmazdım ama işte o gün ben gururdan ağladım arkadaşlar üzüntüden değil bütün maçlarımızda yürekle oynuyoruz diğer takımlar gibi hedefimiz orta sıralar değil her zaman üst sıralar bizim korksunlar bizden tabiki

yusuf_yusuf
02.06.2008, 12:33
sivas gectiğimiz sezondan berlı daha çok güzel bir maçlar oyndağı herkesin taktırını kazan dı

yigidomustafa58
02.06.2008, 18:36
bu sezon Balili,Sedat ve Yasir den tam olarak verim alamadık...

NETLOG
02.06.2008, 20:24
bu sezon Balili,Sedat ve Yasir den tam olarak verim alamadık...
arkadaşım çok komiksin be :D :) sakatlıktan oynayamadılarki verim alalım oynasalardı belki ara farkla şampiyonduk bile ama daha bunun gelecek senesi var şampiyonluga oynamak istiyoruz hem avrupayı hemde türkiye ligini sallıyacaktır. inanıyorum bu sene daha zevkli bir TSL ligi izleyecegiz!!!1

MustafaParlak
02.06.2008, 20:27
BAŞLIGI ANLAMADIM AMA:DGERÇEKTEN SÜPER BİR SEZON SÜPER BİR FUTBOL SÜPER BİR BAŞARI ELDE ETTİK...!

EyüphanAydın
02.06.2008, 20:45
Sakatlıklar,Maddi Sıkıntılar Belimizi Bükmedi ?

Sadece Bize Hırs Getirdi.

Bize Paylaşmanın Bize Dostluğun Anlamını Bi Nebzide Anlattı.

Böylesi Olaylar Her Takımın Başına Gelmez.

Gelir Ancak Her Takım Bunu Kaldıracak Güce Sahip OLamaz.

Olur Ama Her Takımın Başında Böyle Bir Hoca oLamaz.

Gerçekten 34.Hafta Türlü Türlü,Değişik Değişik Olaylar Yaşadık.

Ama Bunların Hiç Biri Bizim İçin Sorun Olmadı ?

Olduda SivasSpor Yönetimi Göstermedi,Belli Etmedi.

Gerçekten 2007-2008 Bizim İçin Tam Bir Aksilik Ligiydi.

MustafaParlak
02.06.2008, 20:47
Sakatlıklar,Maddi Sıkıntılar Belimizi Bükmedi ?

Sadece Bize Hırs Getirdi.

Bize Paylaşmanın Bize Dostluğun Anlamını Bi Nebzide Anlattı.

Böylesi Olaylar Her Takımın Başına Gelmez.

Gelir Ancak Her Takım Bunu Kaldıracak Güce Sahip OLamaz.

Olur Ama Her Takımın Başında Böyle Bir Hoca oLamaz.

Gerçekten 34.Hafta Türlü Türlü,Değişik Değişik Olaylar Yaşadık.

Ama Bunların Hiç Biri Bizim İçin Sorun Olmadı ?

Olduda SivasSpor Yönetimi Göstermedi,Belli Etmedi.

Gerçekten 2007-2008 Bizim İçin Tam Bir Aksilik Ligiydi.

VALLA EMRE ABİ Bİ SENDEN KORKSUN BİDE NAZIM HİKMETTEN:D

YigidoSaskın58
02.06.2008, 20:49
takımımız ıcın super bır sezondu gonullerın sampıyonu
SİVASSPOr

yerliturkuaz
02.06.2008, 21:16
Belkide onlar olsa idiler şampiyon olmuştuk özellikle Yasirin eksikliğini çok fazlasıyla hissettik...

altuntas58
02.06.2008, 22:11
Bu sezon sakatlıklar yakamızı bırakmadı takımın iskeletinden tam 4 futbolcudan yararlanamadık ama yinede büyük başarılara imza attık gönüllerin takımı olduk sivassporumuza önümüzdeki sezon başarılar dilerim

erol_58
02.06.2008, 22:43
bunca aksiliklere rağmen sivassporumuzun geldiği nokta büyük başarıdır kıymetini bilelim her anadolu takımına nasip olmaz artık bu ligde bir sivasspor gerçeği vardır bize bu büyük gururu yaşatan başta büyük başkanımızı ve ekibini hocamızı ve takımımızı gönülden kutluyorum. nice başarılara sivas sizinle güzel

omercoskun
02.06.2008, 23:12
evet sakat futbolcularımız çok etkiledi takımı ama yinede takdire şayan bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum inşallah önümüzdeki sezon çok daha güzel bir sezon olacak her zaman yanınızdayız yiğidolarım her zaman

XXCakir58
03.06.2008, 01:24
Insallah bu Sene sakatliklarimiz hic olmaz. Insallah bu sene ve her sene tam kadroyla zaferler, tarihler yazariz.

titizyiğido
03.06.2008, 12:59
valla ben pek can yaktığımızı söyleyemicem zira büyüklerden bitek bjkve ts yi yendik diğerlerine yenildik can yakma konusunda anadolu takımlarından bahsediliyorsa okey ama büyük takımlardan bahsediliyorsa katılamıcam