Orijinalini görmek için tıklayınız : NEDEN KULLANILMIYORLAR ?

EyüphanAydın
08.06.2008, 12:18
Değerli Büyüklerim,Küçüklerim.

Sitemiz Gerçekten Her Geçen Gün Büyüyor,Büyümekle Kalmayıp Gelişiyor.

Sitemizde Tam Bir Aile Havası Var.Bir Forum Sitesi Değilde Gerçekten Tam Bir Aile Havası.

Sitemizin Kalkınmasında Her Kullanıcının Özel Bir Faktörü Var.

Ancak Sitemiz Sadece Forum Sitesi Değilde Haber Alma Sitesi Olarakta Kullanılıyor.

Bu Nedenle Sitemiz'in Bazı Eklentilerini Kullanıp Sitede Dahada Hoş Vakit Geçirmeliyiz.

Örneğin:

-Mini Chat

-Chat

Daha Bir Çok Eklenti Var,Ancak Bunları En Yakın Zamanda Kullanmalıyız Kullandıkçada Haklı Olduğumu GÖrüceksiniz.

Gerçekten Bu Eklentilerle Çok Hoş Vakit Geçirecektirsiniz.

Şimdiden Herkeze TEŞEKKÜR EDERİM.

MustafaParlak
08.06.2008, 12:22
Değerli Büyüklerim,Küçüklerim.

Sitemiz Gerçekten Her Geçen Gün Büyüyor,Büyümekle Kalmayıp Gelişiyor.

Sitemizde Tam Bir Aile Havası Var.Bir Forum Sitesi Değilde Gerçekten Tam Bir Aile Havası.

Sitemizin Kalkınmasında Her Kullanıcının Özel Bir Faktörü Var.

Ancak Sitemiz Sadece Forum Sitesi Değilde Haber Alma Sitesi Olarakta Kullanılıyor.

Bu Nedenle Sitemiz'in Bazı Eklentilerini Kullanıp Sitede Dahada Hoş Vakit Geçirmeliyiz.

Örneğin:

-Mini Chat

-Chat

Daha Bir Çok Eklenti Var,Ancak Bunları En Yakın Zamanda Kullanmalıyız Kullandıkçada Haklı Olduğumu GÖrüceksiniz.

Gerçekten Bu Eklentilerle Çok Hoş Vakit Geçirecektirsiniz.

Şimdiden Herkeze TEŞEKKÜR EDERİM.

KARDEŞİM SANA KATILIYORUM MAKARA BÖLÜMLERİ AÇILMALI CHATTE ÇOK YETERSİZ BİRDE ARTIK TEMADAN SIKILDIK RÜŞTÜ ABİ DEGİŞTİRSE SÜPER OLUR:D:D:D:D

sivasli215
08.06.2008, 15:23
bir kere chat'i kullanmayı denedim ama malesef cok yavas geldi bana ve o günden sonra da bir daha kullanmadım.

benim için burada hemserilerimle topiclerde yazısmak bile yeterli ama daha fazlası tabiki neden olmasın :)

58_sivas_1987
08.06.2008, 17:12
yani biraz daha hızlı olsa iyi olur

EyüphanAydın
08.06.2008, 17:14
bir kere chat'i kullanmayı denedim ama malesef cok yavas geldi bana ve o günden sonra da bir daha kullanmadım.

benim için burada hemserilerimle topiclerde yazısmak bile yeterli ama daha fazlası tabiki neden olmasın :)

İnsan Aynı Şeyleri Yapmaktan Sıkılır.

Bu Sitede Günümüzün Çoğunu Geçiriyorsak Değişik Bişeyler Yapmak Gerek Diye Düşündüm.

İnşallah Herşey Zamanla Dahada Düzelir.

yusuf_yusuf
08.06.2008, 18:00
evet sana katılıyorum biraz daha hızlı olsa çok ii olur

MustafaParlak
09.06.2008, 00:32
SİTEMİZE LAF YOK

BUARADA 600. MESAJIM...!:D:D:D:D

EyüphanAydın
09.06.2008, 01:13
SİTEMİZE LAF YOK

BUARADA 600. MESAJIM...!:D:D:D:D

Nice 600'lere Mustafa,

600 Olursun,6000 Olursun Bi Bakmışşın Mod Olmuşşun :D

EyüphanAydın
05.09.2008, 21:21
Arkadaşlar sitemizden yararlanalım , sitemiz'in özelliklerini kullanalım.

yusuf_yusuf
05.09.2008, 21:46
arkadaslar sıtemzın bazı eksıklerı olabılır ama bız ıyı bır aileyız herseyden once

yerliturkuaz
05.09.2008, 21:57
Ben bu sitenin eskilerindenim daha önceden shat olsun mini chat olsun sıkça kullanılırdı. Forumda ki konulara katılım oranı çok yüksekti...

Sitemizin bu yönde bir düşüşü var...