Orijinalini görmek için tıklayınız : HER SABAH BİR TAKIMDAYIM

kenan
02.06.2008, 10:31
Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu. Yıldız "Benim transferimle ilgili ortaya atılan iddialar veya spor gazetelerinde çıkan haberleri doğru olarak görenler her gün beni arıyor. Telefonda “Yine hangi takıma transfer olmuşum” diye soruyorum. Bıktım artık bu yalanlardan. Sivasspor΄dayım ve hiçbir takımla da görüşmedim” dedi.
Her sabah başka bir takıma transferi konusunda gazetelerde çıkan haberleri doğru bilen taraftarların kendisini aradığını ve transferi ile ilgili soru sorduğunu dile getiren Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız “Sabah elime dört veya beş tane spor gazetesi alıyorum. Birinde Fenerbahçe΄ye, diğerinde Beşiktaş΄a, üçüncüde Galatasaray΄a, dördüncüde Trabzonspor΄a ve ötekisinde ise Rusya΄nın Rubin Kazan takımına transfer oluyorum. Bende şaşırıyorum. Acaba bu transferi benden habersiz birileri mi gerçekleştirdi” diye. Zaman, zaman menajerimle de konuşuyorum o da benim gibi ortaya atılan transfer yalanlarına şaşırdığını söylüyor. 2 Haziran΄ı iple çekiyorum. O günden sonra bu tür yalan haberler artık gazetelerin sütunlarını süslemez ve bende rahat ederim” dedi.

SİVASSPOR΄DAYIM
Sivasspor΄da olmaktan, Sivasspor΄un başarısı için forma ıslatmaktan mutlu olduğunu ve bu takımın kaptanlığı ile de gurur duyduğunu dile getiren Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız “Her sabah kalktığımda bir takıma transfer olmaktan bıktım usandım. Ben Sivasspor΄da çok rahatım. Başka bir takıma gidecek olsam gazetelerden önce benim taraftarlarım başkanımız ve yönetim kurulumuzun açıklamaları ile duyarlar. Saklı, gizli hiçbir zaman transfer yapmadım yapmamda. Ben Sivasspor΄da çok rahatım. Beni isteyenler öncelikli olarak Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ile görüşürler. Onların haberi olmaktan ben hiçbir zaman bir takımın başkanı ve yöneticisi görüşmem” dedi.

MİLLİ TAKIM
Mili Takım konusunda da görüşlerini dile getiren Mehmet Yıldız, Avrupa Kupasında milli takım kadrosunda yer almadığı için çok üzgün olduğunu ama kimseye kırgın veya dargın olmadığını da söyledi.
Yıldız, “Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve hocalarının görüşlerine saygılıyım. Demek ki beni yeterli görmemişler. Milli Takımımızın başarılı olmasını diliyorum.
Turkcell Süper Liginde şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın kaptanı olarak elbette ben de milli takım içerisinde yer almak isterdim ama karar Terim΄in” dedi.

yusuf_yusuf
02.06.2008, 11:35
artık bu haberlere son verın yeter artık kıme gittiiği artık bellı olsun yaa kım mehhemt yıldıza 10mılyon avro verriir se onun olsun bu bu kadar basıt yaaa

FALÇATA 58
02.06.2008, 11:37
adam haklı hergün bi gazete böyle yazıyo yarında bizim yolspora transfer olsun bari

EyüphanAydın
02.06.2008, 12:03
Artık Mehmet Yıldız'ın Bile Bu Transfer Konularından Sıkıldığını Görüyoruz.

İnşallah Takımımız Önümüzdeki Sezon Kaptanla Dahada Güzelleşicektir.

furkancfc
02.06.2008, 12:38
adam kaç kere söyleyecek sivasspordayım diyor ama basınlar haber bulamadığından böyle yalanlar ortaya atıyor.

serhatcan
02.06.2008, 13:25
ARKADAŞLAR. NECATİ NİN BONSERVİSİ + 1 MİLYON EURO VEEEEEE MEHMET YILDIZ GALATASARAYDA.

titizyiğido
02.06.2008, 16:08
adam bin defa söyledi ama hala adamı o takım senin bu takım benim gezdiriyorlar.ya adam biyere gitmiyo kardeşim varmı ötesi

yigidomustafa58
02.06.2008, 17:48
keşke Milli takıma alınsaydı...